Találatok a következő kifejezésre: Van egy es hogy (14629 db)

HELLÓ az van hogy az eggyik játékomnál ha játszani akarok vele akkor előbb regisztrálni kell és utánna belépni. És az van hogy a regisztrációnál vannak felhasználónév, E-mail stb. És van egy olyan hogy:Meghívás Kód és ezt nem tudom hogy mi?

Mert Mindeggyiket ki tudom tölteni csak ezt az eggyet nem és így nem megyek semmire vele.

Legjobb válasz: Az tud játszani, akit meghív egy már regisztrált játékos. Õ kap egy invite-kódot, amit neked elküld, te azt megadod a "meghívás kód" mezõben, és akkor sikeres a regisztrálás. Online játékoknál szokott ilyen lenni, de általában ez csak egy lehetõség, és az oldalt elérve van sima regisztráció is. Mivel nem mondtál nevet, nem lehet pontos választ adni.

Az tud játszani, akit meghív egy már regisztrált játékos. Õ kap egy invite-kódot, amit neked elküld, te azt megadod a "meghívás kód" mezõben, és akkor sikeres a regisztrálás. Online játékoknál szokott ilyen lenni, de általában ez csak egy lehetõség, és az oldalt elérve van sima regisztráció is. Mivel nem mondtál nevet, nem lehet pontos választ adni.
"eggyik játékomnál" ezt kicsit konkretizálhatnád, és mondjuk be van építve ide a válaszmezõbe egy automatikus helyesírás ellenõrzõ, azt is figyelembe vehetnéd... ( ami pirossal van aláhúzva, az bizony-bizony az esetek 95%-ában helyesírási hiba! )
A kérdező hozzászólása: Milyen nevet nem mondtam?

Egyetemeken van feleltetés? Vagy milyen formában kapjuk a jegyeket/krediteket? Milyen időközönként van ZH? És hogy zajlik ez az egész? Tételekből kell húzni, vagy adnak egy kitöltögetős lapot? .

Legjobb válasz: Egyetemen ez úgy mûködik, hogy veszel fel kurzusokat, megvan, hogy egy kurzusért hány kredit jár, most a képzés idejétõl függõen egy meghatározott számú kreditet kell teljesítened, értelemszerûen, ha megfeleltél egy vizsgán legalább a minimum elvárásoknak megkapod a kreditet. Feleltetéssel még nem találkoztam, bár nem arra a szakra jártam, amire te. A ZH dolgozatokra meg változó idõpontokban kerülhet sor, általában szorgalmi idõszak közben, bár olyan is elõfordulhat, hogy egy tanár felajánlja, hogy a félév végén írtok egy ZH-t és arra ad jegyet. Megajánlott jegyet is lehet szerezni ZH-k eredményeibõl, általában 3ast vagy annál magasabb osztályzatot szoktak megajánlani, de megajánlanak 2est is, ez tanárfüggõ. Szóban esetleg ilyen referátumot, prezentációt lehet elõadni, lehetnek olyan órák is, ahol éppen kötelezõ. Vizsga lehet szóban vagy írásban, szóbelein vagy tételt húzol vagy ad a tanár egyet, írásbeli változó lehet teszt kifejtõs vagy bármi, amit el tudsz képzelni. !Ezek csak az én tapasztalataim ettõl még lehetnek eltérõ elvárások az egyetemen, nem is minden törvényszerû, amit ide leírtam.

Egyetemen ez úgy mûködik, hogy veszel fel kurzusokat, megvan, hogy egy kurzusért hány kredit jár, most a képzés idejétõl függõen egy meghatározott számú kreditet kell teljesítened, értelemszerûen, ha megfeleltél egy vizsgán legalább a minimum elvárásoknak megkapod a kreditet. Feleltetéssel még nem találkoztam, bár nem arra a szakra jártam, amire te. A ZH dolgozatokra meg változó idõpontokban kerülhet sor, általában szorgalmi idõszak közben, bár olyan is elõfordulhat, hogy egy tanár felajánlja, hogy a félév végén írtok egy ZH-t és arra ad jegyet. Megajánlott jegyet is lehet szerezni ZH-k eredményeibõl, általában 3ast vagy annál magasabb osztályzatot szoktak megajánlani, de megajánlanak 2est is, ez tanárfüggõ. Szóban esetleg ilyen referátumot, prezentációt lehet elõadni, lehetnek olyan órák is, ahol éppen kötelezõ. Vizsga lehet szóban vagy írásban, szóbelein vagy tételt húzol vagy ad a tanár egyet, írásbeli változó lehet teszt kifejtõs vagy bármi, amit el tudsz képzelni. !Ezek csak az én tapasztalataim ettõl még lehetnek eltérõ elvárások az egyetemen, nem is minden törvényszerû, amit ide leírtam.
A kérdező hozzászólása: -ME-GTK-gazdálkodási és menedzsment- egyébként..:)
A kérdező hozzászólása: megajánlott jegy-ezt mégis hogy képzeljem el? (am köszi mindkettõtöknek a választ:)
A szorgalmi idõszakban pl. kapsz jegyeket, mindegy mire nem az a lényeg vagy aktív vagy az órákon ez is tanárfüggõ, ha a tanár úgy ítéli meg akkor az órai teljesítményedre megajánl egy jegyet pl. Azt mondja: "Józsi, szépen teljesítetted ezt a félévet, csak 5ös ZH-t írtál ezért megajánlok neked egy félévi 5öst" , amit ha elfogadsz nem kell menned vizsgázni, az lesz a félévi jegyed.

Barátnőm a fogamzásgátló tablettánál nem vette észre, hogy a középső sorban még van egy, és a harmadik sorban folytatta. Másnap látta, hogy egyet átugrott. Azt mondta azt utólag nem szedi be, folytatja tovább az egészet. Így kisebb lesz a védettsége?

És a menstruáció ugyanakkor fog jönni, vagy változik majd az id?pontja? Azt mondta, a kifelejtett tablettát utólag nem szedi be, folytatja tovább az egészet.

Legjobb válasz: Mi a gyógyszer neve? Ha egyfázisú tablettáról van szó, akkor teljesen mindegy, hogy milyen sorrendben veszi be a bogyókat, mert egyformák a gyógyszerek. Amennyiben a nem maradt ki bogyó, csak egyszerûen egy másik szemet vett be a kérdéses idõpontban akkor nyilván nem történt semmi, ugyanúgy szedje be a levél minden szemét és akkor nincs semmi változás, sem a védettségben, sem a vérzés idõpontjában. A lényeg most azt, hogy KIFEJELJTETT-e egy tablettát, vagy egy MÁSIKAT VETT BE HELYETTE, illetve hogy milyen gyógyszerrõl van szó.

Mi a gyógyszer neve? Ha egyfázisú tablettáról van szó, akkor teljesen mindegy, hogy milyen sorrendben veszi be a bogyókat, mert egyformák a gyógyszerek. Amennyiben a nem maradt ki bogyó, csak egyszerûen egy másik szemet vett be a kérdéses idõpontban akkor nyilván nem történt semmi, ugyanúgy szedje be a levél minden szemét és akkor nincs semmi változás, sem a védettségben, sem a vérzés idõpontjában. A lényeg most azt, hogy KIFEJELJTETT-e egy tablettát, vagy egy MÁSIKAT VETT BE HELYETTE, illetve hogy milyen gyógyszerrõl van szó.
A kérdező hozzászólása: a gyógyszer nevét sajnos nem tudom, de három különbözõ szín van a 3 sorban. És nem kifelejtett egyet, hanem másikat tett be helyette.

Am már 2 éve vagyunk együtt a bnömel és már nagyon várju kaz elsőt csak van egy probléma hogy hol nálunk nem jó mert mindig van itthon valaki és náluk se jó mert fél hogy ránk nyitnak vlakinek vlami tipp hogy hol legyen az első?

Legjobb válasz: Attól függ, hány évesek vagytok. Ha 17-18 körül vagy idõsebbek, akkor senkinek semmi kifogása nem lehet ellene, úgyhogy csak vonuljatok el otthon kettesben a szobába, és szerintem nem is fog titeket senki zavarni :) Tudják a családtagok, mit szokott csinálni egy szerelmes pár, és hidd el, nekik se lenne kellemes dolog rányitni egy szeretkezõ párra, szóval nem hiszem, hogy zavarnának :) Ha ennél fiatalabbak vagytok, akkor meg várjatok még ugyanannyit, amennyit eddig vártatok, és akkor már érvényes lesz az, amit fentebb írtam :D

Attól függ, hány évesek vagytok. Ha 17-18 körül vagy idõsebbek, akkor senkinek semmi kifogása nem lehet ellene, úgyhogy csak vonuljatok el otthon kettesben a szobába, és szerintem nem is fog titeket senki zavarni :) Tudják a családtagok, mit szokott csinálni egy szerelmes pár, és hidd el, nekik se lenne kellemes dolog rányitni egy szeretkezõ párra, szóval nem hiszem, hogy zavarnának :) Ha ennél fiatalabbak vagytok, akkor meg várjatok még ugyanannyit, amennyit eddig vártatok, és akkor már érvényes lesz az, amit fentebb írtam :D
2 év szex nélkül? atyaég..
Ez vagy kamu, vagy nem is akartátok sosem igazán. Akikre rájön úgy rendesen, azok akár a lépcsõházban egymásnak esnek.
Helyesírást LÉGY SZÍVES javítani. Ha 19 vagy, legyél olyan f*szagyerek, mondd el apádéknak, hogy szeretnél a pároddal K.E.T.T.E.S.B.E.N. eltölteni egy kis idõt. Ha nem esik le többszöri hangsúlyozásra sem, na ott baj van.
A kérdező hozzászólása: én 19 bnõm 18
Nem tudom hány éves vagy mindenki mondja itt hogy hú két év nem vártam volna annyit, mi 3 évet vártunk vele mert nagyon fiatalok voltunk én 13L õ 14F. 3 év után éreztük elérkezettnek a helyzetet. Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: kõszi a válaszokat!
És ha van otthon valaki, akkor mi van? Nyilván nem a szobádban ül a fotelben és titeket figyel. Két éve együtt vagytok, a szex meg ugye természetes dolog... (Mellesleg én sem bírtam volna ki ilyen sokáig...) */L
Nálunk is ilyen probléma volt még az elsõvel, de mi szerencsésebb helyzetben voltunk mert nyár volt, így az erdõ lágy ölét válaszottuk. Nektek lehetne autóban, de az elsõt azért csak valami normális módon kellene. Oldjátok meg valamelyikõtöknél és legyetek óvatosak és halkak:)
Pfff... hát pedig otthon, ismerõs nyugodt környezetben lenne a legjobb... Persze az sem jó, ha közben azon paráztok, mikor jön be valaki... Hát ha nagyon nincs más megoldás, akkor javasolnám, hogy google-ba írd be, hogy "búvóhely". Jó pár cég foglalkozik azzal, h lakást ad ki pár órára, persze ezért fizetni kell, de ha nincs más lehetõség...
készisd elõ lepd meg készulj egy helyen ahol ti lehettek kettesben piknikszerûen delután válaszd ki jól a helyet ha romantikusan akarjátok akk ez tuti ;) fokozhatod is még... Sok sikert ;) 2 év az hosszu idõ légy kreatív.

Üdv van két autórádióm egy PHILIPS és egy PEUGEOT nincs meg a kód és olvastam hogy valahogy oldalt van egy címke. Hogyan lehetne megoldani?

PHILIPS:MODEL NO:22RC200/65S

Legjobb válasz: Bemész a márkakereskedésbe, viszed a kocsi papírjait és megnézik a rendszerben és kiadják neked. Én a Renault-ommal jártam így. Másként nem tudsz hozzájutni, mert így védik az autógyártók a készüléklopás ellen a vevõiket.

Bemész a márkakereskedésbe, viszed a kocsi papírjait és megnézik a rendszerben és kiadják neked. Én a Renault-ommal jártam így. Másként nem tudsz hozzájutni, mert így védik az autógyártók a készüléklopás ellen a vevõiket.

Van két szoba és köztük egy rövid keskeny folyosó. Az egyik szoba hűtve van a másikban van egy venti . Hogy tudnám a hideget eljuttatni a melegebb szobába a meglévő eszközökkel?

A hideget kéne befele fújnom vagy a meleget kifele?

Legjobb válasz: Ha "zárt rendszer" akkor tök mind1 mert a ventillátor csak keverõként funkcionál, mindegy melyiket hova fújod. Ha vágsz az ablakra egy pontosan akkora lyukat, mint a ventilátor és kifelé nyomatod a meleg levegõt a meleg szobából, akkor átfogod szívni a hideget, így kb mindenhol egységes hûvös lesz. De az utóbbi módszer nyilván nem gazdaságos :)

Ha "zárt rendszer" akkor tök mind1 mert a ventillátor csak keverõként funkcionál, mindegy melyiket hova fújod. Ha vágsz az ablakra egy pontosan akkora lyukat, mint a ventilátor és kifelé nyomatod a meleg levegõt a meleg szobából, akkor átfogod szívni a hideget, így kb mindenhol egységes hûvös lesz. De az utóbbi módszer nyilván nem gazdaságos :)
Ha a folyosóra rakod a ventilátort (lehetõleg valamelyik szoba bejáratához), akkor ha lent van, a hidegtõl fújjon a meleg felé, ha fent a plafonnál, akkor a melegtõl a hideg felé. Ez a hõcserélõdési áramlás természetes útvonala, a ventilátorral erre tudsz rásegíteni. Ha a cél a meleg szoba hûtése, akkor ideálisan fölülrõl kellene a meleg szobába benyomni a hideg levegõt, hogy azt igazán hûtse, de az pont ellenkezõ irány, mint ahol a körfolyamat folyni akar.

Paranoia? Más is szokta úgy érezni, hogy mindenki őt nézi? Vagy, hogy követik? Hogy otthon van egyedül és úgy érzi van valaki a háta mögött?

Ti féltek ilyenekt?l? Én nagyon és egyedül vagyok itthon,mert anya dolgozik :(( Mit csináljak,hogy ne féljek? 16L

Legjobb válasz: Nos, ha valóban így van akkor szerintem a tudatalattidal el kell hitetni hogy nincs ott senki, ergo rakj egy tükröt úgy hogy a hátad mögé láss. Próbáld ki szerintem mûködik :)

Nos, ha valóban így van akkor szerintem a tudatalattidal el kell hitetni hogy nincs ott senki, ergo rakj egy tükröt úgy hogy a hátad mögé láss. Próbáld ki szerintem mûködik :)

Az infóérettséginél van egy olyan tételem, hogy elektronikus levelezés, és ott van egy olyan, hogy mutasson be egy elektronikus levelezőrendszert, ezt gyakorlatban kell majd?

vagy komolyan el kell mondanom szóban, hogy mit csinálok, amikor elküldök egy levelet? :S

Legjobb válasz: Nem arra kíváncsiak hogy te hogyan küldöd el a leveled hanem a rendszer felépítésére és mûködésére. http://erettsegi.com/informatika/levelezes/

Nem arra kíváncsiak hogy te hogyan küldöd el a leveled hanem a rendszer felépítésére és mûködésére. http://erettsegi.com/informatika/levelezes/
A kérdező hozzászólása: azt gondoltam, hogy mellette el is kell mondanom, hogy miért mire kattintok, de azért legalább elõttem lesz a levelezõrendszer, hogy megmutathassam, hogy mit hol kell? nem fejblõ kell tudnom, hogy mi hol van gondolom..

Egy ati hd 5470 512mb-os videokártyám van de valamiért a laptopom csak egy 4200-as 256mb-osnak érzékeli és a teljesítménye is csak annyi, mitől van ez és hogyan lehetne megoldani?

ati hd 5470

Legjobb válasz: Tescos cuccoknál láttam ilyet illetve szervizbõl hoztak vissza így egy gépet hogy kicserélték benne a videókarit.

Tescos cuccoknál láttam ilyet illetve szervizbõl hoztak vissza így egy gépet hogy kicserélték benne a videókarit.
A kérdező hozzászólása: de ez nem tesco cucc hanem egyszerûen újra telepítettem a gépem és ez történt
Telepítetted a megfelelõ ATI drivert? AMD oladáról le tudod tölteni, Support & Drivers fülre kattintva kitöltöd a megfelelõ kategóriát és kiválasztod a típust, oprendszert. Esetleg még BIOS-ban lehet választani, hogy melyik videóvezérlõt használja.

Miért van ez? És hogy lehet megoldani? Van egy Philips tv-m, és van egy kis hibája (szerintem kis hiba).

Ha egyszer kikapcsolom akkor 1 órát minimum kell hagynom és nem próbálkozni a bekapcsolással majd ha benyomom a bekapcsoló gombot nem kapcsol be egyb?l hanem párszor próbálkozom a gomb benyomásával és talán sikerül vagy talán nem. Ha nem sikerül akkor 1-2 órát hagynom kell és ha szerencsém van akkor sikerül bekapcsolnom. Ha valaki tud akkor legyen szíves segitsen?

Legjobb válasz: Az egy-két órás pihentetési idõ miatt, meg egyébként is elsõsorban elkó hibára tippelnék, talán valahol a tápegységében.

Az egy-két órás pihentetési idõ miatt, meg egyébként is elsõsorban elkó hibára tippelnék, talán valahol a tápegységében.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!