Találatok a következő kifejezésre: Van egy egyidős lány aki (5 db)

Le akarja tépni a fejed, és tekézni vele
:D szerintem nem direkt csinálja :DD vagy esetleg valamivel nagyon megsérthetted..
A kérdező hozzászólása: Még közös ismerõsünk sincs xd
Az szerintem én voltam... arra gondolok olyankor, hogy "már megint egy újabb srác, aki bambul és azt hiszi lehet esélye..." Aztán elképzelem, ahogy a fejedet kiteszem a polcra a többi áldozatom feje közé.
A kérdező hozzászólása: Igazából én abban a hitben élek, h csak fél rám mosolyogni vagy bármi jelet adni.
akkor csinálj valamit
Ha magamból indulok ki..akkor tetszel neki csak fél Rád mosolyogni. Fél, hogy nem mosolyognál vissza vagy hülyének néznéd/ciki helyzet alakulna ki belõle. Mi is nézzük egymást egy sráccal, de még nem mertem rámosolyogni ezen ok(ok)ból kifolyólag. Kérdés: Ha a srác is ugyanilyen arccal bámul (tényleg állandóan néz..) tetszhetek neki?
A kérdező hozzászólása: Hát, ha nem csak a másodperc töredékéig pillant rád könnyen elképzelhetõ.(felkeltetted a figyelmét)
A kérdező hozzászólása: Jah es Fiú wok!!!!!!
Attól függ, van együtt valami közös programotok, vagy adja jelét, hogy bejösz neki? Úgy könnyebb.
hát mik (vagy legalábbis én) nem rohannám le ezzel, hanem szépen a szíve közelébe férkõznék, aztán msn-en bevallanám neki. de szerintem akárhogy elmondhatod, ha kettesben vagytok, kiröhögni, ha normális nem fog, és a mód a lényegen nem változtat.
A kérdező hozzászólása: Elég jól kijövünk , már 7 éve ismerjük egymást. De szerintem õt nemnagyon fogja erdekelni: De majd meglatjuk.

Van egy lány aki egyidős velem. Szép lány csak az a probléma hogy: LENT Segit valaki?

A haja nagyon dús és ez nem tetszik menne! Ugy érzem hogy én is bejövök neki de hiába mondom hogy ritkitsa ki a haját nem akarja...hogy vagyem rá? Meg elég visszahuzodott lány és kony kezdeményezzek nála?

Legjobb válasz: Tegnap láttam egy csajt az utcán gyönyörû a szeme, de van egy kis uszógumija, úgyhogy le kéne szívatni a zsírt onnan és az ajka is pici, fel kéne töltetnie és ha még a haját is vörösre festené, akkor õ lenne álmaim nõje, ja és járjon mindig magassarkúban mert kicsit alacsony. Szerinted szóljak neki?

Tegnap láttam egy csajt az utcán gyönyörû a szeme, de van egy kis uszógumija, úgyhogy le kéne szívatni a zsírt onnan és az ajka is pici, fel kéne töltetnie és ha még a haját is vörösre festené, akkor õ lenne álmaim nõje, ja és járjon mindig magassarkúban mert kicsit alacsony. Szerinted szóljak neki?
az a baj h dús a haja??? jobb lenne ha 10 szál haj lógna a fejérõl? te hülye vagy
pfff, én kiröhögnélek ha ezzel jönnél oda hozzám. neked ez a lány nem tetszik igazán, még csak nem is jártok de te már meg akarod változtatni, felejtsd el. 20L
Jesszus, bocs, de elég baromság már a kérdésed is. Túl dús a haja?:D Kinevethetlek? Még nem is jöttél össze vele, de már meg akarod változtatni? Hagyjuk, jó? Ez egy baromság. Esetleg mondd meg neki, de én például egy jött-ment pasi kedvéért biztos nem változtatnám meg a frizurám. Maximum ha a párom kéri, hosszabb idõ után.
nem tudod sehogy rávenni ha õ nem szeretné.így kell elfogadni ahogy van!!!Hogy szeretnéd igazán ha nem tudnád elfogadni õt olyannak amilyen?Akkor minek kezdenél vele?
Hogy dús? Sok van neki? Vagy a frizurája olyan? (feltupírozza az egekbe) Direkt ne mondd neki h sok hajad van vágd le, pl. mutass neki tépett frizuráról képeket (vagy olyanról, ami szerinted jól állna neki), hogy ez de jól néz ki, és neki is biztos jól állna.
Elõször gyere vele össze, és aztán lehet dolgokon változtatni, lehet, hogy neki is lenne egy-két "jó tanácsa" számodra. Vagy felejtsd el teljesen még most!
A kérdező hozzászólása: Azért mert tök jo csaj...csak a hajával van bajom! A többi minden szuper!
Csak a kerdest olvastam, mert rossz a szemem. Jol ertem, hogy csak egy vendégkuki kell, hogy LENT segítsen? Mer' jelentekezem ha nem kopasz a csaj.
Én is ismertem egy lányt, tetszett is, de egyszerûen túl kicsi volt a lábmérete...:D
:) ))))) [email protected]ás!


egyszer mikor megölel csókold meg....
bizonyítsd be neki, hogy te jobb vagy, mint a régi barátja ;D
szopasd le a klotyón, aztán küldd el a francba.
Szerintem az elsõ és a második válasz is nagyon jó ötlet! Ezt csináld, amikor megölel csókold meg. :)
Jujj bocsi most láttam csak a nem hasznosnak ítélt választ, úgy értettem, hogy a második és a harmadikkal értek egyet... Az elsõvel semmiképp!!!!
tuti bejön. mikor megölel csókold meg!!
Amit mondtak biztos bejön. Csókold meg!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a tanácsokat!! 3 napja alig tudunk elszakadni egymástól!!! bejött az öleld és csókold dolog:D:D

Lány vagyok 15 éves és van 1 unokatesom aki fiu es velem egyidos, egy suliba jarunk es az osztaly tarsam is. Es mindig mongya hogy szexi vagyok es hogy siman lefekudne velem ha nem lennek rokonok, nem vagyok vekoony. Szerintetek ki viccel?

Meg azt monta hogy jo a seggem.ja es mindig simogatna a combom csak en nem hagyom neki es azt is momta hogy az egyik fenykepemre felalt neki. Pedig nem vagyok vekony csaj es en nem akarok tole semmit mivell a rokonom.

Legjobb válasz: Ennyi idõsen már igazán tudnod kéne írni! Ne szaporodj senkivel, rokonoddal meg fõleg ne!

Ennyi idõsen már igazán tudnod kéne írni! Ne szaporodj senkivel, rokonoddal meg fõleg ne!
Azért mert nem vagy vékony még tetszhetsz pasiknak. Sok olyan pasi van akiknek nem a manöken alkatú lányok jönnek be, hanem a nõiesebbek. Én is ilyen vagyok! Valószinüleg szépek a combjaid és formás feneked van! Én is szívesen megsimogatnám!
ha neked is tetszik õ hajrá:D nem olyan nagy dolog már ez manapság:P
A fogalmazásod alapján barna varangy családban élhetsz így nem kell aggódnod.Hagyományõrzésbõl simán vállald be aztán apáddal esetleg valamelyik tesóddal folytasd.
helyesírásból arra övetkeztetek, ez nem olyan furcsa dolog a családban...ha értitek..
15 évesen még amugy sme kéne szexelni. Várd meg amig megérted mi az a szeretkezés. Ha idáig eljutottál akkor élj nemi életet.
Én megnézném azt a nemvékonyságot! F.
Akár viccel, akár nem, állítsd le a srácot, de sürgõsen.
Utolsó kommentelõnek igaza van. Szerintem sem kellene intim kapcsolatba kerülnöd az unokatesóddal.
Elsõ unokatestvérek közti házasság egy csomó kultúrában természetes pl. európai uralkodóházaknál is, iszlám világban (Pakisztánban 70%, arab országokban 45%, törököknél 25-30%), magyar családjogi törvény szerint is házasodhatnak. Viszont sok fogyatékos születik az ilyen házasságokból, Dániában pl. hivatalosan is ezzel indokolják azt, hogy a bevándorlók gyermekeinek gyogyókat nyitnak. Szerintem inkább az lenne jó ha te segítenéd csajozni, õ pedig téged pasizni.
Én pl benne lennék egy jó kis nyelvtanban is!
Áh, csak nyelvtant akar gyakorolni veled
Szerintem TE viccelsz.
A kérdező hozzászólása: Koszi az elso kominak!:) es a tobbiek nek is. es azert nem tudok fogalmazni mert nekem az angol az elso nyelvem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!