Találatok a következő kifejezésre: Van egy egyidős (12 db)

Van egy lány aki egyidős velem. Szép lány csak az a probléma hogy: LENT Segit valaki?

A haja nagyon dús és ez nem tetszik menne! Ugy érzem hogy én is bejövök neki de hiába mondom hogy ritkitsa ki a haját nem akarja...hogy vagyem rá? Meg elég visszahuzodott lány és kony kezdeményezzek nála?

Legjobb válasz: Tegnap láttam egy csajt az utcán gyönyörû a szeme, de van egy kis uszógumija, úgyhogy le kéne szívatni a zsírt onnan és az ajka is pici, fel kéne töltetnie és ha még a haját is vörösre festené, akkor õ lenne álmaim nõje, ja és járjon mindig magassarkúban mert kicsit alacsony. Szerinted szóljak neki?

Tegnap láttam egy csajt az utcán gyönyörû a szeme, de van egy kis uszógumija, úgyhogy le kéne szívatni a zsírt onnan és az ajka is pici, fel kéne töltetnie és ha még a haját is vörösre festené, akkor õ lenne álmaim nõje, ja és járjon mindig magassarkúban mert kicsit alacsony. Szerinted szóljak neki?
az a baj h dús a haja??? jobb lenne ha 10 szál haj lógna a fejérõl? te hülye vagy
pfff, én kiröhögnélek ha ezzel jönnél oda hozzám. neked ez a lány nem tetszik igazán, még csak nem is jártok de te már meg akarod változtatni, felejtsd el. 20L
Jesszus, bocs, de elég baromság már a kérdésed is. Túl dús a haja?:D Kinevethetlek? Még nem is jöttél össze vele, de már meg akarod változtatni? Hagyjuk, jó? Ez egy baromság. Esetleg mondd meg neki, de én például egy jött-ment pasi kedvéért biztos nem változtatnám meg a frizurám. Maximum ha a párom kéri, hosszabb idõ után.
nem tudod sehogy rávenni ha õ nem szeretné.így kell elfogadni ahogy van!!!Hogy szeretnéd igazán ha nem tudnád elfogadni õt olyannak amilyen?Akkor minek kezdenél vele?
Hogy dús? Sok van neki? Vagy a frizurája olyan? (feltupírozza az egekbe) Direkt ne mondd neki h sok hajad van vágd le, pl. mutass neki tépett frizuráról képeket (vagy olyanról, ami szerinted jól állna neki), hogy ez de jól néz ki, és neki is biztos jól állna.
Elõször gyere vele össze, és aztán lehet dolgokon változtatni, lehet, hogy neki is lenne egy-két "jó tanácsa" számodra. Vagy felejtsd el teljesen még most!
A kérdező hozzászólása: Azért mert tök jo csaj...csak a hajával van bajom! A többi minden szuper!
Csak a kerdest olvastam, mert rossz a szemem. Jol ertem, hogy csak egy vendégkuki kell, hogy LENT segítsen? Mer' jelentekezem ha nem kopasz a csaj.
Én is ismertem egy lányt, tetszett is, de egyszerûen túl kicsi volt a lábmérete...:D
:) ))))) [email protected]ás!

Ti mit csinálnátok? Adva van egy kis város, páran gyerekesek összejárunk, egyidősek a gyerekek 2 évesek. Nincsenek nagy barátságok, de azért mindenki jóban van majdnem mindenkivel.

Én és egy másik lány elég jóban lettünk, egész télen itt ücsörögtek nálunk a kisfiával, nem volt nap, hogy ne találkoztunk volna. Ahogy jött a jó idő, elhanyagolt engem a lány.Nem lett volna baj, mert nem vagyok egy sértődős fajta. De most lett világos számomra, hogy egyszerűen "lecserélt". Na de a lényeg az az, hogy most volt az én "volt barátnőmnek" a kisfiának a szülinapja, amire mi nem lettünk meghívva, ellenben az új barátok igen. Na ez már eléggé rosszul esik:-( Most lesz az én kislányom szülinapja, és nem tudom, hogy meghívjam e őket, mondjam úgy ápolva ezzel a barátságunkat, azaz legyek nagyvonalú és mutassam meg, hogy én nem vagyok olyan suttyó, hogy elsunnyogom a meghívást. Vagy legyek olyan mint ők, és egyszerűen ne hívjam meg őket. Ti mit tennétek?

Legjobb válasz: Ha össze jártok még akkor hívd meg, ha egyáltalán nem akkor ne hívd meg.

Ha össze jártok még akkor hívd meg, ha egyáltalán nem akkor ne hívd meg.
Nem, mert úgy tûnne, hogy rájuk akarok akaszkodni! Ha õk nem hívtak meg, akkor nyilván nem is akarnak túl sok kapcsolatot veletek. Ne foglalkozz velük!
Én is hasonlóan jártam. Volt egy anyuka akivel elég jóba lettünk, sokat sétáltunk, ilyesmi, de õ összebarátkozott egy másik anyukával és elhanyagol minket azóta. Én biztos nem hívnám meg, és nem dacoskodásból. Egyszerûen beláttam, hogy én már nem férek bele az idejükbe. Van ilyen, végül is spontán alakulnak a barátságok.
Én sem hívnám meg, ha totál lepattintott volna...de nem azért, mert õ sem hívott meg titeket, hanem mert a gyerekemnek olyan zsúrt szeretnék, ahol õ is és én is jól érzem magam. Amúgy az ilyen elõfordul sajnos, ne vedd a szívedre.Fõleg a játszótéri kapcsolatok jönnek-mennek...
2-es vagyok, én egyébként nem hívnám meg ha minden jel szerint lepattintottak volna... :(
Hívd meg ha szívesen látod õket és szeretnéd ezt a barátságot, de ne hívd meg õket csak azért hogy megmutathasd nekik mennyivel jobb fej vagy...
A kérdező hozzászólása: Igen.. Nekem is lépnem kell.
Ne vedd ennyire a szívedre. Bár én is ezt tenném :-). Lehet, ezzel a másik "barátnõvel" több a közös pont, mint Veled. Ne sírj emiatt, nem éri meg. Aki ilyen bunkó módon hozza a másik tudomására, hogy már nem akar vele sûrûn találkozni, az õt minõsíti és nem Te tehetsz róla.
9/13 vagyok megint. Hát csúnyán mondva ki lettetek szerintem használva a télen, kényelmes volt neki nyilván hogy ott van vki közel stb. Aztán ki tudja min, vagy megsértõdött vagy egyszerûen irigykedett vmire a fene se tudja:) Nem is érdemes szerintem ezt már forszírozni, lépj tovább:) Lehet a következõ "barátnõn" is ugyanígy angolosan túllép majd ki tudja.
9 es vagyok ugyan már :) ) ne akadj ki emiatt :) Lehet hogy egyszerûen csak nem passzoltok össze hidd el jobb így mintha erõltetnétek tovább a "jópofizást" holott mondjuk úgy érzi vmelyik fél hogy nem szimpi a másik. Jobb az ilyen látszatbarátságokat elkerülni. Én csak tudom:)
jaj ne akadj ki ilyen miatt!Biztos nem vagy rossz társaság!! Ezek a játszótéri kapcsolatok tényleg nem a komoly barátságok kialakulásáról szólnak!!És amúgy meg ha ennyire 'jófej' ez az illetõ, hogy csak így lepattint akkor ne bánkódj miatta!!Majd lesz más, akivel jóban lehetsz! Amúgy gondolom, hogy rossz, fõleg, ha az embernek nincs társasága gyerek mellett...
A kérdező hozzászólása: Igen, igazatok lehet. Nem erõltetem.
A kérdező hozzászólása: Sajnos a szívemre vettem....komolyan egész délelõtt sírtam emiatt. Mi a baj velem:-( Nem lennék jó társaság? Mindig magamban kezdem el keresni a hibát, és egy csõdtömegnek érzem magam:-(
Biztos hogy nem hívnám meg az olyan ráerõltetés lenne. De õ se hívott titeket szóval miért várná el fordítva? Semmi oka nincs rá.
A kérdező hozzászólása: Ez nem jobbfejség....nem akarok én tündökölni, csak nem szeretnék olyan lenni mint õk, ezért gondoltam, hogy meghívom õket....de egyre jobban az az érzésem, hogy nem fogom meghívni.
A kérdező hozzászólása: Nem, már egyáltalán nem járunk össze. Sajnos.
A kérdező hozzászólása: Ma már jobban érzem magam... Köszi mindenkinek a választ, és a lelket melengetõ szavakat. Nem, nem fogom õket meghívni.

Van egy velem egyidos fiu, akivel ugy 7 eve, tudom h koran, elcsattant az elso csokunk, es en latom rajta h szeretne megcsokolni, nem szegyellem en is, de tudom h o nem fog kezdemenyezni igy nekem kell, de hogy?

-tobbszor eszrevettem h a szamat nezi es h a sajatjat harapdalja/nedvesiti kozben -rengeteget szemezunk -ugy mosolyog ram, mint regen -a szomszedban lakik es mikor atjon, mindig kartyazgatunk -sokszor csinalja azt, h a fejemre teszi a parnat, vagy kiveszi a fejem alol es kenyszerit, h visszaszerezzem -nehanyszor utalt arra, h mar nincs sok ideje itt es h a maradek idot kellemesen/hasznosan akarja eltolteni -meg utalt arra, h ott is ugyebar vannak lanyok, de az itteniek szebbek -a gond, h meg abban az evben kiment szuleivel Spanyolba, mikor 11 evesek voltunk es 3 nap mulva sajnos mennek oda vissza Segitsetek, mit tegyek? 16/L

Legjobb válasz: Szerintem ne kezdjetek bee már semmibe, 3 nap és vége. :( 9 évesen meg semmit se jelent egy szájrapuszi. :)

Szerintem ne kezdjetek bee már semmibe, 3 nap és vége. :( 9 évesen meg semmit se jelent egy szájrapuszi. :)
Magadban kell eldöntened: szereted õt? ha igen, szereted-e annyira, hogy kibírd azt hogy, csak távkapcsolat lesz? vagyis kibírd HOSSZÚTÁVON Vagy igazából ne szereted, tetszik valamennyire, de ez még nem szereted, és bele akarsz-e menni egy távkapcsolatba? És ha úgy döntesz hogy belemész, egyszerûen mondd el neki, beszéljétek meg
B*sszaztok egyet, vagy gyere ide és probléma megoldva...
Ha visszajonnek es nem maradnak sokat es te tisztaszivbol zereted akkor megprobalhatod kivarni , ha nem akkor nem.


Van egy macskam 12 eves vagyis velem egyidos es velem nott fel tegnap maj 1 ejen meghalt rakban azelott par nappal nem evet ha igen keveset mert rakos lett bovebb info ([email protected]) es en siratom de bun? Katolikus vok

Legjobb válasz: Most miért kellett szegényt az ékezet hiánya miatt bántani? Az eszébe sem jut a tisztelt kommentelõnek, hogy esetleg nem magyar kiosztású billentyûzeten gépel, talán éppen nem is Magyarországról? Az internet õskorában bizony mi még ékezetek nélkül kommunikáltunk lévén, hogy csak angol abc karakterei voltak megjeleníthetõk, s ennek ellenére is megértettük egymást. Jó tudom 21. század meg egyebek, de akkor sem érzem helyénvalónak most ezt a leszúrást. A kérdésre válaszolva, nem bûn egy elvesztett szerettet siratni, legyen ember vagy állat.

Most miért kellett szegényt az ékezet hiánya miatt bántani? Az eszébe sem jut a tisztelt kommentelõnek, hogy esetleg nem magyar kiosztású billentyûzeten gépel, talán éppen nem is Magyarországról? Az internet õskorában bizony mi még ékezetek nélkül kommunikáltunk lévén, hogy csak angol abc karakterei voltak megjeleníthetõk, s ennek ellenére is megértettük egymást. Jó tudom 21. század meg egyebek, de akkor sem érzem helyénvalónak most ezt a leszúrást. A kérdésre válaszolva, nem bûn egy elvesztett szerettet siratni, legyen ember vagy állat.
Nem igazán értem a kérdésedet. Ha azt kérdezed, bûn-e, hogy siratod, a válasz egyértelmûen nem. Miért lenne? Nagyon lehet szeretni egy állatot, családtagként "funkcionál". Persze, hogy megsiratjuk és hiányzik.
Egyáltalán nem bûn, nem tudom, hogy ezt honnan szedted így konkrétan. Nekem több macskám van, közülük sajnos páran meghaltak már, sajnos némelyik haláláról tkp. tehetek, mert pl. sejtettem, h orvos kellene vinni, de nem tettem, ill. nemrég az egyik kiscicát valami megtámadta az udvaron, mire észrevettem már késõ volt, már nem élt, pedig ha nem hagytam vna kint, vagy elõbb mentem vna ki utánanézni, akkor nem történt volna meg, de aznap úgy gondoltam, hogy az anyukája csak vigyáz rá....Engem nagyon lehangoltak ezek az esetek, és szörnyû bûntudatom van miattuk.Az egyik cica halála után majdnem öngyilkos lettem egyszer....az viszont már tényleg bûn lett volna.Õszintén sajnálom, hogy a cicád meghalt! 11:14 Te csak inkább foglalkozz a saját borzalmas írásképeddel, lehet, hogy a kérdezõ írásaiban hiányoznak az ékezetek, de a te egyetlen mondatod pedig tele van elég szarvas helyesírási hibákkal, valamint se pontot, sem vesszõt nem méltattál kirakni, úgy hogy ha valaki saját maga ennyire nem tud írni, akkor csak ne kritizáljon másokat hiányzó ékezetek miatt.Egyébként is ha nem tudtál érdemben hozzászólni sem a kérdéshez, akkor mi értelme volt lejáratnod magad egy ilyen értelmetlen válasszal?! Meghalt a kérdezõ cicája, szomorú, te neked meg más nem jut eszedbe, hogy ékezetekkel ba*ogasd, szánalmas vagy.....
Én református vagyok. Amikor a nagyim cicája elpuszltult, én is napokig sírtam, ammyire szerettem a kis dögöt. :( Sem enni, sem aludni nem tudtam. Õ volt a gyerekkori "legjobb barátom" :((( 24/L
Én is katolikus vagyok, és amikor meghalt az elsõ cicám, akit egy autó ütött el, teljesen összeomlottam. Napokon keresztül sírtam, hiányzott az illata, érintése, fura hangocskája, mindene. Legjobban az fájt, hogy a cicáknak nincs sem üdvösség, sem kárhozat, ezért soha többé nem látom. (Túlképzett vagyok hit-ügyben :) ) Aztán egy ismerõsöm azt mondta: Az üdvösség a legtökéletesebb állapot, és ha én úgy érzem, a tökéletességhez nekem hozzátartozik a macska, akkor a cicám az üdvösségem része lesz. Ebben hiszek. A cica nekem nagyon sok örömöt okozott, õ kell nekem az üdvösséghez. Ugyanezt tudom neked is mondani. Remélem, valamennyire megvígasztal.
A kérdező hozzászólása: Koszonom .... minden es bocs az ekezetek mijan
Én a táncoló egeremet is megsirattam:(
Nem bun.
Minden élõlény egy lélek, Isten teremtménye, eleve szeretve van, tehát nem bûn siratnod. Az a baj, hogy az egyház és a ránkerõltetett "vallásnak" semmi köze az igazi Istenhez, tehát nem kell, hogy bûntudatod legyen. Az Isten az, amit a szívedben érzel, nem az, amit az eszeddel gondolsz! A szeretet az Isten, tehát ha valami ezzel kapcsolatos, az nem bûn!
Egyáltalán nem bûn! Viszont lehet hogy a keresztény hit szerint igen... A vallûsban nem tartják sokra az állatokat ahogy nézem...
11:14 - "Az vesse rá az elsõ követ, aki bûntelen közületek!"
Jézust is siraták és nem bûn de az már bûn a helytelenül irsz ékezeted raktd már ki
jav:......teneked meg más nem jut eszedbe, mint hogy......

Van egy pasi egyidősek vagyunk! Én szeretem őt. És az egyik barátnőm beszélt vele régebben és azt mondta hogy ő is szeret engem. De nem lép semit csak úgy szimplán barátok vagyunk! Néha úgy érzem csak kerülgrtjük a forró kását. Mit tegyek?

14/L De én sajnos többet akarok.(Amúgy nyiltan amikor valaki azt mondaj össze illünk mindketen hevesen elenkezünk)A maga módján annyira szexi hogy úgy érzem néha neki tudnék esni. :D

Legjobb válasz: Jajj de kis édesek...:) ilyenkor eszembe jut milyen jó is volt még anno...diákszerelem....:) amúgy én sose szerettem kezdeményezni...vadásszon le a pasi...ám a mai srácok elég félõsek(tisztelet a kivételnek) ezért sokszor sajnos nekünk csajoknak kell/kellene lépnünk az ügy érdekében:D HAJRÁ:D

Jajj de kis édesek...:) ilyenkor eszembe jut milyen jó is volt még anno...diákszerelem....:) amúgy én sose szerettem kezdeményezni...vadásszon le a pasi...ám a mai srácok elég félõsek(tisztelet a kivételnek) ezért sokszor sajnos nekünk csajoknak kell/kellene lépnünk az ügy érdekében:D HAJRÁ:D
Hát mondjuk 14 évesen inkább "srác" az a pasi. :) Amúgy meg nem tudom... ha a srác tényleg ezt mondta volna a barátnõdnek, hogy szeret, akkor nincs komoly probléma. A mai világban már a fiúk egy része eléggé b*szari az udvarláshoz, nincs mese kislány, neked kell megtenni az elsõ lépéseket.
14 éves pasi. beszarás.
A kérdező hozzászólása: Kössz mindent emberek:)
Le akarja tépni a fejed, és tekézni vele
:D szerintem nem direkt csinálja :DD vagy esetleg valamivel nagyon megsérthetted..
A kérdező hozzászólása: Még közös ismerõsünk sincs xd
Az szerintem én voltam... arra gondolok olyankor, hogy "már megint egy újabb srác, aki bambul és azt hiszi lehet esélye..." Aztán elképzelem, ahogy a fejedet kiteszem a polcra a többi áldozatom feje közé.
A kérdező hozzászólása: Igazából én abban a hitben élek, h csak fél rám mosolyogni vagy bármi jelet adni.
akkor csinálj valamit
Ha magamból indulok ki..akkor tetszel neki csak fél Rád mosolyogni. Fél, hogy nem mosolyognál vissza vagy hülyének néznéd/ciki helyzet alakulna ki belõle. Mi is nézzük egymást egy sráccal, de még nem mertem rámosolyogni ezen ok(ok)ból kifolyólag. Kérdés: Ha a srác is ugyanilyen arccal bámul (tényleg állandóan néz..) tetszhetek neki?
A kérdező hozzászólása: Hát, ha nem csak a másodperc töredékéig pillant rád könnyen elképzelhetõ.(felkeltetted a figyelmét)
egyszer mikor megölel csókold meg....
bizonyítsd be neki, hogy te jobb vagy, mint a régi barátja ;D
szopasd le a klotyón, aztán küldd el a francba.
Szerintem az elsõ és a második válasz is nagyon jó ötlet! Ezt csináld, amikor megölel csókold meg. :)
Jujj bocsi most láttam csak a nem hasznosnak ítélt választ, úgy értettem, hogy a második és a harmadikkal értek egyet... Az elsõvel semmiképp!!!!
tuti bejön. mikor megölel csókold meg!!
Amit mondtak biztos bejön. Csókold meg!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a tanácsokat!! 3 napja alig tudunk elszakadni egymástól!!! bejött az öleld és csókold dolog:D:D
A kérdező hozzászólása: Jah es Fiú wok!!!!!!
Attól függ, van együtt valami közös programotok, vagy adja jelét, hogy bejösz neki? Úgy könnyebb.
hát mik (vagy legalábbis én) nem rohannám le ezzel, hanem szépen a szíve közelébe férkõznék, aztán msn-en bevallanám neki. de szerintem akárhogy elmondhatod, ha kettesben vagytok, kiröhögni, ha normális nem fog, és a mód a lényegen nem változtat.
A kérdező hozzászólása: Elég jól kijövünk , már 7 éve ismerjük egymást. De szerintem õt nemnagyon fogja erdekelni: De majd meglatjuk.

Mit csináljak? Van 2 cicám, nagyjából egyidősek, egyik 1 hete van nálunk, a másik ma jött. A régebbi fizikailag sokkal erősebb, ha összeeresztjük őket az erősebbik leteperi a gyengét, vajon bántaná?

Nem tudom eldönteni, hogy csak durva játék vagy támadás? Féltem a kicsit, most külön tartjuk ?ket, hadd er?södjön a másik cica.

Legjobb válasz: 2-3 hónaposak, fiúk. Azért hoztam a másikat, hogy ne legyenek egyedül, de félek, hogy ellenségek lesznek.

A kérdező hozzászólása: 2-3 hónaposak, fiúk. Azért hoztam a másikat, hogy ne legyenek egyedül, de félek, hogy ellenségek lesznek.
Elõzõ vagyok... természetesen a dolgot árnyalja, hogy a macskák alapvetõen nem falka állatok... nem úgy van náluk a sorrendiség mint a kutyáknál, sokkal jellemzõbb, hogy felosztják a területet, de azért egy alapvetõ dominancia kialakulása teljesen természetes, tényleg!
"Attól tartunk, hogy kialakul egy rangsor köztük..." Ettõl ne tartsatok, hanem reménykedjetek benne! Ha nem alakul ki a rangsor életük végéig verekedni fognak (Ritka, hogy soha nem alakul ki, de egy ismerõsöméknél pont ez a helyzet a két macsekkal.) Nálunk is van alárendeltebb macska... teljesen boldog és nyugodt élete van. Sõt! Egyértelmûen erõsebb a másiknál, de eszébe se jut "uralomra törni". Volt egy idõszak amikor verekedtek, aztán szépen felosztották a lakást, azóta nagyon jól megvannak, szeretik egymást. Az ha megvan a rangsor, az biztonságot és nyugalmat jelent az alárendelt félnek is, nem kell miatta aggódni. Pláne, hogy nem is a vadonban élnek ahol mondjuk csak a feljebb valónak jut kaja.
Ivartalanítás után inkább kiveszik belõlük az életkedv nem?
remélem, ivartalanítod is õket ;) még játékosabbak is maradnak
Egy hét alatt megszokják egymást. Ilyen kicsi cicák nem is tudnak még ártani egymásnak! :) Úgyhogy nem kell aggódni, hidd el, összebarátkoznak!
Ha nincsen párzási idõszak, akkor nemcsak a kicsik, de a nagymacskák is csak játszanak. Neme anya, lánya és annak fiúmacskája 3-an vannak és csak bohóckodnak. A nõstények óvatosabban a fiú macska még nekem is nekemtámad néha, de csak hülyéskedik.
A kérdező hozzászólása: Ha még nem ivarérettek, akkor is? Tehát akkor nem csak sima játék, ügyelni kell a kicsire, nehogy baja legyen?
Az állatok között a helyért, a territóriumért megy a harc. Ha minden túl könnyû, uncsi az élet. Megtanulják a macska életet. A kicsi is hamar beilleszkedik, ne aggódj. Még megküzdi a magáét, de ez természetes az állatvilágban.
A kérdező hozzászólása: Attól tartunk, hogy kialakul egy rangsor köztük és a kicsi marad az alárendelt.
A kérdező hozzászólása: A kicsi fúj meg morog...
kölykök, játszani fognak
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, hasznosak voltak :) Tegnap végül összeengedtük õket, egy idõ után már a kicsi kergette a nagyot :D Este egyszerre aludtak egymás mellett, ma már egymás mellé tettem õket alvás közben, és egy tányérból esznek, nem irigyek, csak a fejük nem fér bele, úgyhogy kapnak még egy tálkát :) Barátom aggódott nagyon, mert a kicsi sokszor visitott játék közben, én mondtam, hogy ez normális, láttam már macskákat játszani, neki még nem volt macskája. Úgy látszik túl nagy volt az aggodalom :) Amúgy ki lesznek ivartalanitva még kis korban, két fiú cica, panelban...mindeképp ki kell õket. :)
Akkor te még szûz vagy?? Mert sztem nem zavarná, nem kell taktikázni...ha szeret megérti és irányít majd!!
ELoszor is kezd egy jo hosszu es gyenged elojatekal(itt beleertek mindnet ami van)aztan terj ra a tobbire es csak nyugodtan lazan semmi para vagy ilyesmi megy az magatol mar amikor ott vagy .Ne aggodj.Sok sikert:)
Nyalja ki? Amikor még szûz? Hülye vagy? Szerintem mond meg neki nyugodtan, mi is így voltunk, megmondtam a barátnõmnek sokat segített, a másodiknál már nem volt gond. Késõbb megmondta hogy még õ szégyellte magát hogy nem velem veszti el.
A kérdező hozzászólása: Nem nem vagyok szûz, de utoljára 2évvel ezelõtt voltam csajjal és azért ez elég hosszú idõ... Köszi az eddigi válaszokat!
szerintem nem avgyok hulye;))mindnekinek mas a velemenye nem azt kerte hogy az en valaszomra reagalj hanem hogy tanacsot adj neki!es miert is ne nyalna ki!ismers zolyan csajt aki nem elvezi?szerintem olyan nincs


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!