Találatok a következő kifejezésre: Van egy egy lány és nagyon (664 db)

Van egy sziámi lány cicám. Nagyon agresszív. Sokszor minden ok nélkül nekem szökik és harapdálja a kezemet, bokámat vagy megkarmol. Miért viselkedik így amikor én nem bántom?

Legjobb válasz: A sziámi egy nagyon kényes és akaratos fajta.Nekem is az van.Az elején amikor befogadtuk õ is harapdált,de leszokott róla mert azért enyhe verés járt.Mostanában ha akar valamit akkor "verekszik".Nem tudunk vele mit csinálni õ ilyen akaratos (nem kicsi korától van nálunk,befogadtuk)

A sziámi egy nagyon kényes és akaratos fajta.Nekem is az van.Az elején amikor befogadtuk õ is harapdált, de leszokott róla mert azért enyhe verés járt.Mostanában ha akar valamit akkor "verekszik".Nem tudunk vele mit csinálni õ ilyen akaratos (nem kicsi korától van nálunk, befogadtuk)
Mert gyogyós. Az enyém is ilyen, pedig nem sziámi. Van néhány nehezen kezelhetõ egyed. Egyébként még kölyök? Ha nagyobb lesz, még javulhat a helyzet. Én még játszani sem tudok az enyémmel, mert õ azt hiszi, hogy valakinek meg kell halnia, és persze az én lennék!
Az utolsón jót nevettem.:) Anyu macskája is ilyen volt kicsinek, vérbeli sziámi. Egy agresszív vadállat, aztán mikor rájött, hogy igazából akkor is megkapja amit akar, ha nem tépi le a lábunkat, valahogy visszavett ebbõl a stílusból. Sok türelem kell hozzá, sok humor, és jó ha van otthon betadine.:)
Anyámé igen. És nem is a baj, hogy egy dumagép, hanem olyan hangja van, hogy feláll tõle a hátamon a szõr. De pl anyu szereti a hangját, úgyhogy embere, és idegrendszere válogatja.
Enyém a verekedõs sziámi. A miénk sokszor nem is nyávog hanem ilyen mekegõ hangot ad ki XD De van olyan is, hogy kinyitja a száját de nem jön rajta hang.Amikor folymatosan "mekeg" elég idegesítõ bír lenni.
Nekem is volt sziámi cicám, gyönyörû volt de sajnos el kellett adnom mert fajtájánál fogva elég vad volt pedig nagyon szerettem!Õk ilyenek, ilyen fajta...
Most, hogy így mondjátok, legtöbbet a macska-okozta sérülésekre használom a betadine-t. Az enyém a sima gyogyós. Kiskoromban szerettem volna egy sziámit, de most elvettétek a kedvemet. Tényleg olyan hangosak? Sokat nyávognak?
Nekünk sima kis házi cicánk van (4 hónapos), de õ is ilyen kis vadóc. De egyértelmûen nem agresszióból hanem játékból csinálja. Annyi energia van benne mint egy atomerõmûben és õ is halálosan komolyan veszi a játékot, beveti minden fegyverét.:) Rátámad kézre, lábra, minden testrészre (ha alszunk akkor is). Próbáljuk leszoktatni róla de eddig nem sok sikerrel. Talán ha nagyobb lesz lenyugszik.
Nem tudom, hogy sok helyen miért húzzák le ennyire a sziámi macskákat, szerintem messze a legintelligensebb, legjátékosabb és legszebb fajta.Nekem már kettõ is volt, és csak jót tudok róla mondani.Igen, kölyökkorukba kicsit túlzásba viszik a játékot, és megkarmolnak, de ezt MINDEN kölyök macska így csinálja.Ha felnõnek, már nem ilyen vadak, de akkoris lehet még játszani velük, nem lustulnak el, mint pl egy perzsa. Amúgy a mindkét sziámink(nem egy idõben voltak) megtanulták maguktól kinyitni az ajtót, míg a házi cicáink nem!Pedig mutattam nekik, hogyan kéne:) Szóval sziámi cicákat a népnek!:D

1 hónap múlva 18 éves leszek és még szűz vagyok! Van egy lány lány aki nagyon tetszik nekem hogyan vegyem rá hogy lefeküdjön velem?

Csak értelmes válaszokat írjatok ! Köszi !!!

Legjobb válasz: Se, hogy te marha! Talán udvarolni kéne vagy valami, járni utána és hidd el túl leszel rajta! Gondolkodj IQ bajnok!

Se, hogy te marha! Talán udvarolni kéne vagy valami, járni utána és hidd el túl leszel rajta! Gondolkodj IQ bajnok!
Ha téged megkörnyékezne egy 100 kilós csaj, h márpedig le szeretne feküdni veled, de neked egyáltalán nem jönne be, akkor megtennéd? Valószínûleg nem, és semmivel nem fogod tudni rávenni. Na már most, ha te nem tetszel neki, akkor mi a fészkesz fenéért feküdne le veled, csak met te 18 éves kis éretlen fejeddel annyira szerednéd? álomvilágban élsz -.-"
drága, biztos hogy 18 leszel? nem 15? :)
Elsõ vagyok! Engem is le drágázhatnál!
Az, hogy 18 leszel csak két dolgot jelent: 1) büntethetõ vagy s a szüleidnek már nem kell utánad menni a rendõrségre 2) mehetsz szavazni. Csak hogy értsd elmagyarázom: semmi köze ahhoz, hogy te még szûz vagy, s amilyen a stílusod, egy darabig az is maradsz.
Kábítsd el és dugd meg míg ki van ütve.
3. vagyok. kedves elsõ mért is drágázzalak le? :)

Van egy idősebb lány és nem tudom, hogy össze tudok-e jönni vele? Nagyon nagy baj, hogy idősebb másfél évvel (két suli év)?

Már egész jól elbeszélgetünk meg puszi minden meg aztis mondta h nem számit neki a kor de lehet hogy csak hülyit engem ránézek akkor visszamosolyog nemtudom mit akar vagyis én szeretnék vele járni csakhogy a korkülönbség miatt lehet hogy rövid és értelmetlen kapcsolat lesz?

Legjobb válasz: ez nem is korkülönbség! miért ,lenne értelmetlen és rövid? ha szeretitek egymást akár 20évis leehtne köztetek az se számitana a szerelemben nincs akadály, szokták mondani. :-) jöjjél vele össze és legyetek boldogok, utána majd kiderül mi lesz ,nem kell ezen elõre parázni, szeritnem ha m ár igy konkrétan bezsélgetetek akor hivd el valahova moziba vagy ilyesmi és kifog alakulni magátol minden. sok siekrt!

ez nem is korkülönbség! miért , lenne értelmetlen és rövid? ha szeretitek egymást akár 20évis leehtne köztetek az se számitana a szerelemben nincs akadály, szokták mondani. :-) jöjjél vele össze és legyetek boldogok, utána majd kiderül mi lesz , nem kell ezen elõre parázni, szeritnem ha m ár igy konkrétan bezsélgetetek akor hivd el valahova moziba vagy ilyesmi és kifog alakulni magátol minden. sok siekrt!
Hajrá!!!!!!:)
Nem baj! Ha õ érettnek tart téged arra, hogy veled legyen (beszélgetés) akkor hidd el, hogy nem számít!!! Mellesleg mindig nálam fiatalabb férfiakkal jártam. 1 év, 7 év, 14 év. Ahogy öregszem... egyre fiatalabbak a pasijaim. :DDD 60 évesen jönnek majd az érett 40-esek. Pedig... elég meagasak az elvárásaim, de soha nem néztem, hogy milyen korú aki megugrotta a lécet. Van agya, önismerete, kedves... akkor bármilyen (nagy)korú lehet :D
1.5 év? ez nem is korkülönbség. de ha meg sem próbálod akkor se rövid sem értelmetlen kapcsolat nem lesz.szerintem nyert ügyed van, úgyhogy hajráááááá!!!
Nekem 3 évvel fiatalabb a párom(lány vagyok)és rohadtul nem zavar! 10 éve vagyunk együtt és van két gyermekünk. Tehát bármi lehet a kapcsolatotkból! (Egyébként mindig fiatalabb fiúkkal jártam :D)


Szia! nagyon szép vagy a képen, jól áll ez a blúz/haj! Csinos! :)
Elõnyös neked ez a megvilágítás...
milyen jól sikerült ez a képed, nekem ez a favorit:)
Csak nem egy Noémi nevû lányról van szó?
A kérdező hozzászólása: Nem, nem róla van szó!
.
"Még sosem beszéltem vele, " Na, szerintem EZEN kellene elõször is változtatni. Aztán lehet, hogy a többi már megy magától is.
Keresd meg facebookon és írj neki, hogy "Szia, szimpatikus vagy-így nem veszi nyomulásnak- van kedved beszélni?" Szerintem ez a legkönnyebb kezdés, ha gátlásos vagy. Utána köszönhetsz, vagy ha inkább élõben kezdenél, akkor meg legyél laza, de határozott, mosolyogj, és hívd el vhová. De ne mondd azt, hogy tetszel, mert ha cikin jönne ki a helyzet, akkor mentheted, hogy te csak ismerkedni akártál semmi többet.:)
A kérdező hozzászólása: De ne mondd azt, hogy tetszel, mert ha cikin jönne ki a helyzet, akkor mentheted, hogy te csak ismerkedni akártál semmi többet.:) Ezt hogy érted?:D
Kezdj el beszélgetni vele mindenképp, különben semmi nem lesz:) Aztán hívd el valahova akár egy fagyira vagy moziba.. és aztán úgy is alakul minden :)

Mit csináljak? A páromnak az első házasságából van egy nagy lánya és velünk él.19 éves

látszólag elfogadott, , jóban is vagyunk, , ha itthon van az apja. Ha nincs kifordul önmagából, nem csinál semmit, ha én kitakaritok szét pakol (van 2 éves kislányunk) Vele is csúnyán viselkedik és hiába kiabálok vele, hiába szólok az apjának nem nagyon hisz nekem, mert ugye mikor itthon van akkor minden ok! Tanácstalan vagyok, de ezt nem sokáig birom igy

Legjobb válasz: rejtett kamera több héten át, aztán párod elõtt lejátszani milyen az õ "kislánya"

Telóddal felveszed képpel, vagy csak hanggal mennyire szociális a nagylány
rejtett kamera több héten át, aztán párod elõtt lejátszani milyen az õ "kislánya"
19 éves felnött nõ ha szemétkedik te is fogod a cucait és kivágod az ablakon, ebben a korban hid el fel tudja fogni hogy nem viselkedhet hisztérikézó tinike módjára kb egy 13 éves szintje ez a viselkedés, ha a szülei nem hajlandók nevelni ted meg te mert egy 19 éves nõtõl ez szánalmas.
Már nagykoru menjen a lany ahova akar dobjatok ki
kész vágd be a hisztit, párodnak elmondod milyen a lánya és ezentúl a lány takarít hisz 19 éves vegye ki a részét a munkában ha meg rendetlenség lesz az már az õ sara de a párod sem kedves, hogy tudja mit tett a lány az anyjával , de azért neked már nem hisz:S
A kérdező hozzászólása: próbáltam beszélni vele, mindig az a válasz hogy én elvettem tõlle az apját szültem neki egy gyereket, hogy vele ne foglalkozzon ( jelzem nem én szedtem szét õket, 3 éve elvált ember volt mikor megismertem) az édesanyjáról ugyanez a véleménye! a szétpakolást azért csinálja hogy azt lássa az apja h én nem csinálok egésznap semmit! Ugyhogy egynap 4-5 alkalommal takaritok utána!
Lerakod a sarokba a mobiltelefonodat videóra állítva, aztán vársz amíg rákezd a hisztire. Nem vagyok az ilyen alattomos megoldások híve, de ha valakivel nem lehet beszélni, akkor nem... Más kérdés, hogy a "hiába kiabálok vele vagy szólok az apjának" nem a legjobb megoldás 2 felnõtt nõ között, talán normálisan kellene vele beszélni elõbb, hogy mi a problémája, nem ordibálni vele, hogy ne dobálja már szét a zsuzsika játékait.
Fordítva szokott ilyen történni, a mostoha gyötri olyankor a gyereket, és nem a gyerek a mostohát.
A kérdező hozzászólása: Azért nem az édesanyjával él, mert nem birt vele, úgy volt vele majd az apja megneveli..., meg a leányzó szét akarta szedni a mostani férjétõl sms irogatás stb stb... ! Igen, tudom, hogy általában forditva szokott lenni, de elhihetitek minden szó igaz amit leirtam sõt mikor ideköltözött nagyon örültem neki, gondoltam lehetnénk , , barátnõk is, ,
Mért nem az anyjával él?
Vagy meg tudod beszélni a pároddal a helyzetet, vagy próbálj meg némi videót csinálni amikor nem "aranyos".
Miket mondasz neki, mielõtt elkezd szerinted helytelenül viselkedni? Egyébként vedd fel telefonnal amiket mond, de azt is amit te elõtte mondasz neki.
Gondolom te meg a férjed saját lakásban éltek(közös lakásban), ha igen és TE/TI etetitek akkor azt kell csinálni amit ti mondok!pl takarításból vegyek ki a részét! 19 évesen ahogy leírtad úgy viselkedik mint egy kis hülye tinip...a

Mit tegyek? Van egy lány, évfolyamtársam és nagyon tetszik már rég óta. Teljesen elcsavarta a fejemet. Minden nap beszélünk 3-4 órát.

Én úgy érzem szerelmes vagyok belé. Egyszer 5 hónapja megkérdeztem h ő mit érez irántam, akkor aztmondta h nagyon szeret de csak barátként. Viszont már minden köszönésünk szeretlek meg hasonlok. Szerintetek megkérdezzem tőle hogy most mit érez?Nem szeretném elveszíteni őt barátként és ha ő nem érez irántam többet én megelégszem a barátsággal is és félek hogyha járnánk és utána valamiért szakítanánk utána már nem lenne ilyen a kapcsolatunk. Mit tegyek? Minden nap lefekvés elött rá gondolok ezért sokszor nem is tudok elaludni :/ Előre is köszönöm a válaszaitokat!

Legjobb válasz: Kerdezz ra h erez e valamit irantad :) ...de vigyazz! Veszitettem mwr el igy legjobb fiubaratot h osszejottem vele. Kozolte h vagy egyuttmaradunk v nemlehet semmi... Szakitottunk. Azota ritkan beszelunk :/

Kerdezz ra h erez e valamit irantad :) ...de vigyazz! Veszitettem mwr el igy legjobb fiubaratot h osszejottem vele. Kozolte h vagy egyuttmaradunk v nemlehet semmi... Szakitottunk. Azota ritkan beszelunk :/
Elsovagyok : 16/L
Mindenképp kérdezd meg úgy finoman. Vagy próbálj közeledni felé. Ha összejöttök, és szakítani is fogtok, annak oka lesz. Ráadásul egy kapcsolat maradandó szellemileg, tehát a régi már nem lenne.
Mindenképpen kérdezd meg. Ne félj attól, hogy elveszíted. Ha nem tennél semmit, õ pedig összejönne egy másik sráccal, az hogy esne? Képes lennél végignézni? Nincs is annál rosszabb, mint olyan lányt szeretni, aki nem szeret viszont, és még a baráti viszonyt is fent kell tartani. Ha nem jön össze a kapcsolat, felejtsd õt el.
Szoktatok randizni?
A kérdező hozzászólása: köszönöm :D hát szoktunk de nem kifejezetten randizunk cswak találkozunk akkor meghivom mindenre utána sétálunk beszélgetünk ilyen szokott lenni. De persze még nem smároltam vele mert mi még csak baártok vagyunk. Igen nagyon rossz lenne azt végignézni, de az a baj hogyha én rákérdezek és aztmondja hogy õ nem érez irántam ugy semmit akkor se tudnám elfelejteni. Nem tudom miért egyszerûen ezt hozza ki belõlem. :/
Szembe kell nézni a visszautasítással. Legyen tököd, ha nemet mond, akkor az nem. Az elsõ pofára esésnél még "ér" magadba zuhanni, de utána már elég gáz, úgyhogy élvezd ki hogy siralmas lehetsz ha most visszautasít. Ne úgy fogd fel, hogy neki nem jöttél be, hanem hogy másnak biztosan befogsz. Nem tetszhetsz minden lánynak. Most még félsz a visszautasítástól, de ezt a lányt el is veszíted, a következõnél már magabiztosabb leszel. Saját tapasztalat. :)
A kérdező hozzászólása: Igen igazatok van! Hétvégén elhívom találkozni és megmondom neki. Ha nemet mondd elfogadom, ha meg igent akkor nagyon boldog leszek! :D

Szépség vagy jó megjelenés? Nektek mi tetszik jobban egy lányba:ha nagyon jó adottságai vannak:nagyon szép arc, nagyon jó alak vagy ha add magára, szép ruhái vannak és jól öltözködik az alakjához?

Esetleg van olyan,hogy ha az egyik teljeseül akkor nem számít a másik?

Legjobb válasz: én nõ vagyok, de úgy vettem észre, hogy a férfiak nem tudnak különbséget tenni egy szépen kifestett lány és egy szép lány között. legalábbis a legtöbbje.

én nõ vagyok, de úgy vettem észre, hogy a férfiak nem tudnak különbséget tenni egy szépen kifestett lány és egy szép lány között. legalábbis a legtöbbje.
A kettõ együtt nem megy? :D
Öltözz mosolyba! Az minden nõnek jól áll.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Igen! Ezzel nem azt mondtam hogy egy teltebb nõ nem lehet csinos! Mert lehet csinos. És vannak akiknek be is jön, én is elég sokat látok akiknek bejön. Szóval öltözködj csinosan, mert amúgy valóban igaz hogy egy telt nõ is tud úgy öltözködni hogy amiatt lenézzék.
Születéskor eldõl minden de nem esély kérdése ahány ember annyiféle ízlés.A kövér csúnya nõknek is van párjuk ...
A kérdező hozzászólása: neked pedig csak félig van igazad. :) Egyetértek azzal hogy egy nagyon kövér vagy csúnya lányhoz nem szívesen mentek oda.Csak nekem az a fura, hogy ugye bár van amivel szület az ember és nem tud változtatni rajta... Ergo születésed pillanatába eldõl mik az esélyeid..... Meg az is, hogy mért nem értékelik, hogy legalább valakinek van önképe és tudja mi áll jól neki, mint egy olyat, aki totál igénytelen.És ezt nem csak személyes tapasztalatok alapján mondom.
Szépség szinte bárkibõl lehet. Csak az már nem a természetes önmaga lenne hanem mindenféle segédeszközzel átalakított ember. Nekem nem ez kell ..
de félig igen :) Te azt akarod hogy azt mondjuk, hogy egy nagyon jó alakkal rendelkezõ lány és egy husikás de csinosan öltözködõ nõ is kelljen nekünk. Noss ez nem fog menni.
Hát, ha lehet választani, akkor: nagyon szép arc, nagyon jó alak.... 28F
A kérdező hozzászólása: #7 nem ez volt a kérdés
Nagyon sok lány van akinek nem kell semmilyen kencefice ahhoz hogy szép legyen mert alapból az.
2. Én tudok, legalábbis véleményem szerint aki alapból szép, annak elég max egy kevés alapozó... Egyébként, elsõként az összképet nézzük, de például ha az arca nem túl vonzó akkor felejtõs a dolog. :)
mellesleg nekem inkább az elsõ opció :D
hidd el vannak még akik tudnak... :)
A kérdező hozzászólása: Nyilván van olyan akinél mindkettõ is teljesül.
Igen ez a nagy igazságtalanság, hogy születéskor minden eldõl. Ez pl pasiknál hatványozottan igaz, hogy a gimiben és a fõsulin is szinte bármilyen lányt meg fognak fektetni a helyesnek született pasik, míg aki nem volt ilyen szerencsés, az hiába fog teperni és jól öltözni, csak a csont fog neki jutni. Tisztelet a kivételnek.

A barátnőm többször is megcsalt! Az a baj, hogy nagyon szeretem és nem bírom elhagyni! Már van egy másik lány akivel megpóbálnám és a lány is velem, de a barátnőmet nem bírom elhagyni! Nagyon kötődöm hozzá! = ( Teendő? = (

16 F

Legjobb válasz: Szerintem itt az ideje túl lépni ezen. 16 évesen nem kell ezt eltûrnöd, ne tûrd, hogy kihasználnak. még nagyon fiatal vagy. Ha ezt teszi Veled a lány egyáltalán nem szeret, Neked pedig jogod van ahhoz, hogy valaki olyannal legyél aki szeret és Te is Õt. Meglátod az elszakadás fájdalma csak ideig-óráig tart, határozott kell lenni, kész vége, pont. És ettõl a perctõl nem nézel vissza, nincs megállás, nincs bocsánatkérés nincsenek közös fotók, közös emlékek. Ne beszéljetek. Mond meg neki, hogy miért szakitassz, és, hogy látni sem akarod, tartsa tiszteletben. Meglátod, pár nap és túl leszel rajta. És találsz valaki olyant aki megérdemel Téged. Csak légy bátor

Szerintem itt az ideje túl lépni ezen. 16 évesen nem kell ezt eltûrnöd, ne tûrd, hogy kihasználnak. még nagyon fiatal vagy. Ha ezt teszi Veled a lány egyáltalán nem szeret, Neked pedig jogod van ahhoz, hogy valaki olyannal legyél aki szeret és Te is Õt. Meglátod az elszakadás fájdalma csak ideig-óráig tart, határozott kell lenni, kész vége, pont. És ettõl a perctõl nem nézel vissza, nincs megállás, nincs bocsánatkérés nincsenek közös fotók, közös emlékek. Ne beszéljetek. Mond meg neki, hogy miért szakitassz, és, hogy látni sem akarod, tartsa tiszteletben. Meglátod, pár nap és túl leszel rajta. És találsz valaki olyant aki megérdemel Téged. Csak légy bátor
Aki megcsal téged az valószínûleg nem szeret téged ugy ahogy te.Söt sehogyan, nem vagy fontos a számára!Mért kötödsz egy olyan emberhez aki téged nem becsül meg?Mi az értelme?Ennek a kapcsolatnak szerintem nincs jövõje ha csak a lány tud bizonyitani hogy csak téged szeret és nem mást.Vannak ilyen forró vérû lányok de ha igy folytatod csak kifogja használni hogy te mindig megbocsájtasz neki.
szerintem csak azert vagy vele mert megszoktad.vagyis megszokasbol vagy vele.ha megcsakt hagyd ott szerintem es probald meg a masik lannyal.o meg ertekelni is fogja szerintem hogy erte ott hagytad a csajodat.sok szerencset!:)
Már válaszoltál is a saját kérdésedre szerintem. A barátnõd többször megcsalt, nem szeret, semmi értelme vele maradnod. Nem kell feltétlenül beleugranod egybõl egy másik kapcsolatba amíg még a jelenlegi barátnõdet szereted, az a másik lánnyal szemben sem volna fair. De ebbõl a kapcsolatból szállj ki mert úgyis csak szenvedést okoz neked!
Van idõd még sok más emberre és csalódásra.Szerintem lépj tovább és szakíts vele, nem érdemel meg téged ha mindig megcsal miközben meg te szereted.Szakíts!Ne gondolkodj csak tedd meg!Ne járjon az agyad h miért ne szakíts vele, csak azon h még több fájdalmat fog okozni ha nem szakítotok.Ha többször is megtette 1: az h nem szeret, 2: az h még többször megteszi majd.
Ha jól sejtem, az elsõ komolyabb kapcsi (: Háth figyi. Ezt magadban kell eldöntened. Jó ez így neked? Rá tudsz még nézni azok után, hogy mással is jól érezte magát és megcsalt? Megbecsül téged szerinted? Tudnál olyannal élni, aki nem kezel vele egyrangúként? Ha megcsalt, ráadásul többször, akkor te is tudod, hogy szakítanod kell. Nehéz lesz nagyon, erre készülj fel, de elõbbutóbb túl leszel rajta, ne aggódj. Találsz valaki mást, akivel még boldogabb leszel, és aki nem fog megcsalni (:
Elég kapcsolat függõ lehetsz, de már ilyen kis fiatalon!Hiába elsõ nagy szerelem, inkább hagyd a francba és próbálkozz a másik lánynál, t'án ha az normálisabb.A helyedben ezt tenném és kb annyi idõsen, mint te, szakítottam az elsõ nagy szerelmemmel 10 hónap után, mert nem tûrtem, hogy parancsolgasson és kényére, kedvére alakítgasson.
Ja, és lány voltam, 19 éves.

Van egy 1 éves lányom, és most megint várandós vagyok! Nagyon szerettünk volna egy gyereket sokat próbálkoztunk volt egy vetélésem is. Aki így válalt gyereket még mikor a másik is kicsi, hogy bírt egyedül két gyerekkel?

Kérlek írjatok tapasztalatokat,hogy lehet ezt bírni!!!Nem tudom mit tegyek.Amikor a férjem dolgozik egyedül vagyok a lányommal,Nemtudom kett?vel hogy menne.Az abortuszon gondolkozunk.

Legjobb válasz: 8 hós volt a lányom mikor direkt bevállatuk a tesót, nekünk bevállt...szuperül össze nõttek és nagyon édesek :) így a 3. babát is kis korkülönbséggel válltuk be !....a nagy 3 a kicsi 1.5 és most vagyok 9 hetes.... szóval szerintem bírni lehet bõven :) ...(mellesleg semmi segítségem a férjemen kívül de ugye õ olyan este 6 re jön )..... szerintem rossz döntés lenne az abortusz ha anyagilag bírnátok....

Nekünk tervezetten van ekkora korkülönbség. 11 hónapos volt a lányom amikor elkezdtünk próbálkozni, de nem jött össze elsõre. 21 hónap lesz kettejük között. Mindezt úgy, hogy a férjem 24-48ban dolgozik és a szabad napjain másodba megy. Szóval nincs sok segítségem. Fel vagyok készülve a legrosszabbra és arra, hogy ha az elsõ évet túléljük mindannyian, akkor onnan arany életünk lesz :) Most vagyok 23 hetes egyébként.
8 hós volt a lányom mikor direkt bevállatuk a tesót, nekünk bevállt...szuperül össze nõttek és nagyon édesek :) így a 3. babát is kis korkülönbséggel válltuk be !....a nagy 3 a kicsi 1.5 és most vagyok 9 hetes.... szóval szerintem bírni lehet bõven :) ...(mellesleg semmi segítségem a férjemen kívül de ugye õ olyan este 6 re jön )..... szerintem rossz döntés lenne az abortusz ha anyagilag bírnátok....
Én is így voltam, két kisfiam van. Voltak persze nehézségek, de a második babával már minden ezerszer könnyebb volt, a szülés is, és most, 4 és fél ill. 3 évesek, remekül elvannak, én meg nemsokára megszülöm a 3. fiút :-) Egybe letudjuk a nemalvást, õk meg bandázhatnak, összenõnek, szuper lesz! Nem véletlenül van ám ott az a pici baba, Õ egy ajándék. Bízzál, jó lesz!
Ez nem is annyira kis korkülönbség. Nekem az 1. és a 2. között 22 hónap van, a 2. és a 3. között pont 2 év. Tervezett gyerek az összes. Eszembe se jutott ezen szenvedni, hogy milyen nehéz lesz. Nem értem, most akkor akarsz gyereket vagy nem? Ha abortuszon gondolkodsz, akkor meg eddig miért nem védekeztetek? Ne aggódj, jó lesz, szerintem klassz ez a korkülönbség.
Mire megszületik a második baba, a nagy majdnem 2 éves lesz! Tudod mennyit okosodik, fejlõdik egy gyerek 9 hónap alatt, egyedül sétál, eszik iszik, átalussza az éjszakát, beszél... Tudod hányan vannak 2 picivel egyedül és megoldják! Bánnád egész életedben ha elvetetnéd.
Megmondom õszintén, ha erre hivatkozva elveteted hogy nem bírsz két gyerekkel, akkor nem vagy Anyának való, nem a gyermekeid érdekeit nézed hanem önzõ vagy!
A kérdező hozzászólása: Mi is látjuk a lányunkat hogy milyen aranyos és gyönyörû.Meg, hogy belõlünk van egy csoda!!!Örülnénk ha meg tudnánk tartani, csak azt a két gyereket fel is kell nevelni és félünk, hogy esetleg nem tudnánk megadni nekik mindent!Az iskoláztatás is olyan drága.A könyvek, ruhák, játékok és még sok minden kell.Egyszerûen nem akarjuk túl vállalni magunkat.Jó lehet, hogy bírnék velük mert a lányom már most is nagyon okos.De félek!!
9 hónapos volt a fiam, amikor a másodikkal terhes lettem. a férjem állandóan dolgozott. Gyakorlatilag este 6-7 óráig egyedül voltam itthon a két kicsivel. Nem volt könnyû, de túléltük. Mostmár jó nagyon. a kicsi 3 éves a nagy 4 és fél és nagyon jól el vannak együtt. Az elsõ 1 év az nagyon kemény volt, de megérte.
ha szerettétek volna a babát akkor miért gondolkoztok abortuszon.ne ijedj meg a feladattól.hidd el nagyon ügyesen meg fogod oldani.nem lesz könnyû 2 gyerekkel de nem lehetetlen.bízz magadban
A kérdező hozzászólása: Akartuk nagyon, hogy legyen egy gyerekünk évekig próbálkoztunk és az elsõ terhességem mikor elment majdnem elvéreztem, és kevésen múlott, hogy nem vették ki a méhemet.Korábban már kivették az egyik petefészkemet is.Aztán sok éves próbálkozás után végre megszületett a kislányunk.Ez a pici most váratlanul jött.Nem próbálkoztunk.És egyszerûen nem értjük hisz elõtte évekig nem jött össze egy sem!Az orvosok is azt mondták nehezen maradhatok terhes!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!