Találatok a következő kifejezésre: Van egy egy lány (7998 db)

Tényleg igaz, hogy a pasik csak azért vannak együtt egy lánnyal, mert az ilyen címlapcsajokat nem kapják meg?

Azért nyáladzanak utánuk meg kommentelgetnek fészbukon,hogy dugnám meg ilyenek közben meg kapcsolatban vannak? egy pasinak sem a barátnője a legszebb?:S kort és nemet köszi

Legjobb válasz: Hát lányom, te még nagyon fiatal és naiv vagy, és tapasztalataidat a rózsaszín nõimagazinból, az álmodozásaidból meg a gagyi hollywoodi filmekbõl veszed. Már bocs, de ez van. Annyi sok zavart kell eloszlatni a fejedben, hogy nem is tudom, hol kezdjem. 1) Nem minden pasi egyforma. Te csak azt látod, aki kommentel, de aki nem kommentel, hanem csendben rajong a barátnõjéért, arról nem tudsz. Tehát ne vonj le általános következtetést. 2) A pasik bizony hajlamosak vagánykodásból olyanokat mondani, amiket a közösség úgymond "elvár", vagy õk úgy gondolják, hogy elvár. (Ez nem csak a pasikra igaz egyébként.) Nagyon sok ilyen dugnám-kommentelõ valójában csak alfahímnek akar látszani, de igazából nem dugná az illetõt. 3) A címlaplányok közel sem jönnek be annyi midnenkinek, mint gondolod. 4) Egy pasinak NEM a barátnõje a legszebb. A pasik nem vakulnak meg a szerelemtõl, illetve nem hülyülnek el (vagy csak részben). Nyilván felismernek egy szép nõi formát akkor is, ha nem a barátnõjük az. (Ami szintén vonatkozik a nõkre is.) Az egészben épp az a szép, hogy: "én akkor is a kedvesemet választom, ha a világ tele van gyönyörû nõkkel". (Régen rossz, ha valaki maradékelven választ, de biztos mindkét nembõl vannak ilyenek.) De azért ha valaki szerelembõl választ, attól még biztosan tisztában van azzal, hogy a barátnõjének a lába mondjuk nem illene be a modellválogatásba. 5) Ez nem is baj. Mivel a nõk 90%-a bármilyen fogyózás ellenére sem lehet modellalkatú (ki itt tér el, ki ott), ezért kár is sulykolni, hogy csak a modellek a szépek. Nekem pl pont a kismellû, alacsony, körteforma lányok jönnek be. 29/F

Hát lányom, te még nagyon fiatal és naiv vagy, és tapasztalataidat a rózsaszín nõimagazinból, az álmodozásaidból meg a gagyi hollywoodi filmekbõl veszed. Már bocs, de ez van. Annyi sok zavart kell eloszlatni a fejedben, hogy nem is tudom, hol kezdjem. 1) Nem minden pasi egyforma. Te csak azt látod, aki kommentel, de aki nem kommentel, hanem csendben rajong a barátnõjéért, arról nem tudsz. Tehát ne vonj le általános következtetést. 2) A pasik bizony hajlamosak vagánykodásból olyanokat mondani, amiket a közösség úgymond "elvár", vagy õk úgy gondolják, hogy elvár. (Ez nem csak a pasikra igaz egyébként.) Nagyon sok ilyen dugnám-kommentelõ valójában csak alfahímnek akar látszani, de igazából nem dugná az illetõt. 3) A címlaplányok közel sem jönnek be annyi midnenkinek, mint gondolod. 4) Egy pasinak NEM a barátnõje a legszebb. A pasik nem vakulnak meg a szerelemtõl, illetve nem hülyülnek el (vagy csak részben). Nyilván felismernek egy szép nõi formát akkor is, ha nem a barátnõjük az. (Ami szintén vonatkozik a nõkre is.) Az egészben épp az a szép, hogy: "én akkor is a kedvesemet választom, ha a világ tele van gyönyörû nõkkel". (Régen rossz, ha valaki maradékelven választ, de biztos mindkét nembõl vannak ilyenek.) De azért ha valaki szerelembõl választ, attól még biztosan tisztában van azzal, hogy a barátnõjének a lába mondjuk nem illene be a modellválogatásba. 5) Ez nem is baj. Mivel a nõk 90%-a bármilyen fogyózás ellenére sem lehet modellalkatú (ki itt tér el, ki ott), ezért kár is sulykolni, hogy csak a modellek a szépek. Nekem pl pont a kismellû, alacsony, körteforma lányok jönnek be. 29/F
Már megint az általánosítás... Egyébként a nõknek nagyobbak / teljesíthetetlenek az elvárásaik és van nekik is férfiideáljuk. Akkor mi itt a probléma, kérem?! Ti is csak "kényszerbõl" vagytok velünk? Ja, nem, nem vagyok ilyen. 21F
Igen, azért. Csak egy vigasztalo van, hogy ezeket a lányokat is unja valaki. (Régi vicc, de igaz!)
Azért a pasid nem csak a külsõdért van veled - jobb esetben. Egy címlapcsaj lehet, hogy jobban tetszik külsõre, de valamiért mégis járnak veled a pasik. Õk sem tökéletesek, általában mindenki a saját szintjével azonos párt keres.
A kérdező hozzászólása: na de jó. akkor majd ha a pasim azt mondja, hogy én vagyok neki a legszebb fejbekoksizom, hogy ne kamuzzon.
Hát kislány, lehet, hogy te nem érsz annyit egy férfinak se, hogy pont te kellj neki, s téged tartson a legszebbnek, és max csak pótléknak lehetsz jó, de ez nem mindenkivel van így. Ha ilyen vagy, hát így jártál. Ellenben van még valóban értékes nõ, aki életében nem járt címlapon (spec nem vágom, hogy miért pont õk lennének az ideál...), ahogyan van még értelmes férfi is, aki nem aljadék szexmániás, hanem normális ember. De ha nem vagy kompatibilis a normalitásra, nem is fogod észrevenni õket. (Zárójelben azért megsúgom, hogy engem teljesen hidegen hagynak a modellek, és nekem _tényleg_ a barátnõm a legszebb. Egy van legalább.)

Mi van, ha egy lány több fiúval is sokat beszél?

És egy adott fiú, hogyan tud "felülemelkedni" a többin?

Legjobb válasz: Ezek az extrovertált lányok. Ezek annyiból elõnyösek, hogy leszólítják, megugrasztják a férfiakat. Könnyû közel kerülni hozzájuk, gördülékenyebben megy az ismerkedés. Ezek a lányok egyszerre több versenyzõt tesztelgetnek, és rostálják õket kifele. Megugrasztják õket mint a nyulakat, utána kiismerik, hogy a sok barom közül ki lesz a nekik igazán való. Akik nem ütik meg a szintet, valahol elvéreznek, azok lemorzsolódnak, aztán egyre szûkül a kör. Mint egy ördögi szerencsejáték., egy orosz rulett. Végül a legtöbb kritériumnak megfelelõ lesz a befutó, aki elnyeri a királylány szívét. Ezek a lányok egyáltalán nem ostobák, egy nagyon jó szelekció a férfiközeg megszûrésére. A férgese kihullik, a számára megfelelõ közül pedig kedvére válogat.

Ezek az extrovertált lányok. Ezek annyiból elõnyösek, hogy leszólítják, megugrasztják a férfiakat. Könnyû közel kerülni hozzájuk, gördülékenyebben megy az ismerkedés. Ezek a lányok egyszerre több versenyzõt tesztelgetnek, és rostálják õket kifele. Megugrasztják õket mint a nyulakat, utána kiismerik, hogy a sok barom közül ki lesz a nekik igazán való. Akik nem ütik meg a szintet, valahol elvéreznek, azok lemorzsolódnak, aztán egyre szûkül a kör. Mint egy ördögi szerencsejáték., egy orosz rulett. Végül a legtöbb kritériumnak megfelelõ lesz a befutó, aki elnyeri a királylány szívét. Ezek a lányok egyáltalán nem ostobák, egy nagyon jó szelekció a férfiközeg megszûrésére. A férgese kihullik, a számára megfelelõ közül pedig kedvére válogat.
Kb. olyan mint az a fiú, aki több lánnyal beszél... Keresi a számára legmegfelelõbb társat.
Ezek így korrekt elvárások. Érthetõ már miköll. Azt hittem te ilyen egyszemélyes szórakoztatóiparra vágysz.
Bocsánat, de úgy látom a két utolsó nagyon komolyan vette. Hát én szoktam a férfiakkal és a srácokkal viccelpdni. Ezt le is íeram az elõbb. Egy szó eklg, ha kapcsol az ember. szóval két értelmú szó, hát áltqléában ezeket szexel lehet összehozni. Egyébként azt tapasztaltam azokkal lehet kijönni beszélgetés során, aki veszi a lapot. A szex miatt lehet asszociálni. Nem kértem, hogy valaki humorista legyen, csak egy kis érzéke legyen hozzá. Én ilyen vagyok, ha valaki nem tudja ezeket fogni, a beszélgetés meghal. Nekem ezek a tapasztalataim. Igaz én beszélgetésben nyílt vagyok.
Egyébként szerintem sok nõ azért várja el , hogy egy idegen udvarolni vágyó pali humoros legyen, mert nagyon stresszelnek, nehezen ismerik ki az új partnert az ilyen nõk. Nem tudnak egyszerûen ellazulni, a helyzet urai lenni, és a férfiból áradó lazaság, humorrengeteg ezt hívatott feloldani. Könnyebben feltételezik, hogy nem egy sorozatnyílkos nõi koponya-erekjéket gyûjtõ erõszakolóval állnak szemben, ha tol egykét frappáns poént, mintha egy komolyabb sráccal volna dolguk. Nekem pl. nem elvárás fordítva ez a nõktõl.
1 / 6 -os vagyok. Szóval elõzõ, ez azért nem túl kafa, hogy humorista is legyen. Manapság sokmindenkinek van sokféle gondja baja. Nem mindenki tud annyi állati happy lenni alapból, a másik meg , hogy nem mindenki egy kátlábon járó BagiNacsa. Nehéz elérni a te szintedet. Persze én is tudok néha humoros lenni, de ez olyan, hogy jön magától, nem pedig olyan, hogy na akkor most állj ki szépen, aztán tessék legyél humoros egyik percrõl a másikra, produkáljad magad. Meg ugye a humor is sokféle, vannak az egész aljadék poénoktól elkezdvea kultursznob viccekig sokminden. AMi az egyiknek fasza, az a másik embernek full erõltetetten hat. Ezeken is be lehet szemtõl szemben égni rendesen. Nem könnyû hozni a szintet. A nõk meg elég sértõdõsek ilyen téren.Humorosságot néha eléggé összemossák a bunkósággal.
A 3-s zseniális a kis humoros. a 6-s érdekes, elég elméleti. Én sok férfivel és fiúval beszélgettem már. Szóval maradjunk annyiban email-n ill. mindegy msn v. facebook-n is, azok jönnek be akivel tudok beszélgetni. Ha nem tudok, azzal élõben sem. A humort értse. Tény kell egy külsõ, valami megfogjon benne, de utána kell az agya is. Ha sajnos nem tud humoros lenni, az nekem nem jön be. Itt is észre lehet venni sok ilyen van. Erre pl. itt is "felülemelkedni", ezzel is lehetne viccelõdni. Na ilyenekre gondolok. Jó nem mondom a beszélgetésbe a szex is benne van. Az is kell.
Zömében az alfákat szeretik. EZ a kettõ a domináns jelleg. De lehet, hogy a nõnek olyan apa-példája volt, hogy az okostóni karakterek vonzzák, és az eszükkel nyûgözik le a férfiak. VAgy a mûvészlélek félékhet vonzódik. Akármi lehet.
A kérdező hozzászólása: De gondolom az extrovertált lányoknak nem csak ez a 2 típus jön be Vagy igen?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítséget, mentek a zöld kezek :)
Tegyük fel, hogy a lány egy 178 centis babaarcú bombanõ, aki két karakterért rajong nagyon. A jól fésült dús barnahajú öltönyös karrierista férfiakért és a rövid hajú szálkás izmos srácokért, mind olyan kell, hogy legyen, aki izgalmat jelent számára, és tud klasszakat beszélgetni velük. Ez a zsánere. Van a közegben tíz fiú. Abból 4 kb 150 centis, a lány nem tudja magát elképzelni vele, mert túl alacsonynak tartja magához képest. A többi az mind 180 centisek A maradék 6 további ember közül további három az okostóni szemüveges matekszakkörös kötöttmellényes oldalrafésült hajú sakkbajnok típus, tehát fõleg az eszükkel hódítanak, nem a stílusukkal. Ezeket valahogy nem érzi nagy kihívásnak, meg fél, hogy túlságosan hülyének lesz kezelve mint nõ. Kiestek. A maradék három versenyzõ akik 180 centisek, van két rövid hajú izmos, és egy öltönyös sármõr köztük az már eléggé szimpatikus, kedvére való. Ezek közül az egyik kopasz sosem mosolyog, nem tud igazán feloldódni nõi társaságban, hiába helyes külsõre. Sajnos õ is bebukta. Még két játékos van a nõ szívéért. A két kedvence, de nem igazán tud dönteni, hogy melyik is legyen, mert mindkettõ helyes, férfias, magabiztosságot sugall, jófejek. Ekkor a nõ oszt szoroz, alszik rá kettõt, és vigiggondolja azt, hogy az öltönyös karrierista nem olyan jó testû, de kellõen vonzó , meg neki valamivel lehet hogy több zsetonja van, van neki menõ verdája, emez meg még csak most keres állást, nem biztos, hogy jó party. Ekkor nyilván végül a döntõ ok a pénzesebbik felé hajlik a mérleg nyelve. GYõzött az öltönyös karrierista. A nõ pedig egyrészt kapott egy közel tökéletes külsejû hapit, akivel elvan az ágyban, a jövõje is stabil, nem kell mellette nélkülöznie, és jól eléldegél, amíg a faszi el nem tunyul, be nem csõdöl a vállalkozása, vagy éppen kiderül hogy száz kur vát tart mellette. Ekkor a nõ ujra kiveti a hálóját, és a körforgás ujraindul. Kicsit átértékeli a dolgot, hogy ezek a fránya karrieristák, a nõknél is karriereket szeretnek csinálni, legközelebb az izmosabbikat akarja majd. Ennyirõl van szó. Vannak választási alapelvek, rangsorok, és ezek alapján mérlegel az ember, hogy a sok / sok jó közül is ki legyen a nyerõ. Teáht hogy ne ess ki semmiképp a körbõl, ahhoz neked mindenben csúcson kéne lenned. Ez csak egy elmélet, de te elméletileg kérdezted. Ezek 10 esetbõl 6 ban így mennek.TEhát többségében ez az ábra. De vannak nõk, akiknek meg más kell. Ez a kisebbik valószínûség, Akik utánam fognak írni cáfolatokat, azzal számolj majd, hogy õk a maradék négybõl vannak!
A kérdező hozzászólása: Vagy tudnál errõl írni még részletesebben? Esetleg egy oldal, ahol írnak errõl? :) Érdekel a téma :)
A kérdező hozzászólása: #1 És hogyan lehet bent maradni, és végül nyerni? Vagy mibõl jöjjek rá, hogy az adott lánynak mi a megfelelõ, mik a jó tulajdonságok?
Túl sok a szabadideje!
Örülök sikerült korrigálnom a mondanivalómat. Csak kell néha kis hülyeség, lehessen nevetni, kikapcsolni. Na most ha nem ilyen lennék, megette volna a fene. Szexel sem tudsz megoldani mindent.
a lányok általában szépekre buknak. ahogy a fiúk is a jó nõkre. egy szemüveges kocka is a legjobb nõkre veri ki a monyát
képet a srácról is megmondom hogy csúnya e!
a facebook azért nem az igazi. rólam is van néhány kép, amiken sokkal szebb vagyok, mint valójában.


Fiúkhoz szól a kérdésem. Van egy adott lány, tetszik, de nem akarsz komoly kapcsolatot csak jól érzed magad néha vele. VAgy csak simán oda menne egy lány hozzád. ÉS a lány be vallaná hogy valamit érez irántad. Hogy reagálnál? Mit éreznél-éreztél?

Legjobb válasz: reakció, ha a lány odajönne és bevallaná, hogy érez irántad valamit így kéne reagálj: szúrnám a fosódat; térdelj le és szeress érzés: ezt qrvára ki lehetne használni, ha jól fekteted taposhatsz rajta egy életen át

reakció, ha a lány odajönne és bevallaná, hogy érez irántad valamit így kéne reagálj: szúrnám a fosódat; térdelj le és szeress érzés: ezt qrvára ki lehetne használni, ha jól fekteted taposhatsz rajta egy életen át
nem érted? nem akar komoly kapcsolatot.... és a lány lényegében felkínálja magát. mi mást mondhatna??
Lol Nincs ellenemre ha tininek gondolnak, de igazat mondtam.
Semmit. Nincs realitása a kérdésnek.
Hat sajnos az elsö valaszolonak van nemi igaza meg ha enyire nyersen is fogalmazot. Ha a fiu nem erez irantad semmit még akor is kihasznalja a helyzetet ha modjaban van, vagyis ha van baratnoje akkor macerasab mert gondolom nem tervezed 1-böl oda adni magad, 2 hurt pengetni meg eleg necces. Ha erez valamit irantad akkor örülni fog mert sok gondtol megszabaditod. Keteselyes a dolog sajnos, talan elöb puhatolozni kene hogy mikep gondolkodik ö rolad. 26 / F
A kérdező hozzászólása: köszi az értelmes válaszokat, ugy látom ez a kérdés annyira felizgatta a tini fiúkat képzelõ erejét hogy most az álom világukból élik ki magukat.Gratulálok.Ja tisztelet a kivételnek.Annak aki még értelmesen tud válaszolni, lány vall szerelmet és a fiúk hogy reagálnának erre a nem kúrásra felkinálkozó válaszra?
Szúrnám, amíg kedvem lelem benne.
Nem a csaj nem akar komoly kapcsolatot, hanem a srác..és az h odamenne hozzád elmondani amit érez, mondjuk, azt hogy szeret, ez nektek felkínálkozás? Ezt egy büdös ku.vával kell csinálni, nem egy csajjal, aki szeret, és azt kihasználni. 2. voltam.
Elsõ h te mekkora egy paraszt fa.. vagy!!!
Sose hallottam olyan lányról, aki inkább odamenne és szerelmet vallana, miközben szenvedni is lehet.

Ha egy srác még 26 éves és van is egy lány, aki le akar vele feküdni, de nem tudja a lány, hogy még szűz a srác (a lány is az, ő 21), akkor hogy mondja el a lánynak a srác, hogy még-ő is szűz?

Mert gondolom egy 26 évesr?l már azt hiszi, hogy már nem sz?z. Biztos meg is fog lep?dni, ha megtudja. Lányok, ha ti ebben a helyzetben megtudnátok a kiszemelt fiútól, hogy ennyi id?sen sz?z, akkor is lefeküdnétek vele? Örülnétek neki, vagy lenéznétek (elillanna a felnézés, a vonzódás)? 26/F

Legjobb válasz: Ha igazán szeretném, akkor természetesen nem zavarna, hogy még szûz! :) 20 l

A kérdező hozzászólása: 03:20 és Cicuskaaa123! Igen van szerelem és tudom, hogy, amit írtatok az igaz. De(!) mégis ott van valami negatív a dologban, ha elmondja ezt az ember... Hogy mire értem?! Azt talán a legjobban Cicuskaaa123 üzenetében lévõ kis mondatrész adja meg legjobban a választ: "ha igazán szeret nem lesz para" O.O Már nem azért, de amúgy LENNE?!!!!!!?? Mert ez egyben azt jeleneti, hogy tényleg szégyen ez a nõk szemében is, hogy egy pasi nem dug meg minden jött-mentet. Mert nem azért vagyok ám szûz mert nem volt rá alkalom mással... Valójában arra vártam, hogy szerelmes legyek és olyan legyen a lány, aki egy aranyos, kedves lány... és nem olyan, mint a legtöbb, akik simán meg lehettek volna. Most az a kérdés, hogy milyen hatással van ez egy nõre, ha kiderül a nálánál idõsebb pasiról, hogy még szûz. De ha amúgy lenne, akkor csak a pasiknak van igaza, hogy nem érdemes elmondani... Szóval tényleg szégyen ALAP ESETBEN, mi? :/
Nálam alapesetben sem szégyen... alacsony intelligenciájú emberek szajkózzák csak ezt. Plusz akik nem látnak tovább annál, hogy "ha még ennyi meg ennyi idõsen nem szexeltél, akkor tuti abnormális vagy".
Ha igazán szeretném, akkor természetesen nem zavarna, hogy még szûz! :) 20 l
Nem értem, hogy ezt mért nem lehet a másiknak elmondani. (??) Szánalmas világot élünk. <Örülnétek neki, vagy lenéznétek (elillanna a felnézés, a vonzódás)?> Ott nagy probléma van egyesek fejében, ha emiatt lenéznek bárkit is, esetleg csak a szüzesség ténye miatt "elillan a vonzódás". Sokszor érzem úgy, hogy rossz világba születtem... Vagy csak szimplán más dimenzióban élek, mint itt sokan mások. 21L
Ha ö is az és nem titkolta akkor megérdemel annyit hogy te is õszinte legyél hozzá. Szóval nyíltan meg is mondhatod neki.
Nehogy elmondd neki! Én nem vesztettem volna el a szüzességem ha elmondom a lánynak. Mert rákérdezett és azt mondta azért mert nem akarna szûzzel, szóval nem mondtam el neki és a végén azt mondta, hogy jobb volt mint a többi pasival. És azóta is csak dugunk, teljesen begerjedt. Na a lényeg ne mondd el, a dolog úgyis jön magától.
Csak nem debreceni vagy? Szerintem ne mond el, kicsit lelombozna, illetve nem is nagyon érezném "biztonságban" magam az illetõvel és egybõl arra gondolnék, hogy ha ilyen idõsen még szûz, akkor tuti van valami bibi vele.21/L
ja csajnak ilyet sose mondunk.mondja, hogy nincs sok gyakorlata, vagy, hogy béna lesz, vagy [email protected], de azt, hogy szûz vagyok azt semmi képp.legfeljebb utána.
A 03:20-as válaszoló vagyok, és igen: nõ. Azt gondolom, hogy ezt pont nem a férfiaktól kéne kérdezned, hiszen õk úgy gondolkodnak mint Te: szégyellni, és titkolni kell a lány elõtt, hogy még szûz vagy. Inkább a lányok véleményét kéne kérned, hiszen itt arról van szó, vajon a barátnõd hogy reagál. Nõként én nem örülnék, ha becsapnának!!! Nem értem mi az, hogy az ellenkezõjét tapasztalod??? Volt már olyan, hogy valaki azért nem feküdt le veled, mert szûz vagy még?? Akkor Õ nem is szeretett Téged, csak szexet akart!! Itt most egy kapcsolatról van szó, remélem szerelemmel, így ez más!!! Ezt az elõttem szóló "Ajonjolí" is helyesen leírta. Egyébként, ha tényleg szerelemre épülõ a kapcsolatod, nem értem miért félsz az õszinteségtõl. Csak hajrá, szurkolok neked, ill. nektek!!!!
Kedves kérdezõ!! Nekem elmondta a barátom, hogy szûz és értékeltem az õszinteségét!! Jobb volt tudni, hogy az! Olyan jó érzés volt, hogy én vagyok neki az elsõ és õ is nekem az elsõ^^ 2 éve vagyunk lassan együtt. Mindent megosztunk egymással :) ) Ha csak alkalmi ne mondd el, ha komolyan gondolod légy vele õszinte, ha igazán szeret nem lesz para. Megmondod, hogy a megfelelõ lányra váltál, hogy elveszd a szüzességed és õ a megfelelõ lány:) Imádni fog ezért és nem fog bunkó parasztnak tartani^^
Te magad is írod, hogy vártad az igaz szerelmet, és ezt az Õ személyében találtad meg. Ha ezt elmondod neki, ahogy "Cicuskaaa" is írta, értékelni fogja, és lehet megerõsödik még jobban a kapcsolatotok. Sajnos nálunk is divat volt a versengés a fiúk, sõt a lányok között is, hogy ki hánnyal feküdt le. Az ilyen fiúkkal szóba sem álltam, hiába tetszett külsõre. Hidd el, értékelni fogja azt, hogy õszinte vagy, és Õrá vártál!!!!
Az, hogy nem ugrottál bele minden lyukba még nem gond... Attól, hogy elmondod neki, nem lesz problémád, ha meg ezért nemet mond rád, akkor szerintem félreismerted, legyél õszinte, úgyis kevés ember képes rá. Aki meg azt mondja, hogy baj van veled, az idióta... A nõk többsége örül annak, ha õ lehet az elõs annak a pasinak akivel együtt van. 24/F ui.: Ajonjolí, sajnos nagyon kevesen vagyunk, akik ebben a dimenzióban élünk.
Attól függ. Normális lányról van-e szó vagy egy ribirõl? Kapcsolatot keres-e vagy szexet? Nem mindegy. Én ha komoly kapcsolatot keresnék és nem modanád el vagy csak utólag... hát csalódott lennék. Mert ez azt jelenti, hogy nincs köztünk 100%-os bizalom, fõleg a te részedrõl - és ezért ki is ábrándulnék valamennyire belõled. De ez csak az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: De amúgy köszönöm a jókívánságodat és a jószándékodat! :)
A kérdező hozzászólása: 03:20 Te nõ vagy? Csak mert mindig a nõk tanácsolnak ilyet, de még soha nemm hallottam oolyat, hogy pasi tanácsoljon ilyet. Sõt, sajna olyat sem, amit te itt most leírtál... Legalábbis, hogy mûködött volna a leírt dolog... DE olyat már milliószor észrevettem/tapasztaltam, hogy teljesen mást mondott a nõ és pont az ellenkezõje történt. Kezdem azt érezni, hogy rossz tanácsokat kapok általában a nõktõl... :( Ezért lenne fontos tudnom, hogy nõ vagy.-e Meg azt is, hogy ezeket a sorokat CSAK bátorításként írod-e vagy van-e mögötte létezõ IGAZSÁG is? O.o
Szerintem légy hozzá õszinte. Ha igazán szeret akkor nem csinál ebbõl problémát. Ha mindketten tisztában vagytok azzal, hogy ez lesz számotokra az elsõ alkalom, tudjátok egymást bátorítani. Az a lehetõ legrosszabb, ha utólag vallod be neki, hogy Te is szûz voltál még. Becsapottnak fogja magát érezni. Ne szégyelld elõtte, hogy még nem volt szexuális kapcsolatod, valahol mindenkinek el kell kezdeni. Kívánok nektek beteljesült együttlétet!
A kérdező hozzászólása: Arra most igazán kíváncsi lennék, hogy volt-e olyan férfi, aki elmondta a nõjének, hogy õ még szûz és nem utasította õt el... Vajon van ilyen?
Én sem mondtam el anno. Nem is volt valami nagy alakításom, de ki tudtam dumálni. Voltam már annál bénább is új partnerrel.
ha elmondod a vonzalom nagy vésze eltûnik, sztem utána se mond el mert bénának tarthat, akármennyire is szeret... f19
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat! Fõleg, hogy nem lettek elhülyéskedve, mint ahogyan azt itt a legtöbb kérdésnél szokta a tömeg... Akkor talán az lesz a legkorrektebb, ha nem mondom meg neki. Ha meg rákérdez, akkor csak sejtelmesen válaszolok. ;) A végen pedig elárulom neki, és azzal az indoklással, hogy azért nem árultam el neki, mert nem akartam, hogy most ezen rágódjon, mert azt szerettem volna, hogy neki minél jobb legyen és ne kelljen emiatt aggódnia! AMI IGAZ IS!!! Köszönöm a segítségeket! Persze azért a további véleményeket/javaslatokat is szívesen várom! :)
Az utolsó kérdésedre nem tudok válaszolni, de az a véleményem, hogy (sajnos) elõfordulhat, hogy tényleg nem tenne jót az esélyeidnek, ha idejekorán elmondanád. De ez persze csak a nagy általánosságot nézve van így. Lehet, hogy a te barátnõd cukinak, sõt kimondottan izginek tartaná a dolgot. Ez nagyon egyéniségfüggõ kérdés. Egyébként nem a lenézéssel, vagy hasonlókkal lehet itt baj ebben az esetben, hanem azzal, hogy a lányok (jogosan) szeretnék minél nagyobb biztonságban tudni magukat egy ilyen (elsõ szex) esetben és úgy gondolják (nem is nagyon tévednek), hogy ezt a biztonságot (védekezés biztonsága, megfelelõen türelmes és hatásos elõjáték, nyugis környezet, diszkréció, stb.)egy tapasztaltabb partnertõl nagyobb eséllyel kapják meg, mint egy tapasztalatlantól. Ez is - persze - csak nagy általánosságban igaz.

Ha a srác még szűz, és először van együtt egy lánnyal, akkor hogyan kéne tálalnia ezt a csaj felé? Kell egyáltalán?

19/F

Legjobb válasz: Hát figyelj, szerintem ha nem kérdezni akkor nem kell mondanod neki, de ha kérdezi akkor szerintem ne hazudj neki. De tényleg attól függ, hogy a lány szûz-e még vagy nem, vagy hogy mennyit beszélgettek elõtte, mert pl. ha jól leisszátok magatokat, amire szerintem házibuli lévén van reális esély, és csak úgy belekeveredtek az ágyba akkor nem kell témát nyitni errõl.:) De inkább ne igyatok sokat és normálisan, józanon szexeljetek!:D Azért nem lehet egyértelmûen eldönteni, hogy meg kellene-e mondanod neki, mert lehet, hogy fel s fog tûnni neki, de az is lehet, hogy egy kicsit bénázni fogsz.. ja, és még az, hogy attól is függ, hogy megbízol-e ebben a lányban..mert ha eléggé jóban vagytok akkor simán megmondhatod neki.:) sok sikert!;)

Hát figyelj, szerintem ha nem kérdezni akkor nem kell mondanod neki, de ha kérdezi akkor szerintem ne hazudj neki. De tényleg attól függ, hogy a lány szûz-e még vagy nem, vagy hogy mennyit beszélgettek elõtte, mert pl. ha jól leisszátok magatokat, amire szerintem házibuli lévén van reális esély, és csak úgy belekeveredtek az ágyba akkor nem kell témát nyitni errõl.:) De inkább ne igyatok sokat és normálisan, józanon szexeljetek!:D Azért nem lehet egyértelmûen eldönteni, hogy meg kellene-e mondanod neki, mert lehet, hogy fel s fog tûnni neki, de az is lehet, hogy egy kicsit bénázni fogsz.. ja, és még az, hogy attól is függ, hogy megbízol-e ebben a lányban..mert ha eléggé jóban vagytok akkor simán megmondhatod neki.:) sok sikert!;)
Ha rendes a lány nem is fogja érdekelni fölég ha szeretés komoly a kapcsolat .Ha pedig valami bulizós betépet kurv.a akkor meg felesleges megrántod azt lapát.
a lány már nem szûz? vagy még az? ezt jobb lenne tudni :) amúgy, ha szeret ez marhára nem fogja érdekelni hidd el. mikor én elvesztettem a szüzességem 16 voltam, a barátom meg 19 és szûz. egyszer egy beszélgetés során mondtuk el egymásnak, hogy hát, szûzek vagyunk :) és végülis, örültünk neki :) jó volt elsõnek lenni egymásnak :) 20/L
A kérdező hozzászólása: Jelenleg nincs kapcsolatom, csak hát foglalkoztat a dolog... Viszont van egy lány, akivel egy többnapos házibuliban együtt leszünk, és annak ellenére, hogy nem járunk, talán megtörténhetne a dolog, nyilván, ha mind a ketten benne lennénk. Tehát mondjuk úgy, hogy az alkalom futókaland lenne, de régóta ismerjük egymást. Ez esetben? :) (Köszönet az eddigi válaszokért.)
A kérdező hozzászólása: Köszi az uccsó választ is, nagyon rendben volt. :)

Van egy gyönyörű lány felvételi előkészítőn, de sokkal fiatalabb nálam és nem túl nyitott, hogy közeledjek felé?

Felvi el?készít?re járunk egy m?vészeti egyetemen, a lány 18-19 körüli, kicsit Brigitte Bardot-ra emlékeztet, van egy olyan kisugárzása, hogy az ember nem tudja nem ?t nézni. De én 27 vagyok, mindig id?sebb n?kkel randiztam és emiatt nem tudom, hogy közeledjek hozzá, még egyszer sem beszéltünk, a helyzet pedig nem éppen alkalmas. Csak úgy üljek oda, vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: Ülj oda, ha van egy kis szünet az elõkészítõn, beszélgess Vele, kérd el az elérhetõségeit. Ha úgy látod, hogy már jóban vagytok, jól kijöttök, akkor hívd el randira és a többi jön magától. Am. nem sokban különbözik egy fiatal lánnyal való ismerkedés egy idõsebbtõl :)

Ülj oda, ha van egy kis szünet az elõkészítõn, beszélgess Vele, kérd el az elérhetõségeit. Ha úgy látod, hogy már jóban vagytok, jól kijöttök, akkor hívd el randira és a többi jön magától. Am. nem sokban különbözik egy fiatal lánnyal való ismerkedés egy idõsebbtõl :)

Miért nem tudok boldog lenni egyedül, miért van szükségem egy lányra, barátnőre? Szeretnék boldog lenni egyedül is, de nem megy, folyton hiányt érzek, ürességet, szerelemre, szeretetre vágyom, én is szeretnék már végre szeretni egy lányt!

Legjobb válasz: hülyeség, hogy a munka a megoldás. az csak egy pótcselekvés. olyan mintha beteg lennél, és csak fájdalomcsillapítót szednél. elnyomod azt ami zavar, de attól még ott van. gyökerestõl kell megszûntetni a problémát. szerintem te még önmagadat sem szereted, és ez a probléma. ha ez megszûnne, nem kéne a munkába temetkezni. meg semmibe.

hülyeség, hogy a munka a megoldás. az csak egy pótcselekvés. olyan mintha beteg lennél, és csak fájdalomcsillapítót szednél. elnyomod azt ami zavar, de attól még ott van. gyökerestõl kell megszûntetni a problémát. szerintem te még önmagadat sem szereted, és ez a probléma. ha ez megszûnne, nem kéne a munkába temetkezni. meg semmibe.
kapcsolatfüggõ vagy. ezért
én is így vagyok vele sajnos... egy megoldás van csak, a munka. 20 F
Én is ilyen voltam egy éve :DDD Szerintem szeretethiányod van:S 15L
Mert az ember társas lény.
16/L b***meg ezen besírtam.>< férfi logika.:'DD ....ha barátnõre vágysz akkor csak egy megoldás van ...."a munka" behalok eskü.xddd

Milyen nyári munka lehetőségek vannak egy 15éves lánynak?

Már régóta keresek munkát magamnak nyárra de sehol nem találok. Hosstesskedésre gondoltam, már utána is jártam de ezen kívül milyen lehet?ségek vannak? esetleg tudna valaki egy ezzel kapcsolatos oldalt? természetesen a szüleim beleegyeznének.

Legjobb válasz: Szia. Én 15 évesen csak kukoricát mehettem címerezni. Nem volt más munka. Egyszerûen nincs rá igény. Most 19 vagyok és most se nagyon van. Oké most lett egy nagyon klassz munkám, de ez is csak azért, mert ismerem az ismerõsöm ismerõsét, meg ráadásul ez novemberig tart, nem csak nyáron. Sajnos ennyi idõsen nem nagyon szoktak lenni melók. A hosstesskedés esetleg jó lehet, nem tudom, hogy ott van e korhatár, viszont azokból is már annyi van, hogy mire egyáltalában kapsz munkát (már ha kapsz), már rég nem aktuális, hogy keresel. Én is fenn vagyok ilyen oldalakon, angol és német nyelvtudás mellett sem nagyon hívnak. Nem azért, mert olyan ronda vagyok (remélem :D), egyszerûen azért, mert hosstessekbõl van már a legtöbb. Mindenesetre próbáld meg, hátha mégis sikerül. Lehet épp olyan helyen élsz, ahol nincs annyi csinos lány és mégis hívni fognak :)

Szia. Én 15 évesen csak kukoricát mehettem címerezni. Nem volt más munka. Egyszerûen nincs rá igény. Most 19 vagyok és most se nagyon van. Oké most lett egy nagyon klassz munkám, de ez is csak azért, mert ismerem az ismerõsöm ismerõsét, meg ráadásul ez novemberig tart, nem csak nyáron. Sajnos ennyi idõsen nem nagyon szoktak lenni melók. A hosstesskedés esetleg jó lehet, nem tudom, hogy ott van e korhatár, viszont azokból is már annyi van, hogy mire egyáltalában kapsz munkát (már ha kapsz), már rég nem aktuális, hogy keresel. Én is fenn vagyok ilyen oldalakon, angol és német nyelvtudás mellett sem nagyon hívnak. Nem azért, mert olyan ronda vagyok (remélem :D), egyszerûen azért, mert hosstessekbõl van már a legtöbb. Mindenesetre próbáld meg, hátha mégis sikerül. Lehet épp olyan helyen élsz, ahol nincs annyi csinos lány és mégis hívni fognak :)

Barátom (31) Én (21) összeillünk-e szerintetek a 11korkülömbség miatt? Ráadásul van egy 13éves lánya, amit a kapcsolat elején leis tisztázott! Van ennek a kapcsolatnak jövője?

Legjobb válasz: En ismerek olyant akinek 20 ev korkulonbseggel mukodik es olyant is akinek 2 ev ellenere nem...szoval sokmindentol fugg...az, hogy sok vagy keves mindenki maga donti el... A kapcsolatotoknak lehet jovoje (ha ugy erzitek)...de csak, ha eltudod fogadni azt, hogy neki van egy lanya... persze lehetnek mas buktatok, de azok mashol is vannak. ha szeretitek egymast megoldhato:)

En ismerek olyant akinek 20 ev korkulonbseggel mukodik es olyant is akinek 2 ev ellenere nem...szoval sokmindentol fugg...az, hogy sok vagy keves mindenki maga donti el... A kapcsolatotoknak lehet jovoje (ha ugy erzitek)...de csak, ha eltudod fogadni azt, hogy neki van egy lanya... persze lehetnek mas buktatok, de azok mashol is vannak. ha szeretitek egymast megoldhato:)
A férjem és köztem 10 év és 9 hónap van...
20 éves voltam amikor megismertem a párom, aki akkor 31 éves volt. Eleinte fura volt kimondani, hogy 11 év van közöttünk, de amikor a szemébe néztem elfelejtettem a korkülönbséget, tudtam hazaértem. Most 23 éves vagyok, a férjem pedig 34. A forró szerelem megmaradt, csakúgy mint a 11 év. :)
A kérdező hozzászólása: Áh.. köszi a válaszokat! Sajna kaptam egy rossz hirt..:( Most kaptam egy smst tõle hogy legyünk barátok :(
A kérdező hozzászólása: Bocsesz elirtam! Én 20 vagyok! És 11év a korkülömbség
Hali:) :) Csak azt tanácsolnám hogy ha szereted tiszta szívedbõl és a kislányával is kijösz akkor miért ne??!! A szerelemnek nincsenek akadályai, ám ha neem nagyon jösz ki a kislányal akkor vigyázz mert ez a kapcsolatotokra is mehet !!!
Egyetértek az elõzõekkel. Ha minden jó köztetek és a kislánnyal jól kijössz, ez a korkülönbség abszolút nem hátrány.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen rendik vagytok :) Csak az a baj hogy még nem nagyon ismerem a családot, mert olyan mintha nem akarná hogy megismerjenek.. nemtudom :( ok egy hónapja vagyunk együtt, de szeretné hogy odaköltözzek!
ismerek olyan párt, ahol a kiscsaj egyidõs a pasi a lányával. ami a legdurvább, hogy a pasi 47, a csajszi meg 21. 22éves vagyok, de az igazat megvallva, semmi nem venne rá, hogy apámkorú pasival kavarjak :) visszatérve: õk már több mint 1 éve jól megvannak. bár a csajról megvan a véleményem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!