Találatok a következő kifejezésre: Van egy egy 15 (943 db)

Mitől lehetett ez? Van egy Creative hangfalam. Ma épp egy sorozatot néztem amikor kb 10-15 mp-re megszólalt valami zene. Mikor elhallgatott tovább néztem, majd mikor egy új rész néztem ugyanaz a dal megint megszólalt kb 10-15 mp-re.

Idáig ilyet soha nem tapasztaltam. Nem volt megnyitva más oldal csak a videó.

Legjobb válasz: Nem lehet hogy a sorozatban van a zene? Mert van egy ilyen gyíkja pár hangfalnak, hogy bizonyos idegen rádióadókat vesznek, de kétszer egymás után, ugyanakkor behozni egy számot egy folyamatosan mást játszó rádióadón lehetetlen.

Nem lehet hogy a sorozatban van a zene? Mert van egy ilyen gyíkja pár hangfalnak, hogy bizonyos idegen rádióadókat vesznek, de kétszer egymás után, ugyanakkor behozni egy számot egy folyamatosan mást játszó rádióadón lehetetlen.
A kérdező hozzászólása: Nem, mert két különbözõ részét néztem ugyanannak a sorozatnak. és alapvetõen nem lenne benne akkor zene( már láttam egy párszor a sorozatot) és amikor visszatekertem nem volt ott
A kérdező hozzászólása: És akkor is szólt tovább a zene mikor leállítottam a filmet.
Vírus? Vagy, én laptopot használok és ebben a dögmelegben nem gyõzi hûteni magát. Néha úgy felforrósodik a touchpad, hogy összevissza ugrál az egér a képernyõn. Nem lehet hogy rányitott valami zenédre? És mivel ilyenkor összevissza ugrál, ugyanígy ki is kapcsolhatta. Vaaagy, háttérben lehet futott egy böngészõ, újratöltött valami oldalt ahol ilyen felugró zenés reklámot töltött be. És az tudod felugrik, pár mp és eltûnik, az ilyen telenor meg stb reklámok. Szóval egész sok lehetõség van:) Különben ezt így éjszaka para volt olvasni:P
A kérdező hozzászólása: Mikor bejött a zene leállítottam a filmet, körülnéztem, de semmit nem nyitott meg. A zene tuti nem volt a gépemen, mert még életemben nem hallottam. Sima gépem van. A számítógépegerem kicsit régi, néha mozog magától, de ilyeneket nem szokott csinálni :D
Akkor meg nyitva volt az ablakod, és a szomszéd bekapcsolta a tévéjét, amit elõzõ nap full hangerõn kapcsolt le, és most bekapcsolta és ordított a zene, ameddig le nem halkította:D Mást nem tudok.
A kérdező hozzászólása: Nem volt nyitva az ablak, a szomszéd pedig épp most költözött el. És kétszer nem szólalhatott meg ugyanaz a zene a tévébõl. A zene meg 100% hogy a hangfalból jött, amikor kikapcsoltam a hangfalat elhallgatott, amikor vissza folytatta tovább :D Azért köszi a tippeket

Milyen alapvető sminkekre van szüksége egy 15 éves lánynak?

Legjobb válasz: Egyik sem alapvetõ, ha szép az arcod, de ha nem akkor sem az. Ez nem úgy mûkszik, h ha már 15 vagy akkor egyel több sminkcuccot kell használnod. Amúgy ha nem akarod túlzásba vinni akkor szempillaspirál+szemcerka, ennyi.

Egyik sem alapvetõ, ha szép az arcod, de ha nem akkor sem az. Ez nem úgy mûkszik, h ha már 15 vagy akkor egyel több sminkcuccot kell használnod. Amúgy ha nem akarod túlzásba vinni akkor szempillaspirál+szemcerka, ennyi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
a pirosító, a szájfény és a szempillaspirál a legalapvetõbb sminkcuccok, mert ezek érik el a leglátványosabb változást. ha a bõröd igényli, akkor alapozó, de jó minõségû, meg a korrektor sem árt meg senkinek. Dorkának van errõl egy nagyon jó videója, elsõ sminkkészlet, vagy valami ilyesmi a címe: http://www.youtube.com/watch?v=F9zyttcwZyo nézd meg, nagyon hasznos!;)
én 15 vagyok és nem sminkelek, sosem szóltak meg érte, és reggel nem kell szenvednem :D
15 évesen? Semmi.
15 évesnek? mosd meg reggel az arcod, ennyi...
Ha problémás, pattanásos a bõröd, akkor valami bõrszínednek megfelelõ, könnyû alapozó, fekete spirál, barna v fekete szemceruza, natúr szájfény és valami épp-épp színezett, inkább csak csillogást adó szemhéjfesték. Max még egy pirosító. ÉS hidd el, minél kevesebbet használsz ezekbõl, annál szebb leszel. Ne maszkot készíts velük magadnak, ne akard "másmilyenre" festeni magad, csak arra használd ezeket, hogy kiemeld azt, ami szép. Az a baj, hogy a többség ebben a korban csak öregíti magát az erõs sminkkel. 15 évesen 25-nek néznek ki. És utána, majd ha 25 leszel, szeretnél inkább 15-nek látszani, de akkor már nem fog menni. Szóval csak óvatosan. ÉS még valami: inkább legyen kevesebb kencéd - de az minõségi! Elvégre az arcbõrödrõl van szó! És a szemsminkek megválasztására is nagyon ügyelj! Csak okosan! :)
ha szép a bõröd ne alapozz, nem tesz jót a bõrnek, bármilyen jõ minõségût is használsz. Pattanásokra amúgy se jó, többet árt mint használ. Használj , szemceruzát, szájfényt, ennyi bõven elég, a pasik amúgy se szeretik a vakolatot:)
szerintem bõven elég egy hab állagú alapozó, meg szempillaspirál
Szempillaspirál, pici szájfény max. Márha szép a bõröd. ha vannal pattaások, akkor arra egy pici fedõ alapozó ha muszáj.
hat nyaron tenyleg nem, de amugy alapozo pirosito is
egyik sem alapvetõ.:) én nyáron szemcerkát és spirált, télen ezek mellé tust, szemhéjpúdert és alapozót használok:)
Szerinted? Semmilyenre . . .

Ha nincs módom lejárni kondiba, de van itthon egy 15 kilós súlyzóm, ér vmit?

Úgy értem, hogy szert tehetek nagy bicepszre mindenféle szerek és konditerem nélkül itthon is, vagy esélytelen ?

Legjobb válasz: igen, ha szabályosan csinálod a gyakorlatokat.. sokan felvágnak, hogy "xx kilóval bicepszezem", aztán amikor megmutatja, hát egész testbõl "bicepszezik", ami gyakorlatilag csak arra jó, hogy elmondhassa ezt. Hidd el, 15 kilóval is lehet jól dolgozni, ha tényleg komolyan odafigyelsz, hogy szabályosan csináld.. body.builder.hu-n le van írva minden gyakorlat rendesen.

igen, ha szabályosan csinálod a gyakorlatokat.. sokan felvágnak, hogy "xx kilóval bicepszezem", aztán amikor megmutatja, hát egész testbõl "bicepszezik", ami gyakorlatilag csak arra jó, hogy elmondhassa ezt. Hidd el, 15 kilóval is lehet jól dolgozni, ha tényleg komolyan odafigyelsz, hogy szabályosan csináld.. body.builder.hu-n le van írva minden gyakorlat rendesen.
persze persze , annyi féle gyakorlat van , mindenféle gépek nélkül , ezt hívják szabad súlyóknak , egyébként jobb is mint a gépes erõsítés , de én azt mondom http://body.builder.hu/edzesek_csoport.htm4?id=12
kezdetnek a 15 kg is jo de idovel novelni kell es a sulyozaon kivul meg fekvotamaszokat is kell nyomni ugy hogy a labfelyek magasabban legyenek mint a vall es a fej igy a suj a karokra es a felso izmokra nehezedik igy jobban fejlodnek ..

Mit csináljak? Van egy fiú 15 éves és én akii 14. Nagyon szeretem a fiút nem is egyszer már összejöttünk de mindig csak pár napokra és utána szakítottunk az utolsó volt másfél hónapvolt. Tovább lent.

A másfél hónap alatt meg el?tt is szerettem de most még jobban. Szó szerint depizek mert nem lehet az enyém. azok ellenére hogy nem egyszer megcsalt meg le akart fektetni(célzásokat tett rá de szóban azt mondat h majd ha én is akarom) A bn?mbe szerelmes mert vele volt 9hónapig. Most megint össze akar velem jönni, én nemet mondtam mert az eszemet követtem, de a szívem ilyenkor tört ketté. még lenne arra esélyem hogy összejöjjek vele de nem vagyok benne biztos. Szeretem meg imádom meg minden de vhogy a bizalom hiányzik.. Felejtsem el ami nem ment eddig sem vagy adjak neki egy 8.esélyt is? Légyszi segítsetek és ötleteket is szívesen fogadok, hogy mit csináljak. Köszönöm!

Legjobb válasz: Hát ez tényleg durva. :/ De szerintem hagyd azt a kis pö.cst. Nem érdemel meg. Mi az, hogy megcsal, meg többször is eldob magától és meg akar fektetni? És volt képe összejönni a barátnõddel?! Hagyd. Ezekbõl látszik, hogy nem szeret, mert ha szeretne nem csinálna ilyeneket. Persze, tombolnak a hormonok... De azért visszafoghatná magát. És amint kiszerettél belõle, verd be a képét. ^^ 15/L

Hát ez tényleg durva. :/ De szerintem hagyd azt a kis pö.cst. Nem érdemel meg. Mi az, hogy megcsal, meg többször is eldob magától és meg akar fektetni? És volt képe összejönni a barátnõddel?! Hagyd. Ezekbõl látszik, hogy nem szeret, mert ha szeretne nem csinálna ilyeneket. Persze, tombolnak a hormonok... De azért visszafoghatná magát. És amint kiszerettél belõle, verd be a képét. ^^ 15/L
hát ez elég bonyolult szitu , .. szerintem aggy neki egy leges legutolsó esélyt és ezt közöld vele is ... ha megint elcseszi akkor meg felejtsd el öröktre ... remélem segítettem:D 16f
Elõször tanulj meg magyarul. Aztán dugasd meg magad az Emos patkánnyal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! az elsõ kommentálónak üzenem h idegességemben nem igazán tudok írniés ha nem tud vmi normális válasszal elõrukkolni csak ugymond oltogatni akkor azt legyen szíves mellõzni köszönöm. a 2. kommentálónak is köszönöm és már megpróbáltam neki nem is egy esélyt adni, de az utólsónál már én is hibáztam! a harmadik kommentálónak is köszönöm. tulajdonképpen ez h a bnõmmel járt ez úgy volt hogy járt egyszer az egyik bnõmmel 9hónapig, majd szakítottak utána volt pár bnõje és utána jöttem én. utána még összejött 1-2 napokra még pár bnõmmel mert nagyon sok közös ismerõsünk van. van abban vmi hogy szeret, mert amikor feljön hozzánk akkor mindig engem néz. a lefektetés.. hát az meg igen...:S köszönöm a válaszokat!

Szerintetek még mindig van tekintélye egy 15-20 éves Mercedes S-osztálynak?

egy szépen rendbe rakott modellre gondolok, nem egy hányatott sorsúra.

Legjobb válasz: Ha újszerûen megõrzött állapotú, akkor van tekintélye, bár nem feltétlen több mint bármely más réginek, ami hasonlóan klasszikussá érett, és feltûnõen szép állapotban van. A tekintélyt ebben a korban már nem az autó prémium mivolta, hanem a rendben tartás, törõdés, vigyázás reflektálása adja. Egy szép, gyári Golf 2 után ugyanúgy megfordulnak, mint egy Bálna után.

Ha újszerûen megõrzött állapotú, akkor van tekintélye, bár nem feltétlen több mint bármely más réginek, ami hasonlóan klasszikussá érett, és feltûnõen szép állapotban van. A tekintélyt ebben a korban már nem az autó prémium mivolta, hanem a rendben tartás, törõdés, vigyázás reflektálása adja. Egy szép, gyári Golf 2 után ugyanúgy megfordulnak, mint egy Bálna után.
De tudtam, hogy lepontozol... Nem is néztem ki többet abból, aki egy 20 éves autóval akar menõzni a V12-re...
Nincsen.
Igaza van az utolsónak, hacsak nem egy 60 feletti ember száll ki belõle, ultra gáz. Tekintélye pedig 0.
3as vagyok, én ellensúlyoztam a lepontozását minden válaszolónak. :D
vagyis én a 4es voltam
A kérdező hozzászólása: Kérlek, idézd már azt a hozzászólásomat amelyben a suzukit hulladéknak titulálom. Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Nem mint márkát mondtam le, hanem mint állapot.
"megsúgom, hogy a hulladék suzukikkal menõznek legtöbbet a fiatalok" nekem ez nem állapot fikázásnak tünt.
De egyébként te most venni akarsz autót vagy csak kérdezted?
A kérdező hozzászólása: Te melyik szóval fejeznéd ki egy autó állapotát ami majd szétesik? Teljesen mind1 melyik szót választottam volna, ugyan úgy arra hoztad volna ki a dolgot, hogy a Suzukit, mint márkát fikázom.
A kérdező hozzászólása: Csak 1 kérdés volt.
Én Suzukival járok. Szeretnék majd egyszer egy MB-t. De akkor is arra fogok figyelni, hogy nekem legyen tekintélyem. Vegyél olyat, amilyet szeretnél. Ne foglalkozz másokkal! Te tartod, a saját pénzedbõl.
A kérdező hozzászólása: Nem csodálom, hogy megnézik a mazda6-odat, mivel az egy gyönyörû autó, grat hozzá!
15 évesnek van mert 1998-ba jött ki a W220.És a laikusok azt hiszik hogy 10 milliós.A W140-re már nem.
A W 221 néz ki úgy mint egy 10 milliós esetleg, nem mellesleg azok kb annyiba kerülnek. Nem értem a tekintély dolgot, amúgy, mert ha beállok egy 5 évesnél idõsebb audi, merci, bmw mellé valahogy a 3 hónapos mazda 6 omat többen megnézik, pedig presztizse az 0, és a tekintélye se több( pedig méretre csak akkora mint egy 5ös bmw és a gyári gyorsulási adata is jobb mint a te õsrégi v12 mercidnek)
A suzuki meg amúgy 3 millió, te fele annyiér akarsz 20 éves autót venni. Milyen jogon mondod, hogy hulladék, ha még pénzed sincs rá?
Egyébként meg hiába pontozgattok le, mert engem aztán hidegen hagy hány százalék virít a nevem mellett, attól még tudok irni válaszokat. Pancserok.
A kérdező hozzászólása: nem tudom te mivel jársz, de ha hallanád magad mellett a v12-t lehet másképp vélekednél :) Hogy ha valami komolyabban motorizált járgánnyal közlekedsz akkor vedd úgy, hogy nem írtam semmit ;)
A kérdező hozzászólása: nem pontoztam le senkit
Ha a tekintély alatt a faroknövelést érted akkor a válasz igen.
A kérdező hozzászólása: utolsó mondatodnak teljesen igazat adok.
Én sokkal többe nézek egy nagyon jó állapotú szépen rendbe tartott régi Mercedest (pl W126) mint egy új Renault, Suzuki vagy hasonló átlag autót. Na az olyanoknak nincs semmi tekintélye! Semmi! Egy gyönyörû Mercedesnek van, mindegy hány éves!
A kérdező hozzászólása: Így igaz...
egy új suzuki elmegy 10 évig anélkül hogy bármit is cserélni kéne rajt, vagy ha mégis nagyon olcsó az alkatrész, vajon ezt a 20 éves mercid is meg tudja csinálni? Az máskérdés, hogy az átlag autókkal nem foglalkoznak, de ha egy 20 éves hulladékkal neki állsz menõzni sokan elfordulnak, hogy nehogy az arcodba röhögjenek.
Milyen tekintély parancsol egy 1-1.5 milliós merci? Hagyjuk már.
A kérdező hozzászólása: megsúgom, hogy a hulladék suzukikkal menõznek legtöbbet a fiatalok :) ))))
Új suzukit irt az elõzõ és énis, azoknak pedig nincs pénzük újra. Csak megsúgom.
Van neki, ha tip-top állapotban van. Egy kocsinak 15-20 éves korától már kezd kialakulni a kultusza. Lásd a régen lenézett Ladákat, mostmár a szép példányokért több százezreket is kipengetnek. Akkor egy ilyen Mercinek miért ne lenne? Nem mellesleg az ilyen S-osztályok még olyan 1 millió környékén mozognak, tehát annyira nem is olcsók. Így látatlanban nem egy bunkónak ítéllek meg, gondolom nem pénisznövelõnek kell, hanem egy jó kis élményautónak. Magam is vadászom egy jóképû W124-esre(ami ugyan nem S, de egykorú azzal).

Milyen alap ruhákra, (cipőkre) van szüksége egy 15 éves lánynak, ha divatos és csajos szeretne lenni?

El?re is köszi a válaszokat. :P

Legjobb válasz: úristen :D ha komolyan képes vagy úgy öltözni mint amit az elsõ írt, hajrá, had faggyon be a lyukad (: mi a franc baja van az embereknek egy farmerral egy cipõvel/csizmával, egy egyéniséghez illõ pólóval illetve kardigánnal/pulcsival?

úristen :D ha komolyan képes vagy úgy öltözni mint amit az elsõ írt, hajrá, had faggyon be a lyukad (: mi a franc baja van az embereknek egy farmerral egy cipõvel/csizmával, egy egyéniséghez illõ pólóval illetve kardigánnal/pulcsival?
most igy télen: bokacsizma vagy ugg csizma, cicanadrág vagy csõszárúnadrág, valami vastagabb öv, rózsaszín vagy piros felsõk, sminkeld magad, vasald a hajad.Kabátról meg annyit hogy ilyenkor még jó egy fekete bõrkabát de hidegebb idõszakokra egy prémgalléros kabi most naogyon divatos!!!!
A kérdező hozzászólása: köszi:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, de fõleg az utolsót :)
Hát ha így áll hozzá hogy semmi esélye akkor tényleg nincs. Ha magabiztos, magát adja, akkor viszont nagyon is van.

Mennyi vitaminra van szüksége egy 15 kg-os kutyának egy nap? A prémium tápokban van x mennyiség, azt mind fel is használja a szervezete?

Tehát pl. A vitaminból stb. mennyire van szüksége?

Legjobb válasz: Prémuium táp mellé (amennyiben rá van írva, hogy tartalmaz minden szükséges vitamint és ásványi anyagot)szigorúan tilos mellévitaminozni! A túladagolás ugyanúgy betegséget okoz, mint a hiány! A zsírban oldódó vitaminokat túl lehet adagolni (pl. D,E,A), a kálciumot is túl lehet adagolni, stb.

Prémuium táp mellé (amennyiben rá van írva, hogy tartalmaz minden szükséges vitamint és ásványi anyagot)szigorúan tilos mellévitaminozni! A túladagolás ugyanúgy betegséget okoz, mint a hiány! A zsírban oldódó vitaminokat túl lehet adagolni (pl. D, E, A), a kálciumot is túl lehet adagolni, stb.
A kérdező hozzászólása: ez igaz. De nem válasz a kérdésemre. Szüksége van a kutya szervezetének arra a vitamin mennyiségre ami a prémium tápokban van? az nem túl sok neki? Mert pl. a gyenge tápon is ugye el él a kutya, nem vitamin hiányos.Tehát a prémium táp x mennyiségû vitaminjait mind felhasználja a kutya szervezete és nem is ürül, raktározódik el?
Gyenge tápon igenis lehet vitaminhiányos, sõt ha ilyen tescos stb tápokat vagy konzerveket akkor mindenképpen kell mellé vitamin! Én prémiummal etetek, de amellé is adok vitamint, de sokkal kevesebbet, hetente egy tablettát.
Ja és kérdésedre válaszolva: Ha az elõírt mennyiséget adod neki a tápból, akkor nem vesz be túl sok vitamint, pont eleget kap.

Van egy barátnőm 15/f vagyok. Nem tudom hogyan mondjam el otthon?

Nmetudom mittegyek a lány 14 éves :) Még sose volt barátnőm mittegyek hogymondjam el?

Legjobb válasz: Apa... Követem a példád van egy barátnõm ;)

Apa... Követem a példád van egy barátnõm ;)
Van 1 barátnõm.
Nem kell siettetni, szüleid úgy is látják eljársz otthonról ha kérdezik mond meg xy-hoz mész, észreveszik h sokat beszélsz vele fb-on vagy telón. Összerakják a képet:D bemutatni meg ráérsz 1-1.5 hónap múlva:) mióta vagytok együtt?
Hazamész. Becsukod az ajtót -Anya, Apa, van barátnõm. És kész is
Szerintem akkor ha már vagy 2-3 hete jártok csak akkor mond el. Mert nagyon sok mai kamaszok 1-2 hetente másba szerelmesek, járnak. Egyébként szólj a szüleidnek, üljetek le és mond el h anya apa van egy barátnõm, nem sokára bemutatom nektek. De biztos kérdezgetni fognak róla h h nézz ki. Esetleg mutasd meg nekik a facebook profilját.
Mondjuk kérdezd meg tõlük, hogy áthozhatom a barátnõmet. És ebbõl megtudják, és ha megengedik, hogy eljöjjön, akkor még meg is ismerik Õt.
Képzeljétek, van egy barátnõm!
pl ha egy suliba jártok, elhivhatnád vhová:)
írj privit és megpróbálok segíteni=D
A kérdező hozzászólása: Hát pont az a probléma, h nem járunk egy suliba :D
és még nem is találkoztatok? honnan ismered?? szoktatok beszélni??
A kérdező hozzászólása: de ismerjük egymást, és beszéltünk is pár hete, akkor tetszett meg...
de honnan a fenébõl ismered? leszólítottad az utcán? O_.
A kérdező hozzászólása: mondom egy suliba jártunk tavaly :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!