Találatok a következő kifejezésre: Van egy egy éves lány cicám, (7 db)

Meg fogja szokni őt? Van egy 8 éves szuka cicám. Kb 3 hét múlva kapok mégegyet, ő is lány, de nagyon pici. Akkor lesz 6 hetes. Szerintetek a felnőtt cicum megszokja majd? Szeretni fogja?

Legjobb válasz: lehet hogy idõbe telik,de megszokja csak arra vigyázz hogynehogy féltékeny legyen elég a kutyám elõtt kimondani hogy a másik kutya milyen ari ,õ már is azt hiszi h õ nem komolyan! ma is úgy nézett rám :( mostmeg durcizik :S :D

lehet hogy idõbe telik, de megszokja csak arra vigyázz hogynehogy féltékeny legyen elég a kutyám elõtt kimondani hogy a másik kutya milyen ari , õ már is azt hiszi h õ nem komolyan! ma is úgy nézett rám :( mostmeg durcizik :S :D
amúgy te Budapesti vagy?ésakk Rékának hívnak :O? (ha nem sorry, de neki is pont ez lesz :D ) :)
Én ugyan így voltam szeptemberbe. Soha nem gondoltam hogy két lány cica nemtudja elfogadni egymást..... A kicsi barátkozott, a nagy meg fújt, verekedett stb.... 5hónap után jutottak olyan szintre, hogy megültek egymástól 1m-re, aztán már egymás mellett ettek. Hát sok sikert és türelmet.
A kérdező hozzászólása: Budapesti vagyok, de nem Réka. Semmi baj. :)

Van egy 14 éves ivartalanított lány cicám. Nagyon öregnek számít? Mikre kell odafigyelni?

Kinti-benti cica, télen csak bent van. Egészséges, de mikre kell ebben a korban odafigyelni, hogy az is maradjon?

Legjobb válasz: nekem egy 19 éves benti-kinti ivartalanított lány macskám van hát úgy különösen nem sok mindenre, annyi hogy ne nagyon legyen bolhás, meg kullancsokat is minél elõbb ki kell szedni belõle. de mondom annyira nem kell máshogy bánni vele.:) nálam ez már 19 éve bevált.:) remélem valamennyire tudtam segíteni.:)

nekem egy 19 éves benti-kinti ivartalanított lány macskám van hát úgy különösen nem sok mindenre, annyi hogy ne nagyon legyen bolhás, meg kullancsokat is minél elõbb ki kell szedni belõle. de mondom annyira nem kell máshogy bánni vele.:) nálam ez már 19 éve bevált.:) remélem valamennyire tudtam segíteni.:)

Van egy 11 éves, igen erős karakterű sziámi cicám és annak lánya, egy 7 éves házimacska. Szeretnék egy csivava kutyust is. Vajon elviselnék egymást?

A lakásom nem túl nagy és elismerem, sokszor veszekednek is ketten, hogy ki legyen a fénypontban:) Nagyon szeretem ?ket. A napokban ötlött fel bennem, hogy szeretnék egy csivava kutyust. Szerintetek megy a dolog, vagy inkább jó nem kockáztatni? Elviselik majd a macseszok a kutyust, vagy ez egy lehetetlen love story? Köszönöm el?re is a segít? válaszokat.

Legjobb válasz: Éppenséggel meg lehet próbálni, a legfontosabb a fokozatosság az összeszoktatásnál. Bár, ha nincs elég hely, nem biztos, hogy jó lenne. Általánosságban szobánként egy macska tartható, egy 2 szobás lakásban még meg lehet próbálni 3 állattal, de a külön kuckóról, etetõ és itatótálról, ill alomról, kutyapelusról fontos gondoskodni. Ezzel meg lehet elõzni az ezzel kapcsolatos vitákat közöttük. Hallottam olyan illatanyagról, amit a macskák pofija áraszt, ill ezt kenik oda mindenhez, ahova odadörgölik a pofijukat. Ezt állatboltban lehet kapni, az új jövevényt érdemes "beillatosítani" ezzel az anyaggal, hogy ismerõs legyen számukra a kutyus, így talán könnyebben elfogadják. Ha megpróbálja, sok szerencsét!

Éppenséggel meg lehet próbálni, a legfontosabb a fokozatosság az összeszoktatásnál. Bár, ha nincs elég hely, nem biztos, hogy jó lenne. Általánosságban szobánként egy macska tartható, egy 2 szobás lakásban még meg lehet próbálni 3 állattal, de a külön kuckóról, etetõ és itatótálról, ill alomról, kutyapelusról fontos gondoskodni. Ezzel meg lehet elõzni az ezzel kapcsolatos vitákat közöttük. Hallottam olyan illatanyagról, amit a macskák pofija áraszt, ill ezt kenik oda mindenhez, ahova odadörgölik a pofijukat. Ezt állatboltban lehet kapni, az új jövevényt érdemes "beillatosítani" ezzel az anyaggal, hogy ismerõs legyen számukra a kutyus, így talán könnyebben elfogadják. Ha megpróbálja, sok szerencsét!
A csivava igen erõszakos hajlamú kutya és a cicák már meglehetõsen korosodnak nem biztos hogy jó hiszemûnek vennék a kiskutya kitöréseit! Szerintem ne vegyél csivavát!

Van egy 1-1.5 éves fiú cicám (nem ivartalanított) és arra gondoltam h hozok mellé egy 1-2 éves ivartalanított lány cicát, nem utasítaná el a lány cica a fiút mikor rá akarna mászni?

szeretnék a fiú cicám mellé egy lányt mert MINDEN reggel evés után meg néha délután rá mászik a kezemre és harapdál meg le spriccelné a kezem meg látom h kint van a rózsaszín része az 'ivarszevének'.

Legjobb válasz: és az miért is lenne jó, ha évente 20-30 gazdátlan macskával több lenne Magyarországon? szerinted hol találnál nekik gazdát? sehol. Ahelyett, hogy ivartalaníttatnád szegény macsekot...ha viszel mellé egy nõstény macskát, akkor a helyzet csak súlyosbodni fog.

és az miért is lenne jó, ha évente 20-30 gazdátlan macskával több lenne Magyarországon? szerinted hol találnál nekik gazdát? sehol. Ahelyett, hogy ivartalaníttatnád szegény macsekot...ha viszel mellé egy nõstény macskát, akkor a helyzet csak súlyosbodni fog.
Nincs gond azzal, ha befogadsz mellé egy ivartalanított lánykát, de nem fogja a kandúr ugrálni hisz a nõstény nem termel hormonokat így nem is enged magára kandúrt.A problémádra a gyógyír az ivartalanítás :) Az a rózsaszín valami(pénisz) maga az ivarszerv :) ))Gondold végig az ivartalanítás míg nem kezd el jelölni a cica mert az nagyon büdös.
A kérdező hozzászólása: az elsõ válaszólónak: 1. nem magyarország mert angliába lakok 2. a lány IVARTALANÍTVA lenne. 3. a fiú macskám fél kimenni a kapun túlra pedig 8 hetes koráig odakint élt egy gyár melett.
A kérdező hozzászólása: a második válaszolónak: nem hiszem hogy a fiú cicámat zavarná h nem termel hormonokat a plüssmacska se termel mégis rámászik XD és az tuti h nem hagyná magát lány?
Biztos, hogy a lánycica nem fogja magát hagyni. De akár hagyja, akár nem, kiscicát úgyse tudnak csinálni, ha egyszer a lány macska ivartalanított.
Biztos, hogy nem hagyná!Sõt a kandúr még rosszul is járna ha erõszakoskodna, mert odacsap a nõstény és akár a kandúr szeme is bánhatja a próbálkozást.
Nekem ivartalanított lány cicám van, és egyáltalán nem szoktak hozzá közeledni a kandúrok, mivel a cicám eleve nem is tüzel. De amelyik esetleg mégis megpróbálja, azt nagyon csúnyán elveri a macskánk, volt már olyan kandúr, akinek a fülébe akad bele a cicám karma, és csúnyán megtépte neki. Egy másik kandúrnak meg kis híján a szemét kaparta ki. Hidd el, a lánymacska meg tudja védeni magát, ha akarja. És ha ivartalanított, akkor egészen biztos lehet benne, hogy akarja. Az ivartalanított cicák nem akarnak párosodni, és komoly sérülést tudnak okozni "védekezés" közben a másik macskának. A mi lány cicánk is nem egy kandúrt vert már el nagyon csúnyán. Én azt mondom, ha jót akarsz, a kandúrodat is ivartalanítsd, különben elég jó esély van rá, hogy az új cicátok bántani fogja, ha a kandúr megpróbál rámászni.
Nálunk van két még nem ivartalanított lánycica. A 6 éves, 8 hónapos korában ivartalanított kandúrunk rendszeresen rámászik és imitálja a párzást, persze nem sikerül neki. Van még másik két kb. másfél éves ivartalanított kandúrunk is, õk is rámásznak a tüzelõ lánycicára, pedig már egy éve "töketlenek".
Tök jó, veszel 2 macskát, hogy minél többet összeverekedjenek! Hááát, ez ma már a sokadik ilyen NO COMMENT-es kérdés. Ivartalaníttasd a fiút! Ha rámászik a lányra, már pedig rá fog, akkor kitépi a szõrét, véresre karmolja, és mivel a nõsténymacska nem fogja hagyni magát, így õ is hagy majd egy-két sebet a kandúron. Különben is, ha a kandúr nmincs ivartalanítva, mi arra a garancia hogy a lány lesz.

Mitől lehet hogy a 7 éves lányomnak az egyik cicije meg van duzzadva? De csak az egyik. Szerintem még korai hogy fejlődne neki. Tapasztalta már valaki ezt a jelenséget a kislányán? Nagyon aggódom.

Legjobb válasz: Már régi a kérdés, remélem még olvasod!:) Nekem másodikban kezdett nõni a cicim,7-8 éves koromban. Szerintem a lányodnál is ez van...nagylányosodik...ja, és én nagyon szégyelltem akkor, nem gyõztem takargatni öltözködésnél az osztálytársaim elõl...

Már régi a kérdés, remélem még olvasod!:) Nekem másodikban kezdett nõni a cicim, 7-8 éves koromban. Szerintem a lányodnál is ez van...nagylányosodik...ja, és én nagyon szégyelltem akkor, nem gyõztem takargatni öltözködésnél az osztálytársaim elõl...
szerintem a hormonok dolgoznak már nála kicsit.nekem 9 évesen kezdett nõni.esetleg ha te is hamar fejlõdtél akkor lehet õ is örökölte.elképzelhetõ hogy elkezdett beindulni nála is ez a folyamat, de még nem fog szembetûnõ lenni.ez eltarthat még pár évíg is.ha nagyon aggódsz, nézesd meg a gyerekorvossal.

Van egy közel egy éves lány cicám, aki újabban a megvetett ágyunkra pisil, méghozzá mindig ugyanoda, a párom takarójára... Miért csinálja és hogyan lehetne leszoktatni erről?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem egy picit nyomd bele az orrát a pisibe mert azt nem szereti!Nem biztos,hogy hasznodra leszek,de talán.Nekem van egy egyéves kandúrom,nem mondom,hogy szobacica,mert kertes házban lakunk,és hol kint hol bent van,de alom nem kell neki,mert ha dolga van nyávog az ajtónál hogy engedjem ki.Egyszer viszont bepisilt,méghozzá a füldön lévõ konektorba,ami a fal és a szekrény között van.Nagyon megilyedtem mikor észre vettem,mert csak az áramrázás hangját hallotam,meg a macska farka lógott ki a szekrény mellõl,meg dõlt a füst.Azthittem vége a cicának,de hála istennek nem lett semmi baja csak a pisi égett a konektorban,ameddig pisilt.Utánna nyugodtan kijött,és megmosakodott.Azóta nincs konektor a földön... :-)

Szia!Szerintem egy picit nyomd bele az orrát a pisibe mert azt nem szereti!Nem biztos, hogy hasznodra leszek, de talán.Nekem van egy egyéves kandúrom, nem mondom, hogy szobacica, mert kertes házban lakunk, és hol kint hol bent van, de alom nem kell neki, mert ha dolga van nyávog az ajtónál hogy engedjem ki.Egyszer viszont bepisilt, méghozzá a füldön lévõ konektorba, ami a fal és a szekrény között van.Nagyon megilyedtem mikor észre vettem, mert csak az áramrázás hangját hallotam, meg a macska farka lógott ki a szekrény mellõl, meg dõlt a füst.Azthittem vége a cicának, de hála istennek nem lett semmi baja csak a pisi égett a konektorban, ameddig pisilt.Utánna nyugodtan kijött, és megmosakodott.Azóta nincs konektor a földön... :-)
Nálunk is ugyanez volt, a macsek odapisilt apu ágyrészén a takaróra! És tényleg beválik, ha belenyomod az orrát, én közben hangosan rá is szóltam, hogy milyen ronda dolgot csinált. Ezt kétszer megcsináltuk (mert másodjára is bepróbálkozott, ugyanoda pisilt a takaróra), de azóta megtanulta, hogy nem szabad. Ugyanúgy bemegy a szobába, még az ágyon is szokott feküdni, de azóta egyszer sem pisilt oda (és máshová sem:) )
hát lehet próbálkozni a neveléssel...de az az igazság, hogy mindig valami probléma áll az almon kívül pisilés hátterében. Az én cicám is csinálta, és azt mondta a doki, mielõbb ivartalanítani kell, mert nem hagyja abba, így jelöl...(lány) Ezen kívül lehet veseprobléma is.

Fiúk, nektek bejönne egy 172cm magas, szöke, kék szemű, vékony lány? Egy a bibi: alig van MÉG cici :- ( A csaj 15 éves.

Ti élveznétek, ha megfognátok a mini cickókat, ugyanannyira szeretnétek, mindta C-kosaras lenne?

Legjobb válasz: leszarom a cici méretét.. sõt a p*na szõrösségét is.. sõt az alakját is.... kitalálod mi az ami igazán érdekel egy lányban hosszú távon? ha rövidtávú d*gás kell, akkor számít a külsõség.. amúgy+ nem

leszarom a cici méretét.. sõt a p*na szõrösségét is.. sõt az alakját is.... kitalálod mi az ami igazán érdekel egy lányban hosszú távon? ha rövidtávú d*gás kell, akkor számít a külsõség.. amúgy+ nem
Nekem is jobban bejönne egy aranyos kis cicike, mint azok a nagy szilikonnal feltúrbózott tejcsarnokok! Sok hülyé- nek tetszenek ezek a felfújtak, örömmel markolásszák és eszükbe sem jut, hogy tulajdonképpen egy nagy adag mûanya- got tartanak a tenyerükben! Ezzel együtt a korod miatt arra kérlek, maradj még nyugton egy kicsit!
Én gyáva, félénk vagyok. Nekem bejönne, ha kezdeményezne. Persze nem k...rvásan. A vékony csajokat meg különösen kedvelem. Nem baj ha pici a cici. Az érzékeny úgy is.
Nekem az is elég ha szép az arca, nem mindenki megy a cicire :)
Ha egy lánynak nem tetszik az arca, a többi testrészét meg se nézem. Ergó nem a méret a lényeg. :D
mindkét kérdésre igen a válasz, bejönne nagyon is, a kis ciciket amúgy is jobban csipem :) ) egy dolog nem jönne be, az hogy 15 éves, mivel én 25 vagyok :)
IGEN!
én a majdnem laposra is gerjedek:P F17
A kérdező hozzászólása: A kommentemet most Moszuke-nak szántam:)
A kérdező hozzászólása: Utolsó, mi érdekel? Mondd meg te, légyszi ;)
A kérdező hozzászólása: köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!