Találatok a következő kifejezésre: Van egy egy (78382 db)

Van egy gyári Honda Dio Af18-asom és 55 ötnél nem enged gyorsabban menni a CDI gyújtáselektronika azt cserélném ki olyanra ami nem szabályoz, a motoron hol találom ezt meg? és kb mennyibe kerül egy ilyen? Egyáltalán van e benne?

Legjobb válasz: Elõre bocsájtom,nem kötekedni akarok,csak a tapasztalatomat közlöm! Nekem AF 28-am van(picivel modernebb mint a tied).A lényeg,én is próbálkoztam ilyesmivel,de csak baj volt belõle!Egy kis ideig,ment 65-70-et is,de a fõtengely,hatókar,stb.nem bírják azt a fordulatot ami ekkora sebességhez már kell!(Így tervezték anno)Nekem a vége egy teljes generál lett,pedig elõtte újítottam fel,minõségi anyagokból.Javaslom:Elõbb próbálkozz másik görgõkkel,új gyertyával(pipával is esetleg) és egy kis finomhangolás a karbin képes csodákat tenni egy ilyen kis motorral.Tiszta,új légszûrõ és kiégetett kipufogó úgyszint!Nekem ezek után megy most 60-62-t,de elég is ennyi,mivel úgy is 40 a max. amivel ezek mehetnek(elméletben).:)Ha repeszteni akarsz,szerintem cseréld le a technikát,mert ezzel nem nagyon tudsz! :)

Elõre bocsájtom, nem kötekedni akarok, csak a tapasztalatomat közlöm! Nekem AF 28-am van(picivel modernebb mint a tied).A lényeg, én is próbálkoztam ilyesmivel, de csak baj volt belõle!Egy kis ideig, ment 65-70-et is, de a fõtengely, hatókar, stb.nem bírják azt a fordulatot ami ekkora sebességhez már kell!(Így tervezték anno)Nekem a vége egy teljes generál lett, pedig elõtte újítottam fel, minõségi anyagokból.Javaslom:Elõbb próbálkozz másik görgõkkel, új gyertyával(pipával is esetleg) és egy kis finomhangolás a karbin képes csodákat tenni egy ilyen kis motorral.Tiszta, új légszûrõ és kiégetett kipufogó úgyszint!Nekem ezek után megy most 60-62-t, de elég is ennyi, mivel úgy is 40 a max. amivel ezek mehetnek(elméletben).:) Ha repeszteni akarsz, szerintem cseréld le a technikát, mert ezzel nem nagyon tudsz! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm értem akkor meghagyom így full gyárira és akkor egy örök élet.Te milyen gyertyát és olajat használsz?
Nem a fordulatot kell emelni, ha van erõ a motorban, vegyél vastagabb ékszíjat és nehezebb görgõket, gyorsabb lesz, de lomhábban gyorsul. A fordulatszámot ne bántsd, csak szét forogja a lelkét.
A kérdező hozzászólása: a motorba nagyon van erõ, de a rugókat nem elég kicserélni gyengébre? és akkor jobban kipörög a kuplung, egyébként a gyújtásba nincs egy kis jeladó amit ki lehetne cserélni, hogy ne szabályozza le a gyújtást? én úgy hallotam, hogy már van ezekbe is.
te kiszeded a kocsiból is a tiltást ha gyorsabban akarsz menni, vagy feljebb váltasz?
ha a kuplung rugókat kicseréled gyengébbre akkor alacsonyabb fordulaton fog a kuplung, azzal nem érsz semmit, mert olyan fordulaton megfogja a motor ahol semmi ereje nincs... mondtam... görgõ + ékszíj ha fogalmad nincs róla minek agyalsz? a kuplungnak semmi köze az áttételhez, azt a variátor módosítja
Ha minden igaz, akkor megegyezik a külsõ levegõ nyomásával, ami körülbelül 101325 Pa.
A kérdező hozzászólása: de a dugattyúnak van tömege
A dugattyú tömege m, felülete A. p = F/A → F = p·A Ekkora erõvel nyomja a külsõ légnyomás a dugattyút felfelé. m·g erõ hat rá lefelé. A belsõ légnyomás-szor felület is lefelé hat. Ezek vannak egyensúlyban. Tehát: p·A = m·g + p₁·A p₁ = p - m·g/A
A kérdező hozzászólása: mi van, ha így negatív nyomás jön ki?
100 kPa = 100 kN/m² = 1 kN/dm² Vagyis ha mondjuk egy nem túl nagy, 1 dm²-es felületû dugattyúnak a tömege nagyobb 100 kg-nál, akkor nem tartja meg a légnyomás, kiesik a hengerbõl. A belsõ légnyomás negatív nem lesz. Nagyon pici lesz (elméletileg nulla), de a dugattyú esik tovább amíg ki nem esik.
Az "elméletileg nulla" zárójeles dolgot viszavonom :) Éjszaka volt már nagyon, úgy látszik. Dehogy lesz elméletileg nulla, csak nagyon pici. Az egész egyenlet egyensúlyra vonatkozik, de ha túl nagy a tömege a dugattyúnak, akkor nem lesz egyensúly, kiesik a dugattyú, tehát ez az egyenlet nem írható fel.


Letöltöttem pár játékot az új laptopomra, és mikor indítom, teljes képernyőn van ugyan, de a képernyő két szélén van egy-egy fekete csík ahol nincs semmi. Mi lehet a baj?

A NFS Most Wantednál és a Warcraft 3-nál jelentkezett a probléma. A másik laptopomon nem volt baj, a teljes képerny?t kitöltötte a játék, tehát alkalmazkodott a szélesvászonhoz. De az új gépen nem.

Legjobb válasz: Ez nem feltétlenül probléma, de általában kijelzõktõl függõen létezhet olyan opció, hogy ha a szélesvásznú kijelzõ 4:3 vagy 5:4 arányú képet kap, akkor nem nyújtsa szét a képet, hanem képaránynak megfelelõen, torzítás mentesen adja vissza (ilyenkor a két szélen fekete csík látható). Ez az opció általában állítható (nem tudom a laptopodnál hogyan). Nálunk itthon pl van 2db 16:10-es arányú monitor. Az egyik minden esetben nyújt, a másikon meg be lehet állítani, hogy nyújtson automatikusan vagy arányhelyesen adja a képet a szélek sötétítésével...én egyébként ezt a torzítás mentes képet szeretem, igaz ilyenkor a látható kép olyan, mint ha egy 17" 5:4 arányú monitort néznék).

Ez nem feltétlenül probléma, de általában kijelzõktõl függõen létezhet olyan opció, hogy ha a szélesvásznú kijelzõ 4:3 vagy 5:4 arányú képet kap, akkor nem nyújtsa szét a képet, hanem képaránynak megfelelõen, torzítás mentesen adja vissza (ilyenkor a két szélen fekete csík látható). Ez az opció általában állítható (nem tudom a laptopodnál hogyan). Nálunk itthon pl van 2db 16:10-es arányú monitor. Az egyik minden esetben nyújt, a másikon meg be lehet állítani, hogy nyújtson automatikusan vagy arányhelyesen adja a képet a szélek sötétítésével...én egyébként ezt a torzítás mentes képet szeretem, igaz ilyenkor a látható kép olyan, mint ha egy 17" 5:4 arányú monitort néznék).

Hogyan kell azt kiszámolni, hogy egy osztályban hány százalék esélye van egy-egy embernek arra hogy feleljen?

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszod! :) csak kíváncsiak voltunk erre, de úgy hogy ha mindenkinek egyenlõ esélye van, de tudjuk mi is hogy nem így van.:)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! :) csak kíváncsiak voltunk erre, de úgy hogy ha mindenkinek egyenlõ esélye van, de tudjuk mi is hogy nem így van.:)
Hát, ha mindenkinek egyenlõ esélye van felelni (nem így van) akkor egy egyénnek: 1/osztály létszám. Sokat spekuláltam anno én is azon, hogy ki lesz a következõ áldozat. Nagyban függ attól, hogy hogy választ a tanár, ha például a naplóból szólít, akkor a jegyek alapján, ha pedig ránézésre akkor olyan is számít, hogy mennyire vagy feltûnõ színû pólóban vagy akár azon is múlhat, hogy mennyire keresed a szemkontaktust. Egy biztos: Ha tanulsz, nincs miért izgulni :)
(Felelõk várható száma/osztálylétszám)*100
az én töritanárom úgy választ felelõt, hogy mindenkinek dob egy 30 oldalú dobókockával, és hol a legnagyobb, hol a legkisebb számít...XD szóval így tényleg csak a véletlenen múlik
Rendesen hall? Hol van az a daganat?
Mennyi idõs a kutyus?
Rosszul van a kutya. barátaink dobermannját 1 hónapja altatták, gyorslefolyású rák. 3 hónappal ezelõtt az álla alatt bedagadt, azt gondolták nyálmirigy gyulladás, akpott antibiotikumot. a kontroll kimutatta a daganatok jelenlétét. a kutya nem evett, nem ivott, csak fogyott, hiába táplálták mesterségesen. utána döntöttek ugy, hogy elengedik. akkor már nem is akart felkelni.
Szenved szegény. Milyen daganat? Áttét nincsen. Deutérium mente vizet kap?
A kérdező hozzászólása: A KUTYA 4 ÉVES JÓL HALL ÉS VÉGBÉLNÉL VAN DAGANATA.
A kérdező hozzászólása: ÉS KAP EGY INEKCIOT AMI VALAMI ANTIBIOTIKUM FÉLESÉG!

Egy pincében 2 sorban összesen 60-nál kevesebb hordó van. Az elsősorba 7-tel több, mint a msodikban. Legfeljebb hány hordó van egy-egy sorba?

Legjobb válasz: A masodik sorban x van, az elsoben x+7. x+x+7 < 60 2x + 7 < 60 2x < 53 x < 26,5 Vagyis legfeljebb 26 hordo lehet a masodik, es legfeljebb 33 az elso sorban.

A masodik sorban x van, az elsoben x+7. x+x+7 < 60 2x + 7 < 60 2x < 53 x < 26, 5 Vagyis legfeljebb 26 hordo lehet a masodik, es legfeljebb 33 az elso sorban.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen

Van egy deispiron nootbuckom nem megy a hangkartya es h ha en azt ki akarnam cserelni egy ujra akkor nekem egy pont ugyan olyan hangkartyat kell e vennem ami benne van vagy csak egy barmilyet ami nootbuckhoz valo?

Legjobb válasz: Vagy talán a notbuckban az alaplapon vannak integrálva a hangkartyak és csak azzal együtt lehet cserélni, ugyanolyanra.

Vagy talán a notbuckban az alaplapon vannak integrálva a hangkartyak és csak azzal együtt lehet cserélni, ugyanolyanra.
A kérdező hozzászólása: jah ertem akkor inkabb vegyek egy masik nootbucok :) )
Szerintem nem jó kategóriát húztál :)
http://www.reklamadatbazis.hu ezen az oldalon minden reklámzene megtalálható, csak keresd ki azt, amit reklámoznak
A kérdező hozzászólása: elsõ: direkt írtam ide mert itt többen vagytok:) második köszi megvan.

34 hetes babám eddig minden uh szerint fejvégű volt. Akkor miért nyomkodja ki magát ilyen furán? Olyan a hasam, hogy jobb és bal oldalt is van egy-egy jó nagy kerek dudor. Az egyik a feje másik a feneke lenne?

Ha fejvég? akkor miért áll ilyen furcsán? Ugye nem fog átfordulni farfekvésesbe? És normális hogy nagyon sokat nyomkodja kifele magát? meg sokszor a végtagjait is, csak nem tudom melyik a keze melyik a lába. És eléggé félek, hogy a sok tekerg?zésben magára csavarja a köldökzsinórt és netalán nem lesz jó a keringés. Azt honnan venném észre? legközelebb csak 38 hetesen lesz uh. Bocsi a sok kérdésért, de ez most mind eszembe jutott. Nagyon aggódom mert els? baba és nagyon várjuk, régóta.

Legjobb válasz: Szerintem ne aggódj! Az enyém is ugyanezt csinálja,sokat van szinte visszintesen. Én is csodálkozom, hogy még enni helye van Az áramlásnak kell jónak lennie, ha tudsz napközben is feküdj le ez állítólag noveli a méhlepény áteresztõ képességét. Jó babavárást!!

Szerintem ne aggódj! Az enyém is ugyanezt csinálja, sokat van szinte visszintesen. Én is csodálkozom, hogy még enni helye van Az áramlásnak kell jónak lennie, ha tudsz napközben is feküdj le ez állítólag noveli a méhlepény áteresztõ képességét. Jó babavárást!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!