Találatok a következő kifejezésre: Van egy de szeretnék egy (1817 db)

Elvileg 2-õt lehet, de a 1430-on pontosabb választ kapsz.
Tesomnak 3 van. A telefonja, a saját mobil internete meg az én mobilnetemet is az õ nevére vettük, mert nekem nem adták meg az elõfizust.
lehet többet is egy idöben egy 3-hónap kell eltelni az elsö elöfizetést követöen és persze a számláid rendesen fizetni kell. lehet külön vezetöi engedéllyel ujabb elöfizetést is kötni (ezt az üzlet vezetöje engedélyezheti) érdemes az üzletben kell megpróbálni.

Linkelnétek hajakat? Fekete vállig érő van most, de szeretnék egy kicsit extrémebbet! Köszii

Legjobb válasz: Ha rövidebbet akarsz http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://2.bp.blogspot.com/.. Ha csak a formáján változtatnál http://hairstyleschat.com/black-layered-hairstyles.html

Van egy fiú akit szeretek de ő egy másik lányt szeret, mikor összeveszett ezzel a lánnyal egyből megkérdezte tőlem h járnék e vele és 1millió szivecskét irt. :/ de aztán kibékültek és utána már egy smileyt is alig kaptam. De nagyon szeretem? ! 88.

Legjobb válasz: Az ilyennel nem érdemes foglalkozni. Biztosan csak az elvesztett barátnõjét szerette volna pótolni. Próbáld magad túltenni rajta. Nézz valami más normálisabb fiú után. :)

Az ilyennel nem érdemes foglalkozni. Biztosan csak az elvesztett barátnõjét szerette volna pótolni. Próbáld magad túltenni rajta. Nézz valami más normálisabb fiú után. :)
teasztar.hu, esetleg youtube. barbee-t is ott találták. amúgy klipet tudtok készíteni, de az olyan is lesz.
Megasztár válogatás. X-faktor válogatás.
Ne várj a felfedezésre, hanem kezdj el magad dolgozni az ügyön! Keress magad mögé zenekart, lépj fel klubokban, énekelj a nyilvánosság elõtt! Ha jó, érdekes, és egyedi vagy, akkor biztosan észre fognak venni elõbb-utóbb.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :) Remélem fogtok még hallani rólam!!!

Van rajtam egy kis felesleg és elkezdtem futni de szeretnék egy jó testet úgy mond kidolgozottat nem szeretnék nagy izmokat!? Többi lent

AZ a kérdésem h ha futok egy 1hónapig és utánna elmegyek kondizni az úgy jó?? azért gondoltam erre mert 1hónap allat talán fogyok egy kicsit!Mi a vélemményetek?

Legjobb válasz: Diéta nélkül nem fogsz fogyni, hiába futsz. Diétázni kell és futni, de elõbbi sokkal fontosabb. 1 hónap meg kevés a változáshoz, annyi idõ alatt észre sem veszed szinte.

Diéta nélkül nem fogsz fogyni, hiába futsz. Diétázni kell és futni, de elõbbi sokkal fontosabb. 1 hónap meg kevés a változáshoz, annyi idõ alatt észre sem veszed szinte.
1 hónap alatt semmit nem érsz el, ahhoz hogy jó alkatod legyen évek kellenek. A futást meg nem kell abbahaggyad attól hogy kondizol, sõt.

Van egy Opel Kadett D 1.3S kombi autóm, és mivel most felújításon esik át, ezért szeretnék bele egy bitang motort. Tudom, hogy a legnagyobb amit beletehetek az az 1.8, de ha tipusidegen motort szeretnék belerakatni akkor mi a teendő?

Ha szeretnék a gépbe egy Calibra 2.0 16szelepes motort, akkor meg lehet e oldani? Ha igen akkor mi mennyibe kerül stb...? Ha nem akkor milyen motort javasolnátok bele?

Legjobb válasz: Bõven többe kerülne a mûvelet papirozással meg mindennel együtt, mint amit az autó ér. Másik autót javaslok mindenképp! Amúgy meg motort nem elég cserélni, pláne ha bitang erõset akarsz bele. Kell ott akkor féket, meg váltót is. Nem éri meg szerintem.

Bõven többe kerülne a mûvelet papirozással meg mindennel együtt, mint amit az autó ér. Másik autót javaslok mindenképp! Amúgy meg motort nem elég cserélni, pláne ha bitang erõset akarsz bele. Kell ott akkor féket, meg váltót is. Nem éri meg szerintem.
Akkor mesélek: egyik ismerõsöm befaragott az 1, 3-as Corsájába egy 1, 5TD motort. Iszonyat sokat kellett faragni, hegeszteni mert szinte semmi sem stimmelt. A kis buta csak utána állt neki a papírozásnak. A lényeg lehet motort cserélni, de a márkaképviseleten keresztül kell a gyártótól egy hivatalos szakvélemény, hogy a kasztni kibírja-e a terhelést. A hivatalos válaszban nem járultak hozzá csak a kisebb motor beépítéséhez, így bukta a papírokat! A vicc, hogy évek óta jár vele a tanyavilágban minden gond nélkül. Nem tört vagy szakadt el semmi...
Kedves elõzõ! A kérdezõ nem azt kérdezte hogy megéri-e hanem mit lehet csinálni... Amúgy miért adná el az autót ha most újítja fel? Valószínûleg õ is "szerelmes" az autójába úgy mint én és nem adná el semmi pénzért. Valószínûleg õ is simán ráköltené dupláját mint amit ér az autó... Kérdezõ: Szerintem elõször kérdezd meg az okmányirodában, hogy lehet-e egyáltalán. Utána ha lehet akkor érdemes egy 2.0 calibrán és a kadetteden méréseket végezni hogy biztos beleférjen :D Ha minden ok akkor már csak venni kell egy calibra motorteret mindenestõl. De arra figyelj hogy a fékeket elöl nagyobbra hátul pedig tárcsafékesre kell alakítanod! És hátul mindenképp kisebb fékeket használj mert ha ugyan akkora mint az elsõ akkor könnyel leblokkol és megpördülsz.
P rendszám...vagy mûszaki elött vissza csere..(:
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet marad a Kadett GTE motor, ami 1.8 és akkor az lesz kihegyezve. Igen, én is "szerelmes" vagyok az autómba, és nem érdekel, hogy a dupláját kell ráköltenem, csak minden szempontból megfeleljen, és jó legyen. Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Engem lehet, hogy érdekelne. :) Mennyiért válnál meg tõlük?
engem is érdekelne! :) ) Mennyiért? BARCA FAN VAGYOOK *.* (12/L)

Hogy tudnék összejönni vele? Van egy fiú aki tetszik, és 1 éve ismerősök vagy haverok vagyunk. És tudja hogy én szeretem őt meg már volt közös ügyünk' is. De alig beszélek vele. És eléggé rossz gyerek kiakarták rúgni, de aztán csak megbukott.

Aztán kiderült , hogy elmegy. És most nyáron nemis látom. De szeretném tartani vele a kapcsolatot. De Hogyan Kezdjem? Mit csináljak, hogy sikerüljön? Mert már nagyon sokat vártam rá. :/ Válaszokat el?re köszönöm! :)

Legjobb válasz: Ha tudja, hogy szereted, és õ nem kezdeményezi, hogy tartsátok a kapcsolatot, ha õ már másik suliba fog járni, akkor szerintem nem érdemes neked futni utána, mert ha többet akarna tõled, akkor úgyis lépne. Ha mégis úgy döntesz, hogy ezek után is szeretnél kapcsolatba maradni vele, ha nem tudod a számát akkor kérd el, azzal az ürüggyel, hogy hallottad, hogy már suliban úgysem fogtok találkozni, vagy msn vagy e-mail címét. Ha pedig mindegyiket tudod, akkor azokon tudod keresni. Megkérdezhetem, hogy mit jelent, hogy volt közös ügyetek? Úgy érted volt köztetek valami?

Ha tudja, hogy szereted, és õ nem kezdeményezi, hogy tartsátok a kapcsolatot, ha õ már másik suliba fog járni, akkor szerintem nem érdemes neked futni utána, mert ha többet akarna tõled, akkor úgyis lépne. Ha mégis úgy döntesz, hogy ezek után is szeretnél kapcsolatba maradni vele, ha nem tudod a számát akkor kérd el, azzal az ürüggyel, hogy hallottad, hogy már suliban úgysem fogtok találkozni, vagy msn vagy e-mail címét. Ha pedig mindegyiket tudod, akkor azokon tudod keresni. Megkérdezhetem, hogy mit jelent, hogy volt közös ügyetek? Úgy érted volt köztetek valami?
A kérdező hozzászólása: köszi_!!
Majd írd meg, mi lett.
Ha nincs más lehetõség, akkor persze. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm.!:) de azér msn is jó?
Akkor nincs más választás, vallj neki újra szerelmet, és kérdezd meg nyíltan, hogy õ mit érez irántad. Akkor legalább biztosat tudsz. Persze ezt jobb lenne személyesen, nem msn-en.
A kérdező hozzászólása: hát jo nemtom mennyi csaja volt 1rol tok. am hát azért érzem h vlmi van köztünkk...
Akkor mégis mi vonz benne? Rossz fiú, sok csaja volt, a te szerelmi vallomásodra meg csak annyit mond hogy: az jó... Próbáld meg elfelejteni, ha sok csaja volt és tetszenél neki, akkor másképp reagált volna.
A kérdező hozzászólása: hát m1. hidd el õ nagyon rossz fiú..füvezik, cigizik meg ilyenek. de már volt am sok csaja..
Az nem valami bíztató válasz, amit mondott. Szerntem õt még nem foglalkoztatja egy szerelem, nagyon fiatalok vagytok, a fiúk ilyenkor egyeltalán nem akarják lekötni magukat. Ha ilyen fiatalok vagytok, akkor az eddigi tanácsom hiábavaló, ilyenkor még nem igen jártok szórakozóhelyekre, bár ha már dohányoztok is akkor lehet...
A kérdező hozzászólása: hát öö én mondtam el neki és õ mondta h 'azjó :D ' de lehet h nemolyan értelemben.... amugy õ 13 én 12
Egyébként hány évesek vagytok?
Értem... És az miért van, hogy msn-en beszélgettek de élõben keveset? Én azt tanácsolnám, hogy amikor találkoztok, akkor mindenképp kezdeményezz beszélgetést, ha õ nem teszi magától, mert így nehéz lesz közelebb kerülni hozzá. Ha nyáron másképp nem találkoztok akkor mikor fent van msn-en, hívd el hétvégére egy olyan szórakozóhelyre, ahová te is jársz, ott van alkalmatok találkozni. Sajos kevés az info kettõtök viszonyáról, így nehéz ennél jobb tanácsot adni. Még egy kérdés: Honnan tudja, hogy te szereted? Elmondtad neki? Õ hogy reagált, abból sok mindent le lehet szûrni?
A kérdező hozzászólása: köszi:) hát néha van fent msnen ott szoktunk dumálni. amugy nem , hanem mondjuk tekert nekem cigit, meg csináltam neki kókuszszivet-amit elis fogadott... de amugy annyira szeretem hogy nem fogom feladni és épp ezért irtam h mitcsinálajak h jobban haladjak ..??
A kérdező hozzászólása: oké!

Van egy lány akivel járok szép kedves, jófej minden az a lényeg hogy szeretek vele beszélgetni meg minden de valahogy nem érzem azt azt a valamit hogy szerelmes lennék belé. Mit tegyek? Lehet nem is szeretem?

Legjobb válasz: Értelmetlen análkül járni valakivel:) Ha õ nem szerelmes beléd, és te sem, akkor maradhattok együtt, de az max barátság kis extrával körítve. Számítani kell, hogy valamelyik fél hamarosan kiszálla kapcsolatból. Ha szerelmes beléd, akkor legjobb ha szakítasz vele, és nem húzod az agyát.

Értelmetlen análkül járni valakivel:) Ha õ nem szerelmes beléd, és te sem, akkor maradhattok együtt, de az max barátság kis extrával körítve. Számítani kell, hogy valamelyik fél hamarosan kiszálla kapcsolatból. Ha szerelmes beléd, akkor legjobb ha szakítasz vele, és nem húzod az agyát.
Szia! Ez attól függ, hogy mennyi ideje vagytok együtt! Ha mondjuk már 1 éve és nem érel semmit, az már egy kicsit kínos, lehet jobb lenne csak egy barátság. De ha mondjuk csak pár hónapja, akkor miért izgulsz!? Nem értem, hogy miért gondolják sokan azt, hogy szerelemmel kell járni...Hiszen ha valaki megtetszik elkezdesz járni vele és közben vagy nem alakul ki semmi és szakítasz vagy szerelemesek lesztek és egy új szintre jut a kapcsolatotok. Gondoljatok bele, mennyire kevés lánnyal/ fiúval járnánk, ha mindegyikükbe rögtön szerelmesek lennénk. A járás szerintem arra való, hogy közben megismerj valakit. -Tündérlány(17)-
Tündinek igaza van, a szerelem egy kémiai reakció, attó hogy nem vagy belé szerelmes még szeretheted..... :) Amugy nagoyn kiváncsi vagyok ki ez a tündérlány, lehet hogy ismerem xD NWO
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) akkor megnyugottam mert 1 hónapja járunk...

Van egy barátom, szeretem meg minden de van valaki mellette akit nem tudok elfelejteni. Baj ez?

Legjobb válasz: Nah en pont ebben a helyzetbe voltam 1 honapja.Volt egy pasim,szerettem meg minden,egy bulin megjelent az ex pasim,osszeszorult a szivem es legszivesebben elbujdostam volna vele....vegul annyira bantott a lelkiismeret h m,eg mindig erzelmek kotnek az exemhez,hogy szakitottam a baratommal...kiderult h az exemnek egy eleg tartos kapcsolata van...kepbe jott egy 3dik srac es igy mind a 2 exemet sikerult elfelejtenem :) a 3dik lett a legjobb valasztas ;) 18/L

Nah en pont ebben a helyzetbe voltam 1 honapja.Volt egy pasim, szerettem meg minden, egy bulin megjelent az ex pasim, osszeszorult a szivem es legszivesebben elbujdostam volna vele....vegul annyira bantott a lelkiismeret h m, eg mindig erzelmek kotnek az exemhez, hogy szakitottam a baratommal...kiderult h az exemnek egy eleg tartos kapcsolata van...kepbe jott egy 3dik srac es igy mind a 2 exemet sikerult elfelejtenem :) a 3dik lett a legjobb valasztas ;) 18/L
Ha a volt pasid az az illetõ, akkor kevésbé gáz. Mivel gondolom ahogy mélyül a kapcsolat, úgy fog halványulni az õ emléke. Viszont ha a párod mellett más pasiról fantáziálsz, álmodozol, akkor nem sok kell, hogy meg is csald...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!