Találatok a következő kifejezésre: Van egy de szeretnék (1817 db)

Elvileg 2-õt lehet, de a 1430-on pontosabb választ kapsz.
Tesomnak 3 van. A telefonja, a saját mobil internete meg az én mobilnetemet is az õ nevére vettük, mert nekem nem adták meg az elõfizust.
lehet többet is egy idöben egy 3-hónap kell eltelni az elsö elöfizetést követöen és persze a számláid rendesen fizetni kell. lehet külön vezetöi engedéllyel ujabb elöfizetést is kötni (ezt az üzlet vezetöje engedélyezheti) érdemes az üzletben kell megpróbálni.

Van egy barátom, szeretem meg minden de van valaki mellette akit nem tudok elfelejteni. Baj ez?

Legjobb válasz: Nah en pont ebben a helyzetbe voltam 1 honapja.Volt egy pasim,szerettem meg minden,egy bulin megjelent az ex pasim,osszeszorult a szivem es legszivesebben elbujdostam volna vele....vegul annyira bantott a lelkiismeret h m,eg mindig erzelmek kotnek az exemhez,hogy szakitottam a baratommal...kiderult h az exemnek egy eleg tartos kapcsolata van...kepbe jott egy 3dik srac es igy mind a 2 exemet sikerult elfelejtenem :) a 3dik lett a legjobb valasztas ;) 18/L

Nah en pont ebben a helyzetbe voltam 1 honapja.Volt egy pasim, szerettem meg minden, egy bulin megjelent az ex pasim, osszeszorult a szivem es legszivesebben elbujdostam volna vele....vegul annyira bantott a lelkiismeret h m, eg mindig erzelmek kotnek az exemhez, hogy szakitottam a baratommal...kiderult h az exemnek egy eleg tartos kapcsolata van...kepbe jott egy 3dik srac es igy mind a 2 exemet sikerult elfelejtenem :) a 3dik lett a legjobb valasztas ;) 18/L
Ha a volt pasid az az illetõ, akkor kevésbé gáz. Mivel gondolom ahogy mélyül a kapcsolat, úgy fog halványulni az õ emléke. Viszont ha a párod mellett más pasiról fantáziálsz, álmodozol, akkor nem sok kell, hogy meg is csald...

Ez most mi? Van egy fiú. Szeretem és tetszettem neki minden. De nem jöttünk össze, bunkózott, de le akart velem feküdni. Rá egy héttel össze jött egy csajjal. Elöttem smároltak. és úgy csináltam mint akinek nem fáj és mosolyogtam.

Van egy fiú..szeretem és tetszettem neki minden..de nem jöttünk össze,bunkózott, de le akart velem feküdni.Rá egy héttel össze jött egy csajjal..elöttem smároltak..és úgy csináltam mint akinek nem fáj és mosolyogtam..úgy döntöttem h leszarom..és jobban adtam magamra..nem köszönök..de tegnap egy percen át szemeztünk és be lájkolt 2állapotom aamit nem nagyon szokott.. ma pedig olyanokat kérdez h van e pasim..és megkérdezte h szoktam e nézni..ez most mi?

Legjobb válasz: kukázni való a krapek, és a világ legnagyobb marhája vagy ha ezzel a taggal bármikor is kezdesz. Pasi mint égen a csillag, egy ilyen selejt meg ne kelljen..

kukázni való a krapek, és a világ legnagyobb marhája vagy ha ezzel a taggal bármikor is kezdesz. Pasi mint égen a csillag, egy ilyen selejt meg ne kelljen..
megint csak meg akar fektetni...erre azt szokták mondani hogy á[email protected] mint szart a palánkon!
Ha elér nálad bármit egy lesza-áson kivül, akkor ásd el magad!
szeress úgy is, ha rossz vagyok... :)


Ezen is jó? Szeretnék elkezdeni futni, de itthon vagyok a kisfiammal. Gondoltam, hogy amíg alszik, futópadon futnék. Apukáméknak a pincében van egy, de az szalagos vagy mechanikus és döntött (mintha emelkedő lenne).

Gondoltam áthozzuk és azon futnék míg a kicsi alszik. Csak nem tudom jó-e az, hogy döntött, valamint hogy magamnak kell hajtani. Ez is hatásos? Szeretnék kicsit fogyni, 1 hete az étkezésre is odafigyelek. Új futópadra nincs pénzünk, ez viszont ott hever a pincében. Nagyon nehéz ilyenen futni?

Legjobb válasz: Kicsit nehéz, mert egy erõsebb mozgás kell hogy hajtani tudd a cuccot, de természetesen ha kitartó vagy ez is lehet ugyanolyan hatásos mint a legújabb nyavalyák! :) A döntött pedig csak abban különbség hogy nagyobb intenzitással kell dolgoznod rajta, mert ugye olyan mintha hegyre másznál. Nehezebb kicsit mint laposon menni és szerintem jobban izmosít!

Kicsit nehéz, mert egy erõsebb mozgás kell hogy hajtani tudd a cuccot, de természetesen ha kitartó vagy ez is lehet ugyanolyan hatásos mint a legújabb nyavalyák! :) A döntött pedig csak abban különbség hogy nagyobb intenzitással kell dolgoznod rajta, mert ugye olyan mintha hegyre másznál. Nehezebb kicsit mint laposon menni és szerintem jobban izmosít!
persze, hogy jó. ne keseredj el, ha eleinte nem megy rajta a futás - a gyors gyaloglás is ugyanúgy fogyaszt (sõt, az elején még jobban is). az emelkedõ pedig külön jó, nekem semmi nem formálja jobban a fenekem, mint a hegyre kocogás :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Ma kipróbáltam a futópadot, hát nem volt egyszerû... De kitartok!

Hazugság vagy nem? Van egy férjem. Szeretem, imádom soha nem csalnám meg. De. Gáz, ha fejben megcsalom? Tehát fantáziálok másokról is, de a valóságban nem tenném meg. Másnál is van ilyen?

Legjobb válasz: Bízony hogy gáz!!! Ha már a fejedbe megfordult elöbb utobb abból tett is lesz!!! Szálj magadba s legalább magadba valld be igen is kiváncsi vagy egy másik szerszámra!!!-mint minden nõ!!! Na ennyit a monogámiáról!!!

Bízony hogy gáz!!! Ha már a fejedbe megfordult elöbb utobb abból tett is lesz!!! Szálj magadba s legalább magadba valld be igen is kiváncsi vagy egy másik szerszámra!!!-mint minden nõ!!! Na ennyit a monogámiáról!!!
Van! Nálam is, és ugyan nem férj, de én is fantáziáltam már másról, nem egyszer. Sõt, biztos vagyok benne, hogy a párom is másról fantáziálgat, mikor magának csinálja. És olyan volt már, vagy úgy értetted, hogy szex közben másra gondolsz?
Szerintem ezt ugy lehet eldönteni hogy elmered-e neki mondani hogy fejben másra gondolsz avagy nem. Ha nem mered elmondani neki akkor gáz. Ha meg tudjátok beszélni akkor nem. További kérdés hogy a valóságban mért nem teszed meg. Félelembõl a férjedtõl avagy azért mert tiszteled õt.
Én tíz évig hallgattam, hogy ha velem valami történne, õ mással nem lenne képes... Aztán tett pár olyan dolgot, amit én megcsalásnak értékeltem. Szakítottunk és õ szinte azonnal lefeküdt mással. Ha mindig egy valakirõl fantáziálsz, akkor illene bevallanod, hogy amit lehetõséged lesz rá, meg fogod csalni a férjedet.
14:18 - tetszett amit írtál, a "mint minden nõ" részig :S
Amíg megmarad gondolat szinten, addig nem, csak tudod az elsõ lépés mindig a gondolat, aztán jön a tett, elõször eljátszadozol a gondolattal majd megteszed, lehet, hogy nem holnap, de hónapok, évek múltán ez lesz, ha nem hesseged el ezeket a gonolatokat. Ne felejtsd el, hogy mindig a gondolat szüli a tettet.
Régen többet fantáziáltam, de a mostani páromnál nagyon ritkán jön rám.Én inkább lefekvés elött szoktam vmi történetet kitalálni, de érzelmileg egyáltalán nem vonz a másik fiú.A páromról azért nem fantáziálok, mert régen amikor fantáziáltam az aktuális barátomról, akkor tuti nem lett belõle semmi és inkább nem okozok csalódást magamnak, inkább olyat gondolok aminek semmi jelentõsége és nem zavar ha nem válik valóra, mert nem azért gondolok rá.
Nem baj. Szerintem létezik érzelmi megcsalás, és tényleges megcsalás. De képzeletbeli nem. Ha valaki együtt van valakivel - azaz kihasználja -, de közben másba szerelmes, akkor megcsalja azt, akit kihasznál. Szerintem tisztességtelenség. Arról nem is beszélve, hogy a tényleges megcsalás milyen tisztességtelen. De szerintem az, hogy elképzeled pár percre, hogy milyen lehet egy másik pasival, az nem megcsalás. Szerinted a pasik nem csinálnak ilyet? Akármilyen szerelmesek, megnézik egy csinos lány fenekét, végigfut 2 mp alatt az agyukon, hogy húdejólenne..., utána el is felejtik. Én is megnézem a helyes pasikat, mondjuk én nem szoktam képzelegni senkirõl sem, még a páromról sem, csak elkönyvelem magamban, hogy milyen helyes a megnézett fickó, és kész. A páromat szeretem, õt kívánom, nem csalom meg semmilyen formában. 21/L
Nálam nincs ilyen, mindig a férjemrõl fantáziálgatok, de az elõzõ barátaimnál elõfordult, pedig õket is szerettem. Szerintem nem gáz, csak a kíváncsiság miatt van, ettõl még biztos szereted a férjed. Ne legyen bûntudatod emiatt!
A kérdező hozzászólása: Nem. Szex közben soha. Csak néha rámjön, ha mondjuk látok egy helyes pasit, hogy vajh milyen lehet vele....
Egy nõi magazinban, egy férfiakról szóló cikkben azt olvastam egyszer, hogy ha néha elõfordul az nem baj. Szerintem baj, nõtõl is, férfitól is. Magamból kiindulva legalábbis, ha szeretem a párom, nem képzelem el magam mással. Mert szeretem, mert nekem vele jó, és azért vagyok vele, és nem mással.
A kérdező hozzászólása: Tudja jól, hogy beindulok mondjuk attól, ha egy olyan filmet nézek pl amiben egy jó pasi van. Akkor is elkalandozok, de eszem ágában sincs mással lefeküdni. A tükörbe sem tudnék nézni utána. Ezt is tudja. Általában mindent elmondok neki, csak én érzem magam szarul. De a fantáziáimat mindíg rajta/vele élem ki. :)

Van egy lány, szeretem, de õ passzív a kapcsolatban. Mit tegyek?

Összejöttem a lánnyal, örülök is neki, szeretem, de passzív a kapcsolatban.

Legjobb válasz: Ezt már egyszer ma megkérdezted! Ha szeretsz szenvedni, és egyedül erõlködni, akkor csináld csak! Ha van egy csöpp eszed, akkor tovább lépsz!

Ezt már egyszer ma megkérdezted! Ha szeretsz szenvedni, és egyedül erõlködni, akkor csináld csak! Ha van egy csöpp eszed, akkor tovább lépsz!
Nem tudsz vele beszélni, nem tesz bele a kapcsolatba semmit, ahogy kiveszem érzelmileg sem kapod azt tõled, amit szeretnél, akkor mégis miért jó vele lenni? Mit szeretsz benne? Mert, amit leírtál az alapján nem sok mindent tesz azért, hogy te szeresd. Túl sok mindent javasolni nem lehet, azon kívül, hogy beszélj vele, ha nem változik semmi, akkor pedig szakítani kell. 30/n
A kérdező hozzászólása: 1# nem kérdeztem ilyesmit. 2# Hát nem tudom, beleestem a csajba. Mindene tetszik, tetszett Teszek én, csak valahogy nem látom, hogy kapnék vissza is belõle annyit. Szóval tehetnék bármit érzelmileg, akkor se tudnék vele mit kezdeni, nem változna. Ha jobban szeretem, akkor õ is jobban szeretne? Nem hinném.
Ez történik, amikor csak külsõ alapján választasz párt. Tökre megérdemled. Ha neked ez így jó, akkor maradj vele, de ha nem, akkor szakíts. Nyilván azért vagy még vele, mert jól esik mutogatni a haveroknak, meg van kivel felvágni.
Próbálok tenni a kapcsolatért, feldobni, programokat szervezni, ha baj van, megbeszélni, de barátnõm nem vevõ rá, passzív. Mit lehet tenni? Szóval szervezem a programokat, hogy legyen közös élmény, ne egy unalmas kapcsolat legyen, de általában nem jön el. Ha megakarok beszélni vele valamit, kis idõre ér rá. Szeretem, de ez így nem állapot! Nem akar semmit se beleadni a kapcsolatba, illetve õ adásnak nevez olyat, ami alapvetõ dolog. ( beszélgetés pl.) Szóval én próbálok tenni. Nem ilyen ugri-bugri stílusban, de azért mértékkel, de ez se jó, vagy kényelmes és sose tett semmit egy kapcsolatért, vagy nem szeret ennyire se.
Szerintem meg nem is kellesz neki. Ez nem kapcsolat. Világos, hogy semmit sem akar tõled.
Kérdezd meg tõle hanyadik barátja vagy. Az elsõvel sajnos én is így voltam: nem tudtam hogy mûködik egy kapcsolat, a baráti kapcsolataim se voltak rendben. Pedig nagyon szerettem. A srác két hét után elhagyott. Az is lehet, hogy önbizalom hiányos. Próbáld meg tréfákkal oldani a dolgot (õ pl. játékosan spontán lefröcskölt egy ivókútnál. nevettünk :D) Ha viszont már volt barátja elõtted, lehet, hogy nem akar igazán vagy túlságosan elkényeztette a barátja. Próbáljátok megbeszélni a dolgokat, hogy miért lehet ilyen. Aztán mérlegelj van-e értelme folytatni.
5 millió nõ él az országban. Ebbõl minimum 30.000 neked tökéletesen megfelel:) Mire vársz?
El kell engedni, és figyelni, hogy mit lép rá. Ha visszajön, lehet, szeret, de lehet, csak a figyelmességed imponál neki. Mindenesetre szemét az olyan ember, aki kihasználja a másik érzéseit.

Van egy osztálytársam, szeretem. (jóó, tudom, házi nyúlra nem lövünk, stb. ) Bevallottam neki, de õ nem viszonozza. (ezt eddig is tudtam). El akarom felejteni. De mégis hogyan?

Megpróbálom röviden leírni.Az van h csaknem egy éve szeretem,de nem volt alkalmam személyesen elmondani neki,ezért leírtam (egy kb. 6 oldalas) levélben,amit oda is adtam neki személyesen .Tudtam h õ nem szeret viszont,de már nem bírtam tovább.Másnap beszéltem vele és kiderült h õ eddig is tudta h szeretem,de ez még nem változtat azon a tényen,h õ nem.Az 1 év során próbáltam már elfelejteni(nem is 1x),de nem sikerült. 14/l

Legjobb válasz: Még csak 10 vagyok de én is belezúgtam az osztálytársamba. Az "legjobb" barátnõm elmondta mindenkinek emóngem meg halálra cikiztek, de most már vége.. Szerintem csak reménykedj, én is ezt teszem!

Még csak 10 vagyok de én is belezúgtam az osztálytársamba. Az "legjobb" barátnõm elmondta mindenkinek emóngem meg halálra cikiztek, de most már vége.. Szerintem csak reménykedj, én is ezt teszem!
ha 14 éves vagy...akkor 8.-os? :O ha elballagtok és utána nem fogod állandóan látni, az majd megoldja a problémát :S
A kérdező hozzászólása: 9-es vagyok.
Lehet, de minden második generáció örökli, általában, tehát majd a te gyerekeid.

Van egy fiú. Szeretem, de ő félénk és szerintem nem akar meg csókolni. De tudom érzem ha meg történne a csók utána minden megváltozna. Mit tegyek? HELP!

félénk pasí,csókolozás és lehet szerelem nem tudom.

Legjobb válasz: ..CSÓKOLD MEG TE ,ilyen egyszerü:)

..CSÓKOLD MEG TE , ilyen egyszerü:)
Keresd meg a megfelelõ alkalmat (érezni fogod ha eljött), nézz mélyen a szemébe, hajolj hozzá közel és ha nem húzódik el akkor meg fog történni.
csókold meg te :P
jéééé ugyanez a bajom nekem is:D szoval nem tudok segiteni, de engem is érdekelnének a válaszok!:)
A kérdező hozzászólása: Jaj olyan aranyosak vagytok a sok komentel.De a fiú olyan kis félénk..De akkor úgy tûnik nekem kell lépnem..:D Mert érzem MINDEN MEG VÁLTOZIK MAJD CSAK LEGYEN MEG A CSÓK..:D

Kisméretű terriereim vannak (Yokik), de szeretnék őrkutyának itthonra egy pitbullt. Tapasztalatok? Ha igen, miért jó ötlet, ha nem, akkor miért rossz? (ne pletykára alapozzatok, az nem érdekel! )

saját tapasztalatok érdekelnek. nem bántja e a kiskutyákat? volt már mellettünk nagykutya, de nem "harci kutya". nagyon jól értek a kutyákhoz, de pitbullom még nemvolt, tudom, hogy kemény kutyák, fegyelem kell nekik, de azért ott van bennem, hogy rossz híre van a fajtának, nem szeretném ha ez a kiskutyáim életébe kerülne... segítsetek kicsit.

Legjobb válasz: Nem tartom jó ötletnek, elõbb fogják ellopni azt a kutyát (fõleg viadalokra). Ha betörés ellen kéne, ott a riasztó! Egy kutyát nem tart semeddig megmérgezni!

Nem tartom jó ötletnek, elõbb fogják ellopni azt a kutyát (fõleg viadalokra). Ha betörés ellen kéne, ott a riasztó! Egy kutyát nem tart semeddig megmérgezni!
A pit nem "õrkutya".
Szerintem meg ha pitet akarsz...kicsit vegyél ne nagyot, kicsit te neveled olyanná amilyenné akarod, ne csodálkozz ha egyszer csak majd bekattan a nagy és széttépi a piciket...:S
Ott vagyok egy ideje a pites világban, de errõl a fickóról még nem hallottam, mondjuk ettõl még lehet õ pit tenyésztõ. A "teszt" meg simán lehet épített munka is. Ugyanis a kutya a franciabunda mögött is képes felismerni a gazdáját, próbáltak már így kutyát tesztelni - nyers kutyát aki még nem látott ilyet - a gazda felvette a franciabundát és odament a kutyához. A kutya elõször nekiugrott, aztán észrevette hogy az a gazda. Másik meg hogy a franciabunda anyaga is ugyanaz mint bármelyik tépõnek vagy csibészkarnak, egy rendszeresen párnáztatott, csibészeltetett kutya ugyanígy képes rámenni és nem azért, mert bátor.
A kérdező hozzászólása: honnan tudjam a pedigréjét? nincs nálam.. Kovács Róbert a tenyésztõ neve.
A kérdező hozzászólása: ez egy felnõtt kutya, két éves. idegenekre rátámad, vagyis tenyésztõ mutatta úgy, hogy a fia felvett egy védõruhát és úgy jött be a kapun, mi pedig a házból néztük. a kutya elõször csak ugatta, amikor belépett, de ahogy megindult a házhoz egybõl utánaszaladt és nekitámadt. szóval ha valaki bejön és oszlopot játszik, akkor nem hiszem, hogy rátámad, de amint a családhoz indult, a kutya egybõl marcangolni kezdte. kisgyerekek viszont tépik fülét-farkát, rángatják ez meg birkatürelemmel tûri, szóval anyuka is mondta, hogy bármikor otthagyja a gyerekkel, mert tudja, hogy úgysem bántja. legnagyobb veszélyt akkor jelenti rájuk, ha véletlen rálép a lábukra..
Egy kölyökkutyánál még sokáig nem lehet tudni, milyen lesz a természete felnõtten. Amúgy , ha ugat a kutya meggyõzõen, a fajta maga is már elrettentõ lehet sok esetben.Ennél többet pedig nem is kell ma elvárni egy kutyától.
A "Territoriális" -on azt érti hogy ugatja az idegeneket vagy harapna is? A fejtát nem ajánlom õrzési célokra, vegyél inkább más fajtát. A tenyésztõ ki volt? Priviben is jöhet a kutya pedjével együtt.
A kérdező hozzászólása: nos a tenyésztõnek elmondtam az igényeimet és elküldött ehhez a tenyésztõhöz, így választotta ki ezt a kutyát a gazdája, mert nagyon kedves, de territoriális, szóval alkalmas lenne házõrzésre, idegeneket nem szereti.
Felnõtt kutyákat is lopnak sajnos (egyik ismerõsömtõl egy rotit és egy staffit loptak el), de ha csak felügyelettel lenne kint a kertben, még napközben is, az más. Hááát, necces... Minden attól függ, h h nevelték/szocializálták. Egyébként a piteket szelektálták is, mivel régen ugye harcoltatták õket, ezért tilos volt az ember elleni agresszió hiszen vhogy szét kellett szedni õket. Nem azt mondom, h ha téged megtámadnának, nem védene meg, de a területét nem õrizné szerintem, ha nem vagytok otthon.
A kérdező hozzászólása: igazad lehet, de a lopás kizárva, mert a tenyésztõtõl, akitõl venném felnõtt kutyát veszek, ráadásul hogy mérgezik meg ha nem kinti kutya, hanem bent van éjjel? az gyerekek és kiskutyák mellett nõtt fel, barátságos de ha beilleszkedik azt mondták, hogy idegeneket támad. ezért kérdéses, hogy vajon a kutyáimmal is kijönne?
A kérdező hozzászólása: de a kiskutyákkal nem tudom, hogy hogy viselkedne.. kis hebrencs kutyák, egymással jól kijönnek, eddigi nagykutyáinkkal is.
A kérdező hozzászólása: ugyanugy rendesen a házba bejöhetne, szobámba, úgy bánnék vele, mint a yorkikkal csak szeretnék egy nagykutyát is. nem feltétlen az a célom, hogy õrkutya legyen, csupán elkéne itthon egy nagy kutya, ha netán hívatlan vendég térne be, mert mostanság egyre több a betörés a környéken és nekem ez a fajta tetszik. azt hallottam róla, hogy egy jólnevelt kutya a családot, gazdáját megvédi az élete árán is, de ha a gazdi azt mondja, hogy nem szabad, akkor barátságos és nem támadó!
Az én bullom ha j nyílik a kapu rögtön odarohan és ugrálva ugat, majd megfeszül és úgy ugat, közben hátranéz hogy jövünk-e, úgy gondolom, ha az illetõ továbbjönne akkor lehet harapna is.Ha napközbe nálunk a kapu nyitva van, akkor a kutya csak akkor van szabadon ha mi is kint vagyunk.A kiskutyára visszatérve, a mi kutyán se kis termetût, se nagy termetû kutyát nem bántott soha, ebekkel nagyon barátságos, de én így neveltem, mert ki tudja mikor hozok neki egy társat, plusz a két kislányomat is imádja.Hiedelmekkel ellentétben sztem tökéletes kutya. Ahogy a mondás tartja: Nincs rossz kutya, csak tudatlan, hozzá nem értõ gazdi...Ne félj a fajtától, igenis jól kezelhetõ..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!