Találatok a következő kifejezésre: Van egy de nemtudom hogy csak (16 db)

Van egy lány de nemtudom hogy csak játszik e velem mert mondtam neki hogy közös programot csináljunk és elhivtam a fürdöbe és persze elis fogadta aztmondta akármikor hivhatom majd nyáron meg máshova. Mit csináljak?

DE! van barátja (pasija) ami nagyon bezavar mert én csak arra gondolok hogy miért is hagyná ott a pasiját miattam és csak szórakozik játszik velem a csaj és az azért elég szar ügy Jah és ha valaki omndja hogy nyomuljak rá hajtsak az elmondaná nekem hogyan is csináljam az egészet? :P

Legjobb válasz: Ha van pasija nagyd a fenébe a csajt.De ha téged jobban szeret a pasijánál akkor nyomulhatsz rá.-Vagy ha szakít a pasijával.

Ha van pasija nagyd a fenébe a csajt.De ha téged jobban szeret a pasijánál akkor nyomulhatsz rá.-Vagy ha szakít a pasijával.
A kérdező hozzászólása: Akkor várjak addig amig szétmennek de hetente egyszer találkoznak ami nem jelenti azt hogy megunják egymást :S És ávrhatok akkor elég soakt...
Hát attól függ hogy a pasija milyen távol lakik tle és te miylen távol laksz tõle.. Mert ha a pasija házakra lakik tõle akkor az 1 hetente az nagyon ritka szerintem.. de ha te is közellaksz és majdnem mindennap találkozol vele az már jó jel
Ha van pasija, akkor azzal foglalkozzon és ne szórakozzon Veled.

Az a szitu, hogy van egy lány akivel már jártam de valahogy abbamaradt a dolog és néhány honapja ismét felvettük a kapcsolatot egymással Csak az a gond, hogy van valakije de én ugy érzem mintha ő is közeledne hozzám :s De nemtudom hogy lépjek tovább?

mit mongyak neki? lenne esélyem?

Legjobb válasz: Hát ha közeledik hozzád,biztos van esélyed.Ha ismét járni akarsz vele,pl. megkérdezheted hogy újra akarja e kezdeni.

Hát ha közeledik hozzád, biztos van esélyed.Ha ismét járni akarsz vele, pl. megkérdezheted hogy újra akarja e kezdeni.
A kérdező hozzászólása: Csak attól félek hogy azért fog nemet mondani mert ottvan neki a fiu :s de azonis gondolkodtam, hogy elhivom a közeljövõben megrendezendõ bálba :p
na valami fejlemény??
ha d***atni akarod magad, akkor felvehetjük a kapcsolatot...


Az a helyzet hogy van egy 18 éves fiú aki tetszik, szeretem őt ő is engem, de én csak 14 vagyok. Ha járnék vele biztos többet akarna. Nemtudom mit csináljak ha meg nem feküdnék le vele lehet megunna és elhagyna. Help me! Mit tegyek?

Én meg hanyagolnám a szexet 1-2 évig.

Legjobb válasz: 18 éves, meg lehet érteni, de ha tényleg szeret akkor tud várni rád. ha felhozza, vagy próbálkozik, de te úgydöntesz nem akarod beszélgessetek errõl. Ha tényleg, ahogy írtad egy idõ után megunna és elhagyna -> nem szeretett. Csak miatta ne menj bele olyanba amit te nem akarsz. Járj vele, de tisztázzátok a dolgokat ;)

18 éves, meg lehet érteni, de ha tényleg szeret akkor tud várni rád. ha felhozza, vagy próbálkozik, de te úgydöntesz nem akarod beszélgessetek errõl. Ha tényleg, ahogy írtad egy idõ után megunna és elhagyna -> nem szeretett. Csak miatta ne menj bele olyanba amit te nem akarsz. Járj vele, de tisztázzátok a dolgokat ;)
Mi a k*rva f*szomért akar minden 14 éves kisp*csa 18 évesekkel járni?
Mert a 14 éves *hadneírjamleminekneveztedõket* érettebbek a koruknál.
teljesen egyetértek az elsõ válaszolóval;) semmit se csinálj kényszerbõl:)
19:19-es: ha komolyan írtad azt, akkor te egy nagyon buta ember vagy hogy elhiszed hogy érettebbek a koruknál, ami azt jelenti, hogy összejönnek egy 4-5 évvel idõsebbel akinek csak arra kellenek hogy megdugják aztán még terhes is lesz és elcseszi az életét. Sokra vitte az érettségével. Ha ironikusan írtad akkor a fentieket ne vedd figyelembe, akkor egyetértek veled!
Akkor keress olyat, aki korban hozzád való!
Én ugyan ebben a helyzetbe vagyok:) mi már 2 hónapja eggyütt vagyunk, de mi persze szexuális értelemben is.:)
Netörõdj azokkal akik a kor-kérdést vitatják. Pár év és tökéletesek lesztek egymásnak :) addig csak ki bírjátok ha tényleg szeretitek egymást.

Van egy fiú akivel neten jöttem össze. Holnap talizunk először és mondta hogy valami ékszert akar adni. Mondtam neki, hogy ne hozzon zavarba, de hajthatatlan. ékszert akar adni. De még csak első tali. Nemtudom mit csináljak? !

Legjobb válasz: Lehet, hogy piszkos ügyletei vannak, és valakinél el kell rejteni a lopott gyémántokat, amíg leül a média. A rendõrség Téged nem tud kapcsolatba hozni vele. Ne parázz már, ne tervezz semmit, majd lesz valami :))

Lehet, hogy piszkos ügyletei vannak, és valakinél el kell rejteni a lopott gyémántokat, amíg leül a média. A rendõrség Téged nem tud kapcsolatba hozni vele. Ne parázz már, ne tervezz semmit, majd lesz valami :) )
pfff XD
biztos oda van érted a fiu =P és nagyon szerethet téged, ennek csak örülj! köszönd majd meg szépen és adj neki cserébe egy puszit =P 16L
Már jártok, de még nem találkoztatok? :D:D:D
fogadd el. ha annyira oda akarja adni, úgyis odaadja elõbb vagy utóbb :D
gondolom 1. kapcsolataa srácnak:D
szegény gazdag majmokat azért ne nézzük le ennyire, embere válogatja, ki milyen. egyébként hány évesek vagytok? mióta beszélgettek? biztosan bízhatsz benne? azért én az
nagy lúzer lehet a srác. :D vagy azt hiszi ezért megkap... gazdag majmokkal ezért nem kezdenék. azt hiszik övék a világ
leheth csak bizsu lesz:)
Örülj neki, ha elsõ talikor ékszert ad mit ad a 100adikra ?!:D
fogadd el:D "Ajándék lónak ne nézd a fogát"
Köszönd meg szépen, amikor odaadja.
fogadd el :P pár hét múlva lehet, hogy egy uj Bmw-t kapsz :D

Ha van egy lany aki csak szimplan tetszik akkor nemtudom mit mondjak neki. Ha lenne tema es tudnam hogy benne lenne a beszelgetesbe akkor siman dumalnek vele meg minden de a kezdes sose volt az erossegem. Valami otlet?

Feszen is ugyan ez a helyzet, ha rairok valakire egyszeruen nem tudok temat felhozni, meg ugye meg en se erdeklem ot tehat nekem kell valamivel felkelteni a figyelmet..

Legjobb válasz: Ha tudod mit szeret, akkor beszélj arról, kérdezz sokat, akár viccelõdhetsz is,de vigyázz, nehogy erõltetett legyen az egész! :)

Ha tudod mit szeret, akkor beszélj arról, kérdezz sokat, akár viccelõdhetsz is, de vigyázz, nehogy erõltetett legyen az egész! :)
A kérdező hozzászólása: koszi:D

Van egy film amit megszeretnék nézni de nemtudom a címét csak azt hogy miről szól. Mi a címe? :DD<3

Van egy néger csaj aki egy árruházban dolgozik és elájul és a korházban kiderül hogy rákos és csak pár hónapja vagy hete van hátra. És aztán fogja magát és minden pénzét kiveszi a bankból és elkölti és a végén meg kiderül hogy semmi baja nem volt.

Legjobb válasz: Tudom melyiket mondod de nem tudom a címét sorry :')

Tudom melyiket mondod de nem tudom a címét sorry :')
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Egy népszerű hirdetési portálon hirdetek 1 kismotort és kaptam egy emailt amiben érdeklődnek a motorról hogy megvan-e még, milyen állapotú stb na de angolul van vissza irjak egyátalán vagy lehet átverés? ( nemtudok angolul csak pár szót)?

Legjobb válasz: na meg az a másik hogy én az egész szöveget magyarul irtam ráadásul a motor hibás is honan tudja vajon hogy egyáltalán milyen állapotú?.....

A kérdező hozzászólása: na meg az a másik hogy én az egész szöveget magyarul irtam ráadásul a motor hibás is honan tudja vajon hogy egyáltalán milyen állapotú?.....
A kérdező hozzászólása: ha nemtud magyarul
attól még vissza írhatsz azon nem tudsz veszíteni lehet hogy csak a képet látta és megtetszett neki:)
Vissza írhatsz, de nézz rá az olyan oldalakra, ahol az átverésekrõl írnak, hátha ráismersz a szövegre...
az ilyen általában átverés
Inkább hagyjad, itt biztos nincs minden rendben, ha egy magyarországi kismororról angolul irnak vissza.
Csaló lesz, ne írj vissza neki és jelezd az oldal ügyfélszolgálatának hogy mást se tudjon átverni.

Van egy barátnõm és nagyon jól érezzük egymást már meg is volt minden aminek lennie kell, csak nekem most kint vagyoknémetbe 2 és fél hétre és hiányzik de a probléma az hogy amióta itt kint vagyok nem volt merevedésem és nemtudom hogy mi okozza eszt?

Gondoltam arra h inpotrncia de az 19 évesen nemtudom h mennyire gyakori. Ja és kemény fizikai és mentális melót csinálok. Melette cigizwk azt soka és iszok de aszt nem sokat. És most ténylefnemtudom eldönteni, higy Õ lenne az igazi vagy csak rohadt korai inpotencia. Ja és nagyon jó fenekû és mellû táncos csajok vrsznek körül tehát még csak nem is mondhatnám azt h nincs motivációm. De az is lehet egyszerûen elfáradtam. Már 1 hete ittvagyok

Legjobb válasz: Ja és azt kihagytam, hogy nagyon szeretem és nem akarom elszakadjuk egymástól.

A kérdező hozzászólása: Ja és azt kihagytam, hogy nagyon szeretem és nem akarom elszakadjuk egymástól.
Valszeg átmeneti állapot, nem impotencia. És pszichés, alapvetõen a stressztõl. Ez a sejtésem.
Tehát biztonsági õr vagy egy sztriptízbárban? :P A helyesírásodból látszik, hogy tényleg óriási mentális terhet rak rád ez a munka :D
A kérdező hozzászólása: Ja és azt kihagytam, hogy nagyon szeretem és nem akarom elszakadjuk egymástól.
A kérdező hozzászólása: Hát elö adó mûvészvagyok és, volt 2 mapom elintézni mindent kedden repültem ki és volt 3 napom betanulni mindent mert igazából csütörtökön már fellépés volt. Úgy hogy volt rajzam egy kiss stresz tényleg. Nagyon remélem hogy tényleg csak átmeneti. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!