Találatok a következő kifejezésre: Van egy de nemtudom hogy (87 db)

Hogy nyomjamki? van egy nagy dudor az arcomon nagy és piros gondolom több pattanásból van ott de nemtudom hogy nyomjam ki hogy utána ne legyen csunya?

Legjobb válasz: Ha csak piros akkor hagyjad még (tudom, könnyû mondani) de akkor csak "elbarmolod" sebesre. Akkor nyomhatod ki tutira ha már fehéredik, sárgul a teteje. Nem muszáj gõzölni, az is jó, ha veszel egy meleg fürdõt, a vízbõl száll fel annyi pára, hogy puhítsa az arcodat és fürdés után nekieshetsz. De csak óvatosan, ha nem akar semmi kijönni, akkor ne piszkáld. Ha csak "víz" jön ki akkor is hagyjad, mert csúnya lesz. Ági 24

Ha csak piros akkor hagyjad még (tudom, könnyû mondani) de akkor csak "elbarmolod" sebesre. Akkor nyomhatod ki tutira ha már fehéredik, sárgul a teteje. Nem muszáj gõzölni, az is jó, ha veszel egy meleg fürdõt, a vízbõl száll fel annyi pára, hogy puhítsa az arcodat és fürdés után nekieshetsz. De csak óvatosan, ha nem akar semmi kijönni, akkor ne piszkáld. Ha csak "víz" jön ki akkor is hagyjad, mert csúnya lesz. Ági 24
puhítsd fel a bõrt, vmi gõzzel, aztán 2 újjaddal kinyomod. fájnifog:D

Az a szitu, hogy van egy lány akivel már jártam de valahogy abbamaradt a dolog és néhány honapja ismét felvettük a kapcsolatot egymással Csak az a gond, hogy van valakije de én ugy érzem mintha ő is közeledne hozzám :s De nemtudom hogy lépjek tovább?

mit mongyak neki? lenne esélyem?

Legjobb válasz: Hát ha közeledik hozzád,biztos van esélyed.Ha ismét járni akarsz vele,pl. megkérdezheted hogy újra akarja e kezdeni.

Hát ha közeledik hozzád, biztos van esélyed.Ha ismét járni akarsz vele, pl. megkérdezheted hogy újra akarja e kezdeni.
A kérdező hozzászólása: Csak attól félek hogy azért fog nemet mondani mert ottvan neki a fiu :s de azonis gondolkodtam, hogy elhivom a közeljövõben megrendezendõ bálba :p
na valami fejlemény??

Mit tegyek? Kisfiam 8 hós és 2 napja felállt a kiságyába! Mikor alvás van akkor is feláll és nem akar aludni! Eddig nagyon szépen elaludt egyedül de most hogy felállt nemtudom mit tegyek!

Hagyjam ott az ágyba és majd ha elfárad akkor lefekszik?

Legjobb válasz: Ha mindig bemész lefektetni akkor a gyerek egyidö után ezzel fog játszani. Szerintem menj be elöször ha ezután is fel áll hagyjad had álljon, ha visít akkor úgy is érzed meddig hagyod sírni. de az ö akaratuk vasbol van és ha nem akarnak aludni akkor nem fognak. neked még szerencséd van hogy ez 8 hónaposan jött, van akinek az elsöhónapokban már ez van.

Ha mindig bemész lefektetni akkor a gyerek egyidö után ezzel fog játszani. Szerintem menj be elöször ha ezután is fel áll hagyjad had álljon, ha visít akkor úgy is érzed meddig hagyod sírni. de az ö akaratuk vasbol van és ha nem akarnak aludni akkor nem fognak. neked még szerencséd van hogy ez 8 hónaposan jött, van akinek az elsöhónapokban már ez van.
hagyd ott egy kicsit és bizonyos idõszakban nézz rá.Ha elfáradt ugyis elalszik.Én ezt ugy csináltam hogy megittam egy kávét ránéztem ha nem aludt szoltam neki hogy tente és visszafektettem, aztán kimentem egy rövid idõre és mikor bementem már aludt.
Amikor ez volt nálunk, egyszer csináltam, hogy mindig visszafektettem. Ugyanúgy feláll, és üvöltött. Aztán ott hagytam. Mostanában is szokott ilyet csinálni, de nem foglalkozom vele. Ha elfárad, megunja, lefekszik.


Van barátja, mit akarsz még?
szerintem beszélni nyugodtan beszélj vele :) akár ott van a barátnõje akár nem :) ) ... elvégre a beszéd nem bûn ;)aztán ki tudja mit hoz a jövõ :) )
Nekem tabu aki kapcsolatban van. Annyi szingli srác van nem értem miért mindig az kell egyeseknek aki foglalt?

22 éves vagyok van egy saját házam falum és van pénzem egy lóra de nemtudom hogy mekkora hely kell neki meg ilyenek. Hol kezdjem?

Legjobb válasz: Saját falud is van? xd Komolyra fordítva a szót te kezd ott ,ahol mindenki más. Az alapoktól tanulj ki mindent,mert ez nem kocsi,hogy belököd a garázsba azt kész. Akkor vegyél lovat ha már értesz is hozzá,addig meg járj el egy helyre ,ahol kitanulod a dolgokat.

Saját falud is van? xd Komolyra fordítva a szót te kezd ott , ahol mindenki más. Az alapoktól tanulj ki mindent, mert ez nem kocsi, hogy belököd a garázsba azt kész. Akkor vegyél lovat ha már értesz is hozzá, addig meg járj el egy helyre , ahol kitanulod a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat szaktudasam van valamenyi 4 evet lovagoltam. Csak hat igen a penzes dolgokban meg nem vagyok jo de most idelye lesz belejonni.

Van egy lány akivel jó barátok vagyunk de igazából kezdek többet érezni iránta de nemtudom hogy ő mit érezhet mert néha elég furán viselkedik velem! Szerintetek mit érezhet és mit tegyek?

Ha egy lányról beszélek akkor ideges lesz és úgy viselkedik mintha féltékeny lenne! Szóval néha úgy viselkedik mintha a barátnőm volna! Ha nem ér el telefonon akkor már egyből hívja az ismerőseim hogy merre vagyok mert tudni akarja mi van velem hogy nem veszem fel a telefont! Sokan mondják körülöttünk hogy mi egyszer még össze fogunk jönni, még a saját anyám is ezt mondja pedig ő jól ismeri a csajt! Megkérdezném tőle hogy mit érez de félek elrontok egy barátságot! Szerintetek mit érezhet és mit tegyek?!

Legjobb válasz: Együtt se vagytok, de féltékenykedik, meg ellenõrizget? Biztos, hogy erre van szükséged?!

Együtt se vagytok, de féltékenykedik, meg ellenõrizget? Biztos, hogy erre van szükséged?!
Adj neki egy liter bort, szerelmed jeléül.
Ahogy leírtad a barátnõd viselkedését, biztos, hogy erez valamit irántad. Próbáld ki, hogy vajon hogy reagál, hogy ha megfogod a kezet, vagy gyengéden megöleled...ha nem ellenkezik, vagy elpirul, vagy viszonozza, akkor 100%, hogy érez valamit, ebben az esetben kérdezd meg tõle, hogy lehetnétek-e együtt. Sok sikert :)
atyaég-hogy mit érez? nehogy már ilyeneket kérdezz tõle. csókold meg és közben markold meg a se-ggét. utána ha nagyon érdekel megkérdezheted, hogy mit érez, elõtte tilos.
Ne a sült-galambot várd. Ha akarsz valamit, tegyél érte.
Pár évvel ezelõtt megjelent egy remek könyv, amely néhány tucat tökéletesen üres lapot tartalmazott. Ez volt a címe: Amit a férfiak a nõkrõl tudnak. Vavyan Fable
szia! tapasztalatból mondom, mert én is lány vagyok szerintem nagyon szeret téged, szerelembõl.ha majd jártok ne legyél olyan féltékeny mert az az agyunkra megy :) sok sikert!

Samsung galaxy minim van szerintetek egy galaxy s-t vegyek vagy egy BMX et? Mert ugye telefonom van de nemtudom hogy lecseréljem-e egy galaxy S re vagy vegyek egy BXM-et

NAGYON FONTOS LÉTSZI LEGYEN SOK VÁLASZ:)

Legjobb válasz: Annyira fontos ember vagy hogy 1 telefon nem is elég? Szerintem 1 helyesírási szótár jobb ötlet lenne nemde?

Annyira fontos ember vagy hogy 1 telefon nem is elég? Szerintem 1 helyesírási szótár jobb ötlet lenne nemde?
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 14
Inkább a telefon, a bicikli csak a retardoknak van.
teló, nemkell mégtöbb bmxes
Én a telefont választanám, de nekem Wensonom (Dirt bike) van+ Galaxy S
neked elég lessz az a galaxy mini..bmx-et se vegyél..add vissza anyuciéknak a pénzt :)
Sztem a Mini-t sem használod ki rendesen. Hatalmas döntés ez számodra. BMX-et se vegyél, mert sok van belõle. De, ha mégis úgy döntesz, hogy kell valamelyik, akkor inkább aludj rá még 1-t, aztán majd ami eszedbe jut 1. rõla, akkor azt tedd.
Ilyen jól keresel 14 évesen, hogy 80-100 ezer forintos telefon meg egy hasonló árú bicikli között gondolkozol ? Én 16 éves vagyok, add már meg a munkahelyed telefonszámát, kell ez a meló !

Van egy fiú akit szeretek de nemtudom hogy tetszek e neki! És nekem mást mond és mást a haverjainak! Akkor mostmi lehet?

Szóval van egy nálam 4 évvel id?sebb fiú akibe szerelmes vagyok.Régen nem tetszett mert elég más volt aztán megválozott és nagyon megtetszett és belé szerettem!Régen is jóba voltunk de most mégjobban!Szoktunk beszélgetni meg minden!De van barátn?je!És nemtudom hogy szeretheti e mert midnenki szerint nagyon ronda az a lány és a srác le r..ezte egyszer de szerintem csak viccb?l!Velem elég jól elbeszélget de állítólag másnak oylanokat mond hogy nemérdeklem mert van barátn?je!Szóval nemtudom hogy mivan!Segítsetek!

Legjobb válasz: Én 14 leszek õ 17 lesz.De szerintem a korkülömbség annyira nem számít mert a barátnõimnek is 3-4 évvel idõsebb apsijuk van.Bár a srác akit szeretek azt mondja jobb lenne ha 15 éves lennék.. [a barátnõje 16 éves]és én úgy hallottam hogy még nemvoltak együtt a barátnõjével..de szilveszterkor voltunk discoba és õkis ottvoltak és barátnõimmel táncoltunk õ meg ott ölelgette meg csókolgatta...szóval ezt nemértem hogy most akk mivan

A kérdező hozzászólása: Én 14 leszek õ 17 lesz.De szerintem a korkülömbség annyira nem számít mert a barátnõimnek is 3-4 évvel idõsebb apsijuk van.Bár a srác akit szeretek azt mondja jobb lenne ha 15 éves lennék.. [a barátnõje 16 éves]és én úgy hallottam hogy még nemvoltak együtt a barátnõjével..de szilveszterkor voltunk discoba és õkis ottvoltak és barátnõimmel táncoltunk õ meg ott ölelgette meg csókolgatta...szóval ezt nemértem hogy most akk mivan
Lehet veled csak barát akar maradni, mert nem tudna téged elképzelni a csaja helyébe. Lehet a bnõjét is csak azért tartja maga mellett hogy tudjon kit dugdosni, de téged lehet nem akar kihasználni. A 4 év korkülönbség is sokat számít. lehet ez is a baja. Am hány évesek vagytok?
Én azt mondom, legyél türelmes!Ha nagyon akarod ezt a fiút, úgyis a tied lesz.Lehet, hogy most még mint barátot tud csak elképzelni, de idõvel ki tudja, megváltozhat a véleménye!:)
A kérdező hozzászólása: Értem...de hát 2 évet várníí rá..és addig csak barátság..nemtoOm..Lehet arra nemis fogom már szeretni
Ez a "Ha sokat vársz rá, megkapod" duma nagyon gagyi. Egyáltalán nincs így. Ha a srác a barátnõjét szereti akkor nincs esély, és gondolj bele, szegény lány talált magának párt, aki szereti, mindenki lerondázza meg stb. erre meg valaki csábítgatja a pasiját. Szerintem keress egy olyan pasit aki nem foglalt. Vagy ne keress. Nekem általános tapasztalatom, hogy ha azt mondom, most találni fogok pasit, akkor sosem találok, ha kifejezetten nem vágyom rá, csak egy jót akarok beszélgetni a sráccal, akkor összejön. Az meg. hogy jól elbeszélget veled... A haverjaival is jól elbeszélget. És ezt nem azért mondom, hogy elkeserítselek, de azért gondold végig. Bár tudom, hogy ezt a 14 évesek nem nagyon szokták, inkább csak azokat a válaszokat veszik figyelembe, ami nekik tetszik, de legyél kicsit érettebb náluk.

Mit tegyek? Van egy velem egy idos srac akivel elegge joban vagyunk, en nagyon beleszerettem de nemtudom hogy o mit erez 12/L (tobbi lent)

Ha csak elmegyek mellette vagy beszelek vele akkor ugy erzem meg kell olelnem dehat tekintven hogy azt se.tudom hogy szeret vagy nem.igy eleg nehez! Hogyan deritsem ki azt hogy viszont szeret-e vagy nem? es nem arra gondoltam hogy szemtol szembe megkerdezem (elegge feloske vagyok ebbol a szempontbol)

Legjobb válasz: Nagyon edes vagy :) Gondolom facebookod nincs szoval azt tudod csinalni hogy irsz neki egy levelet kezzel es hetvege elotti napon odaadod neki es akkor meg ideje is van gondolkodni :) A levelben leirhatod az erzeseid :)

Nagyon edes vagy :) Gondolom facebookod nincs szoval azt tudod csinalni hogy irsz neki egy levelet kezzel es hetvege elotti napon odaadod neki es akkor meg ideje is van gondolkodni :) A levelben leirhatod az erzeseid :)
A kérdező hozzászólása: koszi es nekem van fqcebookom csak neki nincs
...

Van egy olyan házim hogy s= 2m, t= 1, 55 a=? S= a/3*t2 de ahhoz kellene az a és nemtudom hogyan kell kiszámolni.

Legjobb válasz: s=(a/2)*t^2 Van egy egyenleted, egy ismeretlened, mi nem megy? Csak át kell rendezni: s/(t^2) = a/2 a= (2*s)/(t^2)

s=(a/2)*t^2 Van egy egyenleted, egy ismeretlened, mi nem megy? Csak át kell rendezni: s/(t^2) = a/2 a= (2*s)/(t^2)
A kérdező hozzászólása: köszönöm már is világos.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!