Találatok a következő kifejezésre: Van egy de nemtudom (147 db)

Hogy nyomjamki? van egy nagy dudor az arcomon nagy és piros gondolom több pattanásból van ott de nemtudom hogy nyomjam ki hogy utána ne legyen csunya?

Legjobb válasz: Ha csak piros akkor hagyjad még (tudom, könnyû mondani) de akkor csak "elbarmolod" sebesre. Akkor nyomhatod ki tutira ha már fehéredik, sárgul a teteje. Nem muszáj gõzölni, az is jó, ha veszel egy meleg fürdõt, a vízbõl száll fel annyi pára, hogy puhítsa az arcodat és fürdés után nekieshetsz. De csak óvatosan, ha nem akar semmi kijönni, akkor ne piszkáld. Ha csak "víz" jön ki akkor is hagyjad, mert csúnya lesz. Ági 24

Ha csak piros akkor hagyjad még (tudom, könnyû mondani) de akkor csak "elbarmolod" sebesre. Akkor nyomhatod ki tutira ha már fehéredik, sárgul a teteje. Nem muszáj gõzölni, az is jó, ha veszel egy meleg fürdõt, a vízbõl száll fel annyi pára, hogy puhítsa az arcodat és fürdés után nekieshetsz. De csak óvatosan, ha nem akar semmi kijönni, akkor ne piszkáld. Ha csak "víz" jön ki akkor is hagyjad, mert csúnya lesz. Ági 24
puhítsd fel a bõrt, vmi gõzzel, aztán 2 újjaddal kinyomod. fájnifog:D

Kaptam egy ilyen vírust affiliate downloader ez tulajdonképen valami trójai letöltő? (mamb) jelezte karanténba van most de nemtudom micsoda?

Legjobb válasz: [Kaspersky] Trojan-Downloader.Win32.Agent.aqx, Trojan-Downloader.Win32.Small.dxm [McAfee] Downloader-AZH [F-Prot] W32/Downloader.BCBB [Other] W32/Agent.AGTQ, W32/Downloader.BDAG, Downloader, Trojan:Win32/Meredrop, Trojan-Downloader.Small.YM, Win32/Filitop!generic Töröld.

[Kaspersky] Trojan-Downloader.Win32.Agent.aqx, Trojan-Downloader.Win32.Small.dxm [McAfee] Downloader-AZH [F-Prot] W32/Downloader.BCBB [Other] W32/Agent.AGTQ, W32/Downloader.BDAG, Downloader, Trojan:Win32/Meredrop, Trojan-Downloader.Small.YM, Win32/Filitop!generic Töröld.
A kérdező hozzászólása: Ment a zöld kéz ;)
Nézd meg a kondenzátort nincs e fellazulva vagy cseréld le egy másikra.


Van egy Samsung Galaxy telefonom és beállítottam rajta egy minta kódot de a testvérkém a minta kódot többször próbálgatta tehát kéri a e-mail címemet és a kódot de a telefonon nemtudom bekapcsolni a wifit tehát nemtudok bejelentkezni mit tegyek?

és a telefonon semmi mást nemtudok csinálni addig amíg a a wifit be nem kapcsolom és a e-mailt és a kódot benem írom :/

Legjobb válasz: Vidd szervizbe a telefont a számlájával együtt. Ott segítenek. (Más választ nem nagyon fogsz kapni, hiszen lopott telefonra is jó lehetne a megoldás...)

Vidd szervizbe a telefont a számlájával együtt. Ott segítenek. (Más választ nem nagyon fogsz kapni, hiszen lopott telefonra is jó lehetne a megoldás...)
Van barátja, mit akarsz még?
szerintem beszélni nyugodtan beszélj vele :) akár ott van a barátnõje akár nem :) ) ... elvégre a beszéd nem bûn ;)aztán ki tudja mit hoz a jövõ :) )
Nekem tabu aki kapcsolatban van. Annyi szingli srác van nem értem miért mindig az kell egyeseknek aki foglalt?

Mit tegyek? Kisfiam 8 hós és 2 napja felállt a kiságyába! Mikor alvás van akkor is feláll és nem akar aludni! Eddig nagyon szépen elaludt egyedül de most hogy felállt nemtudom mit tegyek!

Hagyjam ott az ágyba és majd ha elfárad akkor lefekszik?

Legjobb válasz: Ha mindig bemész lefektetni akkor a gyerek egyidö után ezzel fog játszani. Szerintem menj be elöször ha ezután is fel áll hagyjad had álljon, ha visít akkor úgy is érzed meddig hagyod sírni. de az ö akaratuk vasbol van és ha nem akarnak aludni akkor nem fognak. neked még szerencséd van hogy ez 8 hónaposan jött, van akinek az elsöhónapokban már ez van.

Ha mindig bemész lefektetni akkor a gyerek egyidö után ezzel fog játszani. Szerintem menj be elöször ha ezután is fel áll hagyjad had álljon, ha visít akkor úgy is érzed meddig hagyod sírni. de az ö akaratuk vasbol van és ha nem akarnak aludni akkor nem fognak. neked még szerencséd van hogy ez 8 hónaposan jött, van akinek az elsöhónapokban már ez van.
hagyd ott egy kicsit és bizonyos idõszakban nézz rá.Ha elfáradt ugyis elalszik.Én ezt ugy csináltam hogy megittam egy kávét ránéztem ha nem aludt szoltam neki hogy tente és visszafektettem, aztán kimentem egy rövid idõre és mikor bementem már aludt.
Amikor ez volt nálunk, egyszer csináltam, hogy mindig visszafektettem. Ugyanúgy feláll, és üvöltött. Aztán ott hagytam. Mostanában is szokott ilyet csinálni, de nem foglalkozom vele. Ha elfárad, megunja, lefekszik.

Van egy ASUS P5KC lapom, és azt mondták h a BIOS-t kellene frissítenem h felismerje az E6600-as 65nm-es procimat, le is töltöttem hozzá a frissítést, de nemtudom h kezdjek hozzá, vki leírná a lépéseit?

Legjobb válasz: Az Asus -nak van alaplapba épített BIOS frissítõ progrija (Asus EZ Flash). Letöltöd és kicsomagolod a BIOS kép fájt egy pen drive -ra. Benne hagyod a pen drive -ot a gépben és újraindítod. Boot -oláskor Alt + F2 -t nyomsz ezzel elindul az Asus EZ Flash (amit a BIOS -ból is indíthatsz). Kitallózod a pen drive -on a BIOS kép fájt és entert ütsz, a program megerõsítést kér, elfogadod a többi adja magát csak követni kell az utasításokat. Itt van róla egy video: https://www.youtube.com/watch?v=NQKQj_aASCQ

Az Asus -nak van alaplapba épített BIOS frissítõ progrija (Asus EZ Flash). Letöltöd és kicsomagolod a BIOS kép fájt egy pen drive -ra. Benne hagyod a pen drive -ot a gépben és újraindítod. Boot -oláskor Alt + F2 -t nyomsz ezzel elindul az Asus EZ Flash (amit a BIOS -ból is indíthatsz). Kitallózod a pen drive -on a BIOS kép fájt és entert ütsz, a program megerõsítést kér, elfogadod a többi adja magát csak követni kell az utasításokat. Itt van róla egy video: https://www.youtube.com/watch?v=NQKQj_aASCQ
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!

22 éves vagyok van egy saját házam falum és van pénzem egy lóra de nemtudom hogy mekkora hely kell neki meg ilyenek. Hol kezdjem?

Legjobb válasz: Saját falud is van? xd Komolyra fordítva a szót te kezd ott ,ahol mindenki más. Az alapoktól tanulj ki mindent,mert ez nem kocsi,hogy belököd a garázsba azt kész. Akkor vegyél lovat ha már értesz is hozzá,addig meg járj el egy helyre ,ahol kitanulod a dolgokat.

Saját falud is van? xd Komolyra fordítva a szót te kezd ott , ahol mindenki más. Az alapoktól tanulj ki mindent, mert ez nem kocsi, hogy belököd a garázsba azt kész. Akkor vegyél lovat ha már értesz is hozzá, addig meg járj el egy helyre , ahol kitanulod a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat szaktudasam van valamenyi 4 evet lovagoltam. Csak hat igen a penzes dolgokban meg nem vagyok jo de most idelye lesz belejonni.

OTP Bank karrier oldalán szeretnék pályázni egy állásra. Betelefonáltam és mondták h pályázat gomb után tovább gombra. De nemtudom én vagyok e a hülye, de olyan lehetőséget én nem látok. Ha van akkor ho találhatom meg? Aki tud segiteni megköszönném!

Legjobb válasz: https://karrierportal.otpbank.hu/sap/bc/webdynpro/sap/hrrcf_.. Rámész ide, elszûkíted a keresési feltételeket. Kidobja a találatokat (már ha van) és ott lesz egy lehetõség felül, hogy pályázat! Arra rányomsz! :)

https://karrierportal.otpbank.hu/sap/bc/webdynpro/sap/hrrcf_.. Rámész ide, elszûkíted a keresési feltételeket. Kidobja a találatokat (már ha van) és ott lesz egy lehetõség felül, hogy pályázat! Arra rányomsz! :)
A kérdező hozzászólása: rákattintottam. de semmi változás.. elvileg vmi tovább gomb jelenik meg, de nekem semmi.
Nincsenek letiltva a felugró ablakok?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat megvan a gond régi explowerrel indult csak el a pályázás. :D

Van egy lány akivel jó barátok vagyunk de igazából kezdek többet érezni iránta de nemtudom hogy ő mit érezhet mert néha elég furán viselkedik velem! Szerintetek mit érezhet és mit tegyek?

Ha egy lányról beszélek akkor ideges lesz és úgy viselkedik mintha féltékeny lenne! Szóval néha úgy viselkedik mintha a barátnőm volna! Ha nem ér el telefonon akkor már egyből hívja az ismerőseim hogy merre vagyok mert tudni akarja mi van velem hogy nem veszem fel a telefont! Sokan mondják körülöttünk hogy mi egyszer még össze fogunk jönni, még a saját anyám is ezt mondja pedig ő jól ismeri a csajt! Megkérdezném tőle hogy mit érez de félek elrontok egy barátságot! Szerintetek mit érezhet és mit tegyek?!

Legjobb válasz: Együtt se vagytok, de féltékenykedik, meg ellenõrizget? Biztos, hogy erre van szükséged?!

Együtt se vagytok, de féltékenykedik, meg ellenõrizget? Biztos, hogy erre van szükséged?!
Adj neki egy liter bort, szerelmed jeléül.
Ahogy leírtad a barátnõd viselkedését, biztos, hogy erez valamit irántad. Próbáld ki, hogy vajon hogy reagál, hogy ha megfogod a kezet, vagy gyengéden megöleled...ha nem ellenkezik, vagy elpirul, vagy viszonozza, akkor 100%, hogy érez valamit, ebben az esetben kérdezd meg tõle, hogy lehetnétek-e együtt. Sok sikert :)
atyaég-hogy mit érez? nehogy már ilyeneket kérdezz tõle. csókold meg és közben markold meg a se-ggét. utána ha nagyon érdekel megkérdezheted, hogy mit érez, elõtte tilos.
Ne a sült-galambot várd. Ha akarsz valamit, tegyél érte.
Pár évvel ezelõtt megjelent egy remek könyv, amely néhány tucat tökéletesen üres lapot tartalmazott. Ez volt a címe: Amit a férfiak a nõkrõl tudnak. Vavyan Fable
szia! tapasztalatból mondom, mert én is lány vagyok szerintem nagyon szeret téged, szerelembõl.ha majd jártok ne legyél olyan féltékeny mert az az agyunkra megy :) sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!