Találatok a következő kifejezésre: Van egy de nemtudom (138 db)

Hogy nyomjamki? van egy nagy dudor az arcomon nagy és piros gondolom több pattanásból van ott de nemtudom hogy nyomjam ki hogy utána ne legyen csunya?

Legjobb válasz: Ha csak piros akkor hagyjad még (tudom, könnyû mondani) de akkor csak "elbarmolod" sebesre. Akkor nyomhatod ki tutira ha már fehéredik, sárgul a teteje. Nem muszáj gõzölni, az is jó, ha veszel egy meleg fürdõt, a vízbõl száll fel annyi pára, hogy puhítsa az arcodat és fürdés után nekieshetsz. De csak óvatosan, ha nem akar semmi kijönni, akkor ne piszkáld. Ha csak "víz" jön ki akkor is hagyjad, mert csúnya lesz. Ági 24

Ha csak piros akkor hagyjad még (tudom, könnyû mondani) de akkor csak "elbarmolod" sebesre. Akkor nyomhatod ki tutira ha már fehéredik, sárgul a teteje. Nem muszáj gõzölni, az is jó, ha veszel egy meleg fürdõt, a vízbõl száll fel annyi pára, hogy puhítsa az arcodat és fürdés után nekieshetsz. De csak óvatosan, ha nem akar semmi kijönni, akkor ne piszkáld. Ha csak "víz" jön ki akkor is hagyjad, mert csúnya lesz. Ági 24
puhítsd fel a bõrt, vmi gõzzel, aztán 2 újjaddal kinyomod. fájnifog:D

Kaptam egy ilyen vírust affiliate downloader ez tulajdonképen valami trójai letöltő? (mamb) jelezte karanténba van most de nemtudom micsoda?

Legjobb válasz: [Kaspersky] Trojan-Downloader.Win32.Agent.aqx, Trojan-Downloader.Win32.Small.dxm [McAfee] Downloader-AZH [F-Prot] W32/Downloader.BCBB [Other] W32/Agent.AGTQ, W32/Downloader.BDAG, Downloader, Trojan:Win32/Meredrop, Trojan-Downloader.Small.YM, Win32/Filitop!generic Töröld.

[Kaspersky] Trojan-Downloader.Win32.Agent.aqx, Trojan-Downloader.Win32.Small.dxm [McAfee] Downloader-AZH [F-Prot] W32/Downloader.BCBB [Other] W32/Agent.AGTQ, W32/Downloader.BDAG, Downloader, Trojan:Win32/Meredrop, Trojan-Downloader.Small.YM, Win32/Filitop!generic Töröld.
A kérdező hozzászólása: Ment a zöld kéz ;)
Nézd meg a kondenzátort nincs e fellazulva vagy cseréld le egy másikra.


Van egy Samsung Galaxy telefonom és beállítottam rajta egy minta kódot de a testvérkém a minta kódot többször próbálgatta tehát kéri a e-mail címemet és a kódot de a telefonon nemtudom bekapcsolni a wifit tehát nemtudok bejelentkezni mit tegyek?

és a telefonon semmi mást nemtudok csinálni addig amíg a a wifit be nem kapcsolom és a e-mailt és a kódot benem írom :/

Legjobb válasz: Vidd szervizbe a telefont a számlájával együtt. Ott segítenek. (Más választ nem nagyon fogsz kapni, hiszen lopott telefonra is jó lehetne a megoldás...)

Vidd szervizbe a telefont a számlájával együtt. Ott segítenek. (Más választ nem nagyon fogsz kapni, hiszen lopott telefonra is jó lehetne a megoldás...)
Van barátja, mit akarsz még?
szerintem beszélni nyugodtan beszélj vele :) akár ott van a barátnõje akár nem :) ) ... elvégre a beszéd nem bûn ;)aztán ki tudja mit hoz a jövõ :) )
Nekem tabu aki kapcsolatban van. Annyi szingli srác van nem értem miért mindig az kell egyeseknek aki foglalt?

Mit tegyek? Kisfiam 8 hós és 2 napja felállt a kiságyába! Mikor alvás van akkor is feláll és nem akar aludni! Eddig nagyon szépen elaludt egyedül de most hogy felállt nemtudom mit tegyek!

Hagyjam ott az ágyba és majd ha elfárad akkor lefekszik?

Legjobb válasz: Ha mindig bemész lefektetni akkor a gyerek egyidö után ezzel fog játszani. Szerintem menj be elöször ha ezután is fel áll hagyjad had álljon, ha visít akkor úgy is érzed meddig hagyod sírni. de az ö akaratuk vasbol van és ha nem akarnak aludni akkor nem fognak. neked még szerencséd van hogy ez 8 hónaposan jött, van akinek az elsöhónapokban már ez van.

Ha mindig bemész lefektetni akkor a gyerek egyidö után ezzel fog játszani. Szerintem menj be elöször ha ezután is fel áll hagyjad had álljon, ha visít akkor úgy is érzed meddig hagyod sírni. de az ö akaratuk vasbol van és ha nem akarnak aludni akkor nem fognak. neked még szerencséd van hogy ez 8 hónaposan jött, van akinek az elsöhónapokban már ez van.
hagyd ott egy kicsit és bizonyos idõszakban nézz rá.Ha elfáradt ugyis elalszik.Én ezt ugy csináltam hogy megittam egy kávét ránéztem ha nem aludt szoltam neki hogy tente és visszafektettem, aztán kimentem egy rövid idõre és mikor bementem már aludt.
Amikor ez volt nálunk, egyszer csináltam, hogy mindig visszafektettem. Ugyanúgy feláll, és üvöltött. Aztán ott hagytam. Mostanában is szokott ilyet csinálni, de nem foglalkozom vele. Ha elfárad, megunja, lefekszik.

22 éves vagyok van egy saját házam falum és van pénzem egy lóra de nemtudom hogy mekkora hely kell neki meg ilyenek. Hol kezdjem?

Legjobb válasz: Saját falud is van? xd Komolyra fordítva a szót te kezd ott ,ahol mindenki más. Az alapoktól tanulj ki mindent,mert ez nem kocsi,hogy belököd a garázsba azt kész. Akkor vegyél lovat ha már értesz is hozzá,addig meg járj el egy helyre ,ahol kitanulod a dolgokat.

Saját falud is van? xd Komolyra fordítva a szót te kezd ott , ahol mindenki más. Az alapoktól tanulj ki mindent, mert ez nem kocsi, hogy belököd a garázsba azt kész. Akkor vegyél lovat ha már értesz is hozzá, addig meg járj el egy helyre , ahol kitanulod a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat szaktudasam van valamenyi 4 evet lovagoltam. Csak hat igen a penzes dolgokban meg nem vagyok jo de most idelye lesz belejonni.

OTP Bank karrier oldalán szeretnék pályázni egy állásra. Betelefonáltam és mondták h pályázat gomb után tovább gombra. De nemtudom én vagyok e a hülye, de olyan lehetőséget én nem látok. Ha van akkor ho találhatom meg? Aki tud segiteni megköszönném!

Legjobb válasz: https://karrierportal.otpbank.hu/sap/bc/webdynpro/sap/hrrcf_.. Rámész ide, elszûkíted a keresési feltételeket. Kidobja a találatokat (már ha van) és ott lesz egy lehetõség felül, hogy pályázat! Arra rányomsz! :)

https://karrierportal.otpbank.hu/sap/bc/webdynpro/sap/hrrcf_.. Rámész ide, elszûkíted a keresési feltételeket. Kidobja a találatokat (már ha van) és ott lesz egy lehetõség felül, hogy pályázat! Arra rányomsz! :)
A kérdező hozzászólása: rákattintottam. de semmi változás.. elvileg vmi tovább gomb jelenik meg, de nekem semmi.
Nincsenek letiltva a felugró ablakok?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat megvan a gond régi explowerrel indult csak el a pályázás. :D

Az a szitu, hogy van egy lány akivel már jártam de valahogy abbamaradt a dolog és néhány honapja ismét felvettük a kapcsolatot egymással Csak az a gond, hogy van valakije de én ugy érzem mintha ő is közeledne hozzám :s De nemtudom hogy lépjek tovább?

mit mongyak neki? lenne esélyem?

Legjobb válasz: Hát ha közeledik hozzád,biztos van esélyed.Ha ismét járni akarsz vele,pl. megkérdezheted hogy újra akarja e kezdeni.

Hát ha közeledik hozzád, biztos van esélyed.Ha ismét járni akarsz vele, pl. megkérdezheted hogy újra akarja e kezdeni.
A kérdező hozzászólása: Csak attól félek hogy azért fog nemet mondani mert ottvan neki a fiu :s de azonis gondolkodtam, hogy elhivom a közeljövõben megrendezendõ bálba :p
na valami fejlemény??
Kicsavaroztad? :D Ha igen akkor se tudod mozgatni? (forgatni, huzogatni, stb)
A kérdező hozzászólása: csak valami pattintó szarság de aztmeg mozgatni semlehet:/
Mi az hogy nincs hozzá csavar? Neked nem ez van? http://www.youtube.com/watch?v=Od5c18ECVWI
A kérdező hozzászólása: Nem ez, Nekem ez van http://pcx.hu/termek/arctic-alpine-64-gt-amd-processzorhto-7..
Márpedig ha nincs csavar akkor azt ki kell pattintani. Tudsz képet csinálni róla? hátha úgy lesz valami ötletem.
A kérdező hozzászólása: http://www.argep.hu/product_381347.html
A kérdező hozzászólása: Kb mennyi paszta kell rá? mert nincs vmi sok
A kérdező hozzászólása: Már nemkell szoba ventivel hûtenem:D
A kérdező hozzászólása: Sikerült!! A gyári sokkal jobban hût 5000rpmel megy maxon a másik 2000-en ment
A kérdező hozzászólása: Nem én tettem bele, Próbáltam kipattintani de alig van helyem meg eltörni se akarom
Rosszat linkeltél elsõnek... Akkor ahogy pár kép alapján látom valami mûanyag pöcök tartja, ami ha rátolod valószínûleg rápattan (te szerelted rá?). Próbáld meg a pöcköt kifele húzni (oldalra hajlítani), hátha kiakad.
A kérdező hozzászólása: képtelenség kiszedni
A kérdező hozzászólása: nincs is hozzá csavar
egy rizsszemnyi max egy borsónyi, szétkenve teljesen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!