Találatok a következő kifejezésre: Van egy de nég nagyon (4 db)

Van egy cicám de nég nagyon kicsi és és nics meg az annya max 2 hetes lehet mit tegyek vele? Hogy ettesem?

Legjobb válasz: Szerintem várjál még.Elõfordul hogy a macskák egy pár órára vagy egy napra elkóborolnak nálam is az anyamacska néha elszokott mászkálni de mindig visszajön a kölykéhez. De ha nem jönne vissza az állatgyógyszertárban árulnak kismacskáknak tápszert.

Szerintem várjál még.Elõfordul hogy a macskák egy pár órára vagy egy napra elkóborolnak nálam is az anyamacska néha elszokott mászkálni de mindig visszajön a kölykéhez. De ha nem jönne vissza az állatgyógyszertárban árulnak kismacskáknak tápszert.
Nekünk egyszer elütötte az autó az anyacicánkat, és 4 kis csöppség maradt árván. :( Õk is alig lehettek pár hetesek. Mi ugyan nem vettünk tápszert, tehén tejcsivel cumiztattuk õket legalább 4 óránkét. Hát nem volt egyszerû, sokat kellett kínlódni, mire rájöttek, hogy mit akarunk. Persze gyógyszertárban kellett venni pici cumit és fecskendõvel ettettük õket. Szerencsére nem lett semmi bajuk, szépen cseperedtek. Mondták sokan, hogy a tehéntej elég zsíros, meg nem kifejezetten kicsi cicáknak való, így inkább a tápszert javaslom, az tuti jó. Mikor már nagyobbak lettek, egyszerû üvegre tettünk rendes cumit. Csak úgy szaladtak mikr meglátták az üveget :) Eszméletlen édesek voltak. Azért remélem meglesz az anya! Ha nem, :( hát akkor sok sikert!!
Nekünk azt mondta az állatorvos, hogy a cicáknak nem szabad tehéntejet adni. Lehet kapni macska tejpótló tápszert, a neve PANZI ezzel ettetük a cicánkat.
Nézd át a korábbi macskás kérdéseket, sok válasz érkezett már ebben a témában, linkekkel kiegészítve. Például: http://www.haziallat.hu/cikkek/macska/hogyan-neveljuk-fel-a-.. http://www.noeallatotthon.hu/index.php?action=news&news_id=499
A kérdező hozzászólása: mndenkinek nagygyon szépen köszönöm, , de a kismacska már szerintem nem él már vagy 3 napja elkóborolt! a szüleim meg nem engedték hogy a házban legyen!!
Elõszöris langyos tejet adjunk neki.Vegyél neki rendes száraz cicakaját és langyos vízbe 2 órával körübelül áztasd be és ha puha, villával nyomkodd össze.
Itt pár napos kortól van írva!Mindenre találsz választ!!! http://www.macska.hu/talaltcica.php

Nagyon pontos a menszeszem és 7-én kéne, de már egy pár napja szurkál a hasam alja és émelygésem is sokat van. Csináltam már tesztet de neg. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes, de a teszt nagyon ritkán mutatja ki ilyen hamar, várd meg a 7.-t, és kezdjél bizakodni, ha nem jön meg utána se.

Lehetsz terhes, de a teszt nagyon ritkán mutatja ki ilyen hamar, várd meg a 7.-t, és kezdjél bizakodni, ha nem jön meg utána se.

Nagyon hangos a zene az egyik szomszédnál ( nem tudom hol; penel) kihívhatom a rendőröket? Hajnali fél2 van. Bár szombat, de negem zavar. és ha felhívom őket, akkor mit mondjak?

Legjobb válasz: ja, és ha valaki olvassa: ilyenkor vanm vbalami helyi rendõr szám amit hívni kell , avgy mehet a 107? :D

A kérdező hozzászólása: ja, és ha valaki olvassa: ilyenkor vanm vbalami helyi rendõr szám amit hívni kell , avgy mehet a 107? :D
Jó estét kívánok! XY vagyok, és szeretnék bejelenteni egy hangoskodó szomszédot, aki már XY ideje zavarja az éjszakai pihenésem. Tudnának esetleg intézkedni ez ügyben? A cím Xy. Erre kapsz egy választ, ami valószínûleg pozitív lesz, mert ha csak nem dec. 31-érõl van szó, csendháborítás a dolog. Kijönnek lecsekkolják a dolgot, intézkednek, de nem garantált, hogy miután elmentek, minden rendben lesz. esetleg ha igen, akkor pár napig aztán folytatódik. (attól függ, hogy értelmes-e az illetõ?) esetleg mielõtt rendõrt hívsz próbálj meg beszélni a szomszéddal.
107 mehet. de csak ha tényleg rendszeres!
úgy tudom hogy mehet a 107, nyugodtan hívd, 10-11 tõl, nem tudom pontosan nem szabad hangos zenét engedni, csendháborítás!
A kérdező hozzászólása: Nem rendszeres, de ilyen hangosan soha ne halgassanak zenét éjfél után Szilveszter kivételével, mert ez nagyon durva.. hívom a rendõröket köszi mindnekinek:)
A kérdező hozzászólása: Ja és próbáltam volna beszélni a szomszéddal, kimentem a lépcsõházba, de nem hallottam meg az ajtókból, hogy honnan jön.. Viszont ha kimegyek a konyhába ott meg ordít a zene gyakorlatilag. Emiatt félek is, hogy ha felhívom a rendõrséget, és kijönnek, akkor õk se találnak semmit és hagyják az egészet.
nincs mit. sok sikert, és jó pihenést!


Csináltam egy tesztet hétfőn ami nagyon nagyon halvány poz lett, ez egy jó minőségű nagoyn érzékeny teszt volt, aztán tegnap is ccsináltam egyet ez már nem volt olyan érzékeny sőt, de ez viszont neg lett. Most akkor van vagy nincs?

most mi van ilyenkor?

Legjobb válasz: Szerintem, még bármi lehet, mert a hétfõi is csak halvny volt, azóta eltelt 2 nap, a teszt sem volt olyan érzékeny...ne aggódj, szerintem,ebbõl baba is lehet, 50-50%-ot adnék! :)

Szerintem, még bármi lehet, mert a hétfõi is csak halvny volt, azóta eltelt 2 nap, a teszt sem volt olyan érzékeny...ne aggódj, szerintem, ebbõl baba is lehet, 50-50%-ot adnék! :)
Mióta késik? Nem lehet, hogy hamar, és nem a reggeli elsõbõl teszteltél, mert ez az elején nagyon fontos.
Remélem, mostanra a doki már megválaszolta kérdésed, és megnyugtató választ tudott adni! Én szerintem lehetséges, hogy még nagyon korán teszteltél, ezért is lett halvány az elsõ, érzékenyebb teszt, viszont ami kevésbé érzékeny volt, meg még nem mutatta ki. Ahogy azt más is mondta, az sem mindegy mikor csinálod ilyen korai idõben. Azt sem tartom kizártnak, hogy a doki sem fog majd biztosra mondani semmit, hanem visszarendel, de valószínûleg, ha csak kicsit is gyanítja, hogy ott a baba, azért az elsõ vizsgálatokat elkezdi(vérvétel pl). majd írd meg légyszi mit mondott a doki!!!! Köszi!
A kérdező hozzászólása: sziasztok köszi a válaszokat és abizatatást mindenkinek a tegnapi eredmény: nem biztos semmi elvileg van petezsák de nagyon kicsi és nagyon deformált nem kör lakú hanem csepp formájú így hát marad a bizonytalanság , , hétfõn kell visszamennem akkor laborba néz hcg-t a vizeletbõl meg gondolom uh-n is megnéz. addig meg megõrülök, nem birom a várakozást! :-(((
Az utolsó válaszoló vagyok. ez azért jó hír, és úgy tudom, hogy a csepp alakú petezsákból is egészséges baba lehet! Van info a neten majd nézz utána... És írd meg légyszíves, mi lett a hétfõi vizsgálat eredménye! Drukkolok neked nagyon! Én is hétfõn megyek dokihoz és már nagyon izgulok, hogy mindent rendben találjon!
A kérdező hozzászólása: szia köszi a váalszt de úgy néz ki hogy nincs baba mert megjött a mensim, így hát ma vérvételen voltam, hormonszintet néznek. majd talán ebben ahónapban sikerül és veled mi újság mit mondott a doki?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!