Találatok a következő kifejezésre: Van egy de már nem (1744 db)

Erre mi itt nem fogunk tudni választ adni, keress fel egy gerincsebészt.
Egy ismerõsöm vállalt, pedig meg is van operálva, le is van százalékolva.Megbeszélte a dokival aki gyerekkora óta kezeli...

A társkeresõk örökös tagjai? Furcsa elvárások? Avagy az 50-es éveikben járó jólszituált, elvált férfiak, akik már tizen sok éve vannak egyedül, de valójában nem akarnak alkalmazkodni senkihez, mégis mindig keresnek valakit.

Persze az idõsebb nõ nem jó nekik, fiatalabbra vágynak, akivel valólában nem tudnak mit kezdeni, ìgy minden próbálkozás rövid idõn belül zátonyra fut.

Legjobb válasz: Van ez igy, csak ez nem kérdés.

Van ez igy, csak ez nem kérdés.
na én ezé nem társkeresõzök. :D Isten mentsen egy 40-50 éves bácsitól, akinek gyereke is van, és lehet h annyi idõs gyereke van mint Én!!! L/24
És igen, vannak fura egyedek a társkeresõkön is , ahogy az életben is:)
A társkeresõ nem egyenlõ a szarral feltétlenül. Ugyanis a társkeresõn emberek vannak akik a valós világban élnek. Én pl ott találtam igazi társra, és mindketten normális emberek vagyunk. Már házasok is. Egyikünk se perverz, nem tömeggyilkos, és nem selejt. Olyanok szólják le a társkeresõket akik alig tapasztaltak valamit ezzel kapcsolatban, vagy egyáltalán nem....Na meg csak mert valakinek nem jön össze, az még nem jelenti azt hogy szar:) Ez egy lehetõség, ugyanúgy mint bármi más.
Özvegy vagyok 5 éve. Nem viccbõl regisztráltam társkeresõre, aztán töröltem is. A fele nõs férfi, ezt ugyan nem tudatja magáról, miután neked ír, este anyuci mellé bujik. Társkeresõn nem lehet normális férfival megismerkedni. Olyannal igen, aki nem ép, tudatja nyiltan, és megismerkedik azzal aki pontosan úgy fogadja el ahogyan van. A társkeresõk örökös tagjai valójában furcsa elvárásaikkal bizonyára nem véletlen nem kellenek senkinek. :)
Ha egy normális embert akarsz magad mellé, elkerülöd a társkeresõket.Eszembe nem jutna a helyedben.Ott valóban csak a selejt van, tömegben.
Bocsi elküldte miközben írtam :( délután majd nekifutás
Társkeresõn rengeteg a fura béreltember. Szexet anyagi támogatásért cserébe. Itt csábító
Jaj a kis naiv. Lapátra tettek? Szimplán cserélgeti a nõit és ez a fedõ sztori. Ez olyan, mint amikor lefekszel a falu bikájával aztán másnap elõadod, h átvertek. Közben meg te is tudtad, h max lesz szex, de hát így még meg is sajnálnak az emberek.
Ha te 24 eves vagy meiert nem keresel korban hozzadillot ?
regisztrálj :)
Szia!! Mindenki elsõ szintrõl kezdi!! Ha most arra célzol hogy egy 30-as szintû dollt szerezz az már nem izgalmas!! Megrt az már megcsinált minden feladatot a yearbookba. Meg berendezte a szobát és lehet az neekd nem fog teteszeni! Szóval én javasolnám hogy regizz szerintem ha naponta belépsz hozzá 2 órát akkor egy hét mulva eléred a 13. szintet is


Van egy lakás a nevemen, amin még van hitel, de már nem sok. Szeptemberben férjhez megyek. A férjem megkapja majd esetleges válás esetén a lakás értékének a felét? Jogot formálhat-e rá?

Legjobb válasz: a lakás a te különvagyonod...a férjed a közösen fizetett hitel értékének felében viszont igényt tarthat a lakásban tulajdonjogra

Nem kapja meg. Csak a házasságotok alatt befizetett hitelösszeg felét követelheti válás esetén, semmi mást. (tehát ha 1M hitel van még a házon akkor 500.000-et, és így tovább)
a lakás a te különvagyonod...a férjed a közösen fizetett hitel értékének felében viszont igényt tarthat a lakásban tulajdonjogra
Házasság ELÕTT szerzett vagyon, házasság alatt örökölt vagy ajándékba kapott vagyon: KÜLÖNVAGYON. Házasság ALATT szerzett vagyon, függetlenül, hogy kinek a nevén van: KÖZÖS VAGYON.
ha nem bízol meg benne akk minek mész férjhez? még nincs meg a házasság , de már a váláson gondolkodsz. sztem hanyagold egy ideig a témát.
A házasság ALATT szerzett minden nemû vagyon, illetve adósság, közös, ez alól 1 kivétel van, az örökség. Illetve ezen felül a bíróságon lehet mutogatni jövedelemigazolásokat, bankszámlakivonatokat, hogy bizonyítsd az igazadat, de ez fájdalmas dolog szokott lenni :/ 20/L jogász hallgató
"A házasság ALATT szerzett minden nemû vagyon, illetve adósság, közös, ez alól 1 kivétel van, az örökség. " meg az ajándék, ill. a különvagyonból származó jövedelem.... 33/N nem jogászhallgató ;)
A különvagyonból származó jövedelem az már közös! Kivéve annak a forgalmi értéke (tehát ha van egy lakásom és kiadom a lakbér közös vagyon, ha eladom az különvagyon.)
Ha tulajdoni lapon a te neved van, akkor a tied 100%-ban. Az más dolog, ha együtt élés során közösen költetek rá, vagy bõvítitek. Üdv!
Ne tévesszen meg senkit sem az, hogy mikor kötöttek házasságot. Ugyanis a házasságkötés elõtti élettársi kapcsolatban szerzett vagyon beleolvad a házasságba, és ugyanúgy felezõdik, mert a jog feltételezi, hogy azt már kettejüknek szánták. Tehát, ha az élettársi kapcsolat alatt vásároltad, és ez alatt fizetted a részleteket, ugyanúgy kérheti a felét. hacsak nem kötsz házassági szerzõdést, amit melegen ajánlok ez esetben.
Megoldás:házassági szerzõdés, fixáljátok le hogy a ház 100%ban a tiéd, valamint az õ dolgai meg az övéi
A házassági szerzõdésben miket szoktak lerögzíteni, ha a házasság elõtt szerzett vagyon automatikusan a tulajdonosáé marad? Bocsánat, hogy kérdezek, csak felvetõdött bennem a kérdés. köszi
Itt egy nagyon csúnya alku van kászülõben az ördöggel házasság címén. Ne menj hozzá. Meg fogod bánni.
A 17:48 válaszán szerintem érdemes lenne elgondolkozni! De a lakás tényleg a Tiéd.
Minden ami a házaság elött a tied volt az különvagyon vállás esetén nem kap belöle semmit. A maradék hitelt amit a házaság alatt fizetek annak a felét kapja, ha felújitotok a házaság alatt az erre szánt összeg felét szintén megkapja függetlenül attól konkrétan ki mit fizetett.
a kérdésre választ adva 17.50es mondja helyesen.
Hú, nem vagyok benne biztos, de én úgy tudom, hogy ha az ingatlant akkor vásároltátok, mikor már házasok voltatok (vagytok) akkor fele-fele jár mindkét félnek. Viszont, ha Pl te megvetted a lakást, a te neveden van...majd összeházasodtok, akkor az a válás után is a tiéd marad. Én így hallottam valakitõl régebben. :) Ha nem jól mondom, akkor kérlek javítsatok ki...!
szerintem így nincs is értelme megházasodni ..

Van egy nimfám. Már régóta próbálkozom vele, hogy megszelídítsem, de nem megy. Ha kiengedem, akkor néha nekirepül a falnak. Valaki le tudja írni nekem, hogy hogyan menne legkönnyebben a kézhez szoktatás?

El?re is köszi a válaszokat!!!

Legjobb válasz: Rengeteg ilyen kérdés van itt GYK-n, ezeknek egy elhanyagolható részéhez, de minimum 10-12-szer én is leírtam már, hogy nekem hogy ment a legkönnyebben...:) Rajtam kívül pedig még minimum 8-10 ember írja le rendszeresen ezzel kapcsolatban a tapasztalatait. De mindegy is. Nekem fürtös kölessel ment a legkönnyebben és leghamarabb. Ha eddig adtál neki rendszeresen, innentõl ne adj, csak, ha szelidítesz, hogy ezt tekintse jutalomfalatnak. Nagyon apró lépésekben és nagy türelemmel haladj. Elõször csak azt érd el, hogy, ha közelítesz felé egy kis gubó fürttel, ne menjen el (ha közelítesz irtó lassan, és õ hátrál, hátrálj te is, így nem érzi magát fenyegetve). Utána azt, hogy elfogadja a kezedbõl a kaját, ezután azt, hogy õ maga jöjjön oda érte, utána már egy hajszál választ el attól, hogy az ujjadra álljon a kaja miatt. Ekkor, ha látja, h biztonságban van, finom falatokat kap ilyenkor, senki nem megy el vele akarata ellenére, akkor magától is oda fog jönni hozzád kíváncsiskodni. A madárkát pedig továbbra is engedd csak ki. Amíg a falnak repül, addig nincs gáz, arra számít, hogy be fog csapódni, de tenni ellene még sokat nem tud. Kis gyakorlás kell neki, aztán menni fog. Ablaknak ne hagyd repülni, ott nem számít rá, hogy ütközni fog, így a fejét sem óvja az ütközéstõl, és nagyon sérülékeny koponyájuk és szemük van, ez az esetek jó részében halálos is lehet. 10-20 repülés és becsapódás után már rájön majd, hogyan kell landolni és irányítani:)

Rengeteg ilyen kérdés van itt GYK-n, ezeknek egy elhanyagolható részéhez, de minimum 10-12-szer én is leírtam már, hogy nekem hogy ment a legkönnyebben...:) Rajtam kívül pedig még minimum 8-10 ember írja le rendszeresen ezzel kapcsolatban a tapasztalatait. De mindegy is. Nekem fürtös kölessel ment a legkönnyebben és leghamarabb. Ha eddig adtál neki rendszeresen, innentõl ne adj, csak, ha szelidítesz, hogy ezt tekintse jutalomfalatnak. Nagyon apró lépésekben és nagy türelemmel haladj. Elõször csak azt érd el, hogy, ha közelítesz felé egy kis gubó fürttel, ne menjen el (ha közelítesz irtó lassan, és õ hátrál, hátrálj te is, így nem érzi magát fenyegetve). Utána azt, hogy elfogadja a kezedbõl a kaját, ezután azt, hogy õ maga jöjjön oda érte, utána már egy hajszál választ el attól, hogy az ujjadra álljon a kaja miatt. Ekkor, ha látja, h biztonságban van, finom falatokat kap ilyenkor, senki nem megy el vele akarata ellenére, akkor magától is oda fog jönni hozzád kíváncsiskodni. A madárkát pedig továbbra is engedd csak ki. Amíg a falnak repül, addig nincs gáz, arra számít, hogy be fog csapódni, de tenni ellene még sokat nem tud. Kis gyakorlás kell neki, aztán menni fog. Ablaknak ne hagyd repülni, ott nem számít rá, hogy ütközni fog, így a fejét sem óvja az ütközéstõl, és nagyon sérülékeny koponyájuk és szemük van, ez az esetek jó részében halálos is lehet. 10-20 repülés és becsapódás után már rájön majd, hogyan kell landolni és irányítani:)
Kedves elsõ válaszoló! Örökre így marad? Ilyen hülyeséget nem hallottam fõleg nimfánál! Ha fiatal 100% hogy meg tudod szelídíteni!! Én találkoztam olyannal is aki nem kézzel nevelte, hanem kirepülés után vette meg úgy 3 hónaposan, nem csinált semmit se vele csak ott volt mindig körülötte a madár 1 hónap múlva MAGÁTÓL szelíd lett!
Sajnos ha kiskorában nem szoktatták kézre, akkor lehet hogy örökre ilyen marad, nekem volt egy kecskepapagájom, 6 évig sem sikerült megszelidíteni, védte a területét, mindenkit támadott. Egyedül akkor jött oda hozzám ha beültem a szobába görögdinnyét enni, annyira szerette a magját, hogy még a tányéromra is rászállt, de simogatni sajnos soha nem lehetett.
A kérdező hozzászólása: Ok, Köszi.:) Attól , hogy a falnak meg , nem lesz baja?
Olvasd el a Madárka címû könyvet: http://moly.hu/konyvek/william-wharton-madarka Bár nem elsõsorban a madarakról szól, de a fiú részletes visszaemlékezései nagyon érdekesek, hasznosak lehetnek. Elgondolkodtató könyv, a madárszelídítés igen részletes és jó. Õ is kölest használt :)
Nekem is van egy papagájom.Elõször is meg kell szoknia hogy ne menjen arrébb mikor enni adsz neki. Aztán beszélni kell hozzá. mikor kiabál kiabálj neki vissza mintha beszélnél vele. Mikor eszik menj oda és bámuld és közben beszélj hozzá. Amikor te eszel mindig adj egy icipici falatott neki az ennivalódból. És ülj le elé és ahogy forgatja a fejét úgy forgasd a fejed. Ja ha meg akarod akadályozni hogy hamarosan agyrázkódása legyen akkor amikor ki engeded a ketrecbõl húzd le a redõnyt vagy függönyt..mert tudod õ nem látja az ablakot.. :)

Van most munkaheyem, de már nem akarok ott dolgozni a munkatársak miatt. Rendes undor van bennem, ha arra kell gondolnom, hogy menni kell dolgozni. Találtam egy másikat, de még várom a visszajelzést. Hülye vagyok?

Beteg voltam másfél hónapig gerincsérvvel,most kellet volna mennem dolgozni,de egyáltalán nincs kedvem,várom hogy a másik helyr?l hívjanak.Jó volt itt is dolgozni,de sok az olyan ember hogy már a látványuktól is ideges leszek.Nem tudom lehet hogy közel vagyok a depresszióhoz?Mert tisztára olyat érzek hogy van is kedvem meg nincs is kedvem dolgozni.

Legjobb válasz: ez természetes reakció 1.5 hónap után. ezt pl sok kismama tudná megmondani milyen nehéz évek kihagyása után újból dolgozni vissza menni. sok sok félelem. a férjem olyan jól keres hogy eltart nem kell dolgoznom, az elején nagyon akartam és most már egyre jobban nem, ´pedig évekig igen jó munkahelyem volt, és sikeres is voltam, de most egy év itthonlét után nagyon nem tudom mit akarok, annyira nincs kedvem dolgozni, de valamit csinálnom kéne. félek egy új munkahelytöl,meg ha´t a szabadság is jó.

ez természetes reakció 1.5 hónap után. ezt pl sok kismama tudná megmondani milyen nehéz évek kihagyása után újból dolgozni vissza menni. sok sok félelem. a férjem olyan jól keres hogy eltart nem kell dolgoznom, az elején nagyon akartam és most már egyre jobban nem, ´pedig évekig igen jó munkahelyem volt, és sikeres is voltam, de most egy év itthonlét után nagyon nem tudom mit akarok, annyira nincs kedvem dolgozni, de valamit csinálnom kéne. félek egy új munkahelytöl, meg ha´t a szabadság is jó.

Férjemmel 3éve vagyunk házasok, van egy kisfiunk 20hós. A Férjemet szeretem de már nem olyan sokat van velem eggyütt szexuális téren sem. Este meg fáradt. De már nem érzem azt a szerelmet amit először. Szeretem ez elég?

Elég egy házassághoz szeretet?

Legjobb válasz: A szeretet és az egymás iránti megértés a legfontosabb. Ha kevesebb a szex,az nem baj,de ha nincs meg az egymás iránti szeretet,az már igen. Ha fáradt a férjed,akkor együtt kellene érezned vele. Értetek dolgozik,ezt ne felejtsd el!

A szeretet és az egymás iránti megértés a legfontosabb. Ha kevesebb a szex, az nem baj, de ha nincs meg az egymás iránti szeretet, az már igen. Ha fáradt a férjed, akkor együtt kellene érezned vele. Értetek dolgozik, ezt ne felejtsd el!
Egy cipöben járunk :S Mi 2 éve vunk házasok és van egy 14 hónapos kislányom! Férjem mikor haza ér a melóból, eszik aztán pihen, nap mint nap! Este meg én vok fáradt! Már nem érzem azt a szerelmet amikor éreztem elöször, csak a szeretet! Szerintem ez nem fog sokáig tartani ez a házasság meg sokszor veszekszünk a férjemmel hogy semmit se csinálunk, családi program stb... Hiányzik a szerelem :( Azt hiszem már másba vagyok szerelmes aki nös és ennyi idös gyereke van mint az én lányom! Borzasztóóóó :(
Ha a szülés után nem kiván szexuálisan az még nem a világ vége idõvel válltozni fog csak most az édesanyát látja benned nem a szexpartnert. Addj neki idõt mert neki lelkileg ugyanolyan nehéz feldolgoni az apaságot mint neked.
Nálunk is ez van, csak mi már 15 éve vagyunk együtt. Abba már szerintem "belefér" a már csak szeretet, de 3-4-5 évbe szerintem nem szabadna :(
Igen elég a szeretet! Mondjuk egy kicsit ledöbbentem, mert a szüleim 12 év után is szerelemmel szerették egymást, mostmár csak szeretet. 19/L
Neked kell tudnod, hogy elég-e. Hosszútávon szerintem kevés a szeretet ahhoz, hogy összetartsa a házasságot. Hülyén hangzik, de az ember élete folyamatos kísértés és bizony ha beleszeretsz valakibe, akkor borul minden. Tehát ez olyan "vele vagyok mert nincs jobb" kapcsolat. Mi is 3 éve vagyunk házasok, nekem 21 hós a fiam. Nálunk még mindig dúl a love, nagyon boldogok vagyunk. Melós dolog, mert nap mint nap tenni kell érte, de nem lehetetlen. Már 7 éve vagyunk egy pár, ami nem olyan nagy idõ szerintem. Ennyit ki kell bírnia egy nagy szerelemnek, ha valóban az volt. Szerintem próbáljátok rendbehozni a kapcsolatot, amíg végképp el nem romlik minden. Próbálj újra beleszeretni a férjedbe, hidd el, megéri!
Szerintem minden kapcsolat es ember mas. Van, akinek ennyi eleg, van, akinek nem. En is 3 eve vagyok hazas es van egy 20 honapos (nem hos) babank. En is szeretem a ferjemet, de persze masabb, mint a legelejen. Ezen minden kapcsolat atesik es igazabol itt er at a kapcsolat egy magasabb szintre, ami mar nemcsak az osztonokrol szol. Sokkal osszetettebb egy hazassag ennel. Nem hiszem, hogy ez gond, de teny es valo, hogy van, aki ezt nem tudja elfogadni es uj kapcsolatba kezd...aztan meg rajon par ev mulva, hogy abban is lejjebb hagy egyszer a szenvedely...
Persze, hogy elég. Ha állandóan szerelmes lenne az ember, nem tudna semmit csinálni. Amúgy mi van, ha nem elég a szeretet? Akkor úgy éljük le az életünket, hogy kapcsolatból kapcsolatba ugrálunk, aztán ha alábbhagy a kizárólag ösztönökön alapuló szenvedély, akkor továbbállunk, és 3-4 évente felrúgunk és újrakezdünk mindent? Azért a házasság errõl többrõl szól, a házasság "nem szerelem, szövetség". Szerelmesnek lenni bármelyik h-ülyébe lehet, én voltam olyan selejt emberekbe szerelmes, hogy utólag hihetetlen. Mindenben melletted álló társad viszont csak egy van (jó esetben ez a házastársad :) ).
Elég? 3-4 évente meg fog unni bárki, ha egyáltalán elfogad más gyerekével együtt.

Már nagyon régen használtam az agykontrollt, de most nagy szükségem van rá. Menni fog úgy, hogy egy ideje már nem gyakoroltam? El tudom érni a célomat?

Legjobb válasz: Igen, eléred a célod. Nem számít, hogy milyen régen nem használtad. Olvastam, hogy többségünk hajlamos abbahagyni a rendszeres alkalmazást - én is - de amikor "vészhelyzet" van, visszatérünk hozzá, és eredménnyel. Talán picit nehezebben lazulsz el, de ez sem biztos. Sok sikert, gyakorolj.

Igen, eléred a célod. Nem számít, hogy milyen régen nem használtad. Olvastam, hogy többségünk hajlamos abbahagyni a rendszeres alkalmazást - én is - de amikor "vészhelyzet" van, visszatérünk hozzá, és eredménnyel. Talán picit nehezebben lazulsz el, de ez sem biztos. Sok sikert, gyakorolj.
Én is régen használtam. Pont ezért az életem szinte szétesett. Úgy kellett nekem, miért rohanok mint a tömeg. Aztán újra eszembe jutott az ami kell: Hogy az ész arra való hogy használjuk. Egy óra alatt pozitívra fordult életem. Valami tárgyi emlékeztetõ is kell nekem, egy agykontroll könyv jól látható helyen vagy bármi, hogy soha többé ne térjek el tõle. Habár tárgyi emlékeztetõ sem kell, mert ha eltérek tõle akkor az életnek is szinte vége.
Persze, de azt mondom, hogy nem árt végiggondolni a tanfolyamon tanultakat, újra kicsit visszanyúlni az alapokhoz, ez segít visszarázódni. :) Már az elsõ alkalommal is programozd a célod, mert lehet, hogy még nem hatásos a dolog, de legalább te is "újratanulod" a lépéseket, és jobban elmélyíted magadban a szándékot.

Hol nyissak fagyizot Budapesten (helyileg), videken mar van egy de novelni szeretnem es nem ismerem annyira a varost, hogy hol nincsn ill. hol nagy a forgalom? Ne belvarosi tippeket irjatok.

Legjobb válasz: Hát most, van ugye a belváros Pesten, illetve Budán a vár, illetve a Városliget környéke, de azt írtad, hogy ne is nagyon ilyen tippeket adjunk: itt van forgalom, drágán is megvennék a fagyit, de feltételezem rohadt drága lehet az üzletbérlés is vagy ilyesmi. Amúgy eléggé változatos a város, mármint minden kerületnek egy egy központi része, ahol azért nagyobb a forgalom meg ilyesmi, például itt Kispesten én örülnék egy jó fagyisnak a központban valahol, mert nem nagyon tudok ilyenrõl.

Hát most, van ugye a belváros Pesten, illetve Budán a vár, illetve a Városliget környéke, de azt írtad, hogy ne is nagyon ilyen tippeket adjunk: itt van forgalom, drágán is megvennék a fagyit, de feltételezem rohadt drága lehet az üzletbérlés is vagy ilyesmi. Amúgy eléggé változatos a város, mármint minden kerületnek egy egy központi része, ahol azért nagyobb a forgalom meg ilyesmi, például itt Kispesten én örülnék egy jó fagyisnak a központban valahol, mert nem nagyon tudok ilyenrõl.
Nyiss mobil fagyizót, így csak területfoglalási díjat kell fizetned (úgytudom) plusz ugye adózni utána, meg a szükséges papírok (egészségügyi igazolás meg mittomén mi kell hozzá ezt már te tudod). A "kocsira" kiírhatnád , hogy mobilfagyis.hu - A mozgó fagyizó . Csinálnál, vagy csináltatnál egy oldalt ahol nyomonkövethetnék nap mint nap hogy épp hol van a fagyizó. Vagy lehetne több is, mondjuk újpest városközpont, onnan át városkapu, egykét szociális terek Hõsök tere, vagy akármi ha épp nincs forgalom valahol átmész egy másik térre, frissíted okos telefonnal esetleg oda lehetne hívni a fagyiskocsit ha 10en rendelnek legalább vagy valami ilyesmi, így ha mondjuk kiülnek suli után a porontyok és nincs fagyis a köelbe hívják a mobilfagyist és egy közelbe lévõ kocsi odamenne kiszolgálná õket és menne tovább :D Vagy valami ilyesmi. Remélem tudtam segíteni :) Aztán persze ne felejts el felhívni, hogyha használod az ötletem ;D
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat, de szeretnem ha sajat lakokornyezeteteket felmerve akar pontos tcakat, cimeket, tereket is irnatok.
Amit tudok írni: Kispesten a Kossuth tér környékére szerintem el kéne egy, mert itt a piac meg a kerület központja meg a rohadt nagy lakótelep, de amennyire tudom jó cukrászda nincs a közelben. Azzal viszont számolj, hogy erre többnyire kispénzû emberek laknak!
szval megcsaltad mond meg neki ha már félre mentél , honnan tudjam hogy kivel maradjál? nekem tök m1
Az elsõ lánnyal szakíts, hadd találjon olyat, aki nem alázza meg. A másodikkal meg legyetek boldogok. Vagy nekem mindegy.
Mond meg a csajodnak hogy 2 éve nem szexeltetek ezért már félreléptél... és h ez így nemjó.
amugy hány éves vagy?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!