Találatok a következő kifejezésre: Van egy de ő (926 db)

Van egy srác, ő 19 Én 18 és nagyon szeretem. De nem szerelemből, csak barátságból mert nagyon aranyos. Mit tegyek, h ő is szeressen barátságból és ne csak egy "csajhaver" legyek a számára, mint a legtöbb lány ismerőse?

Nekem van barátom 8hónapja, nagyon szeretem, szerelmes is vagyok, de ezt a másik srácot csak barátnak szeretném, mert annyira jó lelk? és annyira aranyos... :) szerintem ? sem szeretne belém... nem is akarom, csak azt szeretném ha barátok lennénk :) Nekem van több ilyen srác haverom/barátom...

Legjobb válasz: Aranyos vagy. Te még hiszel a tündérmesékben. Ha annyira jó barátok lesztek akkor mi lenne az akadálya, hogy ne legyetek szerelmesek. Vékony jégen táncolni lehet, de elõbb utóbb úgyis beleesel a vízbe, vagy mást löksz bele.

Aranyos vagy. Te még hiszel a tündérmesékben. Ha annyira jó barátok lesztek akkor mi lenne az akadálya, hogy ne legyetek szerelmesek. Vékony jégen táncolni lehet, de elõbb utóbb úgyis beleesel a vízbe, vagy mást löksz bele.
Szerintem majd idõvel kialakul, ha meg nem akkor se búslakodj, általába nincs lány fiú barátság (tapasztalat), meg sokan vannak körülöttem, akik barátok, de az egyik többet lát a másikban, pedig van párja, de rájött, hogy ami a párjából hiányzik az benne van a barátjában
A kérdező hozzászólása: értem... :)
nem:) Habááár 1 van akiet most szeretnék, de hát az felejtõs sajnos:)
A kérdező hozzászólása: :) És neked van több csaj haverod/barátod? szoval nem lett egyik barátságból sem komolyabb?
áh, Bp:) akkor sajnos nem az vagy akire gondoltam!:) Ugyan ez a szitu, csak pont forditva! Fiú vagyok 19 éves:)
A kérdező hozzászólása: Debrecen. Te? :)
annyit árúlj el, hogy honnan irsz, és akkor megnyugszom!:)
A kérdező hozzászólása: kire gondolsz? :D:D:D :) Elõzõ válaszolók! Nekem is vannak tapasztalataim és változóak, van egy srác, aki már 3éve az egyik legjobb srác barátom de egyikönk sem akar a másiktól semmit. Persze van olyan haverom is, aki többet akart, de vele megbeszltük a dolgokat... Te meg kedves utolsó válaszoló, ne legyél ilyen sejtelmes :D:D
remélem nem az a lány vagy akire gondolok:D
Szerintem ha szerelmed is van, akkor rossz ötlet. Másfél évig hitegettem magam, h csak barát míg rájöttem, h akarom õt. Még mindig letagadom, csak NEKI akarom elmondani de várom a tökéletes helyzetet. A fiú barátok vagy szimpla bolondozós haver, akivel nem osztanád meg minden gondod, vagy szerelmes lelki társat látod benne. Bocs h csak lebeszéllek, de tényleg veszélyben lehet a szerelmed elõbb-utóbb.
irjál értelmesen. amúgy meg ne kavarjál be közéjük.
Ne ribiskedj.
ülj le 1-es -.-
Cumizd le a suli wc-ben.
Csak a szokásos, szánalmas önámítás, de a barátnõje nem szereti. Ezt honnan veszed? Vagy így akarod megnyugtatni magad, ha szétbarmolod a kapcsolatot?
Tehát édesanyádnak volt egy testvére, apjuk közös volt. Akkor õ fog örökölni, te nem.

Ha a nagypapám nevén van egy ház (ő még él szerencsére! ), de az édesanyám meghalt, az ő (nagyszülő) halála után csak a nagy néném (a lánya) örököl, vagy én is és a testvéreim, tehát az unokák?

Legjobb válasz: A nagynénéd örökli a ház felét, ti a testvéreiddel a másik felét egyenlõ arányban. Ha nincs több gyereke nagyapádnak.

A nagynénéd örökli a ház felét, ti a testvéreiddel a másik felét egyenlõ arányban. Ha nincs több gyereke nagyapádnak.

Tudom hogy már unjátok de nekem is lenne egy adókedvezményes kérdésem. Ha én gyeden vagyok a férjem dolgozik de nekem az előzö kapcsolatomból van egy lányom ő utánna is igényelheti a férjem vagy csak én? Én igényelhetem a gyed mellett?

Legjobb válasz: Szia! Alapvetõen a gyed összegétõl függ, de még ha a max. gyedet is kapod, akkor sem tudod a két gyerekre járót teljesen kihasználni, még az egy gyerekre járót sem. A másik kérdésedre (hogy a nagylányodra igényelheti-e a férjed): én úgy értelmezem, hogy ha közös háztartásban nevelitek, akkor igényelheti a házastárs, de ha csak élettársad lenne, akkor nem.

Szia! Alapvetõen a gyed összegétõl függ, de még ha a max. gyedet is kapod, akkor sem tudod a két gyerekre járót teljesen kihasználni, még az egy gyerekre járót sem. A másik kérdésedre (hogy a nagylányodra igényelheti-e a férjed): én úgy értelmezem, hogy ha közös háztartásban nevelitek, akkor igényelheti a házastárs, de ha csak élettársad lenne, akkor nem.
hát a 2. kérdést én tettem fel, de az elsõbõl ahogy éreztem a válaszokból a FÉRJ igényelheti...nem a vér a lényeg, hanem a kapcsolat, sztem ahogy kiolvastam :)
Ezek a példák vannak a nyomtatványban, csakhogy mindkét példában ÉLETTÁRSAK szerepelnek, nem HÁZASTÁRSAK...
Mindkét kérdésedre igen a válasz, te is igényelheted, de a GYED-ed nincs akkora összeg, hogy tlejesen ki tudd használni. A férjed is igényelheti mindkét gyerek után, ha neki a bére több, mint br. 158.000 Ft, akkor õ egyedül is teljesen ki tudja használni a kedvezményt, ekkor egyszerûbb, ha csak õ veszi igénybe a kedvezményt és ennek megfelelõen töltitek ki a papirt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Én 1.86 vagyok de van egy lány aki nagyon belém van zúgva de ő növésre nagyon kicsi járni akar velem de én nem a magassága miatt. Hogyan mondjam meg neki valahogy szépen hogy ez miatt nem akarok vele járni?

Legjobb válasz: Nem kell azt külön kihangsúlyozni, hogy a magassága miatt nem akarsz vele járni! - elég anyi, hogy részedrõl nincs meg a vonzalom, és kész! - ahogy egy magas lánnyal is elõfordulhatna, hogy nem az eseted...

Nem kell azt külön kihangsúlyozni, hogy a magassága miatt nem akarsz vele járni! - elég anyi, hogy részedrõl nincs meg a vonzalom, és kész! - ahogy egy magas lánnyal is elõfordulhatna, hogy nem az eseted...
szégyellheted magad ha a magasság miatt már kifogásolsz valakit, amirõl õ NEM tehet!
Na igen felesleges elmagyaráznod neki, hogy a magassága miatt. Ettõl nem érezné magát jobban, csak szarabbul.
Ha csak a magasság a bajod akkor valami nincs rendbe az agyaddal! Én 194 vagyok, és 154 volt a legkisebb barátnõm! Semmi baj nincs velük!
Én 186cm vagyok a párom meg 154cm.. a válamig ér a feje búbja! és semmi gáz nincs benne! Nagyon jól megvagyunk! Ha emiatt (és nem EZ miatt) nem akarsz járni valakivel, az szánalmas haver! De hát ízlések és pofonok! 25/F
10:10 Mekkora idióta vagy, de tényleg. Ha valakinek egy baleset folytán összemarja a sav az arcát és emiatt nem tetszik akkor rossz ember vagyok? Pedig nem tehet róla... az igaz, hogy a magass
igenész, a magasságnak és a szépségnek/kinézetnek kur\/ára nincs köze egymáshoz! De amit te írsz, a savnak és a szépségnek van! Talán már felfogtad.
Amit akartam írni, csak elõbb küldte el, hogy igaz, hogy a magasság miatt én nem küldenék el senkit, mert nekem nem szempont, de ha a srác nem találja vonzónak, és ez azért van, mert alacsony, akkor nem tud mit tenni, nem az õ hibája, és még csak nem is a lány hibája: egyszerûen nincs hiba. Nem vonzódik hozzá, és ezért nem cseszheted le, meg rivallhatsz rá, hogy fúúú a szemét a magassága miatt blablabla. Ostoba liba vagy.
Nem kell magyarázkodnod. Bocs, de nem vagy az esetem, nem vonzódom hozzád! Ennyi.

Syasztok. Van egy pasi akivel szeretnék járni (fél éve ismerem) de van bnője, de ő meg azt mondja h naon tetszek neki meg ha a bnőjéről beszélek akk rögtön témát vált és azt mondta h vele ne törődjek. Pénteken találkozunk egy buliba mit csináljak?

légyszi segítsetek!

Legjobb válasz: Attól is függ h egyáltalán szereti a csaját:).Ezt vhogy megkéne tudnod.Ha szeretik egymást akkor ne csinálj semmit de ha nem szereti és te bejössz neki akk elmondhatod sztem=)

Attól is függ h egyáltalán szereti a csaját:) .Ezt vhogy megkéne tudnod.Ha szeretik egymást akkor ne csinálj semmit de ha nem szereti és te bejössz neki akk elmondhatod sztem=)
Hanem a pasival ez érthetõõ..szted a válaszolók nem értik?de mint már mondtam/bár mindenki úgy cseszi el az életét ahogy akarja/a Folalt pasi az necces és az egójának tetszik hogy 2 csajszit olthat, de ha ez bejön akkor hajrá.Ennél többet nm hiszem hogy lehet segíteni.Érthetõbben látom ezt nem lehet leírni, nem kéne a talaj felett 10km-re lebegni, talán egy pár pofontól is megkímélnéd magad.:)
A kérdező hozzászólása: mert én nem a bnõjével akarok járni! =/
HAGYD BÉKÉN. ILYENKOR MIÉRT NEM GONDOLSZ A MÁSIK LÁNYRA??????
Felõlem a titkos kalandja is lehetsz, ha így haladsz.
Nézd sztem ne foglalkozz nagyon vele.A foglalt pasi mindig necces.Szimplán csak tetszik neki a helyzet hogy még egy csajszit olthat a barátnõje mellett, nem szabad nekik mindent elhinni, mert ahhoz nagyon értenek az ilyenek hogy kell egy nõt levenni a lábukról, persze hogy hárít ha a barátnõjérõl van szó 1értelmû hisz nem akarja azt se elveszíteni.Közöld vele a saját érdekedben hogy foglalt férfiakkal nem kívánsz foglalkozni akármennyire is tetszik, majd ha egyedûlálló lesz talán lehet esélye nálad.Hidd el ha akar, téged fog a visszautasítástól függetlenül választani.:)
A kérdező hozzászólása: de táncolni még táncolhatok vele.nem? S:
A kérdező hozzászólása: de nekem nagyon tetszik és szeretnék vele járni, és a multkor is abba a buliba jött el ahova én mentem és nem ahova a bnõje.
Feszegesd a témát, és mondd, hogy foglalt pasikkal nem flörtölsz.
MEGÉRDEMELNÉD, HOGY A BARÁTNÕ KIKAPARJA A SZEMEDET!

Na szóval 18éves leszek 2 hónap múlva, van egy barátom ő 21 éves. Szex még nem volt hisz csak két hónapja járunk, de nem is ezzel van a baj, hanem, hogy mondogatja, hogy miért nem maszturbálok. Én valahogy írtózok az önkielégítéstől Ez nagy baj ugye?

Legjobb válasz: Valóban gátlásos vagy ezek szerint. De ha nem akarsz maszturbálni, nem kötelezõ. Azt viszont érdemes tudni, hogy ez az egészséges szexualitásnak az egyik elsõ lépcsõje.

Valóban gátlásos vagy ezek szerint. De ha nem akarsz maszturbálni, nem kötelezõ. Azt viszont érdemes tudni, hogy ez az egészséges szexualitásnak az egyik elsõ lépcsõje.
Ahhoz neki semmi köze, hogy maszturbálsz-e vagy nem...Az meg pláne gáz, ha ezt mondogatja neked. Nem baj, hogy nem masztizol, bár jobb lenne az elsõ szex elõtt megismerned a saját testedet, de ha nem hát nem. :) Én is viszolygok bizonyos dolgoktól ilyen téren, hát nem csinálom és ennyi :) 19/L
Sehol nincs leírva hogy mindenkinek kötelezõ maszturbálnia. Ha nincs rá igényed akkor ne tedd, ennyi. Vagy õ azt szeretné, ha elõtte masztiznál? Mondjuk az hogy irtózol tõle, nem éppen jó hír, némi szexuális gátlást jelez szerintem. Ha ezt magadban sikerül feloldani, akkor nem lesz semmi gond.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget nektek:) ) Nem egyébként nem szeretné, hogy csináljam elõtte, csak furcsálja..igen van benne egy kis gátlás, mert ugyebár nekem õ az elsõ, neki én meg már..húha sokadik..és persze vannak dolgok amiket nagyon nem akarok még, majd idõvel.De megkaptam, hogy nem vagyok olyan nehéz eset, vagyis hozzám érhet én is hozzá stb. tényleg az, hogy én magamhoz az úgy nem megy.

Samsung S5230-amban régóta 2Mb-os memóriakártya van, de egyik napról a másikra azt érzékeli hogy van memóriakártya de o Mb-os. Gépen minden adatot láttam rajta. Próbáltam formázni de nem segített. Ötlet?

Legjobb válasz: 2 Gb-os Talán a telefon kártyaolvasója halt be, de azért próbáld ki másik kártyával... Ha úgy sem megy és garis, akkor vidd be, ha nem... nem tudom, hogy mennyiért cserélik és mennyire éri meg...

2 Gb-os Talán a telefon kártyaolvasója halt be, de azért próbáld ki másik kártyával... Ha úgy sem megy és garis, akkor vidd be, ha nem... nem tudom, hogy mennyiért cserélik és mennyire éri meg...
A kérdező hozzászólása: Tegnap sikerült megoldanom, formáztam fat-tel és már jó :)
Az 5-be gyenge tüzelõt raksz, akkor pont jó.Nem nyárfára, vagy ilyesmire van beállítva a teljesítmény.
Ne ess már hasra a számoktól.Annyit rakj a tûzre, amennyi szükséges .KW -ok az az elektromos fûtésnél számitanak nagyon .Ott nem tudsz vissza venni a fogyasztáson .
Még az elektromosnál is szükség szerint lehet a teljesítményt beállítani. Pl. ha 3 kW-os maximumra menne, addi az 6 kW-os csak a felére. És a más fûtésû kazánoknál is ez úgy van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!