Találatok a következő kifejezésre: Van egy centis (61 db)

Ha van egy pár centis repedés a szélvédő sarkában, az csere nélkül is javítható?

Legjobb válasz: Kérdezd meg szélvédõ javítotól.Biztos láttál már Tesco parkolóban vagy OBI parkolóban szokott ilyen lenni.Ott megcsinálják neked ha csak pár centis a repedés.

Kérdezd meg szélvédõ javítotól.Biztos láttál már Tesco parkolóban vagy OBI parkolóban szokott ilyen lenni.Ott megcsinálják neked ha csak pár centis a repedés.
kozmetikai javítást lehet végezni, azaz láthatatlanná tenni. De az üveg szerkezete megsérült. A repedés elöbb utóbb tovább fog futni bármit is csinálsz. Ráadásul, ha megindul, akkor jó nagy darabot fog haladni egyszerre. Elöbb-utóbb cserélni kell.
A barátom kocsijának is ez volt a problémája és összeolvasztatta, nem tünt el teljesen a repedés de sztem is egy idõ után továbbreped

Hogyan mûszakiztassam autómat? Miknek kell megfelelnie? Mennyi idõvel vizsga elött érdemes elvinni elõmüszakira hogy ne jöjjön elõ addig valami, de legyen idõ megcsinálni amit kell? Elsõ indexbúrán van egy másfél centis repedés azzal átengedik?

Legjobb válasz: Ha csak ennyi baja van, akkor simán átengedik. Fék, futómû legyen rendben, ne legyen rajta rohadás, feltûnõen nagy esztétikai hiba, szélvédõ egyben legyen, világító és jelzõberendezések mûködjenek ééésss meg kell felelnie a környezetvédelmi mérésen.

Ha csak ennyi baja van, akkor simán átengedik. Fék, futómû legyen rendben, ne legyen rajta rohadás, feltûnõen nagy esztétikai hiba, szélvédõ egyben legyen, világító és jelzõberendezések mûködjenek ééésss meg kell felelnie a környezetvédelmi mérésen.
Ha folyik a fékfolyadékod ne töltsd fel étolajjal mint haverom :D

Festett szőke hajam van, körülbelül egy centis sötét barna lenövéssel. Szeretném most egy árnyalattal sötétebbre festeni! Mennyi ideig hagyjam rajta a festéket, hogy egy árnyalatú legyen a hajtő és a végek is?

Eddig 20 percig hagytam a sötét tövén a hajfestéket, hogy az kiszőküljön, és 10 percig a hajvégeken.

Legjobb válasz: Hát ugyanúgy mint eddig csak egy árnyalattal sötétebb festékkel.

Hát ugyanúgy mint eddig csak egy árnyalattal sötétebb festékkel.
Az elõzõ válasz nagyon frappáns, de tökéletesen igaz! :)


Meddig bírják a halak a hidegvizet? Van egy keritó amiben kb.70-80 centis víz van. Vannak benne kárászok keszegek és három 1.5-2 kilós pontyok.

Félek hogy a pontyoknak valami baja lesz. Nagyon sajnálnám ha valami bajuk lenne. Kiszedi ugye már nem tudom mert fagyott a víz teteje.

Legjobb válasz: Törd fel a jeget,de szerintem ez a víz mennyiség kevés is nekik,mi ponyvával letakartuk,és dugdostunk bele nádat,hogy ne fagyjon be a víz,és ne essen rá a hó.

Törd fel a jeget, de szerintem ez a víz mennyiség kevés is nekik, mi ponyvával letakartuk, és dugdostunk bele nádat, hogy ne fagyjon be a víz, és ne essen rá a hó.
szerezz be egy kis légpumpát az is sokat ér
Annyit tudok, hogy anno mikor barátomék csinálták a kerti tavat, valaki azt mondta nekik, hogy minimum 1 méter legyen, hogy biztosan kibírják a halak a telet. Ehhez képest 150 cm mély lett, és a kárászok túl is élik, de próbáltak aranyhalat 2x és azok nem élték túl. Ott is van a közepén egy sziget nádból amin keresztül le tud menni az oxigén, de asszem barátom apja szokott rá melegvizet önteni amikor már teljesen be van fagyva, és akkor tud rá lukat törni. Néha feltöri, csak ugye az hamar be is fagy megint. Tényleg érdemes levegõ pumpát nyomni bele, ha tudsz. Bár õ nem csinálja, de ártani nem árthat. Lehet hogy az a letakarás sem egy rossz ötlet.

Van egy 20 centis heg a karomon (műtét miatt, 1, 5 hónapja volt), mikorra gyógyul meg? Milyen tapasztalataitok vannak?

Legjobb válasz: Egy jó tanács: mindenféle heg eltüntetéséhez hatalmas segítséget nyújt a körömvirág krém. Kend be minden nap legalább egyszer, meglátod, hamarosan eltûnik a heg! Fontos, hogy ne körömvirágos, hanem körömvirág krémet vásárolj. Az elõbbiben minimális a gyógynövény, hatása is minimális! Elsõsorban gyógynövény szaküzletben érdeklõdj tömény körömvirág krém után! Mielõbbi gyógyulást! :)

Egy jó tanács: mindenféle heg eltüntetéséhez hatalmas segítséget nyújt a körömvirág krém. Kend be minden nap legalább egyszer, meglátod, hamarosan eltûnik a heg! Fontos, hogy ne körömvirágos, hanem körömvirág krémet vásárolj. Az elõbbiben minimális a gyógynövény, hatása is minimális! Elsõsorban gyógynövény szaküzletben érdeklõdj tömény körömvirág krém után! Mielõbbi gyógyulást! :)
Patikában lehet kapni Contratubex nevû krémet. Ezzel tudod megelõzni, hogy a keloidos heggyógyulást. Körömvirágról nem tudok nyilatkozni, viszont minél elõbb el kell kezdeni mindegy melyiket választod, mert minél régebbi egy heg annál nehezebb azt "széppé" varázsolni.

Hogyha a leghátsó fogamon van egy vagy centis lyuk azzal mit fog kezdeni az orvos? :S

És nagyon fog fájni? egyépként régebben tömték már be,de valamitöl ki jöhetett a tömés és igy továbblyukatt.

Legjobb válasz: Mivel nme fáj, vagy már eleve gyökérkezelték, vagy a luk még nem mély. Kapsz egy tömést és nem fog fájni. Ha most nagyon fáj a lukas fogad, akkor gyökértömést kapsz, érzéstelenítés után, tehát az sem fáj. Az állami rendszerben egyébként ez ingyen van.

Mivel nme fáj, vagy már eleve gyökérkezelték, vagy a luk még nem mély. Kapsz egy tömést és nem fog fájni. Ha most nagyon fáj a lukas fogad, akkor gyökértömést kapsz, érzéstelenítés után, tehát az sem fáj. Az állami rendszerben egyébként ez ingyen van.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem fáj és soha nem is fájt szerintem csak simán be tömték multkor mert akkor kicsi volt a lyuk, de most nagyon mélynek tünik:S
Ha nem fáj, akkor kitisztítják fúróval és kapsz egy új tömést. Nem fog fájni. Ha bármi kellemetlent éreznél, emeld fel a kezed, akkor a fogorvos abbahagyja és megkérdezi, hogy mi a baj.
A kérdező hozzászólása: Aha köszönöm^^

Nemrég vettem észre, hogy a gépem mellett van egy pár centis láncdarabka, amit előszeretettel morzsolgatok gépezés, kajálás, tanulás közben. Eddig fel sem tűnt. Miért van ez a tudattalan szokás?

Ma vettem észre, ahogy leültem tanulni a géphez, és nem volt ott a láncdarabka, ahova nyúlni szoktam, és tudatosan elkezdtem keresni, mert úgy éreztem, anélkül nem tudok tanulni. Ekkor t?nt fel, hogy jééé, én ezt már milyen régen csinálom, s?t alakzatokat is rakok ki bel?le. Ez vajon miért van? Rossz érzés, hogy azt érzem, kell, és nélküle nem megy a gondolkozás.

Legjobb válasz: nem, ez egy nagyon jó tudatalatti relaxációs gyakorlat! Hasznos!

nem, ez egy nagyon jó tudatalatti relaxációs gyakorlat! Hasznos!
Igen az elõzõ válaszolónak igaza van, viszont én oviban folyamatosan ilyeneket csináltam, ezért hiperaktívnak neveztek. Az is lehet, hogy nyugtalan vagy valami miatt. Ja és én toll/ceruza nélkül nem tudok gondolkodni. Valami mindig kell hogy legyen az ujjaim között.
Ja, addig hasznos, amíg egyszer véletlenül teljesen el nem veszik.

Gumikkal kapcsolatban kérdeznék, hogy gondolom több fajta van, de hosszra is? Vagy van egy méret? Nekem 15-16 centis van arra milyen a jó méret?

Legjobb válasz: 15 centivel mit akarsz kezdeni? valószínûleg 13éves lehetsz.úgyhogy ez inkább még legyen neked mind1.

15 centivel mit akarsz kezdeni? valószínûleg 13éves lehetsz.úgyhogy ez inkább még legyen neked mind1.
Szia! Nincs S L XL méret. Egy márka, egy méret, de egyes márkák között lehet eltérés. Átmérõben. A hossza nem számít, mivel akkora, hogy egy lónak is elég lenne, te pedig addig tekered le, hogy épp a tövéig érjen.
Második válaszolónak! Hogy lehetsz ilyen BUNKÓ? Semmi baj nencs a 15 cm-rel. A magyar átlag 13! Amúgyse a hossz a lényeg, hanem a vastagság és a technika. A túl hosszú egyébként fájdalmat tud okozni a nõnek a méhnyakban egy erõsebb lökésnél.
hát az a baj, hogy sok irigy ember van a földön, és mindenki lenéz mindenki(2.válaszolónak). Am. a kérdésedre a válasz az elsõ válaszolóval eggyet értek!
mindenkit*
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális válaszokat!
méretek nincsenek.bár láttam már ilyen hogy xl meg ilyenek de azt a négereknek találták ki sztem :D. am meg nem tudom h a 2. kommentelõ mit írt, mert már nincs meg, de az biztos h rosszat szal ANYÁD!! :P jah és nekem 18 és a barátnõm kcisit alacsony és néha félek attól h "túl" hosszú. szal azon ne parázz h túl rövid. "Nem a méret a lényeg!"
De meg van, csak fent rá kell kattintani a "Szeretnéd a haszontalan válaszokat is látni?" kérdésre.

Van egy Sony Bravia 82 centis TV-m, és a kérdésem az hogy meglehet-e oldani azt hogy ha 1280x720-as felbontásra állítok egy játékot akkor az teljes képernyőbe legyen?

Szóval pontosabban a problémám az hogy 720p-be a játék fullscreen módba a képernyő közepén van és a körülötte megmaradt rész fekete, azt akarom megoldani hogy a játékokat 720p-be szétthúzza a képernyő teljes részébe mint pl egy 1080p-s monitoron hogy ha kisebb felbontáson van akkor széthúzza a 720p-t és ezért pixelesebb, kockásabbnak látszik a kép. Szerintem tudják sokan hogy mire gondolok.
Megstoppolni vagy kidobni.
azzal nagyon semmit, nem lehet úgy megvarrni, szerintem, h nem látszódjon.
Attól függ, hogy mennyire van kedvem, de én simán apró babra öltésekkel szépen eldolgozva megvarrnám. Persze ha az anyag nem engedi, akkor kuka vagy csúszkamászka ruha.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!