Találatok a következő kifejezésre: Van egy barnás folyásom a 38 (2 db)

Van egy kis barnás folyásom a 38. napom. Lehet, hogy menstruálni fogok, vagy jelezhet ez terhességet?

Nem tudom mi lehet ez, még soha nem fordult velem ilyen el?...

Legjobb válasz: Sok minden lehet, menj orvoshoz!

Sok minden lehet, menj orvoshoz!
szia! nekem akkor volt, mikor már terhes voltam, az volt az elsõ gyanús jel, hogy babát várok, addig csak reménykedtem. aztán pár nap múlva megint volt pár folt, és a teszt is pozitív lett. csinálj egy tesztet.azt kb. tudod mikor kell megjönnie. ha jól gondolom, már meg is kellett volna!
Szia! Valóban nagyon sokminden lehet.Ha terhes vagy akkor viszont lassits a tempón és vigyázz magadra.

Augmentint irt fel a dokim.38 hetes vagyok és görcsölök meg egy kis barnás folyásom van. Ez a gyógyszer miatt van vagy ezek már jósló tünetek? Még csak egy szemet vettem be belőle délután.

Legjobb válasz: Szerintem is hívd fel a dokidat. Az augmentinrõl én annyit tudok hogy egy olyan antibiotikum, amit terhesség alatt is lehet szedni. De hogy ez nálad mellékhatás vagy a szülés?? Szerintem inkább az utóbbi, de azért mindenképp beszélj az orvosoddal! Minden jót és könnyû szép szülést kívánok!!!

Szerintem is hívd fel a dokidat. Az augmentinrõl én annyit tudok hogy egy olyan antibiotikum, amit terhesség alatt is lehet szedni. De hogy ez nálad mellékhatás vagy a szülés?? Szerintem inkább az utóbbi, de azért mindenképp beszélj az orvosoddal! Minden jót és könnyû szép szülést kívánok!!!
A kérdező hozzászólása: Valószínûleg a szülés. Azóta csak görcsölgetek semmi folyásom nincs. A baba rendesen mozog és amúgy teljesen jól érzem magam. Lehet, hogy a nyákdugó távozott. Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!