Találatok a következő kifejezésre: Van egy barnás (156 db)

Van egy barnás folt a makkomon. Mitől van? Nem lesz semmi bajom tőle?

el?re is thx a válaszokat

Legjobb válasz: a tegnapi anális szex maradéka.... bocsi vicc volt! ha nagyon zavar,és egyáltalán nem vagy benne biztos hogy mondjuk anyajegy,akkor mindenképp mutasd meg orvosnak. lehet melanóma vagy egyéb nem kívánatos dolog. inkább nézesd meg mint késõ legyen.

a tegnapi anális szex maradéka.... bocsi vicc volt! ha nagyon zavar, és egyáltalán nem vagy benne biztos hogy mondjuk anyajegy, akkor mindenképp mutasd meg orvosnak. lehet melanóma vagy egyéb nem kívánatos dolog. inkább nézesd meg mint késõ legyen.
nem anyajegy? Mert akkor semmi, de szerintem mutasd meg egy szakembernek.

7 hetes terhesen a barnás pecsételés mit jelenthet, más tünetem nincs és már van egy kisfiam, akivel nem volt ilyen?

Legjobb válasz: Keresd fel az orvosodat, hogy megnézze a baba jól van-e és ha szükségesnek ítéli, akkor felírhasson terhességet támogató gyógyszert. Nekem már két gyermekem volt, akikkel semmi gondom nem volt a terhesség alatt, se pecsételés, se görcsölés és mégis elvesztettük a következõ babát. Így az elõzõekben megszületett gyermek nem garancia semmire. Viszont a barnás pecsételés egyáltalán nem feltétlenül jelent bajt, de egy orvos fog tudni igazán megnyugtatni, jobb ha elmész hozzá.

Keresd fel az orvosodat, hogy megnézze a baba jól van-e és ha szükségesnek ítéli, akkor felírhasson terhességet támogató gyógyszert. Nekem már két gyermekem volt, akikkel semmi gondom nem volt a terhesség alatt, se pecsételés, se görcsölés és mégis elvesztettük a következõ babát. Így az elõzõekben megszületett gyermek nem garancia semmire. Viszont a barnás pecsételés egyáltalán nem feltétlenül jelent bajt, de egy orvos fog tudni igazán megnyugtatni, jobb ha elmész hozzá.
Szia! Csatlakozom az elõttem szólóhoz. A barnázás okát csak az orvos tudja megállapítani. Az UH-on látja, hogy a babával minden rendben van e, és akkor tudja eldönteni, mire van szükséged. Sokaknál semmi gond nincs, a gyógyszer segít. Lehet, hogy az "aktuális elmaradt" mensi idejében vagy. Ha viszont valami gond lenne a babóval, azt is rögtön látják és lehetõség szerint segítenek. Ne aggódj, csak menj dokihoz!
Igaz nekem 8-9 hét között volt ilyenés egy haematóma okozta. 2 hét fekvés, pihenés után felszívodott. A lányom 2 hónapos. A fiamnál nekem sem volt semmilyen problémám, nincs két egyforma terhesség. Szerintem mindenképpen menj el orvoshoz.
Nekem is volt barnás folyásom a 7. héttõl a 9.-ig. A doki Uh-ra küldött, minden rendbe volt. Sokaktól hallottam, hogy ez egy tisztulási folyamat is lehet. Üdv: egy 18 hetes kismama
Nekem is volt kb ebben az idõszakban, 3x is. A doki azt mondta, hogy a méh növekedése miatt volt, mert elért vékonyka ereket, és azok megpattantak. Szednem kellett emelt adagú Rutascorbint, MagneB6-ot, amiket azóta is folyamatosan szedek.
Szia! Nekem is volt barnás a 8. héten. Elmentem dokihoz, uh-on megnézte a babát, hogy rendben van-e.Rendben volt!!! Nem írt fel semmit, azt mondta hogy pihenjek. 2 nap alatt elmúlt. A hormoningadozás is okozhatja! Szerintem ne izgulj és azért nézesd meg a dokival!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a bíztatásokat remélem minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a bíztatásokat mindenképpen felkeresem az orvost.
Szia! Mi a helyzet? Minden rendben lett?

Sajnos egy hete volt egy abortuszom orvosi javaslatra, azota van egy kis barnás fojásom tudom hogy természetes csak azt nem tudom meddig tart?

Legjobb válasz: :( Akár több hétig is, illetve a következõ esedékes mestruációgi eltarthat. Lehet enyhe, erõs, véres, barnás, de 1-2 napra ki is maradhat. Minden jót neked!

:( Akár több hétig is, illetve a következõ esedékes mestruációgi eltarthat. Lehet enyhe, erõs, véres, barnás, de 1-2 napra ki is maradhat. Minden jót neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod.
Szia! Sajnos nekem is volt márciusban mûtétem, nekem elhalt terhesség miatt (9. hét). Kb.2 napig volt kicsit véres folyásom, majd kb. még 10 napig barna, hol kevesebb, hol több. Aztán egyik napról a másikra elmúlt. Igen, ez teljesen normális, csak a görcsölés és a hosszabb ideig tartó vérzés jelent rosszat! Minden jót neked!Fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: Még néha egy picit görcsölök ez normális?
Elsõ válaszoló vagyok. Nekem nagyon görcsölt, és bent maradt valami, de gyógyszerrel ki tudták hajtani. Nem tudom hány hetesen volt ab-od, mert elvileg a méhünk elkezd növekedni rögtön. Aminek most sajnos vissza kell zsugorodni a normál méretre. Szóval ha nem annyira görcsölsz akkor normális, ha erõsebben inkább nézesd meg magad, mert nagyon csúnyán betud gyulladni.
A kérdező hozzászólása: szia köszönöm válaszod, nyolc hetes terhes voltam, és csak néha egy nagyon picit érzek valami kis görcsölést.Egyébbként mikor kell menni nõgyógyászhoz kontrolra, mert nekem a kórházban nem mondtak semmit?köszi.
:) Megint én vagyok, 6-8 hét mire megjön a szövettan, és általában akkor hívank vissza, lesz egy hüvelyi uh, amivel megnézik, hogy minden rendben van-e? Méhszáj összezárult e, tiszta vagy e, ilyesmi. de ha erõsen görcsölsz akkor menj elõbb nehogy begyulladj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, lehet hogy elõbb megyek, mert arra is kiváncsi vagyok hogy ezután a menzeszem mien lessz, mert nekem eddig elég erõss volt, és nem tudom hogy ez mennyire befojásolja.

Az udvarunkban van egy bogár vagy rovar szerű állat ami úgy 3 mm-es és barnás pirosas színű. Folyton felmászik a lábamra de nem csak az enyémre hanem mindenkiére. Mi ennek az állatnak a neve?

Legjobb válasz: Kicsit pontosabb leírást nem tudsz adni errõl a rovarról? Egyszínû vagy csíkos? Azt írod, hogy barnás piros színû (mindkettõ szín, vagy ilyen árnyalat? ) Sok van ebbõl a rovarból az udvarotokban?

Kicsit pontosabb leírást nem tudsz adni errõl a rovarról? Egyszínû vagy csíkos? Azt írod, hogy barnás piros színû (mindkettõ szín, vagy ilyen árnyalat? ) Sok van ebbõl a rovarból az udvarotokban?
A kérdező hozzászólása: Egyszínû ilyen barnás-pirosas árnyalatú, és sok van a kertünkben

Már lassan egy hónapja, hogy nem jött meg a mensim. Vettem terhességi tesztet, de negatív lett. van egy kicsi véres, barnás folyásom. Ettől lehetek terhes?

Legjobb válasz: SZIA!én pont így jártam.az elsõ hónapban barnás váladék de rendesen nem jött meg ateszt negatív lett így nem mentem orvoshoz.Arra gondoltam hogy csak a stressz vagy bármi más.Azóta a negyedik hónapban vagyok.Az orvost tudom neked javasolni minél elõbb mert a tesztek nem mindig megbízhatók.Az orvos a legbiztosabb!Remélem tudtam segíteni!

SZIA!én pont így jártam.az elsõ hónapban barnás váladék de rendesen nem jött meg ateszt negatív lett így nem mentem orvoshoz.Arra gondoltam hogy csak a stressz vagy bármi más.Azóta a negyedik hónapban vagyok.Az orvost tudom neked javasolni minél elõbb mert a tesztek nem mindig megbízhatók.Az orvos a legbiztosabb!Remélem tudtam segíteni!
Ezt nagyon sok tényezõ befolyásolhatja. Csinálj még egy tesztet, és ha az is negatív akkor menj orvoshoz. Nekem is volt, hogy 1-1 hónapot elmaradt a menzim, de nem voltam terhes. A hormonszintjeim nem stimmeltek, és nem volt rendesen beállt ciklusom. Ezen is tud segíteni az orvos. Minnél hamarabb menj el, és kérj tanácsot.
Szia! Én is így jártam. Egy hónapja késett, csak barnás váladék volt, úgyhogy felhívtam a dokit, hogy ez biztos nem normális (2hónapja volt egy mûtéttel befejezett spontán vetélésem, és szintén tesztet csináltam, ami negatív lett)majd megállapította, hogy ismét terhes vagyok. Látom, hogy júniusban kérdeztél, ha itt jársz, örülnék ha valahogy elmondanád mi lett az eredmény!
ne hargudj de nõgyógyász jobban tud segíteni

Eddig úgy éreztem terhes vagyok, minden tünetet éreztem magamon, de van egy kis barnás folyásom. Terhes vagyok, vagy hormonzavar okozhatja a menstruáció elmaradását?

A mai napig úgy éreztem, hogy terhes vagyok,majdnem minden tünetet éreztem magamon, de van egy kis barnás folyásom.Ez természetes, vagy hormonzavar okozza a mensi elmaradását?Aki tud segítsen ! Köszönöm

Legjobb válasz: Ha most lenne a mensid, elképzeletõ, hogy csak azt jelzi, azonban mindenképp menj el orvoshoz (úgy értelmezem soraidat, hogy még nem voltál) Ez mindenképp szükséges, hogy egyrészt megvizsgáljon, másrészt a barnás folyadék a vetélés jele is lehet... ne kockáztass! Szia

Ha most lenne a mensid, elképzeletõ, hogy csak azt jelzi, azonban mindenképp menj el orvoshoz (úgy értelmezem soraidat, hogy még nem voltál) Ez mindenképp szükséges, hogy egyrészt megvizsgáljon, másrészt a barnás folyadék a vetélés jele is lehet... ne kockáztass! Szia
Szia! Nem muszáj megijedned, a terhességek nagy része indul ikerterhességként (bár ezt kevesen tudják). De ezeknek a terhességnek a nagy részében az egyik petesejt "elmegy"...ez menstruáláshoz hasonló folyással járhat...sajnos ez természetes dolognak számít.. a lényeg, hogy szerezz be terhességi tesztet, de mindenképpen menj dokihoz!!! Ha szeretnéd azt a picit, akkor remélem semmi baj...
Szia!Lehet, hogy csak hormon zavar anno én is jártam ebben a cípõben.De minél elõbb menj dokihoz!!!!szyo

23 hetes vagyok. Most vettem észre hogy van egy kis nyúlós állagú folyásom, és a fehér folyásom is bőséges. A nyúlós állagúban volt egy kis barnás, de tényleg csak egy picike. Jelent ez valami rosszat?

Legjobb válasz: Mindenképpen mutasd meg a dokidnak. Alapból a szagtalan, színtelen folyás természetes a terhesség folyamán, a hormonok miatt van. Nekem is van. De ha már nem a fenti, akkor mindenképpen tudja a dokid!

Mindenképpen mutasd meg a dokidnak. Alapból a szagtalan, színtelen folyás természetes a terhesség folyamán, a hormonok miatt van. Nekem is van. De ha már nem a fenti, akkor mindenképpen tudja a dokid!
Szerintem is mutasd meg neki, bár a barnaság lehet hogy most menstruálnál alapból, és azértvan, de nem árt az óvatosság. Gratula a babához.

Mi baja lehet a fogamnak? Van egy fekete pötty a fogam oldalán, és abból indul egy hosszanti barázda (barnás színû) Kezd kilyukadni, vagy mi ez? Mert nem a rágófelületen van. Kezd szétrepedni vagy ez mi lehet?

A jobb alsó négyesemen, az oldalán, van egy fekete pötty, és a pöttybõl indul lefelé a fogíny felé egy függõleges barázda (barnás színû). Úgy vettem észre hogy tegnap meg ma reggel citromot ettem (mert beteg vagyok) és ma reggel is nagyon fájt... és megnéztem a fogam, nem tudtam miért fáj... a savas citromra reagált gondolom, de csak az a fogam ill. a mellette lévõ fogíny fájt, egyik másik fogam nem volt ilyen érzékeny rá. Kiöblítettem a számat a citrom után meg nem mostam fogat még mert tudom az kárt tenne ha most fluoridos tartalmú fogkrémmel még átmosnám a fogam. Rágózom. De ez foglyukadás lenne? Vagy repedne szét a fogam vagy ez mi? Mert eddig 2 tömésem van és az is a fogak "tetején" tehát a rágófelületen de olyan hogy egy fekete pötty és egy repedés legyen a fogam oldalán olyan még sosem volt velem....

Legjobb válasz: A fog nem csak a tetején tud kilyukadni, van olyan alattomos is, ami belülrõl kifelé eszi a fogat és csak röntgenen látszik. Menj el vele dokihoz, az majd megmondja a tutit. Nem kell félni, mert ha a lyuk kicsi, akkor úgy megcsinálja érzéstelenítés nélkül, hogy meg se kottyan. Nekem is úgy volt, felkészültem a fájdalomra, de aztán nem volt semmi. (De azért fájdalomküszöbtõl is függ)

A fog nem csak a tetején tud kilyukadni, van olyan alattomos is, ami belülrõl kifelé eszi a fogat és csak röntgenen látszik. Menj el vele dokihoz, az majd megmondja a tutit. Nem kell félni, mert ha a lyuk kicsi, akkor úgy megcsinálja érzéstelenítés nélkül, hogy meg se kottyan. Nekem is úgy volt, felkészültem a fájdalomra, de aztán nem volt semmi. (De azért fájdalomküszöbtõl is függ)
Lehet szuvasodás Legjobb, ha megmutatod fogásznak
ez nem egy hirdetõ oldal próbáld meg mondjuk as háziállat magazin oldalán
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséged
Itt próbálkozz: http://talaltcica.org/
expressz.hu , macska.hu
vak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!