Találatok a következő kifejezésre: Van egy barátom akivel (1014 db)

Van egy barátom aki együtt volt egy lánnyal 4 hónapot és a szakítás óta ami 5 hónapja volt, teljesen készen van miatta lelkileg? Én összejöttem ezzel a csajjal. Ez a barátom most nagyon megutált. Lesz még esély rá, hogy valaha barátok leszünk?

Legjobb válasz: Hát haver nem sok esély van rá szerintem, h újra barátok legyetek! 19 évesen nem vagyok nagy szakértõlye az életnek, de már velem is történt hasonló. Az én esetemben a kiszemeltemnek megtetszett a legjobb barátom, ezt a barátomat ovis korom óta ismerem. Nem akart járni a csajjal mert tudta h nekem tetszik, megbeszéltük h mi a tészta, de én úgy voltam vele h ha már nekem nem jött össze legalább neki legyen meg. Viszont a te esetedben teljesen más a helyzet, szó nélkül lenyúltad ami nagy bunkóságra vall(ezt nem sértésnek szántam). Most gondolj bele, azt a sört élvezed amit õ bontott ki magának! Ne legyen igazam, de szerintem nem valószínû h kibékültök. Azér én szurkolok neked

Hát haver nem sok esély van rá szerintem, h újra barátok legyetek! 19 évesen nem vagyok nagy szakértõlye az életnek, de már velem is történt hasonló. Az én esetemben a kiszemeltemnek megtetszett a legjobb barátom, ezt a barátomat ovis korom óta ismerem. Nem akart járni a csajjal mert tudta h nekem tetszik, megbeszéltük h mi a tészta, de én úgy voltam vele h ha már nekem nem jött össze legalább neki legyen meg. Viszont a te esetedben teljesen más a helyzet, szó nélkül lenyúltad ami nagy bunkóságra vall(ezt nem sértésnek szántam). Most gondolj bele, azt a sört élvezed amit õ bontott ki magának! Ne legyen igazam, de szerintem nem valószínû h kibékültök. Azér én szurkolok neked
Hát bocs én szétverném a fejedet.....és lehet az a srác nem is csak ugy SZENVED LELKILEG UGYE? volt aki besegített neki.....TE!!!! Ezek után én nem lennék a barátod és még az utcán sem köszönnék! Nem jó dolog ám a depresszió és a lelki bántalmak sem ahelyett hogy itt elmondod mindennek nézzél kicsit magadba ! (pontozzatok le nyugodtan)
Ha szakítasz a nõvel és eltelik 10 év, akkor talán.
hát ez elég necces dolog...a házinyulas szabály ugyebár..egyszer én is voltam ilyen lány, igaz mi nem jöttünk össze a sráccal csak összekavarodtunk, de a két srác azóta sem szívleli egymást...ez ilyen tüske a fiúk szemében...de lehet idõvel enyhül majd, attól függ milyen ember valójában, hogy milyen a természete, lehet idõvel elfogadja de az is lehet hogy soha nem fogja neked megbocsátani. Igazából neked kell tudnod, hogy az illetõ fiú milyen, és mit várhatsz tõle, hogy hogyan álljon hozzád ezután.
Hát már bocsi, de szerintem téged sem kell félteni, te is egy jó nagy sz.rkeverõ vagy! A barátod(, akinek állítólag te a barátja vagy) még totál ki van lelkileg a csaj miatt, te meg elkezded d.ni a volt nõjét. Most így kin akartál segíteni? A barátodon? Vagy a csajon? Csak magadon! De ez rohadt nagy sértés és megalázás egy baráttól. Ne csodálkozz semmin ezek után, mert te rúgtad fel a barátságot.
barát exnõjével annak engedélye nélkül soha nem szabad kezdeni. amikor észrevettétek a csajjal, hogy bejöttök egymásnak, akkor kellett volna szólni a barátodnak, hogy "figyi, itt a gizi, nem lenne-e baj, ah én meg õ..." de ha eleve tudod, hogy ki van bukva a nõ miatt, akkor boritékolni lehet, hogy nem lesz tõle boldog. teljesen egyértelmû volt a helyzet, hogyha összejössz a csajjal, akkor a barátságotok megromlik, ehhez nem kell atomfizikusnak lenni. és a kérdésre a válasz nem, soha többé nem lesztek barátok. a csajok sokkal kavarósabbak, nem mindig annyira õszinték egymáshoz, gyakrabban összevesznek minden apróságon, de hajlamosabbak is a megbocsájtásra. mi pasik meg sokkal õszintébbek vagyunk, ha valami gondunk van, kimondjuk, és nem tartunk fenn látszatbarátságokat. ha egy barátságnak vége (összeveszés miatt), akkor annak vége.
Nem tudom ki és miért szavazta le az elõttem szólókat, de nagyon BÉNA az a tag aki így éli ki magát. 27 évesen bárki kezdjen ki egy exemmel eléggé berágnék miatta. Mondok rá egy példát! Legyen a volt barátnõd (akivel 5 éve jártál) új pasija a te haverod. Egy társaságba jártok, ismer a csaj téged és fordítva. Elég morbid helyzet! Pláne hogy intim helyzetbe is voltatok. Mintha az én alsóm hordaná a haverom:S Amíg nem ad áldást arra, hogy járhatsz vele minden EXNÕ tabu. Van is erre egy mondás(nem tuti hogy így van szó szerint) BARÁT NÕJÉT (EX, JELENLEGI ÉS KISZEMELT) ÉS SÖRÉT SOHA!!! ...aztán jöhet a negatív pontozás, nem mintha érdekelne!
Nem. Nõügyben férfiak közt nincs bocsánat. Ne legyen igazam... 34/L
A kérdező hozzászólása: Súlyosan depressziósnak hiszi magát, közbe meg ugyan annyi baja van mint másnak. Azt hiszi, hogy a világ ellene van. (A háttérbe meg keveri a sz*rt)

Van egy barátom, aki úgymondván depis. Most segítséget kért tőlem, hogy segítsek neki rendbe hozni az életét újra, már Drog! -ozik, vagdossa magát, és ivott is. A barátait elveszítette. Mivel kezdjem?

Legjobb válasz: Hát nehéz út vár rá, valóban borzalmasak a megvonási tünetek, nekem is volt egy hasonló haverom. Aztán a következõ szörnyûség majd az lesz, amikor elviszed a megfelelõ adiktológiai helyre, és ott meg attól függõen adnak neki X mennyiségû akármit, hogy aznap mennyire tömi meg az orvos zsebét. Ezt is tõle tudom, undorító. Tény, hogy egyedül nem megy, ez amolyan alapelv, de persze tudni kéne mirõl van szó pontosan, na meg aztán ha olyanaz eset, akkor akár életveszéllyes állapotba is kerülhet a megvonás miatt. DE tudok ellenpéldáról is, amikor már a 20-dik orvosban csalódva anyuci és lánya elhatározták, hogy a lány anyuici segítségével szokik le és sikerült. Hát nézd, felelõtlenség lenne bármit tanácsolni anélkül, hogy tudnánk pontosan mi mennyi, de egy biztos: nagyon nehéz, szóval sok erõt! Sajnos a magyar társadalom ezt még nem tudja betegségként kezelni, csak megvetéssel, na ezzel meg aztán mindent elér, csak segítséget nem nyújt, ez is egy tény. Van egyébként számos úgymond leszoktatóhely az országban, de annyira nem ismerem õket, hogy ajéánljam bármelyiket is. Egyiket ismerem csak jobban, na azaok jajde jónak tartják magukat, de aztán semmirõl nem szól minthogy azt hiszem 10 vagy 12 napos leszoktató kúra, már amit õk annak neveznek, több mint 1 millió Ft szállodai körülmények közöt, ennyi. Állami elvonóba menni úgymond az meg hát .. kétesélyes. Sok sikert! Nem lesz könnyû dolgotok, de egy biztos: ha maga mellett tudhat téged mint barátot, az már önmagában egy nagy segítség! Tamás

Hát nehéz út vár rá, valóban borzalmasak a megvonási tünetek, nekem is volt egy hasonló haverom. Aztán a következõ szörnyûség majd az lesz, amikor elviszed a megfelelõ adiktológiai helyre, és ott meg attól függõen adnak neki X mennyiségû akármit, hogy aznap mennyire tömi meg az orvos zsebét. Ezt is tõle tudom, undorító. Tény, hogy egyedül nem megy, ez amolyan alapelv, de persze tudni kéne mirõl van szó pontosan, na meg aztán ha olyanaz eset, akkor akár életveszéllyes állapotba is kerülhet a megvonás miatt. DE tudok ellenpéldáról is, amikor már a 20-dik orvosban csalódva anyuci és lánya elhatározták, hogy a lány anyuici segítségével szokik le és sikerült. Hát nézd, felelõtlenség lenne bármit tanácsolni anélkül, hogy tudnánk pontosan mi mennyi, de egy biztos: nagyon nehéz, szóval sok erõt! Sajnos a magyar társadalom ezt még nem tudja betegségként kezelni, csak megvetéssel, na ezzel meg aztán mindent elér, csak segítséget nem nyújt, ez is egy tény. Van egyébként számos úgymond leszoktatóhely az országban, de annyira nem ismerem õket, hogy ajéánljam bármelyiket is. Egyiket ismerem csak jobban, na azaok jajde jónak tartják magukat, de aztán semmirõl nem szól minthogy azt hiszem 10 vagy 12 napos leszoktató kúra, már amit õk annak neveznek, több mint 1 millió Ft szállodai körülmények közöt, ennyi. Állami elvonóba menni úgymond az meg hát .. kétesélyes. Sok sikert! Nem lesz könnyû dolgotok, de egy biztos: ha maga mellett tudhat téged mint barátot, az már önmagában egy nagy segítség! Tamás
Nézd, ha szúrja magát, akkor ez nem úgy megy, hogy egyik napról a másikra csak úgy eldobja sajnos. Az már komolyabb dolog, igazat mond, ha azt mondja, hogy nem tudja megtenni, hogy kihagy egy adagot, mert baromi szarul lesz azonnal, szóval hidd el, ez nagyon nehéz kérdés. Én nyugati országban vettem részt ilyen ismertetõ konferencia akármin, és ott egyetlen megoldásként a nagyon lassú, lépésrõl lépésre való csökkentést tartották az egyetlen módszernek, hogy úgy le tudjon valaki jönni, hogy talán nincs annyira rosszul a megvonás miatt. Csak az a baj, hogy a visszaesési statisztika meg egy horror, mondhatni szóval, hogy nem mûködik. Hát szomorú, de ha szúrja magát, ott olyan folyamatok zajlanak le, hogy pokol lesz ha abba hagyja. Pedig abba kéne ... de eddig keveseknek sikerült ssjnos, bármit is mutatnak bizonyos kozmetikázott satisztikák .... Ezért is tartják, hog ytünetmentesnek talán lehet lenni, de ebbõl meggyógyulni soha nem lehet, ez a függõség, a vágy örökre megmarad aki tudja milyen. Hát nem vidítalak fel, de ez az igazság. Szóval ha a lépésrõl lépésre módszerrel sikerül netán ... csak azt tudom én ajánlani a saját ismereteim szerint. És idõben kellene elkezdeni, mert tudod aztán tönkre vágja az egész szervezetet, a veséktõl kezdve a szivet ... És arról nem beszélve, hogy pont egy elismerte addiktológus mondta, hogy egy hirtelen megvonás egy keményebb "tûs" drogos esetében akár az életébe is kerülhet egy infarctus formájában, szóval óvatosan szabad ezzel bánni, csak a legszomorúbb az, hogy ebben az országban tulajdonképpen nem létezik megfelelõ hely ennek a kezelésre, megoldására. Tényleg nem tudom mit csináljatok, de pár hetes radikális környezetváltás és ott pedig lépésrõl lépsére lecsökkenteni naponta amig el nem fogy, na így talán el lehet érni, hogy rossullét nélkül leálljon. Végül is a metadonnal is ezt csinálják, az egy dolog, hogy nem mûködik a módszer egyéb tényezõk miatt sajnos, de ez az egyetlen elismert módszer. Na és vigyázat, mert persze a túladagolás is egy nagy veszély, de legalább ilyen veszély a hirtelen megvonás is, egyszerûen belehal, totális keringésösszeomlás a minimum de mondom infarctus is bejöhet simán akár huszonévesen is ... Sok sikert!
Pszichoterápia.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Avval, hogy elkíséred orvoshoz és utána támogatod a gyógyulás útján. Egyedül nem fog menni, ne számíts rá. Szörnyûek a megvonási tünetek, orvosi segítség kell hozzá.
Jó, azért ezt nem lehet így leegyszerûsíteni, amíg egy füves cigirõl van szó, addig persze én se látom olyan komolynak a problémát. Na de egy masszív heroinista vagy kokainista bizony ha megvonják tõle, élertveszélyes elvonási tüneteket tud produkálni, mint pl. teljes keringésösszeomlás, szívritmus-zavarok, tehát nem egyszerû na. Tamás
A kérdező hozzászólása: hát ez így tényleg igazz, és így már akár biztos is lehetek benne, hogy akárhogy megígérte nekünk, õ attól még a hátunk mögött folytatja.... de régebben csinált olyat, hogy begyógyszerezte magát, és az orvos mondta, hogy az volt az egy szerencséje, hogy nem éhgyomorra szedte be õket! köszi szépen, így már méylyebben átdudom gondolni az egészet:)
A kérdező hozzászólása: Rendben, ezt lehet hogy kipróbáljuk, köszi szépen!! A pénz meg nála nem hiszem, hogy olyan nagy gond lenne, mert nagyon sok pénzük van. De errõl elbeszélgetek még úgyis vele, és megpróbálom leszoktatni, ahogy csak tudom :)

Van egy barátom aki füvezik. Nagyon féltem, hogy rászokik vagy bármi. Szeretném elmondani valakinek hogy ne csinálhassa tovább. Ha ez kiderül akkor mit tenne a rendőrség/gyámügy stb?

Legjobb válasz: 3. vagyok. Mi is kipróbáltuk nem egyszer, amikor fiatalabbak voltunk, nem egy ismerõsöm, és senki se ment egy-egy extasynál tovább. Senkibõl se lett drogfüggõ. Nem tudták a szüleim, és szerencsére nem dobott fel senki se a rendõrségen. És normális ember lett belõlem:-) Van diplomám, jól fizetõ állásom...ha vki köpött volna, lehet nem alakult volna ilyen jól a sorsom. És nem anyuciék fizették a fõsulit, bekerültem államira, és dolgoztam is mellette.. Inkább csak figyelj oda erre a barátra, és ha látod,h komolyabb drogok felé nyúl, akkor szólj. 25/l

3. vagyok. Mi is kipróbáltuk nem egyszer, amikor fiatalabbak voltunk, nem egy ismerõsöm, és senki se ment egy-egy extasynál tovább. Senkibõl se lett drogfüggõ. Nem tudták a szüleim, és szerencsére nem dobott fel senki se a rendõrségen. És normális ember lett belõlem:-) Van diplomám, jól fizetõ állásom...ha vki köpött volna, lehet nem alakult volna ilyen jól a sorsom. És nem anyuciék fizették a fõsulit, bekerültem államira, és dolgoztam is mellette.. Inkább csak figyelj oda erre a barátra, és ha látod, h komolyabb drogok felé nyúl, akkor szólj. 25/l
Semmiféleképpen se a rendõrségnek szólj. Inkább a szüleinek. Inkább kapjon 2 pofont, mint felfüggesztetett, vagy suliból kicsapják ez miatt. Nem akkora bûn, h utána esetleg tönkre tegye az életét.
Testi függõséget nem okoz, és tévhit az, hogy mindenki aki füvezik, automatikusan más keményebb drogokat is kipróbál. Maximum "lelki" függõséget okoz. Ha problémája van és ebben látja a boldogságot jelen pillanatban, akkor beszélgess el vele, segíts megoldani a a bajait. De ha csak néha néha jól esik neki, hagyd rá. Ez olyan mint hogy az se lesz alkoholista aki néha-néha iszik.
21.58-cal értek leginkább egyet. Nem tudom milyen a barátod, te ismered, hogyha úgy gondolod, hogy van annyi akarat ereje és esze, hogy nem szokik rá csak párszor kipróbálta, akkor csak figyelj rá, de hogyha "eldurvul" a helyzet akkor szólj a szüleinek, de szerintem se a rendõröknek.
Nem maguktól jönnek a keményebb drogok..nem azért, mert kívánja, akarja az illetõ!Hanem azért, mert tudják a dílerek, elkönyvelték magukban, hogy ez a fiú drogos, ha megkínáljuk, biztos elfogadja!A FÜVET IS ELKELLETT NEKI FOGADNI!!Nem tömték a szájába, szerintem..vagy a barátok..nem kötelezõ dílerekkel társalogni ehhez..
Hülyeséget nem kéne írni! Aki nem tud valamit, az miért válaszol? Hiába szoksz rá a fûre, attól még nem következnek a keményebb drogok! Ha valaki mégis tovább lép, akkor az igen csak gyenge jellem, és utána csak annyit tud mondani amikor szarban van, hogy de nem lehet megállni! Hülyeség! Tapasztalatból írom, régebben keményen szívtam, mást eszembe sem jutott csinálni.
valóban nem lehet rászokni tõle a keményekre, nem 1 ismerõsöm füvezik rendszeresen és mégsem használnak mást. én is próbáltam jó párszor de magamtól eszembe sem jut csinálni, csak ha valakinél épp van de sokszor még akkor sem, egyáltalán nem függök tõle :) a rendõrségnek NE szólj, max a szüleinek ha úgy érzed eldurvul a dolog
volt egy olyan kérdésem, hogy mennyire káros a fû nem lehet rászokni, nem jönnek a keményebb drogok, ennyi, de lehet rosszul tudom
Hagyd ott a p.icsába, a fûtõl romlik a memória, teljesítõképesség, ha ilyen fiatalon elszívja az agyát, lúzer munkanélküli lesz belõle mindenféle egzisztencia nélkül, legkésõbb néhány év múlva ezt észreveszed és kirúgod. Jobb lenne elõbb megszabadulni tõle.
Már rászokott.És majd jönnek a keményebbek..(teatyaúristen-kokain, heroin, lsd, extasy, speed)..és akkor 4-5 év múlva tudod hol végzi..szólj valakinek mindenképp!!Rendõrségnek is lehet szólni, hogy figyeljék ezt a fiút, mert gyanúd van rá, hogy drogozik..akkor elkapják:D és kérhetsz névtelen feljelentést!Ez a legcélravezetõbb.Majd õk lehet, hogy bevonják a gyámhatóságot, de nem tudni..és akk majd gondolom a szülõket is felelõsségre vonják..de egyébként nem történhet más, csak intézetbe vihetik a gyereket, vagy pedig a dutyiba..(javítóintézetbe vagy börtönbe)..nem kaphat sok évet, ha nem árulta..szerintem fogyasztásért se igen kap..:P csak a terjesztésért..
Sose a fû jelent problémát, ha megnézed a heroinisták nagy része szipuzik(szóval higító meg ilyenek) és iszik, valamint a nyugtatókkal kell még vigyázni. De a fûvel semmi gáz nincs.

Van egy barátom aki elég jól néz ki, mégis valahogy mániákusan érdekel hogy mit gondolnak róla az emberek. Mit csináljak a "mániámmal"?

Vagy nemis tudom minek lehetne ezt nevezni...Szóval van egy barátom aki elég jól néz ki, mármint tudom hogy jól néz ki mégis valahogy mániákusan érdekel hogy mit gondolnak RÓLA az emberek :S... szal komolyan nekem esne rosszul hogyha valaki azt mondaná rá hogy csúnya :S(mert elhinném hogy az pedig nem az :S) olyan mintha engem min?sítenének . Pedig tudom jól néz ki , eddig szinte mindenki aszonta ,és azt is tudom hogy nincs olyan ember aki mindenkinek tetszik , és nem ez a lényeg , és SZERETEM is, de ez a dolog nagyon zavar hogy ekkora Fax vagyok :S Mit csináljak ????Mit?l van ez Kérlek ne írjatok olyanokat hogy "azért van mert egy hülye vagy ".. mert ezt igazából tudom ,de szeretnék ellene tenni . Elmennék én pszichológushoz de most ilyen hülye problámával beállitani .. áhh . miért van az hogy mást nem érdekel hogy hogy néz ki a barátja/barátn?je ?:S annyira szánalmas vagyok .Légyszi segítsetek :S

Legjobb válasz: Nem vagy szánalmas! Miért gondolod ezt? Természetes, hogy ha az ember szeret valakit, akkor szépnek látja, legyen az egy barát vagy szerelem.... Viszont az emberek nem tudnak mit kezdeni azzal akinek negatív a kisugárzása.... ezt én egyszer a fejemhez megkaptam elég rendesen, elgondolkodtam rajta. Igen, igaza volt, nem lehet vele mit kezdeni. Különben is, miért akarsz másoknak megfelelni? Miért akarod, hogy a Te ízlésed megfeleljen másoknak? Akitõl nem függesz, leszarni magasról! Stimm? Merj saját magad lenni, merd felvállalni az érzéseidet, az ízlésedet! Ha nem is mindig egyezik másokéval. O.K. képzeld el hogy minden ember egyforma. Milyen rohadt unalmas lenne az élet! Nincs ezzel semmi baj amit Te érzel, hogy Õ a legszebb, de ne akard magad mellé állítani a fél világot, nem is bizots, hogy érdekli õket! Te érezd jól magad, és jól legyetek ezzel a barátoddal, az a lényeg! Más nem számít! O.K.?

Nem vagy szánalmas! Miért gondolod ezt? Természetes, hogy ha az ember szeret valakit, akkor szépnek látja, legyen az egy barát vagy szerelem.... Viszont az emberek nem tudnak mit kezdeni azzal akinek negatív a kisugárzása.... ezt én egyszer a fejemhez megkaptam elég rendesen, elgondolkodtam rajta. Igen, igaza volt, nem lehet vele mit kezdeni. Különben is, miért akarsz másoknak megfelelni? Miért akarod, hogy a Te ízlésed megfeleljen másoknak? Akitõl nem függesz, leszarni magasról! Stimm? Merj saját magad lenni, merd felvállalni az érzéseidet, az ízlésedet! Ha nem is mindig egyezik másokéval. O.K. képzeld el hogy minden ember egyforma. Milyen rohadt unalmas lenne az élet! Nincs ezzel semmi baj amit Te érzel, hogy Õ a legszebb, de ne akard magad mellé állítani a fél világot, nem is bizots, hogy érdekli õket! Te érezd jól magad, és jól legyetek ezzel a barátoddal, az a lényeg! Más nem számít! O.K.?
A kérdező hozzászólása: Majd elgondolkodom :) Köszi a választ asszem valamelyest segített :)
A kérdező hozzászólása: amugy "pasim" -barátomról van szó... csak ha nem lenne egyértelmû..

Van egy barátom aki már újalt de én még úgy érzem nem akarom ő neki kiverni ő ezt is élvezheti?

A barátom újal és én nem akarom neki kiverni csak a boxeren kívül izgatom azt is élvezheti? Vagy ha boxeron kívül csinálom az neki egyáltalán nem jó?

Legjobb válasz: szia! én megpróbálok segíteni. én azért nem mertem 3 hónapig még csak oda se érni neki, mert oiszonyú szégyenlõs és félénk vagyok: D de amikor oda került a sor, hogy meg is fogjam, akkor csak úgy jött a dolog. neked is jönni fog szerintem, de azért elmondom. annyia lényeg, hogyha megfogod, akkor érezni fogod, hogy nagyon könnyen mozog rajta a bõr. megmarkolod (lehet erõsebben is, mert én úgy hallottam, hogy nem jó, ha túl gyengédek vele), és elkezded föl le húzokatni rajta a kezed. ennyi. a tempót majd õ megmondja, vagy azt is, hogy hogyan szereti. és nem a kezed fogja súrolgatni, (mert volt, aki azért nem akarta, mert ezzel azt hitte, kidörzsöli, vagy ilyesmi, egyik barátnõm volt ez az észlény:D), hanem majd a bõr megy föl le. sok szerencsét.

szia! én megpróbálok segíteni. én azért nem mertem 3 hónapig még csak oda se érni neki, mert oiszonyú szégyenlõs és félénk vagyok: D de amikor oda került a sor, hogy meg is fogjam, akkor csak úgy jött a dolog. neked is jönni fog szerintem, de azért elmondom. annyia lényeg, hogyha megfogod, akkor érezni fogod, hogy nagyon könnyen mozog rajta a bõr. megmarkolod (lehet erõsebben is, mert én úgy hallottam, hogy nem jó, ha túl gyengédek vele), és elkezded föl le húzokatni rajta a kezed. ennyi. a tempót majd õ megmondja, vagy azt is, hogy hogyan szereti. és nem a kezed fogja súrolgatni, (mert volt, aki azért nem akarta, mert ezzel azt hitte, kidörzsöli, vagy ilyesmi, egyik barátnõm volt ez az észlény:D), hanem majd a bõr megy föl le. sok szerencsét.
szerintem, ha 1x megfogod neki úgy is el sem akarod majd engedni :D nem kell félni tõle... nem harap csak lõ xD najó csak poénkodok. bátorság.. nekem is sok idõ kellett :D
Újalt... talán ujjazott! Ha nem akarod, akkor még nem teszed meg. Élvezi azt is, hogyha boxeren keresztül simogatod, de inkább csak húzod vele az agyát... olyan, mintha téged csak símogatna a barátod, de nem hagyja, hogy el is élvezz. Egy idõ után idegesítõ lesz neki, megunja, hogy mindig csak húzod... nem kell félni tõle, nem harap, ha benyúlsz a boxerébe... nem érzed kicsit önzõségnek, hogy neked jót tesz, te meg neki nem akarod?
LOL! "Ujjalt az mijen szó?" A vak vezet világtalant tipikus esete.. TE NE JAVÍTS KI MÁST MAGYARBÓL HA DETTÓ NEM TUDSZ ÍRNI! Az nem mijen hanem MILYEN!!!
A kérdező hozzászólása: jajj szegény nagyon sajnálom! És nem voltál durva azért tetem fel ezt a kérdédt mert kíváncsi voltam a válaszra! Megkaptam a választ! Ja és bocsi akkor újazott! Még ha ezt se tom lehet több lesz az a 3-4 hónap! Köszi szépen mindenkinek a kritikákat is! :) :(
Szió azzal semmi baj nem lenne hogy nem mered kiverni neki! csak 1 fogalmazásod kicsit durva Ujjalt az mijen szó? nem ujjazott? nem akarlak kioktatni! de hogyha már megfogni sem mered akkor mért tervezed 3-4 hónap múlva? LEfekszem vele de nem fogom meg vagy mi? meg most ha lefekszel vele akkor hogy gondolod? A pénisze is kell hogy elvegye a szüzességed elöbb fogd meg neki hogy hogy kell verni az magától jön így nem lehet megmondani de a partnered is segít írányítani ha megkéred mi a jó neki hogy élvezné a legjobban!!!! JA és mielöt az lenen hogy én vagyok a szemét engem megerõszakoltak életem legrosszabb élménye volt nem sajnáltatni akarom magam de a mostani párom vagyis az eset óta ami 2006ban volt most van 9 hónapja az elsõ barátom akivel meg is tettem de õ türelmes volt és én még azt sem enmgedtem kapcsolatunk elején hogyo da nyúljon neharagudj ha dúrva voltam
ez a 3-4 hónap mulva fexem le vele mondat kicsit bevágott.. szerintem még bõven ráérsz a szexszel ha még megfogni sem mered/akarod
A kérdező hozzászólása: köszi szépen mert én úgy gondolom h kb 3-4 hónap múlva fekszek le vele mert még szûz vook és már elkezdtük a petingelést pontosabban õ kezdte el mert ugye én még csak boxeren keresztül fogtam neki de én még nem akartam mert ugye féltem h nem jól csinálom de köszi a segítséget :) sokat segítetetek puzsi érte
A kérdező hozzászólása: én is annak tartom sajnos de nem tom még nem csináltam soha azt se tom h kell és ez gáz azért nem akarom ha tudnám akkor csinálnám de azért köszi
Te jó ég, gyúrj az édes anyanyelvünkre te tirpák... Én frankón nem élvezném ha csak gatyán keresztül vakargatnák.
nem is kell kiverni - azt magának is meg tudja csinálni. jobb, ha leszopod, de csak akkor, ha már nem félsz tõle :-) :-OoOo

Mit tehetnék ha van egy barátom akivel már fél éve együtt vagyok de még egyszer nem volt köztünk szexuális kapcsolat?

mert miel?tt betenné, lelankad pedig még csak gumit sem húzott fel...Eddig csak egyszer próbált kielégíteni nagy unszolás után..Viszont egyszer kb. sikerült eljuttatnom a csúcsra.Nem próbálja megoldani a dolgokat!Bennem van a hiba vagy benne?

Legjobb válasz: Fél még az egésztõl! és nem kéne eröltetnek, bha õ nem akarja, medrt ott fog hagyni, én is ezért hagytam ott a barátnõmet anno, mert én még nemvoltam erre felkszülve. ha szereted akkor hagyj még neki egy kis idõt. elöbb-utobb menni fog neki és akarni fogja, csak õ most ugy érzi neii ez még korai, hidd el hogy igy van én is átmentem ezen.

Fél még az egésztõl! és nem kéne eröltetnek, bha õ nem akarja, medrt ott fog hagyni, én is ezért hagytam ott a barátnõmet anno, mert én még nemvoltam erre felkszülve. ha szereted akkor hagyj még neki egy kis idõt. elöbb-utobb menni fog neki és akarni fogja, csak õ most ugy érzi neii ez még korai, hidd el hogy igy van én is átmentem ezen.
szeggény.... kurvára izgulhat a srác! állítsd fel, és gyorsan próbálja betenni egy picit legalább. ha ahhoz is unszolni kell, hogy MEGPRÓBÁLJON KIELÉGÍTENI az szerintem gáz, és köcsögség tõle. Egyáltalán nem Benned van a baj!!! Kérdez meg, hogy õ nem akar lefeküdni veled?! Ha Te nagyon szeretd õt, és nagyon szeretnél lefeküdni vele, vannak megoldások, csak szerintem nem is ér annyit az egész. Miért vagy vele??? azért sok sikert
Lehet, hogy túlságosan izgul!az elsõnél szokott ilyen lenni!de ha õ nem akarja megoldani akkor biztosan nem benned van a hiba!

Van egy barátom akivel lassan 1éve együtt vagyok de még mindig nem mutatott be a családjának és nem sűrűn találkozunk. De ő azt mondja hogy szeret és ő szerinte ráérünk a bemutatással. :S nektek mi a véleményetek erről?

Legjobb válasz: Õszintén szólva, ha nem itthon élnék, és nem lenne muszáj bemutatnom azt, akit felhozok, lehet én se nagyon mutatnék be otthon senkit... Engem nagyon hidegen hagy ez a családos kötelezõ pofavizit, és ha ettõl függetlenül, úgy érezném, hogy a barátom szeret és kellek neki, akkor az se nagyon érdekelne, ha õ se mutatna be. Én sose szoktam erõltetni, hogy de vigyél haza, mutass be, sõt. Csak hát pár hónap után felhozzák és akkor muszáj. 22L

Õszintén szólva, ha nem itthon élnék, és nem lenne muszáj bemutatnom azt, akit felhozok, lehet én se nagyon mutatnék be otthon senkit... Engem nagyon hidegen hagy ez a családos kötelezõ pofavizit, és ha ettõl függetlenül, úgy érezném, hogy a barátom szeret és kellek neki, akkor az se nagyon érdekelne, ha õ se mutatna be. Én sose szoktam erõltetni, hogy de vigyél haza, mutass be, sõt. Csak hát pár hónap után felhozzák és akkor muszáj. 22L
Hááát szerintem itt gondok vannak, ha nem vállal fel a családja elõtt.Nem lehet az , hogy igazából csak testi kapcsolatra kellesz neki?
Ez nagyon gáz.. Õ gyakran jár hozzátok? Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: igeen tud rólam a családja!! a tesójával egy suliba járok! meg õ már látott együtt minket buliban...!!! az apukájával is "találkoztam" már csak úgy futtában.... de az anyukájának nem hajlandó bemutatni.... pedig már többször mondta neki az anyukája hogy vigyen el bemutatni mert kíváncsi rám.... de valamiért nem akarja hogy elmenjek.... :(
De tudnak rólad a családjában? Vannak olyan pasik, akik valamiért nem hoznak haza bemutatni egy lányt, még ha komolyan gondolják a kapcsolatot akkor sem... nem tudom elképzelni, hogy miért. Van a családomban is ilyen. Mindenki kíváncsi a párjára, de egyszerûen nem hajlandó bemutatni...
Szerintem is az a baj, hogy valószínûleg a családjával van valami bibi.
Szeretõnek tart, vagy nem vesz komolyan.
A kérdező hozzászólása: én sem erõltetem... mivel õ azt mondja hogy õt nem érdekli az én családom csakis én érdeklem õ velem akar lenni és rám kíváncsi nem pedig a családomra....!! szóval azt nem gondolnám hogy nem szeret mert már sok dologgal bizonyította hogy tényleg szeret... csak ez engem zavar egy picit hogy nem mutat be... :/
Nem lehet, hogy lehet szégyenli a családját ?
Szerintem nem gondolja olyan komolyan ezt a kapcsolatot mint te, gondolom elhanyagol nem nagyon keres inkább te szoktad õt. Lehet hogy van egy másik lány akivel komolyabb a helyzet akit ismernek a szülei te pedig egy szeretõ vagy. 23/F
A kérdező hozzászólása: nem... mert nem sûrûn hozza fel azt a témát...!!!
A kérdező hozzászólása: nem..! 19L 19F

14 eves lany vagyok. Van egy baratom akivel mar egy evnel tobb ideje vagyunk egyutt es nagyon szeretem. Az baj ha mellette meg "bele vagyok esve" sztarokba, vagy hogyha tetszik egy fiu? De NEM CSALNAM MEG!

Legjobb válasz: Az normális ha a barátodon kívül más fiúk is tetszenek, te még nagyon fiatal vagy, ez így van jól. Egy csomó mindent meg kéne még tapasztalnod, a sztárok pedig nem jelentenek alternatívát, majd elmúlik.

Az normális ha a barátodon kívül más fiúk is tetszenek, te még nagyon fiatal vagy, ez így van jól. Egy csomó mindent meg kéne még tapasztalnod, a sztárok pedig nem jelentenek alternatívát, majd elmúlik.
nem baj ha vannak ojan sracok akik meg bejonnek neked, addig amig nem fogadnad el azt h az illeto sraccal jarj a baratod helyett..vagy addig amig a baratod fontosabb es nem csalnad meg:)
Az hogy bele vagy esve sztárokba az nem gáz mert az egyértelmûen csak plátói szerelem.HA pedig tetszik egy fiú az csak akkor gáz ha gondolsz rá ill. ha a pasidba se vagy szerelmes csak (nagyon)tetszik.
Melyik sztárba vagy beleesve??Írd be a keresõbe, hogy sztárok smink nélkül.És gyönyörködj!!!
Szia! Én is 14 éves lány vok, és mi is több mint 1 éve együtt vagyunk a barátommal. :) Ez szerintem természetes dolog h majmoljuk a sztárokat :) Én is mindig megnézek minden jó pesit(gondolom a barátom is ha nem vagyok ott akkor õ is megnézni a szebb lányokat.) Szerintem ezzel nincs semmi gond :)
jaj õt én is szeretem:D!
1. a sztárokba minden korodbeli lány bele van esve 2. hûséget fogadtál nem vakságot csak ennyit szerettem volna
A kérdező hozzászólása: nem kaptam rola smink nelkuli kepet...:(
A kérdező hozzászólása: Joe Jonasba!:D
sztárokba xD? Minek ?:D mikor tudod hogy ugysem lehet a tied ? 1.csk aludni nemfox tudni tõle 2.méghozzá nemismagyar szerintem elsem tudnál vle normálisan beszélgetni. 3.tul idõs is lenne hozzád. szwal ezt nemértem h mi értelme van? ugysem venne észre hány milliárd rajongoja van? bocsi ha bunko vltam..de nekem ez a véleményem.
Amit eddig.
Vagy keress új barátokat, vagy ülj le velük az ördögi gépezet elé.
A kérdező hozzászólása: Wat? xD
Szóval: Vagy számítógépezel velük, vagy keresel új barátokat magadnak, akik hajlandóak sétálni veled.

Van egy barátom, akinek a barátnõje kettõnk közé akar állni. Ti mit tennétek a helyemben?

Eddig is mindig rettentõen féltékeny volt a csaj, (szerintem beteges, egyszerûen beteges, s mindemellett önbizalomhiánya lehet, ezért ennyire féltékeny), de most már minden kapcsolattartási formát megakar szakítani velem és a barátom között. Közlöm, hogy õ és én több száz km-re lakunk egymástól, sosem találkoztunk, viszont a 3 év alatt olyan bizalmi kapcsolat alakult ki kettõnk között, hogy ha valami problémánk volt, már kapásból hívtuk a másikat, hogy megosszuk egymással mi történt velünk. Mint pasihoz, sosem vonzódtam, s talán nála még a legelején volt valami, de mára tényleg egy tiszta baráti kötöttség alakult ki köztünk. Télen megismert egy leányzót, akinek már akkor sem tetszett a "kapcsolatunk". Folyton mondogatta a barátom, hogy ne hívjam, ha a csaj ott van nála, mert hogy kiverte a tüzet miattam, ha épp akkor hívtam, ha épp vele volt. (jó, csak hát nem mindig tudtam, hogy épp mikor alkalmas és mikor nem) Skype-on ugyanez volt a helyzet, mint telefonon. Az utóbbi 2 hónapban viszont már üzengetett nekem a barátomtól, hogy menjek a jó ******, valamint töröljön a telefonjából, netrõl, mindenhonnan....de miért...kérdem én?? Mert sikerült kialakítanunk egy nagyon jó barátságot, annak ellenére, hogy élõben sosem találkoztunk? S lehet ez a barátság még 3 évig jól fog mûködni, ellenben lehet, hogy a nagy "szerelem" elmúlik 1 hónapon belül? Erre ma arra leszek figyelmes, hogy törölve lettem skype-ról, facebookról és egyéb oldalakról, ahová írtam is üzenetet neki, de mégcsak nem is kaptam visszajelzést, hogy miért. Telefonjaimra sem válaszolt. Mire hatodszorra hívtam fel, azután visszahív, hogy olvasta az üzeneteim, látta, hogy hívtam, de egyszerûen nem reagálhatott rá semmit, mert a kedves barátnõje megtiltotta. Annyira rosszul esett nekem, mikor most épp rossz passzban vagyok, s azt hittem, hogy ez az oka, hogy törölt, hogy egyszerûen nem akar most velem foglalkozni, és kész, miközben amikor õ volt a gödörben, akkor én mindig segítõkezet nyújtottam neki. Szóval nagyon dühös vagyok. Nekem speciel vannak hímnemû barátaim, az aktuális párjaimnak is voltak nõnemû ismerõsei, de istenem, az nem jelenti azt, hogy ha egy nõ és egy férfi egy hullámhosszon van, akkor szexuálisan is vonzódnak egymáshoz. Vagy csak én vagyok így ezzel? Én lennék ennyire hülye, hogy hiszek a férfi-nõ barátságban? A barátom közölte, hogy valami más megoldást kell kitalálnia, hogy ezentúl tartsuk a kapcsolatot, vesz egy másik telefont, amit nem tud ellenõrizni a drágalátos kis barátnõje. Én meg mondtam neki, hogy akkor kösz, nem kell belõled, ha engem ennyire titokban kell tartani, elvégre még csak nem is személyesen szoktunk találkozni. Ti hagynátok a fenébe az egészet a helyemben vagy mit tennétek?

Legjobb válasz: Nem azért, de h lehettek barátok, ha még sose találkoztatok?

Nem azért, de h lehettek barátok, ha még sose találkoztatok?
A kérdező hozzászólása: Szerinted, ha valaki minden egyes nap, vagy minden másnap kapcsolatban van valakivel, telefonon, interneten (kamerán) keresztül, s mindig beszámolnak egymásnak az épp aktuális gondolataikról, az életükrõl, az aznapi eseményekrõl, ami velük történt, akkor nem alakulhat ki barátság? Akkor az semmi, mert nem megyünk el együtt kirándulni vagy moziba, mert sajnos messze lakunk egymástól?
Mondd meg a srácnak, hogy állítsa le a nõjét, meg legyen már egy kicsit tökösebb, ti nem szerelmesek vagytok egymásba, hanem barátok vagytok. A kiscsaj nem érti, mert gyökér, a barátodat, ha jól rávezeted a dologra, akkor megérti mit kell tennie. Sajna itt neked is kell harcolnod, hogy ez a barátság fennmaradjon. Ha nem mûködik, akkor nincs más hátra, hagyd a p*csába. Ilyet ritkán mondok, mert egy barátság felbecsülhetetlen, de, ha egy ilyen jellemtelen, buta tyúk miatt téged képes elfelejteni, akkor tényleg nincs értelme barátkoznotok a továbbiakban.
Én is féltékeny lennék amúgy a csaj helyébe.. de így meg megértelek téged is:/ szerintem legyen úgy ahogy mondod, ha továbbra is ez lesz hagynod kéne:/ aztán majd ha szakít esetleg a csajával vagy hiányzol neki megkeres..
ne haragudj, de én sem tolerálnak, és a pasi is lemondott rólad, ezt be kell látnod, mivel engedett a barátnõje szavának!Fogd fel! Kapcsolat elsõ helyen, a barátok utána, Te meg nem is vagy igazán barátnak nevezhetõ, csak egy olyan személy, akivel mikor nem volt barátnõje és unatkozott elszorakozott!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!