Találatok a következő kifejezésre: Van egy barátom, senki sem fogadja (1 db)

Van egy skinhead barátom, senki sem fogadja el az én köreimben, tesóm kimondtan utálja, és az ő haverjai meg engem nem kedvellenk. De néla rendesebb, őszintébb, hűségesebb pasival nem voltmég dolgom. Imádom, megteszek mident érte. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Beszél vele, hogy õ mit gondol a helyzetrõl. Ha igazán szeretitek egymást, akkor semmi sem választhat szét. Biztos sokat fogtok harcolni a kapcsolatotokért, de a szerelem mindent megér :-)

Beszél vele, hogy õ mit gondol a helyzetrõl. Ha igazán szeretitek egymást, akkor semmi sem választhat szét. Biztos sokat fogtok harcolni a kapcsolatotokért, de a szerelem mindent megér :-)
Biztosan beszélgetettek már errõl a barátoddal is, hogy neki errõl mi a véleménye.Ha nem akkor beszéljetek.Ha hasonlóan gondolkozik, mint te vagyis mindent megtesz kettõtökért, akkor hiába a sok ellenszenves megjegyzés, ugyis együtt maradtok.Biztosan lesznek még talán akadályok, de ha valóban szeretitek egymást, akkor együtt legyõzítek és ez a szerelem megmarad, akárki akármit mondjon.
Mennyire skinhead?
Ha jól megvagytok, miérrt foglalkoztok azzal, hogy más mit gondol?
nem tudom ki vagy de örülök neked:D 1 cipõben járunk:D egy csomóan elfordultak tõlem mert a barátom skin de az õ haverjaival sikerült megbarátkoznom...ez úgy jött össze h látták h nem magamhoz akarom láncolni a srácot és h ne velük legyen hanem csak szeretni és látták hogy ez így mindenkinek jó:) kitartást nekünk:D
A kérdező hozzászólása: Talpig-vérig skinhead, ...eddig nem foglalkoztunk senki véleményével, de egy kicsit kezd zavaró lenni, hogy nem mehetünk egymás társaságába...stb...meg itton is csak baszogatnak érte:Snem beszélhetek róla mert akkor csak az jön h jaajj
Ha a barátaid nem fogadnak el azért mert egy skinhead a párod, akkor [email protected] le õket.
Ha skin-head, akkor bújjon el, utálom az ilyen embereket, bocsáss meg.mi baja van más nemzetekkel? pl: mien nemzetiségú embereket nem szeret? õ is afrikai közetlemezen áll, mert magyaro. afrikai közetlemezébõl szakadt le, szal inkább sztem kussoljon, mert ez se a saját földje..nah boccs, de felidegesitett.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Akkor már nem szeret?

A fiummal már 3 éve együtt vagyunk.Én most 16 vagyok,ő pedig most lesz 18.Eleinte minden nagyon jó volt,de mostanaban egyre kevesebbet beszélgetünk,mivel dolgozik,kevesebbet tslslkoxunk és félek már nem szeret.Meg még plusznak nagyon féltékeny is vagyok,bár nem mondom neki,de félek megcsal-Valaki adjon mar tanácsot,hogyan gyurjem le a féltékenységet,stb-koszi

2

Vigasztalni akar? Véleményetek?

Barátom szakított velem. Ez fáj nekem,borzasztóan szenvedek.
Egy régi ismerősömnek elmeséltem,valahogy jólesett elmondani, pedig előtte nem voltunk bizalmas kapcsolatban. Azóta találkozni akar velem ,keresi a társaságom. Lehet, hogy csak meg akar kapni?

1

FIÚK! A szerelmes fiúk megnéznék más lányokat is a barátnőjükön kívül?

Vázolom a helyzetet: 3 hónapja jöttünk össze a sráccal es nemrég szerelmet vallott. Amit érzek is,mert velem meg soha senki nem volt ennyire odaadó es odafigyelő mint ő. Mindig a kedvemben jár,csoókolgat,kényeztet,mindig velem van elfoglalva es minden ami kell. De a minap mikor egy plázában voltunk észrevettem hogy megnézett egy másik lányt. Nem volt feltűnő,sot eleg diszkret volt,meg az egész csak pár másodpercig tartott de kérdem en,így is szerelmes belém?

12

Úgy érzem nem szeret, pedig mondja? Én vagyok a hibás?

Már 1 és fél éve járunk a barátommal.Mikor 2 hónaposak voltunk smárolt egy másik lánnyal.Azóta nagyon féltékeny vagyok pedig ő tényleg meg bánta.Amikor tudom,hogy egy olyan lánnyal fog találkozni(barátikörében) akitől tartok már napokkal a találkozó előtt kissé depis hangulatom lesz.Valahogy ez nem csak féltékenység.Én imádom őt és ő is engem de én valahogy mindig félek,hogy történni fog valami.Ne mondjátok,hogy mert nem bízom benne,mert igenis bízom,de nálam sokkal szebb lányok futkoznak az utcákon én pedig úgy érzem,hogy azok a lányok mellett semmi vagyok.Mit tegyek,hogy legyőzzem ezeket a félelmeimet?

1

Parr tippet egy kapcsolathoz?

1

Szerintetek mit vegyek a barátomnak szüinapjára? (A többi lent)

Szóval a barátommal 7 hónapja járunk,és nem tudom,hogy mit vegyek neki szülinapjára. PLS segítsetek!Előre is köszönöm a választ!

4

Összejönnétek egy olyan lánnyal, aki depressziós, lusta, motiválatlan?

A depresszión nem azt kell érteni, hogy néha szomorú, hanem rendesen, pszichológus állapította meg.

6

Van egy komoly kapcsolatotok, és szeretitek egymást, évek óta együtt tervezitek a jövőt. Majd szakítotok azzal az indokkal hogy "fiatal vagyok, és még élni szeretnék". Nem féltek hogy lehet hogy soha többet nem találjátok meg az igazit?

4

Jogosan szakított velem?

éppen a kedvenc filmemet néztük,és mikor vége lett azt mondtam h én Team Jacob vagyok,mert ő jobban néz ki,aztán meg szakított velem..:(
18/F

6

Ezek alapján vajon tetszem neki?

Egyik legjobb fiúbarátomnak az egyik legjobb fiúbarátja úgy látom hogy talán érdeklődik irántam. Nagyon kedves de nem tudom hogy csak viccelődik vagy közeledni szeretne felém. Mikor adtam neki saját készítésű sütit azt mondta elvesz feleségül meg hogy már rohan is eljegyzési gyűrűért... Meg hogy jaj nem kell készülnöm a holnapi ZH-ra majd ő eltart. :D Mindig megdicsér mikor találkozunk hogy milyen csinos vagyok, legutóbb este 10-kor hívott fel hogy nem-e megyek ki, mert a haverjaival isznak valahol. Mikor odaértem és köszöntem neki a társaság reakciója csak annyi volt áááá tudtam hogy az xy nőőőőője. Meg hasonlók. Ezek alapján vajon tetszem neki? Hogy nyissak felé? Nemrég lett vége a másfél éves kapcsolatomnak és már kiszoktam az ilyen ismerkedősdiből... :S
19/L

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!