Találatok a következő kifejezésre: Van egy barátom, senki sem (6 db)

Van egy skinhead barátom, senki sem fogadja el az én köreimben, tesóm kimondtan utálja, és az ő haverjai meg engem nem kedvellenk. De néla rendesebb, őszintébb, hűségesebb pasival nem voltmég dolgom. Imádom, megteszek mident érte. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Beszél vele, hogy õ mit gondol a helyzetrõl. Ha igazán szeretitek egymást, akkor semmi sem választhat szét. Biztos sokat fogtok harcolni a kapcsolatotokért, de a szerelem mindent megér :-)

Beszél vele, hogy õ mit gondol a helyzetrõl. Ha igazán szeretitek egymást, akkor semmi sem választhat szét. Biztos sokat fogtok harcolni a kapcsolatotokért, de a szerelem mindent megér :-)
Biztosan beszélgetettek már errõl a barátoddal is, hogy neki errõl mi a véleménye.Ha nem akkor beszéljetek.Ha hasonlóan gondolkozik, mint te vagyis mindent megtesz kettõtökért, akkor hiába a sok ellenszenves megjegyzés, ugyis együtt maradtok.Biztosan lesznek még talán akadályok, de ha valóban szeretitek egymást, akkor együtt legyõzítek és ez a szerelem megmarad, akárki akármit mondjon.
Mennyire skinhead?
Ha jól megvagytok, miérrt foglalkoztok azzal, hogy más mit gondol?
nem tudom ki vagy de örülök neked:D 1 cipõben járunk:D egy csomóan elfordultak tõlem mert a barátom skin de az õ haverjaival sikerült megbarátkoznom...ez úgy jött össze h látták h nem magamhoz akarom láncolni a srácot és h ne velük legyen hanem csak szeretni és látták hogy ez így mindenkinek jó:) kitartást nekünk:D
A kérdező hozzászólása: Talpig-vérig skinhead, ...eddig nem foglalkoztunk senki véleményével, de egy kicsit kezd zavaró lenni, hogy nem mehetünk egymás társaságába...stb...meg itton is csak baszogatnak érte:Snem beszélhetek róla mert akkor csak az jön h jaajj
Ha a barátaid nem fogadnak el azért mert egy skinhead a párod, akkor [email protected] le õket.
Ha skin-head, akkor bújjon el, utálom az ilyen embereket, bocsáss meg.mi baja van más nemzetekkel? pl: mien nemzetiségú embereket nem szeret? õ is afrikai közetlemezen áll, mert magyaro. afrikai közetlemezébõl szakadt le, szal inkább sztem kussoljon, mert ez se a saját földje..nah boccs, de felidegesitett.

Van egy nagyon jó barátom, aki egy trauma miatt már senkiben sem bízik meg igazán, mit tegyek, hogy segítsek?

Szóval, a helyzet, hogy van egy lány barátom (talán az egyetlen akit igazán szeretek és tisztelek), nagyon sok ideig kórházban volt, közben a barátja is elhagyta, és emiatt már senkiben sem bízik úgy, ahogy azelõtt (bennem sem). Mit tegyek ez ellen, hogy segítsek rajta, hogy ha nem is mindenkivel, de legalább a közelebbi hozzátartozóival, barátaival bizalmas viszonyban maradjon, esetleg hogy nyitottabb legyen? 16/f

Legjobb válasz: Az emberek csak abban bíznak meg, aki bennük is bízik. Mondj el neki olyan dolgokat, amiket senki másnak nem mondanál, ezzel megmutatod neki, hogy te bízol benne. Mondd neki sokszor, hogy szereted, és hogy rád mindig számíthat, akármi is történik. Hogy bízhat benned, soha nem fogod egyedül hagyni, akármi történik. Ezt éreztesd vele.

Az emberek csak abban bíznak meg, aki bennük is bízik. Mondj el neki olyan dolgokat, amiket senki másnak nem mondanál, ezzel megmutatod neki, hogy te bízol benne. Mondd neki sokszor, hogy szereted, és hogy rád mindig számíthat, akármi is történik. Hogy bízhat benned, soha nem fogod egyedül hagyni, akármi történik. Ezt éreztesd vele.
A kérdező hozzászólása: végre valaki, köszi a választ! :) sajnos ma is nagyon maga alatt volt, az anyjával kicsit összekaptak, nagyon rossz bõrben van, mármint látszik rajta hogy sokkal szomorúbb lett mióta utoljára láttam.. :(
hát vidìtsd fel. :) vidd el moziba vagy valami.

Van egy teljesen érzelmes oldalam, amit nem szeretnék megmutatni senkinek sem. Mennyi idõ után kellene elmondanom majd a leendõ barátnõmnek/nekem tetszõ lánynak? És nagy vita lehet abból, hogy nem mondom/mondanám el neki?

Legjobb válasz: Nem elmondani kell. Ha megismersz egy lányt, akit alkalmasnak találsz kapcsolatra, mutasd meg neki. Az érzelmességbõl nem lehet nagy vita, a nyálasságból, tapadásból, depresszióból igen. Ha egyikrõl sincs szó, akkor nem lehet komoly baj szerintem.

Nem elmondani kell. Ha megismersz egy lányt, akit alkalmasnak találsz kapcsolatra, mutasd meg neki. Az érzelmességbõl nem lehet nagy vita, a nyálasságból, tapadásból, depresszióból igen. Ha egyikrõl sincs szó, akkor nem lehet komoly baj szerintem.
A kérdező hozzászólása: Ha éreznék valamit egy lány iránt, akkor az az oldalam felerõsödik és szerintem akkor már totálisan nyálas vagyok (valamennyire látszik, de nem mutatom ki minden érzésemet, jobban szeretem, ha az bennem marad)!
Ezt nem fogod neki elmondani, hanem majd õ meglátja rajtad. Ha olyan borzasztóan mély érzésû vagy, mint állítod, akkor gondolom, nem annyira meglepõ, hogy bizony, az ilyesmi látszik az emberen. Mondjuk elég bizarrul hangzott ez a kérdés, mintha azt kellene bevallanod, hogy azelõtt nõ voltál, vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Egyébként ezt hogyan lehet meglátni valakin? Másabb viselkedés, mint egy átlag személyjel vagy a legjobb baráttal, de ezen kívül. Az arcomon mennyire látszódik az, hogyha érdeklõdök a másik iránt?
A mimika sok mindent elárul, de az érdeklõdés amúgy is alapvetõ, ha kapcsolatra törekszel. Az érzelmeid pedig inkább a cselekedeteidben látszanak majd :)


Mit tegyek? Meleg vagyok. Rrajtam, és egy bizalmas barátomon kívül senki sem tudja. Van egy srác, aki nagyon tetszik, ráadásul tudtommal ô is meleg.

Maga a tudat, hogy egyszer-egyszer a közelében vagyok, hogy érzem az illatát, ôrjítôen mámorító. Viszont pár mondatnál többet nem beszéltem vele... és az igazság az, hogy parázok megszólítani..

Legjobb válasz: Szerintem próbálj többször a közelében lenni, ismerd meg egy kicsit jobban. Ne úgy kezd, hogy "hello, meleg vagyok, tudtommal te is...". Barátkozz, ismerkedj vele, intézd úgy a dolgaidat, hogy "véletlenül" is összefussatok stb. Ha valóban meleg és bejössz neki, akkor érteni fogja a közeledésed. Sok sikert! 25/F (meleg)

Szerintem próbálj többször a közelében lenni, ismerd meg egy kicsit jobban. Ne úgy kezd, hogy "hello, meleg vagyok, tudtommal te is...". Barátkozz, ismerkedj vele, intézd úgy a dolgaidat, hogy "véletlenül" is összefussatok stb. Ha valóban meleg és bejössz neki, akkor érteni fogja a közeledésed. Sok sikert! 25/F (meleg)
Tévedsz...most már tudja a fél ország.

Miért van, hogy senki sem ért meg, és amikor azt hiszem, hogy van egy igazi barátom, akkor rá kell jönnöm, hogy hülyének néz ő is?

Csupa olyan dolgot csinálok, ami eltér az átlagtól. Nem bírok változni, sajnos olyan vagyok, amilyen.

Legjobb válasz: Fel a fejjel,keress olyan társaságot,akik befogadnak és megértenek.Nekem se volt könnyû,de aztán mégis sikerült.

Fel a fejjel, keress olyan társaságot, akik befogadnak és megértenek.Nekem se volt könnyû, de aztán mégis sikerült.
Ez így túl általános. Mégis mit csinálsz, ami az átlagtól eltér?
Kamasz vagy mi? Majd elmúlik.
El kell gondolkoznod azon, hogy a többieknek van igaza. Egyébként olyan nincs, hogy valaki nem tud megváltozni.Inkább nem akar.
Pont így van velem is.. :S
Hol laksz? :)

Van kedve valakinek beszélgetni? Egy barátom nincsen, senki akihez beszélhetnék. Már nem megy az ismerkedés sem.15/L

Eléggé instabil a lelki állapotom,kb mint egy hullámvasút.Nem érzem túl jól magam,de ennek ellenére tudnék normálisan beszélgetni,ha lenne kivel.

Legjobb válasz: No, mi a baj?

No, mi a baj?
Az életet nem szabad komolyan venni!
Szia! Az élet borzalmasan érdekes.. Hol itt van hol ott.. Pl : mint a libikoka fel es le...! Nem kell félni az elet mindenkinek mas mas. Jön szép idõ! Nekem se volt jó ..sokat sírtam én is..! De nincs ertelme a sirasnak! Emeld fel a fejed!hisz nem vagy egyedul! Teged is ovnak, csak te meg nem erzed..!
A kérdező hozzászólása: írtam.:) nincsenek és nem akarok kapcsolatot.csak úgy meg nem kell pasi, max havernak..
Pasik?
nekem sincs most jó kedvem.. és jelenleg én sem tudom megosztani senkivel a problémám.. ha van kedved írj nyugodtan (20L)
Van valami hobbid!? Akármi... bélyeggyûjtés, stb. XD Vagy beszéljünk az idõjárásról, az életértelmérõl!? :D
A kérdező hozzászólása: akármirõl:)
ÉS mirõl szeretnél beszélgetni!? Mi érdekel!? 23F
A kérdező hozzászólása: így dióhéjban annyi, hogy utálom magam, nem tudok barátokat szerezni, és minden nap azt kell néznem, ahogy a volt barátaim semmibe vesznek, boldogok nélkülem.
írj privátot


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!