Találatok a következő kifejezésre: Van egy az osztályunkba es (196 db)

S. O. S! Mi a címe annak a filmnek amiben van egy fiú osztály és odakerül egy tanárnõ és az egyik diákjával összejön?

Lécci segítseteek!!!

Legjobb válasz: ? Egy botrány részletei (Notes on a Scandal, 2006)[link]

? Egy botrány részletei (Notes on a Scandal, 2006)[link]
Mert egy idióta, akinek a közösségi arculatába nem fér bele az, hogy rendes legyen a nõkkel. Kis színjátszó.
Imidzs. Nem szeretné, ha kicikiznék, mert veled barátkozik. Úgymond nem férsz bele az imidzsébe.
honnan olyan biztos, h több nem :) akkor szimplán azt is cikinek tartja a többiek elõtt, hogy jól elvagytok lehet, nem akarja, h azzal zaklassák, h "tetsik neked?, szerelmes vagy?" elõzõ
A kérdező hozzászólása: több nem..csak fura a viselkedése....
azt, hogy jófejnek tart, barátkozik veled (vagy több)
A kérdező hozzászólása: mit nem mert vállalni?
gyerek, aki nem meri vállalni az érzéseit
A kérdező hozzászólása: nem..én mindenkivel jóban vagyok..és a jó szívem miatt sokan ki is használnak...
A kérdező hozzászólása: jó nem én vagyok a legszebb csaj a környezetében, de mikor edzések vannak akkor hülyülünk meg minden..pl.h kicsi a mellem...erre a srác h nekem a kicsi tetszik a tiéd pont jó meg ilyenek..de ha vki ott van simán lebambáz....
sztem a srác alapból rendes kedves, de nem akarja h más is lássa...bocs elõre is a kérdésért:de te nem vagy olyan lány akit nem szeretnek az emberek?csak azért mer ez megmagyarázná..mer akk õ kedvel csak mivel mások nem szeretnek ezér nem akarja h ezt tudják...
szerintem kicsit fura dolog h 18évesen iet kérdezel: kivéve ha õ érdekel komolyabban téged...szerintem adj sok idõt neki: és ne várj semmit tõle üdv F15

Van egy fiú akibe már 2 éve szerelmes vagyok és fogalmam sincs hogy mit csináljak hogy észre vegyen. Egy osztályba járunk és hát ő az osztály és hát azt is mondhatnám hogy a suli egyik rossz fiúja. Mit tegyek?

Én 14 vagyok ? pedig 15.Nehéz eset a srác de élnek halnak érte a lányok és furcsa de nem él ezzel vissza és félénk a lányokkal szemben.Az a baj hogy én se vagyok valami bátor a fiúkkal szemben mindig össze vissza beszélek hogy ha hozzám szól vagy kérdez valamit.Hogy csináljam hogy legalább észre vegyen vagy valami?

Legjobb válasz: Második vagyok: Nézd, ez most lehet, hogy rosszul fog esni, hogy így leírom, de csak tapasztalatból mondom: te nem is ebbe a fiúba vagy szerelmes, csak abba, amit látsz belõle, amilyennek tûnik az osztály elõtt. Ha nem tudsz vele mirõl beszélgetni, nem tudod mivel megszólítani, akkor mit gondolsz, ha járnátok mi lenne? Kínos csönd? Ez már régen rossz. Ezeken a reménytelen szerelmeken át kell esni, fáj- persze, hogy fáj, de sokat tanulsz belõle. Nekem a mai napig osztálytársam az a fiú, akiért kb 2 évig reménytelenül rajongtam és ha ránézek el nem tudom már képzelni, hogy miért. Csak elvakít az a rajongás, amit érzel, ha ez elmúlna már látnád, hogy nem is vagytok egymáshoz valók. És gondolom ,hogy feltûnt neki, hogy bejön neked és ha nem lépett 2 év alatt annak oka van... az hogy tudja, hogy nem illetek össze, nincsenek közös dolgok bennetek. Nem lesz könnyû elfogadni, hogy nincs esély, de próbáld meg elfelejteni és más fiúkkal ismerkedni, akik tényleg megérdemlik a figyelmedet és azt hogy szeresd õket! :)

Második vagyok: Nézd, ez most lehet, hogy rosszul fog esni, hogy így leírom, de csak tapasztalatból mondom: te nem is ebbe a fiúba vagy szerelmes, csak abba, amit látsz belõle, amilyennek tûnik az osztály elõtt. Ha nem tudsz vele mirõl beszélgetni, nem tudod mivel megszólítani, akkor mit gondolsz, ha járnátok mi lenne? Kínos csönd? Ez már régen rossz. Ezeken a reménytelen szerelmeken át kell esni, fáj- persze, hogy fáj, de sokat tanulsz belõle. Nekem a mai napig osztálytársam az a fiú, akiért kb 2 évig reménytelenül rajongtam és ha ránézek el nem tudom már képzelni, hogy miért. Csak elvakít az a rajongás, amit érzel, ha ez elmúlna már látnád, hogy nem is vagytok egymáshoz valók. És gondolom , hogy feltûnt neki, hogy bejön neked és ha nem lépett 2 év alatt annak oka van... az hogy tudja, hogy nem illetek össze, nincsenek közös dolgok bennetek. Nem lesz könnyû elfogadni, hogy nincs esély, de próbáld meg elfelejteni és más fiúkkal ismerkedni, akik tényleg megérdemlik a figyelmedet és azt hogy szeresd õket! :)
A kérdező hozzászólása: És mitörténik ha rájön hogy én szeretem abból ahogy rá kérdezek hogy neki ki tetszik?Akkor nem fog megijedni tõlem vagy tartózkodni?
én három évig voltam szerelmes az osztálytársamba rengeteg dolgot csináltunk egyedül és sztem tudta h szerelmes vagyok belé habár belém is szerelmes volt egy srác és azt is csak én nem tudtam az osztályból a lényeg h vége lett a nyolcadiknak és semmi nem történt köztünk és ahogy kilencedikesek lettünk elmult az érzés beleszerettem egy másik srácba aki által megismertem a jelenlegi barátom akivel lassa egy éve együtt vagyunk és nagyon szeretem és nem sajnálom egyáltaklán h nem jöt vele össze amúgy az se jó ha nem mondod el a srácnak a dolgot célozz rá finoman kérdezd meg ki tetszik ne mintha egy mésik barátnõd lenne belé szerelmes és ha elmondja h tetszel neki akkor hajrá sok sikert !!
A kérdező hozzászólása: Jaj és nagyon szépen köszönöm a válszokat.
A kérdező hozzászólása: Kicsit nehéz lessz elfelejteni mert majd nem minden nap látom ugyan is egy osztályba járok vele:(De lehet igazad van És nem esett rosszul amit írtál.
Akkor bizony neked kell lépned elõször:) Ha egy osztályba jártok, akkor pl vmilyen kérdés az órával/tananyaggal kapcsolatban jó lehet. Az olyan kifejtõs. Majd a vélemény a tanárról. Az vicces Ugyebár, ottvan az msn, könyebb azon beszélni;)
A kérdező hozzászólása: Látnotok kéne õt hogy megértsétek.Ezért mondom hogy nehéz eset és nagyon nehéz ki ismerni.
A kérdező hozzászólása: Ezt így nehéz elmagyarázni.
A kérdező hozzászólása: Sajnos MSN-e nincsen:( Õt viszont nem nagyon érdekli a tananyag meg hogy milyen a tanár.Már próbáltam vele beszélni de semmi nem jut eszembe és nem tudok mit mondani õt is és engem is más más dolog érdekel.De õ az osztály bolondja mert mindenkit meg tud nevetetni:) nagyon jó a humora:)
Nem él vissza a helyzettel, de mégis rossz fiú? A lányokkal félénk, de rossz? Miért rossz? Amúgy ha félénk szerintem szorult belé intuíció is, és már abból lehet tudni, hogy kivel hogy állsz, hogy milyen a beszélgetés, szóval ha te össze-vissza :) beszélsz vele, az eléggé feltûnõ tud lenni, lehet már észre is vett téged, csak még nem mutatta ki. Mindenesetre ha lépni akarsz, akkor ösztönbõl kéne jöjjön h lány vagy, olyan nincs h nem tudod mit kéne tenni hogy észrevegyen, lány vagy!!! elég egy pillantás
Szia! Amikor annyi idõs voltam, mint te nekem is ugyanilyen helyzetem volt. Mondanom se kell, hogy nem lett belõle semmi... De leírom, hogy ne kövesd el az én hibáimat. Én azt csináltam, hogy jóban lettem egy csajjal, akivel õ is jóban volt és elmeséltem neki, hogy szerelmes vagyok a srácba. :D És kb mindenkinek, elterjedt ez a dolog, õ is tudta, de tudomást sem vett rólam, olyan dolgokkal kezdtem el látványosan foglalkozni, amikrõl tudtam, hogy szereti, ezzel csak hülyét csináltam magamból és még volt sok minden más is... Most 18 évesen valahogy úgy csinálnám, hogy csak barátilag, osztálytársként közelednék hozzá, hogy csak beszélgetni, viccelõdni, hülyéskedni vele és ha ez már jól megy, akkor utalni arra, hogy mi lenne, ha sulin kívül is találkoznátok egyszer... Nem tudom, hogy ez bejön-e, meg azt sem, hogy jó ötlet-e osztálytárssal kavarni, de mindenesetre én sok sikert kívánok! :)
good lick..-.-


H a francba vagy duci......én 180 vok 95 kilóval:DDD és van némi hasam:D
Nem vagy duci, nagydarab vagy, testes, de nem duci. Beszélj vele sokat, beszélj, beszélj éééés ki nem találod de beszélj vele.
Ezért rossz olyan lánynak lenni, akit szépnek tartanak... Egy csomó fiú nem mer odajönni. Aztán évekkel késõbb derül ki, hogy a srác, akiért totál odavoltam, igazából viszonozta az érzéseimet csak úgy gondolta "szép lány" vagyok, neki meg nem volt önbizalma... :( A mostani párommal is ez volt. Nemrég egy munkahelyre kerültünk, kicsit bátrabb lett és elhívott randizni, kiderült, hogy középsuli óta odáig van értem, csak azt hitte, nekem másfajta fiúk jönnek be, mert õ duci.... én meg éjszakákat sírtam át miatta, mert azt hittem nem érdeklem õt. :D Így csak most jöttünk össze. Pedig milyen régóta együtt lehetnénk már.
Merj kockáztatni!! Legyél BÁTOR!! a lányok csípik ha magabiztos vagy ;) Mutasd meg neki hogy neked többet jelent:)
Dehogy vagy duci :) 14 èvesen mèg nincs acèlos, kifejlett izomzata senki. Keep calm! Legyèl vele kedves, figyelmes ès beszèlgessetek. Ja ès mellesleg èn 175cm, 74kg ès fantasztikus vagyok. Ne kiloban mèrd a szèpsèget! L17
A kérdező hozzászólása: Ó fuck. Bocsi, de elírtam mert csak 168cm vagyok és nalá 180cm a min. De egy magasak vagyunk. :-((( Esély így is nulla ?
Igen

Az osztályba van egy jó csaj csak "halgatag", szóval van 1 barátnője az osztályba és ennyi. Nem beszéltem vele de sokat emiatt de össze jönnék vele. Hogy kezdeményezzek?

Van pár "jobb" fiú az osztályba akik mindig elkezdenek hülyéskedni vele és akkor belemegy...

Legjobb válasz: Ha nem tudsz hülyéskedni, ne tedd. Hozzám ilyen idõs koromban minden nap szünetben odajött egy osztálytársam csak úgy beszélgetni, és igazán jó barátság lett belõle. Te is megteheted ugyanezt.

Ha nem tudsz hülyéskedni, ne tedd. Hozzám ilyen idõs koromban minden nap szünetben odajött egy osztálytársam csak úgy beszélgetni, és igazán jó barátság lett belõle. Te is megteheted ugyanezt.
Figyelj ha tetszik neked akkor harcolj erte.Elsonek is legyen onbizalmad maskepp nem fog menni.Masodjara viccelodj te is vele.Kotekedj vele.Mikor ezek megvannak hulyeskedes kozbe erj hozza, fogd meg a kezet, oleld meg nah de azert puszilni nem meg 16 vagy "ciki"lenne az osztly elott majd csak mikor osszejotetek mar:)
Én meg osztálytárssal nem kezdenék, hiszen akármi történik, nap mint nap együtt kell lenned vele egy tanteremben...
Utolsó: ÉS akkor mi van? ha nap-mint nap történik vmi? Emberek vagyunk:)
Véletlen nem Komáromba jársz suliba?:D Én kiköpött ilyen csaj vagyok...:D (nem ego(:) Mivel csak 1 olyan bnõm van, akivel úgy igazán el tudok lenni az osztályban, ezért örülnék neki, ha lenne egy srác, aki az egyetlen bnõn kívül még ellenne velem.:D Szval örülnék neki, ha odajönne beszélgetni(mégha én szûkbeszédû is vagyok), de persze elõtte szemezhetünk, vagy csak simán rámmosolyoghatsz, úgyis pirulok, ha bejössz.:D Szóval csak simán ismerd meg.:) Mikor már jól összeismerkedtetek, el is hívhatod valahova, pl. fagyizni suli után.(: Ha bejössz neki, akkor úgyis el fog veled menni. Innentõl meg már egyszerû az egész.:D 16/L
15.58-as: Képzeld, ha elbukik a dolog, és esetleg csúnyán válnak el. Még két évig egy osztályba járnak napi 7-8 órát.
kudarcok érhetik az embert, ez velejárója...:S tapasztalat.
Elsõ vagyok. A mi barátkozásunkból az lett, hogy 4 hónap múlva közölte, hogy õ szerelmes. Én meg nem akartam barátságnál többet, megmondani nem tudtam hogyan, mert féltem, hogy nagyon megbántom. Így hát kerültem, nem voltam olyan kedves, míg meg nem elégelte, hogy nem mondom meg, mi bajom, és megszakította a kapcsolatot. Két évig nem szóltunk egymáshoz. Akkor is csak annyi volt, hogy odamentem hozzá, és bocsánatot kértem, amiért megbántottam. Nem szólt semmit, nyilván meglepetésében. Legközelebb az 5 éves érettségi találkozónkon beszélgettünk, akkor én már férjnél voltam. Lelkesen odajött, és ugyanolyan jót beszélgettünk, mint annak idején! Haza is kísért az éjszaka közepén. Szerintem az ne akadályozzon, hogy osztálytársak vagytok. Ez legfeljebb nagyobb meggondolásra késztet, ami nem hátrány.

Mit tegyek? Szétosztották az osztály, és az új osztályba nem igazán találom a helyem. Van egy barátnõm a régi osztályból, akinek már van barátnõje

.Én odamegyek hozzájuk, de annyira nem jó, mert mindig csak õk ketten egymásnak a párjai, én meg hátul vagyok. :( Mással nem bírok barátkozni, mert mindenkinek van már LB-je! :(

Legjobb válasz: Talán kicsit komolyodj meg, és ne "LB"-krõl beszélj, hanem kezdd ismerkedéssel!

Talán kicsit komolyodj meg, és ne "LB"-krõl beszélj, hanem kezdd ismerkedéssel!
esetleg két osztályfõnök? Nálunk ezt vetették be a legproblémásabb osztálynál..
Jogilag lehet osztályfõnök az igazgató is, de nem biztos hogy vállalja (mert nem az õ dolga). Az alapóraszámába valószínû nem fér bele, túlórát meg nem fogják fizetni, és alapvetõen az igazgatónak nem is feladata az osztályfõnökség.
A kérdező hozzászólása: tudom én sose vagyok jó az ilyenekben
úgy szeretem az ilyen információ-dús kérdéseket XD
Bazzeg te vagy az osztálytársa.

Hogyan tudnám növelni az önbizalmamat? (rövid személy leírás) nem tartozók az osztály"bomba nõihez". Van egy barátnõm és egyben az osztálytársam 36kg (162cm), én meg 49 (159). Állandóan azt hallgatom, hogy milyen jól néz ki.

Nagyon kishitû vagyok.Talán azért is mert nem tartozók az osztály"bomba nõihez".Van egy barátnõm és egyben az osztálytársam 36kg(162cm), én meg 49(159).Állandóan azt hallgatom , hogy milyen jól néz ki a pasik oda vannak érte a fiúk."dagattnak tarja magát de azt el sem tudja képzelni ,hogy mit érzek.Szerintem ez is hozzá járul , hogy szürke kis egérnek érzem magam.Rövid személyleírás:Januárba leszek 15éves,8.-os vagyok.159cm és 49kg.(alacsony,duci)

Legjobb válasz: Te hülye vagy, már bocsáss meg xD. én 160 cm-s vagyok 50 kg és akkor mivan. Egyáltalán nem vagyok kövér, 162-õn 36 kg ??? Te jó ég ez anorexiás beteg ku..va. Vigyék el orvoshoz mert nem normális, jobb lesz ha majd 20 évesen kap egy betegséget miatta. Amúgy me te tök normális vagy és ne olyan fiúk után esedezzé akik megb...sznak és otthagynak mert sok olyan van. Úgyis fogsz találni magadnak valakit és nem kell követned az a mai elkorcsult nézetet, hogy minnél vékonyabb annál szebb. Hidd el nem így van. Szép vagy és bárki bármit mond csak a saját hibáját látja benned. Ne félj te sokkal boldogabb leszel késõbb mint õ akit majd csak ku.vának használnak majd és úgy cserélgetik mint más a ruhát naponta.

Te hülye vagy, már bocsáss meg xD. én 160 cm-s vagyok 50 kg és akkor mivan. Egyáltalán nem vagyok kövér, 162-õn 36 kg ??? Te jó ég ez anorexiás beteg ku..va. Vigyék el orvoshoz mert nem normális, jobb lesz ha majd 20 évesen kap egy betegséget miatta. Amúgy me te tök normális vagy és ne olyan fiúk után esedezzé akik megb...sznak és otthagynak mert sok olyan van. Úgyis fogsz találni magadnak valakit és nem kell követned az a mai elkorcsult nézetet, hogy minnél vékonyabb annál szebb. Hidd el nem így van. Szép vagy és bárki bármit mond csak a saját hibáját látja benned. Ne félj te sokkal boldogabb leszel késõbb mint õ akit majd csak ku.vának használnak majd és úgy cserélgetik mint más a ruhát naponta.
1. Szerintem az ilyen nem barátnõ, már bocsánat a kijelentésért, mert ha tényleg barátnõd, akkor biztosan észrevenné, hogy nem igazán esik neked ez jól. Az ilyen nõket én pi**ának tarom, kis egoista r*****nak. (bocsánat a kifejezésért!) 2. Attól még, hogy (szerinted) nem vagy "bombanõ", még lehet az ember csinos és szép. Szerintem az ilyen dolgok nem a testalkattól függenek. A lényeg hogy az ember teljesen elfogadja magát és ne érdekelje annyira, hogy róla mit gondol más. Szerintem az ember kisugárzásától is függ, milyennek tartják mások. Ne hagy hogy mások miatt rosszul érezd magad! Pl: én (lány vagyok:) ) 168cm vagyok és 78kg és nem õrülnek meg értem a pasik, nem vagy vagyok bombanõ, de jól érzem magam a bõrömben, mert olyan emberekkel vagyok körbevéve akit mindig támogatnak és elfogadják hogy ilyen vagyok. :)
Velem is pont ugyanez van:( en es o is 165 cm, de mig o 45kg es 55kg vagyok.:( most vagyunk 8.-osok es en is folyton hallgatom, hogy mennyire szeretik, mennyire jol nez ki. Elkezdte, hogy o most dagadt es mar 1 hete nen eszik semmit.. Olyan vekony igy is es engemnagyon zavar. Rn most elkezdtem futni, itthon olyan gyakorlatokat vegezni, ami segiti, hogy a csipom, derekam tajarol es a combomrol lemenjeb egy kicsi.. Bar en tenyleg probalkozom, mondogatommagannak hogy jol nezeki, csak aztan meglatom ot es egybol oda az onbizalom...:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!