Találatok a következő kifejezésre: Van egy az osztályomban, aki nagyon (64 db)

Mit tegyek? Van egy lány az osztályunkban aki nagyon bejön nekem és én is neki de az a baj hogy ő az osztályunk "társadalmilétrája" alján én pedig a tetején vagyok.

Járni akar velem. Nem tudom mit mondjak neki mert félek hogy az oszt társaim basz_gatnának

Legjobb válasz: Elõször is döntsd el: járni akarsz vele, egy társat akarsz, akit szerethetsz, és aki szeret, vagy egy divatbabát, akivel tetszeleghetsz a többiek elõtt?

Elõször is döntsd el: járni akarsz vele, egy társat akarsz, akit szerethetsz, és aki szeret, vagy egy divatbabát, akivel tetszeleghetsz a többiek elõtt?
Jujj, de le ne írjam, minek vagy te a tetején!! :D Egy "alfahím" onnan ismerszik meg, hogy le..ja, ki mit gondol, ki mit mond, hozzá alkalmazkodnak a többiek, az õ szava a döntõ, fel se merül benne, hogy alkalmazkodnia kéne a sleppje elvárásaihoz, inkább pont fordítva. Ha te ennyire félsz, hogy egy csaj miatt b..gatni fognak, és a csajnak szemmel láthatóan ilyesmitõl nem kell tartania a saját köreiben, akkor erõsen feletted áll. :D Csak hogy tudd, hányas a kabát. Nekem nem kéne olyan kis nyápic puhapö.cs, aki helyett a haverok döntik el, kivel járhat, és ha nem tetszik a választása, akkor lehet b..gatni. Fura elképzeléseid vannak a "társadalmi ranglétráról", de úgy általában az emberi kapcsolatokról is. Lehet, hogy te másik klikkhez tartozol, és meggyõzõdésed, hogy ti vagytok a menõk meg a fa.szagyerekek, de szemmel láthatóan tévedésben vagy. ;)
Hat ocskos te se vagy normalis, mar bocsass meg erte! Tarsadalmi rangleta? Viccelsz? Nem tudom hany eves vagy, de ez engem nagyon felidegesitett! Lassan 18 leszek, mindenki kedvelt a suliba, ellensegem sose volt a szavamra is adtam, a buli 90%-at en szerveztem, de egyatalan nem erzem magam semmivel jobnak egy csendesebb, visszahuzodo baratomnal! Haverjaim velemenyere sose adtam ilyen temaba, ha bejon neked a lany akkor mi a kerdes? Szeretni akarsz valakit es az osszes jot ami vele jar vagy "nagymeno" szingli akarsz maradni (es minden rossz ami ezzel jar)… Ha tenyleg tetszik akkor mi a kerdes, de most komolyan???
ha te vagy felül akkor nincs baj! Mutass példát! Ragadd ki az elnyomásból! Ha nem adsz a többiek szavára és úgy cselekszel, persze lekerülhetsz te is az aljára, de mi a jobb szabadon gondolkodni és cselekedni azt amit érzel vagy követni birkamód a többieket? azok akiket elnyom a társadalom azoknak ép az egója! ezt észre fogod venni jövõbeli kapcsolataidban is!
Haver. Elõször is enged meg, hogy némi kritikával éljek: Kapj már a fejedhez! Társadalmi létra? Most komolyan, ez még valahol befolyásoló tényezõ? Hány éves is vagy? Ha tetszel neki, és õ is neked, akkor mi a gond? Szard már le, hogy a többiek mit gondolnak... én, ha az egyetemen bárki ilyet, vagy akár ehhez hasonlót csinálna velem szemben, annak erõst a szájába lépnék.
"osztályunk "társadalmilétrája" alján én pedig a tetején vagyok" Ez meg mi? Társadalmi létra? A sok kis majomról beszélsz akik azt gondolják õk szarták a spanyolviaszt és õk a menõk? Közben egy nullák, szolgalelkû senkik akik mennek a tömeg után? Ennek állsz a tetején? Jó neked! Akit nem lehet befolyásolni és szarik a többiek véleményére, azt csinálja ami neki jó akinek meg nem tetszik bekaphatja az az egyéniség. Az ilyen csoportok ahol a nagypofájú, jellemtelen magukat nagymenõ, vagány embernek tartó retardált senkiházik vannak akik a lelküket eladják azért, hogy a többieknek megfeleljenek azok nem menõk kisfiam...azok az igazi befolyásolható és kiszámítható senkik. Legyél tökös és csináld azt ami jól esik és szard le az osztályod véleményét...vagy annyira menõ vagy, hogy ha [email protected] mész is felhívod a menõ haverjaid, hogy engedik-e neked? Társadalmi létra mi? Kész vicc!!!!!!
Másik suliból nézz ki nõt szerintem. Kinek hiányzik az, hogy valaki egész nap a nyakán lógjon. A suli a tanulás mellet a haverokról is szól, nem az istápolásról. Bõven elég suli, meg edzés után csajozni. Én így nem kapnék levegõt. Ha meg aggasztanak a haverok, akkor te sem vagy olyan felül, mint képzeled. Egy alfa hímet senki nem merne [email protected], akárki is a nõje, vagy akármit csinál.
Ha bejön neked, akkor ilyen esetben kerüld el. Ha szereted, akkor meg az oszt társaidat kerüld. Ennyi!
/facepalm
hát osztálytársal nem jó járni, tapasztalatból mondom. Ha hamarosan más suliba fogtok járni, úgyértem jön a vizsga, és más osztályokba kerültök, akkor ne tétovázz. Ha meg még van pár évetek, gondold meg, mit veszthetsz, és hogy megéri-e. Beszelj errõl a legjobb haveroddal, ha õ megérti nincs baj, a nem, akkor sincs, ha tényleg menõ vagy, találsz mást:)

Van egy fiu az osztályban aki nagyon tetszik hogy tudnám felkelteni a figyelmét?

De nem figyel rám mert a lányok töbsége nagyon kihivoan öltözködik én meg nem.

Legjobb válasz: :) Amikor a kérdésre klikkeltem azon gondolkodtam, hogyan fogalmazzam értékelhetõ válasszá azt hogy villants neki cickót, de a kisbetûs rész után inkább mégse. Szemezz vele! Oké, tudom hogy jelenleg nem veled foglalkozik, de egy osztályba jártok, lehetetlen hogy ne találkozzon a tekintetetek. Ha a szemedben kedvességet és hajlandóságot lát szívesebben fogja majd nézegetni. Mosolyogj sokat. Beszélgess vele. Nedvesítsd meg néha a nyelveddel az ajkaidat. Terjeszd ki a kommunikációt az érintések szintjére, például érj egy pillanatra a kezéhez miközben helyeselsz valamire amit mond, 'véletlenül' 'csak hogy elférj' simulj hozzá picit mikor elmész mellette. Persze ne vidd túlzásba, fontos hogy spontánnak és véletlennek tûnjön. Játssz a hajaddal, meg ilyenek. Ne kelljen már vadászni tanítanom egy párducot :) NE öltözz kihívóbban, azzal éppenséggel átlagossá válnál. Legalábbis kívülrõl ne, de ha a szokásos ruha alatt elkezdesz szexisebb fehérnemût hordani, õ meg megpillant egy-egy 'véletlenül' kivillanó pántot vagy ilyesmit, azzal lefoglalod az agyát aznap estére :P Ha jól csinálod akkor mire a srác olyan öreg lesz mint én, neki is meggyõzõdésévé fog válni, hogy a visszafogottnak tûnõ lányokban van a legnagyobb tûz. Sok sikert!

:) Amikor a kérdésre klikkeltem azon gondolkodtam, hogyan fogalmazzam értékelhetõ válasszá azt hogy villants neki cickót, de a kisbetûs rész után inkább mégse. Szemezz vele! Oké, tudom hogy jelenleg nem veled foglalkozik, de egy osztályba jártok, lehetetlen hogy ne találkozzon a tekintetetek. Ha a szemedben kedvességet és hajlandóságot lát szívesebben fogja majd nézegetni. Mosolyogj sokat. Beszélgess vele. Nedvesítsd meg néha a nyelveddel az ajkaidat. Terjeszd ki a kommunikációt az érintések szintjére, például érj egy pillanatra a kezéhez miközben helyeselsz valamire amit mond, 'véletlenül' 'csak hogy elférj' simulj hozzá picit mikor elmész mellette. Persze ne vidd túlzásba, fontos hogy spontánnak és véletlennek tûnjön. Játssz a hajaddal, meg ilyenek. Ne kelljen már vadászni tanítanom egy párducot :) NE öltözz kihívóbban, azzal éppenséggel átlagossá válnál. Legalábbis kívülrõl ne, de ha a szokásos ruha alatt elkezdesz szexisebb fehérnemût hordani, õ meg megpillant egy-egy 'véletlenül' kivillanó pántot vagy ilyesmit, azzal lefoglalod az agyát aznap estére :P Ha jól csinálod akkor mire a srác olyan öreg lesz mint én, neki is meggyõzõdésévé fog válni, hogy a visszafogottnak tûnõ lányokban van a legnagyobb tûz. Sok sikert!
szerintem nem elég ha nagyon tetszik. ha eljön az igazi, úgyis tudni fogod. és ha most talán összejönnétek, akkor is.szakítanátok, és nem kellemes az exedet látni minden nap. házi nyúlra nem lövünk.

14 éves srác vagyok. Van egy lány az osztályban aki nagyon tetszik. Az osztályban nagyon kevesen, 13man vagyunk. A csajjal suliban keveset beszélek, de fb-n elég sokat. Eddig teljesen normálisan köszönt (chaten), j elbeszélgettünk. Többi lent?

Valamelyik nap este ráírtam facebookon, így: Szia :D Õ így köszönt vissza: Ehh szia. :) Ezután pár sort beszéltünk és ennyi. Arra lennék kíváncsi, hogy mit jelent nála ez az "ehh". Lehet túl komplikálom adolgokat, de kíváncsi vagyok rá hogy ez mit jelent. :/ Légyszi segítsetek köszi :)

Legjobb válasz: Igen, kicsit túlkomplikálod... :) Ennyibõl nem tudjuk eldönteni mire értette de hagyd a virtuális kapcsolatot! Ha tetszik állj elé,légy kedves és hívd el valahova! Ha igent mond sok boldogságot, de a nem miatt se aggódj! Legalább megpróbáltad és amúgy is rengeteg idõd van még barátnõt találni! Sok sikert! :)

Igen, kicsit túlkomplikálod... :) Ennyibõl nem tudjuk eldönteni mire értette de hagyd a virtuális kapcsolatot! Ha tetszik állj elé, légy kedves és hívd el valahova! Ha igent mond sok boldogságot, de a nem miatt se aggódj! Legalább megpróbáltad és amúgy is rengeteg idõd van még barátnõt találni! Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi a választ :) Ahhoz túl "fatökû" vagyok. :/ És az a baj, hogy ez egy ilyen "dilis" csaj, és el sem tudom dönteni ki tetszik neki és ki nem :(


Van egy lany az osztalyomban aki nagyon tetszik nekem de azt mondja, hogy nem szeretne az osztalybol senkivel se jarni. Hogyy randizzak vele?

Legjobb válasz: Ez csak egy gyenge kifogás arra, hogy nem jössz be neki. Nem fogja megakadályozni a szerelmet holmi osztály.

Ez csak egy gyenge kifogás arra, hogy nem jössz be neki. Nem fogja megakadályozni a szerelmet holmi osztály.
Ez nem minden esetben kifogás. Én sem akarok járni egy osztálytársammal (sõt. Meg merem kockáztatni, hogy iskolatársammal sem) pedig van egy fiú, aki igencsak bejön. Azért nem, mert ha valami rosszul sül el, akkor nem hiszem, hogy minden egyes nap a szemébe tudnék nézni, amíg fel nem dolgozom.
A kérdező hozzászólása: Ertem kossz mas tanacshogy hogy kezdemenyezzek?
A kérdező hozzászólása: En mar probalkoztam vele 1 eve de nem jott ossze szerintetek hogyan kozelitsek?
Pedig igaza van a lánynak! Osztálytárssal én se kezdtem volna ki sose! Mert ha szakítotok, utána igencsak kellemetlen lesz nap mint nap találkozni. Ha meg járnátok, arra is fel kell ám készülni, hogy az egész osztály rajtatog fog csámcsogni. Szóval én se ajánlom!

Van egy lány az osztályban aki nagyon tetszik.14 éves vagyok de nem merek oda menni hozzá. Nem tudom mit mondjak neki és nem akarok leblokkolni. Mit mondjak neki?

Segítsetek előre is kösz

Legjobb válasz: Érdekes módon senki nem írta, osztályon belül nem érdemes. Próbálj meg vele beszélgetni, ülj oda mellé szünetekben, "faggatózz" róla mit szeret mi a kedvenc virága, mi a kedvenc csókija, utána héten vagy másnap lepd meg valamelyikkel, és próbálj meg vele suli után találkozni, kérdezd meg nincs-e kedve közös programhoz...

Érdekes módon senki nem írta, osztályon belül nem érdemes. Próbálj meg vele beszélgetni, ülj oda mellé szünetekben, "faggatózz" róla mit szeret mi a kedvenc virága, mi a kedvenc csókija, utána héten vagy másnap lepd meg valamelyikkel, és próbálj meg vele suli után találkozni, kérdezd meg nincs-e kedve közös programhoz...
Kérd meg, hogy magyarázza el a matekot.
1.ez hülye ötlet... hívd félre és mondd meg neki h tetszik neked! 14/L
Miért lenne hülye ötlet? Gondoltam itt arra, hogy ebbõl bármi lehet ez csak egy kezdõ lökés. Matekkal kezdõdik beszélgetéssel folytatódik. Ha legalább egyszer hozzá mer szólni akkor másodszorra könnyebben megy nyilván.
Hááát lehet...végülis ja...

Van egy lány az osztályban akit nagyon szeret az osztályfőnökünk (kis kedvenc), de a többieket ez annyira idegesíti. Engem pl nem, de a többi 26 gyereket igen. Miért vannak ettől úgy ki?

Legjobb válasz: "A normális arcok rühellik a stréber s*ggnyalókat." Én meg rühellem az életképtelen, buta, neveletlen divatseggnyalókat. Általában akik utálják azt aki tanul, azok teszik fel a hasonló kaliberû kérdéseket, mintpéldául: "discos legyek vagy emo-s" Belõlük lesznek az életképtelen munkanélküliek vagy egyéb, míg a normális arcok dolgoznak, adóznak stb. Kedves kérdezõ, a többi 26 irigy. Üdv! (Egy nem jó tanuló)

"A normális arcok rühellik a stréber s*ggnyalókat." Én meg rühellem az életképtelen, buta, neveletlen divatseggnyalókat. Általában akik utálják azt aki tanul, azok teszik fel a hasonló kaliberû kérdéseket, mintpéldául: "discos legyek vagy emo-s" Belõlük lesznek az életképtelen munkanélküliek vagy egyéb, míg a normális arcok dolgoznak, adóznak stb. Kedves kérdezõ, a többi 26 irigy. Üdv! (Egy nem jó tanuló)
Szerintem ez helyzet függõ. Van olyan, aki nem tehet róla és azért kivételeznek vele, mert valamivel kiérdemli, míg egyesek szó szerint benyalják magukat. Én már mindkettõ esettel találkoztam, de nem ítéltem el senkit. Mindenki azt tesz, amit akar. Amikor valaki iskolai díjat kap olyanért, aminek semmi köze sincs a tanulmányi teljesítményéhez, míg a többi színötös csak néz, elgondolkodom, hogy ez miért is történik így. De aztán rájövök, hogy úgysem számít, hogy ki mit gondol. A tudást tõled nem tudják elvenni, az hogy nem értékelik úgy, mint másét, rosszul eshet, de a suliból kikerülve senkit sem fog érdekelni ez. A felnõttek világában õ már nem lesz kiskedvenc. Nekem volt egy ilyen osztálytársam általánosban. Nem volt a srác rossz tanuló, de különösebb tehetség sem. Ma egy gyárban dolgozik a soron, a gimit is alig bírta elvégezni. Tudod miért? Mert az ilyen kiskedvencek biztosra veszik, hogy õk a legjobbak és némelyikük úgy elszáll magától, hogy azt hiszi, õ majd mindig a legjobb jegyet kapja, ha nem is tesz érte. Az élet másként osztályoz.
A normális arcok rühellik a stréber s*ggnyalókat. Nem ismerem az osztálytársad, de az általam ismert tanárnénikedvencek mind-mind ilyenek, simán életképtelenek.
Az elsõ hozzászóló vagyok. Osztályelsõ voltam mindig, rendesen tanultam, de sosem voltam kiskedvenc, sõt! Miért is lettem volna irigy bákire is? :DDD Nem hiszem, hogy a többi 26 ember idióta a kérdezõ osztályában. Szerintem pont, hogy én voltam a normális arc, kell, hogy legyen egy fiatalban egy kis csibészség. Nem lettem munkakerülõ, diplomás állásban dolgozom :)
Nem biztos, hogy a lany tehet rola hogy kedvenc, vannak idiota tanarok akik csak ugy ok nelkul kiveteleznek valakivel.De ha valami "talpnyalo kis libarol" van szo az mar idegesito.En is voltam mar a te helyzetedbe, hogy nem erdekelt, de volt olyan is hogy kivoltam akadva mert engem utalt az illeto tanar es kisseb jegyet kaptam mikozben a kis kedvencke a megerdemeltnel jobbat.De olyan is volt hogy en voltam a kedvence na ezis [email protected] helyzet, nem voltam se jo tanulo de meg soha kedves se voltam azzal a tanarral nem is birtam soha, szal en nem irigylem a "kiskedvenceket".Ha teged nem erdekel az nem gond, ha nem latszik az erdemenyeken akkor nincs baj hadd legyen csak a "kedvenckeje".
Igen értelek, de arról nem tehet a gyerek, hogy a tanárok kivételeznek vele. Ezért diszkriminálni valakit butaság.
én mondok egy jobbat, nálunk egy gyerek általánosban csak azért volt kiskedvenc mert az ofõnk a család barátja volt... a másik suliban mindenbõl 2-es, 3-as volt, és mikor átkerült hozzánk hirtelen 5-ös lett... és most hogy átkerült középiskolába érdekes mód újból 3-as lett... mindenki utálta ahogy kivételeztek vele, simán puskázhatott bárhol, mindig ott panaszkodott nekünk hogy nem érti az anyagot és másnap érdekes mód mégis 5-öst írt... és miért volt kiskedven? csak ezért...
A kérdező hozzászólása: kössz mindenkinek..am.tényleg egy kis liba, meg egyben sokszor felhúzz az orrát... de tényleg kössz
akkor a haverod tetszik neki...
osztálytárssal ne foglalkozz
A kérdező hozzászólása: amúgy lány vagyok
A kérdező hozzászólása: és a haverom meg fiú
Lehet, hogy csak az újdonságod miatt. :) De miért nem mersz beszélni vele? Ha a haveroddal vagy, lehet csak azt nézi, hogyan viselkedsz vele. Egyébként az elõttem szólónak igaza van, osztálytárssal ne nagyon próbálj párkapcsolatba lépni, ha rosszul sül el, nagyon kínos lesz. De azért szurkolok.
A kérdező hozzászólása: koszonom a hasznos tanacsot es a biztatast is egyben
Alap szabaj osztálytársal ÉS lehetoleg sulitársal sem járunk mert az nincs kínos ha szakitotok és unalmassá is válik a kapcsolatotok ha folyton együtt vagytok
húzd meg a haját sünetben, utánad szalad és már kettesbe vagytok és you are the winner :D.
A kérdező hozzászólása: Nem szereti ha a haját húzkálják szóval nem a legjobb ötlet.
Elõször randira hívnám pár randi után megkérdezném hogy járna e velem
Írj neki szerelmeslevelet. :D:D
Szerintem csak hívd el valahova és beszélgessetek, majd kiderül a dolog ... Egyébként milyen nemzetiségû vagy? :)
A kérdező hozzászólása: Kínai vagyok
Szerintem nem lesz gond. Legyél vicces, és nyert ügyed van.

Van egy lány az osztályomban aki nagyon kedves meg minden, és ha vele beszélek mindig zavarban vagy! Bármelyik másik lánnnyal beszélek bármikor, soha nem vagyok zavarban. Vele mégis! Pedig nem vagypk bele szerelmes meg semmi különös. Miért?

Mert amúgy szép lány és végül is tecchetne is de akkor is! nem értem miért van ez ! segítsetek!

Legjobb válasz: Ugyan már, legalább magad elõtt ne tagadd le! Ismerd be magadnak, hogy tetszik, beszélj vele sokat,(az mindig beválik, mert minden lány duma-duma-duma-duma:D) és így legalább jobban megismered, hívd le egy közeli, és kezdjetek el hülyülni, vagy menjetek el a környékre sétálni...stb. Néha-néha lepd meg valamivel, mondjuk mini plüss, vagy ha baromi kreatív vagy barkácsolj neki valami szépet...és figyeld, hogy szeret-e veled lenni... ja és napi szinten beszélj vele.Aztán ha még mindig tetszik, és úgy érzed neki is tetszel, akkor kérdezd meg, hogy nem járna-e veled.És minden jön magától.Hallgasd meg mindig amit mondani szeretne...és legyél figyelemmel a érzései iránt...éreztesd vele, hogy te igenis szereted!És akkor minden olyan lesz mint a karikacsapás!:DD

Ugyan már, legalább magad elõtt ne tagadd le! Ismerd be magadnak, hogy tetszik, beszélj vele sokat, (az mindig beválik, mert minden lány duma-duma-duma-duma:D) és így legalább jobban megismered, hívd le egy közeli, és kezdjetek el hülyülni, vagy menjetek el a környékre sétálni...stb. Néha-néha lepd meg valamivel, mondjuk mini plüss, vagy ha baromi kreatív vagy barkácsolj neki valami szépet...és figyeld, hogy szeret-e veled lenni... ja és napi szinten beszélj vele.Aztán ha még mindig tetszik, és úgy érzed neki is tetszel, akkor kérdezd meg, hogy nem járna-e veled.És minden jön magától.Hallgasd meg mindig amit mondani szeretne...és legyél figyelemmel a érzései iránt...éreztesd vele, hogy te igenis szereted!És akkor minden olyan lesz mint a karikacsapás!:DD
Hát, haver, te beleestél a lányba. Azt ajánlom, hogy viselkedj vele úgy, ahogy másokkal. Persze, én is zavarba lennék, ha egy szép lánnyal beszélnék. Meríts az önbizalmadból és hívd el fagyizni. A nyáron. Vagy a tavasszal. Aztán majd megmondja, hogy tetszel neki vagy sem. Sok sikert. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen!!!! :DD

Van egy lány az osztályomban aki nagyon tetszik nekem de nem tudom hogyan érjem el azt hogy megszeressen szerintetek?

Legjobb válasz: Hát hogy érd el, hogy megszeressen?? Hmm. Lehet, hogy már tetszel neki, de nem tudsz róla. Amúgy ha meg tudod, hogy tetszel neki, akkor keresd a társaságát. Levelezgess vele órán meg ilyenek. Pl.: nekem is az egyik osztálytársammal tetszünk egymásnak, de õ nem tudja, hogy nekem is õ, de én tudom, hogy én neki igen. Na m1. Az a lényeg, hogy õ el akarja azt érni nálam, hogy nekem is tetszedjen õ (pedig már elérte) és õ ezt úgy csinálja, hogy szünetben velem van..néha lejön hozzánk és dumálgatunk, néha megölel meg ilyenek!!

Hát hogy érd el, hogy megszeressen?? Hmm. Lehet, hogy már tetszel neki, de nem tudsz róla. Amúgy ha meg tudod, hogy tetszel neki, akkor keresd a társaságát. Levelezgess vele órán meg ilyenek. Pl.: nekem is az egyik osztálytársammal tetszünk egymásnak, de õ nem tudja, hogy nekem is õ, de én tudom, hogy én neki igen. Na m1. Az a lényeg, hogy õ el akarja azt érni nálam, hogy nekem is tetszedjen õ (pedig már elérte) és õ ezt úgy csinálja, hogy szünetben velem van..néha lejön hozzánk és dumálgatunk, néha megölel meg ilyenek!!
Az elõttem szóló remekül összefoglalta mit kell ilyen esetben tenni. Amit írt, azt kövesd szerintem pontosan, ennél többet nem tudsz tenni egyelõre. :) Sok sikert!:) 16/F
én 15/L Hát nem tudom. Ennél többet nem nagyon tudsz tenni. Talán, késõbb hívd el valahova. Talán elõször ne csak õt hívd el, hanem többen mennyetek el mondjuk moziba vagy valahova..és akkor is "közeledhetsz" hozzá. Pl.: moziban egymás mellé ülve meg ilyenek. Szépen fokozatosan! De az se jó, ha túl nyomulós vagy!!
Hány éves vagy?
jaj istenem, ez annyira aranyos!:) emlékszem, mikor én is épp 12 voltam, és bele voltam zúgva egy fiúba. persze õ errõl nem tudott, de már 6. éve volt így. aztán igazából én voltam az, aki elkezdett közeledni a másik felé, mert már nem bírtam nélküle. ..persze csak ahogy egy 12 éves szerelmes lány nem tudja kibírni:) nem voltunk olyan hû de jóban, de azért jól megvoltunk, így elhívtam õt, a fiút és 2 közös barátunkat hozzánk (ezt ne csináld, így visszagondolva nekem is nagyon furcsa:D). na aztán a vége az lett, h õ is elhívott minket hozzájuk (nekem cselesen 2 órával korábbra mondta az idõpontot), és összejöttünk:) ma is nagyon jó visszagondolni rá. elsõ szerelem, elsõ barát. és most így, 4 év után újra elkezdtek alakulni a dolgok. egy éve nem láttam, csak msn-en beszélgettünk, és elhívott randizni. csütörtökön találkoztunk. és megint találkozni akar. nem tudom, mi legyen. nehéz dolog a szerelem:) és igazából fogalmam nincs, miért írom le ezeket:D talán mert annyira kikívánkozik belõlem, de nem akarok még senkinek beszélni róla, de itt úgyse tudják, ki vagyok, és így egyszerûbb:) na de a lényeg, amit mondani akarok, hogyha tetszik, akkor mindenképpen hívd el valahova. azt ne csináld, hogy semmit nem teszel a dolog érdekében, mert lehet, h egész életedben bánni fogod, és azon fogsz rágódni, hogy 'mi lett volna ha..' azt ne találd ki kifogásnak, hogy lehet, hogy még nem tetszel neki. mert ezt nem elszomorításképpen mondom, de ha eddig nem tetszettél meg neki, akkor nagyon sok esély nincs rá, hogy ezután megtetszel. szóval hajrá, csapj le a lányra! persze csak szép lassan!:) 17/L
szerintem hagyd a fenébe, még nagyon fiatal vagy, pár hónap mulva ugy is megtetszik valaki más, föleg igy hogy fiu vagy. Meg amugy is nem szerencsés osztálytárssal járni, mivel ha valami nem jol sül el köztetek, akkor is mindennap eggyütt kell lennetek, látnotok kell egymást ami viszont elég kellemetlen, de ahogy gondolod
Elõször kerûl hozzá közelebb a szünetben, vegyél egy balatonszeletet, vagy egy csokit, és amikor odaérsz mellé, akkor kezded kibontani, majd csak úgy mellesleg megkérdezed, -Kéred a felét? aztán elkezdel vele beszélgetni. Elõször inkább csak kérdezgesd, mi a kedvenc édessége, a kedvenc színe, a kedvenc virágja, milyen zenét szeret. Persze nem kell egyszerre letámadni.Amikor észreveszed, hogy csak ímmel-ámmal válaszol, vagy otthagy, kár a gõzért.Ha úgylátod szívesen beszélget veled, akkor meglepheted egy szál virággal a nénnapján, csokival, szép képeslappal, amire írsz egy nagyonszép idézetet, vagy lemásolsz egy cd-t a kedvencébõl. Ha ezeket elfogadja, akkor jöhet a mozi.A nõk szeretik, ha odavannak értük a férfiak, ezt nagykorodban se felejtsd el!Igaz, hogy még fiatal vagy, de valamikor elkell kezdeni. Sok sikert kisöreg!!!! Ezt egy jó pali üzeni neked.
17:46os, ne mondd, hogy te még sose voltál szerelmes. és azt se próbáld elhitetni, hogy semmit nem próbáltál tenni. ha tetszik neki, ha próbálkozzon be a lánynál. az embernek tanulnia kell valamibõl, és tapasztalatokat kell szereznie. hajrá, kissrác!:)
esetlek, ha meghívsz barátokat, õt is meghívhatod, mint barát és majd idõvel kialakul minden.
Szerintem elõször barátkozz meg vele (nagyon szorosan), ismerjétek meg egymást jobban (h legyen hözös téma) és utána amikor csak ketten vagytok valahol, akkor mond el neki mit érzel. De addig kitartónak kell lenned és ne ilyedj meg ha pl: 1 nap nem keresi a társaságodat, mert másnap meg fogja :)
15/f Fuzd Meg es nem kotovel xD:) ) mondjuk 12 eves vagy akkor inkabb vegyel neki meseskonyvet:D
XD Hát na...a fiú sokszor.. :) ))
ezek jó válaszok, kár hogy a mi osztályunkban kevesen csinálják így :D
1. Tudd meg, hogy van-e fiúja. Ha van, ne próbálkozz. 2. Hívd fel a figyelmét magadra valamivel. Éreztesd vele, hogy õ több neked, mint egyszerû osztálytárs. Ha elég érett vagy, tudni fogod, hogy ezt hogy csináld, de azért néhány tipp: csapódj hozzá a szünetekben, beszélgess egy kicsit vele, de ne legyél tolakodó. Dícsérd meg valamért (a hajáért, a ruhájáért, egy jó feleletért, bármiért). Óra alatt, szünetekben, próbáld elkapni a tekintetét, és ha ez megvan, mosolyogj rá, de ne vigyorogj. 3. Ha az elõzõek sikeresek (nem utasít el), akkor hívd meg õt egy sétára, vagy becsüccsenni valahová, de az elsõ alkalommal semmiképpen sem olyan helyre, ahol a "lényegre" lehetne térni. Az még ráér... 4. Legyél tapintatos: nem kell tudatni az egész osztállyal, hogy hajtasz rá. Úgyis rájönnek maguktól... :-) 60/f
Köszönöm :) )
Szivesen!! :)
A kérdező hozzászólása: értem köszi
A kérdező hozzászólása: és mivan ha nem még tetszek neki?
A kérdező hozzászólása: köszi!! te hány éves vagy ?
A kérdező hozzászólása: 12 lehet hogy kicsi vagyok de...
kedves utolsó!látom nagyon kedves vagy:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!