Találatok a következő kifejezésre: Van egy az osztályomban, aki (192 db)

Van egy fiu az osztályban aki nagyon tetszik hogy tudnám felkelteni a figyelmét?

De nem figyel rám mert a lányok töbsége nagyon kihivoan öltözködik én meg nem.

Legjobb válasz: :) Amikor a kérdésre klikkeltem azon gondolkodtam, hogyan fogalmazzam értékelhetõ válasszá azt hogy villants neki cickót, de a kisbetûs rész után inkább mégse. Szemezz vele! Oké, tudom hogy jelenleg nem veled foglalkozik, de egy osztályba jártok, lehetetlen hogy ne találkozzon a tekintetetek. Ha a szemedben kedvességet és hajlandóságot lát szívesebben fogja majd nézegetni. Mosolyogj sokat. Beszélgess vele. Nedvesítsd meg néha a nyelveddel az ajkaidat. Terjeszd ki a kommunikációt az érintések szintjére, például érj egy pillanatra a kezéhez miközben helyeselsz valamire amit mond, 'véletlenül' 'csak hogy elférj' simulj hozzá picit mikor elmész mellette. Persze ne vidd túlzásba, fontos hogy spontánnak és véletlennek tûnjön. Játssz a hajaddal, meg ilyenek. Ne kelljen már vadászni tanítanom egy párducot :) NE öltözz kihívóbban, azzal éppenséggel átlagossá válnál. Legalábbis kívülrõl ne, de ha a szokásos ruha alatt elkezdesz szexisebb fehérnemût hordani, õ meg megpillant egy-egy 'véletlenül' kivillanó pántot vagy ilyesmit, azzal lefoglalod az agyát aznap estére :P Ha jól csinálod akkor mire a srác olyan öreg lesz mint én, neki is meggyõzõdésévé fog válni, hogy a visszafogottnak tûnõ lányokban van a legnagyobb tûz. Sok sikert!

:) Amikor a kérdésre klikkeltem azon gondolkodtam, hogyan fogalmazzam értékelhetõ válasszá azt hogy villants neki cickót, de a kisbetûs rész után inkább mégse. Szemezz vele! Oké, tudom hogy jelenleg nem veled foglalkozik, de egy osztályba jártok, lehetetlen hogy ne találkozzon a tekintetetek. Ha a szemedben kedvességet és hajlandóságot lát szívesebben fogja majd nézegetni. Mosolyogj sokat. Beszélgess vele. Nedvesítsd meg néha a nyelveddel az ajkaidat. Terjeszd ki a kommunikációt az érintések szintjére, például érj egy pillanatra a kezéhez miközben helyeselsz valamire amit mond, 'véletlenül' 'csak hogy elférj' simulj hozzá picit mikor elmész mellette. Persze ne vidd túlzásba, fontos hogy spontánnak és véletlennek tûnjön. Játssz a hajaddal, meg ilyenek. Ne kelljen már vadászni tanítanom egy párducot :) NE öltözz kihívóbban, azzal éppenséggel átlagossá válnál. Legalábbis kívülrõl ne, de ha a szokásos ruha alatt elkezdesz szexisebb fehérnemût hordani, õ meg megpillant egy-egy 'véletlenül' kivillanó pántot vagy ilyesmit, azzal lefoglalod az agyát aznap estére :P Ha jól csinálod akkor mire a srác olyan öreg lesz mint én, neki is meggyõzõdésévé fog válni, hogy a visszafogottnak tûnõ lányokban van a legnagyobb tûz. Sok sikert!
szerintem nem elég ha nagyon tetszik. ha eljön az igazi, úgyis tudni fogod. és ha most talán összejönnétek, akkor is.szakítanátok, és nem kellemes az exedet látni minden nap. házi nyúlra nem lövünk.

Mit tegyek? Van egy lány az osztályunkban aki nagyon bejön nekem és én is neki de az a baj hogy ő az osztályunk "társadalmilétrája" alján én pedig a tetején vagyok.

Járni akar velem. Nem tudom mit mondjak neki mert félek hogy az oszt társaim basz_gatnának

Legjobb válasz: Elõször is döntsd el: járni akarsz vele, egy társat akarsz, akit szerethetsz, és aki szeret, vagy egy divatbabát, akivel tetszeleghetsz a többiek elõtt?

Elõször is döntsd el: járni akarsz vele, egy társat akarsz, akit szerethetsz, és aki szeret, vagy egy divatbabát, akivel tetszeleghetsz a többiek elõtt?
Jujj, de le ne írjam, minek vagy te a tetején!! :D Egy "alfahím" onnan ismerszik meg, hogy le..ja, ki mit gondol, ki mit mond, hozzá alkalmazkodnak a többiek, az õ szava a döntõ, fel se merül benne, hogy alkalmazkodnia kéne a sleppje elvárásaihoz, inkább pont fordítva. Ha te ennyire félsz, hogy egy csaj miatt b..gatni fognak, és a csajnak szemmel láthatóan ilyesmitõl nem kell tartania a saját köreiben, akkor erõsen feletted áll. :D Csak hogy tudd, hányas a kabát. Nekem nem kéne olyan kis nyápic puhapö.cs, aki helyett a haverok döntik el, kivel járhat, és ha nem tetszik a választása, akkor lehet b..gatni. Fura elképzeléseid vannak a "társadalmi ranglétráról", de úgy általában az emberi kapcsolatokról is. Lehet, hogy te másik klikkhez tartozol, és meggyõzõdésed, hogy ti vagytok a menõk meg a fa.szagyerekek, de szemmel láthatóan tévedésben vagy. ;)
Hat ocskos te se vagy normalis, mar bocsass meg erte! Tarsadalmi rangleta? Viccelsz? Nem tudom hany eves vagy, de ez engem nagyon felidegesitett! Lassan 18 leszek, mindenki kedvelt a suliba, ellensegem sose volt a szavamra is adtam, a buli 90%-at en szerveztem, de egyatalan nem erzem magam semmivel jobnak egy csendesebb, visszahuzodo baratomnal! Haverjaim velemenyere sose adtam ilyen temaba, ha bejon neked a lany akkor mi a kerdes? Szeretni akarsz valakit es az osszes jot ami vele jar vagy "nagymeno" szingli akarsz maradni (es minden rossz ami ezzel jar)… Ha tenyleg tetszik akkor mi a kerdes, de most komolyan???
ha te vagy felül akkor nincs baj! Mutass példát! Ragadd ki az elnyomásból! Ha nem adsz a többiek szavára és úgy cselekszel, persze lekerülhetsz te is az aljára, de mi a jobb szabadon gondolkodni és cselekedni azt amit érzel vagy követni birkamód a többieket? azok akiket elnyom a társadalom azoknak ép az egója! ezt észre fogod venni jövõbeli kapcsolataidban is!
Haver. Elõször is enged meg, hogy némi kritikával éljek: Kapj már a fejedhez! Társadalmi létra? Most komolyan, ez még valahol befolyásoló tényezõ? Hány éves is vagy? Ha tetszel neki, és õ is neked, akkor mi a gond? Szard már le, hogy a többiek mit gondolnak... én, ha az egyetemen bárki ilyet, vagy akár ehhez hasonlót csinálna velem szemben, annak erõst a szájába lépnék.
"osztályunk "társadalmilétrája" alján én pedig a tetején vagyok" Ez meg mi? Társadalmi létra? A sok kis majomról beszélsz akik azt gondolják õk szarták a spanyolviaszt és õk a menõk? Közben egy nullák, szolgalelkû senkik akik mennek a tömeg után? Ennek állsz a tetején? Jó neked! Akit nem lehet befolyásolni és szarik a többiek véleményére, azt csinálja ami neki jó akinek meg nem tetszik bekaphatja az az egyéniség. Az ilyen csoportok ahol a nagypofájú, jellemtelen magukat nagymenõ, vagány embernek tartó retardált senkiházik vannak akik a lelküket eladják azért, hogy a többieknek megfeleljenek azok nem menõk kisfiam...azok az igazi befolyásolható és kiszámítható senkik. Legyél tökös és csináld azt ami jól esik és szard le az osztályod véleményét...vagy annyira menõ vagy, hogy ha [email protected] mész is felhívod a menõ haverjaid, hogy engedik-e neked? Társadalmi létra mi? Kész vicc!!!!!!
Másik suliból nézz ki nõt szerintem. Kinek hiányzik az, hogy valaki egész nap a nyakán lógjon. A suli a tanulás mellet a haverokról is szól, nem az istápolásról. Bõven elég suli, meg edzés után csajozni. Én így nem kapnék levegõt. Ha meg aggasztanak a haverok, akkor te sem vagy olyan felül, mint képzeled. Egy alfa hímet senki nem merne [email protected], akárki is a nõje, vagy akármit csinál.
Ha bejön neked, akkor ilyen esetben kerüld el. Ha szereted, akkor meg az oszt társaidat kerüld. Ennyi!
/facepalm
hát osztálytársal nem jó járni, tapasztalatból mondom. Ha hamarosan más suliba fogtok járni, úgyértem jön a vizsga, és más osztályokba kerültök, akkor ne tétovázz. Ha meg még van pár évetek, gondold meg, mit veszthetsz, és hogy megéri-e. Beszelj errõl a legjobb haveroddal, ha õ megérti nincs baj, a nem, akkor sincs, ha tényleg menõ vagy, találsz mást:)

14 éves vagyok. Van egy fiú az osztályban aki mindig bámul de nem szól hozzám. Nem értem mert ha tetszenék neki akkor nem ölelgetne más lányokat. Nekem tetszik a fiú. Mit kéne tennem?

Legjobb válasz: 14 éves vagyok. Van egy fiú az osztályban aki mindig bámul de nem szól hozzám = tuti ,hogy nagyon bejössz neki,és azért nem mer megszólítani ,és az hogy más lányokat ölelget az nem jelent semmit,mert szerintem csak baráti ölelések , mond meg a fiúnak ,hogy tetszik,és hogy szeretnéd közelebbrõl megismerni:D

14 éves vagyok. Van egy fiú az osztályban aki mindig bámul de nem szól hozzám = tuti , hogy nagyon bejössz neki, és azért nem mer megszólítani , és az hogy más lányokat ölelget az nem jelent semmit, mert szerintem csak baráti ölelések , mond meg a fiúnak , hogy tetszik, és hogy szeretnéd közelebbrõl megismerni:D
Sosem értettem , hogy mi annyira nehéz abban hogy megszólítasz valakit aki tetszik:D
Felejtsd el minnél hamarabb, amíg még nem késõ. Én több mint egy évig voltam szerelmes egy srácba, ami nem is csoda, hogy bele szerettem, hiszen mondta, hogy szépnek talál, meg ölelgetett, meg így szeret meg úgy, aztán amikor egyik ismerõsöm a tudtára adta, hogy mit érzek, közölte, hogy van barátnõje, na köszönöm szépen. Azt hittem elsüllyedek. Lehet csak barátkozni szeretne veled, ne legyenek nagy reményeid és akkor nem koppansz nagyot. Ha tetszel neki, akkor azt elõbb utóbb úgyis a tudtodra fogja adni, például elhív valahová, ami nagyon jó dolog lenne, de ha nem azt sem éld meg ttragédia ként. Próbálj meg nem sokat gondolni rá és majd lesz valami. Azért sok sikert.
És ha csak barátságból ölelgeti a lányokat? Azért néz téged, mert szimpatikus vagy, ha más lányokat is ölelget, de nem barátságból akkor hagyd szerintem.
hagy h seggbe rakjon aztzán pattintsd le ez a legjobb megoldás 14 évesen meg már túl öreg vagy
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat:D csak az a baj, hogy nem merem megszólítani:S
Pedig tisztázd minnél hamarabb, mert ha belehabarodsz csak rosszabb lesz, inkább az elején derüljön ki, és akkor legalább kiderül, hogy nem vezstegeted az idõdet olyanra aki meg sem érdemli. Csak bátran!!!!


14 éves srác vagyok. Van egy lány az osztályban aki nagyon tetszik. Az osztályban nagyon kevesen, 13man vagyunk. A csajjal suliban keveset beszélek, de fb-n elég sokat. Eddig teljesen normálisan köszönt (chaten), j elbeszélgettünk. Többi lent?

Valamelyik nap este ráírtam facebookon, így: Szia :D Õ így köszönt vissza: Ehh szia. :) Ezután pár sort beszéltünk és ennyi. Arra lennék kíváncsi, hogy mit jelent nála ez az "ehh". Lehet túl komplikálom adolgokat, de kíváncsi vagyok rá hogy ez mit jelent. :/ Légyszi segítsetek köszi :)

Legjobb válasz: Igen, kicsit túlkomplikálod... :) Ennyibõl nem tudjuk eldönteni mire értette de hagyd a virtuális kapcsolatot! Ha tetszik állj elé,légy kedves és hívd el valahova! Ha igent mond sok boldogságot, de a nem miatt se aggódj! Legalább megpróbáltad és amúgy is rengeteg idõd van még barátnõt találni! Sok sikert! :)

Igen, kicsit túlkomplikálod... :) Ennyibõl nem tudjuk eldönteni mire értette de hagyd a virtuális kapcsolatot! Ha tetszik állj elé, légy kedves és hívd el valahova! Ha igent mond sok boldogságot, de a nem miatt se aggódj! Legalább megpróbáltad és amúgy is rengeteg idõd van még barátnõt találni! Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi a választ :) Ahhoz túl "fatökû" vagyok. :/ És az a baj, hogy ez egy ilyen "dilis" csaj, és el sem tudom dönteni ki tetszik neki és ki nem :(

Van egy lany az osztalyomban aki nagyon tetszik nekem de azt mondja, hogy nem szeretne az osztalybol senkivel se jarni. Hogyy randizzak vele?

Legjobb válasz: Ez csak egy gyenge kifogás arra, hogy nem jössz be neki. Nem fogja megakadályozni a szerelmet holmi osztály.

Ez csak egy gyenge kifogás arra, hogy nem jössz be neki. Nem fogja megakadályozni a szerelmet holmi osztály.
Ez nem minden esetben kifogás. Én sem akarok járni egy osztálytársammal (sõt. Meg merem kockáztatni, hogy iskolatársammal sem) pedig van egy fiú, aki igencsak bejön. Azért nem, mert ha valami rosszul sül el, akkor nem hiszem, hogy minden egyes nap a szemébe tudnék nézni, amíg fel nem dolgozom.
A kérdező hozzászólása: Ertem kossz mas tanacshogy hogy kezdemenyezzek?
A kérdező hozzászólása: En mar probalkoztam vele 1 eve de nem jott ossze szerintetek hogyan kozelitsek?
Pedig igaza van a lánynak! Osztálytárssal én se kezdtem volna ki sose! Mert ha szakítotok, utána igencsak kellemetlen lesz nap mint nap találkozni. Ha meg járnátok, arra is fel kell ám készülni, hogy az egész osztály rajtatog fog csámcsogni. Szóval én se ajánlom!

Van egy lány az osztályban aki ebben az évben megnyert egy fontos versenyt. Azt tavaly én nyertem meg. Az egész osztály azt szerette volna h én nyerjem meg, és kiutálták őt. vagyis nem szeretik. én is utáljam? Vagy barátkozzak vele?

Legjobb válasz: Miért utálnád? A többiek is csak irigyek!!! Igazán szép magyar tulajdonság:S:S Ha valaki okosabb nálunk azt el kell ismerni, ettõl te nem vagy kevesebb!!Szerintem barátkozz vele. Ezzel is bizonyíthatod h te más vagy mint a többiek. Persze, ha a másik lány emberileg kifogásolható az más...

Miért utálnád? A többiek is csak irigyek!!! Igazán szép magyar tulajdonság:S:S Ha valaki okosabb nálunk azt el kell ismerni, ettõl te nem vagy kevesebb!!Szerintem barátkozz vele. Ezzel is bizonyíthatod h te más vagy mint a többiek. Persze, ha a másik lány emberileg kifogásolható az más...
Nõjetek fel egy kicsit... Szerintem nyugodtan barátkozz vele. Legfeljebb téged is kiutálnak. Ilyesféle dolgokon én is átestem, közutálat tárgya voltam, és ha valaki mellém állt, automatikusan õ is... :-) Gyerekes dolog.
Nõjjetek már fel könyörgöm.Örülök hogy csak ennyi problémád van.
Miért kellene utálnod? Persze rosszul esik, hogy ne te nyertél, de hát most ne legyen õ hibás azért, mert mondjuk okosabb, szorgalmasabb, vagy most egyszerûen csak szerencsésebb volt. Állj ki mellette nyugodtan az osztállyal szemben. Hátha hallgatnak rád, és õt sem fogják utálni. Ha eddig bírtak, és szurkoltak neked, sõt még egy lányt is megutáltak miattad, nem hiszem, hogy hirtelen ellened fordulnának. Legyetek egy kicsit komolyabbak, érettebbek.
SZEMETEK VAGYTOK
nem, inkább mutass jó példát a többieknek és igenis állj ki mellette! nem tehet róla, hogy most õ volt a jobb...mit gondolt az osztályod? majd direkt veszít a versenyen , mert õk téged akarnak? ha ennyire szeretnek téged, akkor te lehetsz az, aki segít ennek a lánynak! mutasd meg, hogy te tiszteled mint ellenfeledet, aki most legyõzött. majd jövõre megint megpróbálod....ennyi
Egyetértek a többiekkel. Amikor tavaly Te nyertél, Téged nem utáltak ki, akkor most ne utáljátok ki õt sem. Barátkozz vele. AKi okosabb vagy szerencsésebb Nálad, azt - ha õ nem szemét Veled- nem utálni kell, hanem esetleg eltanulni tõle, amit jól csinált!
Nagyon egyszerû: ha egyébként is barátkoznál vele, akkor barátkozz vele, ha nem (mert pl. nem szimpatikus), akkor meg ne barátkozz. Legyél ember és legyen tartásod. Legyél korrekt és igazságos. Ez csak egy verseny, nem ezen kell alapulni annak, hogy kivel barátkozz és kivel nem. Barátkozz azokkal, akikkel jól érzed magaddal, a többiekkel pedig legyél illedelmes. Ilyen egyszerû az élet.
te már egyszer nyetél ne utáld ezért mert vmiben õ is jó és küzdött érte pfff szánalmas kis pisisek
Bum sàkàlàkà bum bum sàkàlàkà!
jól nézel ki?a csaj aranyos, kedves?vagy inkább bunkó népszerû fajta?mert ha te nyomi vagy õ meg bunkó akkor inkább bele se kezdj.ha aranyos lány.és te is nézel ki valahogy csak kezdj el beszélgetni vele.írj rá. vagy kérdezd meg mi is volt a házi.stb. 1000módja van:)
A kérdező hozzászólása: Hát aranyos, meg kedves a lány.
Semmisíts meg meg minden fíut az osztályban és akkor kénytelen lesz téged szeretni.
Osztálytárssal ne!
Ismerös dolog bár ez nálam 16 évesen történt. Meguntam az egész magányosdit, odamentem dumálni stb Elhivtam randira egy hétföi napon. Kaptam egy faszentos nemet.Utánna hát még suliba se akartam menni, eléálni, szemébe nézni meg fõleg.Még arra is gondoltam hogy elmondta a haverjainak és egész nap ezzel fognak szekálni hogy én mi a kék erest akarok egy ilyen kaliberü lánytól.De ezt nagyon becsülöm benne hogy nem kötötte más orrára a dolgot.Most 6 hónap után kezd jobb lenni a , , kapcsolatunk", legalább is már beszélgetünk. Jó dolog a szerelem de osztálytársal semmiképp.

Na szóval van egy gyerek az osztályba aki hozzánk bukott és azt hiszi hogy ő a király, többi lent, szereintetek?

mert a nagyannyja vett neki egy kocsit és 18évesen jogsija van meg akkora szája van hogy alig fér be a suliba, és minden hétvégén úgy leissza magá hogy azt se tudja hogy fiú e vagy lány és ezzel dicsekszik a suliban, és majdnem kiröhög mert kismoto

Legjobb válasz: középiskola negyedikbe már én is kocsival jártam, meg a fõiskolára is, de sose nem voltam beképzelt...de szerencsére a mi osztályunkban mindenki visszafogott volt:)

középiskola negyedikbe már én is kocsival jártam, meg a fõiskolára is, de sose nem voltam beképzelt...de szerencsére a mi osztályunkban mindenki visszafogott volt:)
Szerintem egy s..gfej lehet. Ezt egyrészt az alapján mondom, ahogyan viselkedik, másrészt egy némi értelemmel rendelkezõ ember egy kettest általában annyi alapján is össze tud szedni, hogy ott van az órán, szóval itt már nem azon múlik, hogy mennyit tanul vagy nem tanul... Majd ha kikerül a suliból, és munkát keres, mert el kell tartania magát valamibõl, majd pofára esik.
Kismotorod van, vagy mi? Lemaradt a vége. Ilyen nagyfejû gyökerek mindig lesznek. Ezzel nem tudsz mit csinálni. Csak annyit, hogy tanulsz és megpróbálsz nem foglalkozni vele. Bár nehéz, tudom. De amikor te ötöst kapsz valamibõl meg négyest, akkor egy idõre lecsihad majd. Mármint magában. A külvilágnak ugyanúgy köpi majd a s.art.
A kérdező hozzászólása: köszi a kommenteket :)

Van egy lány az osztályban aki nagyon tetszik.14 éves vagyok de nem merek oda menni hozzá. Nem tudom mit mondjak neki és nem akarok leblokkolni. Mit mondjak neki?

Segítsetek előre is kösz

Legjobb válasz: Érdekes módon senki nem írta, osztályon belül nem érdemes. Próbálj meg vele beszélgetni, ülj oda mellé szünetekben, "faggatózz" róla mit szeret mi a kedvenc virága, mi a kedvenc csókija, utána héten vagy másnap lepd meg valamelyikkel, és próbálj meg vele suli után találkozni, kérdezd meg nincs-e kedve közös programhoz...

Érdekes módon senki nem írta, osztályon belül nem érdemes. Próbálj meg vele beszélgetni, ülj oda mellé szünetekben, "faggatózz" róla mit szeret mi a kedvenc virága, mi a kedvenc csókija, utána héten vagy másnap lepd meg valamelyikkel, és próbálj meg vele suli után találkozni, kérdezd meg nincs-e kedve közös programhoz...
Kérd meg, hogy magyarázza el a matekot.
1.ez hülye ötlet... hívd félre és mondd meg neki h tetszik neked! 14/L
Miért lenne hülye ötlet? Gondoltam itt arra, hogy ebbõl bármi lehet ez csak egy kezdõ lökés. Matekkal kezdõdik beszélgetéssel folytatódik. Ha legalább egyszer hozzá mer szólni akkor másodszorra könnyebben megy nyilván.
Hááát lehet...végülis ja...

Van egy lány az osztályban akit senki sem szeret. De az oszink őt imádja mit tegyünk, hogy ne így legyen szóljunk az oszinal?

Legjobb válasz: Elõször is mi a problémátok ezzel a lánnyal? Másodszor pedig szerintem az osztályfõnök egyrészt azt szeretné, ha õ se érezné magát teljesen kirekesztve és xarul amiatt, hogy senki sem szereti az iskolában (ahova bizonyos korig tanköteles az ember), másrészt talán azt szeretné ezzel mutatni nektek, hogy engedjétek õt is beilleszkedni az osztályba, és legyen õ is a közösség része.

Elõször is mi a problémátok ezzel a lánnyal? Másodszor pedig szerintem az osztályfõnök egyrészt azt szeretné, ha õ se érezné magát teljesen kirekesztve és xarul amiatt, hogy senki sem szereti az iskolában (ahova bizonyos korig tanköteles az ember), másrészt talán azt szeretné ezzel mutatni nektek, hogy engedjétek õt is beilleszkedni az osztályba, és legyen õ is a közösség része.
"szóljunk az oszinak" De elõbb gondold végig, hogy te mit válaszolnál, ha az oszi szólna nektek, hogy mostmár ne utáljátok, hanem szeressétek. Majd ha erre tõled értelmes reakciót kapna, akkor szólj neki arról, hogy õ is utálja...
Ismerjétek meg azt a lányt, hátha mégis értékes. Ha utáljátok, sem magatoknak, sem neki nem segítetek.
azért mert ti nem szeretitek, mindenki másnak is tilos szeretni? szerintem bárki szabadon eldöntheti, kit szeret és kit nem, és bárki megérdemli, hogy szeresse valaki (nem hiszem hogy az a lány embert ölt volna vagy ilyesmi...akkor mi a bûne, ami miatt tilos õt kedvelni?)
Jobbat mondok, mit szólnál, ha téged utálna így mindenki 1 embert kivéve, és õt is arra biztatnák, hogy õ is utáljon?
Miért akarjátok, hogy az 'oszi' is utálja? Mit szólnál, ha valaki azt mondaná neked, hogy mostantól kezdve utálj valakit? Biztos valamiért irigylitek, és szálka a szemetekben, hogy valaki szereti õt :) Nem mondom, szép kis társaság.
a mi osztályunkba is van 1 lány akit mindenki utál és ofõ kedvence-.-" és õ bármit megtehet mert õ cigány meg hogy kiközösítjük, de az senkit sem érdekel hogy õ miket csinál velünk amiért utáljuk õt!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!