Találatok a következő kifejezésre: Van egy az osztályban, akinek csak (29 db)

Van egy lány az osztályban, akinek csak a testét szeretném, de ő szerintem nem lenne benne. Mit tegyek?

Szerelmes volt belém ez a lány de én belé nem és inkább azt mondtam neki hogy ne tovább mert én csak le akartam vele feküdni.

Legjobb válasz: Ez rendes volt tõled, hogy csak azért nem hitegetted tovább, hogy aztán neked jó legyen és elhagyd! Ez írtó ronda dolgog egyébként, ha csak azért akarod és meg is tennéd! Ha egy kicsit is becsülöd azt a lányt, ne tedd meg vele! Nem tudom, hány évesek vagytok, de ez igazán nem is kor függõ. Hagyd õt, keress olyan lányt akit szeretsz õ is szeret és akkor minden oké!:) Nem õ az egyedüli csinos, kívánni való lány!!

Ez rendes volt tõled, hogy csak azért nem hitegetted tovább, hogy aztán neked jó legyen és elhagyd! Ez írtó ronda dolgog egyébként, ha csak azért akarod és meg is tennéd! Ha egy kicsit is becsülöd azt a lányt, ne tedd meg vele! Nem tudom, hány évesek vagytok, de ez igazán nem is kor függõ. Hagyd õt, keress olyan lányt akit szeretsz õ is szeret és akkor minden oké!:) Nem õ az egyedüli csinos, kívánni való lány!!
Én is így jártam (az én testemet akarták) és majdnem odaadtam magam ... soha ne tegyél ilyet mert a világ egyik legundorítóbb dolga ez! Keress olyan lányt aki benne lenne, de osztálytárssal ne kezdj ki.

Van egy lány az osztályomban aki már 3 éve tetszik nekem de csak eddig legjobb baráti kapcsolatot tudtam elérni nála. De én ennél azért többet szeretnék elérni nála. Nem tudnátok valahogy segíteni? Légyszíves. Több infó-t alul tudtok elolvasni. Pls

irjatok :( sajnos már elkövettem azt a hibát hogy egyböl letámasdás szerüen szerelmet vallóttam neki és ő erre azt mondta hogy ő nem TUD így érezni irántam.erre 3 héttel rá osztálykiránduláson mondta hogy próbáljuk meg és ez két hétig tartot odájig jutottunk hogy megöleltük egymást és a dunaparton sételtunk eggyett de évzáró elött azt mondta hogy nem érez irántam semmit és hogy így ennek nincs értelme ezt személyesen mondta meg nekem és akkor kicsordult egy könny csepp a szememböl és elmentem ezzel hogy rendben de én még mindig szeretlek na szerintem ezt se kellet volna mondjam sajna erre rákéthárom héttel minden nap rendszeresen irtunk egymással de csak legjobb barátilag és kérdezte hogy még mindig szeretem e én meg mondtam neki hogy igen még mindig és foglak is erre ebböl nem tudom hogy de az jött le hogy elkezdett sirni a bánatom miaat és kérdeztem tőle hogy nem érez akkor semmit irántam? erre ő azt mondta hogy nem tudom van amikor szeretlek és van amikor csak barátnak tekintek rád erre kiakadtam érzelmileg és barátnői folyamatosan kérdezgették tőlem is meg tőle is hogy milyért n em járunk én erre mindig azt mondtam nekik hogy nem akarom rá eröltetni ezt ezért nem is próbálom és persze azért sem mert nem érez ő is úgy irántam mint én iránta.tippeket szeretnék tőletek hogy mit tudnék kezdeni ezzel mert én tényleg nagyon szeretem őt csak nem tudom hogy tudnám ezt az ő érzelmeiben is kifejleszteni :( ez lenne a történet

Legjobb válasz: Szia:) Mintha én lennék a lány. Mivel van egy fiú aki szeret de én nem érzek iránta úgy. De nem szeretném elveszíteni mert õ egy nagyon különleges fiú számomra. Volt hogy azt éreztem szeretem de rájöttem nekem õ nem több mint egy barát. De azért barátkoztam vele mert vissza utasítottam és ez tudom milyen szar érzés. Nagyon jóba lettünk(elõbb említettem különleges lett számomra). De azt nem mondta neki hogy nekem õ csak barát. Azt hittem neki biztos milyen jó hogy barátok vagyunk. Csak hogy õ ezt félre értette. Azóta nem beszéltünk fél éve.:/

Szia:) Mintha én lennék a lány. Mivel van egy fiú aki szeret de én nem érzek iránta úgy. De nem szeretném elveszíteni mert õ egy nagyon különleges fiú számomra. Volt hogy azt éreztem szeretem de rájöttem nekem õ nem több mint egy barát. De azért barátkoztam vele mert vissza utasítottam és ez tudom milyen szar érzés. Nagyon jóba lettünk(elõbb említettem különleges lett számomra). De azt nem mondta neki hogy nekem õ csak barát. Azt hittem neki biztos milyen jó hogy barátok vagyunk. Csak hogy õ ezt félre értette. Azóta nem beszéltünk fél éve.:/
A kérdező hozzászólása: szia nem tudom hogy te vagy az a lány ha rákérdezek akkor kiderül :) vivien?

Van egy fiú az osztályban aki am az egyik legjobb barátom ojan mint a legjobbbarátnőm csak nekem ő teccik és ezzel nincs baj csak annyi hogy neki van egy 7. es barátnője, mit csináljak? (egyébként én 5. es vagyok)

ár tavaly ilyenkor (pont ilyenkor) jártunk

Legjobb válasz: 1. van barátnõje-kizárva,hogy összejösz vele 2. a legjobbbarátja vagy-kizárva,hogy összejöttök 3. osztálytársal nem kezdünk ki :D(fõleg nem olyannal,akinek van csaja és a legjobbbarátod a srác)

1. van barátnõje-kizárva, hogy összejösz vele 2. a legjobbbarátja vagy-kizárva, hogy összejöttök 3. osztálytársal nem kezdünk ki :D(fõleg nem olyannal, akinek van csaja és a legjobbbarátod a srác)
Elõször is tanulj meg magyarul, másodszor pedig mivan???
Egyetértek az elsõvel!
van barátnõje és neked õ kell? tudod mi vagy?: http://www.youtube.com/watch?v=e5atwIGWc80
Már az ötödikesek is???:( Amúgy szerintem, ha van barátnõje, akkor hagyjad...Majd jön más, fiatal vagy még!:)
hol vannak am a vesszõk am az ojanok am amik seggitik a me gértést?
Én kicskét idõsebb vagyok (középsuli 1.)és pont fordítva (fiú). Nálam már szakított a csaj a pasijával nem rég. és én sem tom mit tegyek.


Van egy fiú az osztályomban aki tetszik. Állandóan néz és amikor beálltam hozzájuk focizni nagyon kedves volt. Az egyik közöségi oldalon kiírta hogy kapcsolatban van. Órákon is nézni szokott. Tetszek neki vagy csak beképzelem magamnak?

Legjobb válasz: Ha mondjuk egyedül van oda mész hozzá , beszélgettek!!! Vagy ha dolgozatot írtatok akkor odamehetsz megkérdezni hozzá hogy, hogy sikerült neki!! :))) sok sikert !

Ha mondjuk egyedül van oda mész hozzá , beszélgettek!!! Vagy ha dolgozatot írtatok akkor odamehetsz megkérdezni hozzá hogy, hogy sikerült neki!! :) )) sok sikert !
szerintem nem...szerintem azért tette ki h kapcsolatban van mert nemakarja h más lányok zavarják..mert lehet h már te vagy neki a kiválasztott :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) .Nem szoktunk annyira beszélgetni, egész suliban csak annyit szólunk egymáshoz hogy "szia".Közeledjek felé?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
figyi..ennél már nem lehet roszabb!!! Találj ki valami témát amirõl tudtok beszélni :) Mindig van valami téma....
ha magadon azt érzed, h egyáltalán nem bírnak a tanárok, akkor lehet. Vagy csak féltékeny vagy rá titkon?
Fordítsuk meg a helyzetet!Én is voltam olyan helyzetben, hogy velem kedves volt a tanár, mert jól ment a matek, a többieknek meg nem...Elég pocsékul éreztem magam, fõleg mert akkoriban mentem át egy másik suliból, ahol bukdácsoltam matekból. De annyira örültem az új lehetõségnek, tele voltam energiával, és az elsõ matekleckével, amit az új tanár adott fel (pár piti példa) órákig (!) eltököltem. Jé, nem is vagyok tök hülye- gondoltam.Szóval ezek után még azért is kellemetlenül éreztem magam, mert tudtam, a többiek is megérthetnék a matekot...( elnézést a kitérõért) Szóval :1. nem kell mindenkit szeretni 2. lehet, hogy jobban tanul nálad, de neked is biztos van valami a tarsolyodban, nemigaz? fogadok jól rajzolsz, vagy jó sportoló vagy...stb 3. õt valószínüleg csak a teljesítményéért szeretik (hiszen nagy ismerkedésre nincs idõ az órákon)4. Te is biztos a kedvence vagy valakinek!
Nincs ehhez feltétlenül köze, de ezt csak te tudhatod. Nem muszáj, hogy mindenki szimpatikus legyen neked, ez így természetes. Csak ne bántsd meg és ne sértegesd, mert annak már nincs értelme.
Nem, nincs köze hozzá.
egyik leghülyébb kérdés az oldalon. szerinted rajtad kívül tudhatja valaki, hogy miért nem szereted a lányt? most úgy õszintén, nem mindegy?
Mert egy idióta, akinek a közösségi arculatába nem fér bele az, hogy rendes legyen a nõkkel. Kis színjátszó.
Imidzs. Nem szeretné, ha kicikiznék, mert veled barátkozik. Úgymond nem férsz bele az imidzsébe.
honnan olyan biztos, h több nem :) akkor szimplán azt is cikinek tartja a többiek elõtt, hogy jól elvagytok lehet, nem akarja, h azzal zaklassák, h "tetsik neked?, szerelmes vagy?" elõzõ
A kérdező hozzászólása: több nem..csak fura a viselkedése....
azt, hogy jófejnek tart, barátkozik veled (vagy több)
A kérdező hozzászólása: mit nem mert vállalni?
gyerek, aki nem meri vállalni az érzéseit
A kérdező hozzászólása: nem..én mindenkivel jóban vagyok..és a jó szívem miatt sokan ki is használnak...
A kérdező hozzászólása: jó nem én vagyok a legszebb csaj a környezetében, de mikor edzések vannak akkor hülyülünk meg minden..pl.h kicsi a mellem...erre a srác h nekem a kicsi tetszik a tiéd pont jó meg ilyenek..de ha vki ott van simán lebambáz....
sztem a srác alapból rendes kedves, de nem akarja h más is lássa...bocs elõre is a kérdésért:de te nem vagy olyan lány akit nem szeretnek az emberek?csak azért mer ez megmagyarázná..mer akk õ kedvel csak mivel mások nem szeretnek ezér nem akarja h ezt tudják...
szerintem kicsit fura dolog h 18évesen iet kérdezel: kivéve ha õ érdekel komolyabban téged...szerintem adj sok idõt neki: és ne várj semmit tõle üdv F15
húzd meg a haját sünetben, utánad szalad és már kettesbe vagytok és you are the winner :D.
A kérdező hozzászólása: Nem szereti ha a haját húzkálják szóval nem a legjobb ötlet.
Elõször randira hívnám pár randi után megkérdezném hogy járna e velem
Írj neki szerelmeslevelet. :D:D
Szerintem csak hívd el valahova és beszélgessetek, majd kiderül a dolog ... Egyébként milyen nemzetiségû vagy? :)
A kérdező hozzászólása: Kínai vagyok
Szerintem nem lesz gond. Legyél vicces, és nyert ügyed van.
A kérdező hozzászólása: 14 éves fiú vagyok
A kérdező hozzászólása: meg valamikor az ölembe ül :)
Meséljen valamit magáról, milyenek a családtagjai, hogy telt a hétvégéje, ha jó tanuló akkor kérdezd meg, milyen módszerrel tanul. Vagy egyszerûen kérdezd meg, hogy ha nem tanul, akkor mit szokott csinálni, aztán ha mondjuk azt mondja, hogy moziba megy a barátnõivel, akkor kérdezd meg, hogy veled nem menne -e el. Sok sikert!
ami jön:) mesélj vicceket meg kérdezgesd szokott e, pl. síelni meg ilyenek. ha sportol, kérdezd hogy megy neki, dicsérgesd hogy milyen csinos, szexi. meg mesélj storykat is amik viccesek, vagy elgondolkodtatók :D
Hmm.. sokat olvastam ezzel kapcsolatban, kérdezd meg tõle, hogyha nyerne a lottón miket venne, hova menne el stb. A nõk nagyon bele tudják élni magukat ha mesélnek valamirõl, és mivel csupa olyan dologról beszél amit szeret (különben miért csinálná, ha gazdag lenne), akkor egy pozitív emléket fog megõrizni magában rólad, mert neked mesélte ezt el.
A kérdező hozzászólása: kösz mindenkinek :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!