Találatok a következő kifejezésre: Van egy az osztályban, (365 db)

Miért van ez? Az osztályban én vagyok a legjobb tanuló és ha négyes vagy hármast kapok (eddig egy négyesem és egy hármasom van a többi 5ös! ), akkor szinte egész nap azt kell itthon hallgatnom hogy romlok, nem figyelek, hanyag vagyok . Stb.

Legjobb válasz: megesik az ilyesmi. velem is ez van. azért mert te vagy a LEGJOBB. nem lehet akárki a legjobb. és ha a legjobb rossz jegyeket kap,, az hogy veszi ki magát? neked kell példát mutatni a többieknek hogy igenis tanuljatok. te vagy szellemi fölényben, és neked kell bizonyítanod hogy felettük állsz. esetleg családi hagyomány hogy jól tanultok, ez van nálunk is. szóval erre lehetne mondani hogy ne hozz rájuk szégyent.,..

megesik az ilyesmi. velem is ez van. azért mert te vagy a LEGJOBB. nem lehet akárki a legjobb. és ha a legjobb rossz jegyeket kap, , az hogy veszi ki magát? neked kell példát mutatni a többieknek hogy igenis tanuljatok. te vagy szellemi fölényben, és neked kell bizonyítanod hogy felettük állsz. esetleg családi hagyomány hogy jól tanultok, ez van nálunk is. szóval erre lehetne mondani hogy ne hozz rájuk szégyent., ..
azért, mert ha tudsz jó is lenni, akkor ne lazsálj az életben csak kemény munkával (kis szerencsével vagy becsületlenül) lehet elõre jutni. Annak lesz könnyû élete, aki gyerekkorban "játszva" megtanul egy csomó mindent, arra lehet alapozni a további ismereteket, és érdekes, változatos, künnyû munkát lehet találni. Igaz, mindenki talál magának megfelelõ befogadó közeget, lásd a kocsmák környékét. de azért nem mindegy ...
bármilyen jó tanulónak becsúszhat egy-két rossz jegy.:) igen ez általában így van mindenhol, ha az osztálytársaid ezzel piszkálnak, akkor jobb ha tudod, hogy irigyek rád.:) a pedagógusoknak nem szokásuk ilyeneket mondani, õk is tudják hogy bármilyen okos gyereknek is becsúszhat rossz jegy! ne búsulj, ettõl nem fog összedõlni a világ!:) 1 hármas nem hármas
Igen, ez sajnos nálam is így van tudod 5.-be már becsúsznak a négyesek.Tesibõl és temészetismeretbõl van.Akkor itthon egyfolytába azt hallgatom, hogy ha a következõ jegyem nem lesz ötös akkor nincs Tv se gép.Pedig csak 2 négyesem van köribõl a többi mind csillagos!A tesi az más ügy, de abból is igyekezek, hogy ötöst kapjak.

S. O. S! Mi a címe annak a filmnek amiben van egy fiú osztály és odakerül egy tanárnõ és az egyik diákjával összejön?

Lécci segítseteek!!!

Legjobb válasz: ? Egy botrány részletei (Notes on a Scandal, 2006)[link]

? Egy botrány részletei (Notes on a Scandal, 2006)[link]
Próbálj te is több idõt vele tölteni. A fiú amúgy viszonozza?


Van arra valahol rendelet, hogy egy osztályterem mekkora kell, hogy legyen, illetve 1 gyerkőcre hány m2 kell, hogy jusson? 32 vannak a srácok és szerintem elképesztően össze vannak zsúfolva az osztályban.

Legjobb válasz: Szia! A 19/2002. (V. 8.) OM rendelet és annak melléklete szabályozza, de ez - értelem szerûen - csak az ezután épített iskolákra kötelezõ érvényû. Remélem, segítettem :-)

Szia! A 19/2002. (V. 8.) OM rendelet és annak melléklete szabályozza, de ez - értelem szerûen - csak az ezután épített iskolákra kötelezõ érvényû. Remélem, segítettem :-)
Hol vannak összezsúfolva? Általánosban?
Mi is annyian voltunk pedig
Mert egy idióta, akinek a közösségi arculatába nem fér bele az, hogy rendes legyen a nõkkel. Kis színjátszó.
Imidzs. Nem szeretné, ha kicikiznék, mert veled barátkozik. Úgymond nem férsz bele az imidzsébe.
honnan olyan biztos, h több nem :) akkor szimplán azt is cikinek tartja a többiek elõtt, hogy jól elvagytok lehet, nem akarja, h azzal zaklassák, h "tetsik neked?, szerelmes vagy?" elõzõ
A kérdező hozzászólása: több nem..csak fura a viselkedése....
azt, hogy jófejnek tart, barátkozik veled (vagy több)
A kérdező hozzászólása: mit nem mert vállalni?
gyerek, aki nem meri vállalni az érzéseit
A kérdező hozzászólása: nem..én mindenkivel jóban vagyok..és a jó szívem miatt sokan ki is használnak...
A kérdező hozzászólása: jó nem én vagyok a legszebb csaj a környezetében, de mikor edzések vannak akkor hülyülünk meg minden..pl.h kicsi a mellem...erre a srác h nekem a kicsi tetszik a tiéd pont jó meg ilyenek..de ha vki ott van simán lebambáz....
sztem a srác alapból rendes kedves, de nem akarja h más is lássa...bocs elõre is a kérdésért:de te nem vagy olyan lány akit nem szeretnek az emberek?csak azért mer ez megmagyarázná..mer akk õ kedvel csak mivel mások nem szeretnek ezér nem akarja h ezt tudják...
szerintem kicsit fura dolog h 18évesen iet kérdezel: kivéve ha õ érdekel komolyabban téged...szerintem adj sok idõt neki: és ne várj semmit tõle üdv F15

Ha egy osztályon belül van egy funkcióm, akkor az metódus, de ezen kívül nem?

Tehát minden metódus funkció, de nem minden funkcio metodus? :D

Legjobb válasz: Igen nagyjából igazad van. Egy függvény( gondolom a function-t fordítottad funkcióra) Ha egy osztályon belül van akkor az metódus. Ha egy függvény az osztályon kívül van deklarálva, akkor pedig nem az. Ez attól függ, ahogy már mondtam, hogy hol van deklarálva a konkrét függvény

Igen nagyjából igazad van. Egy függvény( gondolom a function-t fordítottad funkcióra) Ha egy osztályon belül van akkor az metódus. Ha egy függvény az osztályon kívül van deklarálva, akkor pedig nem az. Ez attól függ, ahogy már mondtam, hogy hol van deklarálva a konkrét függvény
A kérdező hozzászólása: igen, úgy gondoltam, csak mostanában nem igazán vagyok magamnál :D köszi

Van egy fiú akibe már 2 éve szerelmes vagyok és fogalmam sincs hogy mit csináljak hogy észre vegyen. Egy osztályba járunk és hát ő az osztály és hát azt is mondhatnám hogy a suli egyik rossz fiúja. Mit tegyek?

Én 14 vagyok ? pedig 15.Nehéz eset a srác de élnek halnak érte a lányok és furcsa de nem él ezzel vissza és félénk a lányokkal szemben.Az a baj hogy én se vagyok valami bátor a fiúkkal szemben mindig össze vissza beszélek hogy ha hozzám szól vagy kérdez valamit.Hogy csináljam hogy legalább észre vegyen vagy valami?

Legjobb válasz: Második vagyok: Nézd, ez most lehet, hogy rosszul fog esni, hogy így leírom, de csak tapasztalatból mondom: te nem is ebbe a fiúba vagy szerelmes, csak abba, amit látsz belõle, amilyennek tûnik az osztály elõtt. Ha nem tudsz vele mirõl beszélgetni, nem tudod mivel megszólítani, akkor mit gondolsz, ha járnátok mi lenne? Kínos csönd? Ez már régen rossz. Ezeken a reménytelen szerelmeken át kell esni, fáj- persze, hogy fáj, de sokat tanulsz belõle. Nekem a mai napig osztálytársam az a fiú, akiért kb 2 évig reménytelenül rajongtam és ha ránézek el nem tudom már képzelni, hogy miért. Csak elvakít az a rajongás, amit érzel, ha ez elmúlna már látnád, hogy nem is vagytok egymáshoz valók. És gondolom ,hogy feltûnt neki, hogy bejön neked és ha nem lépett 2 év alatt annak oka van... az hogy tudja, hogy nem illetek össze, nincsenek közös dolgok bennetek. Nem lesz könnyû elfogadni, hogy nincs esély, de próbáld meg elfelejteni és más fiúkkal ismerkedni, akik tényleg megérdemlik a figyelmedet és azt hogy szeresd õket! :)

Második vagyok: Nézd, ez most lehet, hogy rosszul fog esni, hogy így leírom, de csak tapasztalatból mondom: te nem is ebbe a fiúba vagy szerelmes, csak abba, amit látsz belõle, amilyennek tûnik az osztály elõtt. Ha nem tudsz vele mirõl beszélgetni, nem tudod mivel megszólítani, akkor mit gondolsz, ha járnátok mi lenne? Kínos csönd? Ez már régen rossz. Ezeken a reménytelen szerelmeken át kell esni, fáj- persze, hogy fáj, de sokat tanulsz belõle. Nekem a mai napig osztálytársam az a fiú, akiért kb 2 évig reménytelenül rajongtam és ha ránézek el nem tudom már képzelni, hogy miért. Csak elvakít az a rajongás, amit érzel, ha ez elmúlna már látnád, hogy nem is vagytok egymáshoz valók. És gondolom , hogy feltûnt neki, hogy bejön neked és ha nem lépett 2 év alatt annak oka van... az hogy tudja, hogy nem illetek össze, nincsenek közös dolgok bennetek. Nem lesz könnyû elfogadni, hogy nincs esély, de próbáld meg elfelejteni és más fiúkkal ismerkedni, akik tényleg megérdemlik a figyelmedet és azt hogy szeresd õket! :)
A kérdező hozzászólása: És mitörténik ha rájön hogy én szeretem abból ahogy rá kérdezek hogy neki ki tetszik?Akkor nem fog megijedni tõlem vagy tartózkodni?
én három évig voltam szerelmes az osztálytársamba rengeteg dolgot csináltunk egyedül és sztem tudta h szerelmes vagyok belé habár belém is szerelmes volt egy srác és azt is csak én nem tudtam az osztályból a lényeg h vége lett a nyolcadiknak és semmi nem történt köztünk és ahogy kilencedikesek lettünk elmult az érzés beleszerettem egy másik srácba aki által megismertem a jelenlegi barátom akivel lassa egy éve együtt vagyunk és nagyon szeretem és nem sajnálom egyáltaklán h nem jöt vele össze amúgy az se jó ha nem mondod el a srácnak a dolgot célozz rá finoman kérdezd meg ki tetszik ne mintha egy mésik barátnõd lenne belé szerelmes és ha elmondja h tetszel neki akkor hajrá sok sikert !!
A kérdező hozzászólása: Jaj és nagyon szépen köszönöm a válszokat.
A kérdező hozzászólása: Kicsit nehéz lessz elfelejteni mert majd nem minden nap látom ugyan is egy osztályba járok vele:(De lehet igazad van És nem esett rosszul amit írtál.
Akkor bizony neked kell lépned elõször:) Ha egy osztályba jártok, akkor pl vmilyen kérdés az órával/tananyaggal kapcsolatban jó lehet. Az olyan kifejtõs. Majd a vélemény a tanárról. Az vicces Ugyebár, ottvan az msn, könyebb azon beszélni;)
A kérdező hozzászólása: Látnotok kéne õt hogy megértsétek.Ezért mondom hogy nehéz eset és nagyon nehéz ki ismerni.
A kérdező hozzászólása: Ezt így nehéz elmagyarázni.
A kérdező hozzászólása: Sajnos MSN-e nincsen:( Õt viszont nem nagyon érdekli a tananyag meg hogy milyen a tanár.Már próbáltam vele beszélni de semmi nem jut eszembe és nem tudok mit mondani õt is és engem is más más dolog érdekel.De õ az osztály bolondja mert mindenkit meg tud nevetetni:) nagyon jó a humora:)
Nem él vissza a helyzettel, de mégis rossz fiú? A lányokkal félénk, de rossz? Miért rossz? Amúgy ha félénk szerintem szorult belé intuíció is, és már abból lehet tudni, hogy kivel hogy állsz, hogy milyen a beszélgetés, szóval ha te össze-vissza :) beszélsz vele, az eléggé feltûnõ tud lenni, lehet már észre is vett téged, csak még nem mutatta ki. Mindenesetre ha lépni akarsz, akkor ösztönbõl kéne jöjjön h lány vagy, olyan nincs h nem tudod mit kéne tenni hogy észrevegyen, lány vagy!!! elég egy pillantás
Szia! Amikor annyi idõs voltam, mint te nekem is ugyanilyen helyzetem volt. Mondanom se kell, hogy nem lett belõle semmi... De leírom, hogy ne kövesd el az én hibáimat. Én azt csináltam, hogy jóban lettem egy csajjal, akivel õ is jóban volt és elmeséltem neki, hogy szerelmes vagyok a srácba. :D És kb mindenkinek, elterjedt ez a dolog, õ is tudta, de tudomást sem vett rólam, olyan dolgokkal kezdtem el látványosan foglalkozni, amikrõl tudtam, hogy szereti, ezzel csak hülyét csináltam magamból és még volt sok minden más is... Most 18 évesen valahogy úgy csinálnám, hogy csak barátilag, osztálytársként közelednék hozzá, hogy csak beszélgetni, viccelõdni, hülyéskedni vele és ha ez már jól megy, akkor utalni arra, hogy mi lenne, ha sulin kívül is találkoznátok egyszer... Nem tudom, hogy ez bejön-e, meg azt sem, hogy jó ötlet-e osztálytárssal kavarni, de mindenesetre én sok sikert kívánok! :)
good lick..-.-

Egy osztályban a gyerekek fagyit esznek, Mindeggyiknek egyenlően van elosztva. Hány gyerek jár az osztályba?

Legjobb válasz: Hülye a kérdés november végén már nem eszik az osztály fagyit

Hülye a kérdés november végén már nem eszik az osztály fagyit
Az osztályba nem jár senki, mert cukorbetegek lettek a sok fagyitól és meghaltak.
Annyian, ahányan az egyenlõen elosztott fagyit eszik :)
Nem.Eggyel több mert mindíg van egy kirekesztett aki nem kap.
A kérdés nem utalt kirekesztett gyerekre. :)
Ezért olyan furfangos a kérdezõ:)
n gyerek jár az osztályba. nincs ezen semmi bonyolult.
6.egyetértek
H a francba vagy duci......én 180 vok 95 kilóval:DDD és van némi hasam:D
Nem vagy duci, nagydarab vagy, testes, de nem duci. Beszélj vele sokat, beszélj, beszélj éééés ki nem találod de beszélj vele.
Ezért rossz olyan lánynak lenni, akit szépnek tartanak... Egy csomó fiú nem mer odajönni. Aztán évekkel késõbb derül ki, hogy a srác, akiért totál odavoltam, igazából viszonozta az érzéseimet csak úgy gondolta "szép lány" vagyok, neki meg nem volt önbizalma... :( A mostani párommal is ez volt. Nemrég egy munkahelyre kerültünk, kicsit bátrabb lett és elhívott randizni, kiderült, hogy középsuli óta odáig van értem, csak azt hitte, nekem másfajta fiúk jönnek be, mert õ duci.... én meg éjszakákat sírtam át miatta, mert azt hittem nem érdeklem õt. :D Így csak most jöttünk össze. Pedig milyen régóta együtt lehetnénk már.
Merj kockáztatni!! Legyél BÁTOR!! a lányok csípik ha magabiztos vagy ;) Mutasd meg neki hogy neked többet jelent:)
Dehogy vagy duci :) 14 èvesen mèg nincs acèlos, kifejlett izomzata senki. Keep calm! Legyèl vele kedves, figyelmes ès beszèlgessetek. Ja ès mellesleg èn 175cm, 74kg ès fantasztikus vagyok. Ne kiloban mèrd a szèpsèget! L17
A kérdező hozzászólása: Ó fuck. Bocsi, de elírtam mert csak 168cm vagyok és nalá 180cm a min. De egy magasak vagyunk. :-((( Esély így is nulla ?
Igen

Hogyan szokás szépen csinálni, hogy van egy C++ adatstruktúra osztályod, és akarsz belőle származtatni egy olyant, amiben az adatok között kényszerfeltételek kell teljesüljenek, azaz specializálod?

Ekkor csak azt lehet csinálni, hogy származtatsz bel?le egy új osztályt és lényegében az összes függvényét átírod, amik inicializálják vagy módosítják az adatokat, hogy a kényszerfeltételek mindig teljesüljenek, és hibát dobjon, ha nem? Ezzel viszont lényegében mindent át kell írni, van értelme akkor származtatni? Egyszer?bben nem lehet?

Legjobb válasz: Ezt inkább úgy szoktuk, hogy írunk egy wrappert, burkolót. Azaz írsz egy osztályt, ami biztosítja azt a felületet, amire szükséged van, és magában tartalmaz egy fentebb említett adatstruktúrát.

Ezt inkább úgy szoktuk, hogy írunk egy wrappert, burkolót. Azaz írsz egy osztályt, ami biztosítja azt a felületet, amire szükséged van, és magában tartalmaz egy fentebb említett adatstruktúrát.
A kérdező hozzászólása: Errõl tudsz valami leírást linkelni, így most nem egészen világos
Hát, ilyen "technikákról" nem hiszem, hogy nagyon van leírás a neten. De iostream jól mondja, így szokás ez. Próbáld meg, ha elakadsz dobd be ide a kódot, hátha kapsz rá pár tippet.
A kérdező hozzászólása: De nem értem a mondatot, amit írtatok, nem tudom elkezdeni. Nem értem mire gondolsz, mit csináljak.
Származtatás helyett adattagként tedd be az osztályodat a burkoló osztályba, ott írd meg a kényszerfeltételeket ellenõrzõ metódusokat!
Erre a problématerületre gondoltál?: http://en.wikipedia.org/wiki/Circle_ellipse_problem http://en.wikipedia.org/wiki/Liskov_substitution_principle#A.. Sajnos én a gyakorlatban nem értek az OOP területéhez (én többnyire Haskell-ben programozom), így nem tudok személyes tapasztalat alapján tanácsot írni. Véletlenül találtam ezt a két cikket (még korábban), most úgy sejtem, erre a problémakörre gondolsz.
Részletes magyar leírást még nem találtam, de leglább a problémakör magyar említését igen http://reiteristvan.wordpress.com/2011/07/05/s-o-l-i-d-objek.. azt hiszen, , , négyzet-téglalap probléma'' néven is említik, úgy is érdemes lehet rákeresni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!