Találatok a következő kifejezésre: Van egy aranyos cuki (17 db)

Egyikre se...
Meleg kapcsolatra. Vagy ha nõvel akarsz kapcsolatot, akkor változtass. Vagy sportolj hogy ne nézz ki kisfiúnak, vagy növessz szakállt, vagy körszakállt az arcodra ha jól áll, amitõl férfiasabbnak tûnsz.
Latens pedofiloknál bármire. Õk imádják ezt a testfelépítést, és a korodnál fogva (gondolom) legális, imádni fognak.
A kérdező hozzászólása: ma 10:42 [email protected] meg, akkora ezt beszoptam! :O Még jó, hogy most van szakállam. Na akkor gyúrni is eljárok, csak sokban lesz a kondibérlet +tömegnövelõ, alapból nehezen hízom. Havi 10 ezerbe volt az edzésem, amíg jártam és azóta visszafogytam, mióta abba kellett hagynom a kondizást. Bár amúgy sem híztam csak két kilót, szóval nem sokat értem vele.
Mi az h visszafogytál.:D? Ha gyúrsz, akkor izom keletkezik. Az meg nem vész el csak úgy a semmibe.
Ha nincs pénzed kondira, akkor is tudsz edzeni. Pl. van a fegyencedzés. Azért az is tud változtatni egy kisfiús alkaton. Mellé meg egyél amennyit bírsz, tömegnövelõt sem muszáj venned.
A kérdező hozzászólása: ma 11:13 Én az itthoni edzéssel eddig csak azt értem el, hogy szélesebb vállam lett, amit meg is jegyeztek a haverok az öltõzõben, de ttõl még a tömegen nem nõtt és mindig 52kg vagyok. Amikor edzettem és tömegnövelõztem voltam 56kg is. Nekem olyan [email protected] genetikám van, hogy muszáj a tömegnövelõú, ami sajnos nem olcsó, fõleg most, hogy még nincs melóm sem, de ha lesz újra kondizni fogok. Az otthoni edzést tolom otthon, de nem sok értelmét látom, jobban hiszek a súlyzós edzésben.
Szexkapcsolatra! Vannak ám perverz nõk akik szeretnek "megrontani" http://www.youtube.com/watch?v=fg3qj5I-28A

Van itt olyan cuki, aranyos, pici 14-16 év körüli csaj, aki járna egy szintén cukinak, aranyosnak tartott, de már fiatal, felnőtt sráccal?

Elég szarul esik, hogy a korom miatt minden tini csaj megijed, de remélem van kivétel. :) Mielőtt cseszegetnétek eddig tini csajok kerestek meg, hogy bejövök nekik, én nem szoktam kezdeményezni, mert kicsit hülyén érzem magam a kor miatt, de amint megtudták a korom valamiért mindig megijedtek.

Legjobb válasz: "Elég szarul esik, hogy a korom miatt minden tini csaj megijed" = 40-60 éves

"Elég szarul esik, hogy a korom miatt minden tini csaj megijed" = 40-60 éves
23 évesen szerintem ne 14 évessel akarj kezdeni ember. Normális vagy te?
Hány éves vagy?
ahaaaaa
Hülye állat! 23 évesen egy 14 éves kislányra vágysz?! Kösd fel magad, te beteg gyökér!
esetleg képet?:)
Lekezelhetné már valaki a nagy cuki szívlapáttal ezt a szellemirtót! A kettes ekét a nyakába akasztanám mert nincs elfáradva a szolga!
Oroszban már lekezeltek ilyen picitini husit kívánó egyedet, te nem akarsz így járni remélem, itt is akadhat aki direkt ezekre utazik.
Húzzál már innen cuki fiu! Ez nem társkeresõ oldal! Tudom neked ajánlani a http://www.szexpartner.hu ott remélem megtalálod a magadhoz illõ nagy fekete cepét!
Cukinak tartott fiatal srác? A pride-n nem hirdettél még? Ott biztosan tolongás volna!
22-28 között? Vagy mennyi vagy?
A kérdező hozzászólása: 23 vagyok, de néztek már 15-nek is. :)
20-25 közöttire saccollak :) 15/L
Van egy 15 éves ismerõsöm, akinek 21 éves a barátja....de õk csak azért jöttek össze, mert nagyon megszerették egymást:) szerintem ne 14-16 éveseket keress....azok még túlságosan gyerekek hozzád! Én attól paráztam, hogy 17 éves a barátom, én meg még csak fél hónap múlva leszek 14....
Azért, mert régen rossz, ha fiúként "aranyos és cuki" vagy.
Mennyi idõs vagy? Lehet nem vagy olyan cuki, vagy 160 centisen akarsz meghódítani, egy magasabb csajt, nem tudom, sok oka lehet
Mi az, hogy "csúnya? átlagos? szép?" Azért nem aratsz sikert, mert nem tudsz olyan stílusban "közelíteni", amire felfigyelnének. A külsõ sok esetben másodlagos... Ha nem vagy "lángosképû, vagy igénytelen fejû (pattanásos, cigánybajszos... ) Akkor minden a beszélõkéden múlik.
A ronda csávók, akiket szép lányokkal látsz, csak szerinted rondák, a lányok szerint nem. A másik lehetõség, h gazdagok. Te átlagos lehetsz, így a szép lányok nem fognak veled összejönni.
kisugárzás az egész. sokkal többet számít mint a külsõ... tapasztalat ;)
Lehet hogy a szép lányok elött jo benyomàst akaraz kelteni es annyira probalkozol menõ stilusban viselkedni hogy szerencsétlennek tûnsz.mig a csùnya lànyok elött nem probalsz menõ lenni csak önmagadat adod ami meg vonzo , kedves, vicces.:-)


Akik cukinak és helyesnek tartanak próbálkozz náluk, csak úgy jutsz egyrõl a kettõre.
Nincs, az alacsony lányoknak is magas pasi kell. Ha egy lány aranyosnak meg cukinak nevez, az pedig azt jelenti, h szimpatikus vagy neki, de csúnyának tart, ezért nem jönne össze veled.
figyelj, múltkor azzal az ürüggyel hajtott el egy csaj, hogy sokkal magasabb vagyok nála. próba-cseresznye, sosem lehet tudni.
2. válaszoló: nem feltétlen.

Van egy édes aranyos cuki jófej pasim. De tetszik egy nálam jóval idősebb srác is. Ha vele vagyok, az leírhatatlan, de a barátomat is szeretem, mit csináljak?

Legjobb válasz: A barátodba nem vagy szerelmes, mivel más is van...de az meg lehet, h csak 1 fellángolás. Neked kell tudnod am meg

A barátodba nem vagy szerelmes, mivel más is van...de az meg lehet, h csak 1 fellángolás. Neked kell tudnod am meg
Ha ilyet kérdezel, egyikükbe sem.
Hát már bocs, de ezt neked kell eldönteni, mi nem dönthetünk helyetted! Vázold fel magadban mindkettõ pozitív és negatív tulajdonságait és akkor dönts!
Fölmerül a kérdés?-szereted ha mással leírhatatlan lenned...segítek Nem.. ez nem szerelem ez már csak megszokás és ragaszkodás szerintem, meg lehet beszélni, de azért ne maradj vele csak h legyetek mert ha ilyen felmerül akkor általában szakítás a vége...dehát ezt neked kell tudnod
Csak azt tudom mondani én is hogy ha valaki szerelmes valakibe arról nagyon is tud és olyankor szóba sem jön más. Szóval szerintem nem vagy még szerelmes egyikbe sem. Azt gondold végig melyikbe tudnál szerelmes lenni, melyikkel érzed szinte 100%-osan jól magad.
Hát bazz...pofádon van bõr:D

Az miért van, hogy én csak az olyan lányokkal tudok jóban lenni, akiknek nem számít a külső? A legtöbb lánynál tényleg ennyire zavaró még haverkodásnál is, hogy én csak ilyen aranyosnak, cukinak tartott fiú vagyok és nem egy adonisz alfahím?

Általában olyan lányokkal, főleg tinikkel vagyok jóban, akik bírják a humoros, pimasz, kicsit gyerekes lényemet.

Legjobb válasz: Most neked az a bajod,hogy nem tudsz ismerkedni felszínes emberekkel? Tényleg vannak bajok..

Most neked az a bajod, hogy nem tudsz ismerkedni felszínes emberekkel? Tényleg vannak bajok..
Én is egy ilyen lány vagyok, akinek nem számít a külsõ, örülj neki, hogy legalább valaki szeret :) Szerintem ezerszer jobb valakit önmagáért szeretni, minthogy azért, ahogy kinéz.
Te olyan lányra vágysz, akinek nem tetszel? Az kinek jó?
Örülj neki. Sok ember szenved itt nyilvánosan, hogy abszolút egy lány sem érdeklõdik iránta, és amikor kezdeményez, akkor is felszínest fog ki. Neked vannak lányok, akikkel jóban vagy, ráadásul õk nem is felszínesek, tehát mindenképp érettebbek és jobb barátok. Mert téged szeretnek, nem a külsõdet. Nem értem a problémát. 17/L
De jó lenne, ha nekem is lenne élõben legalább egy lány, aki tényleg jóba lenne velem. De ez az én esetemben kizárt.
A kérdező hozzászólása: Minek örüljek, senki sem szexel velem, egy csaj sem, inkább havernak tartanak, de nem is jönnek be nekem mondjuk ezek a csajok külsõre. A vonzó csajok emberszámba sem vesznek, nincs miért boldognak lennem. Bezzeg a lányok élvezhetik az életet. Én is szeretném élvezni, jókat szexelni, mint amit a lányok megkaphatnak bármikor.

Szerintetek mi a titka azoknak a tök egyszerû, talán még ronda fiúknak is, akiknek van egy cuki, aranyos barátnõje, nekem miért csak az jut, hogy ronda vagyok és kopjak le?

Mert olyan fura, hogy engem mindig a külsõm miatt koptatnak le, más csúnya fiú meg valahogy összejön tök cuki, nem ilyen fullos plázacica típusú lányokkal. Én most átlagos kinézetû, számomra vonzó, cuki lányokra gondolok amúgy, nekem õk jobban bejönnek, mint az agyonvakolt, nagyon szép lányok. Haveroknak például nem igazán jönnek be azok az átlagos lányok, akik nekem tetszenek, de nem is ez a lényeg, hanemm, hogy engem még õk is rondának tartanak nekem az jön le legalábbis és nem értem miért nem akar velem egy lány sem járni. Legutóbb is egy ilyen átlagos külsejû lánnyal smároltam, nem ellenkezett ugyan, hagyta, hogy megöleljem is, de utána benyögte, hogy maradjunk csak barátok és nekem ez olyan rosszul esett, és nem ez az elsõ, hogy ilyen barátzónába pakoltak, de még ennél is sûrûbb, hogy ismerkendi sem akarnak velem, mert csak a külsõmet látják a lányok és már is dobnak a kukába, szóval még ritkán jutok el oda is lányokkal, hogy egyáltalán találka legyen belõle, hiszen neten tudok csak lányokkal ismerkedni, nem járok lányok közelében, remélem érthetõ, hogy fiús közegben mozgok. Idegen lányokat is szólgítgattam már le, de az szerint baromi gáz, ezért is maradtam a netes kezdeményeznél, ami szintén gáz tudom, de nekem csak ez a lehetõség maradt, és így legalább nem égek ország világ elõtt le. Na, de tényleg komolyan valaki mondja már meg, más csúnya fiú, hogy tud ilyen cuki lányokat összeszedni, nekem meg miért van az, hogy azt mondják többnyire, hogy á, ronda vagy, bocsika, néha egy kis ölelgetés meg csók és kész, vagy barátzóna és ilyen dumák basszus, hogy ilyen arcnak, hogy nincs barátnõje meg 10/10-es személyiség vagy, de jön a maradjunk csak barátok, utána már semmit sem tudok csinálni, mert ellenkeznek a csajok.

Legjobb válasz: Ilyen önbizalom hiánnyal 10/10-es személyiség? Ezzel a szintû önutálattal, hogy már magadat is rondának titulálod? Gondolod hogy nem veszik észre azt, hogy utálod magad?

Ilyen önbizalom hiánnyal 10/10-es személyiség? Ezzel a szintû önutálattal, hogy már magadat is rondának titulálod? Gondolod hogy nem veszik észre azt, hogy utálod magad?
A kérdező hozzászólása: Nem, mert ezt erõsen leplezem és elhumorizálom, sosem nyávogtam még egy csajnál sem, hogy rondának tartom magam, inkább azt emelem ki, hogy valaki dícsérte a szemem stb.
nincsen önbizalom és megerõsítésre is vársz. ott kezdõdik a dolog, hogy nem vársz megerõsítésre semmilyen szinten, mert önálló, döntéseket, hozó, önmagát kedvelõ felnõtt ember vagy. ez a leplezem meg elhumorizálom is mi már? ha valami nem tetszik, akkor nem mentegetõzöl, hanem büntetsz. ha engedelmeskedik akkor dicsérsz. amúgy amikben el mélyedhetsz- kontroll megtartása shit tesztek negek.
Az általad emlitett fiuknak 3 titkuk van. Elmondom neked; A- gazdagok. B- A C- B
A titok a férfias viselkedés. Az ember lánya nem hülye, rögtön látni valakin, ha nincs rendben az önbizalma. Akinek rendben van, az nem humorizálja el magát és nem mondja, hogy egyszer azt mondták neki, hogy szép a szeme. Mondjuk a helyes viselkedés amúgy is az, ha inkább a lányról beszélsz, ha érdekel téged. Majd õ beszél rólad, ha õt is érdekled. De igazából ez csak akkor mûködik, ha olyan lányt találsz, aki számodra gyönyörû. Akit te is csak átlagosnak titulálsz, azzal naná, hogy nem mész semmire, mert ezt õ is érezni fogja, márpedig õ tetszeni akar. Nagyon.

Miért van az, hogyha találok egy kedves, cuki, aranyos lányt az Pesten vagy Dunántúlon él? (Én hajdú-bihari vagyok)

Simán el tudnék ezekkel a lányokkal egy kapcsolatot is képzelni, de ez a táv kikészít.

Legjobb válasz: Nem hiszed el, de én is ebben a helyzetben vagyok! :D

Nem hiszed el, de én is ebben a helyzetben vagyok! :D
Cseréljünk már aki talált Dunántúlról srácokat az irjon cserébe tudok adni Pestit, Tiszántúlit meg a kettõ közöttit :D
Pesti vagyok, és én is 90%-ban vidéki srácokat találok... (a legjobb, hogy így az ország területérõl bármerre, Balatonnál, Nyíregyházán, Pécsett...nyugat, kelet, dél, bármi...csak pesti nem, vagy alig)
Ja de amugy ez engem is zavar. Én meg forditva szoktam lenni. Dunántúliként Szeged, Debrecen, Békéscsaba, Nyíregyháza, Mezõtúr stb környékérõl ismerek meg szimpatikus embereket :(( Pedig szoktam használni a keresõt és rászûrök a Dunántúli megyékre, emberekre de akivel közös szimpátia is van és megfelelõ lenne valahogy mindig az ország túlfelén lakik :(
Bocsi nem irtam semmit, vissza az egész félreolvastam. xD
Én rohadtul utálom, hogy Hajdú Biharból irnak nekem Zalaegerszegi létemre. A Dunántúl az a Dunától Nyugatra van kérlek, tehát Hajdú Bihar megyeiként nem értem miért keresel Pestit, vagy Vasit Gyõrit Zalait Somogyit és Baranyait
Sok fiúval leveleztem már itt korábban, és kb a 90%-uk vidéki volt :D Egy pesti volt csak köztük, max kettõ.
Ismerkedjetek offline. Az eddigi válaszok alapján mindenhol találhatók mindenféle lányok. Hát meg kell keresni azt, aki elérhetõ távolságban is van.
Ez mindig így van, nálam is ha találok egy jó nõt, az biztos Bp-i vagy Miskolci. Én Zalából vagyok persze.
Én is pest környékérõl csak vidéki lányokat találok :D AHelycsere?:P
Én meg BP mellõl csak vidéki srácokat, hihetetlen :D
Befogsz szrni, én meg Pestiként csak olyan lányokba botlok bele, akik vidékiek. :)
Van, akiét megéri a távolságot is leküzdeni, bármennyire is nehéz :)
Tudod mit? Én mindig olyat találtam aki a duna másik oldalán él, te meg dunántúliakat, na cserélünk? :D
Két lehetõség van: 1. Személyesen találod õket, mert pl. utazol. Ebben az esetben utazz gyakrabban, utazzon õ is stb. Nem lehet gond. 2. Neten találod õket. Ebben az esetben olyan helyen keress, ahol lakóhely szerint csoportosíthatók az alanyok (pl. társkeresõ).
Az én környezetemben rengetegen vannak akik elköltöztek ilyen olyan okból és ott "idegenben" találták meg a párjukat, hosszú évek otthoni magánya után. A mobil embernek sokkal több esélye van mint annak aki egész életét egy vidéki kisfaluban éli le. Én eddig mindkét párom a társkeresõn szereztem és biztosan közrejátszott, hogy itt élek egy zsákfaluban a világ háta mögött ha járok is a városban az egy két gyors bevásárlás, semmi más. Szerencsére nekem bevált a társkeresõ, ma már elég rutinos vagyok csak sajnos egyre katasztrófálisabb a kínálat :(

Hol vannak azok az aranyos, cuki, pici csajok, akiknek egy magamfajta nem magas, nem is kiemelkedően helyes fiú bejönne? Régen miért volt sokkal könnyebb dolgom a csajoknál?

Szinte maguktól adták a szép, aranyos, pici lányok a jeleket, mostanság meg semmi nem történik. :/

Legjobb válasz: Én 173 centi vagyok, de soha nem volt bajom az ismerkedéssel és inkább a vagányabb csajok jönnek be nem az ilyen törpillák.

Én 173 centi vagyok, de soha nem volt bajom az ismerkedéssel és inkább a vagányabb csajok jönnek be nem az ilyen törpillák.
Sorolom hol ismerkedtem ilyenekkel: Libriben, metrón, kávézóban, könyvtárban. Nem jött össze egyikkel sem, elsõ randi után megállapodtam mindegyikkel, hogy mi inkább többet nem randizunk:D
Bocs, még hozzátenném, hogy csak az én ismerõseim között vagy 10 babaarcú 165 centis lányka van.
forever alone!
Ilyenek nem léteznek. A pici lányoknak is magas, jóképû fiú kell.
Régebben talán nem álltál ilyen negatívan magadhoz "nem kiemelkedõen helyes" ez hiba! Ember csajozni úgy kell, hogy te vagy a legjobb..leghelyesebb.legtökösebb legény a vidéken..minden más pasi pedig nyominger és csak utánad jöhet! Attól a pillanattól kezdve, hogy magadat leminõsítve elismered, hogy nálad jobb pasik is vannak akiknek több joguk van nõkhöz mint neked..baszhatod az egészet! Kezdõdik az önbizalomhiány meg az ezzel járó lelki nyavalyák....a lányoknak férfi kell..a férfi pedig nem a magasságtól..kilóktól férfi! Már az elején lesüthet rólad ez a nálam magasabbak biztos elõnyben vannak és nekem is hátha leesik valami hozzáállá[email protected]! Még szerencse, hogy az apán nem ilyen nyámnyila...milyen apa leszel te ilyen hozzáállással? Hogy véded meg majd a gyerekeid..mikre tanítod majd õket? Arra hogy hunyászkodjanak? Ébresztõ és legyél fasza tökös gyerek aki minden nõt megkaphat..akiket meg nem kapott meg az azért van, mert nem is akarta igazán :-)
Mibõl jött le az h rondának tartanak meg undorodnak tõled?
Igen, mert minden embernek egyformán kéne tetszened... Ne legyél fogyatékos kérlek.
Ízlések és pofonok.
ott a problem, hogy csak cukinak tartanak. mintha macska lennél


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!