Találatok a következő kifejezésre: Van egy aranyos (178 db)

Ha egy pelenka kedvelő fiú hetero, de van egy aranyos, úgy értem h aranyos hogy kisfiús barátja, akit érdekel a téma, gáz ha játszik vele? Pl bepelenkázza, meg ha bekakilt vagy b pisilt cseréli?

csak kérdés, még nem aktuális, de lehet pár nap és az lessz. f

Legjobb válasz: Azt a telibevert ***** életit neki... ez van, amikor az inkontinencia, infantilizmus és a parafília találkozik...

Azt a telibevert ***** életit neki... ez van, amikor az inkontinencia, infantilizmus és a parafília találkozik...
I don't want to live on this planet anymore...
akik a pelenkázást igénylik, azok nem csinálnak be, azok csak azt kedvelik, hogy gyerekként kezelik, öcsém nem akarlak elkeseríteni, de odahánynál, ezt garantálom Neked N
Hogy érted hogy "pelenka kedvelõ fiú"?
Te, szellemileg nagyon gyerek vagy.Meg beteg is.
Domi15? :D
A kérdező hozzászólása: then, go to another place to live! :D we live in the EU so you can live anywhere you'd like to. so... it's up to you ;)
Hát ezen a kérdésen beszartam, szóval már engem is lehetne pelenkázni. "pelenka kedvelõ fiú "
A kérdező hozzászólása: áh nem érdekel már hogy mit kapok... xD nem vagyok meleg egyébként, de sztem tiszta aranyos egy fiú pelusban. ennyi azlenne a legjobb ha kettõnket egy 3. idõsebb, 20 éves pasi/nõ kezelne gyerekként, meg szundiztatna, meg pelenkázna, meg játtszatna, meg fürdetne, stb...
Laci atya te vagy az?
ja, már értem:) Szerintem nem gáz, amíg élvezed/élvezitek csináljátok csak:) de mondjuk én alapból úgy gondolom hogy minden embernek úgy kell élnie az életét ahogy neki jól esik.(de csak így megjegyzem, hogy szerintem még sok negatív hozásszólást fogsz kapnia jövõben)
A kérdező hozzászólása: és jah olyan jó lenne gyerekként kezelni pl. meg amúgy az is jólenne ha engemet is úgy kezelne vki.
A kérdező hozzászólása: az a helyzet, hogy nekem teccik amikor képeken látok egy fiút, pelusban. sztem aranyos.
A kérdező hozzászólása: http://www.abdl.hu/info.php
Szex is érdekel így azzal a fiúval?? (Privibe írj kérlek)

Most mit tegyek, van egy aranyos srác, szeretne velem járni, nekem is tetszene de van egy kis gond? N23

Neten ismertem meg,beszélgettünk aztán találkoztunk.Aranyos meg minden,de igénytelennek látom.Pl kézmosás hiánya,meg kicsit külsőre is.Akart szexet is,koszos kézzel nyúlt volna oda,így nem engedtem,nem értette,miért.Hagyjam a francba?

Legjobb válasz: Próbáld "megnevelni", ha nem megy, akkor hagyd.

Próbáld "megnevelni", ha nem megy, akkor hagyd.
Volt valaki, rövid ideig. Neki a lába 2 m-rõl érezhetõ volt, a puncija kb. 1, 5 m-rõl. Egyszer sem nyaltam ki! Elég hamar vége is lett. Hogy lehet valaki ennyire igénytelen?
Sztem igen, hagyd a francba. Mosatlan kézzel nyúlna hozzád - ááá... -.-
Én biztosan hagynám.. 24N
Én már a második randira sem mentem volna el... 25/N
Uristen te kivel talalkozgatsz ?...
Úristen már csövesek is vannak a neten.
amúgy gratulálok! Te sem lehetsz valami nagy igényû ha ilyennel egyáltalán csókig eljutottál. Mert gondolom megvolt ha hagyod hogy a bugyidba nyúlkáljon.

Van egy aranyos szelíd barát papagájom milyen trükköket tanítsak meg neki?

3 hónapos, hány hónaposan fog tudni kb beszélni? És még egy fontos dolog mikor kiengedem(sokat kintvan van hogy egy fél napot is...) De minden hova oda [email protected]:s Hogyan tudnám szobatisztára nevelni? Mert nem is lehet rajta észrevenni, csak gondol egyet és ott is a folt a sz?nyegen, vagy a pólómon..:s köszönöm.:)

Legjobb válasz: Ja és nagyon hiperaktív.:D Nem bír 1percet egy helyben maradni a vállamon.:D

A kérdező hozzászólása: Ja és nagyon hiperaktív.:D Nem bír 1percet egy helyben maradni a vállamon.:D
Megpróbálhatod szobatisztaságra nevelni de nem biztos hogy sikerül. Jelölj ki egy helyet ahol szokott lenni tehát szokott oda is üríteni. Amikor oda ürít mindig alaposan dicsérd meg. Ha máshova ürít ne mondj neki semmit. Nagyon fontos hogy mindig CSAK szóban dicsérd tehát ezért sose kapjon jutalomfalatot. Egy idõ után rájön hogy mikor kap dicséretet és ha szerencséd van odamegy mindig. Már elkezdheted beszélni tanítani. Sokféle trükk van. Azt tanítsd meg neki amelyik tetszik. http://www.youtube.com/watch?v=unO5whIUF-M
bankrablásra tanitanám meg
A kérdező hozzászólása: egy húszezresre lehet jó is lenne:D
A kérdező hozzászólása: Ja elsõ köszi.:)
Kili okos madár ;D Én a helyedben beszélni és tec halált utánozni :) de persze ez a te döntésed mi már tanuljuk ;)
A kérdező hozzászólása: Ja beszélni tanítom.:D A hálálos is nagyon tetszik, de hogy lehet azt megtanítani?:o Még csak 3 hónapos fiatal még:)

Van egy aranyos kutyám és hogy amig oda vagyunk nem fogja elfelejteni a parancsszavakat: ül, fekszik, pacsi, gyere ide, marad? És nem fog elfelejteni engem míg oda leszek?

A családommal elutazok szept.23. -27. -ig, mamám marad otthon hogy gondozza az állatokat.

Legjobb válasz: nem, nem fog semmit se elfelejteni...

nem, nem fog semmit se elfelejteni...
Dehogyis!
A kérdező hozzászólása: köszi, csak már annyira megiljedtem!

Van egy aranyos vörös cicám mindig dörgölözik és dorombol. Mikor ölbe veszem elkezd csorogni a nyála de amúgy nem csorog. Elvigyem orvoshoz?

Mióta megvan 2 éve azóta csinálja. Amúgy semmi baja nincs csak idegesít h ölbe veszem simogatom és csorog a nyála.

Legjobb válasz: Nincs semmi baja. Nagyon jól érzi magát, azért csorog a nyála. Sok macskánál elõfordul.

Nincs semmi baja. Nagyon jól érzi magát, azért csorog a nyála. Sok macskánál elõfordul.
Ez így van ahogy írta elõttem valaki.nagyon jól esik neki ha simized :)
Milyen rokon?
A kérdező hozzászólása: unokatesó
A kérdező hozzászólása: köszi

Szerintetek létezhet ilyen? Van egy aranyos, eleven kislányunk (2 éves), akinek szeretnénk kis tesót, már fél éve, de nem jön sajnos. Õ az első hónapban megfogant. Lehet azért nem sikerül a második baba, mert a testem nem akarja?

Agyban eldöntöttem, hogy jöhet, de lehet nem vagyok rá felkészülve teljesen? Van egy 6 éves unokatestvére, aki nagyon eleven, szófogadatlan gyerek, sokat van velünk, vigyázok rá, sajnos nincs jó hatással a lányomra. Vágyom, hogy legyen 2. baba, de ők ketten együtt olyan elevenek, hogy nem tudom két gyerekkel, hogyan tudnám elvégezni a dolgokat a háztartásban és egyebekben, hogy ne legyek idegbajos. Lehet emiatt nem sikerül a baba, vagy ez hülyeség?! Bocsi, hogy kicsit hosszú lett!

Legjobb válasz: Ne az unokatesóból indulj ki, nevelés kérdése is, mennyire lesz szófogadatlan a gyerek, és a tiédet te fogod nevelni, nem az unokatesó szülei. Ne stresszelj, és minden rendben lesz :) Remélem, hamar összejön a baba. Elsõ válaszolónak gratulálok a babához :)

Ne az unokatesóból indulj ki, nevelés kérdése is, mennyire lesz szófogadatlan a gyerek, és a tiédet te fogod nevelni, nem az unokatesó szülei. Ne stresszelj, és minden rendben lesz :) Remélem, hamar összejön a baba. Elsõ válaszolónak gratulálok a babához :)
Szia! Én is hasonló cipõben járok!Azzal a különbséggel, hogy nekem talán most sikerült!Az én lányom is rettentõen eleven!Februárban lesz 2 éves, és elmondása szerint kiböki a tesó szemét!:) Azért azt nem fogom hagyni!:) Szóval mi is görcsöltünk rendesen, aztán decemberben elkezdtem inni a fogamzás teakeveréket, és úgy tünik bevált.Tegnap teszteltem egy halvány pozitívat! Amúgy én is robbanékony vagyok, de nem aggódom!Szerintem nem lesz gond nálad sem, csak lehet kicsit ti is rágörcsöltetek, ahogy mi is!Lazíts, és csak élvezzétek az együttléteket!:)
Szerintem baromság. Nekem az elsõ baba elsõ hónapban jött össze, a második a 8-ban. És nem magyaráztam bele ilyeneket. Az elsõnél voltunk szerencsések.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm, hogy írtatok. Kedves elsõ gratulálok! Milyen teakeveréket iszol? Lehet nekem is el kellene kezdenem valamit szedni. Tudom nevelés kérdése, csak mivel sokat van nálunk, remélem a lányom nem tanulja el tõle a sok rosszaságot, mert felnéz rá. Nem bebeszélem magamnak, csak felmerült bennem, mi van ha e-miatt nem sikerül. De remélem ebben a hónapban végre sikerül, mert várjuk szeretettel. :)
Hát, kedves elõzõ, ne tudd meg hányan esnek teherbe pszichoterápia utána, a debreceni klinikai rendszerben pl. el is küldenek rá az asszisztált reprodukció folyamat elõtt. Ettõl még nem biztos, hogy ez áll mögötte, te tudod, hogy milyen mértékû stressz van benned emiatt, de a pszichés gátlás, mint jelenség, mûködik!
Ez nem így megy.Ha egy babának jönni kell az jön is.Ezt nem lehet irányítani.Ezért van az is, hogy sokan esnek teherbe védekezés mellett, nem akarnak gyereket, de mégis kapnak egyet.Nekem is van 1 másfél éves kisfiam aki 7 hónap alatt jött össze, pedig már nagyon akartuk, most már 8. hónapja próbálok újra teherbe esni és még semmi.Néha rágörcsölök, néha nem és semmi.Néha félek, mi lesz két gyerekkel néha úgy érzem nem lesz gond és semmi.Majd jön, ha kell, ha akar, ha nem megyek vissza dolgozni.
Szia!Elsõ vagyok, és én ezt a fogamzás teakeveréket ittam.A herbária oldaláról rendeltem a teákat, mert erre felé nem nagyon van olyan bolt, ahol mindet megkapnék.+a barátcserjét kapszulában szedtem.Maradt is belõle rendesen, mert azt terhesen már nem tanácsos szedni, így azt abbahagytam.A teakeveréket még iszom keddig, aztán onnantól már csak a palástfüvet. http://fogamzas.mindenkilapja.hu/

Merev állapotban akkora a péniszem mint egy kisfiúnak. Arányos és nem csúnya, de nagyon kicsi. Mennyi esélyem van ha magam egy aranyos helyes srác vagyok mellé, akinek jó testfelépítése van, és sportol?

10-12 cm izgalmi állapottól függ, ejakulációnál 13 cm t éri el. nagyon vér. 24f

Legjobb válasz: Hát nekem nem okozna gondot, hogy lepippantsalak, sõt, kifejezetten jó lenne már egy kisseb szerszámú partner! 30 F Bp

Hát nekem nem okozna gondot, hogy lepippantsalak, sõt, kifejezetten jó lenne már egy kisseb szerszámú partner! 30 F Bp
Neked találták ki a Svéd gyártmányú pénisznagyobbító pumpát: http://www.conservativecommune.com/wp-content/uploads/2011/1..
hiába vagy aranyos és helyes, ha kicsi a f*szod :D
10-es ne próbálj már a nevemben írni, szánalom vagy! :@
4-es vagyok már bocsi de én egy normális tanácsot adtam és én vagyok a g#ci??? Az meg , hogy kicsi tény most mit írjak?? hazudjak, hogy az jó meg nem a méret számít.. képzeld nekem meg a mellem kicsi és engem is bántottak már meg mégse veszem fel mert mindig van pasim és sok embernek bejövök.
4-es üzeni: Akkor ne ilyen dolgokkal foglalkozz és jobb lesz az életed!
és ha kicsi akkor mivan? olyan mint a cicik esetében, azaz:van aki a kicsit szereti. pl:én is, mert félek a nagy [email protected] fiúcsábászoktól.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. 4. nek üzenem, hogy a magadfajta seg/gfejek miatt kell pszichológushoz járnom, és miattatok nem volt még barátnõm, mert aláástátok az egész önértékelésemet!
Nem hiszem, hogy gond lesz vele :) tudd használni. Mint írtad, meleg vagy. Lehet jobb is egy fiúnak ha csak 10-12 centissel csinálod neki, nem fájdalmas, meg ugye a szopás is könnyebb a kisebbek esetében. Ne aggódj.
az tényleg kicsi :/ de az elsõ válaszoló nem ír hülyeséget a pumpa használ mivel a vákum alatt több vér áramlik bele és hosszában és vastagságában is nõhet pár centit de ne számíts nagy eredményre de 3-4 centit nõhet.
A kérdező hozzászólása: nem kell csodaszer ami drága de nem használ, és még veszélyes is lehet... egyébként lemaradt h még meleg is vagyok.
A kérdező hozzászólása: tisztában vagyok vele hogy kicsi. a te alpári, primitív, és mûveletlen stílusod az ami bánt, nem az, hogy kicsinek mondod a kicsit... g3ci pedig a péniszedbõl jön, legalább is a szleng szerint, mi azt spermának hívjuk, és nem, egy ember nem sperma... senki nem mondta rád, én sem.

Van egy fiú akinek én bejövök aranyosnak tartom de nem szeretnék tőle semmit kíméletesen szeretném ezt közölni vele. Ötletek?

Tegnap egy buliban találkoztunk egész este táncoltunk nagyon aranyos volt szerettem volna lerázni de nem jött össze...Az a baj hogy egy helyen lakunk meg sok a közös ismer?sünk ma reggel bejelölt face-n írt is, nem jelöltem vissza és nem is írtam neki.Nem akarok bunkó lenni vele...

Legjobb válasz: Írj neki egy üzenetet, amiben szépen nem bántóan megfogalmazod, hogy te nem szeretnél tõle semmit. Én valami ilyesmit írnék: Szia xy! Úgy érzem, hogy te többet szeretnél tõlem, de sajnos nem én vagyok a megfelelõ személy a számodra. Kedvellek, aranyosnak tartalak, de ettõl többet nem érzek irántad s csak a barátságomat tudom felajánlani!

Írj neki egy üzenetet, amiben szépen nem bántóan megfogalmazod, hogy te nem szeretnél tõle semmit. Én valami ilyesmit írnék: Szia xy! Úgy érzem, hogy te többet szeretnél tõlem, de sajnos nem én vagyok a megfelelõ személy a számodra. Kedvellek, aranyosnak tartalak, de ettõl többet nem érzek irántad s csak a barátságomat tudom felajánlani!
Esetleg mondd meg neki hogy nem igazán az eseted, de ettõl még jófej.. :/
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)

Van egy Amstaff kutyakojkom 8 hetes . Nem tudom milyen nevet adjak neki, sokat nezelodtem, de nem kaptam egy olyant amelyik tetszik nekem me olyan nev kell ami nem nyalas meg olyan aranyos! Szerintetek milyen nevet adjak neki?

Legjobb válasz: szerintem írnak majd itt sokan neked, de kb 2 lesz ami tetszik .....majd ha megismered jobban és több szokása lesz akkor majd ráragad valami aranyos.....én olyan nevet adnék ami a tulajdonságaira is illik :) Néró ,Molly,Fifi,Jenny,Maszat....http://nevnaptar.eu/kutya_nevek.php?mod=kutya

szerintem írnak majd itt sokan neked, de kb 2 lesz ami tetszik .....majd ha megismered jobban és több szokása lesz akkor majd ráragad valami aranyos.....én olyan nevet adnék ami a tulajdonságaira is illik :) Néró , Molly, Fifi, Jenny, Maszat....http://nevnaptar.eu/kutya_nevek.php?mod=kutya
lány stafinak:Molly, jeny nekem ez a kettõ teszik!
A kérdező hozzászólása: :D jo nev , nekem az a baj h az ilyenek aranyosak mondjuk a Jenny is az egy kicsit:P
Nekünk is szuka Amstaffunk van és amikor elhoztuk, akkor találgattuk párommal és a vége az lett, hogy: Gyömbér :) )))
A kérdező hozzászólása: Szuka! Jenny-nek neveztem el, ezt talaltam a legjobbnak :-). Igaz hogy meg nem halgat a nevere meg csak egy hete van meg:P
az amstaffra nem illik a fifi.nekem tacsim van az õ neve is jenny. de kan vagy szuka? ha kan akkor szerintem zeusz.ha szuka akkor sissy
Nekem Shar Pei-em van es ugy hivjak h Fifi.Szerintem nagyon aranyos kis nev:)
Dolly, Lüsy, Nina,
A kérdező hozzászólása: A Jennynem rosz! Koszi
A kérdező hozzászólása: :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!