Találatok a következő kifejezésre: Van egy akkivel nap mint nap (178 db)

"le a szoknyát, le a bugyit, hadd locsoljam meg a nunid"
fel a szoknyát le a bugyit te fasz
na írd neki azt amit én írok most, és mivel azt írod amit én akkor ez már idézetnek számít majd tõlem.tehát írd neki majd macskakörömben , hogy uhh csodálatos volt veled ez a romantikus beszélgetés, és annyira nedves vagyok tõled mindig, hogy lavor van alattam!
u' mad bro?

Szerintetek az gáz h van egy pasim akivel minden nap szexelünk de a barátnőimnek mindig azt mondom h csak filmezünk? (nem akarom hogy tudják h mit csinálunk)

És a legjobb barátn?mnek se merem elmondani az rossz?

Legjobb válasz: Nem gáz, azt mondasz el amit akarsz... sok közük nincs hozzá végülis.

Nem gáz, azt mondasz el amit akarsz... sok közük nincs hozzá végülis.
Ha túl fiatal vagy akkor érthetõ, egyébként a szex a világ egyik legtermészetesebb dolga..
gondolom nem vagy több 15-nél, ha ilyen dolgok aggasztanak... hallottad már azt a kifejezést, hogy 'magánélet'? a jelentését megtalálod a magyar értelmezõ kéziszótárban...
Az, hogy a hálószobádban mit csináltok, csak a kettõtök magánügye. Senkinek semmi köze hozzá! Ne mondj semmit a barátnõidnek sem, mert rájuk sem tartozik! Egyáltalán nem baj az, ha még a legjobb barátnõdnek sem mondod el!
15évesen én sem lennék rá büszke. És nem hiszik az bnõid h szûz vagy?
Mindegy, hány éves vagy, a szexuális életed csak rád tartozik. Viszont úgy érzem, azért nem mondod el a barátnõidnek, mert te magad is szégyelled, hogy ilyen fiatalon szexuális életet élj. Ezt kéne rendbe raknod.
de a barátnõidet miért érdekelné a szexuális életed?
a mindennap azért túlzás és igen rossz :(
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat és igen fiatal vagyok..
Annyira azért nincs, a csajok szeretnek mindent megbeszélni, nagyob köztük az összetartás a barátság ha nem titkolóznak egymás elõtt, valamint sok hasznos információkkal láthatják el egymást.
Nem tartozol senkinek magyarazattal, foleg nem a szexualis eleteddel kapcsolatos dolgokrol. Talan azert aggaszt ez, mert meg fiatal vagy es nem mered elmondani. Ugye igazam van?
szerintem jobb, legalább nem rontod meg a nézeteiket egy normális kapcsolatról... mert ilyen fiatalon mindennap csinálni nem az. szülõk ilyenkor hol vannak?

Van egy pasi akivel minden nap beszelunk telefonon de nem nagyon akar velem talalkozni, de nem mondja hogy miert. Pedig telefonon es sms-ben jol eldumcsizunk. Milyen csabitasi trukkok vannak telefonon keresztul?

Legjobb válasz: Lehet csúnya, idõs, büdös, betegsége van. Egyébként legyél aranyos kislány mikor kéred tudod azok akik odaszaladnak az apjukhoz "Hogy légyszi apuci" de ne az idegesítõ fajtából mert könnyen átfordul abba.

Lehet csúnya, idõs, büdös, betegsége van. Egyébként legyél aranyos kislány mikor kéred tudod azok akik odaszaladnak az apjukhoz "Hogy légyszi apuci" de ne az idegesítõ fajtából mert könnyen átfordul abba.
A kérdező hozzászólása: nem idos, nem budos, nincs betegsege. egyszer talalkoztunk mar de csak 5 percre. nekem nagyon tetszik. mit csinaljak?
hat az esetben ha a fiu felenkebb tipusu akkor neked kene kezdemenyezned ha telleg szeretned magad melle a fiut....en pl fiu vagyok es nekem is volt mar reszem ijesmiben hogy egyszeruen nem ereztem magam elegsegesnek a lany melle igyhat nem probalkoztam csak neha chateltunk sms meg telefon....aztan meg o tette azt a lepest amikor kihivott 1et setalni.....azota is egyutt vagyunk(1 eve es 4 honapja)
A kérdező hozzászólása: csak tudod o is elvalt es en is. nem vagyunk mar tinedzserek. nem tudom hogy mit akar. azt mondja tetszem neki. kulon varosban lakunk. na mit szolsz?
hat erre csak annyit tudok mondani hogy nem a kor szamit es a pasi lehet meg mindig pont olyan felelnk mind amien volt...vegulis ezt csak te tudhatod....de amugy mellekesen ha te is vonzodsz hozza es o is hozzad egyszer valameiketeknek ugyis lepnie kell. attol hogy mar nem vagytok tinik meg ugyanugy tonkremehet az egesz....sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: osszeszedtem magam es rakerdeztem hogy mit akar, de nem valaszolt konkret dolgot, szerintem o sem tudja mit akar vagy van valami problemaja es nem akarja elmondani. de megszakitani sem akarja velem a kapcsolatot. varjak meg? nekem nagyon tetszik!
hat oszinten nem tudom...en annyit cselekednek hogy konkretan leulni megbeszelni a dolgokat mert ugye igy nem mehet a vegtelensegig......
Ha többet akar, akkor idõvel lépni fog. Legyél türelmes.
Majd jól elfele rabol s felszeletel-vigyázz:)
Egy idõ után jelezni fogja ha akar valamit! De semmiképpen se kérdezz rá!!!- azzal csak ciki helyzetbe hozod magad elõtte...
megsértõdött, mert azt hitte alakul köztetek valami, te meg mással táncoltál
A kérdező hozzászólása: velem*
jól értem h elhívott 1 csávó valahova és te a tevékenység közepén partnert váltottál és utána még meglepõdtél azon h felhúzta magát rajta és nyomatja a passzív agresszívat ?:D 2 verzió van: 1.: kijelentette h ez 1 randi lesz / utalt rá elég erõsen. ez esetben szimplán hülye voltál és elcseszted ne is várj mást. 2.: nem volt tisztázva h randi de a pasi attól még nem egészen haveri szándékokkal vitt magával ebben az esetben bevágta a durcit hogy végleges-e az majd kiderül. 3.: nem volt randi és ezt õ is így gondolta akkor szintén durcizik nem végleges a dolog. tök m1 melyik ha vki elhív ne hagyd már faképnél bakker :D Volna még egy kérdésem: naoszt vótá fenn.. akarom mondani tök véletlenül nem szõkének tetszik lenni? XDXD
2 verzió van.. és a harmadik.. :D oké magamnál vagyok XD
tál, tál...ráb***tál
A kérdező hozzászólása: de végülis nem úgy volt h vele mentem..hanem bnõmmel..de közbe õ is ott volt..dehát tök rossz kedve volt.engem meg hívtak táncolni..hát ha már egyszer buliba voltam..akkor most nem fogok ott üldögelni..és az a durva az egészbe h azóta nem is írt..

Rengeteg lannyal beszelgetek nap mint nap, de van mindig nehany, kifejetten csinos, sot, gyonyoru lany, akik kozeleben egy igazi hulye vagyok, viszont a tobbi mar nem annyira csinos csajokkal tok normalis vagyok es magamat adom. Miert van ez?

Legjobb válasz: Egyszerû a válasz mint a nap, a csillagos ég az éjszakákon s a ragyogó hold. Ha tetszik valaki vagy szerelmes vagy az mindig bonyolult és kusza, nem sok értelem van benne. Ne izgulj annyit légy laza és határozott azt szeretik a lányok és hülye sem leszel annyira ha összeszeded magad. Aztán vigyázz a "pillangókkal a hasadban". ;)

Egyszerû a válasz mint a nap, a csillagos ég az éjszakákon s a ragyogó hold. Ha tetszik valaki vagy szerelmes vagy az mindig bonyolult és kusza, nem sok értelem van benne. Ne izgulj annyit légy laza és határozott azt szeretik a lányok és hülye sem leszel annyira ha összeszeded magad. Aztán vigyázz a "pillangókkal a hasadban". ;)

Havi kontaktlencsém van, ha nem használom minden nap akkor is kell a folyadékot cserélni a tartóba? És használhatom tovább mint egy hónap, ha pl. egy hónapban használom 8-10napot akkor a következő hónapban már újat kell vennem vagy még használhatom?

Legjobb válasz: Nem kell cserélni a tárolófolyadékot, ha nem használod. Az egy hónapos viselési idõ alapvetõen becslésen alapul, kitolhatod pár nappal, de elõfordul, hogy elõbb kell cserélni, mert szennyezõdés vagy más ok miatt kellemetlen a szemednek, szúr, könnyeztet vagy ilyesmi.

Nem kell cserélni a tárolófolyadékot, ha nem használod. Az egy hónapos viselési idõ alapvetõen becslésen alapul, kitolhatod pár nappal, de elõfordul, hogy elõbb kell cserélni, mert szennyezõdés vagy más ok miatt kellemetlen a szemednek, szúr, könnyeztet vagy ilyesmi.
Elvileg kell cserélni a folyadékot, gyakorlatilag én sem szoktam, ha nem használom épp. Lencsét pedig akkor válts, ha már érzed, h nem tiszta, nem kényelmes, de azért ne viseld hónapokig.
Havi lencse 30 napig hordható, a lejárati idõn belül és megfelelõ tárolás mellett, folyadékban, azt pedig hetente kell cserélni ha nem használod. Ha egy hónapban 10 napot használod csak akkor egy havi lencsét te 3 hónapig használsz. Én is így csinálom.
Én nem nagyon merem túlhordani a kontaktlencséimet. Néha elõfordul pár plusz nap, de ha homályosan kezdek vele látni, vagy szúr, akkor inkább elõbb kidobom mint azt a hordási idõ indokolná. A szememmel nem szeretek játszani.
nekem azt mondták, hogy a lencse nem véletlenül 1 hónapos, ha az letelik, akkor már nem olyan jó a légateresztése stb. szal ha csak 10 napot hordod, a bontás után 30 nappal akkor is ki kell dobni.
Ha tényleg boldog kapcsolata van akkor kíváncsiságból, vagy hogy az egóját etesse.
Ja, vagy egy kis kalandot keres... :) Ó, mennyien vannak ilyenek!!!
Nem csak a pasik ilyenek hanem sok nõ is és kalandvágyból mennek fel vagy nem elég kielégültek .
A társkeresõkön hatványozottan nagyobb is az arány. Sokan hajlamosak egy az egyben vetíteni a társadalomra a társkeresõ (ill. közösségi) oldalak "lakóit", pedig pont ezért vannak ezek a helyek, hogy az egyéb igények kielégítését egy gyûjtõ helyen megoldhassák. (ritkábban párkapcsolat, szimpla ismerkedés sokaknál mert unatkoznak vagy nem képesek kint emberi kapcsolatokat építeni, alkalmi kalandokat, flörtöket, és ami manapság férfira nõre egyaránt igaz, fõleg 35-40+ korosztálynál, szeretõket.)
"Állítólag a pasas boldog a kapcsolatában" Állítólag!
Pontosan, ahogy az 1-es írja! Unalom, kíváncsiság EGO!

Egy társkereső oldalon megismertem egy srácot, azóta találkozgatunk, de látom, hogy ő azóta is nap mint nap fent van azon az oldalon, ahol megismerkedtünk. Ez mit jelent? Ha tetszem neki, akkor miért ismerkedik továbbra is?

Én már kezdek eljutni arra a pontra, hogy el tudnék képzelni vele egy kapcsolatot és nagyon zavar, hogy azóta is ismerkedik. Ez mit jelent? Ezt leszámítva kedves, meg úgy tűnik, hogy tetszem neki.

Legjobb válasz: szerintem ameddig nem lesztek egyutt felesleges ezen ràgodnod.ha màr jàrtok ès fent lesz akkor van baj

szerintem ameddig nem lesztek egyutt felesleges ezen ràgodnod.ha màr jàrtok ès fent lesz akkor van baj
A netes ismerkedés egyik alapszabálya, hogy 2-3 potenciális alanyt menedzsel az ember. Pont azért, mert megannyi minden közbejöhet. Ha már együtt lesztek, akkor agyalj azon, hogy hozd fel neki a témát, hogy örülnél neki, ha most már nem keresgélne tovább. 24/N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Amúgy igen, nyilván vannak nálam jobb nõk is... ha így nézzük, érthetõ, hogy csak a legjobbra hajt :) Majd szurkolok hozzá :D Csak most nem tudom, hogy viszonyuljak hozzá. Mert nekem már alakulnak az érzéseim iránta és ott tartok, hogy vagy vagy. Nem akarok megsérülni, ezért szeretném, hogy minél elõbb közölje, ha akadt nálam jobb :)
srácok utána is fenn lehetnek úgyse ír rá senki :D ne aggódj
mi van, ha csak otthagyta a felhasználóját és nem is lép be? meg am én is egyszerre több fiúval kezdenék, ha neten akarnék ismerkedni. folyamatosan beszélgetnél 4-5 fiúval és lehet találkoznék is ebbõl párral és eldönteném melyik legyen, ha õ is akar engem.
A kérdező hozzászólása: nem csak be van regisztrálva, hanem be is lép. ez egyértelmûen lászik azon az oldalon.
A nyitóban írt kérdésedre a válasz az, hogy tetszel neki, de nem kötelezi (még) el magát melletted. Tehát, vadászgat, több vasat tart a tûzben. "Mert nekem már alakulnak az érzéseim iránta " Akkor nagy sz.rban vagy.:) Bocsi a kifejezésért. Próbáld kicsit visszarántani magad a földre, mert más választásod nincs. Rá nem szólhatsz ezért, mivel nem jártok. Inkább maradj a talajon, onnan nem lehet nagyot esni, és gondolj arra, hogy õ csak ismerkedik veled, de nem több!
Regisztrálj az egyik barátnõd képével, írj rá
#19-es-nél a pont :) Ez egy jó, de csúnya trükk. Könnyen kiderül, hogy bízhatsz benne vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Az gáz, ha egyenesen rákérdezek, hogy miért csinálja? Végül is én õszinte kapcsolatot szeretnék, amit nem azzal kellene kezdeni, hogy fake profilról írogatok neki. De amúgy ötletnek jó, csak szeretném szebben intézni.
Ja, persze, én sem vagyok csúnya, mégsem kellek egy lánynak sem. :D
De azért vannak nálad jobb nõk is, mindig az elérhetõ legjobb nõre kell menni :D Alapszabály
"találkozgatunk" Szóval ez még semmi.
Gondolom ott megismerkedett másokkal is, akikkel ha nincsenek is tervei, azért még csetelgetnek.
Vagy "vadász", és több "vasat" tart a tûzben.
Szerintem túl csúnya vagy és próbál jobbat keresni, ha meg nem talál jó leszel neki te is.
Mivel a netes ismerkedésnek jó ha 1%-ában lesz bármiféle kapcsolat és inkább a fiúk kezdeményeznek, így valahol érthetõ és NEM JELENT SEMMIT! Ne tulajdoníts neki semmi jelentõséget!
A kérdező hozzászólása: ha csúnya vagyok, nem tetszem neki, akkor meg miért találkozgat velem? akkor simán mondhatná, hogy nem tetszel, aztán nyugodtan kereshetne mást...
A szex miatt!
Az 5-ös vagyok
A kérdező hozzászólása: de nem szexelünk. amúgy nem vagyok csúnya és ezt most nem nagyképûségbõl írom...
A tárkeresõ oldalakon többségében "vadászok" vannak. Tudom, mert magam is ilyen voltam. Egyszer elkezded, és nem, vagy nagyon nehezen lehet abbahagyni. Ne kérdezz semmit, hanem bujj egy fake profil mögé, és megtudod amire kíváncsi vagy. Én már elõre sajnállak, de ne legyen igazam :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!