Találatok a következő kifejezésre: Van egy akkivel nap mint (178 db)

Van egy Fiu akkivel nap mint nap beszélek edig ugy vettem észre hogy ö is érdeklödést nyujt felém de egy sms-en ugy kösszönt el hogy Nah CSókkk Haver mit jelent ez?

Legjobb válasz: ha nem volt köze a beszélgetéshez a hever szónak akkor egyértelmûen azt hogy havernak tekint.

ha nem volt köze a beszélgetéshez a hever szónak akkor egyértelmûen azt hogy havernak tekint.
Az is lehet, hogy esetleg azt vette észre rajtad, hogy érdeklõdsz úgy komolyabban iránta és direkt írta az hogy haver, hogy még csak véletlenül se hidd azt hogy mást jelentesz neki.
azt, hogy kapott egy fekete pontot helyesírásból az osztályfõnökétõl
azt h az ujja begörcsölt a C után a Space -en meg a k után eggyel tovább szintén a k -n... Meg Hogy Minden Szót Nagy Betûvel Kezd Ezért Fõnévnek Tekint Minden Szót És Ez Még Egy Feketepont!

Ha dupla annyi kcal-t viszek be egy nap, mint amire szükségem van (pl.4000 kcal-t), de ezt túróból viszem be cukor és csoki helyett, akkor is egyformán "árt"?

Kérdés elméleti. Tudjátok van a Glikémiás index...azaz ha én sokkal többet zabálok egy nap, de azt nem cukorral teszem, akkor az ugyanolyan ártalmas vagy nem????

Legjobb válasz: Látom még mindig nem érted a dolgokat. A 4000 kcal al is lehet fogyni ha annak az összetétele vagyis mibõl jön (ch, zsír, fehérje arány rendben van) és Te egy nap az alapanyagcseréden túl még vagy 3000 kcal-t elhasználsz edzéssel, akkor is szálkásodni fogsz. De akkor is, ha egy nap beviszel 2200 kcal-t és 1000 kcal-t használsz el edzésen, minden mindennek a függvénye. Nem árt annyira ha nem cukorból viszed be, de a májad zsírt fog belõle csinálni ha a napi összkalória egyenleged "+" , "-" kell legyen, de csak annyira, hogy az még ne okozzon anyagcserelassulást, ez a diéta lényege, amit sokan nem értenek.

Látom még mindig nem érted a dolgokat. A 4000 kcal al is lehet fogyni ha annak az összetétele vagyis mibõl jön (ch, zsír, fehérje arány rendben van) és Te egy nap az alapanyagcseréden túl még vagy 3000 kcal-t elhasználsz edzéssel, akkor is szálkásodni fogsz. De akkor is, ha egy nap beviszel 2200 kcal-t és 1000 kcal-t használsz el edzésen, minden mindennek a függvénye. Nem árt annyira ha nem cukorból viszed be, de a májad zsírt fog belõle csinálni ha a napi összkalória egyenleged "+" , "-" kell legyen, de csak annyira, hogy az még ne okozzon anyagcserelassulást, ez a diéta lényege, amit sokan nem értenek.

Ha terhes vagyok akkor a fehér folyásnak minden nap kell lennie? Mert nálam egyik nap sok fehér van, a másik nap szinte semmi. Így is lehet baba? Van más "tünet" is. Holnap nem kellene megjönnie.

Legjobb válasz: Ha megnézed a babatervezõkotthona.hu-n akkor világos lesz hogy terhesség esetén inkább szárazsság jellemzõ a hüvelyre bõséges nyálka csak azoknál jellemzõ akik a ciklus napjain amugy is sok nyálkát jegyeztek föl. Ime a leirás: Sok terhesgörbén megfigyelhetö, hogy a nök a várt menstruáció idöpontja körül szárazak voltak vagy csak krémes állagú hüvelyi nyálkájuk volt. Sokan azt mondják, hogy a terhesség alatt megnö a nyálkatermelés. Saját tapasztalataim szerint ez akkor következett be, amikor már régen pozitív volt a terhességi tesztem. Másrészt mint említettem, lehet ebben a kezdeti idöpontban sok nyálkát mefigyelni, amennyiben a vérzés a kapuban áll. A felmérésem azt mutatta, hogy azok a terhes nök, akik a várt menstruáció idöpontjában sok nyálkát figyeltek meg, általában is több nyálkát jegyeztek fel az egész ciklus során (p. ahol mások szárazak voltak, ott ök krémes nyálkával rendelkeztek).

Ha megnézed a babatervezõkotthona.hu-n akkor világos lesz hogy terhesség esetén inkább szárazsság jellemzõ a hüvelyre bõséges nyálka csak azoknál jellemzõ akik a ciklus napjain amugy is sok nyálkát jegyeztek föl. Ime a leirás: Sok terhesgörbén megfigyelhetö, hogy a nök a várt menstruáció idöpontja körül szárazak voltak vagy csak krémes állagú hüvelyi nyálkájuk volt. Sokan azt mondják, hogy a terhesség alatt megnö a nyálkatermelés. Saját tapasztalataim szerint ez akkor következett be, amikor már régen pozitív volt a terhességi tesztem. Másrészt mint említettem, lehet ebben a kezdeti idöpontban sok nyálkát mefigyelni, amennyiben a vérzés a kapuban áll. A felmérésem azt mutatta, hogy azok a terhes nök, akik a várt menstruáció idöpontjában sok nyálkát figyeltek meg, általában is több nyálkát jegyeztek fel az egész ciklus során (p. ahol mások szárazak voltak, ott ök krémes nyálkával rendelkeztek).
Nem jól fogalmaztál. Nem KELL lenni. Igazság szerint a folyás nem mindenkinél mérvvadó. Legtöbbször bõ vizes folyás van menstruáció elõtt 1-2 nappal. De valakinek krémes folyása van. Sajnos annyira így nem lehet meghatározni. Lassan már kimutatja a teszt (érzékeny 10-es). Drukkolok hogy sikerüljön mert úgy érzem, hogy nagyon szeretnéd! Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Húh, köszönöm a válaszokat! Hát akkor erre nem alapozom.

Rengeteg lannyal beszelgetek nap mint nap, de van mindig nehany, kifejetten csinos, sot, gyonyoru lany, akik kozeleben egy igazi hulye vagyok, viszont a tobbi mar nem annyira csinos csajokkal tok normalis vagyok es magamat adom. Miert van ez?

Legjobb válasz: Egyszerû a válasz mint a nap, a csillagos ég az éjszakákon s a ragyogó hold. Ha tetszik valaki vagy szerelmes vagy az mindig bonyolult és kusza, nem sok értelem van benne. Ne izgulj annyit légy laza és határozott azt szeretik a lányok és hülye sem leszel annyira ha összeszeded magad. Aztán vigyázz a "pillangókkal a hasadban". ;)

Egyszerû a válasz mint a nap, a csillagos ég az éjszakákon s a ragyogó hold. Ha tetszik valaki vagy szerelmes vagy az mindig bonyolult és kusza, nem sok értelem van benne. Ne izgulj annyit légy laza és határozott azt szeretik a lányok és hülye sem leszel annyira ha összeszeded magad. Aztán vigyázz a "pillangókkal a hasadban". ;)

Havi kontaktlencsém van, ha nem használom minden nap akkor is kell a folyadékot cserélni a tartóba? És használhatom tovább mint egy hónap, ha pl. egy hónapban használom 8-10napot akkor a következő hónapban már újat kell vennem vagy még használhatom?

Legjobb válasz: Nem kell cserélni a tárolófolyadékot, ha nem használod. Az egy hónapos viselési idõ alapvetõen becslésen alapul, kitolhatod pár nappal, de elõfordul, hogy elõbb kell cserélni, mert szennyezõdés vagy más ok miatt kellemetlen a szemednek, szúr, könnyeztet vagy ilyesmi.

Nem kell cserélni a tárolófolyadékot, ha nem használod. Az egy hónapos viselési idõ alapvetõen becslésen alapul, kitolhatod pár nappal, de elõfordul, hogy elõbb kell cserélni, mert szennyezõdés vagy más ok miatt kellemetlen a szemednek, szúr, könnyeztet vagy ilyesmi.
Elvileg kell cserélni a folyadékot, gyakorlatilag én sem szoktam, ha nem használom épp. Lencsét pedig akkor válts, ha már érzed, h nem tiszta, nem kényelmes, de azért ne viseld hónapokig.
Havi lencse 30 napig hordható, a lejárati idõn belül és megfelelõ tárolás mellett, folyadékban, azt pedig hetente kell cserélni ha nem használod. Ha egy hónapban 10 napot használod csak akkor egy havi lencsét te 3 hónapig használsz. Én is így csinálom.
Én nem nagyon merem túlhordani a kontaktlencséimet. Néha elõfordul pár plusz nap, de ha homályosan kezdek vele látni, vagy szúr, akkor inkább elõbb kidobom mint azt a hordási idõ indokolná. A szememmel nem szeretek játszani.
nekem azt mondták, hogy a lencse nem véletlenül 1 hónapos, ha az letelik, akkor már nem olyan jó a légateresztése stb. szal ha csak 10 napot hordod, a bontás után 30 nappal akkor is ki kell dobni.

Van egy fiú akivel jóban vagyok minden nap beszélünk msnen. Nem tűnik ez nyomulásnak? Mindig kérdezem h akar e beszélni meg h hagyom pár napig de ő azt mondja h akar beszélni. Lehet csak nem akar megbántani?

szerintetek? mert ha ez gáz meg olyan mintha ráakaszkodnék akkor hagyom.csak olyan jókat tudok vele beszélni és jól elvagyunk

Legjobb válasz: Ha nincs kedve veled beszélni, akkor egyre laasabban fog válaszolni, míg végül egyáltalán nem válaszol. Amíg beszél veled, addig minden oké.

Ha nincs kedve veled beszélni, akkor egyre laasabban fog válaszolni, míg végül egyáltalán nem válaszol. Amíg beszél veled, addig minden oké.
ezt olvasva én is úgy éreztem, hogy ki kéne mennetek a szobából és beszélgetni. hívd el vmi kávézóba, vagy ha tudod, hogy pl szeret biliárdozni, akkor olyan helyre. sajnos néha az msn miatt én is veszekszem a párommal, mert ez nem igazi kommunikációs forma, ez alapján kár megítélni bárkit... ez az msn egy nagy [email protected], hidd el, és ne ess abba a hibába h csak itt beszélsz egy neked tetszõ sráccal. 18L
A kérdező hozzászólása: igazad van teljesen.köszi szépen:) am nem is vagyok msn függõ
Járjatok el együtt szórakozni élõben. Hagyd az MSN-t, az egy érzelemgyilkos szar. Komlyan, nekem rontotta már el kapcsolatomat.
Szerencsétlen egy msn függõre akadt. És még nem tudja hogy veletek nem megy semmire max irkálhat napestig és ennyi. és tudom hogy nehéz de próbálj visszatérni a valóéletbe.
A kérdező hozzászólása: igaz:S én szoktam neki mondani és néha ír is de úgyvan vele h biztos zavarna énis erre gondolok de nem merem megkérdezni mert nem szeretném h ne legyünk barátok emiatt
Biztos, hogy szeret, vagy akar valamit. Csakúgy viccbõl ezzel nem szoktak dobálózni. Még ha valaki ezt poénosan mondja, akkor sem lenne ellenére, ha az a valaki tényleg szeretné.
Én akkor sem írnék egybõl. Ha ez barátság, akkor kb. fele-fele arányban kéne egymásra írni. Mond neki, hogy ha elérhetõ vagy, akkor szívesen veszed, ha "zavar" :)
A kérdező hozzászólása: õ csak akkor ír ha rejtettben van.ha simán fent van nem szokott.azt mondja h senkire mert nem akar zavarni.:S ha meg nem írok neki egybõl akkor azt mondja h csak muszájból írok neki:S
Hagyd, hogy õ írjon rád, nem kell beköszönni neki rögtön ha meglátod, hogy fent van. Ha észrevesz és õ ír, akkor akar beszélni :)
A kérdező hozzászólása: igaz:S és am csak barátok vagyunk de mégis azt mondja szeret.és becézget.de nem tudom eldönteni h csak barátilag vagy akar is valamit
szerintem ne írj rá 1-2napig és ha õ rádír akk hiányzol neki:D ha nem akk nefoglalkozz vele 1darabig hátha észbekap:D
önbizalom vezessen utadon ifjüú padavan!
Hívd el fagyizni.
Légy merész, hívd el randira a többi majd alakul. :)

Hogyan mondjam meg a szüleimnek, hogy szerelmes vagyok egy olyan fiúba aki több mint 100km-re van tőlem és csak webkamerán keresztül látom nap mint nap?

Lécci segítsetek, mert félek hogy nem hadják hogy többet beszéljünk.Meg már nagyon szeretnénk találkozni is de még nincs rá lehetőség a távolság miatt.

Legjobb válasz: Mi akorod? Miért érzed szükségesnek a szüleid beavatását (bár ezt én jónak tartom és a bizalom jele)? AMit ne tegyél, NE te utazz! Utazzon õ. De ha még is ugy alakul, hogy te mész akkor valóban avasd be a szüleidet és hallgass a véleményükre. Ne azért mondom, de egy ilyen találka nem feltétlenül veszélytelen bármennyire is kedves a neten.

Mi akorod? Miért érzed szükségesnek a szüleid beavatását (bár ezt én jónak tartom és a bizalom jele)? AMit ne tegyél, NE te utazz! Utazzon õ. De ha még is ugy alakul, hogy te mész akkor valóban avasd be a szüleidet és hallgass a véleményükre. Ne azért mondom, de egy ilyen találka nem feltétlenül veszélytelen bármennyire is kedves a neten.
Mondd azt, hogy egy afrikai országból menekült (olyat válassz, ahol tombol az AIDS, és ezt ne felejtsd el kiemelni), ahonnan azért kellett menekülnie, mert az elõzõ barátnõjének családja vérbosszút fogadott ellene, mert megette a csajt - pedig az õ népének szép hagyomány a a kannibalizmus, csak ezt senki nem érti meg. Itt azóta füvet árul ovisoknak, ebbõl él, és egy kartondobozban lakik. Majd tedd hozzá, hogy vicc volt, igazából csak messze lakik :D
100km az semmi.. ülj föl egy vonatra, és hajrá!
Szerintem ha ilyen kis fiatalok vagytok akkor anyu meg apu örülni is fog h a kislányuk csak neten pasizik...és nem élõben.
Sehogy.
100km azért nem semmi Elsõ, bocsi^^
Én 18 voltam, mikor lett egy 550 kilométeres kapcsolatom. Szüleim nem vélekedtek máshogy róla, mint az azelõttiekrõl. Ha szereted, szereted, ez van. 100km? Semmi...
Anya-apa, terhes vagyok egy fiútól aki 100+kmre lakik és szeretném megtartani a babát.

Van egy egy éves német juhászunk! Mindig rágja a kaput, mert ki szeretne jutni! Pár napja kezdte csak el! Eddig semmi baj nem volt! Főleg akkor jön rá mikor látja hogy elmegyünk itthonról! Szerintetek miért kezdhette most el? Mi a magoldás?

Legjobb válasz: Szeparációs stressz és túl sok energiája van. A megoldás, hogy normálisan neveled, hozol szabályokat az életébe és kivétel nélkül minden egyes nap sétáltatod, futtatod, fizikailag lefárasztod, illetve tanítod, szellemileg is megdolgoztatod. Különben a következõ lépés az lesz, hogy szökni fog és egyéb viselkedési problémái lesznek.

Szeparációs stressz és túl sok energiája van. A megoldás, hogy normálisan neveled, hozol szabályokat az életébe és kivétel nélkül minden egyes nap sétáltatod, futtatod, fizikailag lefárasztod, illetve tanítod, szellemileg is megdolgoztatod. Különben a következõ lépés az lesz, hogy szökni fog és egyéb viselkedési problémái lesznek.
Mennyi idõnként viszed sétálni, mennyit foglalkozol vele?
A kérdező hozzászólása: Sétáltatni sajnos én nem tudom mert már 8 hónapos terhes vagyok, párom pedig vendéglátásban dolgozik igy sétára csak egy héten 1x jut sor sajnos, de az viszont kiadós!Tudom nem elég, mert minden nap kellene, ezzel tisztában vagyok!S azzal is hogy mi rontottuk el az egészet :( de ha már el rontottuk helyre akarjuk hozni, nem egyszerre túl tenni magunkat rajt. Én annyit szoktam csinálni hogy labdázom vele, futtatom, tanítgatom az udvaron!
A német juhász munkakutya.A tiétek ráadásul fiatal még, extra nagy mozgásigénnyel.Kevés neki a kertben való mozgatás.Szüksége van új élményekre, ingerekre. Nem tudtok olyan szomszédot, ismerõst, aki elvinné minden nap lemozgatni? A baba megszületése után sem lesz sokkal több idõ rá.Tudom, hogy szeretitek, de nem gondolkodtatok még új gazda keresésében, ha ennyire nincs módotok naponta elvinni sétálni?A kutya elõbb-utóbb vagy megszökik és baj lesz, vagy szétszedi a kertet.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnénk ilyen hamar feladni, meg próbálunk inkább többet foglalkozni vele!Igen, jól mondod, szeretjük, akár mit is tesz, mert nem tudunk rá igazából haragudni, meg nem is szabad, csak is magunkra! Szóval mindenképpen elõször meg próbáljuk többet fárasztani, sétálni, foglalkozni vele! Megoldani a problémát!De vajon miért szeretne mindig utánunk jönni?Mert alig megyek el itthonról negyed órát boltba és ha meg lát h távolodom egyszerre azon fáradozik h utánam jöjjön!És félek hogy valami baja lesz!Vagy másnak!Igaz nem agresszív egyáltalán, de sosem lehet tudni h egy új helyzet mit vált ki belõle!
Ez a szeparációs szorongás. Gyakorlatilag a kutya úgy érzi, hogy képtelenek vagytok magatokra vigyázni kint egyedül. Nem tart titeket megfelelõ vezetõnek, vigyázni akar rátok. Sajnos nincs elég tekintélyetek a szemében.
A kérdező hozzászólása: Értem! Hát igen, azt hiszi hogy õ a falka vezér és felelõsséget érez magán h megvédjen minket... :( s szerinted míg nem sikerül "felül kerekednünk" rajt, vagyis falkavezérré válni, meg oldás lehet beszoktatni egy kennelbe?vagy inkább agresszív lenne tõle?vagy széjjel kapná, kimászna? mit gondolsz? mert van egy elkerített rész, amit még régen neki szántunk, csak úgy gondoltuk jobb lesz neki szabadon.... szerintem nem tartana neki sokáig valahogy ki jönne. :(

Ha jóval kevesebbet eszek, mint egy napra elő van írva (kalória), de mellette napi 2 órát minimum sportolok, ahol az izmok igénybe vannak véve, akkor is izomból fogok fogyni?

Ha a fehérjemennyiség elegend?, akkor nem lesz izomveszteségem?

Legjobb válasz: 14,7 x testtömeg (kg) + 496= X + fizikai aktivitás: az X-et szorzod 1,2-vel =Y Az X és az Y között kell lenned táplálék bevitelben. Minek napi 2 óra izomerõsítõ edzés? Ha simán mozogsz, és nem koplalsz, akkor nem fog az izmod leépülni. Az az aerob mozgás lényege, hogy a hosszútávú terhelés miatt a szervezet nem a könnyen elérhetõ energiaforrások után nyúl az izmokhoz, hanem a zsírraktárokhoz. Zsírégetõ kardio edzés is elég, de azt hosszú távon. Az erõsítõ edzés meg 2 óráig szerintem amúgy is sok, bár ebben lehet tévedek.

14, 7 x testtömeg (kg) + 496= X + fizikai aktivitás: az X-et szorzod 1, 2-vel =Y Az X és az Y között kell lenned táplálék bevitelben. Minek napi 2 óra izomerõsítõ edzés? Ha simán mozogsz, és nem koplalsz, akkor nem fog az izmod leépülni. Az az aerob mozgás lényege, hogy a hosszútávú terhelés miatt a szervezet nem a könnyen elérhetõ energiaforrások után nyúl az izmokhoz, hanem a zsírraktárokhoz. Zsírégetõ kardio edzés is elég, de azt hosszú távon. Az erõsítõ edzés meg 2 óráig szerintem amúgy is sok, bár ebben lehet tévedek.
illetve ne haragudj, ez a formula 30 évnél fiatalabb nõkre van szabva :P a többit sajnos nem ismerem, de lehet pont beleesel ebbe... :P :D
A kérdező hozzászólása: nem izomerõsítõ edzés. ennyit sportolok, úszok, futok. de akkor nem éget el annyi energiát a szervezet, vagy hogy van ez...?
Ha alapanyagcsere alatt eszel, lelassul az anyagcseréd. Ezt jó esetben a mozgás kiegyenlíti. Viszont ha alapanyagcsere felett eszel, akkor normálisan mûködik mind a két dolog, tehát igen, többet tudsz elégetni, ha többet eszel, mivel gyorsabb az anyagcseréd.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!