Találatok a következő kifejezésre: Van egy akivel tavaly (30 db)

Tavaly a 9. héten sajnos elhalt a babám. Kétszarvú méhem van, és akkor kialakult egy 6szor 5 centis haematoma is. És a 6dik héttől végig véreztem. Mekkora esélyem van arra, hogy gond nélkül kihordjak egy babát?

Ezenkívül évek úta küszködök hüvelyfert?zzéssel! Segítsetek!! Nagyon szeretnék egy egészséges kisbabát!

Legjobb válasz: Minden doki mást mond. Abban egyet értenek,hogy ha megmarad, császáros lesz, és valószínû koraszülött. Akinek ilyen méhe van, végig feküdnie kellett? Vagy azért van remény arra, hogy "átlagos" kismama leszek?

A kérdező hozzászólása: Minden doki mást mond. Abban egyet értenek, hogy ha megmarad, császáros lesz, és valószínû koraszülött. Akinek ilyen méhe van, végig feküdnie kellett? Vagy azért van remény arra, hogy "átlagos" kismama leszek?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Nagyon jót tud tenni, mikor pozitív visszajelzést kapok! A második babádat nagyon sajnálom! :(
Szia ugyan nekem ilyen gondjaim nem voltak "csak"véreztem 9 héttõl a 13 hétig hol jobban hol kevésbé..makk egészséges gyermekem született...Kivánom hogy neked is sikerüljön minnél hamarabb ez a csoda... Dokik mit mondanak?
Doki mit mond? Unokatesóm felesége múlt nyáron veszített el egy babát, miss ab volt, sajnos úgy be volt ágyazódva a kicsi, hogy a méhébõl is vettek ki egy darabot. Amint lehetett próbálkoztak, rögtön terhes is lett, akkor azt mondták nekik, 7 hóig ha elviszi, kiveszik a kicsit és a méhét is, annál tovább nem viheti! Rettegtek hogy elvetél, vagy nagyon korán születik a kicsi, fáj a hasa az elejétõl, fekszik. Már 33 hetes elmúlt, még mindig fekszik, de azt mondják az orvosok hogy annyira megerõsödött a méhe, hogy akár végig is elviheti a kicsit, és már szó sincs arról, hogy kiveszik a méhét. Remélem veled is hasonló jók történnek majd, remélem adtam egy kis erõt, hitet, reményt a történettel!
Szia!Bár nem friss a kérdés, azért hátha még olvasod. Nekem is kétszarvú a méhem.A kisfiamat gond nélkül kihordtam, bár 2* annyit kellett járnom vizsgálatra, UH-ra, mint másnak.A vetélés, koraszülés, császármetszés mint lehetõségek végig fent álltak.Végül 10 nappal a kiírt idõpont elõtt sürgõsségi császárral megszületett.Farfekvéses volt, éppen a kétszarvú méh miatt, mert a lábacskája beakadt az egyik szarvba. Most májusban viszont 6 hetesen elvetéltem, az orvosom szerint nem a méhem miatt.
Szia nekem is kétszarvú a méhem harmadik babámat várom 22.hétben vagyunk.Elözö két gyerekemet 40.héten császárral szültem makk egészségesek mind kivánom hogy te is ilyen szerencsés légy és legyen szép családod. csak pozitivan:)
Neki nyilván jobb. különben nem cserélt volna le. Mi ezt ennyibõl nem tudjuk megítélni. 31 évesen pedig nem vagy már lány szerintem.
Lehet tényleg az a baj, hogy még lány vagy 31 évesen?
Ha 3 év után lett vége a kapcsolatotoknak és van egy 6 éves fiad akkor neked sem tõle van a gyerek. Akkor meg mit magyarázol, hogy a másik nõnek 2 apától van a 2 gyerek? Te sem vagy jobb.
Én azért nem neveznélek 31 évesen lánynak (:
Mi ezt honnan a fészkes ......bol tudnánk? Egyikötöket sem ismerjük semmilyen szempontbol. Biztosan jobb neki, ha ezt választotta. Lehet, hogy te naponta 5x megcsavartad az orrát, ez a csaj meg csak 3x és rohadtul utálja az orrcsavargatást. Lehet, hogy neki kevésbé büdös a lába. Lehet, hogy ......
Neki biztos jobb, ha ezt csinálta ... Mondjuk ha nekem kell választani én is jobban preferálok egy 48 éves nõt, mint egy 31 éveset ... Ja igen! Nõt! És nem lányt :-P
Gondolom nem azért hagyott el mert 6 éves a gyereked és te 31 éves vagy.
Lehet hogy rádöbbent hogy az idõsebbekre bukik... Nem akarlak elkeseríteni de meredeken csökkennek az esélyeid.
Miért nincs önbecsülésed? Ha ragaszkodsz, az emberek ösztönösen menekülni fognak tõled. Fiatal vagy még, mitõl félsz?
hát, ebbõl aztán jó sokat megtudtunk.annyit mindenképpen, hogy még mindig az exeden mérgelõdsz, ami nem túl egészséges, tekintve, hogy áprilisban szakítottatok.neked így jobb, hogy az õ dolgaival foglalkozol?
"Én azért nem neveznélek 31 évesen lánynak (:" Én meg de. Mert még nem felnõtt nõ.

Van, egy srác, akit tavaly a suliban nagyon stíröltem, de nagyon nem érdekeltem. Idén úgy döntöttem, hogy rá se nézek, viszont most ő néz állandóan. Miért van ez?

Legjobb válasz: Hát ez elég sokszor fordul elõ az életben. Sok férfi úgy mûködik, hogy addig nem érdekli egy nõ, amíg azt érzi, hogy könnyedén megkaphatná, még akkor sem, ha egyébként vonzódik hozzá. Onnantól kezdve, hogy azt látja, hogy nem foglalkoznak vele, tehát talán nincs esélye, kihívásként tekint arra, hogy megszerezze az adott lányt. Ilyenkor indul be náluk igazán a vadászösztön :)

Hát ez elég sokszor fordul elõ az életben. Sok férfi úgy mûködik, hogy addig nem érdekli egy nõ, amíg azt érzi, hogy könnyedén megkaphatná, még akkor sem, ha egyébként vonzódik hozzá. Onnantól kezdve, hogy azt látja, hogy nem foglalkoznak vele, tehát talán nincs esélye, kihívásként tekint arra, hogy megszerezze az adott lányt. Ilyenkor indul be náluk igazán a vadászösztön :)
A kérdező hozzászólása: Basszus. Erre nem is gondoltam! Köszi! Amúgy lehet hogy csak azért érzem hogy néz, mert azt akarom most? Várom még a válaszokat!
En is jartam mar igy es szerintem ne figyelj ra, mert lehet, h ahogy a masik valaszolo mondta kihivasnak tekint teged s ahogy megkapott leraz!Az ilyen sracok az amolyan macsok, nem allnak meg egy lanynal, ha erted mire gondolok!Remelem, h segithettem!
nos én fiú vok és a véleményem h ne csak nézd hanem próbálkozz is nála!1 próbát megér sztem és a fiúk nagyrésze nemúgy mûköddik ahogy eddig írták ;) csak aztmondom látnia kell h bejön neked. tom mert engem is figyelt egy lány és rá 2 héttel odajött és összejöttem vele de az is "attól függ"

Van egy osztálytársam aki folyton baszogatott tavaly nem tudok ellen tenni semmit mit csináljak? Többi lent

a suliban kicsavarta az ujjam meg ilyesmi de amikor felpofoz csak úgy és visszapofozom akkor majdnem mindig verekedésbe fullad a dolog én meg egyaltalán nem tudok verekedni igy mindig alulmaradok. Van valami jó önvédelmi taktika vagy valami amivel leállíthatnám?

Legjobb válasz: Nem kell tudnod verekedni.Elég ha úgy tökön/gyomron rúgod hogy felállni se tudjon.Akkor biztos leáll :) Egyébként az erõszak nem feltétlen a legjobb megoldás.Beszélj vele vagy tanárral, igazgatóval,szüleivel vagy akárkivel ha megint ezt csinálja.Valaki biztos elbeszélget vele :D Vagy beiratkozhatnál valami kûzdõsportra vagy önvédelmi tanfolyamra vagy bármire.

Nem kell tudnod verekedni.Elég ha úgy tökön/gyomron rúgod hogy felállni se tudjon.Akkor biztos leáll :) Egyébként az erõszak nem feltétlen a legjobb megoldás.Beszélj vele vagy tanárral, igazgatóval, szüleivel vagy akárkivel ha megint ezt csinálja.Valaki biztos elbeszélget vele :D Vagy beiratkozhatnál valami kûzdõsportra vagy önvédelmi tanfolyamra vagy bármire.
A kérdező hozzászólása: De ha hasba ütöm akkor meg jönnek rögtön a tanárok intõ meg egyebek és az iskola egy trágya senkinek nem tudok szólni mer pontt leszarják ho a gyerekekkel mi van
nem lehet hogy túlságosan kimutatod azt hogy idegesít amit csinál? talán ha nem mutatnád ki hogy idegesít, vagy valami jó kis mondattal beégetnéd akkor talán leállna :DDD
A kérdező hozzászólása: már volt ilyen hogy fapofával bámultam rá miközbven már iszonyatosan fájt az ujjam de tovább baszogatot
Verekedéshez tudod mi kell ? Elsõsorban gátlástalanság. Verj oda neki a fejére, az orrára, az állkapcsa szélére. Ne sajnáld. Ki is rúghatod a térdét. Ne félj komoly sérülést okozni neki. Engem is sokszor piszkáltak régen, és én hülye sokszor el is tûrtem. Kár volt, nem éri meg magadba tartani. Az a sok feszültség a mai napig bennem maradt sajnos. Tényleg tapasztalatból mondom ezt neked. De azért nehogy halálos sérülést okozzál neki. Hány évesek vagytok ?
A kérdező hozzászólása: 14

Fogdossam? Van egy lány aki tavaly szerelmes volt belém, mindig hülyéskedünk, hazakísértem a múlt héten, kérdeztem hogy szokták e fogdosni, mondta hogy igen.

Mondtam hogy én is terveztem, elkezdte a mosolygást, mondta hogy engem nem árul be az igazgatónak, csak "megver". Ma hazakísértem, megfogtam a seggét, halkan mondta hogy áhh de j és az ó bet? felét, és kényesen mondta hogy jajj ne már de közben nevetett. Nem vert meg, meg semmi. Szerintetek fogdossam?

Legjobb válasz: Hát néha,és ha belelendültök akkor meg többször

Hát néha, és ha belelendültök akkor meg többször
Ne. Ez nagyon gyerekes.
fogdosd csak nyugodtan , ujjazd is meg az utcán >.<
és már ez megy középiskolában is :( pedig olyan jó suli volt....
Ez nagyon gyerekes. okos enged szamár szenved én engedek:)
csöcsét mér nem fogod meg?
Miért nem jössz össze vele?
"Nem vert meg, meg semmi." Ez nagyon nagy :) :)
pfehhh tipikus kis tinik.urva:D

Miért van ez? Van egy srác akivel tavaly jártunk.

és azóta se tudom elfelejteni sokszor ? jut eszembe pedig én szakítottam vele..mégse tudok elszakadni t?le..Kíváncsi vagyok rá ,beszélgetek vele, de mégis szerintem elrohannék ha találkoznék vele..

Legjobb válasz: Kislány, ezt hívják lelkiismeretnek. Gondolom indok nélkül hagytad ott, és most elõjött a jó öreg bûntudat... ami bíz olyan mint a halál, meg az adó. Elfuthatsz elõle, de lerázni nem tudod. A legjobb amit tehetsz az, hogy lesz ,,tököd" és odaállsz elé, hogy megbeszéljétek. Ha szerencséd van, még nem utált meg teljesen.

Kislány, ezt hívják lelkiismeretnek. Gondolom indok nélkül hagytad ott, és most elõjött a jó öreg bûntudat... ami bíz olyan mint a halál, meg az adó. Elfuthatsz elõle, de lerázni nem tudod. A legjobb amit tehetsz az, hogy lesz , , tököd" és odaállsz elé, hogy megbeszéljétek. Ha szerencséd van, még nem utált meg teljesen.
Az az igazán szánalmas, hogy írod, hogy így nem tudod elfelejteni meg úgy beszélgetsz vele... és ehhez képest mégse tudod mit akarsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen kedves elsõ! ezt már tudtam magamról h marha vagyok (nap mint nap meg is kapom ) de hogy még a szerelemben is az legyek ez tényleg szánalmas..mert ügyebár ez az..
Ha ezt tényleg így gondolod, akkor- Török Szultán szavaival élve- egy nemzetközi szomorú marha vagy! (elsõ)
egyedül érzed magad, és a semminél, még az exed is jobb lenne.. én így vagyok vele.. :D de ennek semmi értelme, mert anno okkal hagytad ott, és ez a hiba most is elõjönne
A kérdező hozzászólása: De úgy érzem már nem lehet köztünk semmi mert attól én is és õ is kellemetlenül érezné magát..
Akkor talán kegyeskednél végre ezt vele is közölni! (elsõ voltam megint.)
A kérdező hozzászólása: hát igen tudom h szerencsétlen vagyok de akkor is valahogy vonzódom hozzá mikor nem is találkozom vele.. és még mindig bennem van az az idõszak pedig nem is volt olyan hosszú kb 2 hónap... és én is sajnáltam õt, egy ideig nem is beszéltünk de aztán rám írt.. és azóta kisebb 1 hetes kihagyásokkal beszélgetünk és azt is csak azért mert én nem mentem netközelbe és inkább próbáltam leszarni de nem bírtam sokáig mert kíváncsi voltam rá...
Elég érdekes vagy.. Hogy felejthetnéd el, ha beszélgetsz vele? Ha valakit el akarsz felejteni, akkor nem beszélsz vele. Tehát megoldás: hagyd õt békén. Biztos neki sem könnyû, hogy aki kidobta, az most írkál neki. Inkább õt sajnálom.
mert még mindig szereted?
A kérdező hozzászólása: jó.. hülye kérdést tettem fel , tényleg nem tudom mit akarok..

Tisztelt Doktor Úr ! 39 éves vagyok. Tavaly október 5-én elmentem a nőgyógyászomhoz és fogamzásgátló injekciót írattam fel s még aznap be is adattam. Akkor közölte velem a doktornő, hogy van egy átlagos méretű Miomám. De jóindulatú, nem kell hogy megijedj

Tisztelt Doktor Úr ! 39 éves vagyok. Tavaly október 5-én elmentem a nőgyógyászomhoz és fogamzásgátló injekciót írattam fel s még aznap be is adattam. Akkor közölte velem a doktornő, hogy van egy átlagos méretű Miomám. De jóindulatú, nem kell hogy megijedjek. November 9-én megjött de nem akart elmúlni. Vártam hogy véget érjen, hogy vissza tudjak menni az orvoshoz. Nov 25-én visszamentem, bár nem múlt el. Vizsgálat után azt a választ kaptam, hogy nem tudja, hogy a Miomám vérzik-e vagy a ’96-ban végzett méhszáj seb műtétem helye, ami azóta sincs begyógyulva. ’96-ban volt egy méhszájseb műtétem ami P4 citologia miatt volt. S a Mioma mérete akkor már 60x68x72 mm. Elküldött a kórházba abrázióra dec 20-án meg is csinálták. Dec 24-től megint véreztem. Jan 10-én visszamentem a szövettani eredményért, ami negatív lett. S azt mondta a doki, hogy kb. 2 hét vérzés, ami még normális. Áprilisban elmentem egy Bp-i orvosnőhöz vizsgálatra. S akkor már a Miomám egy nagyobb grapefruit nagyságúra nőtt. Kérdeztem, hogy mikor lehetne ezt eltávolítani s azt mondta, hogy először gyógyszeresen kellene kezelni. Amire még várni kell, mert még csak most van tesztelés alatt a gyógyszer. S nem javasolja, hogy eltávolítsák a méhemet csak ha a gyógyszer nem használna. Mivel még fiatal vagyok ahhoz, hogy eltávolítsák. Eléggé gyakran van alhasi fájdalmam, akkor is amikor nincs meg. A kérdésem az lenne, hogy: – Mekkora az a méretű Mioma ami még jó indulatú? – Meddig lehet a műtétet halasztani, mivel rákra hajlamos vagyok? S nem szeretném veszélyeztetni az életemet. Megtisztelő válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Olgi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Egy elváltozás esetében nem a méret az, ami alapján a jóindulatúságot meg lehet állapítani. Amennyiben a vizsgálatok alapján ezt miomának gondolják az orvosok, úgy az valószínűleg valóban az! Első lépésben meg lehet próbálkozni a gyógyszeres kezeléssel. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Egy elváltozás esetében nem a méret az, ami alapján a jóindulatúságot meg lehet állapítani. Amennyiben a vizsgálatok alapján ezt miomának gondolják az orvosok, úgy az valószínűleg valóban az! Első lépésben meg lehet próbálkozni a gyógyszeres kezeléssel. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr ! 39 éves vagyok. Tavaly október 5-én elmentem a nőgyógyászomhoz és fogamzásgátló injekciót írattam fel s még aznap be is adattam. Akkor közölte velem a doktornő, hogy van egy átlagos méretű Miomám. De jóindulatú, nem kell hogy megijedj

Tisztelt Doktor Úr ! 39 éves vagyok. Tavaly október 5-én elmentem a nőgyógyászomhoz és fogamzásgátló injekciót írattam fel s még aznap be is adattam. Akkor közölte velem a doktornő, hogy van egy átlagos méretű Miomám. De jóindulatú, nem kell hogy megijedjek. November 9-én megjött de nem akart elmúlni. Vártam hogy véget érjen, hogy vissza tudjak menni az orvoshoz. Nov 25-én visszamentem, bár nem múlt el. Vizsgálat után azt a választ kaptam, hogy nem tudja, hogy a Miomám vérzik-e vagy a ’96-ban végzett méhszáj seb műtétem helye, ami azóta sincs begyógyulva. ’96-ban volt egy méhszájseb műtétem ami P4 citologia miatt volt. S a Mioma mérete akkor már 60x68x72 mm. Elküldött a kórházba abrázióra dec 20-án meg is csinálták. Dec 24-től megint véreztem. Jan 10-én visszamentem a szövettani eredményért, ami negatív lett. S azt mondta a doki, hogy kb. 2 hét vérzés, ami még normális. Áprilisban elmentem egy Bp-i orvosnőhöz vizsgálatra. S akkor már a Miomám egy nagyobb grapefruit nagyságúra nőtt. Kérdeztem, hogy mikor lehetne ezt eltávolítani s azt mondta, hogy először gyógyszeresen kellene kezelni. Amire még várni kell, mert még csak most van tesztelés alatt a gyógyszer. S nem javasolja, hogy eltávolítsák a méhemet csak ha a gyógyszer nem használna. Mivel még fiatal vagyok ahhoz, hogy eltávolítsák. Eléggé gyakran van alhasi fájdalmam, akkor is amikor nincs meg. A kérdésem az lenne, hogy: – Mekkora az a méretű Mioma ami még jó indulatú? – Meddig lehet a műtétet halasztani, mivel rákra hajlamos vagyok? S nem szeretném veszélyeztetni az életemet. Megtisztelő válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Olgi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Egy elváltozás esetében nem a méret az, ami alapján a jóindulatúságot meg lehet állapítani. Amennyiben a vizsgálatok alapján ezt miomának gondolják az orvosok, úgy az valószínűleg valóban az! Első lépésben meg lehet próbálkozni a gyógyszeres kezeléssel. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Egy elváltozás esetében nem a méret az, ami alapján a jóindulatúságot meg lehet állapítani. Amennyiben a vizsgálatok alapján ezt miomának gondolják az orvosok, úgy az valószínűleg valóban az! Első lépésben meg lehet próbálkozni a gyógyszeres kezeléssel. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Van egy fiú, aki még tavaly bevallotta hogy tetszem neki, én mondtam hogy ő nekem nem? (többi lent) 14 évesek vagyunk :/

Ennek ellenére ma megkérdezte hogy elmegyek-e vele hétvégén moziba. Megkérdeztem hogy barátra-e, és hogy ez nem randi? Azt mondta ahogy akarom. Én mondtam hogy nem akarok randit. Azt mondta oké. Attól még elmenjek vele a moziba?

Legjobb válasz: Miért ne? Megdugni nem fog, egy egyszerû mozizás belefér. Csak tisztázd a csávóval, hogy Te nem akarsz semmit.

Miért ne? Megdugni nem fog, egy egyszerû mozizás belefér. Csak tisztázd a csávóval, hogy Te nem akarsz semmit.
ahogy gondolod. egy kis sima mozizás belefér, de mond meg neki h csak barátként mész vele!
A kérdező hozzászólása: de miért érezné reménynek? Én már kétszer is világosan megmondtam neki hogy maradjunk barátok. kiskorom óra ismerem....
Srác érdekében ne menj. Mondhatsz neki bármit, õ randinak fogja felfogni, utána meg lerázni nem tudod. Plusz így azt fogja érezni van remény. 20F
4-es szakadok :D
A kérdező hozzászólása: ááá. :D nem így gondoltam :DD
Ám anyudat azért ne vidd magaddal:D Cinkes lenne kicsit. Szegény srác nehogy már az egész családodnak állna a mozijegyét:D
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat :) ) még anyumat is megkérdezem
menj. ingyen film, kukorica, cola.
A kérdező hozzászólása: már döntöttem. nem megyek el vele. Nem szeretnék semmilyen reményt adni neki, inkább kihagyom, de azért köszi :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!