Találatok a következő kifejezésre: Van egy akivel sokat beszélgetünk, (20 db)

ha beszól meg dobál (?), akkor akár tetszel neki, akár nem, hagyd.
Azért dobál, mert szeretné már végre, hogy Te észrevedd Õt! Tetszel neki.És féltékeny is arra a lányra akvel Te mindig beszélgetsz.

Van egy férfi, akivel sokat beszélgetünk, ő akar járni velem, én nem tudom, h mit tegyek. Õ 37 éves, én 29 vagyok. Emberileg és fizikailag is vonz, de úgy érzem h nem hozzám való és nem tudnám őt felvállalni a világ előtt. Mért érzek így?

Õ nagyon bulizós,nagy haveri körrel,nekem 1-2 barátom van és bulizni is csak ritkán járok.Küls?re nem igazán az esetem,de tetszik a természete,tudja h mit akar,határozott.Én pont az ellentéte vagyok,bizonytalan,tépel?d?.Ilyen szempontból jó hatással lenne rám,de nem tudnám elképzelni h járunk,nagyon más mint én,ez megijeszt,de vonz is.És már volt házas, 1szer,de lehet h 2 szer is.És a szüleim sem helyeselnék.

Legjobb válasz: Bocsi, én igaz csak 17 vagyok, de 29 évesen biztos, hogy a szüleid döntésére kell hagyatkoznod? ^o) Amúgy meg az egyetlen, amiért írok - tanácsot adni nem tudok, én a helyedben a nem gondolkodnék, azok alapján, amiket leírtál -, mert nekem az egyik osztálytársam, aki 16 éves egy 37(!) éves pasival van együtt! És mindenki tudja, és felvállalják egymást, és szerintem szörnyen pedofil. Így szerintem a ti korkülönbségetek egyszerû játék az évekkel.

Bocsi, én igaz csak 17 vagyok, de 29 évesen biztos, hogy a szüleid döntésére kell hagyatkoznod? ^o) Amúgy meg az egyetlen, amiért írok - tanácsot adni nem tudok, én a helyedben a nem gondolkodnék, azok alapján, amiket leírtál -, mert nekem az egyik osztálytársam, aki 16 éves egy 37(!) éves pasival van együtt! És mindenki tudja, és felvállalják egymást, és szerintem szörnyen pedofil. Így szerintem a ti korkülönbségetek egyszerû játék az évekkel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors választ! :) Majd elgondolkodom a dolgokon és a korkülönbségen is.
8 év korkülönbség az gyakorlatilag ideális, ebben a korban meg fõleg. Szerintem próbáld meg sokat nem veszítthetsz. Találkozgassatok aztán majd kialakul benned a dolog és akkor tudsz döntést hozni. Hogy mért érzel így azt nem tudom, mivel nem ismerlek, meg hogy eddig mennyi és milyen párkapcsolatban voltál. Lehet h. túl gátlásos vagy vagy rossz tapasztalataid voltak.
Ha tetszik neked és te is tetszel neki, fõleg ha szeretitek egymást akkor miért ne járhatnátok? Miért nem vállalod fel? Tán félsz az ismerõsöktõl, családtól? Nem a szüleid járnának vele hanem TE! Nem helyselnék? Ismerik? Na és ha házas volt? Attól még lehet õ a nagy Õ. 29 éves vagy könyörgöm, mire vársz még az életben? Próbálj elszakadni a szüleidtõl. Sok szerencsét!!
Nos, "rossz" esetben lenne vele egy kellemes kalandod, jó esetben pedig megtalálod életed párját, szóval szerintem hajrá! Nyolc év így 30 környékén már semmi. (A szülõknek meg úgyse fog tetszeni senki, mindenkiben találnak hibát. Õk már csak ilyenek.) -G-
Szerintem vágj bele, ha egy kicsit is tetszik a pasi. Legalább lesz egy kalandod, és nem a házaséletedben kívánkozol majd férfiak után. A szüleiddel pedig ne foglalkozz, mondjanak amit akarnak.Ez a Te életed, nem pedig az övék.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Jól esik nagyon a megerõsítés!!!:) ))És a buzdítás!Talán így egy kicsit könnyebb lesz a döntés!

Van egy srác aki nagyon tetszik nekem de sokkal idősebb nálam. Amikor beszélgetünk akkor mélyen a szemembe néz. Ez jelent valamit? Meg néha a számat nézi (én azt hallottam hogy ilyenkor meg szeretne csókolni) ez igaz?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül jelentenek bármit is. Én akárkivel beszélek, az emberek szemébe nézek, akár egy vad idegennek is. Ismerõsöknek meg szoktam az arcát fürkészni, száját, orrát, szemöldökét, mikor mit. Szóval az sem feltétlenül jelenti azt, hogy csókolni akar.

Nem feltétlenül jelentenek bármit is. Én akárkivel beszélek, az emberek szemébe nézek, akár egy vad idegennek is. Ismerõsöknek meg szoktam az arcát fürkészni, száját, orrát, szemöldökét, mikor mit. Szóval az sem feltétlenül jelenti azt, hogy csókolni akar.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm és szeretnék még véleményeket:)

13 eves lany vagyok van egy srac akivel nagyon sokat beszelgetek meg. Ez-az nagyon jol megvagyunk. Es sokszor mondta, hogy bejovok nekii de es hogy tobbet akar . Annal hogy csk beszelgessunk. Mit tegyek?

Csak az a baj hogy van egy lany akinek pontn ugyan ezeket mondja irta nekem az sms-t hogy ..nagyon kivan es akar egy csokot es reninek is ugyanezt irta..mit tegyek hogy szajon mar le renii rolla?

Legjobb válasz: Ha egy másik lánnyal is kavar akkor jobban jársz ha ejted õt , mert téged és a másik lányt is csak kihasznál.Jobban jársz,mert ha vele maradsz akkor késõbb biztosan meg fogod bánni.Szerintem keress egy olyan srácot aki elfogad olyannak aki vagy,és ha te nem akarsz többet csak beszélgetni, vagy szórakozni akkor ne hagyd magad hogy rávegyenek olyanra amit te nem akarsz.

Ha egy másik lánnyal is kavar akkor jobban jársz ha ejted õt , mert téged és a másik lányt is csak kihasznál.Jobban jársz, mert ha vele maradsz akkor késõbb biztosan meg fogod bánni.Szerintem keress egy olyan srácot aki elfogad olyannak aki vagy, és ha te nem akarsz többet csak beszélgetni, vagy szórakozni akkor ne hagyd magad hogy rávegyenek olyanra amit te nem akarsz.
Az egyik lehetõség valóban az, hogy tudja mit akar és nem éppen tisztességesek a szándékai, a másik pedig hogy nem tudja mit akar és igyekszik minden lehetõséget kihasználni. A második lehetõségrõl indulva javasolnám esetleg kezdd el te mondani mit szeretnél csinálni, és ha a te irányító szereped (ami remélhetõleg nem megy át dívás parancsolgatásba :D ) akkor elárulta magát, hogy nem kíváncsi rád és az elsõ pont vonatkozik rá, amire az elõzõ válaszoló megoldása a válasz.
A kérdező hozzászólása: Koszonok mindent..de osszejott a dolog..most mar minden szep es jo!

Van egy srac msn-n sokat beszelgetunk de o sosem ir nekem eloszor midnig en irok es akkor jol elbeszelgetunk, inikabb ne irjak neki tobbet?

De akkor miert beszelgetunk olyan jol ha nem tetszem neki? es tett ra megjegyzeseket is hogy tetszem neki de megsem ir

Legjobb válasz: Nem tudom hány éves vagy..de jó tanács..a késõbbiekre is. A pasik szeretnek vadászni és szeretik õk elviekben eldönteni, hogy pontosan kit akarnak.. ÉS azt HIDD el, ha egy pasi akar valamit akkor mindenképpen közölni fogja veled valahogy.. NE ÍRJ neki többet..és amikor beszéltek akkor ne érezze, hogy tetszik neked.. Találkoztatok már? tudja milyen vagy? egy új msnkép és felpiszkálhatja.. a másik..ne legyél könnyen kapható..vagy olyan aki úgy csinál mintha az lenne-

Nem tudom hány éves vagy..de jó tanács..a késõbbiekre is. A pasik szeretnek vadászni és szeretik õk elviekben eldönteni, hogy pontosan kit akarnak.. ÉS azt HIDD el, ha egy pasi akar valamit akkor mindenképpen közölni fogja veled valahogy.. NE ÍRJ neki többet..és amikor beszéltek akkor ne érezze, hogy tetszik neked.. Találkoztatok már? tudja milyen vagy? egy új msnkép és felpiszkálhatja.. a másik..ne legyél könnyen kapható..vagy olyan aki úgy csinál mintha az lenne-
Próbáld meg hogy bejelentkezés után vársz egy 10 percet, lehet megszokta, hogy te írsz mindig neki. Amúgy hogyha elfoglalt-ra van téve az msn, akkor nem jelzi ki a bejelentkezõ embereket, lehet ezért nem vesz észre.
az sem jó, ha túl ridegnek tûnsz.. azzal azt tudatod vele, hogy bármit csinál, nem kell neked, és inkább tovább áll.. persze egyet értek az elsõ hozzászólóval, de csak csínján a tartózkodással ;) az is lehet, hogy csak félénk.
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok , azert nem ma kezdtem ezt de komolyan nem ertem , annyira furcsan viselkedik es nem azert mert eddig nem volt baratnoje vagy annyira kezdo lenne vagy szegynlos . ahh nm ertem en ot
Én is várok mig ir a csaj.De ha mondjuk már egy órája fent v msnen akkor azért ráirok.Legközelebb ne irj rá és ha nem ir két napig akkor hagyd a francba!
A kérdező hozzászólása: megkérdeztem és azt mondta hogy senkire sem szokott ráirni , mert ha valaki akar vele beszelni akkor az ir neki ... ez lepattintás akart lenni vagy mi ?
Hát ja lepattintás!Az ilyenekkel nem kell foglalkozni!
bökjél meg mindenkit fészen
Az semmit nem jelent. Általában én úgy vagyok vele, hogy aki tetszik azzal soha nem beszélek, ellentétben akivel beszélek elképzelhetetlen egy kapcsolat. Szóval lehet, hogy tetszel neki, csak nem mer hozzád szólni, amilyen alapon te!
Felejtsd el! Osztálytárssal nem kezdünk, alapszabály !
Házinyúlra nem lövünk
Próbálj meg közös témát keresni vele:) Beszélgessetek és majd meglátod mi sül ki belõle:)

Ez bejöhet? Van egy lány nagyon sokat beszélgetünk. Egy koliba vagyunk sokat feljárok hozzá. Mindig örül nekem. Õ is jön meg ha nem írok neki akk már azt hiszi h haragszok rá. Úgy érzem neki is tetszek meg lát bennem valamit.

Mennyire jó ötlet az h felmegyek hozzá és mikor ajtót nyit magamhoz húzom és lekapom?? meg szeretném tudni mit akar..

Legjobb válasz: Szerintem tedd meg és megtudod, mert ezt más nem fogja tudni megmondani neked.

Szerintem tedd meg és megtudod, mert ezt más nem fogja tudni megmondani neked.
Tedd meg!!!!!! És kíváncsi leszek mi lesz :) Hajráááááá!! :) )
hol vagy koliba?

Van egy srác, aki már kb.1 éve tetszik, de nem beszelgetunk sokat, csak bulikkor tortenki egy-két izgalmas dolog Hogyan kezdemenyezzek, milyen témákrol kerdezzem?

Legjobb válasz: Személyes témákról beszélgess vele...de amúgy tökmindegy ha bejössz neki bármirõl szívesen eldumál veled, ha nem akkor meg azért mindegy mivel próbálkozol.

Személyes témákról beszélgess vele...de amúgy tökmindegy ha bejössz neki bármirõl szívesen eldumál veled, ha nem akkor meg azért mindegy mivel próbálkozol.

Van egy lány aki tetszik, sokat beszélgetünk stb. , de neki van barátja, és most mit tegyek felejtsem el? Minden nap találkozok vele! (suli) Mellesleg egész régóta együtt vannak! :/

El?re is köszönöm az értelmes válaszokat !:)

Legjobb válasz: húha nevet nem biztos, hogy kéne írni elvégre ez egy anonim oldal ergo nem kell nevet megadni:D a kérdésre válaszolván csak annyit jegyeznék meg, hogy õ biztosan csak barátkozik, szóval inkább próbáld meg elfelejteni a gondolatot, hogy járj vele..

húha nevet nem biztos, hogy kéne írni elvégre ez egy anonim oldal ergo nem kell nevet megadni:D a kérdésre válaszolván csak annyit jegyeznék meg, hogy õ biztosan csak barátkozik, szóval inkább próbáld meg elfelejteni a gondolatot, hogy járj vele..
ha van barátja akkor hagyd.nem illik belepiszkolni a másik kapcsolatába
A kérdező hozzászólása: Ja meg mar fogta a kezem ^^
A kérdező hozzászólása: Mellesleg lehet vonzódik hozzám ! Nem tudom, érdekes mindig beszélgetünk van hogy mellette ülök órán stb. De válaszokat várok még :)
van ez így ha nem vonzódik hozzád lépj tovább, nem lesz a tiéd sose... srácból vagy tanuld meg legyûrni az érzelmeidet ha kell! és nézz sok pornót az segít!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat !:) Melleslge 100% h 10hónap ! Szünetben mindig viccelõdünk beszélgetünk stb.
igen-igen az elõzõ jót mondott. Szóval próbálj a dobozon-kívül gondolkodni (outside the box). Szóval ne úgy nézd, hogy ez most de rossz stb. Hanem nézd más szemszögbõl, egyrészt még akármi lehet kettõ, ettõl még lehet hogy simán boldog leszel majd. vele meg legyél kedves, lehet majd pont amikor lépnél, már nem foglalkozol a dologgal pont akkor jön majd õ! és az de király lesz.
Kedves Takács Zoltán! Ezúton fogadd õszinte részvétemet. Ugyanis sorstársad vagyok. Én is olyan lányba szerettem bele, akibe nem szabadott volna. Én megpróbálok örülni neki, hogy legalább õ boldog lehet kettõnk közül. Tudom, ez így nagy hülyeségnek hangzik, de hát ez van. Én megpróbálok optimistán a jövõbe nézni. Egyszer talán rám talál a boldogság, és reméljük, h neked is szerencséd lesz. Hát igazából ennyi.
Nos Takács Zoltán, a régóta az mi? Több éve? Nálam egy lány 1 év után szakított a pasijával már akkor is ismertem, de nem nagyon találkozgattunk, most meg összebarátkoztunk egy pár hónapja, aztán remélhetõleg lesz több is :D. Szóval elfelejteni nem kell,
A kérdező hozzászólása: Megértem csak ha valakibe szerelmes vagy akkor nehéz elfelejteni fõleg hogy mindennap beszélek , találkozok vele :(

Van egy fiú, aki nagyon tetszik. Sokat beszélgetunk és arra gondoltam hogy meg kéne csókolnom. Ha már ő nem teszi. De hogyan?

Hogyan csináljam hogy semmiképpen ne legyen ciki? Mert nembiztos hogy ? is úgy érez ahogy én, de próba szerencse! Én szeretem tiszta szívb?l... :( de mivan ha nem csókol vissza?

Legjobb válasz: Ne te csókold meg elõször, mert akkor azt hiszi hogy könnyen megkaphat és majd csak kihasznál.Ha meg tetszel neki akkor úgyis megtörténik majd.

Ne te csókold meg elõször, mert akkor azt hiszi hogy könnyen megkaphat és majd csak kihasznál.Ha meg tetszel neki akkor úgyis megtörténik majd.
Buliba:D menj oda hozzá öleld meg stb :D ha félsz h vissza csókol e vagy vmi akkor elöször csak puszild meg a nyakát akkor kiderül ö akar e tõled vmit de akár ha táncoltok le is kaphatod... de ha elutasít az ilyenkor kicsit gáz:SS
Ha puszival szoktatok egymásnak köszönni (vagy egymástól elbúcsúzni), akkor meglépheted, hogy nem az arcodat közelíted hozzá, hanem az ajkaidat.
Sokkal jobb, ha eléred, hogy õ csókoljon meg (és ne az alkohol hatására, vagy fogadásból stb), egy lánynak van egy csomó gonosz kis eszköze az ilyesmire ;) küldj neki jeleket, bolondítsd meg :)
ha õ nem akar veled járni, akkor elég nehéz lesz azt elérni, hogy õ kezdeményezze
A kérdező hozzászólása: már beszéltünk kettõnkrõl és azt mondta nem tudja mit akar... de továbbra is barátok vagyunk, és ugyanúgy beszélgetünk... mintha nem is beszéltünk volna "rólunk"

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!