Találatok a következő kifejezésre: Van egy akivel smároltam (20 db)

Van egy csaj aki tetszik, én is tetszek neki, de nem merek közeledni, mert még nem smároltam, ő még igen. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem nyugodtan közeledj felé. ;) Ha így állsz hozzá, hogy "még soha nem smároltam, nem merek közeledni", akkor valószínüleg soha nem fogsz közeledni senkihez, mert még nem smároltál. Egyszer õ is elkezdte, kipróbálta, és egyszer neked is el kell kezdeni. Legfeljebb mondd el neki, hogy mi a helyzet, és ha szeret meg fogja érteni, még az is lehet, hogy majd ketten gyakoroltok. :)

Szerintem nyugodtan közeledj felé. ;) Ha így állsz hozzá, hogy "még soha nem smároltam, nem merek közeledni", akkor valószínüleg soha nem fogsz közeledni senkihez, mert még nem smároltál. Egyszer õ is elkezdte, kipróbálta, és egyszer neked is el kell kezdeni. Legfeljebb mondd el neki, hogy mi a helyzet, és ha szeret meg fogja érteni, még az is lehet, hogy majd ketten gyakoroltok. :)
Tedd túl magad a gátlásaidon.
szerintem se ne azé ne közeledj felé mert még nem smároltál..de ha nem is mondod el és kipróbáljátok lehet hogy az egész jól fog elsülni :) ha persze mindketten akarjátok :)
Szerintem ez semmifele keppen ne allitson meg. Lehet o se profi, ha visoznt az, akkor meg teged is megtanit. Ugyhogy, csak ugyesen. :)

Van egy pasi akivel smároltam hétvégén és most nem tudom hogyan tovább. fog valamit lépni? Vagy én lépjek?

Hétvégén kirándulni voltam, sok ismeretlen emberrel. Volt ott egy fiú is. Õ nagyon szimpatikus volt, mér kezdetekt?l fogva. Szombaton elmentünk egy helyre enni és inni (itt a földön kellett ülni, szivacsokon). Egyszercsak elkezdett cirógati, azután én is. Ezekután átölelt. Nagyon jókat beszélgettünk. Ott adott el?sz?r egy puszit, utána pedig megcsókolt. Kés?bb pedig visszakísért a szobámhoz és ott is megcsókolt. Este még azt is mondta, hogy majd alakulnak a dolgok, szóval azt nem mondta,hogy mi most eggyütt vagyunk. Szerintetek fog valamit lépni? Vagy nekem kellene? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Egy csok meg semmire nem kotelez, maximum finom, kellemes, joleso stb.... Ahogy o mondta, majd kialakul... Ha megfogtad, akkor erdeklodni fog utanad es keresni a tarsasagodat. Szoval nem vagytok egyutt. Majd akkor, ha mar tobbet talalkoztatok, fogja a kezed az utcan stb.... Varj egy kicsit ne siess. A ferfiak nagyon messzirol raismernek a tapadokorongos, elkeseredetten tarsat kereso nokre....es hat nagyon nagyivben kikerulik azt. Ugyanis nics akiert harcolni, mert szinte adja magat az egesz unalmasan - mas az aki ki is hasznalja es aztan kerul ki nagy ivben. Tudom, hogy nehez bizonytalansagban elni. Nem tudod, mi van. Ez a szepsege es izgalma a dolognak. Adj idot. Majd alakul... Remelem jol :o)

Egy csok meg semmire nem kotelez, maximum finom, kellemes, joleso stb.... Ahogy o mondta, majd kialakul... Ha megfogtad, akkor erdeklodni fog utanad es keresni a tarsasagodat. Szoval nem vagytok egyutt. Majd akkor, ha mar tobbet talalkoztatok, fogja a kezed az utcan stb.... Varj egy kicsit ne siess. A ferfiak nagyon messzirol raismernek a tapadokorongos, elkeseredetten tarsat kereso nokre....es hat nagyon nagyivben kikerulik azt. Ugyanis nics akiert harcolni, mert szinte adja magat az egesz unalmasan - mas az aki ki is hasznalja es aztan kerul ki nagy ivben. Tudom, hogy nehez bizonytalansagban elni. Nem tudod, mi van. Ez a szepsege es izgalma a dolognak. Adj idot. Majd alakul... Remelem jol :o)
Szia! egyetértek az elsõ hozzászólóval. A pasik nem szoktak egy csók után járásról beszélni, ezt már én is többször bebuktam, mert azt hittem hogy, mert megcsókolt akar is járni... Várj, ne te lépj. Ha komolyan gondolja, úgyis lép! Nekem mindig azok a kapcsolataim tartottak tovább, amikor nem nyomultam. (saját tapasztalat) De drukkolok!
Te ne erõltesd - de azért elhívhatod valahova, ismét a "sok ismeretlen emberrel". Majd csak kialakul valami...
Csatlakozom az elottem levokhoz. szerintem se nyomulj meg egy csok nem jelent semmit, lehet h csak egy pillanatnyi fellangolas volt a reszerol de az is lehet h erez vmit irantad es akar tobbet, ha pedig az utobbi igaz akkor jelentkezni is fog. Tenyleg nem szeretik a pasik a nyomulos csajokat ezt en is bebuktam egy parszor h azt hittem na o az... es nekem anno javasoltak h keressem en ha az illeto nem keres h adjam a tudtara h nekem is bejon... hat nekem ez a modszer nem mukodott... viszont ha ugy altam a dolgokhoz ki tudja majd meglatom es elvezem addig is minden percet akkor azok bejottek, sot olyanok is nyomultak akiktol meg nem akartam semmit... szerintem take it easy es vard meg h mi lesz. tudom nehez... de hidd el jobb igy, minthogy belebonyolodsz vmibe es az illeto meg dob akkor a te lelked serul...
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat!

14 éves lány vagyok, járok bulizni, buliba smárolok fiúkkal, vezetem egy papiron, hogy eddig kikkel smároltam, nagyok a melleim, ezért kiteszem amim van, és akkor most ribanc vagyok?

Legjobb válasz: A kérdezõ további kérdései... – 2 év múlva: "16 éves lány vagyok, járok bulizni, felszedek srácokat, le is fekszem velük, jegyzem egy papíron, hogy eddig kiket tudtam ágyba csábítani... most akkor ribanc vagyok?" – 5 év múlva: "Miért hagy el minden pasi? Folyton megcsalnak, pedig én hûséges vagyok aránylag... jó, néha félrelépek, de ettõl még nem kéne csak úgy dobniuk. Mi lehet velem a baj?" – 10 év múlva: "SOS!!! Egy HIV-tesztem pozitív lett! :SSS Ugye ez lehet csak véletlen?!! Ugye lehet, hogy a második szûrés negatív lesz?!!" – 20 év múlva: "Tud valaki egy jó hospice-házat a fõvárosban?" . . . Válaszd a másik utat. Jóindulatú tanácsom, hogy ahelyett, hogy mintegy azzal vágnál fel, hogy hány pasit tudsz felszedni, vedd észre, hogy ez nem igazi dicsõség. Próbálj más területeken sikereket elérni. És párkapcsolat tekintetében pedig próbáld megtalálni azt, aki (majd) tartósan ki tudja elégíteni a vágyaidat, és akit szeretsz is annyira, hogy nem csalnád meg. Hidd el, az életednek sosem lesz stabil alapja, ha a "pasifaló" attitûdöt viszed tovább. És bármennyire sem szeretek durva lenni, de igen, ez valóban a ribancok definíciója amit fent írtál (legalábbis sokak olvasatában). De megváltozhatsz, és lehetsz tisztességes lány, illetve nõ. És hidd el, hosszútávon megéri.

A kérdezõ további kérdései... – 2 év múlva: "16 éves lány vagyok, járok bulizni, felszedek srácokat, le is fekszem velük, jegyzem egy papíron, hogy eddig kiket tudtam ágyba csábítani... most akkor ribanc vagyok?" – 5 év múlva: "Miért hagy el minden pasi? Folyton megcsalnak, pedig én hûséges vagyok aránylag... jó, néha félrelépek, de ettõl még nem kéne csak úgy dobniuk. Mi lehet velem a baj?" – 10 év múlva: "SOS!!! Egy HIV-tesztem pozitív lett! :SSS Ugye ez lehet csak véletlen?!! Ugye lehet, hogy a második szûrés negatív lesz?!!" – 20 év múlva: "Tud valaki egy jó hospice-házat a fõvárosban?" . . . Válaszd a másik utat. Jóindulatú tanácsom, hogy ahelyett, hogy mintegy azzal vágnál fel, hogy hány pasit tudsz felszedni, vedd észre, hogy ez nem igazi dicsõség. Próbálj más területeken sikereket elérni. És párkapcsolat tekintetében pedig próbáld megtalálni azt, aki (majd) tartósan ki tudja elégíteni a vágyaidat, és akit szeretsz is annyira, hogy nem csalnád meg. Hidd el, az életednek sosem lesz stabil alapja, ha a "pasifaló" attitûdöt viszed tovább. És bármennyire sem szeretek durva lenni, de igen, ez valóban a ribancok definíciója amit fent írtál (legalábbis sokak olvasatában). De megváltozhatsz, és lehetsz tisztességes lány, illetve nõ. És hidd el, hosszútávon megéri.
Én ütnélek. Zenére. Nem vagy ribanc, átlagos lány vagy. Egy átlagos sráccal leszel majd együtt, akivel rendre csalhatjátok egymást. Mosolyogj, a te döntésed volt. Mutatom: :)
nem ez tök átlagos mostanában
na még pár év és beszopod majd magad egy jó állásra, addig ugyis gyakorolsz még rendesen ahogy látom
elõzõ ez nagyon tetszik ment a zöld kéz!!!
Igazából ezek tök átlagos dolgok manapság, de az, hogy büszke is vagy rá, szánalmas : )
IGEN. Tényleg.
Hát szerintem ja xD A ribancokat pont így jellemzik. De ne aggódj, a csajok 60%-a ezt csinálja. Viszont egy kicsit fura, hogy vezeted papíron, kikkle smároltál.
A kérdező hozzászólása: már vártam, hogy valaki igy beszóljon. xD
A kérdező hozzászólása: azért vezetem, hogy ne felejtsem el.xd
Se nem bántani nem akarlak, sem elbagatelizálni a kérdésed, de leírnék egy viccet. - Plébános úr, az bûn, ha esténként gyönyörködöm a tükör elõtt a szépségemben? - Nem bûn, lányom, csak tévedés. Egy jó tanács: vigyázz magadra!
Az nem baj, ha bulizol. Az sem baj ha smárolsz - kénél mi a határ, meddig másznak a ruhádba? Az hogy ezt papíron vezeted - a nagyon gáz. (hol tartasz?) Az hogy nagyok a melleid: nem gáz! Az hogy kiteszed: nem gáz. Az hogy mindezt úgy teszed, hogy alapvetõ dolgokkal nem vagy tisztában - az nagyon gáz!!!
nem baj ha bulizol, smárolsz, papíron vezetni (minek?) az se baj ha nagyok a melleid, de az hogy kirakod...
mondjuk szerintem az pozitívum hogy megkérdezel másokat. Figyelj, szerintem nem jó ha ezt csinálod mert még fiatal vagy, és idõd meg van. Gondolom ezeket azért azért csinálod hogy menõ legyél.Hát ha nem csinálod ezeket hidd el akkor is gyönyörû leszel, mert minden lány gyönyörû valamilyen szinten és nem a külsõ hanem a belsõ a fontos!:)
Az én értékrendem szerint nem vagy ribanc, akár smárolsz a pasikkal, akár kiteszed a nagy melleidet! Ha az utamba kerülnél - és nem tudnám hány éves vagy - meg is borítanálak!... De! Az aggasztó, hogy nem vagy felkészülve erre a szerepre, ezért mindenki csak ki fog használni... Most még egy mutatós liba lehetsz...:)

Van egy srác aki nagyon be jön nekem és már smároltunk és egyre jobban közeledünk egymáshoz erotikusan . Szóval az a lényege hogy mit csináljak? És a többi részlet is itt van

És az a baj hogy a srác nem akar tőlem más csak azt hogy legyünk barátok! És mindig azt mondja mikor csókolózunk és egy két barátnőm rá kérdez "hogy ti most jártok? " ő meg azt mondja hogy nem csak "barátság egy kis extrákkal" És mikor az egyik közös haverunkkal le vágtam egy kamu smárt akkor az persze rosszul esett neki .... Ezt nem értem hogy mit akar tőlem.. És gondoltam arra hogy féltékenyé teszem de nem tudom hogy hogyan tegyem ezt meg... És ebben szeretném a segítségeteket kérni hogy most féltékenyé tegyem vagy sem vagy konkrétan mit csináljak ( mert napról napra jobban kezdek bele zúgni és nem bírom ezt tovább) Előre is köszönöm sziasztok!!

Legjobb válasz: Neked kell rákérdezned, hogy miért nincs köztetek több. Szerintem addig ne is csókolózz vele és fõleg ne többet,ameddig nem ad konkrét választ a kérdésedre, mert akkor ugyanúgy folytatni fogja és azt hiszi majd, hogy Téged bármikor megkaphat és ki fog használni. Ha tényleg nem akar többet barátságnál akkor hagyd az egész dolgot, mert csak szenvedni fogsz...tapasztalat...

Neked kell rákérdezned, hogy miért nincs köztetek több. Szerintem addig ne is csókolózz vele és fõleg ne többet, ameddig nem ad konkrét választ a kérdésedre, mert akkor ugyanúgy folytatni fogja és azt hiszi majd, hogy Téged bármikor megkaphat és ki fog használni. Ha tényleg nem akar többet barátságnál akkor hagyd az egész dolgot, mert csak szenvedni fogsz...tapasztalat...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!! De azóta megint meg csókolt és olyat mondott nekem hogy én miért nem csukom le a szememet és nagyon erõsen magához szorított!!! Ez mit jelenthet szerinted??
ha kutatsz a szájában mélyen akkor simán de ha smaciztok akkor nem.

Van egy lány akivel nem olyan rég járok de már sokszor taliztunk meg smároltunk de én mindent meg teszek ami neki kell de ö semmit nem ad hogyan vegyem rá hogy egy kicsit öö is törödjön és foglalkozon velem?

Legjobb válasz: Hmm, nekem is volt ilyen lányokkal dolgom és hoszabb távon tényleg zavaró, ha a mérleg nyelve határozottan csak az egyik irányba billen. Mikor pl megpuszilod akkor kérdezd emg tõle, hogy tetszik-e neki és jólesik-e? Ha azt mondja igen, akkor Te is mondd azt, hogy neked is jól tudna esni. Eljátszhatod ezt párszor, hátha észreveszi, hogy kicsit egyoldalú az egész. Persze nem kell átesni a lovon és minden alkalommal megkérdezni ezt.

Hmm, nekem is volt ilyen lányokkal dolgom és hoszabb távon tényleg zavaró, ha a mérleg nyelve határozottan csak az egyik irányba billen. Mikor pl megpuszilod akkor kérdezd emg tõle, hogy tetszik-e neki és jólesik-e? Ha azt mondja igen, akkor Te is mondd azt, hogy neked is jól tudna esni. Eljátszhatod ezt párszor, hátha észreveszi, hogy kicsit egyoldalú az egész. Persze nem kell átesni a lovon és minden alkalommal megkérdezni ezt.
ezt a kérdést ekkor írtad ki: 03-24 19:27 és még mindig nem változott a helyzet?? akkor lehet h nehezen akar kibontakozni a dolog. de ha még mindig ígyvagytok. meg smárolás meg minden akkor lehet hogy még a lány nemakar továbblépni vagy félénk. hátnemtom :/ korotok?

Lányok! Van egy osztálytársam, aki elég régóta tetszik, és most hétvégén, egy buliban el is mondtam neki, smároltunk, együtt aludtunk, de sajna van barátja. Mit tegyek?

A sráccal mindig veszekednek, szétmennek, stb. Szerintetek ha megkérem a lányt, hogy szakítson vele, bele menne? Mert nagyon szeretem a csajt, nem hagynám ennyiben.

Legjobb válasz: 19/F van esély rá, de az is lehet, hogy pont ezért meg haragszik rád! esetleg megkérdezheted a barátnõit :/

19/F van esély rá, de az is lehet, hogy pont ezért meg haragszik rád! esetleg megkérdezheted a barátnõit :/
Hát akkor szerezd meg magadnak, légy férfi! Ezek szerint nem is lesz nehéz dolgod :)
Ha kellõen határozott ill. magabiztos vagy akkor könnyen dobhatja...
A kérdező hozzászólása: kösz a válaszokat :) ahhoz is eléggé el kellett bízni magam, hogy bevalljam neki :D bár ez nem fog remélem gondot okozni
Mondd el a barátjának, hogy smároltatok!
Ugyan abba a szituba vagy mint én, még a buli és az alvás is stimmel! :D Én amit csináltam, õszintén... Azt hiszem szeretett a lány, de bábként kezelte a barátja, akitõl többszöri megcsalás után sem szabadult, pedig nagyon jó teremtés, senki nem kívánhat jobbat magának. A barátjával konfliktusba keveredtem, de szokásos szájhõs volt, nem is láttam igazából a fenyegetések után, pedig próbáltam gyõzködni h jöjjön el egy kicsit "beszélgetni" :P. Kérdés az, hogy akar valamit a csaj, vagy csak natúrba jó volt veled smárolni... Nekem nem jött össze, csak rosszabb lett, nem tudtunk mirõl beszélni a történtek után, elhúzódott tõlem, szinte kerül, ami rosszul esik, mert nem ezt érdemeltem volna úgy érzem, na mind1. Lényeg az hogy vagy akar vmit tényleg, vagy csak hülyít, ezt kéne megtudni. Amúgy, nem lesz könnyû, én máig ezen agyalok :D
Vegyél egy kutyát!!!! :D
Szerintem nyugodtan megkérheted rá, de azért vigyázz a csajjal! Én nem tudom összejönnék-e olyannal, aki tudom hogy már megcsalt valakit.
A kérdező hozzászólása: hát ja ez volt a legnagyobb dilemma :D de a barátja igen nagy tahó, és lehet mindenki jobban járna :D vagyis mi ketten :) hát nem kerül, sõt... a csókok után épphogy közelebb kerültünk

Van egy fiú akivel discoba táncoltam és smároltam. El kérte a telefon számomat is és mondta hogy majd jelentkezik. Másnap fel is hívót mindennap fel hív. Akkor akár járna is velem?

Discoba már több mint másfél hónapja láttam de két héttel ezel?tt meg beszéltem vele egy találkozót és eljött. Csak valami allergiám lett és az arcomon jött ki atol függetlenül még találkoztam vele úgy is. De nem igazán tetszettem ugy neki szerintem mintha szégyellt is volna de kézen fogval mentem vele mindenhol. Egész végig az arcomat bámulta . Azóta is mindennap fel hív. De nem tudom hogy tetszem-e neki. Ebbe szeretnék segítséget kérni nektek mi a véleményetek?ezel?tt meg beszéltem vele egy találkozót és eljött. Csak valami allergiám lett és az arcomon jött ki atol függetlenül még találkoztam vele úgy is. De nem igazán tetszettem ugy neki szerintem mintha szégyellt is volna de kézen fogval mentem vele mindenhol. Egész végig az arcomat bámulta ... Azóta is mindennap fel hív. De nem tudom hogy tetszem-e neki. Ebbe szeretnék segítséget kérni nektek mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Ha mindennap felhív biztos nem azért teszi mert nem tetszel neki:D Biztos azért bámulta az arcod mert nem merte megkérdezni h mi az, de érdekelte..:D Ilyenkor érdemes azt mondani, hogy kérdezd nyugodtan..:) Tudom, nekem heg van az arcomon.. és már megszoktam, hogy bámulnak, de nem merik megkérdezni, ilyenkor mindig azt mondom, hogy kérdezd nyugodtan ilyenkor kéretik magukat h nem akarnak megbántani. Mondjuk engem nem zavar már észre sem veszem.:)

Ha mindennap felhív biztos nem azért teszi mert nem tetszel neki:D Biztos azért bámulta az arcod mert nem merte megkérdezni h mi az, de érdekelte..:D Ilyenkor érdemes azt mondani, hogy kérdezd nyugodtan..:) Tudom, nekem heg van az arcomon.. és már megszoktam, hogy bámulnak, de nem merik megkérdezni, ilyenkor mindig azt mondom, hogy kérdezd nyugodtan ilyenkor kéretik magukat h nem akarnak megbántani. Mondjuk engem nem zavar már észre sem veszem.:)
Biztos nem unalmában hivogat!
Hülye. Ha elviseli a ronda fejedet és még kézen fogva megy veled az utcán akkor hogyne akarna járni?
Nagyon szerencsés vagy ezzel a pasival. Ha tényleg tetszik neked, akkor járjatok bátran, az biztos, hogy õ benne lenne a dologban! ;-)
Ha hívogat, akkor valószínûleg tetszel neki. Remélem, azért nem szégyellt! - csak nem tudta, miért lett olyan az arcod, azért nézhette. (Vagy, ami még jobb, lehet, hogy a szemedet nézte, nem is a kiütéseket :D )Nem? El kellett volna mondani, meg azt is, hogy nem fog így maradni :D

Van egy srác akivel 2 hétig kavartam (smároltunk stb) és azt mondta nem akar kapcsolatot. De azota nem is ír semmi csak köszön. Mit csináljak?

hétvégén egy buliban leszünk haveromnál nem lesznek sokan mit tegyek h észrevegyen?

Legjobb válasz: Mondta,hogy nem akar kapcsolatot. Meg is erõsítette avval,hogy nem keres téged. Akkor miért akarsz még tõle valamit? Késõbb csak jobban fog fájni.

Mondta, hogy nem akar kapcsolatot. Meg is erõsítette avval, hogy nem keres téged. Akkor miért akarsz még tõle valamit? Késõbb csak jobban fog fájni.
Semmit. Megmondta, hogy nem akar kapcsolatot, nem? Akkor minek csinálnál idiótát magadból? Nyilván nem kellesz nei annyira, hogy járni akarjon veled. Ha teszed magad elõtte, akkor egyszer talán megtöm részegen, de ennyi.
A kérdező hozzászólása: csak furcsa velem és azt mondta azért kerül mert ha velem van elõjjönnek a régi emlékek..
Ne legyél már naiv liba. Ha komolyan akarna téged, járna veled, ilyen rohadt egyszerû.

Ez most mi? Van egy fiú. Szeretem és tetszettem neki minden. De nem jöttünk össze, bunkózott, de le akart velem feküdni. Rá egy héttel össze jött egy csajjal. Elöttem smároltak. és úgy csináltam mint akinek nem fáj és mosolyogtam.

Van egy fiú..szeretem és tetszettem neki minden..de nem jöttünk össze,bunkózott, de le akart velem feküdni.Rá egy héttel össze jött egy csajjal..elöttem smároltak..és úgy csináltam mint akinek nem fáj és mosolyogtam..úgy döntöttem h leszarom..és jobban adtam magamra..nem köszönök..de tegnap egy percen át szemeztünk és be lájkolt 2állapotom aamit nem nagyon szokott.. ma pedig olyanokat kérdez h van e pasim..és megkérdezte h szoktam e nézni..ez most mi?

Legjobb válasz: kukázni való a krapek, és a világ legnagyobb marhája vagy ha ezzel a taggal bármikor is kezdesz. Pasi mint égen a csillag, egy ilyen selejt meg ne kelljen..

kukázni való a krapek, és a világ legnagyobb marhája vagy ha ezzel a taggal bármikor is kezdesz. Pasi mint égen a csillag, egy ilyen selejt meg ne kelljen..
megint csak meg akar fektetni...erre azt szokták mondani hogy á[email protected] mint szart a palánkon!
Ha elér nálad bármit egy lesza-áson kivül, akkor ásd el magad!
szeress úgy is, ha rossz vagyok... :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!