Találatok a következő kifejezésre: Van egy akivel randiztam (13 db)

Van egy srac aki tetszik randiztunk es tortent "ez-az"koztunk de egy ideje nem nagyon keres az az erzesem hogy van valakije;Hivjam en hogy tisztazzuk a dolgokat?

Vagy szerintetek semmi ertelme"futni"utanna?A gond csak az hogy en oszinten bele szerettem!Azt sem szeretnem hogy tapadosnak tartson es kihasznalja hogy szeretem;Koszi

Legjobb válasz: Szerintem ha õ bármit is akart volna már megkeresett volna! Bocsi, de szerintem elcseszted azzal, h történt ez-az, talán azt gondolta, h te sem akarsz komolyabb kapcsolatot. Ha egy srác szerelmes, akkor nagyon tud teperni egy lányért. Ha nem akkormeg nagyon te tudja szarni.

Szerintem ha õ bármit is akart volna már megkeresett volna! Bocsi, de szerintem elcseszted azzal, h történt ez-az, talán azt gondolta, h te sem akarsz komolyabb kapcsolatot. Ha egy srác szerelmes, akkor nagyon tud teperni egy lányért. Ha nem akkormeg nagyon te tudja szarni.

Van egy srác, akivel randiztam egyszer-kétszer, de nem történ semmi komoly... a probléma, h van bnője... aztán közölte velem, h neki csak egy szeretői kapcsolat fér bele. Jobb lesz ha megteszem?

és miaz amiben benne vagyok testileg...tudom h helytelen lenne ha megtenném vele, (még nem voltam senkivel)de egyszer?en még mindig kívánom. mi a véleményetek??

Legjobb válasz: Szerintem ha még szûz vagy, kár lenne egy olyan pasival leállni, akinek csak "az" kell. Az elsõ legyen szerelembõl, mindkét részrõl, késõbb már annyira nem számít szerintem. :)

Szerintem ha még szûz vagy, kár lenne egy olyan pasival leállni, akinek csak "az" kell. Az elsõ legyen szerelembõl, mindkét részrõl, késõbb már annyira nem számít szerintem. :)
Semmifelekeppen ne menj bele...Nem szep dolog a reszerol hogy megcsalna a baratnojet.De toled sem lenne szep ha ebbe belemennel..
hát végülis ez csak rajtad úlik, hogy mit érzel iránta, ha szereted akkor ....viszont ne felejtsd el hogy lehet h egyszer kellesz csak és többet nem...:S
Szerintem nemennj bele...plane ha szuz vagy..az elso alkalomnak megkell adni a modjat vagyis szerelem mind2felrol es nem baszni hanem szeretkezni :D
Semmivel nem lenne jobb, ugyhogy ne tedd meg.Eleve az, hogy milyen pasi az ilyen, aki a barátnõje mellett max.szeretõt akar tartani csak arra.Olyannal legyél inkább majd, akit szeretni fogsz és õ is téged.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válazokat, és érdekelne egy-két olyan véleménye is, akivel történt már ilyesmi
szerintem csak akkor menj bele, ha neked õ szintén "csak" a szeretõd lesz, tehát elég, ha idõnként összefuttok szexelni.. és ez a fajta kapcsolat is lehet jó, izgalmas, de ne lépd át ezt a határt a fejedben, és próbálj meg nem beleszeretni.. mert annál rosszabb nincs, ha te szereted, õ meg csak kihasznál.. és utána nem is vetheted a szemére, mert megmondta hogy õneki ez a fajta kapcsolat fér bele.. bár elsõ alkalom révén én is azt javasolnám, hogy egy olyan embernek add oda magad, akinek te vagy az egyedüli nõ.
Szerintem megnj bele több okból is: 1. Jobb így elveszíteni a szüzességed, mint pár év mulva nagyon berugva 1 házibulin, ahol még a partnert se ismered. 2. Ha megteszed, és jó neki is, még az is megeshet, hogy otthaggya érted a másik csajt. Gondolj bele. nnek van reális esélye, mivel ha jó lenne a kapcsolatujk, nem kellene szeretõ se. na cupp, sok szerencsét ;)

Van egy fiú, akivel már sokszor randiztunk. Sajnos legtöbbször én beszéltem, nem sok közös témánk volt. Mindenki szerint az a jó ha hallgat, de nekem nem. Nagyon beszédes vagyok, szeretem ha válaszolnak is. Többi lent?

(kérd?jelet azért írtam,mert muszáj) Megszeretném oldani. Úgy érzem, hogy rossz lépés volt elmondani a dolgot. Lehet hogy megoldódott volna. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Egy nagy dumás lány, és egy csendes fiú. Hûha, érdekes páros! :) Szerintem beszélgessetek olyan dolgokról,amikrõl tudod,hogy érdekli! Kérdezd meg a barátait,ismerõseit, mit szeret. De ha már sokszor randiztatok, csak tudod .. :) Adj neki egy kis idõt,hogy feloldódjon õ is! Mi a barátommal mindketten nagyon beszédes,viccelõdõs emberek vagyunk,viszont mikor együtt vagyunk, valahogy visszahúzódóbb vagyok. Megesik .. :)

Egy nagy dumás lány, és egy csendes fiú. Hûha, érdekes páros! :) Szerintem beszélgessetek olyan dolgokról, amikrõl tudod, hogy érdekli! Kérdezd meg a barátait, ismerõseit, mit szeret. De ha már sokszor randiztatok, csak tudod .. :) Adj neki egy kis idõt, hogy feloldódjon õ is! Mi a barátommal mindketten nagyon beszédes, viccelõdõs emberek vagyunk, viszont mikor együtt vagyunk, valahogy visszahúzódóbb vagyok. Megesik .. :)
Tehát ha jól értem, ezt a problémát elõtte is felvetetted, igaz? Szerintem mindig jobb megbeszélni az ilyen dolgokat, mint csak némán rágódni rajtuk. Lehet nem egymásnak vagytok kitalálva, megesik az ilyen. :) 20/L
A kérdező hozzászólása: igen.elég dumás vagyok:D írtam a kérdést és már a 800adik karakternél jártam.:$ barátai mind mondták nekem, hogy beszédes, és akkor csak velem ilyen. hátha feloldódik...ugye?:$ :o
Elsõ vagyok, felfog, nyugi! :) Idõ kell, nekem is az kellett :)


Nos, te is megvárhatnád amíg beleszeretsz, akkor majd tudsz várni rá. Ne csak megcsókolni/megdugni akard.
Nem lehet "elérni", hogy valaki beléd szeressen. Vagy megtörténik, vagy nem.
A kérdező hozzászólása: értem köszi a válaszokat
Ez egy igaz férfi lehet. :D
Hagyd a fenébe ezt az életképtelen hím egyedet! Az ilyen faszik semmire sem jók, anyuci elkényeztetett életképtelen utóda! Keress olyan férfit, aki megáll a lábán! Ambiciózus, és tud magára fõzni, mosni! Egyszóval életképes felnõtt ember! Ezek a pasik akik ilyen életképtelen kis pincsik, akik megrekedtek 5 éves korban, úgyse nõként kezelnének, hanem csak jól kihasználnának. Dobd ki.,
cseléd kell neki még soha nem vártam el
Mondd neki, hogy adjon fel hirdetést, hogy háztartási alkalmazottat keres.
Pótanyuci kerestetik :DDDDDD szeretnél az lenni és a munka mellett otthon is hajtani kb 6-8 órát? hát hajrá :D De az anyucikat nem fogják megd***ni, csak a NÕKET :)

Van egy pasi akit már több mint egy éve ismertem meg, párszor randiztunk, én kapcsolatot szerettem volna vele, de ő ekkor még nem állt készen a kapcsolatra, hogy csábítsam el?

Van egy pasi akit már több mint egy éve ismertem meg, párszor randiztunk, én kapcsolatot szerettem volna vele, de ő ekkor még nem állt készen rá, mit tegyek? Randizni fogunk megint, és egy olyan kérdésem lenne, hogyan tudnám elcsábítani? Mit tegyek, tanácsokat kérek és nem gúnyolódást.

Legjobb válasz: villants, amit a mostani nõk szoktak Üdvözlettel Legly

villants, amit a mostani nõk szoktak Üdvözlettel Legly
A kérdező hozzászólása: Nem pont erre gondoltam.
Kérdezõ, te lány vagy fiú vagy?
de pár tipp mindenesetre: ne próbálj szerepet játszani. Ne legyél túl rámenõs, ne éreztesd vele, hogy kapcsolatot akarsz minden áron. Hagyd, hogy maguktól alakuljanak a dolgok. Ha benne van újabb találkában, az már jó jel. Ha még szex is összejön, az még jobb jel. És ha a szex után is akar még találkozni, akkor sínen vagytok, de a türelem és visszafogottság akkor is fontos. :)
Addig nézd amíg el nem csábul!
A Titok, az alapos ismerkedésben rejlik ^^ Abban, hogy beszéljetek meg mindent, de mindent. S ez egy jó kapcsolat alapja. Tudod, a jó kapcsolat alapja az õszinteség.. Add önmagadat stb. s már a neten való ismerkedés során kiderül hogy akar-e valamit vagy se.. de a legjobb ha rákérdezel, mennyire tartasz szimpatikusnak címszó alatt.. vagy egyszerûen a csetelést úgy kezded van valamikor beírod pl. I <3 Róbert Erre visszaírja. "ez most teljesen meglepett" s elkezdtek errõl dumálni.. 19/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget :)
Te csak te tudhatod.
ha rákérdezel, hogy ez az érzés az e akkor nem:D tudni fogod hidd el:) remélem érteni, mit akartam mondani:) )

Visszaakarok menni a volt fiúmhoz (nem biztos, hogy szeret még, várom a válaszát a levelemre), de van egy másik fiú aki most szerelmes belém és én is úgy éreztem, hogy szeretem és már randiztunk egyszer?

Mit csináljak????!!!!

Legjobb válasz: Szerintem dönts érmefeldobás segítségével vagy egy varázsvesszõvel:akinél kileng azzal járj!

Szerintem dönts érmefeldobás segítségével vagy egy varázsvesszõvel:akinél kileng azzal járj!
Most várod a volt fiúd válaszát, meg közben másikkal is randiztál.Attól teszed majd függõvé, hogy az ex mit válaszol? Szerintem válaszd ki azt akit igazán akarsz és a másikat engedd elmenni.Ezt csak te tudod eldönteni melyik a fontosabb.
Azt szokták mondani hogy csak felmelegítve csak a káposzta jó. Plusz ahogy írtad a volt barátod nem biztos hogy szeret és lehet hogy már nem is gondol rád. Szntem maradj a másiknál.
A volt barátodat felejtsd el. Összevesztetek és szakítottatok. Hiányoznak a jó dolgok, de változtatok azóta bármennyit is? HA összejöttök megint, akkor max. 1 hónap mézeshetek és megint összemartok valamin... GAME OVER megint. Annak annyi. Az osztálytársadat meg azért felejtsd el, mert szereted, de NEM vagy belé szerelmes. Nem vagy te Máltai Szeretetszolgálat, ne legyél vele csak azért, hogy össze ne törjön a pici lelke. Döntsd el, hogy iszik vagy vezet és õszintén közöld a sráccal. Ha tényleg akkora csalódás lenne neki, akkor inkább most állítsd le, egy kisebb "pofonnal", mert ha összejöttök szánalomból, azt hamar megunod, eldobod, õ pedig még jobban kikészülhet.
te nem vagy normi miért kellene neked érdeklõdést keltened?
Ha már most se érdeklõdik utánad, akkor felesleges próbálkozni.
Elég szégyen a pasira nézve, hogy neked kellene õt elcsábítani...
azt h hagyd......
Figyeltesd minden lépését, poloskázd be a lakását, hallgasd le a telefonját, állj rá a netes dolgaira és kiderül az ok.
A kérdező hozzászólása: Okosak vagytok mindketten-.-"""
Tanácsot kértél nem? Kaptál kettõt is. Szívesen!
Fogad el azt amit mondott. Saját tapasztalatom: Csillogott a szeme, és ezt mondta, amit leírtál, és az oka pár évvel késõbb kiderült.... vissza tért a volt pasija, viszont õ elküldte a francba, de tudta, hogy még nem kész egy új kapcsolatra, engem pedig nem felejtõs embernek akart, így hagyott engem..... érthetõ, de akkor elég rossz volt megélni. El is mondhatta volna akkor is, de nem tette, lehet neked is valami ilyesmi van a háttérben. Pár év múlva, amikor ez is kiderült összejöttünk, és bár nem jött össze a dolog annyira tartósan, de akkor is nem maradt függõ kérdésben semmi sem...
miért? mégis mi a frászt vártál? nem akar veled találkozni, a napnál is világosabb. de csinálj csak hülyét magadból.. hajra..
Felbukkant egy 3. személy, aki vagy a volt pasija vagy egy másik srác.. Szerintem hagyd, keress egy másik csajt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!