Találatok a következő kifejezésre: Van egy akivel randizom. (16 db)

szerinted sütne sütit egy olyan randira ahová nem szívesen menne el? Ezek jó jelek.
Annyira bírom az ilyen kérdéseket... Beleraktam a lábam a vízbe, és hideget éreztem. Akkor most hideg a víz, ugye?
Nem kell parázni! Ezek jó jelek. Sok sikert!
hátömm szerintem nem de ha minddel kavar akkor már igen 16/f
A kérdező hozzászólása: #12: Jo dolgokat irsz, de sajna nem errol szolt a kerdes. :) De azert koszi. Amugy az a baj, hogy sokszor mar a ferfiak sem tudjak szerintem eldoneni, hogy mit akarnak. :)
# 9: Szerintem azt, hogy egy pasi CSAK dugni akar, vagy sem, azt már az elején lehet tisztázni. Mert hát dugni mindenki akar. :) Én eleve el szoktam mondani, hogy egyelõre csak ismerkedem, barátkozom, és hosszú távon alakulhat csak ki bármi több - és itt nem arra gondolok, hogy kimondjuk, hogy együtt vagyunk, és onnantól hónapokig húzom a szexet, mert ez nem így van! Hanem ahhoz is idõ kell, míg el tudom dönteni, hogy kapcsolatot akarok-e egyáltalán valakivel. A lassú ismerkedés alatt pedig ki lehet annyira ismerni valakit, hogy el lehessen dönteni, mit is akarunk egymástól.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat. :)
randevú=találka És nem feltétlenül kizárólag társaskapcsolatra jellemzõ. Haverokkal, és barátnõkkel is lehet randizni:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Szerintetek mennyi idõ után lehet eldönteni, hogy lesz-e a dologból kapcsolat vagy sem? Mostanában annyira nehéz eldönteni, hogy mit akar a pasi. Hány randi után lehet ezt eldönteni? Vagy meg kell várni amíg a pasi hozza fel a dolgot? Mert sajnos manapság a férfiak nagyrésze már csak dugni akar... (Nem tinik vagyunk, szóval 25 fölött. :) ) Elõre is köszi a válaszokat.
Úgy van ahogy a többiek is írják: ha már van testiség, akár csók is, az eléggé ribis dolog, na meg ha hitegeti õket, az is. Ez a helyzet egyedül úgy korrekt (ha már ilyen dolgok vannak), hogyha mindenki tud róla, hogy nem õ az egyedüli jelölt. Én is voltam már így, elfogadták a szitut, és nekem se volt lelkiismeretfurdalásom, ez csak így mûködhet (és így se hosszútávon!!!) Ha valakin látszik, hogy esély van rá, hogy kapcsolat legyen a dologból, akkor a többieket illik lekoptatni...
Ha csak randizik, akkor nem gond. Ha elkezd kavarni, csókolzgatni, tapizni, szopni stb., akkor már rib1ség.
A kérdező hozzászólása: Nem adom fel..: Tényleg csak egy barátnõm, nem rólam van szó. :) Ha magamról kérdeznék akkor úgy írnám, mi értelme lenne itt másra hivatkozni. Azért így tettem fel a kérdést, mert én magam nem tudtam rá válaszolni neki.
Szerintem teljesen lényegtelen, hogy mások mit mondanak. Lesz, aki annak tartja, mások nem. A lényeg, hogy a saját lelkiismeretével hogyan tud elszámolni. Én is több pasival találkozgatok, de egyikkel sem alakult még semmi, és mindenki tud róla, hogy nem egyedül van képben (volt olyan, aki ezt nem tudta elfogadni, vele nem is találkoztunk többször).
Ha a randi az csak randi, találkozás beszélgetés, akkor teljesen normális. Ha több, tapi csók stb, akkor az már az õ dolga.
egy barátnõd, mi? Határeset.
Ha csak ismerkedés szintjén vannak, akkor nem, de ha füvel-fával csókolózik vagy többet is hiteget, akkor igen.
# 13: Ahogy a nõk se. Ha a barátnõd el tudná dönteni, nem kéne több pasival randiznia. :)

Randizom egy fiúval. A szex még nem volt téma. A probléma az, hogy van egy barátnőm, akivel rendszeresen lefekszem. Hogy mondjam el a fiúnak?

Biszex vagyok, normális kapcsolatban eddig csak pasikkal voltam és ilyen szempontból nem is érdekelnek a n?k. N?kkel csak szexelek és err?l nem szeretnék lemondani. Ezt valahogy meg kellene mondanom a fiúnak, miel?tt még komolyra fordul a dolog. Normális válaszokat kérek. 21l

Legjobb válasz: Jó lenne gy olyan barátnõ, akivel néha megfektethetnénk egy másik lányt:) Álom nõ vagy!

Jó lenne gy olyan barátnõ, akivel néha megfektethetnénk egy másik lányt:) Álom nõ vagy!
Csak mond meg neki, hogy biszex van. Így ahogy van, tálald neki hogy nem akarsz kapcsolatot csajjal, csupán szex miatt. Mellesleg akkor vele, mármint a sráccal is lefeküdnél?
Bi vagy?
vagy*
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy lefeküdnék a pasival is. Így néz ki: mindkét nemhez vonzódom szexuálisan, de csak férfiakhoz érzelmekkel együtt, szóval nõvel nem járnék úgy, mint férfivel.
es 3asba is bele mennel? lehet a basid beindul amikor ezt megmondod neki. legalabb is en egybol 3ast kernek, ha nem is rogton, de egy ido utan.
A kérdező hozzászólása: Igen, benne lennék a hármasban is, de nem rögtön...
Szerintem mondd el neki és kész, minél hamarabb, annál jobb. Van aki kiakad - én biztos kiakadnék, sõt látni se bírnálak - de sokan erre izgulnak, legalábbis szavak szintjén, legalábbis addig míg nem lesz komoly a dolog. Van aki meg tényleg.
Én még nem hallottam olyan fasziról, aki elzavarta a barátnõjét, mert egy másik csajt is akart a szexhez.Esetleg akkor, ha õt ebbõl kizárták!:)


Ha nem lessz lelki traumád akkor nem.Csak nehogy beleszeress aztán meg koppanj
Attól függ, hány évesek vagytok
A kérdező hozzászólása: én 18 éves vagyok õ pedig 28...az gáz?
szerintem nem.... mivel nem akar egyikõtök sem kapcsolatot viszont vonzódtok egymáshoz, hát hajrá , élvezd :) csak igen, nehogy beleszeress, veszélyes játék ez.
A kérdező hozzászólása: lefeküdtünk, és nagyon jó volt :) ...és nincs semmi szerelem...megbeszéltük a dolgot és lesz még folytatása a dolognak, persze nem komoly kapcsolat formájában!!köszi a hozzászólásokat!:)
Mert csak meg akarja b*szni a csajt
Mit kell kombinálni egy bulifotón? Bulizott a társasággal, arra járt a fotós, "hé Rozi, örökítsük már meg ezt a jó kis estét", beállnak, megvan a fotó, "hú, ez tök jól sikerült, felkarom facebookra". Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy nem tudom eldönteni hogy csak egy barátnõ kell neki mert már régóta nem volt, vagy én..
Egy ilyen fotóból önmagában nem lehet messzemenõ következtetéseket levonni. Az utóbbi kérdésed viszont bölcsességrõl árulkodik. Ezt csak az alapján tudhatod meg, ha mélyebben megismered. Ebbõl te is nyerhetsz tapasztalatot, emberismeretet, még ha nem is lesz semmi komolyabb.
London Eye, mini asztal, forró bor :)
Miért kellene Neked egy olyan nõ, aki épp megcsalni készül a párját? Miért vagy olyan biztos abban, hogy ez a nõszemély melletted kitartó lesz? ...
Sose jó beleugrani egy olyan kapcsolatba, amelybe már csak 3. személy ként férsz be. Ha meg nem hosszútávra gondoltál, akkor keress másikat. A lány barátjával túl sok lenne a macera...
A kérdező hozzászólása: Nem csalná meg a barátját csak mar annyit udvaroltam neki hogy fel keltettem az erdeklodeset es valami nagyon jo program kellene hogy jol erezze magat.
Mert az aztán nagyon helyes, hogy palim van, de elmegyek randizni mással. Jogos -_-
Szerintem vidd ki a sarokra, ha képes veled randizni, úgy, hogy pasija van, akkor ott jól fogja érezni magát ;) Egyébként tényleg nem jó harmadik félnek lenni, a csaj valószínûleg csak játszik veled. Én biztos nem mennék bele ilyenbe, annál több méltóságom van, minthogy harmadik legyek... És te ismered, neked kell tudni. hogy milyen az érdeklõdési köre, mit szeret, ezt mi ennyibõl nem tudjuk kitalálni -.- L
Eddig mik voltak azok a programok, amiket élvezett? Valami kiinduló pontot mondhatnál, mert így elég nehéz ötletet adni. Amúgy én is voltam ilyen helyzetben, mint ez a lány, nem szórakoztam a sráccal, akivel találkoztam néha a kapcsolatom mellett. És amúgy nem is titokban volt, a barátom mindig tudott róla... csak ebbõl is látszik, hogy mennyire nem érdekeltem már, ez se izgatta különösebben, annyira természetesnek vette hogy ott vagyok vele... Én utána össze is jöttem azzal a sráccal, azóta is együtt vagyunk. :) Hasonlóan "csábított" el, sokféle program, gyakran érdeklõdött felõlem ilyesmik. Viszont vigyázz, sok lány csak kihasználja ezt, hogy élvezik hogy valaki megtesz értük bármit, kiélvezik a rajongását, de közben nem akarnak semmit. Szóval azért csak okosan, ne hagyd magad! És titkos viszonyba ne menj bele, ha sokáig nem lép ki a kapcsolatából érted, akkor hagyd a fenébe. :) 21L
Az ilyen nõ kihasznál téged meg elcsábít.. az ilyenek boszorkányok.. legyél már eszednél :)
Ja meg tajszámot.
Kort, és telefonszámot is írjatok!
én pénzért minndent megcsinálok 57/ló tel: 06 90 573 22 44 írd esemesben hogy mob4 csak szólokh ez 2000ftba biztos h nem fog kerülni

Van egy lány aki tetszik nekem, lehet én is neki. Tudom hogy fent van az iwiwjén többféle társkeresöben is. Mit szólna szerintetek ha bejelölném hogy tetszik nekem, vagy randiznék vele?

Soha nem beszéltünk még személyesen...

Legjobb válasz: Nincs nálam a varázsgömböm, szóval nem tudom. De szerintem biztos bejössz neki, csak arra vár hogy írj. De aztán lehet, hogy nem is jössz be neki. De ha bejelölnéd biztos kiderülne kedves gyengeelméjû barátom.

Nincs nálam a varázsgömböm, szóval nem tudom. De szerintem biztos bejössz neki, csak arra vár hogy írj. De aztán lehet, hogy nem is jössz be neki. De ha bejelölnéd biztos kiderülne kedves gyengeelméjû barátom.
A kérdező hozzászólása: lol.Ilyen szépen még sose lettem lehülyézve :D
Én (mikor iwiw társkeresõztem) be szoktam jelölni, majd 2-3 nap múlva írok egy rövid levelet. A jelölésre szinte senki sem válaszol, de a levelekre sokan szoktak. A többség persze "már nem aktuális ...".
jelöld be, aztán majd minden kiderül

Miért nem találok egy rendes lányt? Nem arról van szó, hogy randim sincs, de idõ után abból is kiábrándulok akivel randizom.18f

Tavalyelõtt jártam egy lánnyal, de nem tartott tovább pár hétnél, szakítottunk, nem mûködött. Tavaly iszonyatosan belezúgtam egy lányba, fél évig húzta az agyam, majd végül nem lett semmi belõle, bár én is elég hülyén kezeltem ezt az elsõ igazi "nagy szerelmet"... Eléggé kétségbe voltam esve, barátaim nagy része boldog kapcsolatban, csak én vagyok képtelen találni valakit. Majd most pár hete megismerkedtem egy lánnyal, randiztunk párat, elcsattant már pár csók is, de most meg nem érzem azt hogy ez mûködhetne, aranyos meg minden de nincs meg az a plusz benne... Szóval ennek is vége, nem akarok játszadozni vele.. Szerintem ocsmány nem vagyok, abszolút átlagos a fejem, átlagos a testalkatom, magas vagyok, a körülöttem levõ emberek szeretnek, jófejnek, viccesnek tartanak.. Ami hátrány, hogy nem szeretem a partyhelyeket, haverokkal járok kocsmázni maximum... Szóval ismerkedés ezen része kizárva. Lassan ott tartok hogy elkezdek vadidegen lányokat utcán leszólítani, hátha...

Legjobb válasz: Próbálj minden lehetõséget megragadni az ismerkedésre, haverok barátai... lesz még ez jobb is!

Próbálj minden lehetõséget megragadni az ismerkedésre, haverok barátai... lesz még ez jobb is!
25f vagyok ... nekem még semmi sem volt... ...most ott tartok, hogy rájöttem jobb egy hobbinak élni és valaminek amivel nagy dolgot tehetsz... ...ha az a sok energiát munkába öltem volna kapcsolat keresés helyett már rég Nobel díjas lehetnék

Szerintetek kötelességem figyelmeztetni a lányt, akivel randizom arra, hogy van egy csúnya gerincferdülésem?

Eléggé tapasztalatlan vagyok a párkapcsolatok terén és nem tudom, hogy ez már vajon olyan probléma e, amit jobb mielőbb letisztázni?

Legjobb válasz: Szerintem nem.Majd észreveszi:)

Szerintem nem.Majd észreveszi:)
A kérdező hozzászólása: Az utolsó két válaszolónak is köszönöm! :) Én a Schroth terápiát csinálom rá. Egyébként azt is ajánlom a hasonló gondokkal küszködõknek. Soha nem gondoltam volna, hogy a gyógytorna ennyire kifárasztó lehet. És persze úszom is rendszeresen.
Ha nem látszik semmi szükség rá. Nekem egy baráti testvérpár barátnõimnek van ilyen. Mindkettõnek ugyanigy elõre hajlásnál, nekik sem kell mûteni. Az egyik 30 a másik 27 éves. Természetesen a párválasztást nem befolyásolta náluk.
Sajnos a sok ülés, és a mozgásszegény életmód miatt a gerincferdülés népbetegség. Az emberek 85 %-ának van, ezért nem gondolnám, hogy emiatt hátránnyal indulna bárki a párválasztásnál. Mint ahogy az sem számít, hogy valaki szemüveges, vagy lúdtalpbetétet hord. A mûtét meg eszedbe se jusson! Nekem is van, nem látszik, mert oldalirányú, de sajnos elég sok problémám van vele, mert emiatt idõnként nagyon beakad a hátam közepe, és úgy fáj, hogy akkor megmozdulni sem tudok. Nem hinném, hogy emiatt kevésbé szeretne a párom. Ez nem egy olyan gyógyíthatatlan betegség, ami miatt évekig ágyban kéne engem ápolnia. Ha így lenne, nyilván illene elmondani az elején. Még annyit, hogy nagyon jó gerinctorna dvd-ket lehet most már kapni, én rendszeresen csinálom õket, és azóta lényegesen jobb a helyzet. Ha tudsz úszni, járj el uszodába, az a legjobb neki.
A kérdező hozzászólása: Hú, köszi a gyors válaszokat! Álló vagy ülõ helyzetben egyáltalán nem látszik, csak elõre hajlásnál. Sok orvos (nem szakterületük) mondta már, hogy ez mûtét. Igen ám, de mikor ortopéd dokikhoz mentem, kb. annyival elintézték, hogy "hú...ez csúnya...fáj? Én: nem. Doki: jó, akkor nem mûtöm meg!" Aki írta, hogy komoly gondolkodású vagyok, köszi az elismerést! :) Férfiként nekem egyszer nagyon fontos feladatom lesz majd abban, hogy a gyerekemnek/gyerekeimnek mind anyagi, mind pedig érzelmi téren egy biztos pontot jelentsek az életben, és bizony véleményem szerint ehhez 100%-ban rendben kell lennem önmagammal. :) A netes ismerkedést valahogy nem szeretem. Hál' Istennek, eléggé nyitott személyiség vagyok, könnyen kezdek beszélgetni, ismerkedni. Még egyszer köszi a tényleg hasznos tanácsokat! :)
látható? ha igen és neten ismerkedsz akkor esetleg nem árt. ha ismer akkor nem kell.
Ha neten randizol, akkor jó lenne. Ha már látott élõben a lány, akkor nem fontos, esetleg megemlítheted.
Ha zavarónak és kínosnak érzed, megemlítheted, de ne állítsd be magad hadirokkantnak vagy súlyos betegnek, ne dramatizáld túl, mert sose jó, ha sajnálnal. Mellékes tényként említsd meg, vagy várd ki, amíg rákérdez magától (már ha észreveszi..:) ) Nekem is gerincferdülésem van, de szerencsére nem látványos. :)
Nem kell õt figyelmeztetniXD Viszont jó dolog, ha elmondod. Nyílván komolyan gondolkodsz ezért nem árt, ha tudd róla. Hogy mikor mondod el azt te tudod. Nem sürgõs!
7-es vagyok. Én egy Haladó gerinctorna nevû dvd-t csinálok, és igen, nagyon fárasztó. Persze ebben van már hátizom, hasizom, fenék, kar, hiszen elméletileg az egész testedet a gerinced mozgatja, és jó, ha mindenhol erõsítesz. De van enyhébb is, ami viszont kifejezetten a gerinc felsõ szakaszát mozgatja meg, de attól is lefáradok, sõt még fogytam is tõle, egészen meglepõdtem én is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!