Találatok a következő kifejezésre: Van egy akivel részegen (17 db)

Van egy srác, aki régóta bejön nekem, sőt szeretem. Amikor részeg volt többször is táncoltunk, megfogta a kezem, átkarolt. De amikor józan, akkor csak beszélget velem. Bejövök neki vagy nem?

A haverjai szerint a srác is nyomul rám, meg én is a srácra. De mikor utoljára beszéltem vele, nem úgy vettem észre, mintha érdekelném. Most akkor mi van? Bejövök neki? Én nem merek lépni:S (? 20, én 16 éves)

Legjobb válasz: Vagy annyira részeg volt,hogy "nem tudta mit csinál" vagy pedig félénk,mikor józan és azért nem mer kezdeményezni.Ha ez utóbbi,akkor az ugyis kiderül.Próbáld meg elhívni valahová sétálni vagy egy üdítõre stb.Beszélgessetek,aztán meglátod,hogyan viselkedik veled szemben.Mennyire figyel rád oda,mennyire figyelmes stb.Ha ott sem mutat semmilyen érdeklõdést arra,hogy tetszenél neki,akkor hagyd a kezdeményezést szerintem.

Vagy annyira részeg volt, hogy "nem tudta mit csinál" vagy pedig félénk, mikor józan és azért nem mer kezdeményezni.Ha ez utóbbi, akkor az ugyis kiderül.Próbáld meg elhívni valahová sétálni vagy egy üdítõre stb.Beszélgessetek, aztán meglátod, hogyan viselkedik veled szemben.Mennyire figyel rád oda, mennyire figyelmes stb.Ha ott sem mutat semmilyen érdeklõdést arra, hogy tetszenél neki, akkor hagyd a kezdeményezést szerintem.
Szia! Szerintem is hívd el valahova.. És tudni fogod, hogy hogy is álltok.. Mutasd ki neki hogy bejön.. de ne nagyon.. csak add meg neki a kezdõ lökést;) (De ha erre sem lép akkor talán tényleg jobb ha tovább lépsz!) De semmit sem vesztehtsz ha megpróbálod.. Sok szerencsét!;) Puszih...
Szerintem meg NE kezdj italos sráccal, jó vége nem lehet. Az italból késõbb problémáitok lehetnek.
Szerintem meg NE kezdj italos sráccal, jó vége nem lehet. Az italból késõbb problémáitok lehetnek: pl a srác megver, te vakarhatod ki a kocsmából, stb, stb.
Szia én is pont ilyen vagyok! (20F) véletlenül nem én voltam?:D Melyik városban történt veled ez az affér? Mostanság már nem iszok olyan sokat egy buli alkalmával mint régebben mert rájöttem , hogy úgy táncolni meg beszélni se tudok. :) Csak dülöngélek, meg dadogok meg makogok. Szerintem meg az utolsó hozzászóló aki azt mondja , hogy hanyagold a srácot szerintem nincs igazuk. Mert valószínû azért iszik , hogy feloldódjon merjen ismerkedni beszélgetni, táncolni. Nem mindenki tud úgy bulizni , hogy full józan. Vagyis biztos tudna csak fél mert nincs elég önbizalma. Magamból kiindulva én attól félek , hogy mindenki engem néz , hogy hogy táncolok (szerintem szarul) de már beszéltem egyik csaj ismerõsömmel akivel táncoltam buliba azt mondta , hogy jól táncolnék csak néha rángattam. (mert részeg voltam) Nekem legutóbbi barátnõmmel mikor együtt voltam és jól éreztem magam vele nem ittam eggyel talán, és bulizni is félévbe max ha 2-3X voltam. Én ahogy észrevettem családapákon, a környezetembe olyan ember akinek nincsen semmi baja otthon vagy munkahelyen és letudja foglalni magát valamivel az nem jár minden nap a kocsmába.Ha meg nem akkor ott hagyod és vége. Egy próbát megér sztem nagy veszteni valód nincs:)

Mit tegyek? Van egy lány ismerősm akivel már tőbb éve barátságba vagyunk . De egy ideje már többet érzek íránta. Egyik nap haz kisértem és a házuk előtt csokolgatuk egy mást de nem voltunk jozanok. Vajon ha részegen viszonozta jozanul is viszonozná?

Mik azok a jelek hogy ha bejövök egy n?nek?

Legjobb válasz: hát igen.... de ne bízd el magad.. mert akkor csak szarabb lesz :S... vagy kérdezd meg tõle... hogy nem akar e tõled barátságnál többet... :D

hát igen.... de ne bízd el magad.. mert akkor csak szarabb lesz :S... vagy kérdezd meg tõle... hogy nem akar e tõled barátságnál többet... :D
Tudod az ember részegen azt mondja és/vagy csinálja, amit józanul csak gondol.
Az alkohol nem ok arra, hogy megcsalt, vagy hogy nem emlékszik. Aki nem bírja, ne igyon.
Ha legközeleb b ismét részeg lesz a nõ, akkor mit fog mondani, ha összeszed ujabb példányokat?
Lányoknak, nõknek alapból is gáz ennyire részegnek lenni. Egyszer meg lehet bocsájtani, de a csávó fejét azért üsd szét. :)
És beszéld meg vele, hogy neked is van akkor egy lehetõséged. :D Mindig jól jön az ilyen. :)
hagyd el. egy focicsapatot is elnézel majd ha iszik?
Miért ivott be annyira? Más nem volt vele? Miért nem kontrollálja magát, ha tudja, hogy problémái vannak az itallal? Elégedett volt a kapcsolatotokkal? Szerintem ez bukta. A megcsalás az megcsalás, akárhonnan nézzük.

Van egy cicám ami épp most fogzik (fogváltás) és e mellé egy olyan személynek a macskájától van aki mindig részeg cigizik és bántja néha-néha az állatokat is. Mit tegyek? (a cicát nem lehet még elvinni épp váltja a fogát)

Legjobb válasz: Ezt most írd le még egyszer, érthetõen, ha választ szeretnél kapni rá. A fogváltás miért zárja ki, hogy elvigyétek? Nem mindegy hol esnek ki a tejfogai?

Ezt most írd le még egyszer, érthetõen, ha választ szeretnél kapni rá. A fogváltás miért zárja ki, hogy elvigyétek? Nem mindegy hol esnek ki a tejfogai?
Ha a cica mar nem szopik, tehat olyan 8 hetes korul van, akkor elviheted.
A kérdező hozzászólása: a cica jól van és kiderült hogy a körülötte lévõ kutyák bántották a testvéreivel együtt szerencsére mind a 3 cica épségben gazdira lelt de még ott kell maradniuk az anyjuknál.

Van egy csóka, akinek csak akkor tetszem, ha részeg, különben csak barátkozunk. Viszont nekem bejön. Szerintetek mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem rúgjál be , mert lehet neked meg csak józanul tetszik:DD

Szerintem rúgjál be , mert lehet neked meg csak józanul tetszik:DD
itasd le állandóan
Elég gáz, hogy valakinek csak részegen jössz be...
A kérdező hozzászólása: Ez a srác szerintem nem kapcsolatot akar; csak ha részeg, akkor az elsõ vaginával rendelkezõ emberre nyomul.
Hm hát nem csoda akkor ha bejön..
Hagyd a francba. A részeges srácokkal csak a baj van!! Részegen még az öreganyádra is bukna, hidd el!
Neki is bejössz (részben), ahogy neked is bejön(részben).Csak józanul gátlásos.A pia oldja a gátlásokat.De ezek szerint annyira nem, hogy a tetszést tettekre váltsa. Hogy mit tegyél?Tegyél egy kísérletet.A pia rád is ugyanúgy hat.Miután becsákjáztatok, kezdeményezz, természetesen nem szavakkal.Ezt nem lesz nehéz megtenned, hiszen oldott állapotban leszel.Egy pillanatra felboríthatod a férfi-nõ szerepeket, és dominánsnak érezheted magad.A kísérlet vagy sikerül, vagy nem.Ha nem, akkor soha többé ne próbálkozz.
A kérdező hozzászólása: Köszi. :D
Ja.
Nem akarom szídni az anyádat, de a saját gyerekét lerondázza... Ettõl függetlenül mindenkiben van valami szép! És ha nem is vagy kifejezetten helyes, na bánkodj a kinézeted miatt, akkor rossz kisugárzásod lessz, ami sokat ront.
A kérdező hozzászólása: De én mindenki szerint egyöntetûen ronda vagyok, még saját anyám se nevezett sose helyesnek, de arra már utalt, hgoy elég ronda gyerek lettem. Azzal vígasztalt, hogy azért vannak más ronda fiúk is.
Miért hiszik azt az emberek, hogy minden csaj/pasi ízlése azonos? Ami az egyiknek szép az a másiknak csúnya. Mi ebben olyan érthetetlen?
fullos RÉSZEG csaj
Ha tényleg fullos részeg, akkor biztos a pia tette. Ha csak éppen ivott párat, lehet, hogy tényleg tetszettél neki (: Esetleg egy képpel könnyebb lenne "igazabb" tanácsot adni.
Erre csak egy válasz van, ízlések és pofonok.
annyiszor hallja/látja az ember a fordított verziót, hogy a csúnya lányok "megszépülnek" hirtelen a részeg fiúk szemében... fordítva miért ne lehetne így? amúgy olyan nincs, hogy csúnya vagy ronda valaki, túl sokat használjátok ezt a szót itt ezen az oldalon, sokszor oktalanul szerintem. csúnya/ronda az én szememben az, akire kellemetlen ránézni, valami miatt kifejezetten eltér az átlagostól a kinézete, a rossz irányba. sokszor lerondázzátok saját magatokat vagy más embereket, és egybõl ez alapján osztályozzátok be a másik nem képviselõit... mintha egy lány csúnya lenne attól, hogy nem a színésznõkre hasonlít, és a fiúkkal is ugyanez a helyzet. nézzétek meg, aki balesetben törte össze az arcát vagy sósavat öntöttek rá, na az csúnya. szegény még annyira sem tehet róla mint az, aki megszületik valamilyennek, de lehet azt mondani, h kellemetlen rá nézni, ha egyszer így van, hiába sajnálja az ember.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk más részeg csajok is fujjogtak rám, meg eltoltak, sõt volt, aki megfenyegett, hogy megver, ha nem húzok el gyorsan. Eddig ez az egyetlen csaj, akinek bejöttem részegen és õ maga formás, jóféle.
részegen mindenki szebbnek tûnik
Pontosan miért is vagy ronda? Szétáll a szemed, krumpliorrod van, vagy mi? Nem azt várom, hogy elszidd magad mindennek GYK-n, csak érdekel, mit lát az, aki személyesen is ismer.

Miért marad ki valakinek egy esemény részegen, van akinek meg nem?

Amikor vissza meséljük egymásnak a történeteket, hogy miken röhögtünk, sokaknak amire én emlékszem, ők nekik fogalmuk sincs, hogy "tényleg ezt csináltam...?" Miért van az, hogy én emlékszem, pedig én is iszom velük, de ők meg nem?

Legjobb válasz: jobban bírják az alkoholt, mert talán kövérebbek, magasabbak, elve nagyobbak, vagy csak simán jobban bírják

jobban bírják az alkoholt, mert talán kövérebbek, magasabbak, elve nagyobbak, vagy csak simán jobban bírják
Nekem is mindig kimaradnak események, sõt, volt már olyan, hogy teljes volt a képszakadás, semmire nem emlékeztem az estébõl...persze ekkor nem kis mennyiséget ittam meg. De az ismerõseim közül is van, aki ugyanannyit ivott, mégis emlékezett a dolgokra...Nem tudom, ez mitõl függ, de mindenkinél más, az biztos.
Én is mindig emlékszem mindenre, pont múlt hét pénteken mentünk 8-an bulizni, abból 3-an keveset ittak, 4-en sokat kb. ugyanannyit ittak(5 feles+2deci tokaji aszú+1 sör) én még többet ittam 1 sörrel tehát én ittam a legtöbbet, a 4-bõl 3-an fetrengtek, tüzet gyújtottak, dobálták a lámpákat, és az utolsó sörüket egymásra locsolták, a 4-dik a buli utolsó 3 órájából semmire nem emlékszik, széthányta magát, aztán belefeküdt. Én aki többet ittam csak szétröhögtem magam rajtuk. Hozzá kell tennem a 4 ember testtömege 56 és 70kg között szóródik, az enyém 90kg. Szóval azt tudom mondani, hogy mínél nehezebb vagy annál jobban bírod, meg attól is függ, hogy mennyire vagy hozzászokva, mert a 4 közül nem az 56kg-os ember hányt mert õ hozzá van szokva, hanem egy olyan aki bár 63Kg, de 1 hónapba legfeljebb 1-szer iszik.
Azért, mert nem egyformán rúgnak be. Én pl. az a típus vagyok, aki nem jut el a felejtõs részegségig, mert hamarabb dõlök ki (vagy rosszabb esetben hányok). A dolog biológiai magyarázata, hogy egy bizonyos szint fölött képtelen megjegyezni az ember, ami történik vele.
Nekem sokszor van olyan, hogy mások mesélik el, hogy mit csináltam részegen. Legutóbb az út közepén megállítottam egy rendõrautót és felmásztam a motorháztetõre. Erre sem emlékszek egyáltalán, de azóta nem iszok :) .
BIKICSUBÁJ! XD
Én Lolával vagyok így, aki a példaképem a hangja és a szépsége miatt. :) Te kivel vagy így?
A kérdező hozzászólása: Én egy modell sráccal, a neve Ash Stymest (: ha gondolod guglizd be... Bikicsunáj X"D ezt nem vártam
nekem elég sokszor van ilyen.. ránézek valakire egy teljesen üres helyen mongyuk egy buszon együl vagyok és az ablakon meglátok valakit egbõl megcsap valami pasiszagxd de komolyan
igen! Az ultimate survivalbós Bear Grylls!!! :D:D Fõleg, mikor 3 napja az õserdõben van és állatkakit eszik... jó lehet a szaga XD
A kérdező hozzászólása: X"""D

Van egy fiú, akivel részegen lefeküdtem. Õ azt hiszi, hogy "olyan" lány vagyok. Mit tegyek?

Van egy fiú, akivel buliban(részegség miatt)lefeküdtem. Tetszünk egymásnak, de ? azt hiszi szerintem hogy "olyan" lány vagyok. Barátn?met megkérdezte hogy azóta voltam e valakivel. Ezt természetesen bn?m visszamondta nekem. Én annyira ideges lettem, hogy írtam neki sms-t amiben leírtam hogy nem voltam azóta senkivel, és hogy nem vagyok olyan lány, bármennyire is úgy néz ki. Elküldtem az sms-t, és visszahívott. Én kinyomtam a telót, ki is kapcsoltam 2 órára kb. Amikor visszakapcsoltam, láttam hogy 17x hívott. Este is hívott, 18.-ra felvettem, és kicsit kétségbeesett hangon elkezdett magyarázkodni. Szerintetek fontos vagyok neki, ha ilyen sokszor és kitartóan hívott??

Legjobb válasz: Ez tök egyértelmû! Az ember nem szokott 20x hívogatni vkit,ha nem fontos neki... Szóval eléggé az neki!

Ez tök egyértelmû! Az ember nem szokott 20x hívogatni vkit, ha nem fontos neki... Szóval eléggé az neki!
Egyetértek az elõttem íróval! Szerintem azért kérdezte meg a barátnõdet, hogy megbizonyosodjon, hogy valóban nem vagy-e "olyan" lány, mert gondolom nem úgy ismert meg...:) Sztem kicsit félreérthetted a kérdés szándékát vagy mi:)
Nem kellene vedelni...:-)))
ha bazmeg ne igyal annyit es kesz , nem lessz ilyen problemad , mostmar nyeld le amit foztel nincs mit tenni ...
Úgy fest, hogy érdekled! Ne magyarázd túl, ha megismer, rájön, hogy milyen vagy. Ami történt, megtörtént. Ha nincs semmi káros következménye, akkor sz*rd le!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!