Találatok a következő kifejezésre: Van egy akivel nagyon régen jártam, (4 db)

Van egy lány akivel nagyon régen jártam, szakítottunk még akkor pár hónapja pedig újra összejöttünk, le is feküdtem vele, de egyre jobban elkezdett hanyagolni. Küzdjek érte vagy felejtsem el?

Van egy lány akivel nagyon régen jártam, szakitottunk még akkor pár hónapja pedig ujra összejöttünk, leis feküdtem vele, de egyre jobban elezdett hanyagolni, és ugy éreztem hogy csak kihasznált és ezt ilyen végkielégitésnek szánta mert régen nem feküdtem le vele, amikor még jártunk. de lehet nincs igazam meg nem is ilyen a lány, csak megfordult a fejemben.nemrég viszont kiderült hogy egyik haverom szerelmes belé már több mint két éve, de neki négy éve van barátn?je és ezért probálta lecsillapitani magában ezt az érzést és kerülte a lányt nehgy történjen köztük valami, visznt azt mondta már nem birja és vele akar lenni, és hogy a lány is szereti. de ha a lány tényleg több éve ?t szereti, akkor miért feküdt le velem és mért mondta hogy szeret, ha nem csak kihasználni akart? és jön ilyen hülye inkodokkal hogy sok a munkája azért hanyagolt meg ilyenek. szerintetek érdemes lenne megakadályozni hogy ?k ketten találkozzanak, vagy önz? dolog lenne hogy én nem szeretném hogy lefeküdjenek egymással és együtt legyenek, és igy a srác is megcsalná a barátn?jét. vagy inkább hagyjam az egészet és felejtsem el a lányt?

Legjobb válasz: Hagyd a fenébe a lányt. Az a barátod baja ha megcsalja a barátnõjét, neki kell majd a lelkiismeretével elszámolni. A barátnõdet meg nem tudod kényszeríteni hopgy szeressen. Ha ezt a kapcsolatot meg is tudod akadályozni, talál majd mást akivel összejöhet. Ha egyszer nem te vagy a szíve közepén, jobb ha elfelejted és hagyod menni. Keress egy olyan lányt, aki érdemesebb a szerelmedre, aki szívbõl viszontszeret.

Hagyd a fenébe a lányt. Az a barátod baja ha megcsalja a barátnõjét, neki kell majd a lelkiismeretével elszámolni. A barátnõdet meg nem tudod kényszeríteni hopgy szeressen. Ha ezt a kapcsolatot meg is tudod akadályozni, talál majd mást akivel összejöhet. Ha egyszer nem te vagy a szíve közepén, jobb ha elfelejted és hagyod menni. Keress egy olyan lányt, aki érdemesebb a szerelmedre, aki szívbõl viszontszeret.
hm elég nehéz helyzetben vagy az biztos, szerintem az lenne a legtisztább ha a barátnõddel ezt valahogy megtudnátok beszélni. Mert lehet olyan is hogy tényleg nagyon sok dolga van, vagy sok problémája van és ezért is hanyagol. Én elõször azt javaslom neked beszélgess vele kettesben, valami szép helyen:-) Tudod ez olyan romantikus:-) és akkor majd meglátod, hogy valójában mit is akar mi az igazság. De ne sokat idõzz ezzel mert neked ugyanis ez így rossz, minél hamarabb cselekedj és ha nem megy ne erõltesd, akkor hagyd az egészet de így legalább elmondhatod hogy te megtettél mindent ami tõlled tellett és egy kicsit sem lesz lelkiismeret furdalásod. Ha meg ugy látod hogy hagynod kell akkor tedd azt, senkinek sem hiányzik szerintem olyan kapcsolat ami csak 1 oldalról mûködik.
Ribanc a csaj:Dfelejtsd el...téged csak kihasznált..már boccs:Snem szép dolog az ilyen:S
Az attól függ, Neked megéri-e, hogy nem szerelembõl tenné.
Utána biztos nagyon megbánnád...
Megéri
A kérdező hozzászólása: nem tudom mit tegyek....akérhogy lenne ugy is megbánnám
meghát
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek......de nem lettem sokkal okosabb ://///
Ha neked elég az, hogy egy kört tekerjen veled...
A kérdező hozzászólása: de akkor talán belémszeretne......
Arról ne is álmodj... Ez inkább kiábrándító, ha egy csaj ilyen könnyûvérû... 1000%, hogy nem fog beléd szeretni.

Van egy lány, aki nagyon tetszik, régen egy középsuliba jártunk. Ha fel szeretném vele venni a kapcsolatot pl iwiw-en akkor ti hogyan kezdeményeznétek?

mit írnátok ?

Legjobb válasz: Írd meg neki, hogy az egyetemen egy fontos házi dolgozatot kell készítened, amihez sürgõsen szükséged lenne egy tizedikes és egy tizenkettedikes kémia-matek-biológia-fizika stb. (válassz valamit) tankönyvre.Te a tiédet ami volt kölcsönadtad az ország másik részében (írj valami helységnevet) élõ haverodnak, aki -állítólag- egy buli után leöntötte piával és nem valószínû hogy vissza fogod kapni, a könyvtárban már jártál, onnan elhordták a többiek, teljesen kétségbe vagy esve, és egy közös lányismerõsötök (neked közelebbi, neki távolabbi, hogy ne tudja leinformálni) vagy a hugod (ha van hugod és ismerik egymást) ajánlotta õt, hogy õ tud segíteni és kölcsön tudja ezeket adni neked pár napra. Valld be neki, hogy szégyenled magad, hogy ezzel kell zavarnod, de 1 hét múlva le kellene adnod a dolgozatot és nincs kihez fordulnod.Kérd meg, hogy segítsen neked és adja oda kölcsönbe, és írd meg hogy a szívességét majd természetesen honorálni fogod valamivel. Ennyi, és ebbõl akár még személyes tali is lehet...(Ha azt mondja segít, következõ üziben elkéred a telefonszámát, taliztok, hozza a könyvet, dumáltok, vársz pár napot, visszaadod a könyvet, megint dumáltok, stb.) Kamuzz egy kicsit!Szerepjáték az egész!!!

Írd meg neki, hogy az egyetemen egy fontos házi dolgozatot kell készítened, amihez sürgõsen szükséged lenne egy tizedikes és egy tizenkettedikes kémia-matek-biológia-fizika stb. (válassz valamit) tankönyvre.Te a tiédet ami volt kölcsönadtad az ország másik részében (írj valami helységnevet) élõ haverodnak, aki -állítólag- egy buli után leöntötte piával és nem valószínû hogy vissza fogod kapni, a könyvtárban már jártál, onnan elhordták a többiek, teljesen kétségbe vagy esve, és egy közös lányismerõsötök (neked közelebbi, neki távolabbi, hogy ne tudja leinformálni) vagy a hugod (ha van hugod és ismerik egymást) ajánlotta õt, hogy õ tud segíteni és kölcsön tudja ezeket adni neked pár napra. Valld be neki, hogy szégyenled magad, hogy ezzel kell zavarnod, de 1 hét múlva le kellene adnod a dolgozatot és nincs kihez fordulnod.Kérd meg, hogy segítsen neked és adja oda kölcsönbe, és írd meg hogy a szívességét majd természetesen honorálni fogod valamivel. Ennyi, és ebbõl akár még személyes tali is lehet...(Ha azt mondja segít, következõ üziben elkéred a telefonszámát, taliztok, hozza a könyvet, dumáltok, vársz pár napot, visszaadod a könyvet, megint dumáltok, stb.) Kamuzz egy kicsit!Szerepjáték az egész!!!
Probald bevetni a kozepsulit temat. Kerdezd meg, hogy emlekszik e rad, nincs e kedve, vmi sulis talalkozo felet szervezni, en eloszor foleg ilyen temakat javasolok, aztan ha o is akarja kialakulhat barmi.
Keress valami témát, amirõl szerinted szívesen beszélne, vagy közös Bennetek. Képei, hobbik stb., légy kreatív, mert ez a "meg szeretnélek ismerni" nem feltétlenül elég! Hajrá!
A kérdező hozzászólása: körítésnek mit lehet írni a "meg szertnélek ismerni" mellé ?
Nézd, nekem van egy ötletem: a lényeget írd benne. Hogy szeretnéd megismerni közelebbrõl. A mellébeszélésnek semmi értelme, úgyis tudni fogja mi áll a háttérben. És ha épp nincs senkije, akkor ne habozz! Talán pont te vagy az, akire vár! Sosem tudhatod! Légy bátor! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: már visszaigazolt :) csak az üzenetben nem tudom mit írjak
16 eve vegeztem a kozepsuliban es en is megtalaltam a soha nem viszonzott nagy szerelmemet az iwiw-en. 2 het gondolkodas utan bejeloltem, minden szo nelkul. Azonnal visszaigazolt. Egybol tudta ki vagyok. Pedig az erzelmi oldalat nem is ismerte a dolognak. Azota mar tudom, o sem volt irantam kozombos. Csak rosszkor, nem a megfelelo idoben talalkoztunk. Szoval csak jelold be. Ha visszaigazolt, onnan elindulhat a dolog. Ha mentek valahova baratokkal esetleg elhivhatod stb...csak lazan es ugyesen!
A kérdező hozzászólása: Õ most még oda jár, most fog érettségizni. Én már egyetemre járok...ötlet ?
kérdezd meg hogy van emlékszik-e a középsulis dolgokra legfõképpen emlékszik-e rád stbstb és a többi jön magától.
Miért emelted ki?:) Még mindig kell segítség?

Van egy lány aki nagyon messzi lakik régen jártunk de szakított már kb 4 hónapja nem beszélünk?

szeretnék vele beszélgetni de nem tudom mit mondhatnák neki segítsetek kÉRLEK!

Legjobb válasz: Találkozzunk is vele helyetted? Meg is dugjuk helyetted?

Találkozzunk is vele helyetted? Meg is dugjuk helyetted?
Azt amit érzel. Írd le elõre.
Ne legyél már ennyire életképtelen. Köszönsz neki, aztán: "gondoltam rád írok, nincs kedved egy kicsit beszégetni? :) " Vagy valami hasonló, ami a te stílusod...
A kérdező hozzászólása: én választ kértem nem baszogatást
Nem azért, de lehetne annyi önállóságod, h ne itt kérdezz, hanem cselekedj. Pl. szia, hogy vagy?..szeretném újra felvenni Veled a kapcsolatot..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!