Találatok a következő kifejezésre: Van egy akivel nagyon (2542 db)

WhaT The FuCk??????
A kérdező hozzászólása: Az a sszemély egy fiu!
menj oda hozzá és smárold le, aztán majd lesz ami lesz ha meg azt mondja, hogy bocs nem akarja, akkor legalább szerencséd van mert utána ha elmondtad volna neki, hogy a másik lány nem szereti, és emiatt jöttök össze akkor meg azon rágódnál késõbb, hogy nem e 2. leszel nála mindig
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom lesmárolni a másik meg azt tuggya h nem szereti a másik lány és nem tudom mi tegyek :(
nem tudod lesmárolni? az mit jelent?
A kérdező hozzászólása: Hát le tudom csak még 12 vok ö még 14 és kanos
ja... akkor nem mondtam semmit azt hittem idõsebb vagx
A kérdező hozzászólása: Gondoltam xDDD
Nincs kutyád. Vegyél egyet.
A kérdező hozzászólása: Bírom mikor valaki normális kérdést tesz fel és az ilyen tökéletesen kulturált emberek írnak valami b*szott nagy s*ggfejséget :) mikor esik le nektek végre, hogy ezzel csak magatokat minõsítitek?? :)
Bocs, hogy nem tudok választ adni, de 100%ban ebben a cipõben járok én is, ha vigasztal...
A kérdező hozzászólása: És am. van kutyám egy jól kifejlett Amerikai Stafford :)
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló: Semmi gondd... azt hittem, hogy csak én vagyok így megzakkanva :S de látom nem :S huhh csak megoldódik valahogy a problémánk :S :)
Szia!Nálam is ez volt, szakítottam-amit nem bántam meg, mert valami hiányzott már a kapcsolatból, a szikra! Aztán kiderült, hogy hiába tepernék másik ember után... Szóval most egy újat kell találnom :-) Valami neked is hiányzik a jelenlegi kapcsolatodból, amit ha gondolsz megpróbálsz megtalálni benne és jobbá tenni a kapcsolatot...Vagy kilépsz belõle és bepróbálkozol a másik lánynál...De ki tudja abból mi lesz!23n.
Hokizz többet!!!!!!
Nekem apám azt tanácsolta, hogy maradjak a barátnõmmel.Ha túl szoros köztetek a kapcsolat, sokat vagytok együtt stb stb. mindig lesz másik lány aki abban a pillanatban érdekesebbnek/szebbnek tünik mint a barátnõd....aztán lecseréled rá, és rájössz, hogy benne meg mást nem szeretsz...és kezded elõrõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, eléggé elgondolkodtatott :) jah és bunkókám oksi meg lesz a hokizás de a szád szélére verem ha nem gond :)
Mennyi ideje ismered õket? "Barátot" elõbb ismerted mint a barátnõt?
Fogalmazd meg mi az a dolog amit a másik nõben látsz és kívánsz, mi az a dolog amitõl, kell neked amikor vele vagy. aztán gondold végig mit jelent számodra a kedvesed akivel együtt vagy. Mit szeretsz benne, esetleg csak a szexet, vagy agyilag is egy hullámhosszon vagytok, stb. Én például a páromban mindent megtaláltam ami egy életre kell nekem. Ö a legjobb barátom, az érzéki szeretõm, a romantikus udvarlóm, akivel a legjobbakat nevetek, akinek ha szomorú vagyok elsírhatom az összes bajom, aztán együtt kitaláljuk, hogyan tovább. de ez fordítva is igaz. én is mindenben mellette vagyok és partnere az akár õrült ötleteihez. Inspiráljuk egymást, 4 éve vagyunk együtt, és eszem ágában sincs még gondolkodni sem azon, vajon mással milyen lenne, vagy megkívánjak mást. Számodra azt tudom tanácsolni, gondold végig mi az amit egy kapcsolattól szeretnél, és mi a valóság ezzel szemben, milyen szerepe van számodra a jelenlegi párodnak az életedben?! Sajnos a korodat nem tudom, lehet hogy még fiatal vagy és mozgatja a fantáziád minden kiaknázatlan lehetõség, esetleg bizonytalan vagy. remélem valamivel hozzá tudtam járulni a kérdésed megválaszolásához, sok sikert! egy 22 éves lány
Ki tudja, lehet, hogy az a régi barátod is pont így van vele... :)


Van egy srác nagyon jóban voltunk, és egyszercsak többet gondoltam rá megtetszett, most is nagyön jóban vagyunk, próbálkozott is, de el akarom mondani neki hogy tetszik, facebookon hívjam ki beszélgetni és akkor mondjam el? Mit tegyek?

Lány vagyok!!!!

Legjobb válasz: "Lány vagyok!!!!" valahogy a "Van egy srác" - ból nagyon reméltem hogy az vagy :) Szerintem inkább jeleket adj, hogy próbálkozzon tovább és hagyjad célbaérni a próbálkozásit, jelezd h neked is tetszik meg ilyenek. Szerintem csak így elmondani hogy "figyu tetszel bazzeg" ez eléggé gáz... Am hány éves is vagy?

"Lány vagyok!!!!" valahogy a "Van egy srác" - ból nagyon reméltem hogy az vagy :) Szerintem inkább jeleket adj, hogy próbálkozzon tovább és hagyjad célbaérni a próbálkozásit, jelezd h neked is tetszik meg ilyenek. Szerintem csak így elmondani hogy "figyu tetszel bazzeg" ez eléggé gáz... Am hány éves is vagy?
A kérdező hozzászólása: 14 most leszek 15

Bisex lányok/nők, hogyha van pasitok, akit nagyon szerettek és megláttok egy számotokra nagyon szimpatikus lányt, akkor hajlandóak lennétek elhagyni a párotokat?

Ez a kérdés mindíg is foglalkoztatott :/

Legjobb válasz: Heteró férfi vagyok, a barátnõm viszont biszex hölgy... Sosem hagyott el egy csaj miatt. Volt, hogy megkérdezte szabad e a csajjal is, de ha már annyira benne vannak a flörtölgetésben, mielõtt a szexig eljutnának felteszi neki a kérdést, "jöhet e a párom is, legalább nézõnek?" Általában nem csak nézõ vagyok, de voltam már az is...:)

Heteró férfi vagyok, a barátnõm viszont biszex hölgy... Sosem hagyott el egy csaj miatt. Volt, hogy megkérdezte szabad e a csajjal is, de ha már annyira benne vannak a flörtölgetésben, mielõtt a szexig eljutnának felteszi neki a kérdést, "jöhet e a párom is, legalább nézõnek?" Általában nem csak nézõ vagyok, de voltam már az is...:)

Az egyik osztálytársam jelenléte mindig annyira zavar, főleg ha közelebb van. Nem értem. Már álmodtam is vele. (jót-de nem kell rosszra gondolni! -), de van barátom, akit nagyon imádok 9 hónapja. Mi van velem?

9 hónapja együtt vagyok a barátommal (els? barátom) és nagyon jól érezzük magunkat együtt még mindig, nincs semmi probléma.A suliban viszont az egyik osztálytársam mellett ideges vagyok és egyben valami jó érzés is hogy ott van.Nem annyira az esetem, meg a viselkedése sem jön be annyira, de mégis olyan különös és furcsa érzésem van amikor ott van közel hozzám, esetleg néz.Beszélni nem is beszélek vele annyira.(nagyon keveset)Kicsit gáz is mert ha hozzá beszélek az teljesen más mint amikor mással beszélgetek...olyan leírhatatlan. Nem értem: amiko ott van egyben úgy érzek iránta h utálom és szeretem.Mindkett? egyben. Fogalmam sincs h mi lehet velem.:S Szerintetek?

Legjobb válasz: Pontosan ugyanezt érzem én is. Nekem is van egy barátom, több mint 1 évesek vagyunk és nekem is van egy ilyen oszt.társam. Szó szerint zavarban vagyok hogyha beszélek vele, vagy engem néz stb.. Szerintem az van velünk hogy igaz van egy barátunk akit szeretünk, de hiányzik a "szabad élet". Vagyis flörtölgetni szeretnénk, csak nem lehet mert ott a barátunk. Meg egyszerûen változatosságra vágyunk és így megtetszett egy másik emberke. :S

Pontosan ugyanezt érzem én is. Nekem is van egy barátom, több mint 1 évesek vagyunk és nekem is van egy ilyen oszt.társam. Szó szerint zavarban vagyok hogyha beszélek vele, vagy engem néz stb.. Szerintem az van velünk hogy igaz van egy barátunk akit szeretünk, de hiányzik a "szabad élet". Vagyis flörtölgetni szeretnénk, csak nem lehet mert ott a barátunk. Meg egyszerûen változatosságra vágyunk és így megtetszett egy másik emberke. :S
Ez a gyötrõ szerelmi érzésed amibivalenciája:D
Valószínûleg csak fizikailag vonz. Elõfordul az, hogy a kíváncsiság miatt megkívánsz egy olyat, aki egyébként tök más, mint te, és nem is akarsz tõle sokat, csak pl megölelgetni/egy csókot/ egy éjszakát, emberfüggõ. Szerintem beszélgess vele minél többet, és a jó ízlés határain belül (meg amíg nem érzed megcsalásnak) flörtölj vele nyugodtan. Figyelj, ott van neked egy szenzációs pasi, ez nem ad önbizalmat? Bárkit, akár azt a srácot is megszerezhetnéd magadnak, de te a barátoddal vagy, mert õt szereted. De azért ez még nem tiltja meg, hogy szabadon ismerkedj egy emberrel, aki érdekel. Jól fog esni egy kicsit elfeledkezni arról, hogy foglalt vagy, és újra szabadnak lenni, de utánna még jobb lesz rájönnöd, hogy nem vagy egyedül!:)
Szerintem az újat válaszd. Nem hiába nem jöttél össze a másikkal hónapok óta.
Hát ez alég gáz így... de akivel msn-en besz azzal még nem találkoztál soha ugye? akiveé meg ösze akarsz jönni azzal nyilvány szal nem is tudom kit válassz inkább azt amelyiket jobban ismered tudod hogy nem ver át stb..de ezt meg te tudod eldönteni akármit is mondunk itt neked ezt te tudod csak rem majd sikerül választani sok szerencsét =)
de az elõttem szólónak is igaza lehet de mondom hogy csak te tod:)
am elõzõ voltam
A kérdező hozzászólása: köszi majd beszámolok kit vállasztottam:)
okéés =)várjuk...
A kérdező hozzászólása: hát az elsõvel jöttem össze akivel msnen beszéltem, azóta is boldogan élünk együtt. jah és köszönöm a válszokat

Van egy lány, nagyon bejön, de van pasija, és nem igazán mesés a kapcsolatuk, de nem akarok 3. személy lenni, aki belepofázik. De mi tévő legyek? óvatos célozgatások mehetnek a lánynak? (párszor beszéltem a vele, és úgy vettem észre, hogy örült neki)

Legjobb válasz: Nem azért, de ha mégis összejöttök és nálatok se lesz mesés a kapcsolat akkor ugyannyi erõvel egy másik bájgúnár lecsapja a kezedrõl. Ha neked ez így jó hát legyen, te tudod.

Nem azért, de ha mégis összejöttök és nálatok se lesz mesés a kapcsolat akkor ugyannyi erõvel egy másik bájgúnár lecsapja a kezedrõl. Ha neked ez így jó hát legyen, te tudod.
A kérdező hozzászólása: az a "baj" h nagyon bejön nekem, és nem rajtam múlna, ha nem lenne jó a kapcsolat :(

Ha egy fiú nagyon tudna szeretni és már szeretethiánya is van egyben, akkor miért nem kell vajon egy lánynak sem? Ennyire megéreznék a lányok, hogy érzelmes, gyengéd, nem alfa típus vagyok?

Legjobb válasz: Mit vársz , ha rideg külsõt mutatsz feléjük és nem mersz hozzájuk se szólni, mért gondolná akármelyik lány is h te olyan hûde érzelmes vagy mikor semmit nem látnak rajtad csak a negativizmust?? Lehet hogy tetszenél nekik, csak épp a lefelé konyuló szád és a magamelénézek nem merek megszólalni külsõd eléggé elriasztja az olyan lányokat akiknek még akár be is jönnél..

Mit vársz , ha rideg külsõt mutatsz feléjük és nem mersz hozzájuk se szólni, mért gondolná akármelyik lány is h te olyan hûde érzelmes vagy mikor semmit nem látnak rajtad csak a negativizmust?? Lehet hogy tetszenél nekik, csak épp a lefelé konyuló szád és a magamelénézek nem merek megszólalni külsõd eléggé elriasztja az olyan lányokat akiknek még akár be is jönnél..
nem, igazából pont h azért nem kellesz senkinek sem mert egyedül vagy.ha lenne egy csajod már harapnának rád mert biztos tudsz vmit h csajod van(ilyenkor többszörösére nõ a feromon-kibocsájtás ami a tudósok szerint a 'vonzóerõ' a másik nem felé(de ez tapasztalatom szerint igaz is)).szerezz egy csajt.és jönni fog rád a többi.
ne legyél nyámnyila .. én se vagyok alfa, de nem nyávogok :) szeretni én is tudok , de nem teszem ezt közzé ..
Mert nem néz ki elég jól.
A kérdező hozzászólása: Épp ez az, hogy szerintem azt hiszik én jól megvagyok egyedül meg elég zárkózott, távolságtartó, rideg külsõt mutatok a láõnyok felé, mert rondának tartom magamat és nem akarok beégni, meg nem hiányzik, hogy azt higgyék rájuk nyomulok csak, mert hozzájuk merek szólni. De azért sok jóképû fiúra maguktól másznak a lányok. Rossz érzés, hogy én egy lánynak sem jövök be ezek szerint. :(
Nem az a baj, hogy nem vagy alfahím. Kinyitnád a szemed, látnád, hogy nem csak az alfahímeknek van nõje. Baj az, hogy Te még egy omega hím sem vagy. Nyávogós sírós kislányok meg egy nõnek se kellenek.
A nõk olyan férfire vágynak, akik mernek udvarolni, randira hívni minimum telefonon, de fõleg személyesen és nem a facebookon meg egyéb internetes csevegõkön tartják velük a kapcsolatban. Az érzelmekkel nincs gond, a lényeg, hogy egyezzen az elvárások.Ha egy nõnek olyan érzelmes férfi kell mint te, akkor jó leszel neki.Ha nem, akkor nem.
jav:kapcsolatban helyett kapcsolatot.
Azért nem, mert nincs pár fölös milliója és fekete Bömöse. Ha adott a lóvé és a verda is, bármelyik csajt megszerezheted, ez ilyen egyszerû.
te is bejössz neki. mire vártok?
Szerintem ezüst amalgám van köztetek, de az is lehet, hogy levegõ. Ha legközelebb ölelget, én a helyedben arconcsapnám egy kolbásszal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!