Találatok a következő kifejezésre: Van egy akivel néha szoktam (17 db)

Van egy pasi, akivel néha szoktam talizgatni, de csak a szex miatt, nem is teccik meg minden. Kérhetek pénzt a szexért?

Kérhetnék t?le pénzt legközelebb,mer néha szokott magától is adni.am. nem vok kurva

Legjobb válasz: Nem kérhetsz! Tilos! És ezt én egyedül tiltom meg! Mégis mit vársz tõlünk? Ha pénzért csinálod kurva vagy. Ennyi. A többit szerintem te is ki tudod találni... (Már amennyiben ez valós helyzeten alapul, és nem csak poénnak szánta valaki itt a nagy anonimitások közepette.)

Nem kérhetsz! Tilos! És ezt én egyedül tiltom meg! Mégis mit vársz tõlünk? Ha pénzért csinálod kurva vagy. Ennyi. A többit szerintem te is ki tudod találni... (Már amennyiben ez valós helyzeten alapul, és nem csak poénnak szánta valaki itt a nagy anonimitások közepette.)
hallottad már hogy az a kurva aki pénzért baszik? de most ha neked jól esik érte pénzt kapni akkor oké, de akkor vállald be hogy kurva vagy és hamar meggazdagszol :9
Kérj, de ne felejtsd el az adóbevallásnál..
hát persze, ez normális te nem vagy kurva. én sem vagyok zenész, csak gyakran játszom pénzért. :) hogy mik vannak... cöcöcö
Nem, tényleg nem vagy kurva :D Kérj nyugodtan, a mai világban semmi sincs ingyen ;)
Kamukérdés jól gondolom? Ha nem akkor meg gratulálok a "munkádhoz".
Ha pénzt kérsz érte, akkor bizony kurva vagy. Minek fekszel le vele, ha nem is tetszik? Vagy újabb kamukérdés?
Számlát mindenképpen adj!!
Sokan azt mondjak majd hogy az vagy, ne higgy nekik, csak irigylik a testedet. Nem gaz, csinosabb lanyok sokan csinaljak, csak letagadjak. En is kaptam a kapcsolatunk elejen a pasimtol, aztan otthagyott egy olcsobbert. De nem gaz. Mennyit szokott adni?
jaj ugyan, ez szerintem elfogadható a mai világban... kérhetsz pénzt de ne azt mondd, h a szexért, hanem pl új rucira, vagy vmiért "kölcsön", és akkor kevésbé leszel "kurvás". szóval szerintem nyugodtan (fõleg ha nem is teccik neked).
A kérdést úgy tetted föl:"csak a szex miatt"találkozgattok!Ez nem elég "fizetség"?Vagy talán te nem élvezed?Az önként, ajándékba az más;bár ha ezek ritka találkozások, akkor már most is azt terjeszti rólad!(Milyen alapon fogadsz el pénzt/egyebet futó ismerõstõl???!!!)
kurva vagy.
áhh te tényleg nemvagy kurva...csak egy szánalmas ribanc...:D:Dkiis állhatál az utcára deh tényleg nem vagy kurva nyugoggyál meg:D:Dinkább csak vicces vagy h nem találsz magadnak egy normális pasit....meg inkább menny el dolgozni......jah deh az tul megterhelõ..jahértem:D:D:Dszánalmas ribanc
Neeem, nem vagy kurva. A kurvák sosem csinálják pénzért. Kérhetsz pénzt, nyugodtan, ha a gyomrod meg a lelkiismereted beveszi, de sokkal "divatosabb" és "elfogadottabb" ha ékszert, ruhát, cipõt, telefont, plasztikai mûtétet kérsz. Mondjuk én hánynék magamtól ha ilyet csinálnék, de ki vagyok hogy ítélkezzek mások fölött? Te lehet hogy attól lennél rosszul amit én csinálok, ki tudja :)
kurva=pénzért dug. ha ezt akarod, hát legyen. de szerintem inkább bizalmas viszonyba kéne lépned a sráccal, mert ha nincs semmi közöttetek, és úgy szexeltek, akkor ingyenribancnak néznek majd, ami kb ugyanannyira gáz.
Istenek, ezek a bunkó válaszok. normálisan is lehet válaszolni szegénynek. a te dolgod, hogy kérsz-e pénzt, de akkor számolnod kell vele, hogy kitudódhat és elég rossz híred lesz így, mert valóban pénzt a kurvának adnak.ne akard, hogy megszóljanak, mert szar érzés lesz. ennél azért többet érsz.
10 rongynál ne menj alább. Meg vezethetnél be ilyen kis kuponokat is, ami 10% kedvezményre jogosítja fel a használóját.
Nem vagy kurva, bérbarátnõ vagy. Kérj pénzt nyugodtan! Sajnos, az megeshet, hogy a pasid félreérti a dolgot, és azt fogja mondani, és esetleg terjeszteni, hogy kurva vagy. Akkor beindulhat egy nagyobb üzlet.
A kurva az aki mindenkivel lefekszik, igaz pénzért.Te is pénzért csinálod de csak egy emberrel, és nem sokkal akkor nem vagy kurva.

Ha egy kutyus néha megvakarja magát (nyakát stb. ) akkor az annak a jele, hogy bolhás? Havonta, másfél havonta szoktam rá cseppegtetni Prak-tic spot on-t, de ettől még lehet bolhás? A bolhát én szabad szemmel látom benne? (labradorom van)

Akár ki is lehet venni? Kb. mekkora egy bolha? (a google-ban láttam róla képet, de azt nem tudom elképzelni, hogy mekkora)

Legjobb válasz: Ha néha vakarózik attól még nem bolhás

Ha néha vakarózik attól még nem bolhás
Minden kutya megvakarja a nyakát néha :D Ez természetes. Ezek a csepegtetõsök vagy beválnak a kutyánál vagy nem, minden kutyánál más jó, ettõl még lehet. Párom nem pont ezt használta, másik spot on-t, de elvileg attól se lehetett volna bolhás mégis az volt. Viszont kullancs sosem volt benne, de az én kutyámba meg igen, de utána kb összes spot on-t végig próbáltam egynél nem volt benne kullancs, de arra meg allergiás. Én ezt a 7 hónapos kullancs-bolha-szúnyog nyakörvet adtam rá tavaly, azóta semmi nincs benne, tökéletes, de egy másik kutyás ismerõsömnek meg ezzel nyakörvvel ment bele kullancs :D Elég sok kutyást ismerek napi séta alatt mindenkinek más vált be, szóval ennyit ezekrõl :D Kicsit eltértem, szóval lehet. Amúgy meg a bolha látszik, mondjuk ha fekete labradorod van akkor nehezebben, de látszódnak a csípések is apró piros pöttyök. De ha bemászik az ágyadba stb. akkor rajtad is lehet csípés, de nem kell amúgy félni tõle. Amúgy meg nem hiszem, hogy az lenne, ha csak néha vakarja magát. Ha bolhás sokat vakarózik. De akkor is lehet még allergiás valamire stb. az se jelenti egybõl azt.
Hozzátenném, hogy azért nem árt tartani a bolháktól, ugyanis köztesgazdái bizonyos élõsködõknek, és te hiába féreghajtózod a kutyád, ha a bolhában már benne van pl. egy másik állatból. A kutyában/macskában lévõ bolha ugyanis megcsípheti az embert. Ez biztos le lesz pontozva, mert még napjainkban sem hiszik el az emberek (rengeteg vita volt errõl itt gyk-n is), de tudományos kutatások bizonyítják, szóval csak jobban jársz, ha elhiszed nekem. Azért persze nem kell pánikrohamot kapni ha meglátsz egy bolhát, nem mindegyik fertõzött.
A vakarózás nem csak a viszketés jele, ez egy önnyugtató jelzés is, amikor idegesebb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!

Van egy csaj a suliba aki tetszik de szerintem õ nem tud róla, szoktunk néha dumálni, de facen többet. Alig ismerem és nemhiszem hogy sejti ezt a dolgot. Közbe meg nemtudom hogy bejövök-e neki (külsõleg). Hogyan tudjam meg?

azon kívûl hogy mást kérdeztessek meg. Félek az elutasítástól kicsit:s

Legjobb válasz: Az elutasítástól mindenki fél, nem vagy egyedül! :) Az, hogy bejössz-e neki, könnyen megtudhatod! Írod, hogy sokat dumáltok, ha személyesen dumáltok akkor ezt érezned kell, ill. a szemébõl látnod kell! :-)

Az elutasítástól mindenki fél, nem vagy egyedül! :) Az, hogy bejössz-e neki, könnyen megtudhatod! Írod, hogy sokat dumáltok, ha személyesen dumáltok akkor ezt érezned kell, ill. a szemébõl látnod kell! :-)
A kérdező hozzászólása: és ha mégis azt látnám hogy "csak barát"? Attól még lehet valami nem? Mikor megyünk a folyosón mindig mondja hogy "Szia Milán" . mindig keresztnevemen. ez jelent valamit?
Hogyne jelentene! Bármit jelenthet! De, ti abban a korban vagytok, hogy ismeretségeket könnyen köttök, így ha sokáig vársz, lehet leütik a kezedrõl!

Van egy lány, akit bírok, mint barátot, de semmi többet nem akarok tőle. Viszont szoktunk találkozni és sok közös érdeklődési körünk van és néha úgy érzem, talán túlságosan is úgy tűnik, mintha "adnám alá a lovat". Mit csináljak, hogy ne így legyen?

Úgy értem, kicsit az az érzésem, hogy bejövök neki vagy esetleg érez is valamit irántam, de nem akarom, hogy neki kés?bb rossz legyen. Viszont szívesen találkozom vele. Hogy oldjam ezt meg?

Legjobb válasz: ha elejtesz ilyen mondatokat hogy "hát olyan vagy nekem mintha a tesóm lennél" vagy "az én szívem foglalt" - és mesélsz neki a csajról aki tetszik, onnantól tuti megérti hogy nincs esélye és csak barátként nézel rá. a lányok ezt könnyebben megértik mint a fiúk és sokan még úgyis barátok tudnak maradni

ha elejtesz ilyen mondatokat hogy "hát olyan vagy nekem mintha a tesóm lennél" vagy "az én szívem foglalt" - és mesélsz neki a csajról aki tetszik, onnantól tuti megérti hogy nincs esélye és csak barátként nézel rá. a lányok ezt könnyebben megértik mint a fiúk és sokan még úgyis barátok tudnak maradni
Kb. ahogy elõttem is írta valaki. S egyszerûen csak viselkedj vele is úgy, mint egy haveroddal, akivel ugyanúgy sok közös érdeklõdési körötök van. Ha ezek után is kiderül õ tényleg többet érez, rossz dolog lesz neki, az ellen te nem tudsz mit tenni. De beszéljétek meg, hogyan tovább (jobb-e ha találkoztok egyáltalán vagy sem). Rajta áll, hogy a jó barátság meg marad-e.
Szerintem beszéld meg vele.. sokkal egyszerûbb az úgy.. és lehet hogy õ nem is érez irántad semmit..csak szintén abban a helyzetben van mint te, hogy nagyon bír.. és kicsit "adja alád a lovat"..ahogy te is mondtad! Beszéljétek meg! Kár egy nagyon jó barátságot erre beáldozni! :D 16/ L Somogy megye :) )
A kérdező hozzászólása: Amúgy az a baj, hogy mindig azt mondják, hogy ha csajt akarok, elõbb barátok legyünk és utána lehet továbbmenni, viszont az olyan csajok, akik tetszenek, azokkal vagy barátkozni nem tudok, vagy õk nem akarnak tõlem semmit; az olyan csajok pedig, akikkel tényleg tök jól elvagyok barátilag, azok nekem sosem tetszenek, és ráadásul néha õk akarnak tõlem valamit.
Hasonló helyzetben vagyok én is, azzal a különbséggel, hogy régen (=5 éve) nagyon bele voltam esve és szerintem nem hiszi el, hogy már ilyen szempontból közömbös :D Én azt javaslom, hogy kettesben kevesebbet találkozzatok, inkább legyen más is ott és akkor nincs annyira esély félreérthetõnek lenni, nálam egyelõre mûködik.
A kérdező hozzászólása: Kezd súlyos lenni a helyzet, most már világosan érzem, hogy hajt rám. De tényleg nem akarok vele járni...
Pattintsd le a csajt.Nem véletlenül tapad mint a ragasztó.
A kérdező hozzászólása: az tuti...
Hány éves vagy?

Van egy lány az osztályban aki nagyon bejön, néha szoktunk szemezni is, de nem tudom, hogy hogyan közeledjek hozzá. Ötletek?

13 éves fiú vagyok,a lány is 13.

Legjobb válasz: Ezt az õsi technikát egy Shaolin mestertõl tanultam. Elõször is koncentrálj, tökéletes nyugalmi állapotban kell lenned. Majd a pozitív energiát irányítsd át a bal és jobb lábadba. Ezek után már csak egy lépés van hátra, ami a következõ. Mozdítsd a bal lábadat a lány felé, elõre, majd ugyanúgy a jobb lábadat. És egy és kettõ. Addig folytasd amíg meg nem közelítetted a lányt. Sok sikert.

Ezt az õsi technikát egy Shaolin mestertõl tanultam. Elõször is koncentrálj, tökéletes nyugalmi állapotban kell lenned. Majd a pozitív energiát irányítsd át a bal és jobb lábadba. Ezek után már csak egy lépés van hátra, ami a következõ. Mozdítsd a bal lábadat a lány felé, elõre, majd ugyanúgy a jobb lábadat. És egy és kettõ. Addig folytasd amíg meg nem közelítetted a lányt. Sok sikert.
Felmerül a kérdés, hogy manapság az emberek legjobb barátja a gyakorikérdések közössége, hogy ilyen kérdésekkel traktálnak?:) Ja, kérdezd meg hogy van, mi újság.
Próbálj meg kedves lenni hozzá, dicsérgesd, de ne nagyon hajts rá, csak úgy mértékkel... 14/F
vigyél neki csokit.
Az alábbiak a teendõek: 1) megfigyelés - mit szeret, mi érdekli, utána járogatni azoknak a dolgoknak. 2) kontaktfelvétel - néha a legslamposabb dumák a legbiztosabbak, mint a "Ha jól láttam szereted ezt meg ezt". A közös beszédtárgy sokat segít, innentõl már csak bátorság. 3) hajtsd a vizet a saját malmodra. Próbálj meg érdeklõdni, figyelmes lenni rá. Keltsd fel az érdeklõdését. 4) sacper belátható idõvel: PROFIT!!
A kérdező hozzászólása: Most lesz a szülinapja úgyhogy jó ötlet a csoki.
A kérdező hozzászólása: Aki normális választ adott annak nagyon köszönöm, aki meg baromkodott azt megkérném hogy lehetõleg ne itt -.-'''
Mikor lesz a szülinapja?? :)

Mit csinálnátok a helyembe? Van egy baráti társaság vannak kb 8-10 néha 15-en, akik egyfolytába kötözködnek, ha így sokan vannak de és általában csak a haverommal szoktam lenni tehát kevesek vagyunk

Mit tudnék csinálni már meg is akartak verni( ráadásul magyarok ?k is) tudok róluk 1-2 dolgot amivel simá fel lehetne nyomni ?ket rend?röknek. probléme az, h köztük van 2 régi legjobb barátom akik elárultak egnem? megetnnétek a helyembe, h beáruljátok a rend?röknek vagy mit csinálhatnék?

Amikor találkozom a barátaimmal akkor kézfogással szoktuk üdvözölni egymást, és néha ha egy két lány is ott van akkor úgy viccből ők is nyújtják a kezüket. Bizarr lenne ha ilyenkor kezet csókolnék nekik? 16F

Legjobb válasz: hát 1x el lehet követni de nagyon nagyon affektálósra kell venni a figurát meghajlás meg minden szr h tuti levágják h poén mert ha nem poén akkor durván bizarr :D

hát 1x el lehet követni de nagyon nagyon affektálósra kell venni a figurát meghajlás meg minden szr h tuti levágják h poén mert ha nem poén akkor durván bizarr :D
Bele is köphetsz a tenyerükbe és azt mondod bennszülött szokás.
Valaki magyarázza már meg nekem légy szíves, hogy egy nõvel miért ne lehetne kezet fogni???? Kézfogás, plusz két puszi ( társaságban). Nõ vagyok, olyan munkahelyen, ahol nem sok nõ van. Nincs számomra megalázóbb, amikor bejön egy férfi, mindenkivel kezet fog, nekem meg odabök egy sziát. Ennél már csak az a rosszabb, amikor automatikusan nyújtja a kezét, és mire viszonoznám, észbe kap, hogy nõ vagyok, és visszarántja. Ennyire nem vagyunk emberszámba véve? Egy kollégám kifejtette, hogy nõvel nem hajlandó kezet fogni, max bemutatkozáskor... de õ megoldja úgy, hogy odajön, megérinti a vállam, vagy hátam, és úgy köszön, hogy "szia Ildikó". Úgyhogy ha a lányok nyújtják a kezüket, akkor ne hagyd figyelmen kívül! Akár viszonozd, akár kézcsók, akár váltsd ki valamivel, de semmiképp ne hagyd figyelmen kívül, mert ha a kézcsók ciki, akkor a figyelmen kívül hagyás meg taplóság, és megalázó a nõ számára.
Szerintem, ha nyújtják a kezüket indítsd el te is, aztán hirtelen állj meg a mozdulatban és igazíts meg a pólót vagy a hajad, aztán lefitymáló tekintettel agresszívan köpj a levegõbe és mondd ezt méltatlankodva "cõjj, beszarok" és menj el onnan.
mérne szabadna?
Szerintem meg nem akarnak puszit adni mert ronda vagy
"néha ha egy két lány is ott van akkor úgy viccbõl õk is nyújtják a kezüket. " Mibõl gondolod, hogy viccbõl?
A mai világba bizarr lenne. Száz éve kötelezõ volt.
simán, de tegyél úgy mintha csak poénkodnál :D
A kérdező hozzászólása: nem hagyom figyelmen kívül, onnan tudom h viccbõl mert látom a gesztusaikon
képzeld velem a 30 éves csaj ismerõsöm ugyanezt csinálta. 16 vagyok, szted jelent valamit?? mert szerintem semmit... legalábbis semmi komolyat.
szerintem megfog erõszakolni ma éjszaka... -.-"

Van egy barátom akivel már fél éve együtt vagyok. "Néha" azt szokta csinálni, hogy hátulról magához húz és érzem, hogy áll neki...Most akarja vagy nem?

Akkor ez most azt jelenti hogy le akar fektetni?

Legjobb válasz: Nem! Nem azt jelenti,hogy leakar veled feküdni!Ne aggódj! Akkor kéne aggódnod,ha nem állna fel neki:)

Nem! Nem azt jelenti, hogy leakar veled feküdni!Ne aggódj! Akkor kéne aggódnod, ha nem állna fel neki:)
szia! egyszerûen csak kíván Téged a barátod, azért van ez :)
Nem tudom hány éves vagy, de ha 14nél több, akkor ugye ezt a kérdést most nem gondoltad komolyan?

Van egy lány aki nagyon tetszik, néha beszélünk a munkahelyen, de nincs idő többet beszélni, ezért facebook-on szoktunk, hogy tudhatnám hogy bejövök-e neki?

Vagy szép lassan valahogy a tudtára adni hogy bejön?

Legjobb válasz: Írd meg fb-n hogy meló után meghívnád egy kv-ra.

Írd meg fb-n hogy meló után meghívnád egy kv-ra.
kérdezd meg egyértelmûen
A kérdező hozzászólása: jó de van párkapcsolata.... de amúgy elég feltünõen néz...:)
Mi a keresztneve? Kiváncsi vagyok
Elõször is hívd el valahova. A legjobb lenne ha élõben hívnád el (nálam sokkal hitelesebb). Beszélgessetek, stb.stb... Ha pedig facebook-on megint beszélgettek és esetleg mondaná, hogy nem ismételnétek-e meg megint, kérdezz rá a barátjára.vagyis hát érted mire gondolok remélem:D Írhatsz privit is ha történik valami. 14/L
Munkahelyi kapcsolatról sok jót nem mondanak-nehéz ügy. Én is most megbántottam a munkatársam :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!