Találatok a következő kifejezésre: Van egy akivel mar jartam egy (33 db)

Van 1 fiú aki már 7-8 hónapja tetszik ezt ő is tudja. Volt neki egy barátnője akit nagyon szeretett az dobta de még amikor jártak akkor megigérte ha szakit vele a csaj akkor jár velem már 2 honapja szakitottak megkérdezzem tőle?

Legjobb válasz: Kérdezd meg tõle persze.Legalább megtudod a választ és ha nemet mondana akkor nem kell hiába várni rá.Amúgy is szeretik a férfiak ha elöbb a nõ hozza meg a kezdõ lépést.Sok sikert!

Kérdezd meg tõle persze.Legalább megtudod a választ és ha nemet mondana akkor nem kell hiába várni rá.Amúgy is szeretik a férfiak ha elöbb a nõ hozza meg a kezdõ lépést.Sok sikert!

Van egy lány akivel jártam, de szakítottunk, gondoltam nem baj majd csak kiheverem, de ez már februárban történt és még mindig csak Rá tudok gondolni. Szerintetek mit csináljak, hogy vissza tudjam hódítani?

Persze már többször elmentem hozzá, hogy mi lenne ha újra kezdenénk, de Õ nemet mondott. Szoktam menni hozzájuk inni meg szórakozni és olyankor általában mindig smárolunk úgy, hogy nem én kezdeményezek. Meg néha felhív, hogy hiányzom neki. Egyszerűen meg öl a hiánya mikor nem láthatom, meg az a tudat, hogy másé is lehet. :S

Legjobb válasz: Hát tesó, te szopol :D (pedig neked van farkad) :DD Szerintem szedd össze magad.

Hát tesó, te szopol :D (pedig neked van farkad) :DD Szerintem szedd össze magad.
Te, ezt mintha én írtam volna :) Velem is februárban szakított a párom, azóta próbálkoztam visszahódítani de nem sikerült. De Téged legalább felhivott ez azt jelent még van esélyed, mert még érez irántad valamit!! Engem egyáltalán nem keres, sõt letiltott mindenhonnan.
Mondd el neki mit érzel. Üljetek le és beszéljétek meg. Innen még simán lehet visszaút, hisz találkoztok, kommunikáltok.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam sok mindent..De akkor is "nem" a válasz, ezért nem értem, hogy akkor egyáltalán miért akar velem csókolózni? :( Vagy csak azért vagyok jó olyankor mert nincs más?! Nem tudom. Bár szerintem is van esélyem attól függetlenül, hogy ugye nem-et mond.
lehet hogy csak arra használ csak szórakozik és jól elvan veled míg nincs más de kapcsolatot már nem akar..
Paprikás krumpli jó lesz.
Beszélj vele!
Még is mit? Ha nem veszed fel vele a kapcsolatot, hanem csak otthon gubbasztasz, attól õ még nem fog betoppanni a kertkapun! A lányok is ráírhatnak ám a fiúkra, erre nincs tiltás!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Még a paprikás krumplit is. :)
mi történt miért haragudtál rá meg?
A kérdező hozzászólása: Egész évben észre se vett és ez fájt, de már megváltozott.
és ez 2012 nyarán volt?
A kérdező hozzászólása: 2013 nyarán.


Hát, vagy csak élvezimhogy tepersze utánna, vagy pedig szeret de nem akarja újrakezdeni.
88 mph: ha nem tetszik valami vagy zabos vagy ne másokat oltogass! nem kötelezô a válaszolás!! Ne add könnyen magad neki, ne alázkodj meg elôtte... ô is lépjen, tegyen a kapcsolatért! Mutasson több érdeklôdést a csaj! : )
A kérdező hozzászólása: Érzelmet el se akartam hagyni õ dobot ki most meg amit mond azal saját magát hazutolja egyszer ez mondja utána meg azt még õ kereset meg és most nem értem miért ilyen velem.
A kérdező hozzászólása: 88 mph jó he he.:) tetszik a stílusod de õ nem az akivel nagyon ilyeneket lehet csinálni meg õ inkább ez a témát tereli.
Zavarba jött. Üsd még a vasat. Nekem is volt hasonló, bár annak az volt a folytatása, hogy késõbb megkérdezte, hogy ki mondta nekem azt, hogy ezt mondjam neki. Ez fájt, és hagytam is utána, bár valahol érthetõ volt a kérdés, mert elég "furin" közöltem vele a dolgot. :-) Vigyél bele egy kis érzelmet, hátha másképp reagál. 39F
Inkább hívd át egy kis közös nyelvtan tanulásra...
A kérdező hozzászólása: De meg beszéltük hogy jövöhéten ki megyek hozzá és montam hogy kettesben legyünk és bele egyezet.
Ha ennyi a válasza, akkor nem becsül meg!
"ez most mi?" Kis pisisek vergõdése.
A kérdező hozzászólása: tovább lépjek vagy még probálkozak.
Nem, én szó szerint értettem...

2007-ben jelzálog hitel vettünk fel. A magas törlesztő részletek miatt már egy éve nem tudjuk fizetni. Olvastam arról hogy a bankok nem jártak el helyesen. Hallottam arról hogy van egy ügyvéd aki ingyen elvállalja az ügyet. Van ilyen?

Minden használható információt szívesen fogadok. Köszönettel.Váradi Attiláné

Legjobb válasz: Osztom elsõ véleményét. Még egy "hiteles", aki nem hibás semmiben, hanem a gonosz genyó bank ráerõltetett egy olyan hitelt amit szegény nem tud fizetni...

Osztom elsõ véleményét. Még egy "hiteles", aki nem hibás semmiben, hanem a gonosz genyó bank ráerõltetett egy olyan hitelt amit szegény nem tud fizetni...
Na látom (1.-2.) nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik... Ugye. Hát én hitelközvetítõ voltam egy olyan idõszakban, amikor stabil volt a magyar viszony, simán hihetõ volt, hogy a helyzet olyan is marad, hogy bevállalható marad akár 20 évig is. Ráadásul a belsõ tanfolyamokon is úgy oktatták, hogy a fran(k) árfolyama ignadozhat, de olya kis mértékben, hoyg az smafu, bagatell. Tehát én hiszem és vallom, hogy nem kizárólag a hitelfelvevõk a ludasak. Sõt! Akkori jövedelemmel, akkori törlesztõrészletet ma is vígan tudnának fizetni. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom milyen részletes lehet az írásom.2006-ban az OTP banknál vettünk fel hatmillió forintot/frank/ de forintban kaptuk.Tartozásaink kifizetése üzletünk és lakásunk rendbe tétele végett.Majd 2007-ben a kereskedelmi és hitelbanktól tízmilliót vettünk fel..Kifizettük az OTP kölcsönt ebbõl.2011 behívtak /kereskedelmi és hitelbank/ szerzõdés módosításra.Ekkor már egy évig kevesebbet fizettünk a bank engedélyével.Aláírtuk a szerzõdés módosítást.Aztán már olyan magas volt a részlet hogy nem bírtunk vele.kb 2 hónapja a bank lefényképeztette a házunkat a külön álló üzletünkkel/egy telken van/ együtt Most meg már felmondták a szerzõdést. Mit tehetünk? Köszönöm a választ amit írt . Én még fogok írni a Kásler Árpád elõre haladása ügyében lesz kérdésem. .
Már nem sokat tehettek, ha felmondták a szerzõdést. Vagy ki tudjátok fizetni (vélhetõen egy összegben kéri majd a bank a pénzt...) vagy úszik a jelzálog (vagyis az ingatlan).
hagyd békén, jobbat érdemel az a fiu nálad
Ülj le egy kõre, gondold végig az életedet ott rajta. Tanulj a hibáidból és vonj le következtetéseket. ÉS a késõbbiekben következetesen okozd a bajt :D
A kérdező hozzászólása: En megis meg egyszeer megrobalom.Es tobbet nem fogok vele szakitani amig o nem szakit velem :)
már elõre sajnálom szegény gyereket

Van egy srác, akibe kb 1 éve szerelmes vagyok (Nagyon! ), de egyszer már jártunk és tudja (szerintem) hogy még mindig tetszik nekem. Ezt Nagyon elszúrtam, mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem vald be neki hogy szerelmes vagy belé.Ha már egyszer jártatok szerintem van esélyed :)

Szerintem vald be neki hogy szerelmes vagy belé.Ha már egyszer jártatok szerintem van esélyed :)
A kérdező hozzászólása: Köszi...de már azt hiszem tudja, Karácsonykor még csokit is vittem Neki. Teljesen magam alatt vagyok, hiànyoznak a "régi szép idök" (kb. 8hónapot jártunk.)
jó neked én egy hétnél tovább senkivel sem jártam.De szerintem ha elmondod neki hogy szerelmes vagy belé akkor összejöhettek ha már egyszer jártatok :) SOK SZERENCSÉT !
na mivan?
A kérdező hozzászólása: Semmi, szinte rám sem néz :(
adj a barátnõdre egy szopóálarcot, a többit rádbízom!
13 éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 15 leszek..

Ha van egy lány, akivel már jártam, de megint járni akarok vele (most van pasija), akkor hogyan szerezzem vissza?

Legjobb válasz: Sehogy. Gondolj bele neked milyen szar lenne, ha valaki elkezdene durván hajtani az aktuális csajodra. Annál kevés gusztustalanabb dolog van, mint más kapcsolatát szándékosan tönkretenni. Ha meg megpróbálod, remélem a pasija rendbe rakja az arcodat.

Sehogy. Gondolj bele neked milyen szar lenne, ha valaki elkezdene durván hajtani az aktuális csajodra. Annál kevés gusztustalanabb dolog van, mint más kapcsolatát szándékosan tönkretenni. Ha meg megpróbálod, remélem a pasija rendbe rakja az arcodat.
Azt írtad, van pasija. Úgyhogy ez szerintem veszett ügy.
utolsónál a pont (: remélem hamar észbekapsz
Sehogy. Már, ha tisztességes ember vagy.
A kérdező hozzászólása: xDD köszi a "hasznos válaszokat, azóta már vele járok :D ennyit értek pff -.-"
Nem. Ne keverjük a dolgokat. TE ennyit érsz.

Van egy srác aki nekem nagyon bejönn! Már jártunk is de sajna már szakitottunk! Most az a helyzet h én még mindig szeretem és nem tom h hogyan mondjam meg neki h mi a helyzet, mert nem akarok nyomulni! Mit csináljak?

Én nagyon szeretném h megint együtt legyünk .Lécike segítsetek

Legjobb válasz: Mindennek az alapja az õszinteség. Az miért lenne nyomulás, ha megmondod neki, hogy szereted még mindig? Persze az ember nem meri kimondani a dolgokat, de hidd el neked is könnyebb lesz utána. Ha Õ szakított veled nyilvánvalóan azért, mert már nem szeretett igazán és nem szeretett volna megbántani. Sok sikert.:)

Mindennek az alapja az õszinteség. Az miért lenne nyomulás, ha megmondod neki, hogy szereted még mindig? Persze az ember nem meri kimondani a dolgokat, de hidd el neked is könnyebb lesz utána. Ha Õ szakított veled nyilvánvalóan azért, mert már nem szeretett igazán és nem szeretett volna megbántani. Sok sikert.:)
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet h én szakitottam vele mert nem gondoltam át az egészet
A kérdező hozzászólása: Am köcike a tanácsodat:)
Na, hát akkor ezt ne nekünk, hanem neki mondd el. Ha meg így sem sikerül, akkor c'est la vie, legközelebbre megvan a tanulság.
A kérdező hozzászólása: Még azt nemtom el dönteni h hogyan mondjam meg neki??
Én egy hete ugyanilyen helyzetben voltam. 9 hónapja nem láttam a fiút, alig beszéltünk, és egy nap küldtem neki egy sms.t amiben az állt, hogy sokat gondolok rá. most újra találkozunk , szinte minden nap. Szerintem , ha elmondod neki az érzéseid azzal nem veszíthetsz semmit, de tényleg nem ! hidd el átfogja gondolni az életét, miben lenne másabb, hogyha újra együtt lennétek. Szerintem ennyit megér :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap meg mondtam enki h mit érzek iránta de nem válaszolt rá semmit :(:(:(
gondolom msn.en. de hogyhogy nem válaszolt? kilépett, vagy nemirt rá semmit?
A kérdező hozzászólása: nem irt rá semmit


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!