Találatok a következő kifejezésre: Van egy akivel mar jartam (33 db)

hagyd békén, jobbat érdemel az a fiu nálad
Ülj le egy kõre, gondold végig az életedet ott rajta. Tanulj a hibáidból és vonj le következtetéseket. ÉS a késõbbiekben következetesen okozd a bajt :D
A kérdező hozzászólása: En megis meg egyszeer megrobalom.Es tobbet nem fogok vele szakitani amig o nem szakit velem :)
már elõre sajnálom szegény gyereket

Ha van egy lány, akivel már jártam, de megint járni akarok vele (most van pasija), akkor hogyan szerezzem vissza?

Legjobb válasz: Sehogy. Gondolj bele neked milyen szar lenne, ha valaki elkezdene durván hajtani az aktuális csajodra. Annál kevés gusztustalanabb dolog van, mint más kapcsolatát szándékosan tönkretenni. Ha meg megpróbálod, remélem a pasija rendbe rakja az arcodat.

Sehogy. Gondolj bele neked milyen szar lenne, ha valaki elkezdene durván hajtani az aktuális csajodra. Annál kevés gusztustalanabb dolog van, mint más kapcsolatát szándékosan tönkretenni. Ha meg megpróbálod, remélem a pasija rendbe rakja az arcodat.
Azt írtad, van pasija. Úgyhogy ez szerintem veszett ügy.
utolsónál a pont (: remélem hamar észbekapsz
Sehogy. Már, ha tisztességes ember vagy.
A kérdező hozzászólása: xDD köszi a "hasznos válaszokat, azóta már vele járok :D ennyit értek pff -.-"
Nem. Ne keverjük a dolgokat. TE ennyit érsz.

Az a szitu, hogy van egy lány akivel már jártam de valahogy abbamaradt a dolog és néhány honapja ismét felvettük a kapcsolatot egymással Csak az a gond, hogy van valakije de én ugy érzem mintha ő is közeledne hozzám :s De nemtudom hogy lépjek tovább?

mit mongyak neki? lenne esélyem?

Legjobb válasz: Hát ha közeledik hozzád,biztos van esélyed.Ha ismét járni akarsz vele,pl. megkérdezheted hogy újra akarja e kezdeni.

Hát ha közeledik hozzád, biztos van esélyed.Ha ismét járni akarsz vele, pl. megkérdezheted hogy újra akarja e kezdeni.
A kérdező hozzászólása: Csak attól félek hogy azért fog nemet mondani mert ottvan neki a fiu :s de azonis gondolkodtam, hogy elhivom a közeljövõben megrendezendõ bálba :p
na valami fejlemény??


Van egy pasi akivel mar jartam egy 2 honapja és szakitottam vele egy masik miatt, meg azert is mert nem voltam bele szerelmes, de most talalkozgatunk meg minden telefonaltunk is és vissza akarom ot kapni. Mit tegyek?

nagyon szeretem es o neki meg nem kellek mar mindent meg teettem erte...tudom hogy hulyeseg volt vele szakitani...de mar keso banat segitseket!!

Legjobb válasz: Elõttem szólóval értek egyet. Szerintem felejtsd el és tanulj az esetbõl.

Elõttem szólóval értek egyet. Szerintem felejtsd el és tanulj az esetbõl.
Én is az elõttem szólók véleményén vagyok. Tehát ezt elszúrtad. Már nem kellesz neki. Ez van, teljesen meg tudom a pasit érteni. Majd legközlebb elõbb gondolkodj.
Ha másik pasi miatt hagytad ott akkor nem hinném hogy bármi esélyed lenne még. Én sem mennék vissza olyan csajhoz aki már egyszer dobott valaki másért.
Hát vagy egyáltalán nem fogod tudni visszanyerni a bizalmát, vagy csak hosszú idõ után. Nem igazán tudsz mit csinálni, elszúrtad.
Ezt elbasztad annak rendje szerint, ideje volna elönteni hogy ki kell, ha van esze a faszikámnak a közelébe se enged ezután. Te meg nõlj föl a komoly kapcsolatokhoz ha nem akarod hogy ribinek nézzenek!
szerintem is kásõ bánat, akkor kellett volna gondolkozz...de lehet hogy idõvel megbocsájt neked.tod a remény hal meg utoljára....de ha még vissza is kapod õt az már nem lesz olyan mint rég volt mert a bizalmát elveszetted már.
ha találkozik veled meg beszéltekakkor szerintem nem haragszik probáld meg beszélgesetek veszitenivaod nincs :D sok szerencsét
SZerintem is probald meg bar ne fuzz hozza sok remenyt. VEsziteni nem veszitesz es adtal magadnak egy eselyt. De azert arra emlekezz nem lesz minden a regi... Az en exem is dobott mert bizonytalan volt magaban majd ugyanugy ket honap utan ujra feleledt benne vmi... elmegyek meghallgatni mit akar mondani adok neki egy eselyt, de belul erzem h az erzelmek mar nem olyan felhotlenek, mar nem minden olyan rozsaszin.. de azert adok neki egy eselyt mert belulrol meg szeretem... sok szerencset..

Van 1 fiú aki már 7-8 hónapja tetszik ezt ő is tudja. Volt neki egy barátnője akit nagyon szeretett az dobta de még amikor jártak akkor megigérte ha szakit vele a csaj akkor jár velem már 2 honapja szakitottak megkérdezzem tőle?

Legjobb válasz: Kérdezd meg tõle persze.Legalább megtudod a választ és ha nemet mondana akkor nem kell hiába várni rá.Amúgy is szeretik a férfiak ha elöbb a nõ hozza meg a kezdõ lépést.Sok sikert!

Kérdezd meg tõle persze.Legalább megtudod a választ és ha nemet mondana akkor nem kell hiába várni rá.Amúgy is szeretik a férfiak ha elöbb a nõ hozza meg a kezdõ lépést.Sok sikert!

2007-ben jelzálog hitel vettünk fel. A magas törlesztő részletek miatt már egy éve nem tudjuk fizetni. Olvastam arról hogy a bankok nem jártak el helyesen. Hallottam arról hogy van egy ügyvéd aki ingyen elvállalja az ügyet. Van ilyen?

Minden használható információt szívesen fogadok. Köszönettel.Váradi Attiláné

Legjobb válasz: Osztom elsõ véleményét. Még egy "hiteles", aki nem hibás semmiben, hanem a gonosz genyó bank ráerõltetett egy olyan hitelt amit szegény nem tud fizetni...

Osztom elsõ véleményét. Még egy "hiteles", aki nem hibás semmiben, hanem a gonosz genyó bank ráerõltetett egy olyan hitelt amit szegény nem tud fizetni...
Na látom (1.-2.) nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik... Ugye. Hát én hitelközvetítõ voltam egy olyan idõszakban, amikor stabil volt a magyar viszony, simán hihetõ volt, hogy a helyzet olyan is marad, hogy bevállalható marad akár 20 évig is. Ráadásul a belsõ tanfolyamokon is úgy oktatták, hogy a fran(k) árfolyama ignadozhat, de olya kis mértékben, hoyg az smafu, bagatell. Tehát én hiszem és vallom, hogy nem kizárólag a hitelfelvevõk a ludasak. Sõt! Akkori jövedelemmel, akkori törlesztõrészletet ma is vígan tudnának fizetni. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom milyen részletes lehet az írásom.2006-ban az OTP banknál vettünk fel hatmillió forintot/frank/ de forintban kaptuk.Tartozásaink kifizetése üzletünk és lakásunk rendbe tétele végett.Majd 2007-ben a kereskedelmi és hitelbanktól tízmilliót vettünk fel..Kifizettük az OTP kölcsönt ebbõl.2011 behívtak /kereskedelmi és hitelbank/ szerzõdés módosításra.Ekkor már egy évig kevesebbet fizettünk a bank engedélyével.Aláírtuk a szerzõdés módosítást.Aztán már olyan magas volt a részlet hogy nem bírtunk vele.kb 2 hónapja a bank lefényképeztette a házunkat a külön álló üzletünkkel/egy telken van/ együtt Most meg már felmondták a szerzõdést. Mit tehetünk? Köszönöm a választ amit írt . Én még fogok írni a Kásler Árpád elõre haladása ügyében lesz kérdésem. .
Már nem sokat tehettek, ha felmondták a szerzõdést. Vagy ki tudjátok fizetni (vélhetõen egy összegben kéri majd a bank a pénzt...) vagy úszik a jelzálog (vagyis az ingatlan).

Van egy srác, akibe kb 1 éve szerelmes vagyok (Nagyon! ), de egyszer már jártunk és tudja (szerintem) hogy még mindig tetszik nekem. Ezt Nagyon elszúrtam, mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem vald be neki hogy szerelmes vagy belé.Ha már egyszer jártatok szerintem van esélyed :)

Szerintem vald be neki hogy szerelmes vagy belé.Ha már egyszer jártatok szerintem van esélyed :)
A kérdező hozzászólása: Köszi...de már azt hiszem tudja, Karácsonykor még csokit is vittem Neki. Teljesen magam alatt vagyok, hiànyoznak a "régi szép idök" (kb. 8hónapot jártunk.)
jó neked én egy hétnél tovább senkivel sem jártam.De szerintem ha elmondod neki hogy szerelmes vagy belé akkor összejöhettek ha már egyszer jártatok :) SOK SZERENCSÉT !
na mivan?
A kérdező hozzászólása: Semmi, szinte rám sem néz :(
adj a barátnõdre egy szopóálarcot, a többit rádbízom!
13 éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 15 leszek..

Van egy srác aki nekem nagyon bejönn! Már jártunk is de sajna már szakitottunk! Most az a helyzet h én még mindig szeretem és nem tom h hogyan mondjam meg neki h mi a helyzet, mert nem akarok nyomulni! Mit csináljak?

Én nagyon szeretném h megint együtt legyünk .Lécike segítsetek

Legjobb válasz: Mindennek az alapja az õszinteség. Az miért lenne nyomulás, ha megmondod neki, hogy szereted még mindig? Persze az ember nem meri kimondani a dolgokat, de hidd el neked is könnyebb lesz utána. Ha Õ szakított veled nyilvánvalóan azért, mert már nem szeretett igazán és nem szeretett volna megbántani. Sok sikert.:)

Mindennek az alapja az õszinteség. Az miért lenne nyomulás, ha megmondod neki, hogy szereted még mindig? Persze az ember nem meri kimondani a dolgokat, de hidd el neked is könnyebb lesz utána. Ha Õ szakított veled nyilvánvalóan azért, mert már nem szeretett igazán és nem szeretett volna megbántani. Sok sikert.:)
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet h én szakitottam vele mert nem gondoltam át az egészet
A kérdező hozzászólása: Am köcike a tanácsodat:)
Na, hát akkor ezt ne nekünk, hanem neki mondd el. Ha meg így sem sikerül, akkor c'est la vie, legközelebbre megvan a tanulság.
A kérdező hozzászólása: Még azt nemtom el dönteni h hogyan mondjam meg neki??
Én egy hete ugyanilyen helyzetben voltam. 9 hónapja nem láttam a fiút, alig beszéltünk, és egy nap küldtem neki egy sms.t amiben az állt, hogy sokat gondolok rá. most újra találkozunk , szinte minden nap. Szerintem , ha elmondod neki az érzéseid azzal nem veszíthetsz semmit, de tényleg nem ! hidd el átfogja gondolni az életét, miben lenne másabb, hogyha újra együtt lennétek. Szerintem ennyit megér :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap meg mondtam enki h mit érzek iránta de nem válaszolt rá semmit :(:(:(
gondolom msn.en. de hogyhogy nem válaszolt? kilépett, vagy nemirt rá semmit?
A kérdező hozzászólása: nem irt rá semmit
szerintem húzigáld a copfját. abból tudni fogja hogy szereted. meg dobáld papírgalacsinnal.
11 éves.. tudjátok egyáltalán mi az a járás??? mit kell akkor csinálni?? kétlem..
de cuki ^^ szerintem simán van még esélyed:) írj neki egy levelet, amiben leírod, hogy szereted és hogy mindig is szeretted és többet fogsz vele törõdni meg ilyesmik :) meg hogy jobban kimutatod majd:)
A kérdező hozzászólása: Ezt már tudja h szeretem Õ azt mondta h nem szeret ennek ellenére látom hogy figyel rám. Ezt már sajnos nem értem de koszi a válaszokat
beszélj a legjobb barátnõjével :)
A kérdező hozzászólása: Csak tudnám ki az
A kérdező hozzászólása: Köszi szerintem ezzel megoldom :D
Basszus a mi osztályunkbaa is volt ilyen.... Szerintem ti NEM tudjátok mi az a szó , hogy "járás"!!!!.... Majd szerintem 13 évesen kezdjétek el újraa aztán csak lesz valamii......
Írj ram privibe..:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!