Találatok a következő kifejezésre: Van egy akivel már több (167 db)

Mit tegyek? Van egy lány ismerősm akivel már tőbb éve barátságba vagyunk . De egy ideje már többet érzek íránta. Egyik nap haz kisértem és a házuk előtt csokolgatuk egy mást de nem voltunk jozanok. Vajon ha részegen viszonozta jozanul is viszonozná?

Mik azok a jelek hogy ha bejövök egy n?nek?

Legjobb válasz: hát igen.... de ne bízd el magad.. mert akkor csak szarabb lesz :S... vagy kérdezd meg tõle... hogy nem akar e tõled barátságnál többet... :D

hát igen.... de ne bízd el magad.. mert akkor csak szarabb lesz :S... vagy kérdezd meg tõle... hogy nem akar e tõled barátságnál többet... :D
Tudod az ember részegen azt mondja és/vagy csinálja, amit józanul csak gondol.

Mit tudok tenni? Van egy srác aki már több mint másfél éve tetszik. De teljesen bele vagyok bolondulva, szinte már egy sztárként nézek rá.

párszor beszéltünk msnen régen, de azóta nem ír. hogy tudnék kilépni ebb?l,h ne rajongjak érte? ? biztos egy dedós csának tart, és végülis lehet,h igaza is van. köszi.. :P

Legjobb válasz: Ismerd meg, gyorsan kiábrándulsz belõle. :) vagy Nyiss más fiúk felé. Barátkozz, szórakozz, randizz! Akkor szokott ilyen eszeveszett kötõdés kialakulni, ha túl sok a szabdidõd és sokat vagy egyedül. Ilyenkor van idõd rá goldolni, meg elképzelni milyen szépek is lennétek együtt, meg mennyi jó tulajdonsága van,... Kösd le magad és ismerkedj!

Ismerd meg, gyorsan kiábrándulsz belõle. :) vagy Nyiss más fiúk felé. Barátkozz, szórakozz, randizz! Akkor szokott ilyen eszeveszett kötõdés kialakulni, ha túl sok a szabdidõd és sokat vagy egyedül. Ilyenkor van idõd rá goldolni, meg elképzelni milyen szépek is lennétek együtt, meg mennyi jó tulajdonsága van, ... Kösd le magad és ismerkedj!
akkor írjál rá te! amúgy nem lehet h foglalt és azért nem ír rád?!
Feküdj le velem :D: [email protected] Élvezd ki :) ! Késõbb jókat fogsz ezen derülni mikor vissza gondolsz rá. Egyébként meg írj neki msn-en valami ürüggyel. Pl segítsen már eltûntek az ikonok a gépedrõl, tudja e, hogy hozd vissza. ha tudja kérdezd meg, hogyan hálálhatod meg. Kérdezd meg mizu vele? Minket fiúkat átszoktak hívni a lányok DVD-zni, gépet szerelni. stb.... Közben beszélgetnek velünk. Kérdeznek inden félét, hogy megismerjenek minket jobban és figyelik rájuk mozdulunk e.... Ilyen kor elkel õket hívnunk randizni... Am szervez vel sok közös pogit. Mindig köszönj neki puszival stb... Jah súgd meg a barátnõidnek, hogy tetszik :D (ez a rész szokott tetszeni). Azok majd elmondják neki, ha tetszek neki és akar tõled vmit rád mozdul. Onnantól rajtad múlik mi lesz belõle. Jah a 24:62 -es voltam
igaza van
Vsak nem SP-az?
A kérdező hozzászólása: ahha nem
16:59 –» no comment Szerintem is az lenne a legjobb, ha mások felé kezdenél el nyitni. Menj el bulizni, ismerkedj. Így kevesebb idõd marad majd belelovallni magad ebbe a srácba. Így nagyobb eséllyel találsz mást, aki viszonozza is az érzelmeidet. 22F

Van egy fiú akivel már több mint 5 hónapja járok, de most egy bulin táncolta megy fiúval akit már ismertem régebb óta és ők ketten egy ostályba járnak de nem vmi nagy barátok. Kit válasszak?

És nem tudom h mit tegyek. A b?im azt mondják, h inkább válasszam a másikat mert ? lehet h jobban megbecsülne de mi van ha ? nem szeretne semmit t?lem? Olyan jó volt vele táncolni! Megkérdezte azt is , h mit látok a szemében és én a vágyat láttam.. :) segítsetek!

Legjobb válasz: Ha szereted akivel eggyütt vagy moast akkor szentem õt de ha akivel táncoltál akkor õt válaszd szentem nem kell megfogadni a tanácsom mert csak 14 éves vok de én így látom. jah és akivel most vagy az szeret???

Ha szereted akivel eggyütt vagy moast akkor szentem õt de ha akivel táncoltál akkor õt válaszd szentem nem kell megfogadni a tanácsom mert csak 14 éves vok de én így látom. jah és akivel most vagy az szeret???
A kérdező hozzászólása: igen szeret :) és én is csak néha bunkó velem :S
Ajj nincs oan kapcsolat, h ne legyenek viták v ienek:S ez nem azt jelenti h nem szeret elégé v más.Akkor mond meg neki h ez és ez a bajod és akkor már nem lesz!És sztem maradj inkább a mostani pasidal, me h attól még h ez a táncos fiú ien kedves volt meg jó volt vele, ez nem azt jelenti h vele jobban járnél meg minden! "A LÁTSZAT NÉHA CSAL"!Most direkt csinja a gyerek h összezavarjon Téged meg minden!Ne legyen ez benned, maradj a mostani pasidal és bezséljétek meg inkább a gondokat meg minden!:) Sok szerencsét!:) És ne a táncos fiúkát válaszd!Am is egy osztályba járnak és akkor már még inkább nem fogják oan yol bírni egymást!Szal te se keresd ezzel a vitákat+a verekedéseket!:(:)
"Mit látsz a szememben?" Hú ez nagyon profi nõcsábász, próbáld ki, aztán dobd el.
Nem lehet, hogy a pasid küldte rád, hogy hûséges vagy e?

Van egy lány akivel már több van köztünk mint barátság de van egy kis bökkenő mégpedi hogy ő 13 éves én 18 és kiváncsi lennék a véleményetekre hogy az ekkora korkülönbség ciki-e?

Legjobb válasz: Több mint barátság??? Legalább várd meg míg betölti a 14-et, mert büntetendõ! És ciki!! Õ még kiskorú, még az általánost sem járta ki!! Jézusom...

Több mint barátság??? Legalább várd meg míg betölti a 14-et, mert büntetendõ! És ciki!! Õ még kiskorú, még az általánost sem járta ki!! Jézusom...
várjál vele még 2-3 évet :D
Szerintem nem ciki ha szeretitek egymást és nem látszik rajtatok a korkülönbség!
eléggé!
Voltam ilyen helyzetben, engem zavart amikor emberek közt voltunk, nem tartott sokáig.
Ez nem ciki, hanem bûncselekmény, ha bármi komolyabb is történik.
az osztálytársam is ugyanígy volt , 13 volt amikor összejött a 18 éves pasijával. 14 évesen le is feküdtek, és bár azóta is együtt vannak, (most 18 a csaj) folyamatosan megcsalják egymást és nem is szeretik egymást igazán. én ellenzem az ilyet, rosszul vagyok a kis 13 éves libáktól, és bocsi, de ti csináltok belõlük "utcalányokat". amikor 16 voltam elkezdett rám nyomulni egy 30 éves pasi, visszaküldtem a drága édesanyjába, h már legalább 3 gyereke kéne h legyen+felesége, ne pazarolja az idejét ilyen kis magamfajta tinédzserekre..
nem a korkülönbség a ciki, hanem, hogy a lány gyerek. várj vele még pár évet.
Drága barátom ez pedofíliának minõsül. Te már nagykorú vagy, õ meg még nem töltötte be a 14. életévét. Igen, ciki.

Van itt valaki olyan, aki már több éve kapcsolatban van. És elköltözött otthonról pl. Pestre/máshová, mert továbbtanul ott dolgozik stb. A párod is ugyanebben a városban él (ugyanitt tanul, dolgozik stb). Egy lakásotok van? Ha igen, nem furcsa?

Arra gondolok, hogy ha az ember együtt lakik, sok minden kiderül... amit nem látsz, amíg még vidéken élsz és amíg nem laktok együtt.

Legjobb válasz: Ha már a kapcsolat elõtt magadra mosol,fõzõl,takarítasz,akkor az sem lesz nehéz,ha a pároddal összeköltözöl és kettõtökre végzed a házimunkát.Persze,ha eddig a szülõkkel éltél,és ilyen feladataid nem voltak,valószínû kutya nehéz lesz :)

Ha már a kapcsolat elõtt magadra mosol, fõzõl, takarítasz, akkor az sem lesz nehéz, ha a pároddal összeköltözöl és kettõtökre végzed a házimunkát.Persze, ha eddig a szülõkkel éltél, és ilyen feladataid nem voltak, valószínû kutya nehéz lesz :)
Az osszekoltozés sosem konnyü alkalmazkodni kell a màsikhoz és elviselni a hülye dolgait is, nekem ez nem okozott nagy gondot elotte lakótàrssal laktam , pàromnak volt nehezebb mert o most jott el otthonról eloszor. Mivel neki sok mindent megcsinàltak és el volt kényeztetve , most szokja hogy nincs mindig kiszolgàlva hogy takarítani kell,
Meg hogy nem az van mindig amit o akar
Nem furcsa, ha a kapcsolat eljut erre a szintre. Én nem "mosok és fõzök rá", együtt csináljuk. Õ is tereget és felemeli a fenekét az ágyról, ha dolog van. Nem bejárónõ vagyok, hanem a párja. És igen, lehet rossz kedvem, van, hogy megjön, de az élet ilyen, ezzel jár. Neki is van rossz napja, néha betegek is vagyunk, naés? Berúgni nem jár, mert antialkoholista, hála a jó égnek! Haverjaival néha találkozik, de amúgy nem egy nagy társasági ember, csendesebb típus. A focit is utálja :) Igen, van ilyen férfi is. Más dolgok érdeklik. De nem korlátozzuk egymást, azt tehet mindenki, amit akar, amíg ez a másikat nem sérti. Sosem szidjuk egymást, nem mondanám rá soha, hogy "lusta disznó". 4 éve vagyunk együtt.
Mi akkor költöztünk össze a párommal, amikor összeházasodtunk. Elõtte csak néha ott aludt nálunk. Alig vártuk, hogy végre külön legyünk a szülõktõl. Nekem nem volt furcsa, mert elõtte is mindenben segítettem édesanyámnak. Ha két ember ismeri és szereti egymást, könnyen alkalmazkodik. Tény, hogy együttéléssel ismerni meg jobban a másikat, de nálunk ez pozitív volt. Az én páromra nem jellemzõ, hogy berúgna, sem otthon sem máshol, mivel csak mértékkel iszik. Nem is mentem volna hozzá egy kocsmatöltelékhez. :) Meccset szokott nézni, én meg addig olvasok, vagy van sok egyéb hobbim. Nem kell minden percet a másikkal tölteni, mert az nem egészséges.
Én így vagyok, és egyáltalán nem furcsa :D Nagyon jó együtt lakni, így csak még biztosabbak lettünk benne, hogy összepasszolunk, szuper mellette ébredni :) Az ilyenbõl egyáltalán nem volt probléma, mint a menzesz (nem is értem, ha valaki ilyenkor durcis, elõtte is az, szóval tapasztalhatja). Otthon nem szokott berúgni (máshol sem, egyszerûen nem tud annyit inni, hogy az hazavágja :D), és sosem hívnám lusta disznónak... A házimunkát felosztjuk, mindketten ugyanannyit csinálunk. Ha valakiknél az együttélés problémát jelent, az inkább derüljön ki elõbb, mint jó pár év kapcsolat után!

Van aki már több mint egy éve él szexuális életet, és még nem szakadt ki a gumi soha?

Azoktól kérdezem akik gumit használnak szal nem kell bele kötni hogy : "hát nekem nem szakadt ki mivel tabis vagyok " jóóó ?:D

Legjobb válasz: Mi a párommal több mit 20 évig használtuk és egyetlen egyszer se szakadt el (és nem is lettem terhes, kivéve, amikor akartuk a gyerekeket). Szerintem ha jó minöségüt vesztek, és rendesen - elöirás szerint - használjátok, akkor igen megbizható.

5 éve használunk Durex óvszert a párommal, de soha nem szakadt ki..
Mi a párommal több mit 20 évig használtuk és egyetlen egyszer se szakadt el (és nem is lettem terhes, kivéve, amikor akartuk a gyerekeket). Szerintem ha jó minöségüt vesztek, és rendesen - elöirás szerint - használjátok, akkor igen megbizható.
Én még csak 8 hónapja élek nemi életet de nekünk sem szakadt ki egyszer sem, még a rosszabb minõségû sem. Szerintem is megbízható akkor ha jól használja az ember, tényleg becsúzhat hibás is, de azért általában nem szakad ki.
Én 3 éve élek, és nálunk sem szakadt még ki soha... Igen elõfordulhat hogy a 10ezerbõl, pont az az egy hibás kerül hozzád, de akkor is tudsz még mit tenni... Inkább gumi mint semmi, szerintem alapjáratok megbízhatóak.
Nekem majdnem 1 év után szakadt ki. És TUDJUK használni kedves elsõ válaszoló. Van aki tényleg a használattal cseszi el, de vannak gyártási hibásak, ez tény. A továbbiakban ez csak matematika, valószínûségszámítás, hogy mennyi az esély, hogy hozzád kerül. Attól, hogy valaki mákos volt 4 évig, és számára elképzelhetetlen, attól mással még megtörténhet, hogy a márkás óvszer kiszakad, mert hibás. Még a bioszkönyvemben is benne van. Na mindegy...
kedves 3. válaszoló! az oldal nem errõl szól, hogy beszólogassunk a másiknak. a kérdezõ választ vár, nem pedig offolt hozzászólásokat. ismerem a biológia könyvet sõt a matematikát is. attól, hogy hozád került egy hibás darab, jól modnták elõttem az egy a többtízezerhez...az, hogy azt írtam, hogy tudni kell használni, van rá okom. elég ha csak nap mint nap felnézek az oldalra és tizenévesek paráznak a gumi miatt, mert még nem tudják használni... bocsánat a kérdezõtõl ezért a hsz-ért, tudom, nem témába vág, nem is szokásom reflektálni mások kommentjére, de most nem bírtam szó nélkül hagyni... üdvözlettel az elsõ válaszoló
lassan 4 éve élek nemi életet, gumival, még sosem szakadt. a titka: tudni kell használni és nem hõbörögni, hogy " fúúúj gumiii" 20/L
Én mindig Durexet használok, elsõsorban Select-et, de még 1 sem szakadt ki eddig:) )
egy régebbi barátommal rendszeresen kiszakadt :( de vele azért, mert túl vastag volt neki és nem bírta a strapát az óvszer
Mi is a párommal több mint egy éve élünk szexuális életet, sokszor bedurvulunk :D de sose szakadt még ki, nem jött le, mindig a helyén maradt :D Tudni kell használni.
Mi öt évig védekeztünk gumival, soha nem szakadt ki. Tényleg tudni kell használni.
Ha csak alvásról van szó, akkor nem korai.
hát nálunk (én 19 f/ bnõm 16) és fél éve vagyunk együtt és még nem engedik hogy ott aludjon nálam, pedig tényleg csak alvás lenne :D és én nem tudom nagyon elfogadni hogy nem engedik de hát ez van :P na a lényeg hogy szerintem nem korai
nalunk is eppen igy volt :) meg 16 evem betoltese elott tortent az, hogy egy ifjusagi talalkozora mntunk, de mivel sok volt az unalmas pletyo, hazajottunk hozzam(anyam is itthon volt)... es teveztunk :) delutan 5-kor volt :) nagyon faradtak voltunk, es aszonta anyukam, hogy fekudjunk le, pihnjunk, es utana majd visszamegyunk a bulira:) hat igy is lett:) atolelt a baratom, anyuci betakart minket, es aludunk:) mikor megebredtunk, anyum mosolyogva mondta, hogy olyanok voltunk, mint ket kismalac :D utana visszamentunk a buliba, es ejjel, hazaerkezve, egyut aludtunk :) anyuci mosolyogva fogadta:) az is igaz, hogy mindkettonkben megbizott, mert a baratomat mar regota ismeri (kb 12 eve) :) es rendes :) azota mar 1 es fel ev telt el :) es mi meg egyutt vagyunk, a baratom meg probalja osszeszedni batorsagat, hogy szuleim elott tudassa, hogy komoly tervei vannak :D tehat, minden szep es jo :D
igen, nagyon orulem is neki, hogy ilyen kedvesen fogadja anyukam :) utana pedig gyakrabban fordult elo az egyuttalvas, es tenyleg , csak alvas is volt :) (amugy az utolso vagyok:D )
Én is annyi idõs voltam, mikor elõször együtt aludtam az akkori barátommal, és éppen 16, mikor le is feküdtünk. Mi is régóta együtt voltunk már, de felnõtt fejjel átgondolva: igen, korai volt.
Egyáltalán nem :) ) ekkor már szerintem a szeretkezés is simán belefér ;) szülõk? hát.. sok sikert ;)
Egyáltalán nem korai.
A kérdező hozzászólása: de aranyos az utolsó történet.:) ) nálunk is sokszor van délutánonként, ezt lehet is.
Szerintem ne akard meggyõzni a szülõket, azzal csak az ellenkezõjét bizonygatnád számukra. Legyél türelmes. Amikor én pár hónapja voltam együtt a barátnõmmel, elõször csak délutánonként voltam ott náluk. Másfél évvel idõsebb nálam, és akkor az apja meg volt róla gyõzõdve, hogy én csak azért vagyok vele, hogy megdöntsem és mindenkinek elújságoljam. Szóval szépen apránként lehet csak ezt, erre nincs is igazán recept. Kezdj el beszélgetni a szülõkkel, hogy lássák, hogy nem vagy te rossz gyerek. Bár szerintem egy év után hülyeség a szülõk részérõl, hogy nem engedik. Van lehetõségetek máskor találkozni nálad, vagy a barátnõdnél, amikor nincsenek otthon a szülõk? Én a helyedben megjátszanám azt, hogy együtt töltenék egy délutánt a barátnõmmel nála, vagy nálad, a lényeg az, hogy a szülõk ne legyenek otthon, de utána megtudják valahogyan a dolgot. Bár ez kockázatos, mert lehet, hogy ezután engedni fogják, hogy együtt aludjatok, mert úgy lesznek vele, hogy biztos, hogy történt valami, szóval tök mindegy, de lehet, hogy pont az ellenkezõje fog bejönni és nem fognak megbízni benned sem és a lányukban sem, szóval nehéz eset. Esetleg amit még tehetsz, hogy a szülei elõtt becézgeted, többször viszel neki virágot stb., a lényeg, hogy legyél cuki, hogy a szülõk azt lássák, hogy teljesen odáig vagy a barátnõdért, mert lehet, hogy ez még nem tudatosult bennük. Egyelõre ennyi jut csak eszembe.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. a szülõket hogy lehet errõl meggyõzni? nem hinnék el, hogy semmi nem fog történni.
A kérdező hozzászólása: az már volt is..:) de a szülõk még a gondolatától is rosszul vannak, szóval ezt meg se merem kérdezni.
Emberi oldalról megközelítve: ha a szervezete bírja, igen. De a doki mit mond?
Együtt érzek veled!! Fogadd õszinte részvétem.Mi sajnos ugyanebben a helyzetben vagyunk . Az én anyukámnak rosszindulatú daganata van. Nagyon lefogyott.Félünk!!!!Fájdalmai vannak.
Válóczi Józsefet tudom ajánlani: Válóczi József Címe: Hatvan, Hatvani Irén u. 2/A. fszt. 2. Tel: 37/340-913 Telefonálni csak az alábbi idõpontban lehet: hétfõ kedd szerda pénteki napokon reggel szigorúan csak 7.30 - 9 óra között
Istenem, õszinte részvétem!:'(
Azért vannak fenntartásaim az áttétes rák ilyetén gyógyításáról. meg ha olyan jó az illetõ, akkor miért nem élünk örökké? Tudom, gonosz vagyok, de nem hagyhatom szó nélkül.
Válóczi József természetgyógyász, bizonyítottak a képességei. A nagymamám gerincsérvét úgy elmulasztotta, hogy az orvosok csodának tartották. Van egy könyv róla, amit az egyik meggyógyított betege írt hálából, mert 2 kezeléssel meggyógyította a tüdõrákját. A könyvben sok ember ír róla, hogy milyen "csodákat" tett velük. Õ nem csaló.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Sajnos nem vele élünk, édesanyám viszont semmibe veszi a betegségét, nagyon csúnyán viselkedik, emiatt már nekünk sem jó vele a viszonyunk (már anyámmal), és mivel nem lakunk velük, nem tudom, hogy tehetném könnyebbé a hátralévõ idejét...
szia! Meg lehet próbálni, bár nagypapám semmilyen kezelést nem kapott, mikor kiderültek az áttétei... Egyszerûen csak fájdalomcsillapítót kapott, semmi gyógyszert. Remélem, még veletek marad hosszú ideig! És nem fog szenvedni!
Ilyenkor már az a legfontosabb, hogy a maradék idõ a lehetõ legjobban teljen. Mindenképp orvossal kell megbeszélni a lehetõségeket, kilátásokat. A ti döntésetek kell, hogy legyen...
A kérdező hozzászólása: 63 éves. Áttét van már egyébként a máján, veséjén, meg a nyelõcsõ más szakaszain is.
A tüdõ áttét már súlyos állapotot mutat. Az összes áttétes daganatsejtet nem fogják tudni amúgy sem mindet kemózni. Mennyi idõs Édesapád?
Valóczinál azt mondják, hogy hónapokat kell várni idõpontra... Egyébként csak annyit tudok a kérdésre mondani, hogy el kell dönteni, mikor fontosabb már az, hogy inkább a hátralevõ idõt próbálják szebbé tenni a hozzátartozók.
A kérdező hozzászólása: De azért érdekel engem is, mit csinál Dr. Valóczi József.
A kérdező hozzászólása: Nem ismerem az említett urat, de én személy szerint jobban bízok az orvostudományban, mint a természetgyógyászatban. Mert gondolom õ természetgyógyász. Vagy nem? Csak ez esetben nem hiszem már azt, hogy az orvosok is tudnak mit tenni. Ezért nem látom sok értelmét a kemoterápiának. Persze lehet, hogy lesz értelme, végülis én laikus vagyok.
Valóczy mit tud?
A kérdező hozzászólása: Konkrétumot semmit, csak hogy ez sokkal rosszabb, mint a régebbi daganata. (3 éve mûtötték gégerákkal, kivették a teljes gégéjét). Nem beszéltünk esélyekrõl, mindig azt mondja, hogy a köv. kezelés után meglátjuk, mi lesz. Anyukám szokott találkozni a dokival egyébként, én nem sûrûn. És apukám (mert õ a beteg) jelenlétében én nem is kérdezném meg, hogy mennyi esélye van. Egyedül még sosem sikerült beszélni vele. Sajnos bennem nem sok remény van már :(
A remény hal meg utoljára. Hidd el.
Õszinte részvétem! :(
neked még senki sem mondta, hogy a 'friendzone'-ból nem lehet kikerülni? :)
A kérdező hozzászólása: de hallottam már róla de úgy vagyok vele, hogy hátha lehet még valami belõle
A kérdező hozzászólása: legalábbis reménykedek, mostanában úgy érzem, hogy lehet õ nekem való, akit keresek, csak nem tudom, hogy õ hogy áll hozzá, mert mondta is, hogy meg tudom nevettetni, meg a különféle ötleteket a találkozásra avagy közös programra is támogatja, meg szoktunk viccelõdni idõnként, hogy átmennék hozzá meg ilyesmik
Hülyeség, hogy nem lehet kikerülni a barát zónából! Én is kikerültem és van olyan barátnõm, akinek a párja szintén csak a barátja volt évekig, elõször ki is kosarazta a srácot, majd mégis összejöttek, már babájuk is van. Párom és én is csak barátok voltunk, aztán elhívott randizni. Hívd el valahova a lányt, várd egy szál vörös rózsával és kérdezd meg, hogy mit szólna, ha ez most nem egy baráti találka, hanem egy randi lenne. Páromnak bevált. :) 26N
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ :)
A kérdező hozzászólása: és egyébként aggódnom kéne ha egy sráccal megy majálisra, akit nemrég ismert meg? egyébként még azt mondta, hogy elege van a férfiakból mert nem tudnak idõzíteni, úgyhogy ez gondolom nem túl jó mi?
A kérdező hozzászólása: És még annyit kérdeznék, hogy az jelent valamit ha az exe mindig lájkolja valamilyen bejegyzését, képet vagy hozzászól?
"Az új mindig jobb" (c) Barney Stinson
Mindig ugyanez a nóta... Lassan azt gondolom, ezt minden nõnek le kell játszani egyszer.
szija! én is ugyanebben a cipõben járok, elvagyunk de langyos víz, van egy másik srác, aki komolyat szeretne és nagyon szimpatizálunk, és én se tudom mit tegyek, de gondolj bele mi lesz így késõbb ha most ez van vele, én tudom a következményeket, de az ember okosabba más bajában, mint a sajátjáéban, úgyhogy inkább nem is mondok semmit, mert ha magamnak is mondanám rosszul esne.. :S Padhelyzet!
vagy olyan lenne amit én is nehezen tennék meg, pl szakítás
Elsõ kör: próbáljátok EGYÜTT visszahozni a kapcsolatotokat az unalmasból normálisba. Második kör: ezen nagyon nagyon nagyon sokat dolgozzatok és beszéljetek meg mindent! Legyetek türelmesek egymással. A változás idõbe telik. Harmadik kör: Nem gondolnám, hogy ez a másik srác, akkora behatással lenne önnön személyével rád. Õ egyszerûen csak egy kisördög álruhában.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!