Találatok a következő kifejezésre: Van egy akivel már nem jó (104 db)

Van egy férjem, akivel már nem jó a szex. Van egy külső kapcsolatom, akivel nagyon jó lenne, csak rohadtul szégyenlős vagyok. Pedig nem vagyok egy mai csirke! Hogyan győzhetném le a gátlásaimat?

Legjobb válasz: Meg akarod csalni a férjedet egy másik férfival, miközben a férjedhez "ragaszkodsz", ami éppen azt jelenti, hogy kihasználod. Úgy látom cseppet sem vagy gátlásos, sokkal inkább gátlástalan. Ne felejtsd el, kinek esküdtél hûséget! Õszintén sajnálom a férjedet.

az én anyukámat egy volt élettársa 7 éven keresztül "gyilkolta"... és 7 év után elhagyta... igaz elég késön de mégis elhagyta. ha nem akarod elhagyni a férjed, bizti nem üt annyira és nem rendszeresen. ha akartad volna hogy a kérdésre´válaszoljunk, akkor nem irtad volna oda hogy a férjed már nem jó a szezben és van másik egy másik... szóval jól megbaszatod magad míg a férjed nincs otthol. büszke lehetsz magadra...
Akkor miért nem hagyod ott a férjedet ? De komolyan erre adj egy elfogadható választ.
Meg akarod csalni a férjedet egy másik férfival, miközben a férjedhez "ragaszkodsz", ami éppen azt jelenti, hogy kihasználod. Úgy látom cseppet sem vagy gátlásos, sokkal inkább gátlástalan. Ne felejtsd el, kinek esküdtél hûséget! Õszintén sajnálom a férjedet.
Szia!A gátlásaidat úgy tudod legyõzni, hogy meztelenül nézegeted magad a tükörben és arra összpontosítasz ami szép a testedben.Egy idõ után már csak azt fogod észre venni, ami szép benned.:) Mellesleg ha tetszel annak a másiknak akkor elfogad bárhogy is nézel ki.
elsö válaszoló vagyok... hát én inkább valnék minhogy azzal a tudattal éljek hogy megcsalom a férjem...
az elözö válaszolóval egyet értek!! szégyelhetnéd magad...
bocs hogy igy mondom de válj el!!!!! nincs lelkiismeret furdalásod???
Hát, egyértelmû, a gátlásaidat kell legyõzni. Az új és jó szexért mindent, nem? :)
A kérdező hozzászólása: Nahát csak lecseszést kapok... Tanácsok helyett. De kérdezem: ütött már meg benneteket minden ok nélkül férfi? Attól a másiktól több szeretetet kapok, miért baj az, ha kicsit boldog akarok lenni? Egyébként sokan csinálják ezt, van aki minden érzelem nélkül. Én totál bele vagyok zúgva ebbe a másikba.
Hááááát de egy büdös rohadt K... vagy... pfff azt hiszem neked már csak az akasztás segít ;) Mégis milyen érzés lehet annak az embernek szerinted?? Szánalmas vagy! Nem tudom hogy miért tartod magad "nem mai csirkének" amikor azt sem tudod hogy mi kell egy párkapcsolathoz!!! Férjnél vagy és ilyeneket kérdezel!??! UNDORÍTÓ!!! LEHET LEPONTOZNI DE IGAZAM VAN!!!!!!
akkor miért nem hagyod el??? ha a másik jobb? ok dependens vagy... de az nem jelenti azt hogy nem lennél boldogabb egyedül ha a másikkal nem sikerülne
A kérdező hozzászólása: A pénzért?! Na ne! Sokszor én tartom el a tanári fizetésembõl, mert elgépezi, amit keres.
akkor hagyd el a férjed!!!! ha szeretkezni akarsz azzal akit szeretsz!! vagy csak a pénz miatt nem hagyod el? talán mindent megvesz amit a második soha nem tudna megadni??... pffff... szánalmas
A kérdező hozzászólása: A két utolsó válasz nagyon tetszett! Köszönöm!!! Azt is, hogy megvédtetek. Igen sok az erkölcscsõsz Mo.on. De nekik javaslom, olvassák ki Nathaniel H.: A skarlát betû c. regényét. Az a XIX.sz-ban játszódik. Most meg a XXI.van. Aki meg ennyire támad, talán azért teszi, mert megcsalták. Annak, aki azt írta, meg akarom magam b..ni, csak annyit, hogy a b..szás és a szeretkezés között nagyon nagy különbség van. Én szeretkezni akarok azzal, akit szeretek. Mégegyszer köszi nektek, akik kiálltak mellettem.
egyszerûûûû!!! csald meg úgy a férjedet, h kiderüljön, és akkor õ dob ki téged! meg van oldva. amúgy a személyiségzavarodra sztem van pszichológus, meg gyógyszer. na, látjátok feleim, ezért hülyeség a házasság. úgyis vége lesz. vagy elõbb vagy utóbb...
Nem kell így senkit lehordani - csak választ kért a kérdésre és nem kommentárt a problémára. Elõször is beszélj errõl azzal a "külsõ kapcsolattal". A beszéd nagyon sokat segít ;) A tükörben való nézegetés valóban sokat segít feltéve, ha a jó tulajdonságokat vizsgálod. Ha nem szeretnél "csalósdi"-ba belemenni akkor két dolgot ajánlok: • vagy válj el a jelenlegi párodtól • vagy próbáljátok meg élvezetessé tenni a szexet Pld. egy kis sztriptíz, de manapság már erotikus társasjátékokat is lehet rendelni a neten. A maszturbálással is oldod a feszültséget és megtudod, hogy mi a legjobb számodra. Ne légy szégyenlõs: próbáld magad elengedni! Wanda
A kérdező hozzászólása: Írtam, hogy pszichológus kezel. Semmit nem értetek. Ha bõvebben le tudnám írni, biztos nekem adnátok igazat. (De már elment a kedvem az egésztõl...)
A kérdező hozzászólása: Nem tudok elválni, mert dependens vagyok. (Ez függõ személyiségzavart jelent, vagyis ragaszkodok emberekhez.Pl. a férjemhez.) Sokszor van lelkiismeret-furdalásom, de a másik férfival sem tudok szakítani. Sz...r helyzet...
Nagyon jó lenne?Akkor még nem volt?Honnan tudod milyen lenne?Menj el vele bulizni, rúgjatok be, aztán mindent bele!:)

Kaptam egy wifis routert (Belkin ) olyan problémám van hogy mikor a modembe dugom e netet és a gépbe akkor jó az internet amikor rákötöm a routert akkor meg már nem jó az internet kapcsolat. És a telepítés hez meg kellene. Szerintetek mi a hiba?

Legjobb válasz: "Szerintetek mi a hiba?" Nem mi,hanem ki .Hát Te .Te magad okozod a hibát mégpedig azzal,hogy nem tudod helyesen beállítani a routerodat. Vagy meg kell hamar tanulnod a bekonfigurálását,vagy hívni valakit aki már tudja.

"Szerintetek mi a hiba?" Nem mi, hanem ki .Hát Te .Te magad okozod a hibát mégpedig azzal, hogy nem tudod helyesen beállítani a routerodat. Vagy meg kell hamar tanulnod a bekonfigurálását, vagy hívni valakit aki már tudja.
A kérdező hozzászólása: csak az a baj hogy nemtom mit csináljak
Nyugi , kitartás , meglesz ez 3 nap alatt Neked is.
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy ilyet mág nem csináltam soha és nemtok hogy hozzáállni segíteni meg most nem tud senki :S
Probáld itt , hátha lehet letölteni manualt pdf formátumba http://www.belkin.com/support/article/?lid=en&pid=f5d7230-4&..
A kérdező hozzászólása: Próbálom megcsinálni. Minden zölden világít a routeren csak az internet és a moden villog pirosan
Ne add még föl átlagban 3 nap alatt a legtöbben meg tudják csinálni, higgy magadban te is .
A kérdező hozzászólása: sajnos nem sikerûl beállítani
Ha megvan a telepítõlemezed, akkor rakd be a gépbe, indítsd el, és csináld mindazt, amit kér. Akkor mûködni fog. De ne akarj mást csinálni, csak amit mutat. Azért azt is tudnod kell, hogy milyen a neted. Pl. dynamic, static stb.

Van esélye egy 16 éves lánynak egy 19-20 éves pasinál akinek van egy 24 éves barátnõje akivel már nem igazán olyan jó a kapcsolatuk?

ti, hogy gondoljátok?:D szerintem nem igazán jönne össze, a barátnõim meg egyfolytában unszolnak és pesszimistának neveznek, pedig szerintem csak reálisan gondolkodom.:)

Legjobb válasz: Nincs.

Nincs.
A kapcsolat miatt nincs.
Amíg kapcsolatban van, remélhetõleg nincs esélyed. Késõbb lehet.
Jófejek a barátnõid hogy kapcsolatrombolásra biztatnak.
A kérdező hozzászólása: Jézus:D Nem akarok gyakszin ismerkedni:D jól gondoltam, hogy nem igazán van esélyem. Na most már csak a barátnõim kéne meggyõzni, hogy békén hagyjanak:D
Nála nincs esélyed, de nálam megkapod az esélyt arra, hogy megismerhess! Ha élsz vele, nem bánod meg. Ha nem, akkor így jártál. :)
én 19 éves vagyok, exem 21 volt, és simán belemennék egy kapcsolatba egy 16 évessel, úgyhogy szerintem van
Ne rondíts bele más kapcsolatába! A helyedben kivárnám, mi lesz a vége, és utána is csak nagyon óvatosan közelíts a srác felé, mert könnyen búfelejtõnek használhat.
Ha szakítanak akkor hajrá. De ne Te legyél a szakítás oka.
Nalam van eselyed. 25/f
Nincs esély? Egy kis gondolkodásra ösztönöznék mindenkit. Mivel emberi kapcsolatokról beszélünk nem jelenthetjük ki hogy van vagy nincs. Több mindentõl függ: hogy nézel ki(pontosabban milyen a férfi ideálja), mik a szokásaid, mennyire rossz a jelenlegi kapcsolata, és még számtalan apró tényezõ. A fõ kérdés nem az, hogy van-e, hanem az, hogy mennyi, és akarod-e egyáltalán hogy legyen. Ha pl pont az ideálja vagy, vagy legalább ahhoz közel állsz, dolgos, házias vagy, mondjuk még a hobbitok is passzol akkor bizony van esélyed, nem is kevés. Meg éri fel tenned magadnak a kérdést: Mit tudok nyújtani neki, amit a másik nõ nem? Tudom e nyújtani neki azt amit a másik nõ? Mivel nem ismerünk sem téged, sem a férfit, sem a jelenlegi barátnõjét, így nem tudjuk megmondani, hogy mennyi esélyed van, bármennyire is mondogatják itt a többiek, hogy van vagy nincs. Ilyen konkrétan nem lehet ezt kifejezni. Mert ha azt vesszük, akkor az is esély hogy egy a millióhoz, vagy egy a milliárdhoz. Mindkét esetben van esély, de azért érezzük a különbséget amikor mondjuk mellé írom azt is hogy egy a tízhez :) Annyit tudunk mondani, hogy VAN, de az már csakis rajtad múlik hogy mennyi. A barátnõid, pedig attól függetlenül, hogy azt mondják, hogy "fúúú hajtsál rá, meg már rossz a kapcsolat", stb, az csak egy dolog. Emiatt ne tegyétek tönkre egymás barátságát, ne vitatkozzatok, gyõzködjétek egymást, de azért ÉSSZERÛ javaslatokat elfogadhatsz tõlük ;) Én azt tanácsolom próbáld meg. Ha több értéket tudsz mutatni mint a másik nõ, akkor nagyobb eséllyel indulsz mint bárki más...

Van egy 8 hetes német juhász kiskutyám, aki megkapta za első oltását a parvo oltást. Most már csak egy kombinált védőoltás szeretnék neki adni. Veszettségre nyilván csak ősszel. Ez így jó?

Meg kapta a kombinált oltást akkor vihetem sétálni?

Legjobb válasz: Nem. nem jó. Ilyen kicsi kutyánál ismételni kell az elsõ oltásokat, hogy kialakuljon a védettség.A veszettségit pedig betöltött 3 hónapos kor után kötelezõ. Utána fél éven belül még egyszer ismételni kell.

Nem. nem jó. Ilyen kicsi kutyánál ismételni kell az elsõ oltásokat, hogy kialakuljon a védettség.A veszettségit pedig betöltött 3 hónapos kor után kötelezõ. Utána fél éven belül még egyszer ismételni kell.
mit mondott az állatorvos? amúgy 6 hetesen -kombinált 8 hetesen-kombinált emlékeztetõ 10 hetesen veszettség elleni 12 hetesen veszettség elleni emlékeztetõ.. nekünk így volt..
A kérdező hozzászólása: jaj, bocs aszt nem említettem, hogy csak is úgy enedem ki, hogy én és az anyukája is ott vagyunk. :) Egyedül nem engedem ki.
semmi baja nem lesz, ha magától megy nem kell visszatartani
de azért figyelj vigyázz rá!2honapos még nagyon picike!jöhet egy nagyobb macska és megtámadhatja..:S nálunk pl az udvarba állando vendégek a szomszéd és idegen cicák eggyaránt, föleg bagzás idöszakban
akkor az teljesen jó. De sose lehet tudni megijedhet azért egy pórázt javaslok de anélkül is mehet esetleg:)
A cicamama pontosan tudni fogja, hogy hová mehet a kölyke és hová nem. Szerintem nem kell féltened!

Miért "fogytak" el a barátaim? Ha a bnőnek van pasija akk téll nem érdekli már más? Nekem is van mégis jó lenne egy bnő akivel beszélgetek? !

én azt vettem észre h akikkel már nem 1 suliba járok azokkal az miatt is romlott a kapcs. meg akikkel jóba voltam lett pasija azok meg ink a pasijukkal foglalkoznak =( néha jó lenne beszélgetni =( vagy ez a 17 éves kor utáni id?szak amikor csak a pasi semmi más? vki barátkozna velem? (JNSZ MEgye) esetleg megnézhet vipen mert nem akarok ide képet rakni

Legjobb válasz: nekem elég annyi is h elküldöd h hol laksz. kiváncsi vok merre mert énis j-n-sz megyei vagyok :)

nekem elég annyi is h elküldöd h hol laksz. kiváncsi vok merre mert énis j-n-sz megyei vagyok :)
A kérdező hozzászólása: köszi =) hát nem nagy de már mindenkinek meg van a baráti köre.. és nem hiszem h vannak "szabad" emberek
Velem is ez van, barátkoznék veled szivesen, nógrádi vagyok 18L
A kérdező hozzászólása: Ok =) ha gondolod akk elküldöm az msn címem nógrád megye még jó =) meg heves is =D
A kérdező hozzászólása: vagy küld el te ha gondolod =) meg bárki
küld el nekem te lécci:) én nem akarom közzé tenni:)
már elmentél? nem kaptam levelet:S

Lányok! Vannak itt akik egyáltalán nem hordtok alsóneműt már egy jó ideje? Mit gondoltok erről?

Szerettek miniszoknyában alsónemű nélkül elmenni otthonról? Esetleg olyan fordult-e már elő, hogy csak egy hosszabb pólót vettetek fel? Vagy ehhez hasonló történeteket írhattok :) értelmes, normális válaszokat, ha megoldható előre is köszönöm :)

Legjobb válasz: nem és szerintem ez nem is fog elõfordulni nem akarom h idegenek nézegessék normális ember ilyet nem csinál 20L

nem és szerintem ez nem is fog elõfordulni nem akarom h idegenek nézegessék normális ember ilyet nem csinál 20L
Miért kéne alsónemû nélkül mászkálni az utcán? Nem viccbõl hordjuk.
egyetértek az elõzõekkel, normális nõ ilyet nem csinál. ne nézegessenek idegenek "ott". ja, és semmivel sem lenne kényelmesebb alsónemû nélkül, sõt.. nem tudom, ezt honnan vetted. 22L
Nem, mert nem higiénikus, meg nem is kényelmes. Most komolyan, te kimennél az utcára egy szál fszban meg szoknyában? Nem hiszem. mi se megyünk ki csupasz pcsával.
#3-as vagyok, teljesen tárgyilagos választ adtam, majd erre az egyetlen sorra a kérdezõ máris bepróbálkozott, mintha csak külsõ szemlélõ lenne: "Szia! Nem semmi iq bajnok kérdezõk vannak itt? :) Hány éves vagy? Mit gondolsz róluk?" Tényleg ennyire nem tudsz más módon szóba elegyedni nõkkel? Sokadik ilyen kérdésed ez már, úgyhogy sajnálom, szánalmas vagy. Letiltottalak, többet nem tudsz küldözgetni.
Hosszabb útra nem mennék bugyi nélkül, mert kényelmetlenül érezném magam, meg persze nem is higénikus. Viszont nekem saját lakásom van, pucéran alszok, és reggel a boltba ébredés után csak vmi egyberuhát szoktam felkapni, meg összekötöm a hajam, és annyi, bugyit nem mindig veszek. Hozzáteszem, a bolt a ház aljában van, szóval csak pár emeletet sétálok így.
Ez nem bevállalás kérdése kis-pofám! Egyszerûen nem egészséges dolog fehérnemû nélkül császkálni. Ez mindig csak az éhes fiúk eszébõl hullik ki.
A kérdező hozzászólása: Akkor nincsenek is itt olyan hölgyek akik ilyen bevállalósak?
A kérdező hozzászólása: Én ugyan nem próbálkoztam be senkinél =)
A kérdező hozzászólása: Igazatok van de több szabad szellemû nõ is van aki így érzi jól magát én így gondolom. Senki egyáltalán nincs aki nem hord alsónemût?
A kérdező hozzászólása: Több hölgytõl is hallottam, hogy sokszor elõfordul, hogy nem vesznek fel bugyit. Gondolom itt is vannak többen akik nem szeretnek felvenni, mert nélküle kényelmesebb. Ezért véleményeket szeretnék minden nõi nemûtõl ehhez a témához kapcsolódva.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem is szoktál alsónemû nélkül elmenni sehova?
Azt, hogy egy hülyeség, hogy ha vlki nem hord bugyit, ha megy valahova.Szóval:Nem, nem és nem!ja és hogy ki ne hagyjam NEM!
fordulj orvoshoz
aranyos? lol :D amúgy a doki tényleg segít :)
1: ad gyógyszert a hülyeség ellen 2: beutal a sárga házba :P az elsõ kommentelõ voltam
dejó h ez a legnagyobb problémád..:(
Ezzel a problémával semmit, kiröhög. Én is szoktam ilyeneken gondolkodni néha, de én speciel azon, hogy vajon a gyerekeim, unokáim milyen zenén fognak felnõni? Ma már a legtöbb csak pénzes bohóc, aki semmi hanggal nyivákol... Ettõl függetlenül NEM rettegek. Ez tényleg elég abnormális dolog szerintem. Elsõ lépésben próbálj kilépni a fanatikusan rajongó rózsaszín kis világodból. 14 évesen illene. Azon kívül örülj, hogy tényleg ez a legnagyobb problémád... Vond meg magatól egy idõre a zenecsatornákat és a szennylapokat, lazíts, lógj a haverokkal, és NE foglalkozz az "aranyos" sztárokkal. És ne menj orvoshoz, mert ez csak a korod, és a remek életed hatása. Ha valósában nincs olyen hiper-szuper életed, akkor bocs, bár nem tartom valószínûleg, hogy ezesetben velük foglalkoznál.
Jaj istenem, ne hülyítsétek már szerencsétlent a pszichológussal, gyógyszerekkel és sárga házzal...
Szia! Irigyellek, hogy ez a legnagyobb problémád, tokéletes életed lehet :) Amúgy nem kell félned, mert ezek soha nem oregszenek meg a sok plasztikai mutéttol meg a sok sminktol :D Princess
Valtoznak az idok es vele egyutt te is ugyhogy nyugi kinovod. Es a kedves elottem levo valaszolot nagyon nem ertem, mert lenne izlesficama?Nem tudom kedves valaszolo te meg nem hallottal arrol ahany ember annyi izles?Nem ertem most mert adod ezt a gyenge szoveget.Amugy nekem se tetszik Joe Jonas meg se izlesficamozok itt ossze vissz ugyhogy elgondolkodhattal volna arrol, hogy miket irsz.
Öngyilkosságra gondoltál már? XD
Én azt se tudom kik ezek az arcok, pedig nem vagyok öreg, csak 22 éves. Csak azt nem tudom miért félsz attól, hogy mire "akkora" (mekkora?) leszel, már nem lesznek aranyos sztárok. Bájgúnárok mindig lesznek.
hát, ha ezek neked aranyos sztárok, akkor az súlyos ízlésficamra utal. amit reméljük, hogy az idõ múlásával kinõsz...
Ne félj, késõbb is élni fognak még :P Egyszerûen más lesz a kedvenc. Lehet, hogy mondjuk két év múlva már te sem õket fogod szeretni. Változnak az idõk. Egyelõre élvezd, nem kell semmilyen orvos, vagy pszichológus.
Mert kellene felned, ne aggodj akkori is lesznek eszeveszett jo pasik amikor felnossz ne felj ezek nem halnak ki.Csak akkor mar mas lesz a divat es a te izlesed is fog valtozni.Meglatod hamarosan kinovod, ezzel nincs semmi baj, 14 evesen meg pedig igen is elvezd az eletet nem kell lekomolyodni meg, ez meg a korral jar.Az a baj hogy mar a mostani 14 evesek tulsagosan is lekomojodnak, az jo ha te meg ilyeneken gondolkodsz.Sokan elvarjak 14 evesektol, hogy nojjenek mar fel, mikor meg egy 14 eves mit sem tud a komolysagrol...(ez most nem lenezo volt egyaltalan).Ne is torodj ijesmivel, ne aggodj mire oda kerulsz mar a "sztarocskak"nem fognak erdekelni:P
Szerintem azért se izgulj, mert soha sem fogsz eggyel sem találkozni..a képeken meg a filmeken meg örökre ilyenek maradnak..
O hat a plakatcsokolgatas nalunk is megvolt. Csak en anno a BSB-bol az A.J.-ej posztert csokolgattam :) ), ami most valahol egyik kardondobozomban porosodik. Utanna jott a kozepsulis korszakom, amikor az Eiffel 65-ert rajongtam (persze mar a plakatcsokolgatas nelkul). Most huszonevesen, hogy itt elek nem messze az emlitett egyuttes varosatol, halalra nem izgat, hogy most elmehetnek a holnapi fel nyolcas vonattal es akar megkereshetnem hol laknak. Az viszont nagyon izgat, hogy a mostani valsagban megmarad-e a munkahelyem, ahol dolgozok. Viszont a plakatcsokolgatasrol attertem a paromcsokolgatasara :) )
Szerintem semmi különösebb baj nincs veled. Én még emlékszem arra, hogy a lányaim 12-14 éves koruk körül Bon Jovi plakátját csókolgatták, ami az ágyuk fölött volt a falon... Most mindkettõnek stabil kapcsolata van évek óta, Bon Jovi felejtve, csak néha kerül szóba az egykori plakátcsókolgatás. Szóval szerintem majd te is kinövöd. A sok vészmadár meg ne riasszon el :-)) Pedro
Szia! Nyugi, teljesen normális vagy.Amikor én 14 éves voltam, akkor épp a New Kids on the Block volt a sláger, ez volt az elsõ ilyen jellegû fiúzenekar.Én Jordan Knight-ba voltam szerelmes.Azóta eltelt 19 év és közben számtalan hasonló együttes jött divatba.És meg kell hogy mondjam, nem a minõségi zenéjük tartja fenn õket, hanem épp a hozzád hasonló fiatal lányok millióinak rajongása. Jó pasik mindig lesznek, csak a te ízlésed fog változni.A mostani harminc éves csajok például Brad Pitt-rõl vagy George Clooney-ról álmodoznak, de erre már sokkal kevesebb idejük van. Kívánom, hogy egész életedben megmaradjon az optimizmusod és a vidámságod, ez átsegít a nehéz idõszakokon.Tanulj nagyon sokat, nevess, álmodozz, de ne csak álmaid legyenek, hanem céljaid, aminek eléréséért keményen megküzdesz, és így teljesülnek a vágyaid. Minden jót, Stormy
SÜRGÖSEN ORVOST NEKI !
A kérdező hozzászólása: Jah és beismerem, tényleg volt pár helyesírási hibám :P
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy ly-al írják....
Meg tanulj meg helyesen leírni egy szót "komojan" xD
A kérdező hozzászólása: Hol nem írtam helyesen? Jah és nem is állt szándékomban bemagyarázni xD
Szóval én is 14 éves vagyok. 1. Nekem ne magyarázd be, hogy ahol te laksz, ott nem tanítanak meg titeket, h hogy kell helyesen írni. 2.Jó neked, hogy nem kell komolyabb dolgokkal foglalkoznod. ;) 3. Oliver James téényleg nagyon jó pasi! (L):$:D
A kérdező hozzászólása: Heh, a kérdés kiírása óta 16 lettem :P és már nincs ilyen jellegû problémám :P baromi sok édi pasi van a Földön xD
De jó neked tényleg, hogy ez a legnagyobb problémád
B*zdmeg! Ne haragudj, de 14 évesen tényleg ilyenekkel foglalkozol?? Nem sok szép jövõt jósolok neked, dicsekedni emg nem itt kell(:
Voltak, vannak és lesznek is:D Ráadásul Joe Jonas-nak van egy 8 éves kisöccse is, szal ne ess pánikba XD
A kérdező hozzászólása: Ja es meg Sean William Scott is ediiii!
A kérdező hozzászólása: ja es akkor normalis ha szerelmes vagyok egy animehosbe, mert volt egy olyan kerdesem, hogy "Az normalis ha szerelmes vagyok egy Animehõsbe? Pl: Souske Sagara." es erre azt irtak, hogy "Elképesztõ mennyi tudatlan ember írogat ide. 14 évesen teljesen belefér, én is voltam nagyon régen "szerelmes" (mára már tudom, hogy ez nem szerelem volt) rajzfilmhõsbe. Az ember kinövi ezt. Ha meg nem, ott már lehet baj, de még van idõd:) " es ez nem normalis?:O:O:O
A kérdező hozzászólása: sajnallak:(ezert halas is vagyok nagyon a szuleimnek, hogy nem kellett ilyent ateljek, mert akkor en is maskent gondolkodnek.en mar 6 evesen csinaltam magamnak az egyszeru eteleket, mert a szuleim sokat dolgoztak.De en soha nem voltam oda a komoly emberekert.De ha megkoveteli a helyzet, akkor tudok nagyon komoly is lenni.:)
Esetleg egy kis ismétlés a 2. osztályos helyesírásanyagból?
Nos, akkor egy dolgot tudok mondani: NÕJ MÁR FEL VÉGRE! Az ilyen hullócsillagokkal, mint Joe Jonas, ne foglalkozz.
A kérdező hozzászólása: ja es van pasim.Es azt mondtam, hogy szeretnek...nem biztos, hogy osszejon de jo lenne!!!
A kérdező hozzászólása: nem ez a legnagyobb problemam....szep is volna....de vannak perceim mikor unatkozok es ijen hulye kerdesek jutnak eszembe...:P
Úristen. No comment.
Biztosíthatlak, hogy nem lesz olyan pasid. És ha nem lépsz ki a sztárocskák bûvkörébõl, SEMMILYEN pasid sem lesz.
A kérdező hozzászólása: :P De most komojan, kell nekem egy ojan pasi mint Dwight Stifler (Steve Talley):((:(( XD XD XD
A kérdező hozzászólása: mit segit a doki?mit csinal?:S:S:S
A kérdező hozzászólása: vagy ki tudja hogy hullocsillag-e....!?
A kérdező hozzászólása: boccs a helyesirasert de itt nalunk nem tarorrak helyesirasi orat!!!
Biztosra veszem, hogy hullócsillag. Esetleg még két éve van, aztán el van felejtve. Nincs még tehetsége sem... Ja, és igen... Az a frány helyesírás. Ahelyett, hogy hülyeségeken agyalsz, figyelj oda a nyelvtanórákon.
Olives James és Steve Talley tényleg jó pasi :D
Nem, csak hülyeségek járnak a fejedben. :D Nem panaszkodásképp írom, de én is 14 vagyok. Anyám félõrült, menekülnöm kell elõle, bíróságra, rendõrségre járni... Sosem volt gyerekkorom, mert szüleim rossz házasságából adódóan (már elváltak), 9 éves korom körül a nyakamba zuhant az önállóság. Elõtte pedig évekig tányércsapkodás és ordítás között éltem. Anyám vert amíg meg nem szöktem tõle apámhoz. Tulajdonképpen irigyellek, hogy ilyeneken van idõd gondolkodni... Ugyanakkor nagyon tud idegesíteni. Más dolog, ha vidám vagy, és megint más ha agymenésed van! =) Remélem azért érzed, hogy nem bántásként írom. És bocsi, hogy magamról ennyit írtam, tulajdonképpen olyan mindegy.
A kérdező hozzászólása: szoval ez az akart lenni, hogy idiota vagyok?
Igen, tényleg nem. Örülj neki, ha nem kell, mert van akinek 14 évesen is túl komoly dolgokon kell agyalni... DE a komolytalanság és az idiotizmus nem ugyanaz. Helyesen írni pedig minden korban tudni kell, mert szerintem írtó gáz...
A kérdező hozzászólása: ja es 8.-os vagyok.
A kérdező hozzászólása: amugy itt nalunk mar fel 12!es en nem vagyok egy ojan 12 eves lany aki azon agyaljon, hogy mit vegyen fel a diszkoba, mert nem jarok.mert ahogy eszrevettem a velem hasonlo koruak mar 12 evesen diszkoba jarnak, isznak, cigiznek.De en egyiket sem csinalom!
A kérdező hozzászólása: oszinten.itt mindenki csak komoly dolgokon agyal???mert nekem nem erossegem a komolysag!Es szerintem egy 14 eves lanynak nem azon kellene gondolkodnia, hogy mi az elet ertelme, vagy, hogy mennyi a villanyszamla....
Kicsi csillag, hanyadikos vagy? Ha jól számolom, 8. vagy 9. No, ha 8.-os vagy, akkor a felvételik, stb miatt írj helyesen, ha pedig 9. akkor azért, mert középsuliba már senki nem fog azzal törõdni, hogy neked nem volt helyesírási órád. És tutira volt, mert mindenkinek volt nyelvtanórája. Azonkívül menj aludni, késõ van. :)
A kérdező hozzászólása: ok.elmeek orvoshoz es megmondom h he doki kellene valami gyogyszer jovobeli felelmeim ellen.jo lesz?

Csináltam egy tesztet hétfőn ami nagyon nagyon halvány poz lett, ez egy jó minőségű nagoyn érzékeny teszt volt, aztán tegnap is ccsináltam egyet ez már nem volt olyan érzékeny sőt, de ez viszont neg lett. Most akkor van vagy nincs?

most mi van ilyenkor?

Legjobb válasz: Szerintem, még bármi lehet, mert a hétfõi is csak halvny volt, azóta eltelt 2 nap, a teszt sem volt olyan érzékeny...ne aggódj, szerintem,ebbõl baba is lehet, 50-50%-ot adnék! :)

Szerintem, még bármi lehet, mert a hétfõi is csak halvny volt, azóta eltelt 2 nap, a teszt sem volt olyan érzékeny...ne aggódj, szerintem, ebbõl baba is lehet, 50-50%-ot adnék! :)
Mióta késik? Nem lehet, hogy hamar, és nem a reggeli elsõbõl teszteltél, mert ez az elején nagyon fontos.
Remélem, mostanra a doki már megválaszolta kérdésed, és megnyugtató választ tudott adni! Én szerintem lehetséges, hogy még nagyon korán teszteltél, ezért is lett halvány az elsõ, érzékenyebb teszt, viszont ami kevésbé érzékeny volt, meg még nem mutatta ki. Ahogy azt más is mondta, az sem mindegy mikor csinálod ilyen korai idõben. Azt sem tartom kizártnak, hogy a doki sem fog majd biztosra mondani semmit, hanem visszarendel, de valószínûleg, ha csak kicsit is gyanítja, hogy ott a baba, azért az elsõ vizsgálatokat elkezdi(vérvétel pl). majd írd meg légyszi mit mondott a doki!!!! Köszi!
A kérdező hozzászólása: sziasztok köszi a válaszokat és abizatatást mindenkinek a tegnapi eredmény: nem biztos semmi elvileg van petezsák de nagyon kicsi és nagyon deformált nem kör lakú hanem csepp formájú így hát marad a bizonytalanság , , hétfõn kell visszamennem akkor laborba néz hcg-t a vizeletbõl meg gondolom uh-n is megnéz. addig meg megõrülök, nem birom a várakozást! :-(((
Az utolsó válaszoló vagyok. ez azért jó hír, és úgy tudom, hogy a csepp alakú petezsákból is egészséges baba lehet! Van info a neten majd nézz utána... És írd meg légyszíves, mi lett a hétfõi vizsgálat eredménye! Drukkolok neked nagyon! Én is hétfõn megyek dokihoz és már nagyon izgulok, hogy mindent rendben találjon!
A kérdező hozzászólása: szia köszi a váalszt de úgy néz ki hogy nincs baba mert megjött a mensim, így hát ma vérvételen voltam, hormonszintet néznek. majd talán ebben ahónapban sikerül és veled mi újság mit mondott a doki?

Van egy lány, akinek már felkészültem rá, hogy szerelmet vallok neki, de nem tudom, hogy jó ötlet-e és ha igen, mikor és hol?

12. -es fiú vagyok és van egy lány osztálytársam akibe ?rülten beleszerettem, de olyan szinten, hogy nap- nap után csak rá gondolok, s?t, nem egyszer (hanem milliószor) vele is álmodom. Együtt táncolok vele szalagavatós táncra, és történetesen tudom, hogy tudja, hogy szeretem, mégsem tudok vele egyr?l a kett?re jutni. Egyszer már elhívtam moziba, de azt mondta nem ér rá, és kedve sincs. Beszélgetni szoktam vele, de sajnos nem olyan beszélget?s fajta (nem csak velem nem beszélget).

Legjobb válasz: Jajj, de aranyos vagy...:) Ha a neki írott verseket sem szereti, akkor szerintem gáz van vele... "Egyszer már elhívtam moziba, de azt mondta nem ér rá, és kedve sincs." Ez nem túl bíztató... Lehet, hogy nem tetszel neki, de lehet, hogy csak szimplán félénk, vagy csak szimplán undok... De ha tetszel neki akár egy kicsit is, akkor nem tudom elhinni, hogy nem hatódik meg egy verses vallomástól. Ez olyan romantikus!:P Szerintem mindenképp próbáld meg, nincs vesztenivalód.

Jajj, de aranyos vagy...:) Ha a neki írott verseket sem szereti, akkor szerintem gáz van vele... "Egyszer már elhívtam moziba, de azt mondta nem ér rá, és kedve sincs." Ez nem túl bíztató... Lehet, hogy nem tetszel neki, de lehet, hogy csak szimplán félénk, vagy csak szimplán undok... De ha tetszel neki akár egy kicsit is, akkor nem tudom elhinni, hogy nem hatódik meg egy verses vallomástól. Ez olyan romantikus!:P Szerintem mindenképp próbáld meg, nincs vesztenivalód.
szerintem hívd el még egyszer valahová amúgy akkor mond neki amikor úgy érzed...belülrõl elfog egy érzés, hogy na MOST:) és akkor:P
A kérdező hozzászólása: Megvan az eredmény, moziba nem jött, verses vallomás után természetesen nemet mondott :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!