Találatok a következő kifejezésre: Van egy akivel már nem (1163 db)

Ha egy fiú nagyon tudna szeretni és már szeretethiánya is van egyben, akkor miért nem kell vajon egy lánynak sem? Ennyire megéreznék a lányok, hogy érzelmes, gyengéd, nem alfa típus vagyok?

Legjobb válasz: Mit vársz , ha rideg külsõt mutatsz feléjük és nem mersz hozzájuk se szólni, mért gondolná akármelyik lány is h te olyan hûde érzelmes vagy mikor semmit nem látnak rajtad csak a negativizmust?? Lehet hogy tetszenél nekik, csak épp a lefelé konyuló szád és a magamelénézek nem merek megszólalni külsõd eléggé elriasztja az olyan lányokat akiknek még akár be is jönnél..

Mit vársz , ha rideg külsõt mutatsz feléjük és nem mersz hozzájuk se szólni, mért gondolná akármelyik lány is h te olyan hûde érzelmes vagy mikor semmit nem látnak rajtad csak a negativizmust?? Lehet hogy tetszenél nekik, csak épp a lefelé konyuló szád és a magamelénézek nem merek megszólalni külsõd eléggé elriasztja az olyan lányokat akiknek még akár be is jönnél..
nem, igazából pont h azért nem kellesz senkinek sem mert egyedül vagy.ha lenne egy csajod már harapnának rád mert biztos tudsz vmit h csajod van(ilyenkor többszörösére nõ a feromon-kibocsájtás ami a tudósok szerint a 'vonzóerõ' a másik nem felé(de ez tapasztalatom szerint igaz is)).szerezz egy csajt.és jönni fog rád a többi.
ne legyél nyámnyila .. én se vagyok alfa, de nem nyávogok :) szeretni én is tudok , de nem teszem ezt közzé ..
Mert nem néz ki elég jól.
A kérdező hozzászólása: Épp ez az, hogy szerintem azt hiszik én jól megvagyok egyedül meg elég zárkózott, távolságtartó, rideg külsõt mutatok a láõnyok felé, mert rondának tartom magamat és nem akarok beégni, meg nem hiányzik, hogy azt higgyék rájuk nyomulok csak, mert hozzájuk merek szólni. De azért sok jóképû fiúra maguktól másznak a lányok. Rossz érzés, hogy én egy lánynak sem jövök be ezek szerint. :(
Nem az a baj, hogy nem vagy alfahím. Kinyitnád a szemed, látnád, hogy nem csak az alfahímeknek van nõje. Baj az, hogy Te még egy omega hím sem vagy. Nyávogós sírós kislányok meg egy nõnek se kellenek.
A nõk olyan férfire vágynak, akik mernek udvarolni, randira hívni minimum telefonon, de fõleg személyesen és nem a facebookon meg egyéb internetes csevegõkön tartják velük a kapcsolatban. Az érzelmekkel nincs gond, a lényeg, hogy egyezzen az elvárások.Ha egy nõnek olyan érzelmes férfi kell mint te, akkor jó leszel neki.Ha nem, akkor nem.
jav:kapcsolatban helyett kapcsolatot.
Azért nem, mert nincs pár fölös milliója és fekete Bömöse. Ha adott a lóvé és a verda is, bármelyik csajt megszerezheted, ez ilyen egyszerû.

Az mitől van hogy amikor nézem a pornót feláll és nagyon kívánok valakit aztán amikor matyiztam egyet akkor már nem tetszik annyira?

Legjobb válasz: Ez természetes, mindenkinél így van. Kanos vagy, s ha elmúlik, már egy ideig nem érdekel annyira.

Ez természetes, mindenkinél így van. Kanos vagy, s ha elmúlik, már egy ideig nem érdekel annyira.
mindenkinek így van. ha 2 hétig nem vered, még kiszel tündét is megkívánnád.
Na azért Kiszel Tündét nem!! Egyébként ez éppen így van a szexben is, mert a második kör néha a fiúnak már csak önfeláldozás. :)
Ez nálam is így van -épp nemrég beszéltünk egy haverommal róla, hogy õ is így van ezzel. Ezt persze nem a bi filmes válaszra értem. Azthiszem ez a "vadászösztön" ami miatt tulképp szinte minden férfi megd.gná legalább az ismeretségikörében levõ hölgyek hetven százalékát -max nem szeretné, hogy ezt más is tudja. üdv: 24f
Kiszel Tündéhez olyan 40 évi veretlenségre van szükség. :)
Milyen filmet nézel?
Nálam is ez van:) )
Nálam is de csak ha BI filmet nézek.
Kézzel stimulálni, eléggé gyenge érzés, az agyi fantázia teszi hozzá a szükséges 70-80% -ot. Ha a fantáziád csõdöt mond, akkor nem fog jól menni! Ez így mûködik.

Van egy nimfám. Már régóta próbálkozom vele, hogy megszelídítsem, de nem megy. Ha kiengedem, akkor néha nekirepül a falnak. Valaki le tudja írni nekem, hogy hogyan menne legkönnyebben a kézhez szoktatás?

El?re is köszi a válaszokat!!!

Legjobb válasz: Rengeteg ilyen kérdés van itt GYK-n, ezeknek egy elhanyagolható részéhez, de minimum 10-12-szer én is leírtam már, hogy nekem hogy ment a legkönnyebben...:) Rajtam kívül pedig még minimum 8-10 ember írja le rendszeresen ezzel kapcsolatban a tapasztalatait. De mindegy is. Nekem fürtös kölessel ment a legkönnyebben és leghamarabb. Ha eddig adtál neki rendszeresen, innentõl ne adj, csak, ha szelidítesz, hogy ezt tekintse jutalomfalatnak. Nagyon apró lépésekben és nagy türelemmel haladj. Elõször csak azt érd el, hogy, ha közelítesz felé egy kis gubó fürttel, ne menjen el (ha közelítesz irtó lassan, és õ hátrál, hátrálj te is, így nem érzi magát fenyegetve). Utána azt, hogy elfogadja a kezedbõl a kaját, ezután azt, hogy õ maga jöjjön oda érte, utána már egy hajszál választ el attól, hogy az ujjadra álljon a kaja miatt. Ekkor, ha látja, h biztonságban van, finom falatokat kap ilyenkor, senki nem megy el vele akarata ellenére, akkor magától is oda fog jönni hozzád kíváncsiskodni. A madárkát pedig továbbra is engedd csak ki. Amíg a falnak repül, addig nincs gáz, arra számít, hogy be fog csapódni, de tenni ellene még sokat nem tud. Kis gyakorlás kell neki, aztán menni fog. Ablaknak ne hagyd repülni, ott nem számít rá, hogy ütközni fog, így a fejét sem óvja az ütközéstõl, és nagyon sérülékeny koponyájuk és szemük van, ez az esetek jó részében halálos is lehet. 10-20 repülés és becsapódás után már rájön majd, hogyan kell landolni és irányítani:)

Rengeteg ilyen kérdés van itt GYK-n, ezeknek egy elhanyagolható részéhez, de minimum 10-12-szer én is leírtam már, hogy nekem hogy ment a legkönnyebben...:) Rajtam kívül pedig még minimum 8-10 ember írja le rendszeresen ezzel kapcsolatban a tapasztalatait. De mindegy is. Nekem fürtös kölessel ment a legkönnyebben és leghamarabb. Ha eddig adtál neki rendszeresen, innentõl ne adj, csak, ha szelidítesz, hogy ezt tekintse jutalomfalatnak. Nagyon apró lépésekben és nagy türelemmel haladj. Elõször csak azt érd el, hogy, ha közelítesz felé egy kis gubó fürttel, ne menjen el (ha közelítesz irtó lassan, és õ hátrál, hátrálj te is, így nem érzi magát fenyegetve). Utána azt, hogy elfogadja a kezedbõl a kaját, ezután azt, hogy õ maga jöjjön oda érte, utána már egy hajszál választ el attól, hogy az ujjadra álljon a kaja miatt. Ekkor, ha látja, h biztonságban van, finom falatokat kap ilyenkor, senki nem megy el vele akarata ellenére, akkor magától is oda fog jönni hozzád kíváncsiskodni. A madárkát pedig továbbra is engedd csak ki. Amíg a falnak repül, addig nincs gáz, arra számít, hogy be fog csapódni, de tenni ellene még sokat nem tud. Kis gyakorlás kell neki, aztán menni fog. Ablaknak ne hagyd repülni, ott nem számít rá, hogy ütközni fog, így a fejét sem óvja az ütközéstõl, és nagyon sérülékeny koponyájuk és szemük van, ez az esetek jó részében halálos is lehet. 10-20 repülés és becsapódás után már rájön majd, hogyan kell landolni és irányítani:)
Kedves elsõ válaszoló! Örökre így marad? Ilyen hülyeséget nem hallottam fõleg nimfánál! Ha fiatal 100% hogy meg tudod szelídíteni!! Én találkoztam olyannal is aki nem kézzel nevelte, hanem kirepülés után vette meg úgy 3 hónaposan, nem csinált semmit se vele csak ott volt mindig körülötte a madár 1 hónap múlva MAGÁTÓL szelíd lett!
Sajnos ha kiskorában nem szoktatták kézre, akkor lehet hogy örökre ilyen marad, nekem volt egy kecskepapagájom, 6 évig sem sikerült megszelidíteni, védte a területét, mindenkit támadott. Egyedül akkor jött oda hozzám ha beültem a szobába görögdinnyét enni, annyira szerette a magját, hogy még a tányéromra is rászállt, de simogatni sajnos soha nem lehetett.
A kérdező hozzászólása: Ok, Köszi.:) Attól , hogy a falnak meg , nem lesz baja?
Olvasd el a Madárka címû könyvet: http://moly.hu/konyvek/william-wharton-madarka Bár nem elsõsorban a madarakról szól, de a fiú részletes visszaemlékezései nagyon érdekesek, hasznosak lehetnek. Elgondolkodtató könyv, a madárszelídítés igen részletes és jó. Õ is kölest használt :)
Nekem is van egy papagájom.Elõször is meg kell szoknia hogy ne menjen arrébb mikor enni adsz neki. Aztán beszélni kell hozzá. mikor kiabál kiabálj neki vissza mintha beszélnél vele. Mikor eszik menj oda és bámuld és közben beszélj hozzá. Amikor te eszel mindig adj egy icipici falatott neki az ennivalódból. És ülj le elé és ahogy forgatja a fejét úgy forgasd a fejed. Ja ha meg akarod akadályozni hogy hamarosan agyrázkódása legyen akkor amikor ki engeded a ketrecbõl húzd le a redõnyt vagy függönyt..mert tudod õ nem látja az ablakot.. :)

Van itt olyan fiú, aki már nem mer leszólítani lányokat utcán, boltvan vagy akárhol, mert azt érzi, hogy ő egy ritka ronda, undorító kis semmi és a lány úgyis elutasítja vagy rosszabb esetben durván kigúnyolja?

Legjobb válasz: Miért szeretnéd mások panaszait olvasni? Rád is jellemzõ a leírás és szeretnéd, ha együtt éreznének veled, vagy segíteni akarsz rajtuk? Tán tanulmányozod a beszámolóikat? :D Ha te is ilyen kétségbeesett fiú vagy, akkor egyet mondok neked, egy dolgot ami elválasztja az örökös lúzereket azoktól, akik tudnak fejlõdni az életben: Sose szabad feladni! Kitartás! Itt az akaraterõrõl van szó. Ha van egy célod, jelen esetben a csajozás és azt veszettül akarod, akkor nem törõdhetsz bele a vereségbe. Az elsõ lépés a totális vereség felé az amikor az ember kifogásokat keres. Túl ronda, túl gyáva, nincs sok pénze, stb. nézd meg inkább ezt: http://www.youtube.com/watch?v=i2JIHgeYlQ4 Tudom, hogy ez keményen hangzik de nem szabad panaszkodni. Ezzel csak a saját negatív gondolataidat erõsíted. Másnap még több szomorúsággal ébredsz és újra panaszkodj, tudatosítod magadban a rossz érzéseket. Másrészt meg lehet, hogy ezen az oldalon egy-két elvetemült figyel, de a valóságban magasról tesznek a szomorú emberek bajaira. Sajnos az én problémáim se érdekelnek senkit, csak a fodrászt és a nagymamát. Õk meg nem sok tanáccsal látnak el. "Egy jó harcos nem tökéletes, nem gyõz mindig. Nem sérthetetlen. Egy jó harcos nagyon is sebezhetõ. Ez teszi igazán bátorrá" "Az életben dönteni kell: dönthetsz úgy hogy áldozat leszel de dönthetsz másképp is" "A harcos cselekszik, csak a bolond sír" (A békés harcos útja) "A hibák visszajelzések a teljesítményünkrõl. A gyõztesek sokkal több hibát követnek el, mint a vesztesek. Ezért tartoznak õk a gyõztesekhez. Több visszajelzést kapnak, mivel többször próbálkoznak. Az egyik legnagyobb baj a vesztesekkel az, hogy hibáikat túl komolyan veszik, és nem veszik észre a bennük rejlõ lehetõségeket." (Andrew Matthews)

Miért szeretnéd mások panaszait olvasni? Rád is jellemzõ a leírás és szeretnéd, ha együtt éreznének veled, vagy segíteni akarsz rajtuk? Tán tanulmányozod a beszámolóikat? :D Ha te is ilyen kétségbeesett fiú vagy, akkor egyet mondok neked, egy dolgot ami elválasztja az örökös lúzereket azoktól, akik tudnak fejlõdni az életben: Sose szabad feladni! Kitartás! Itt az akaraterõrõl van szó. Ha van egy célod, jelen esetben a csajozás és azt veszettül akarod, akkor nem törõdhetsz bele a vereségbe. Az elsõ lépés a totális vereség felé az amikor az ember kifogásokat keres. Túl ronda, túl gyáva, nincs sok pénze, stb. nézd meg inkább ezt: http://www.youtube.com/watch?v=i2JIHgeYlQ4 Tudom, hogy ez keményen hangzik de nem szabad panaszkodni. Ezzel csak a saját negatív gondolataidat erõsíted. Másnap még több szomorúsággal ébredsz és újra panaszkodj, tudatosítod magadban a rossz érzéseket. Másrészt meg lehet, hogy ezen az oldalon egy-két elvetemült figyel, de a valóságban magasról tesznek a szomorú emberek bajaira. Sajnos az én problémáim se érdekelnek senkit, csak a fodrászt és a nagymamát. Õk meg nem sok tanáccsal látnak el. "Egy jó harcos nem tökéletes, nem gyõz mindig. Nem sérthetetlen. Egy jó harcos nagyon is sebezhetõ. Ez teszi igazán bátorrá" "Az életben dönteni kell: dönthetsz úgy hogy áldozat leszel de dönthetsz másképp is" "A harcos cselekszik, csak a bolond sír" (A békés harcos útja) "A hibák visszajelzések a teljesítményünkrõl. A gyõztesek sokkal több hibát követnek el, mint a vesztesek. Ezért tartoznak õk a gyõztesekhez. Több visszajelzést kapnak, mivel többször próbálkoznak. Az egyik legnagyobb baj a vesztesekkel az, hogy hibáikat túl komolyan veszik, és nem veszik észre a bennük rejlõ lehetõségeket." (Andrew Matthews)
Nemrég meg akartam kérdezni egy fiatal cigány lányt az aluljáróban, hogy járnak-e még a metrók, mint kiderült qrva volt és hazáig követett, hogy akkor most le fog szopni 4 ezerér. Aztán nemrég történt a strandon, hogy egy kislány elhagyta a medencénél a papucsát, utána vittem, mire az sikítani kezdett és jött az apja, hogy mit akarok, miért lopkodom a papucsát. Aztán épp a héten egy öreg nénitõl kérdeztem volna meg a buszmegállóban, hogy melyikre vár, elment-e az enyém, amire szó nélkül csapkodni kezdett a retiküljével. Azt hiszem, soha többé nem merek lányokat megszólítani nyilvános helyen.
Én nem nagyon szeretek leszólítani lányokat az utcán de nem nézek ki rosszul :D csak nem szeretek így ismerkedni és nem lenne jó ha elküldenének
Ne így állj hozzá! Most azt várod, h a félõsebb fiúk itt panaszkodjanal neked?Azzal nem mész semmire. A leszólításon kívül próbálkoztál már mással?
kedves utolsó! nem kért senki sem ilyen szánalmas "összeboronálós" f.szságot amit itt te lenyomsz! írj neki privit Te, ha annyira akarsz -.-
Te.
Sok sajnálni való félõs butuska. :D
Vagy inkább degeneráltabb keménykedõ f*szkalappal járnak...
Engem kinevetnek pedig még nem is szóltam hozzájuk ezért inkább nem beszélgetek senkivel pedig vannak nálam csúnyább kinézetû férfiak akik összejöttek valakivel.... ez jobban fáj...
én
A kérdező hozzászólása: ma 10:15 Kívánom, hogy téged is alázzon meg a másik nem. Mocskos [email protected]!
Senkiházi, gyenge fiúcskák. :D
A lányokat nem leszólítani kell:) Beszélgetésbe kell elegyedni vele. Pl. olvas valamit rákérdezel mit olvas, stb.
Jelen. Volt elég megaláztatásban már részem és köszönöm, de nem kell újabb. 30/F
6os ez jó volt
én azért nem mert félek h focizna a golyóimmal :S
PL én :D
lol

Miért van az hogy ha tervezünk egy bulit szórakozóhelyre, akkor eldöntöm hogy felszedek egy csajt, de ha már ott vagyok akkor már nem? (lent)

Szóval ha ott vagyok egyszerûen úgy érzem hogy nem tudok odamenni és bebeszélem magamnak hogy nem akarok. Segítsetek már mitcsináljak? Fas*om kivan már ezzel:s

Legjobb válasz: csak lazán.. Heló! Mit iszol? Kivel jöttél? Nagyon jól nézel ki! stb.. nyomjad a szöveged, ne foglalkozz semmivel, csak légy kedves és legyél önmagad..mi veszteni valód van? nem nagy dologám..de majd te is meglátod..

csak lazán.. Heló! Mit iszol? Kivel jöttél? Nagyon jól nézel ki! stb.. nyomjad a szöveged, ne foglalkozz semmivel, csak légy kedves és legyél önmagad..mi veszteni valód van? nem nagy dologám..de majd te is meglátod..
Ennyi az elsõ kommentelõ megmondta mit kell tegyél. Én max azzal egészíteném ki, hogy ha van némi humorod akkor alkalmazz belõle egy fél maroknyit mert a szingli csajok szeretik ha megnevettetik.... és viszonozzák is.... nekem többször bejött Csak bátran, ne mint egy töketlen
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Szerintetek is csalnak az online pokertermek? Ha egy hülye elbukja a lóvéját, akkor már nem fizet be újra. És elég sok bannolt ország is van. Így hogy éri meg nekik?

Legjobb válasz: "Ha egy hülye elbukja a lóvéját, akkor már nem fizet be újra." Sok hülye van. Így éri meg nekik. Sok kicsi sokra megy. + Reklámok is nyilván vannak az oldalon, ami szintén bevétel.

"Ha egy hülye elbukja a lóvéját, akkor már nem fizet be újra." Sok hülye van. Így éri meg nekik. Sok kicsi sokra megy. + Reklámok is nyilván vannak az oldalon, ami szintén bevétel.
A kérdező hozzászólása: De mivel van konkurencia, így átmennek oda.Pl.. Nekik az a jó, ha minél többen fizetnek be és minél lassabban bukják a bankrolljukat.Így nem feltûnõ és a lehetõ legtöbb rake-et termelik a kaszinónak.
A pókerteremben nem a ház ellen játszol, hanem más emberek ellen (és emiatt teljesen más az alapjuk, mint egy kaszinónak, ahol a ház ellen játszol). Így pókerben nem a termet, hanem a többi embert kell legyõznöd. A pókerterem a jutalékokból tartja fel magát. Minden készpénzes játékban, minden leosztásban a potból levesz egy kis százalékot. Versenyeken is be kell fizetni a nevezési díjon felül a jutalékot. Ha valaki elbukja a lóvéját, akkor szidhatja a pókertermet, vagy a másik játékost. Nagyon kevesen vannak, akik saját magukban keresnék a hibát. Emberi tulajdonság. A csalásról: 1.) Összejátszás. Több játékos összejátszik különbözõ módon (pl. párhuzamosan futtatott Skype-on tartják a kapcsolatot). Ám ezt elég gyorsan kiszûrik a termek (algoritmusok alapján kiderül), a csaló játékosokat kitiltják, a pénzüket visszaadják a csalást szenvedett játékosoknak. 2.) Promóciók illetéktelen igénybevétele: régebben volt elterjedt, mert régebben könnyebben lehetett teljesíteni az elõírt dolgokat (általában bizonyos számú játék lejátszása), így sokan duplán játszottak, mások neve alatt. Ezt nehéz kiszûrni, de voltak országok, ahol szembeszökõ volt, így ezeknek az országnak az állampolgárai részére nem volt elérhetõ ez a promóció. Volt ilyen Magyarországon is, már nem emlékszem, melyik teremben. A többi magának a pókerteremnek a csalása, a legtöbb legenda, bár pár teremben volt rá bizonyíték. De gondold meg, ha egy terem csalásért lebukik, az bezárhatja kapuit. Óriási veszteség lenne, mert zsíros falat egy bejáratott termet üzemeltetni, ahol több ezer játékos van minden pillanatban. A sok kicsi nagyon sokra megy! 3.) Bot: a terem programokat futtat, akik olyanok, mint egy játékos. Leülnek játszani, és bizonyos algoritmus szerint játszanak. Esetleg tudják a leosztás végét. 4.) Szuperuser: egy terem olyan játékost futtat, aki ismeri a másik játékosok lapjait. Igazából ez elérhetõ egy feltört pókerprogrammal is, ld. az UltimateBet botrányt. Összegezve: nagyon megéri egy befuttatott termet fenntartani.
A kérdező hozzászólása: Figyelj.A termeknek nem csak egy bizonyos százalék kell a bankrollodból, mint rake.Õ konkrétean MINDEN pénzedet akarja.Hol érné meg az neki, hogy x% rake-et termelstz:jó, így is van , volna profitja, de õ mindent akar.Ezért van úgy generálva a lap, hogy egyszer te buksz egy kicsit, egyszer az ellen.Hiába vagy jó, ha szar lapot oszt a gép és van olyan fa5z aki megad bármit(márpedig van bõven), akkor keresztre is feszülhetsz, akkor is VESZTENI fogsz.Ez van.Nem két handet játszottam le.Vannak termek, ahol már a látszatra sem adnak.Pl.:ipoker hálózat.Egymás után 5x színsor, vagy háromszor ász póker ellenem.Egyszer örültem, utána átkoztam a ku.va annyát is.A ganaj bwinrõl és a pkr.rõl nem is mondok semmit.Hányok tõlük.Ja, arról még nem is beszéltem, hogy még isten se súgja meg, hogy te bot ellen vagy ember ellen játszol.Itt a kaszinó által üzemeltetett botokról beszélek, nem a csaló gamblerekrõl.Ez már lassan a gyümölcspóker szintjén van.Szal, én befejeztem online, most arra koncentrálok, hogy hogyan ba55zam át a termeket.Valahogy még mindíg rá lehet venni az idiótákat, hogy fizessen be újra.De ez az amit még mindíg nem értek!Hogyan?
Az összeesküvés elméletek mögött állítólag mindig van valami. Te tudod, én nem értek egyet veled. De ne feledd, ha elbukod a pénzed, akkor nem a ház nyer, hanem az ellenfél. Persze, ha bot ellen játszol... már ha vannak bot-ok. Egyvalamit csinálhatsz, ha így állsz hozzá: ne játssz kis termekben, csak nagyokban. Ott azért komolyabb játék folyik. Ha nem lennének olyan játékosok, akik mindig befizetnek, akkor megszûnne a póker. Ja, én már több, mint 10 éve játszom online.
A kérdező hozzászólása: Nem állítom, hogy nem lehetsz nyereséges.Gondolom nem 1 cent 2 centen játszol.De egyszer azért figyeld meg a kéztörténeteket.Kb. 1000 hand-et.Abból már látszik.Maradok az élõ pókernél.Hali!
Nem CG-zek már évek óta, csak versenyeken indulok. Mondjuk egy dolog még kimaradt: állítólag vannak olyan elméletek is, hogy a termek direkt lapütközéseket generálnak, hogy nagyobb legyen a pot és így a jutalék is. De én ebben sem vagyok olyan biztos, ám a feltevés ettõl még kering. :) Élõben más. Hangulatosabb, jobb. De csalások ott is vannak, bár ott nem a ház, hanem a játékosok. Ám azt is ki lehet szûrni...
A kérdező hozzászólása: Igen.Van pár trükk.Vízjeles lapok, ultraibolya fény alatt látszó jel, amit egy kontaktlencsével lehet látni(amúgy ezt bevetem valami magoló tárgy esetén is :) ).Hát a krupiéket is kell azért figyelni.Sajnos ott se nagyon tudod ki ki ellen van, ha idegenek ellen nyomod.Saját körrel érdemes beülni nevesebb kaszinókba.De ezt is ki kell tapasztalni.Sajnos az emberek a tisztességes játékot szeretik mellõzni.

Növekedési ugrás miatt most növeltem a tejem mennyiségét. Fejtem egy darabig, most már több tejem van úgy érzem. Akkor már nem szükséges fejnem igaz?

Úgy értem, akkor már nem kell fejnem, ha megnöveltem a tejem mennyiségét? Emiatt nem fog visszacsökkenni a tejem? Ha mondjuk egy alkalommal nem az egészet szívja ki a babám, hanem mondjuk van a mellemben 150 és ? ebb?l csak 120-at, mert azon a napon csak annyit kívánt, akkor nem fog következ? napra is már csak 120 lenni, holott ? valójában 150-t kíván, csak azon a napon éppen nem. Remélem nem bonyolult :) Köszönöm

Legjobb válasz: Elvileg kellene igazodni a cicinek az igényekhez, tehát, ha most 2feltornáztad" akkor az úgy marad amennyi kell neki annyi lesz :) Amúgy mennyi idõs? azt nem írtad? (Esetleg leírnád, hogy hányszor fejtél egy nap a növelés érdekében, és hány napig, csináltad? Lehet nekem is azt kellene)

Elvileg kellene igazodni a cicinek az igényekhez, tehát, ha most 2feltornáztad" akkor az úgy marad amennyi kell neki annyi lesz :) Amúgy mennyi idõs? azt nem írtad? (Esetleg leírnád, hogy hányszor fejtél egy nap a növelés érdekében, és hány napig, csináltad? Lehet nekem is azt kellene)
A kérdező hozzászólása: Öt napig fejtem, naponta olyan három-négy alkalommal, de csak 20 ml-ket tudtam lefejni, de hát az inger megvolt azért. Tehát amikor mindkét cicibõl szoptattam, akkor mindkettõbõl fejtem. Aztán minden nap egyre kevesebbet fejtem, szoptattam. Szóval, kKözben a babámat többször tettem mellre, és akkor mindkettõ cicit odaadtam. Néha elõfordult, hogy több elõtejet ívott így, mint hátsót, de szaporítanom kellett rendesen, mert tényleg nem volt már tejem. És közben ittam ezerrel. És öt nap után érzem, hogy megnõtt jóval a tejem mennyisége. És a kislányom is tele tudja enni magát este is. :) ) nem volt könnyû, de el kellett határoznom magam keményen.
A kérdező hozzászólása: ja, 8 hetes a babócám.
ügyes vagy! ;) kicsit tanácstalan vagyok, mert az én babám már 10hónapos elmúlt :) De szívesen szopik, én meg szívesen szoptatom, viszont sokszor kevésnek bizonyul :)
Nem szükséges. Ha a jövõben (is) igény szerint szoptatsz, akkor várhatóan mindig igazodni fog a tejed a kereslethez. Gyakori és normális, hogy egyik nap épp kevesebbet szopiznak, másik nap meg többet, de ez még nem a világ vége. :) Idõvel annyira olajozottan fog majd menni a tejtermelés, hogy fel sem fog neked tûnni ilyen apró különbség, hidd el. Ha pedig komoly tejhiány lenne, azt biztosan jelezni fogja neked a babád.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm stefix :)

6hetes a fiam és eddig csak anyatejet kap de ugy érzem egyre ikább nem elég a tejem, 120-130at szopizik 1 mellböl de van hogy kér a másikbol, fejem a mellem de max 10ml vagy kevesebb jön ki abbol amiböl 120at evet akkor már nem sokáig lessz elég neki?

5kilo a fiam igy elejétöl sokat eszik,de most egyre többször van hogy kér két mellböl enni,föleg este mert addigra mindha kevesebb termelödne legalábbis puhábbak és kisebbek a melleim.Éjel általában nem ébred fel 10-7:30ig alszik de elötte 1-1.5orát eszik két mellböl(van hogy belealszik és keltegetni kell),volt már hogy a lefagyasztott tejemböl kellet adnom +ba mert nem volt elég(este)2 ciciböl a tejem.Akkor ez azt jelenti hogy hamarosan tápszert is kell adnom neki?Hogy tudom kiszámolni mennyi az a mennyiség(tejböl) amit egy nap meg kéne ennie?

Legjobb válasz: Ne aggódj! Én már kb 2 hónapja minden este két mellbõl szoptatok,mert nem elég neki ha csak egyet kap. Egyébként szoptass,amikor õ kéri,mindig annyit,amennyit kér,és igyál sok4-5liter folyadékot.5 hónapja kizárólagosan szoptatok,így megéltünk már 1-2 tejparát.Ilyenkor növekedési ugrásba kezd,és nem elég neki a raktáron lévõ tejecske.Szopisteával 2-3 nap alatt alkalmazkodott mindig a szervezetem. Megnyugtatlak,20-30 mlnél többet én sosem tudtam kifejni a mellembõl,még akkor sem,ha csordultig volt.

Ne aggódj! Én már kb 2 hónapja minden este két mellbõl szoptatok, mert nem elég neki ha csak egyet kap. Egyébként szoptass, amikor õ kéri, mindig annyit, amennyit kér, és igyál sok4-5liter folyadékot.5 hónapja kizárólagosan szoptatok, így megéltünk már 1-2 tejparát.Ilyenkor növekedési ugrásba kezd, és nem elég neki a raktáron lévõ tejecske.Szopisteával 2-3 nap alatt alkalmazkodott mindig a szervezetem. Megnyugtatlak, 20-30 mlnél többet én sosem tudtam kifejni a mellembõl, még akkor sem, ha csordultig volt.
Én mikor így voltam, akkor az esti elalvása után(, amikor õ már biztos nem evett) kezdtem el fejni még egyet, és 4-5 nap után nagyon megnõtt az esti termelõdés is. Egy hét után este már másfél/két deciket fejtem. (Aztán tejadó lettem, most múltunk 6 hónaposak, és csak most adogatnék neki mást is. Én is állandó rettegésben voltam, hogy nehogy kevés legyen, így fejtem reggel és este is. Reggel etetés elõtt 90-120 ml-t, de azt az elsõ pillanattól, így azt nem tudom utólag mûködik-e még.)
Az én kislányom 8 hetes, de õ 4 hetes kora óta mindig 2 cicibõl eszik, és mégsem kevés a tejem. Vannak napok, mikor kevesebb, de olyankor sûrûbben eszik, ezáltal több termelõdik és másnap már van elég.Én minden szopi után fejek, így is lehet stimulálni a mellet, hogy több tejci legyen.
Nehogy elkezdd tápszerezni, mert akkor tényleg kevesebb lesz. Etetés után én se tudok fejni, hiába van még benne akár egy deci is. Egyszerûen nem indul meg.

Ha van egy iPhone-m sok alkalmazással és veszek egy iPadot akkor ha ugyanazzal az ID-vel lépek be akkor már nem kell letölteni újra mindet ugye?

Legjobb válasz: Nem kell megvenni ujra oket, ha szinkronozaltad a geppel, akkor az uj eszkozt is szinkronizald, a programok ra fognak kerulni. Annyi lehet a gond, hogy vannak programok, amik iphone-ra, ipadra kulon-kulon optimalizaltak, plusz vannak univerzalis app-ok. Utobbiakat + jellel kulonbozteti meg az app store. Az iphone-os progik is futnak ipad-en, csak nem toltik ki a teljes kijelzot. Az univ. appok meg erzekelik, mit hasznalsz es azt a feluletet toltik be.

Nem kell megvenni ujra oket, ha szinkronozaltad a geppel, akkor az uj eszkozt is szinkronizald, a programok ra fognak kerulni. Annyi lehet a gond, hogy vannak programok, amik iphone-ra, ipadra kulon-kulon optimalizaltak, plusz vannak univerzalis app-ok. Utobbiakat + jellel kulonbozteti meg az app store. Az iphone-os progik is futnak ipad-en, csak nem toltik ki a teljes kijelzot. Az univ. appok meg erzekelik, mit hasznalsz es azt a feluletet toltik be.

Több banknál van hitelem, sajnos már nem tudom fizetni őket. Az egyiket eladta a bank egy végrehajtó cégnek, aki azzal fenyegetőzik, hogy lecsukat mert más banknál is van hitelem és eltitkoltam amikor felvettem a tőbbitől. Megteheti?

Van munkahelyem,miért nem tiltja le onnan amennyit akar.A válasza erre az volt,hogy neki az semmi.

Legjobb válasz: Ha hamisan nyilatkoztál a hitel felvételénél akkor bepróbálkozhat egy büntetõ eljárással. De ez csak addig jó kártya, amíg nem teszi meg. Ha megteszi, õ nem nyer vele semmit és nem tudja visszacsinálni.

Ha hamisan nyilatkoztál a hitel felvételénél akkor bepróbálkozhat egy büntetõ eljárással. De ez csak addig jó kártya, amíg nem teszi meg. Ha megteszi, õ nem nyer vele semmit és nem tudja visszacsinálni.
Szerintem is ugy van, ahoyg az elso irta! "azzal fenyegetõzik, hogy lecsukat mert más banknál is van hitelem és eltitkoltam amikor felvettem a tõbbitõl" Nézd, ez egy vegrehajto ceg, mindent bevet, hogy elérje, hogy önként fizess. Ahogy fogalmaztal is: fenyegetõzik. De nem tesz semmit! MÉG. Azt Te tudod, hogy a banknak adtál-e hamis nyilatkozatot irasban, vagy van-e hangfelvetel a kijelentesedrol, hoyg nincs mashol hiteled.
"Van munkahelyem, miért nem tiltja le onnan amennyit akar.A válasza erre az volt, hogy neki az semmi." Ez is fenyegetes. Nem tudom, mi lesz ennek a vege. Szerintem mielott eljonne a vegkifejlet, beomlik az egesz gazdasagi rendszer. Kettészakad a tarsadalom fizetõképtelen adósokra és hiába követelõzõ követelõkre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Én lennék a legboldogabb ha tudnám rendesen fizetni a hiteleimet.de ez az illetõ már szinte zaklatás szintjén naponta követeli, hogy fizessek 20000ft-okat azonnal.
amúgy ezek a behajtók nagyon röhejesek.. telenornál volt 50ezer tartozásom, erre kiküldött egy csekket behajtó, hogy 65.000, HOLNAP. mintha 10bõl 9 embernek ez teljessíthetõ lenne.. mi sem természetesebb.. közben még a telenorral a vitám folyt... namindegy, azóta részletekben kinyögtem, már csak az utolsó van, amivel késtem már 5 napot, de szarok rá, nincs munkám, már csak 10.000 forinttal lógok összvissza, ha lesz pénzem befizetem.
Az nem végrehajtó cég, hanem behajtó. Végrehajtó egy bírósági megbízott. Ha az jön, akkor van okod komolyan aggódni. Illetve ha valóban hamisan nyilatkoztál, abból azért lehet baj így is. Azért nem tiltja le, mert ahhoz meg kellene indítania a hivatalos eljárást, és egyszerûbb fenyegetõzni.
Jo, de elobb megiscsak tudni kene, hogy valoban nyilatkozott-e hamisan. Mert ha nem, akkor nem áll meg a bíróságon ez a követelés. Ha tett hamis nyilatkozatot, akkor megállhat, és akkor végrehajtonak adják ki az ügyet. Aki eloszor a jovedelembol tiltja le, ha abbol nem lehet, akkor jonnek az ingosagok.
A pénzbeli követelés és a hamis nyilatkozat két külön dolog. Ha nemfizetés miatt lett felmondva a szerzõdés (márpedig a kérdezõ ezt állítja), akkor az minden további nélkül kiadható végrehajtásra. Erre még nem került sor, csak egy behajtással foglalkozó cég fenyegetõzik, de semmi akadálya, hogy kiadja bírósági végrehajtásra a követelést. Ha az adós nem vitatja annak jogosultságát, akkor per sem lesz. A hamis nyilatkozat viszont magánokirathamisítás. Nyilván nem figyelmen kívül hagyható aduász a hitelezõ kezében, ha büntetõperrel tud fenyegetni. Más kérdés, hogy tényleg igaz-e, és honnan tudja egyáltalán.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!