Találatok a következő kifejezésre: Van egy akivel már lassan 2 (11 db)

Van egy pasi akivel már lassan 2 ève úgymond eggyütt vagyunk. Kissebb szakitásokkal igaz. Most kb 2 hete megint kibèkültünk. De egy ideje nem beszèltünk. Állítolag gondja akadt egyik volt barátommal. Vajon igazat mond?

Irtam neki egy sms-t, hogy mi van vele ès akkor irta azt, hogy gondja akadt az egyik volt barátommal ès amíg el nem rendezi a dolgot addig jobb ha nem beszèlünk.Most nem tudom, hogy akkor vègül is mi van köztünk...Talán így akar szakítani velem?Vagy már nem szeret?Esetleg tènyleg gondja akadt?Lègyszi segitsetek.

Legjobb válasz: kérdezd meg a volt barátodat, hogy tényleg akadt-e valamilyen gondjuk. Ha azt mondja, hogy semmi baj közte és a mostani barátod között, akkor tuti hazudik és valami huncutságot csinál a hátad mögött :S akkor viszont végleg szakíts vele...

kérdezd meg a volt barátodat, hogy tényleg akadt-e valamilyen gondjuk. Ha azt mondja, hogy semmi baj közte és a mostani barátod között, akkor tuti hazudik és valami huncutságot csinál a hátad mögött :S akkor viszont végleg szakíts vele...
Ezt úgy tudod kideríteni, ha utána jársz a dolgoknak.Ha úgy van, ahogy mondja, akkor legalább megbizonyosodsz róla, hogy nem arról van szó, hogy nem szeret, nem akar szakítani stb.Jobb, ha most derül ki, hogy mi a helyzet(fõleg, ha nem úgy van, ahogy mondja), mielõtt jobban belemész ebbe a kapcsolatba megint érzelmileg.
A kérdező hozzászólása: Koszi.Beszelek majd a volt baratommal...de nekem meg az is fura, hogy egyaltalan honnan ismerik egymast...

Van egy Sárga fülű sisakos ékszertekim már lassan 2 éve és nem tudom hogyan kell etetni mert van aki azt mondja mindennap, van aki az mondja kétnaponta, és van aki azt hogy hetente. Szerinted hogy? És honnan tudom hogy fiú -e vagy lány?

Legjobb válasz: Hát ha 2 évig kibírta, nem csinálod rosszul:D amúgy én minden nap etettem, amit meg nem evett meg rögtön azt kiszedtem és eldobtam. de nem lesz baja ha olykor egy nap kimarad.

Hát ha 2 évig kibírta, nem csinálod rosszul:D amúgy én minden nap etettem, amit meg nem evett meg rögtön azt kiszedtem és eldobtam. de nem lesz baja ha olykor egy nap kimarad.
1-másfél éves koráig minden nap kell etetni, a tiedet jobb lenne, ha már csak 2-3 naponta etetnéd. Ha hím:-homorú haspáncél -hosszú karmok -hosszú farok, aminek a töve vastag, széles, és egyre vékonyodik a vége felé Ha nõstény:-lapos vagy domború haspáncél -rövid karmok stb. Szóval pont az ellenkezõje a hím tulajdonságainak:) Ja és még annyi, hogy a hímek kisebbre nõnek a nõstényeknél.Ezen a képen a nagy a nõstény, a kisebb a hím(jól látni, hogy a hím sokkal kisebb a nõsténynél, sokkal hosszabb karmai vannak, és azt is látni, hogy milyen a hímnek a farka:) . http://www.geographic.hu/images/napihirek/768.jpg
Amikor még kicsi, naponta.1 éves-másfél hónapos kortól lehet 2 naponta, hetente adhatsz neki 1-2× halat
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszi mindenkinek!!
Ajánlom olvasgatni: http://teknospark.hu Fõleg a Tartás menüpontot.

Én nem tudom, de ha megjön akkor egy-két napig tart és már volt olyan, hogy kéthavonta volt. Rosszul éreztem magam még hányingerem is volt és ez már lassan 2 éve így van. Írjon vissza, köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Valószínűleg hormonális probléma van a háttérben, ezért mielőbbi konzultációt javaslok egy képzett nőgyógyásszal! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Valószínűleg hormonális probléma van a háttérben, ezért mielőbbi konzultációt javaslok egy képzett nőgyógyásszal! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Én nem tudom, de ha megjön akkor egy-két napig tart és már volt olyan, hogy kéthavonta volt. Rosszul éreztem magam még hányingerem is volt és ez már lassan 2 éve így van. Írjon vissza, köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Valószínűleg hormonális probléma van a háttérben, ezért mielőbbi konzultációt javaslok egy képzett nőgyógyásszal! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Valószínűleg hormonális probléma van a háttérben, ezért mielőbbi konzultációt javaslok egy képzett nőgyógyásszal! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Van egy lány akit nagyon szereetek már lassan 2 éve. Mit tegyek?

Nem jártunk semmi.1x találkoztunk. Nem történt semmi. Van egy unoka tesoja (lány) ismerem jól. Szoktunk páran bulizni nálam és szokta hozni vele ezt a lány. (Dóri) azért haragszik rám mert nem mentem el utánna egy talira. és írogatam neki facebookon de letiltott. Csináltam jó párat csak azért hogy írhassak neki. de le tilt mindegyikr?l. és írtam egy csúnya szót neki. és most meg azért haragszik. Nem tudom mit tegyek. Nagyon szeretem de ? leszarja nem foglalkozik velem. Valakinek valami tipp? Ami tuti használ. Mert élni sincs kedvem annyira szeretem de nem tudok már mit tenni. De valahogy még is helyre akarom hozni. Ha másnem csak barátok lennénk. Nekem annyi is elég lenne már. Valaki írjon már valami jó ötletet. Mivel tudnámlevenni a lábáról.

Legjobb válasz: beszélj az uncsitesójával (ha tudsz) hogy üzenje meg a csajszinak hogy ne haragudjon rád. vagy ha tudsz akkor próbálj valahogyan direkt összefutni a csajjal és elmondani neki hogy mi is van valójában.! ha tényleg szereted, ne add fel.

beszélj az uncsitesójával (ha tudsz) hogy üzenje meg a csajszinak hogy ne haragudjon rád. vagy ha tudsz akkor próbálj valahogyan direkt összefutni a csajjal és elmondani neki hogy mi is van valójában.! ha tényleg szereted, ne add fel.

Már lassan 2 éve nem találok kiadót a kéziratomnak. Van valami tipp, hol van egy kiadó, aki kapna a lehetőségen, és nem potyára küldeném el neki, hanem nagy valószínűséggel ki is adná?

A könyv történelmi-vallási-politikai témákat boncolgat.

Legjobb válasz: És ebbõl mennyi lenne az önerõ, vagyis a szerzõ költsége? Mennyi idõ telik el a kézirat beadásától a boltokig?

A kérdező hozzászólása: És ebbõl mennyi lenne az önerõ, vagyis a szerzõ költsége? Mennyi idõ telik el a kézirat beadásától a boltokig?
Nagybátyám verseskötetet írt, õ sem talált kiadót. A sok próbálkozás után nyomdába ment, saját költségen kiadatta, 500 ft ért árulta darabját. Kis haszon volt rajta. Ennek már pár éve. Most megint készül kiadatnai egyet.
Attól függ, mennyi idõ telik el a beadástól a megjelenésig, milyen hosszú a kézirat, mennyi munka van vele. Jó szerzõvel, aki együttmûködõ, azonnal reagál, jól ír, könnyû dolgozni, akár 3 hónap alatt lehet könyv. De általánosabb a 6-9 hónap. De volt olyan könyvem, ami 2 évig húzódott, mert a szerzõk nem hagyták jóvá a szerkesztés, nem javították a hibákat stb. Ha nyersz egy pályázaton, az nagyban javítja az esélyeidet. Vagy ha le tudsz akasztani többszázezer Ft-os támogatást cégtõl, médiától. Ha a könyvet tankönyvként használják egyetemen/fõiskolán, és errõl viszel szándéknyilatkozatot, hogy X egyetem évi 500 példányt rendel belõle, szintén ki fogják adni. Egyébként ismeretlenül zéró esélyed van. Egy szerkesztõ
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az õszinte választ. Ezek szerint a szegénynek itt is "Hallgass János" a neve...

1. Ha van egy fehér pattanásom a herémen akkor attól lassúl a péniszem növekedése? 2. Le akarom vetetni hova kell mennem ez ügyben? 3. Ha leveszik az fájni fog? (olyan emberek írjanak erre a kérdésre akik már tapasztalták. )

Legjobb válasz: ez fake :) vagy egy ovis írta. elhiszem, hogy ilyen kisfiú korban az a legnagyobb aggályod, hogy mekkora a péniszméreted, de miért hiszed, hogy pont egy pattanástól nem fog továbbnõni? a fejed sem nõne tovább, annyi pattanásod lesz tinikorodban! Menj el bõrgyógyászhoz, de én úgy tudom, hogy ez normális dolog.. sokaknak van, és semmi bajuk tõle. Nem fogják levenni onnan

ez fake :) vagy egy ovis írta. elhiszem, hogy ilyen kisfiú korban az a legnagyobb aggályod, hogy mekkora a péniszméreted, de miért hiszed, hogy pont egy pattanástól nem fog továbbnõni? a fejed sem nõne tovább, annyi pattanásod lesz tinikorodban! Menj el bõrgyógyászhoz, de én úgy tudom, hogy ez normális dolog.. sokaknak van, és semmi bajuk tõle. Nem fogják levenni onnan
Nem, semmiben sem gátolja, egyáltalán nincs köze egymáshoz a kettõnek. Ezek miatt ne aggódj, egyes adatok szerint a férfiak 60 %-ának vannak ilyenek, de ezek csak szõrtüszõk, vagy fordyce-foltok, semmi orvosi következményük nincs, és nem zavar egy lányt sem. Igen, elég fájdalmas és rendkívül drága kezeléssel lehet csak leszedetni, ha minden igaz, lézerrel égetik le, mint valami szemölcsöt. Csak szemölcsbõl egy, ebbõl meg jópár, közel 20-30 darab van átlagban. Ne izgulj emiatt, senkit nem idegesít :) Rajtam is van, és mégsincs vele gondom, még lányoknak sincs.

Mit tegyek? Van 3 fiu is az eletemben az egyikkel jarok de ugy erzem h nem szeret es h az exet lassa bennem. A 2 pedig egy olyan srac aki nekem tetszik es ugy erzem h en is neki de van baratnoje de mar vegefele van a kapcsolatnak.

A 3. pedig szimpi de meg nem talakoztam meg vele.Nos az a helyzet h nem tudom h kit is valasszak a masodik all legkozelebb a szivemhez mert a baratom amiket tesz velem az mar minden hataron tulmegy de felek megbeszelni a problemakat me nem akarom potyara jartatni a szam aze h az exee elhagy.Szerintetek kit valasszak?

Legjobb válasz: azt, amelyik be tudja állítani a géped, hogy ékezetes betûket is írjon. egyébként, pedig a harmadik felé hajlok

azt, amelyik be tudja állítani a géped, hogy ékezetes betûket is írjon. egyébként, pedig a harmadik felé hajlok
Szerintem ne gondolkozz sokat a döntésen, hiszen látszik hogy nem vagy szerelmes... Ha az lennél, akkor az egy fiú felé lenne és nem lenne kérdés hogy õ kell neked... De mivel csak "közelebb áll" egyik a másiknál, ezért tök mindegy melyiket választod. Egyikbe se vagy szerelmes, egyik se lesz komoly kapcsolat valószínûleg...Majd kinövöd ezeket a problémákat :)

Mi tehetnék ebben a helyzetben? Az én helyzetem úgy néz ki, hogy van egy barátnõm, akivel lassan 2.5 éve vagyunk 1ütt.1 éve romlott a helyzet, és mára már nem is fekszünk le egymással.

Durván mondva 1 évig tökéletesen mûködöt közöttünk a sex (orgazmus, hosszan tartott, mindent kipróbltunk és eszméletlenül élveztük), és egy kis idõ után egyre kevsébé voltunk 1ütt úgy, egyre több probléma halmozódott fel közöttünk.Azt tudnotok kell hogy barátnõm, külföldre jár egyetemre és hetente csak 7végén tudunk találkozni, ezt azért említettem meg mert kapcsolódik az egyik legnagyobb problémánkhoz. Arról lenne szó, hogy volt rá példa, hogy nem találkoztam vele 2 hétig, vagy 4-5 napig és megkívántam a sexet, ezért a pornófilmhez fordultam, és mikor ez kitudódott ebbõl hatalmas cikrusz alakult ki, és akkor megígértem h többet ilyen nem lesz, sajnos ez azóta így megy tovább, volt hogy sokáig nem néztem, de egy idõ után megtört a jég a sok sexmentes idõszak miatt, és a hosszabb távollét miatt. Ma már az a szituáció, hogy barátnõm undorodik a szextõl és úgy érzi nincs szüksége ra. Teljesen ellentétei vagyunk egymásnak, õ egy nagyon ambiciózus személy, én pedig annak a hive vagyok h lassan de férifasan. Es minden ellentét ellenére nagyon szeretjük egymást, ebben biztos vagyok. Azt vettem észre, hogy barátnõm mizantrópiában szenved, nem tudja elviselni azokat az embereket (ezek közá tartoznak az agyonsminkelt lányok, pornószínésznõk) akik a külsõségekkel és az anyagiakkal foglalkoznak, undorodik tõlük, és sajnos nekem elõtte majdnem csak ilyen lányokkal volt dolgom, de benne megtaláltam az igazit. Példának mondom, sétálunk az utcác és ha véletlenül ránézek egy lányra akire illik az elõzõekben említettek akkor letámad h miert néztem meg õt, meg h õ mindig is tudta h nekem az ilyen lányok tetszenek, és hogy õ nekem nem is tetszik annyira mint azok a fajta lányok ( vagy mint pl a pornóban optikailag agyontuningolt nõk).21 éves a barátnõm, én 24 vagyok, és nem hinném azt még a legdurvább rémalmomban sem, hogy ilyenkor már a sexet hanyagolni kellene. Nem tudom mitévõ legyek, már esküszöm bármit megtennék, csak az a probléma hogy azt látom az egészbõl h lehet mindent megteszek fél év-év idõtartamban és a végén nagy rá az esély hogy semmi értelme nem lesz, mert egyszerûen ez ami most van nem hasonlít arra ami régen volt, úgy értem sose lesz még hasonló sem az egész ahhoz ami régen volt a sok probléma és csalódás végett amit okoztam neki. (Soha nem csaltam meg, nem tudnék vele ilyet tenni annyira szeretem h leírni nem tudom szavakkal), a hazudozások által átélt csalódásokról beszélek. Örülnék ha valaki tudna valamilyen hasznos tanácsot adni, hogy mit tehetnék mert kezdem elveszíteni magam, es egyre jobban tönkremegyek egészségügyileg mint psychologiailag is. Minden vágyam, hogy visszacsináljam csak HASONLÓRA a kapcsolatunkat mint amilyen régebben volt, de abban biztos vagyok, hogy ezt a végteenségig nem fogom birni.

Legjobb válasz: A helyzet az, hogy nem kellett volna annyit szexelni. A barátnõd szemmel láthatóan kiégett, és kiábrándult, neked is ehhez kéne alkalmazkodnod, nem pedig a saját szexmániádat kielégítened. Ha errõl nem tudsz lemondani, akkor róla kell lemondanod!

A helyzet az, hogy nem kellett volna annyit szexelni. A barátnõd szemmel láthatóan kiégett, és kiábrándult, neked is ehhez kéne alkalmazkodnod, nem pedig a saját szexmániádat kielégítened. Ha errõl nem tudsz lemondani, akkor róla kell lemondanod!
Hagyd ott, sajnos pont ebben a szituban voltam, utólag semmi értelme fenntartani egy kapcsolatot ha nem tökéletes és jól müködik. Az én esetem 1, 5 évig nagyon jól megvoltunk, utána elõjöttek a gondok és 1, 5 évig csak ugy együtt voltunk, nagyon kár volt.. És nem lett jobb, ha idõben elválunk barátként tudtam volna rá gondolni...de igy sokkal több negativum jut eszembe az egészrõl mint pozitivum.
Szerintem ez egy kidobnivaló p uncika, aki nem fogja fel hogy vannak igényei egy férfi embernek. Csak hátráltat, nem fejlõdsz egy ilyen kapcsolatban lelkileg, és a nõ értelmi szintje is megkérdõjelezendõ ha meg merészel sértõdni azon hogy pornót nézel. minél elõbb végezz vele! (mmint ne öld meg, csak szakíts :D)
"Ma már az a szituáció, hogy barátnõm undorodik a szextõl és úgy érzi nincs szüksége ra." Akkor ez azt jelenti, nem tudsz neki örömet nyújtani az ágyban. Mennyit beszélgettetek errõl? Mit mondott, miért nem akar szexelni?
A kérdezõ nem szexmániás, hanem egy egészséges fiatal. Mindenképpen beszélj errõl a lánnyal. Mondd el neki, hogy ez sajnos nem mehet így tovább. A távkapcsolat nem akadálya a dolognak, sõt, ha az ember már 1-2 hete nem látta a párját az a normális, h egymásnak esnek találkozáskor, nem? 3, 5 éve élek távkapcsiban. A leírtak alapján a barátnõd külsõ segítségre szorul, értem ez alatt a szakembert, pszichológust elsõsorban.
A kérdező hozzászólása: Én is erre gondoltam, psychológusra lenne szüksége, mert ahogy elítettem a mizantrópiának is hatalmas köze van ehhez... Az pedig hogy nem tudok neki örömet szerezni azt 100% biztosra tudom állitani hogy butaság :)
Irtam már, hogy kb. nálunk is ugyanez a helyzet, a lényeg hogy semmibe ne legyél biztos, pl. konkrétan leirva én vonultam ki a szexuális életbõl, mert elkezdtem undorodni a sráctól, persze ilyet nem mondanék neki, meg tutti velem van a baj, kezdõdött hogy büdösnek éreztem, a fogait sárgának láttam stb. tehát abszolut nem jött be../de nem büdös, meg ápolt/ csak bennem váltott ki ilyet, de még 1, 5 évig együtt maradtunk, mivel azért rendes, meg helyes, meg tudunk beszélni, meg minden okéé. csak...Ezért is irtam, hogy ha nem müködik valami jobb ha odébállunk még idõben, és ha õszinték lennénk annyira megaláznánk a másikat, holott lehet nem õ a hibás, csak egyszerüen nem müködik a kapcsolatban a kémia. De ezt ne vedd magadra amit leirtam, lehet nálatok egész más a gond, csak nem tudja az ember annyira biztosra hogy mi is az oka..lehet egész más mint amire gondol.. Másik eset, barátnõm koleszba került a barátja otthon maradt, lényeg romlott a kapcsolatuk, a barátnõm leadja a szûz rendes lányt, de nekem elmondta van neki ott másik, csakmég gondolkozik, hogy is legyen tovább.. tehát ezer egy oka lehet..
Ha ilyen pontra értetek 1 év után az minden csak nem egészséges. Viszont ezt folytatni a végtelenségig nem érdemes mert csak téged vág padlóra. Kíméld meg magad a hosszútávú szenvedéstõl, hidd el jobban jársz. Elhiszem, hogy szereted és vannak terveid vele, de erre az ingatag dologra nem szabad tervezni mert a vége totális összeomlás lesz, ezt tapasztalatból mondom. Olyan nõ kegyeit keresni és megfelelni az igényeinek plusz még mindenfélét hozzád vág csak mert félre néztél egy csajra... szerintem nem éri meg. A megfelelési kényszerbe ne menekülj miatta. Beszélj a barátnõddel, hogy mi az ábra. Tisztelet a kivételnek de sok csaj, aki egyetemre kerül, mindegy hogy hazai pályán, vagy külföldön, egy idõ után az értékrendjük elég csúnyán megtud változni. Nem állítom, hogy ez lehet a baj de ez sem kizárt. Sokan mondják hogy a jó kapcsolat sava-borsa szex amiben van azért valami de nyilván nem jó ha csak ebbõl áll. 24 évesen nem kell papnak vonulnod miatta. Mindenképp üljetek le megbeszélni a dolgokat a szakemberhez fordulás jó ötlet szerintem is. Sok szerencsét! 7#-es a barátnõd biztos büszke magára amiért ilyen szûzies életet él... Aki meg várja otthon le van szarva...csodálatos. Nem mintha ez nem lenne kb. szokványos dolog. Manapság már az a szokatlan ha egy pár bírja a távkapcsolatot minden megcsalás nélkül. Szerintem õ is mondja a meg a barátjának, fejezzék be. A Csúfos lebukás rosszabb mint az õszinteség.
Nem szívesen látjuk be, de a helyzet az, hogy az ember állandóan változik. Ha távkapcsolatban teszi ezt, nagyon kevés az esélye, hogy a partenrével ugyanazon irányban változzanak. Óhatatlanul is eltávolodnak egymástól, és a szakadék egyre csak mélyül...

Van egy Kingston 8GB-os pendrive-om és ha elkezdek másolni rá valamit akkor az irási sebesség 11mb/másodperc ez percenként megy le és igy 11-->9>6>3.5>3.4>3.3>3.2 és it már lassan megy le de nem áll meg hogyan lehet ne orvosolni?

A pendrive-ot most vettem egy hete neve Kingston DataTraveler 2.0 USB Device

Legjobb válasz: Mennyi a hivatalos olvasási/írási sebessége? Azt kell megnézni, és ha nem tudja teljesíteni akkor küld vissza garanciába.

Mennyi a hivatalos olvasási/írási sebessége? Azt kell megnézni, és ha nem tudja teljesíteni akkor küld vissza garanciába.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!