Találatok a következő kifejezésre: Van egy akivel kb 1 (77 db)

Van egy srác, kb. 1 évvel idősebb nálam, elkértem az msn-címét (Ismerősök miatt játszottuk együtt főleg a koripályán, de nem ismerem egyáltalán.)Azt kérdezte, nekem kell-e? Mondom igen, erre ő közli, hogy akkor sem.Elég nagy égés. Most mit csináljak?

Ez tudom, hogy azt jelenti hogy egyáltalán nem tetszek neki, viszont mindig ugyanabban az id?pontban járunk korizni, és én most nemtom hogy menjek-e el a jöv? héten ugyanakkor. Mert ha nem megyek, akkor gondolni fogja hogy még mindig sokat számítok neki, ha elmegyek, akkor viszont iszonyat ciki lesz. Szerintetek mit csináljak???? (Bunkó megjegyzéseket nem kérek.)

Legjobb válasz: Szerintem nyugodtan menjél el, ne hogy már azt higgye ö miatta nem mész !! Legyen büszkeséged ! Van ott a koripályán még több jo srác aki tetszhet neked nem ? :D Sok sikert!

Szerintem nyugodtan menjél el, ne hogy már azt higgye ö miatta nem mész !! Legyen büszkeséged ! Van ott a koripályán még több jo srác aki tetszhet neked nem ? :D Sok sikert!
Elözö vok, ja és azt hozzáteszem akkor ha elmész és látja hogy nem maradsz otthon miatta, lehet öt fogja majd bántani a dolog, lehet még össze is jösztök, kitartás :D
szerintem menj el es meg azert is pasizz be. ilyenek a pasik ne torodj :)
A kérdező hozzászólása: * Sokat számít nekem, bocsi :D
Naná, hogy menj el! Miatta ne maradj otthon, mert akkor az nagyon egyértelmû, hogy sokat jelent Neked. Sztem cikibb ha otthon maradsz, mintha elmész. MENJ CSAK ÉS NE FOGLALKOZZ VELE!!! :)
A kérdező hozzászólása: De annyira gáz lesz... :S :S

Ha egy ingatlanban kb 1/8-ad részem van, én nem lakom ott és az ott lakó másik tulajdonos (akinek nagyobb része van az ingatlanból kb 3/8-ad) közüzemi tartozásokat halmoz fel, akkor azt az én részemre is ráterhelhetik ha a mérők az ő nevén vannak?

Még csak nem is vagyok/voltam oda bejelentve.

Legjobb válasz: Jelen esetben két dolgot külön kell választani. A közmûszolgáltató a szerzõdõ féllel áll jogviszonyban, az esetleges tartozást elsõ körben rajta próbálja behajtani különféle módon (fizetés letiltás, foglalás stb). Amennyiben ez nem sikerül, akkor a tartozást kamatokkal és végrehajtási költséggel együtt a szerzõdõ fél tulajdonában álló ingatlanra terhelik (Bírósági eljárás), ami nem azt jelenti, hogy Te is automatikusan adóstárssá válsz, csak annyit, hogy eladás esetén az õ vételár részébõl a végrehajtó levonja a fenti összeget. Természetesen egy ilyen tulajdoni lappal rendelkezõ ingatlan nehezebben értékesíthetõ.

Jelen esetben két dolgot külön kell választani. A közmûszolgáltató a szerzõdõ féllel áll jogviszonyban, az esetleges tartozást elsõ körben rajta próbálja behajtani különféle módon (fizetés letiltás, foglalás stb). Amennyiben ez nem sikerül, akkor a tartozást kamatokkal és végrehajtási költséggel együtt a szerzõdõ fél tulajdonában álló ingatlanra terhelik (Bírósági eljárás), ami nem azt jelenti, hogy Te is automatikusan adóstárssá válsz, csak annyit, hogy eladás esetén az õ vételár részébõl a végrehajtó levonja a fenti összeget. Természetesen egy ilyen tulajdoni lappal rendelkezõ ingatlan nehezebben értékesíthetõ.
Az 1-essel teljesen egyetértek. annyit tennék még hozzá, hogy neked azért lehet károd, mert ha végrehajtó az ingatlant eladja, azt csak nyomott áron tudja megtenni. Így a te 1/8-adod forintban kifejezve nem annyit fog érni, mint tartozásmentesen.

Egy kis HELP kéne (főleg csajoktól). Mit lehet írni az exnek, akivel kb 1, 5 éve elég csúnyán összevesztünk? (Igen tudom, leginkább semmit, de mégis hátha van valami ötlet)

Elég féltékeny típus voltam és talán nem mutattam ki mindig megfelelően, hogy szerettem. Hülye voltam...de most nem is ez a lényeg...csak beszélgetni szeretnék vele újból...

Legjobb válasz: "Szia. Rég beszéltünk, és a napokban eszembe jutottál. Mesélj mi újság! :)" "Szia. Tudom régen nagyon csúnyán ért véget, de a napokban eszembe jutottál. Nincs kedved beszélgetni egyet és összefutni valamikor? Érdekel mi történt veled az elmúlt 1,5 évben!"

"Szia. Rég beszéltünk, és a napokban eszembe jutottál. Mesélj mi újság! :) " "Szia. Tudom régen nagyon csúnyán ért véget, de a napokban eszembe jutottál. Nincs kedved beszélgetni egyet és összefutni valamikor? Érdekel mi történt veled az elmúlt 1, 5 évben!"
Szia, nagyon sajnàlom, hogy olyan csùnyàn ért véget a kapcsolatom. Azota is àllandoan azon agyalok, miért is történt mindaz, ami történt. Szeretnék veled talàlkozni és beszélni veled -immàr higgadt fejjel- mert nem tudok szabadulni a gondolattol. Ha te is igy érzel, beszélgethetnénk.....


Van egy lány akivel kb 1 honapja "járunk " és nem nagyon talákozunk Nem szeret?

én szeretnék vele találkozni de mindig van valami"kifigás"amiért nem találkozhatunk csak heti egy két alkalomal nekem ez kevés többet szeretnék vele lenni . lehet h nemszeret csak nemekar megbántani és azért nem mondja h hagyuk vagy szakitsunk?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem ez így jó, ahogy van. Mondhatja a barátainak, hogy van pasija. De csak azért van veled, hogy tudjon dicsekedni, hogy nincs egyedül. Mond meg neki, hogy talizni akarsz vele, ha kifogást keres megint, akkor ne várj rá.

Lehet, hogy nem ez így jó, ahogy van. Mondhatja a barátainak, hogy van pasija. De csak azért van veled, hogy tudjon dicsekedni, hogy nincs egyedül. Mond meg neki, hogy talizni akarsz vele, ha kifogást keres megint, akkor ne várj rá.
A kérdező hozzászólása: hát igen csak nem nagyon találok normáis csajt szal sztem még probálkozok nála egy ideig
Csak azért ne legyél vele, hogy legyen valakid! Ha nem õ, akkor majd lesz más... Amúgy egy ideig én is azt hittem, hogy a barátom csak kifogásokat keres, mikor egyetemen szorgalmi idõszakban tanulásra hivatkozott állandóan. Aztán rájöttem, hogy tényleg tanult, nem csak tétlenkedett...

Ha egy idegen fiú akivel kb.1 perce ismerjük egymást megkérdezi van e barátom. Lehet, hogy tetszem neki?

Legjobb válasz: Ezeket a kérdéseket ugratásnak írjátok ki, vagy ennyire szimpla a mai tanulóifjúság. Két eset lehetséges. 1. Tetszel neki 2. Nem tetszel neki.

Ezeket a kérdéseket ugratásnak írjátok ki, vagy ennyire szimpla a mai tanulóifjúság. Két eset lehetséges. 1. Tetszel neki 2. Nem tetszel neki.
Szerintem igen.
Ez a kérdés most poén? :DD Amúgy valószínû, hogy tetszel neki, vagy csak kíváncsiság.:)
VAGY lehet ismer valakit aki szívesen járna veled! xD :)

Van egy lány kb együtt csinálunk mindent csak nem merem elhivni randira vagy ilyesmire mert 1 évvel kb idősebb nállam szerintetek mint tegyek várjam meg hogy ő hivjon, vagy én mondjam neki hogy járnék vele, és akkor mit?

Legjobb válasz: Nálam 2 évvel fiatalabb a barátom. De ez annak köszönhetõ, hogy õ el mert hívni randira, mert ha nem hívott volna, biztos nem tudtam volna meg, hogy tetszem neki. Remélem érted a célzást.

Nálam 2 évvel fiatalabb a barátom. De ez annak köszönhetõ, hogy õ el mert hívni randira, mert ha nem hívott volna, biztos nem tudtam volna meg, hogy tetszem neki. Remélem érted a célzást.
Azt semmiképp se várd, hogy õ hívjon! Ez maradjon meg a férfiaknak :-) Nem baj, ha idõsebb nálad, attól még tetszhetsz neki! Próbáld meg nyugodtan, megéri!
Baratnom 2.5 evvel idosebb, peksegben dolgozott ahova reggeliert jartam, par honapnyi "ismeretseg" utan elhivtam h kimozdulhatnank valahova egyutt, 3-ik "randin" osszejottunk es jol elvagyunk mar egy eve.Igen szerintem te kezdemenyezd, valami ilyesmi hogy : "figyu eleg sokat logunk egyutt mostansag, nemtom veled mi a palya, de en ugyerzem reszemrol tobb ez mar mint baratsag, nemtom neked mi a velemenyed rolam e teren, de mivolna ha megprobalnank?" ez igy diohejban...de azert ne szoszerint ezt mond ;)
A kérdező hozzászólása: Ok. kösz :D
Igen, mondd meg neki, hogy megváltoztak az érzéseid. Szerintem két kézzel kapkodna utána :D
d*
Persze, hogy van. Egyébként ez teljesen természetes. Jól meg kell ismerni az embert, hogy beleszeress. Legalábbis nálam így van.^^ 17/L

Ha van egy macskám, aki kb.1-2 éves és nagyon vad, nem engedi hogy a kertben megsimogassam, mit csináljak vele, hogy szelídebb legyen? Van valami tippetek?

Legjobb válasz: Esetleg ha kajalas kozben simogatod vagy a kezedbol eteted es ugy simogatod? Elobb- utobb megszokja es mar kaja nelkul is engedni fogja. De nagyban fugg szerintem a cica egyenisegetol is. Volt anyukameknal egy testverpar cica, ott szulettek. Kezdettol kezhez voltak szokatva, egyikuk szelid, a masik pedig nagyon tartozkodo pedig ugyanolyan szeretettel volt veluk bamva. Az a cica sosem szelidult meg igazan, kicsikent is vadabb volt.csak azt engedte neha hogy megsimogassuk.

Esetleg ha kajalas kozben simogatod vagy a kezedbol eteted es ugy simogatod? Elobb- utobb megszokja es mar kaja nelkul is engedni fogja. De nagyban fugg szerintem a cica egyenisegetol is. Volt anyukameknal egy testverpar cica, ott szulettek. Kezdettol kezhez voltak szokatva, egyikuk szelid, a masik pedig nagyon tartozkodo pedig ugyanolyan szeretettel volt veluk bamva. Az a cica sosem szelidult meg igazan, kicsikent is vadabb volt.csak azt engedte neha hogy megsimogassuk.
*banva bocsi, ... elso voltam
A kérdező hozzászólása: Köszi ezt még nem próbáltam...Lehet hogy most már sikerülni fog megszelidíteni :) )

Van egy srác, akibe kb 1 éve szerelmes vagyok (Nagyon! ), de egyszer már jártunk és tudja (szerintem) hogy még mindig tetszik nekem. Ezt Nagyon elszúrtam, mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem vald be neki hogy szerelmes vagy belé.Ha már egyszer jártatok szerintem van esélyed :)

Szerintem vald be neki hogy szerelmes vagy belé.Ha már egyszer jártatok szerintem van esélyed :)
A kérdező hozzászólása: Köszi...de már azt hiszem tudja, Karácsonykor még csokit is vittem Neki. Teljesen magam alatt vagyok, hiànyoznak a "régi szép idök" (kb. 8hónapot jártunk.)
jó neked én egy hétnél tovább senkivel sem jártam.De szerintem ha elmondod neki hogy szerelmes vagy belé akkor összejöhettek ha már egyszer jártatok :) SOK SZERENCSÉT !
na mivan?
A kérdező hozzászólása: Semmi, szinte rám sem néz :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!