Találatok a következő kifejezésre: Van egy akivel kb (551 db)

Ha te is azt mondod rá, hogy f*s, akkor miért nem cseréled le?
Mondd meg apucinak nem ilyen [email protected] vegyen legközelebb. :) Amúgy csere.
A kérdező hozzászólása: Nem lehetne valahogy ki pucolni a lezert?

Van egy lány kb együtt csinálunk mindent csak nem merem elhivni randira vagy ilyesmire mert 1 évvel kb idősebb nállam szerintetek mint tegyek várjam meg hogy ő hivjon, vagy én mondjam neki hogy járnék vele, és akkor mit?

Legjobb válasz: Nálam 2 évvel fiatalabb a barátom. De ez annak köszönhetõ, hogy õ el mert hívni randira, mert ha nem hívott volna, biztos nem tudtam volna meg, hogy tetszem neki. Remélem érted a célzást.

Nálam 2 évvel fiatalabb a barátom. De ez annak köszönhetõ, hogy õ el mert hívni randira, mert ha nem hívott volna, biztos nem tudtam volna meg, hogy tetszem neki. Remélem érted a célzást.
Azt semmiképp se várd, hogy õ hívjon! Ez maradjon meg a férfiaknak :-) Nem baj, ha idõsebb nálad, attól még tetszhetsz neki! Próbáld meg nyugodtan, megéri!
Baratnom 2.5 evvel idosebb, peksegben dolgozott ahova reggeliert jartam, par honapnyi "ismeretseg" utan elhivtam h kimozdulhatnank valahova egyutt, 3-ik "randin" osszejottunk es jol elvagyunk mar egy eve.Igen szerintem te kezdemenyezd, valami ilyesmi hogy : "figyu eleg sokat logunk egyutt mostansag, nemtom veled mi a palya, de en ugyerzem reszemrol tobb ez mar mint baratsag, nemtom neked mi a velemenyed rolam e teren, de mivolna ha megprobalnank?" ez igy diohejban...de azert ne szoszerint ezt mond ;)
A kérdező hozzászólása: Ok. kösz :D

Van egy barátom kb 15 hónapja de még van valaki messze aki szeret engem? Kit válasszak? Olvasd lent!

Én már az elején is szerettem, a Pesti fiút, még mikor csak 3 hónapja jártunk(az itteni barátommal), és megismertem belé szerettem és aki itt van mellettem ?t is szeretem de jobban vágyódom a Pestihez, de néha bunkó velem, de az itteni barátom meg szeret. De az itteni barátom meg sajnálom mert ha kiderülnek dolgok megszakad a szívem h szenvedni látom:(!!!! Mit tegyek??? Nem tudom elhagyni egyiket sem:(!!!! Kett? egyszerre meg nem lehet. Ha pedig mind kett?vel szakítanák elveszteném egy részem

Legjobb válasz: Szerintem az otthonit. Közelebb van hozzád, nem tapló veled, szeret téged, ismer téged. Úgy vettem ki a szavaidból, hogy a másikkal nem jársz... Vagy egyszerre két srácot szédítesz? :O A pestit hanyagold. Bár a legtisztább az lenne, ha ezek után egyikükkel se bizalmaskodnál... :(

Szerintem az otthonit. Közelebb van hozzád, nem tapló veled, szeret téged, ismer téged. Úgy vettem ki a szavaidból, hogy a másikkal nem jársz... Vagy egyszerre két srácot szédítesz? :O A pestit hanyagold. Bár a legtisztább az lenne, ha ezek után egyikükkel se bizalmaskodnál... :(
Háát, ez eléggé húzós helyzet.:S Viszont fedd figyelembe azt is, hogy ha a pesti srácot választanád, talán nem is tudnál olyan sokat együtt lenni vele... szóval ez egy amolyan távkapcsolat lenne és az sem túl jó.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm :) végre olyan emberekkel is találkozok akik nem csesznek le pedig lekellene! Sajnálom hogy ilyen vagyok nem tehetek róla benne van a véremben:( apum is nagy nõcsábász volt. Sajnos kell nekem hogy több helyrõl jöjjön az az érzés h szeretnek.
Szia Szerintem azt hagyd el amelyikell sajnàlatbol vagy. A màsikat tartsd meg:)
A kérdező hozzászólása: okés köszönöm!!!!! :)

Van egy nálam kb 10 évvel idõsebb fiú aki nagyon tetszik mit tegyek járjak vele vagy felejtsem el? 14/L

Legjobb válasz: Járjál e vele? Remélem az a 24 éves srác épelméjû és normális mert akkor nem fog járni egy 14 évessel. Ergo felejtsd el!

Járjál e vele? Remélem az a 24 éves srác épelméjû és normális mert akkor nem fog járni egy 14 évessel. Ergo felejtsd el!
mázlista a srác :D bár engem is letámadna pár kiscsaj azok olyan cukik és formásak meg fiatal hamvas a bõrük *.* amúgy mielõtt valami barom lepedomacizna, nézzen utána a fogalomnak!
Nekem is volt 15 évesen 25 éves barátom de anyám eltiltott tõle.
szerintem meg a lany 15 fiu 20 is sok
Mit akarsz egy 24 éves férfitõl, takonypóc? :D
#2 Hidegen hagy a fogalom, akkorse vagy normális, írtani kéne a fajtádat!
Ezt most komoly kérdésnek szántad vagy csak szívatod az embert? egyértelmû NEM !
Hat... Ez igy meredek... :D

Ha bemegyek egy OTP bankfiókba akkor ott tudok-e készpénzt befizetni egy Erste-s bankszámlára? S ha igen, kell-e ezért fizetnem? S ha van díj, akkor kb. mennyi 200 Ft-nál?

Legjobb válasz: Erste bankfiókban tudsz befizetni Erste számlára. Az OTP-nél max. az OTP-s számládról utaltathatsz át.

Erste bankfiókban tudsz befizetni Erste számlára. Az OTP-nél max. az OTP-s számládról utaltathatsz át.
Már magyaráztunk neked, hogy NEM. Ámde a postán tudsz ilyet csinálni CSEKKEN
Van olyan, hogy törpestrucc?
Biztos, hogy tyuk?:) Ez valami hormonhatás eredménye. Mit eszik?
A 2 szikü tojás nem egyenlõ a strucctojással. Hiszen a kérdezõ azt irta, hogy akkora nagyok. Kérdezõ kérjél tanácsot állatorvostól.
nekem is van 1 tyúkom, 3napig kotkodál mire megtojik, miután megtojt akkor egy sima tojásnak a duplájánál nagyobbat is megtojik.
A kérdező hozzászólása: Most hallottam szomszédomtól évtizedek óta foglalkozik tyúkokkal azt mondta nem lehet vele semmit csinálni neki is van/volt ilyen egy fél évet még kibír utána tönkremegy az állat!(megválaszoltam a saját kérdésem :) )
:) :) :) nem ismerem a tyukok szokásait, de jól elszórakoztam. Tényleg nem hallottam még ilyet.:)
A kérdező hozzászólása: lehet hogy neked vicces de majd akkor is nevess nagyokat mikor a boltban a pultnál 500 ft-ot fizetsz 10 db. tojásért!jó szórakozást! :)
Én nem nevetek, valószínûleg tényleg megfizethetetlen drága lesz a tojás...Segítenétek?Milyen ólat lehet beszerezni, hol lehet venni, amiben nem fáznak a tyúkok?
Szerintem a legjobb, ha építesz egyet. Nem nagy költség. Néhány deszka meg osb lap. Nagyon nem fázósak, minél kevesebb szél érje õket, és persze száraz legyen a helyük. Persze minél jobb, melegebb helyük van, annál több tojást fognak tojni...
A kérdező hozzászólása: szerinted mit csináljak vele?külön helyen is elpusztul?
Ezek a tojások két szíkûek. az a baj velük hogy könnyen kiszakadhat a tyúk tojókája amikor tojik, és elvérezhet. Ha a tyúkok megsejtik hogy vérzik, a belét is széthúzgálják. Jártam már így. amugy annyit jelent a kétszíkû tojás, hogy két sárgája van
A kérdező hozzászólása: Megpróbálom!köszi!
Az én tyúkjaim közül is tojik egy vagy kettõ olyan nagyokat, hogy be sem tudom csukni a tojástartót. Mindegyikben két sárgája volt. Ezek még fiatalok, szóval no problem nálam, öregeknél láttam, hogy "kifordult a segge"... Talán anyós visszanyomta neki, nem emlékszek. Én ha ilyen van, akkor levágom. De szerintem ne csak kukoricát adj nekik, hanem szotyit meg búzát is, plusz visszadarálom a héjakat. Talán próbáld meg, hogy adsz nekik tojótápot, hátha nem növeszti meg akkorára, hanem többször kisebbeket potyogtat.
:) :) :)
A kérdező hozzászólása: ez tyúúúk!
A kérdező hozzászólása: oké!csak félek hogy lesz valami baja
Mindenesetre nagyon furcsa, most nem azért, de láttad már a szemeiddel, hogy ezt a tojást ez a tyuk tojja? Ezt most komolyan kérdezem.A kukoricától nem hiszem, hogy valami változás történne. Egyébként ha igy van, mutasd meg az állatorvosnak, sõt még csodájára is járhatnak.
A kérdező hozzászólása: biztos az!a többinek semmi baja!kukoricát darálok nekik
Köszi szépen!

Ujjbegyembe van egy csomó, kb. akkor mint egy babszem. Mi lehet ez? Nem fáj meg semmi, de "mozog" benne.2 éve van meg.

Legjobb válasz: A babszem az nem kicsi! 2 év alatt igazán elmehettél volna vele orvoshoz, de most komolyan! Légyszi menj el!

A babszem az nem kicsi! 2 év alatt igazán elmehettél volna vele orvoshoz, de most komolyan! Légyszi menj el!
A kérdező hozzászólása: De mégis hova? Melyik területre kérjek beutalót?
Bõrgyógyászhoz menj sztem. Lehet szemölcs, zsírmirigy, ki tudja mi.
Kezdetnek a háziorvoshoz, õ meg majd beutal oda ahova kell.
Lehet, hogy valami féreg rakott beléd petét. Tudod: " A bolygó neve: halál"

Nem várom Ápr.30-ára. Mensi elött egy héttel már szoktam szédülni, hányingerem szokott lenni. Most semmi jel nem mutatkozik csak fáj sokszor az alhasam. Lehet baba a dologban? Van még aki kb. arra nem várja amire én? Vannak jelei?

Legjobb válasz: Nekem minden ugyanúgy volt, mint mensi elõtt! Még sem jött meg. Szerintem holnap, vagy holnapután reggel ellõhetsz egy tesztet, ha türelmetlenebb típus vagy. Én az voltam!:) Mondjuk nekem mensi elõtt 4 nappal már délután pozi lett!

Igen mi már email-ben is "beszélgatünk".Amúgy kivel mi van?Moncsi
Én is bejelentkezem. Még nem jött meg, a barnázás egyenlõre abbamaradt, viszont a tegnap reggeli teszt full negatív volt. Egyenlõre várok. Nagyon nem reménykedem. Ha esetleg nem jönne meg, hét vége felé megint tesztelek egyet. Á.
Ja és újra elfelejtettem, Vercsi voltam!
Jó reggelt! Negatív lett a teszt. Errõl ennyit. Júliusban irány a meddõségi központ. Moncsi követlek!! Még mindig megy a drukk! Azért még jelentkezz, hogy mi újság, ha gondolod, írj privibe! Sziasztok!
Bocs, Vercsi voltam :) Akkor drukkolok... Nekem a mellem még fáj, de bõ vizes folyásom volt és most mintha egy kis vérfolt lett volna a wc-papíron...úgyhogy szerintem nekem is sztornó ez a hónap...de még van remény amíg meg nem jön...
Köszi!Igen bizunk benne.Remélem hamar túl leszek a vizsgálaton, holnap kérek idõpontot.Remélem olyan hamar kapok, hogy nem lesz idõm megijedni :-) nevet?!Légyszi?!Moncsi
Én is a reggeli tesztelést ajánlom! Én is holnap reggel tesztelek! Írd meg mindenképp az eredményt! Moncsi, neked meg drukkolok a jó eredményhez, utána meg a sikeres inszemhez!!
Kimaradt mensi után szinte mindegy, de azért a reggeli jobb lenne. Mi nekünk meg úgy néz ki hogy inszemünk lesz.Tökéletesek lettek lettek az eredményeim, és így azt mondták próbáljuk meg azt.Bár még kell egy HSG :-( Ha az is jó akkor inszem, ha nem akkor köv. hónapban lombik.De a doki nagyon pozitív-és az még se olyan "mû"!Jó lenne még 1 héten belül túllenni rajta.És akkor lehet hogy csak egy hónap lesz kösztünk csajok :-)!Moncsi
A kérdező hozzászólása: én ma vettem Lily gyorstesztet és azt bármely napszakban meglehet csinálni. Szerintetek ma vagy inkább holnap reggel teszteljek?
A kérdező hozzászólása: Hát még én se teszteltem és még nekem se jött meg:) tünet mgé mindig a mellfájás és néha fáj egy kicsit a hasam..
Sziasztok! Ma reggel nem mertem tesztelni. Azt vártam, hogy reggelre megjön - de láss csodát, semmi!!! Elmúltak a mindjárt megjön érzések, feszül a mellem és rosszul lettem a reggeli kávétól. Remélem, mindezeket nem csak beképzelem! Ki hogy van ma reggel? Jelek, tünetek, tesztek? V.
Köszi Moncsi! Én még nagyon nem merek örülni, hisz bármikor megjöhet még...Holnap, holnapután jelentkezem, mi lett a teszt eredménye vagy hogy megjött-e.Sziasztok!
Igen jó!A V-rõl lemaradtam bocsi. :-)Nagyon örülök, hogy a tiéd az egyik pozitív.Halk Gratula remélem minden rendben lesz veletek, jó egészséget!Moncsi
Szerintem mindenképp jó jel. Én legalábbis mensi elõtt száraz vagyok általában. Á.
A kérdező hozzászólása: fehérfolyásom van ..szerintetek ez jó jel vagy sem?
Én is elfelejtettem odaírni, én pedig Ági voltam.
Én szorítok nektek továbbra is! Viszont nekem úgy tûnik, ez a hónap mégsem jött be :( Még nem jött ugyan meg a mensim, de már észlelek jeleket, hogy meg fog. Ráadásul ma reggel csináltam egy LH tesztet, és nagyon halovány csíkocska van csak rajta, pedig erõsnek kéne lennie. Szóval marad a remény, hogy majd a köv. hónapban. :( Ha teszteltek, írjátok meg légyszi az eredményt! Szorítok!
Ja, mindig elfelejtem odaírni, Vercsi voltam :)
A kérdező hozzászólása: Nekem is negatív lett a teszt de még mindig nem jött meg :S:( Kérdezõ voltam.
Hát akkor most mindenki várakozó állásponton? Nekem még mindig nem akar megjönni...nem értem ezt az egészet
És megint csak Vercsi voltam :)
Na megint visszaolvastam, és én vagyok a hülye... :) A privi írásra gondoltatok, ugye? Á.
Jól van, bocs hogy összekevertem a neveket :) Mentségemre legyen szólva, hogy nagyon sokat írtatok, és a telefonról neteztem. Akkor ki is az, akinek most úgy tûnik, sikerült?
Én szedem a Zafírt, én interneten vettem egy csajtól, aki közben babás lett és már nem kellett neki...így jutottam hozzá, de tudom, hogy már forgalomban nem lehet kapni... Vercsi
Nem Zafir, hanem Premens nevû-Mi sikerült nekem?én nem vagyok terhes, nekem lesz szerdán HSG-m!Meddõségibe járunk !Moncsi
Moncsi, és neked sikerült most, ugye? Ma vettem E vitamint, mindketten szedni fogjuk a párommal. Ártani nem árt, és majd a köv. ciklusban, ha kell, kipróbálom én is valamelyik barátcserjét. A Zafírt hol vetted, nem vonták be? Á.
Én is szedtem aztán az új dobozt már meg sem kezdtem, mert terhesség alatt nem szedhetõ.Olvasd csak el!Én Premens tabletta formájában szedtem, de aztán le is tettem róla!Moncsi
Ági, Zafír barátcserjét szedek...hát, én is sok mindent olvastam róla, de úgy gondoltam, egy próbát megér. Egyébként a cickafark és palástfû tea nekem sem jött be, nagyon megkavarta a ciklusomat. Remélem a barátcserjével nem járok így... Vercsi
Látjátok én mondtam!!!Egy két kimaradt név és már el is vesztik az emberek a fonalat. :-)Igen a privi üzenetre írtam hogy sikerült megírni.Azóta kaptam is úgyhogy Vercsi is ügyes volt :-) Amúgy nekem Szerdán lesz a HSG-m és pénteken már megyek is vissza a meddõségibe az eredményemmel. :-) Remélem minden okés lesz és talán babázhatok végre.Nagyon szeretném, alig várom!!!!!!
És megint elfelejtettem a végére írni, Ági voltam.
Vercsi, milyen barátcserjét szedsz? Én is gondolkoztam rajta, de olvastam jót is, rosszat is. Nekem a palástfû tea is csak bekavart, ezért nem nagyon merem elkezdeni, nehogy még tovább rontsa a helyzetet. A Premens is barátcserjét tartalmaz egyébként. Én is szedem a gravidát, folsavat, meg az E vitaminon gondolkozom még...
most gondolkozom.. Moncsi te írtad hogy sikerült ugye? A privire levélre gondoltál?
sziasztok kinek sikerült?? gratulálok!!!!! nekem is új kör, 1 órája jött meg...ebben a hónapban a szokásos 25 helyett 28 napra...én most szedem tovább a terhességi vitamint, szelént és most állok neki a barátcserjének. én a premenst nem ismerem... V.
De jó neked, gratula! És ez már biztos? Ma teszteltél? És ki is vagy? :) Kérdezõ, neked is szorítok! Nekem új kör kezdõdött, tegnap este megjött. Végre vége a várakozásnak, legalább ennek lehet örülni :) Egyre hosszabbak a ciklusaim valamiért, szerintetek el merjem kezdeni szedni a Premenst? Á.
A kérdező hozzászólása: Nekem se jött meg még :S:S Kérdezõ voltam.
Azt hiszem nekem sikerült :-)
Sziasztok! Ki hogy van? Én még mindig várakozok Piroskára...:( Moncsi, nem tudok Privit írni, csak saját magamnak :) érdekes ez a megoldás...neked engedi?
Majd privibe is írok, de te is írj ha gondolod.Ma kértem idõpontot jövõ hét szerdán lesz a HSG-m.Nem is tudom örüljek-e vagy se.Most már parázok kicsit.Nektek egy óriási vödör .... :-) Kitartás!Moncsi
Szia! Eddig nálam sincs változás. Melleim továbbra is fájnak, pedig az mensi elõtt el szokott múlni. Még reménykedem! Neked is megy a drukk! Jó lenne 1-2 nap múlva pozitívat tesztelnénk!
A kérdező hozzászólása: Nekem eddig még semmi jele a mensimnek :) ennek kicsit örülök de még tesztet nem csináltam
Én lennék az egyik halovány csíkocska :) Vercsi=V
Tegnapi 20:17es, bocsi hogy így, de sajnos senki nem ír nevet.Voltatok már dokinál, nektek mit mondanak?!Nekünk az elsõ év után annyit mondtak, hogy vannak cisztáim.-elkezdtem a Meforal kúrát ami meghozta a "gyümölcsét" hála Istennek már semmit nem látni.Még a meddõségiben a doki is azt mondta hogy nagyon szép minden belül.Remélem a hormonok is jók lesznek!Eddig úgy néz ki hogy apa van egy kicsit "leengedve" bár azt mondják ha extra jó idõben jó állapotban még spontán is sikerülhetne....Hát majd meglátjuk.Neked és mindenkinek Pozi tesztet és boldog, egészséges babavárást kívánok!Moncsi
tegnapi 20:17es vagyok. Drukkolok nagyon lányok! Nekem semmi tünetem...tegnap fájt a hasam, szurkált, de azóta semmi. Mensinek semmi elõjele, de egyszerûen már nem merek reménykedni, úgyhogy csak várok... Lehet, holnap reggel megmérem a hõmet, hogy tudjam, hogy állok. Ha nincs 36, 9 vagy a felett, akkor tutira nincs baba...már az eddig hõmérõs tapasztalataim alapján
A kérdező hozzászólása: Szombatra meg vasárnapra nem várom mert mostanában 31.napra jön meg..Nekem már 1 hete fájdogál a hasam pedig mensi elött nem szokott és ez a fura nekem:( Csak az szomorít el hogy sokan azt mondják h 14. nap körül van peteérés az akciónk meg 9én történt...de másnap nagyon görcsöltem:S
tegnapelõtt 17:38 vagyok. Reméljük nem a mensi jele. Neked elvileg holnap kéne megjönni. Reggel nem akarsz egyet tesztelni? :) Nekem is fájdogál a hasam, most egyenlõre arra várok, elkezdek-e barnázni (nagyon remélem nem!). Ha vasárnapig semmi, lehet hogy tesztelek egyet hétfõn... Ááááááá, nagyon lassan megy az idõ :(
A kérdező hozzászólása: Minden nap fáj egy kicsit a hasam...Szerintetek ez jo jel??vagy a mensi jele??
Igen, én csak a nemvárt után vagyok hajlandó tesztelni. Túl sok negatív tesztet láttam már. A mellem egyébként nekem is fáj, de nem annyira, mint szokott és ma este nekiállt fájni a hasam is..szúrkál vagy hogy írjam le. Nem görcs...és most már érzem a derekamat is. Biztos meg fog jönni...:( Egyébként mi is három éve próbálkozunk már. Utolsó nagyon-nagyon drukkolok Neked, hogy ha most meg is jön, de az orvosok tudjanak segíteni és mielõbb babás legyél!!! Egyébként már lassan én is csak abban tudok bízni, hogy a dokik segítenek
Sziasztok!Én sem várom a következõ pár napban...Ha nem jön meg akkor megkérem 2.-án a dokit hogy néze meg mi a helyzet.De nagyon jó lenne 3 év után pont a meddõségi központban megtudni hogy sikerült. :-) Most mondják meg mi vár ránk(beültetés, inszem..) :-( Jobb lenne az elözõ!Nagyon izgatot vagyok!Szorítok nektek!!!!!!Pozitívat nektek!!!!!!
A kérdező hozzászólása: annyi tünetem van csak hogy kicsit fáj a mellem de nem vészes meg a hasam fájdogál sokat:(
A kérdező hozzászólása: Hát nekem sincs semmi tünetem..és ez idegesitõ ez a várakozás. te csak a nemvárt nap után csinálsz majd tesztet??
tegnapi 16:07-es (és mai 15:01es) vagyok. Hogy vagytok lányok? Hogy bírjátok az "utolsó napokat"? Nekem mindig ez a legrosszabb, ez a várakozás, hogy akkor most sikerült vagy sem...de sajnos úgy érzem, ez a hónap megint nem a mienk :( semmi tünet, semmi jel...
A kérdező hozzászólása: Oké nem fogom.Köszi a tanácsot.
A meleg és forró víz vérbõséget és vetélést okozhat. Gondolj bele, mikor megvan a mensid, a forró víztõl bõvebbé válik a menstruáció. Ha lehet, akkor ne használd!!
A kérdező hozzászólása: Ezt nem tudtam.Miért?
Hát a melegvizes palackkal a legrosszabbat csinálod, ha terhes vagy!
A kérdező hozzászólása: Nekem is a mellem fáj egy nagyon picit meg a hasamat érzem sokszor hogy fáj...este például mindig melegvízes palackot teszek rá és attól jobban érzem magam :$ Ti mikor fogtok tesztelni?? Drukkolok Nektek!:)
Csatlakozhatom? :) Én is május 1-re nem várom. Picit fáj a hasam, de lehet hogy csak bebeszélem már magamnak... Majd meglátjuk. Mindenkinek drukkolok!
szia én május 1re nem várom. semmi tünet a szokásos mellfájdalmon kívül. megy a drukk!!!!
Szia Moncsi! Különbözõ okok miatt - külföldi munkavállalás, stb. - mi még nem jártunk orvosnál, most júliusra tervezzük. Igazából ebbõl a 3 évbõl mi sokat nem éltünk együtt, nem terveztük tudatosan a babát és általában az együttlétek vagy pont mensi után vagy pont elõtte voltak...vhogy a jó idõpontot sose találtuk el. De azért ez már mégiscsak sok idõ, még adtam magunknak és a vitaminoknak pár hónapot, de aztán mi is belevágunk. Nekünk nem olyan egyszerû, mert külföldön élünk... Vercsi
Na, ki hogy érzi magát? Kedves Kérdezõ, mi újság? Nálam semmi. Sûrûbben kell járnom pisilni, azt mondják ez jó jel, de ilyen is elõfordult már és nem volt baba...:( A melleim még fájnak, általában nekem a mensi elõtt 1 nappal szokott elmúlni. hát meglátjuk. remény hal meg utoljára!! V.
Sziasztok!Én azt hiszem megint kiestem a kosárból.De nem vagyok letörve.Nemsokára én is babás leszek!!! :-) Nektek szorítok nagyon!majd jelezzetek!Vercsi nektek is kívánok minden jót.Majd azért feljövök hozzátok, ha ti is jelentkezni fogtok.Remélem mindenki idõvel jó híreket hoz.Moncsi
Vercsi veled mi zu?Moncsi
Gratulálok a halvány csíkocskákhoz.Végre jó hírek!!!! :-) Örülök nektek.Jó egészséget!Moncsi
Sajnálom! Remélem a következõ terhességgel már minden rendben lesz! Drukkolok nagyon! Én most megpróbálom elfelejteni az egészet, másfele koncentrálni és csak magamban imádkozom, hogy mégse tévedett az a teszt...
Én meg nem is mondtam a páromnak. A múltkori eset után (halvány pozitív teszt, utána elkezdtem vérezni, majd doki. Volt szívhang is, de nagyon rossz helyen tapadt meg, vártunk hogy mi lesz. Nem fejlõdött, úgyhogy 9 hetesen missed ab.) már nem is említem neki, csak ha már tutibiztos lesz a dolog. Á.
Nagyon! Idõközben hazaért a férjem, neki is megmutattam a teszteket és a terhességi tesztre azt mondta, hogy látja, de szerinte az nem csík...nem elég vastag és nagyon halvány...szóval jól letörtem :( De inkább megpróbálok nem foglalkozni a dologgal, ha megjön, így jártam, ha meg nem, háááát, akkor nagyon-nagyon boldog leszek. Azért szorítok Neked is tovább! V.
Én is hétfõn szerintem. Viszont most ahogy olvastam az ovu tesztedrõl, én is csináltam egyet gyorsan. Nem kellett volna, mert azon is csak egy halványka csík van :( Tudom, hogy azt is ugyanúgy reggel kellett volna megcsinálni, meg ittam is egy csomót már, de így is kezd elszállni a reményem. Idegesítõ, hogy ilyenkor ennyire lassan megy az idõ, nem?
Szia! Igen, én is azt szoktam mondani, hogy a halvány csík is csík, de mikor az én tesztem ilyen bizonytalan...hát nem tudom. Folyamatosan úgy érzem, meg fog jönni és nagyon félek, hogy így is lesz. De 3 év várakozás után ez már azért pozitív jel, eddig egyszer sem volt még halvány csíkocskám sem! Én is nagyon szorítok Neked, mikor tesztelsz újra? Én szerintem majd csak hétfõn vagy kedden, ha tényleg kimarad a mensim...
Szorítok neked is nagyon! Mindenki azt szokta mondani, hogy a halvány csík is csík... De én se mertem beleélni magam még semmibe. Nekem is van megjön érzésem, és nincs az a hasszurka, amirõl itt az oldalon sokmindenki ír. A héten párszor beleszúrt, de tényleg csak pár alkalommal. Mindenesetre iszom a palástfû teát, meg szedem a vitamint+folsavat, remélem nem hiába. Á.
Most megint megnéztem, vékonyka és halvány, de ott van...Nagyon félek, hogy ennek ellenére mégis megjön holnap. Teljesen olyan érzésem van :( V.
Sziasztok! Teszteltem One Step 10es, igaz, nem reggeli elsõvel, de vhogy úgy éreztem muszáj kipróbálnom. Van egy erõs ovu-tesztem és van egy igazán, nagyon-nagyon halvány pozitív Hcg-tesztem!!! Ugye nem száradási csík?? Pedig úgy érzem mindjárt megjön...tudom, hogy ebbõl még bármi lehet, de...soha, még egy halványka csíkom se volt
A kérdező hozzászólása: Hát ügye nekem általában 31. naposak a ciklusaim és ma vagyok a 30. napon.Nekünk lehet nem sikerült mert kezdek szédülgetni meg még mindig fáj a hasam sokszor..de mondjuk lehet azért szédülgetek mert mostanában nem sokat eszem mert nincs étvágyam..Nem tudom mikor teszteljek, ha nem jön meg..Lehet hogy hétfõn vagy kedden.
Akkor drukkolok Neked hétfõre!!! Teljesüljön a vágyad és ott legyen szépen mind a két csík! Én nem tudok jó hírekrõl beszámolni, már nekiállt a derekam fájni, úgyhogy szerintem ez a hónap is sztornó... Kérdezõ?? Te hogy vagy? V.
És a nagyon-nagyon halványat úgy értem, hogy tényleg nagyon az. Tudod, tipikusan az a fény felé tartós, hogy tényleg van-e ott valami. Tavalyig (akkor volt egy elhalt terhességem) menentrendszerinti 28 napos ciklusaim voltak. Azóta talán most kezd beállni, az utóbbiak 30-32 naposak. Ma vagyok a 30. napon, szóval elvileg hétfõn már jobban kéne látni, ha van valami. Pozitív jelnek veszem, hogy még nincs semmi barna :) És te, kedves Kérdezõ? Hogy vagy? Mikor fogsz tesztelni? Á.
Teszteltem. Vaterás one steppel, max. 30 percig lehet leolvasni. A 30. perc leteltét megvártam, nagyon nagyon halovány második csík van. Nem élem bele magam, mert ez még akármi lehet, csak csendben reménykedek. Hétfõn reggel tesztelek megint, ha addig semmi. Szerencsére eddig semmi jele, hogy meg akarna jönni (ilyenkor már rég barnázni szoktam).
A kérdező hozzászólása: Ha teszteltél írd meg mi lett az eredmény.
tegnap 18:41 vagyok. Én lehet, hogy nem bírom ki hétfõig, és holnap tesztelek egyet... Ha negatív lesz, még mindig lehet reménykedni, nem? ;)
A kérdező hozzászólása: Kedves V.! Köszönöm jól érzem magam...a tünetem még mindig ugyanaz és én is mostanában többet járok pisilni.Már alig bírom kivárni ezt a pár napot..
Nekem minden ugyanúgy volt, mint mensi elõtt! Még sem jött meg. Szerintem holnap, vagy holnapután reggel ellõhetsz egy tesztet, ha türelmetlenebb típus vagy. Én az voltam!:) Mondjuk nekem mensi elõtt 4 nappal már délután pozi lett!

Van egy srác, kb. 1 évvel idősebb nálam, elkértem az msn-címét (Ismerősök miatt játszottuk együtt főleg a koripályán, de nem ismerem egyáltalán.)Azt kérdezte, nekem kell-e? Mondom igen, erre ő közli, hogy akkor sem.Elég nagy égés. Most mit csináljak?

Ez tudom, hogy azt jelenti hogy egyáltalán nem tetszek neki, viszont mindig ugyanabban az id?pontban járunk korizni, és én most nemtom hogy menjek-e el a jöv? héten ugyanakkor. Mert ha nem megyek, akkor gondolni fogja hogy még mindig sokat számítok neki, ha elmegyek, akkor viszont iszonyat ciki lesz. Szerintetek mit csináljak???? (Bunkó megjegyzéseket nem kérek.)

Legjobb válasz: Szerintem nyugodtan menjél el, ne hogy már azt higgye ö miatta nem mész !! Legyen büszkeséged ! Van ott a koripályán még több jo srác aki tetszhet neked nem ? :D Sok sikert!

Szerintem nyugodtan menjél el, ne hogy már azt higgye ö miatta nem mész !! Legyen büszkeséged ! Van ott a koripályán még több jo srác aki tetszhet neked nem ? :D Sok sikert!
Elözö vok, ja és azt hozzáteszem akkor ha elmész és látja hogy nem maradsz otthon miatta, lehet öt fogja majd bántani a dolog, lehet még össze is jösztök, kitartás :D
szerintem menj el es meg azert is pasizz be. ilyenek a pasik ne torodj :)
A kérdező hozzászólása: * Sokat számít nekem, bocsi :D
Naná, hogy menj el! Miatta ne maradj otthon, mert akkor az nagyon egyértelmû, hogy sokat jelent Neked. Sztem cikibb ha otthon maradsz, mintha elmész. MENJ CSAK ÉS NE FOGLALKOZZ VELE!!! :)
A kérdező hozzászólása: De annyira gáz lesz... :S :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!