Találatok a következő kifejezésre: Van egy akivel közös az érdeklődésünk (3 db)

Van egy lány akivel közös az érdeklődésünk. Nem tudom tetszek e neki. Eldumálunk msnen órákat, taliztunk is ketten. Mindig mosolyog rám ha velem van és meg még ajándékozunk is, de azt még nem engedi megfogni a kezét. Akkor vajon mennire tetszek neki?

Legjobb válasz: Találkozni kettesbe szoktunk mindig,mindig meg tudom nevettetni,ha rossz a kedve.Mindenrõl ugyanaz a véleményünk és ugyanazt szeretjük.A kapcsoltatot msnen naponta tartjuk,élõbe hetente egyszer-kétszer.

A kérdező hozzászólása: Találkozni kettesbe szoktunk mindig, mindig meg tudom nevettetni, ha rossz a kedve.Mindenrõl ugyanaz a véleményünk és ugyanazt szeretjük.A kapcsoltatot msnen naponta tartjuk, élõbe hetente egyszer-kétszer.
Kéne tudni hogy hány évesek vagytok és milyen tapasztalattal. De biztatóak a jelek, csak türelem, menni fog :)
A kérdező hozzászólása: 17 és 18 évesek...de egyikõnknek sincs nagy tapasztalata még a kis önbizalom miatt....meg még csak 4-szer találkoztunk eddig élõbe összesen.
Tényleg fontos lenne a kor :D aztán szívesen válaszolunk
A kérdező hozzászólása: 17 és 18 évesek vagyunk...de egyikõnknek sincs nagy tapasztalata még a kis önbizalom miatt....meg még csak 4-szer találkoztunk eddig élõbe összesen.
Csáó én 17 éves vagyok barátnõm 16 és körülbelül 1 és fél honap volt mig csak ugy összejártunk heti 2-3 szor nevettünk sokat jól elvoltunk és csak 1 és fél honap után jöttünk össze... szoval elég durva volt már röhögtünk egymáson most igy visszaemlékezve hogy milyen bénák voltunk hisz hamarabb is összejöhettünk volna nekem is ez volt a gondom azthittem hogy nem tetszem neki, de erre az volt a válasza ha ez igy lett volna nem találkoztunk volna ugyhogy szerintem nálatok is ez a helyzet várj még egy kicsit és ha jön az alkalom akkor kérdezd meg valahogy viccesen vagy fogd meg a kezét bármi... bár én elõtte inkább megkérdeztem hogy mehet e a dolog biztos ami biztos na szal sok sikert nektek és hidd el valószinüleg tetszel neki és hamarosan engedni fog
Ok, kb. ilyesmire tippeltem. Találkozgassatok amennyit csak lehet és legkésõbb sztem pár héten belül ki fog alakulni a dolog, nem kell lerohanni a csajt. Ha õ is benne van, hogy legyen ebbõl valami (és az eddigiek alapján ez remélhetõ) akkor úgyis alakulni fog a dolog. Ha kicsit gátlásos is akkor kell egy kis idõt hagyni hogy bátorságot gyûjtsön. Sok sikert!
Mi is így kezdtünk ismerkedni a párommal. Csak 1 héten egyszer taliztunk, sokat dumáltunk, aztán mind a ketten úgy éreztük egymáshoz tartozunk. Azóta eltelt 2 év és már együtt is lakunk!
A kérdező hozzászólása: köszi azoknak akik válaszoltak:)
te vagy az Dorina?
Nyugodtan hívd el, nem lesz belõle probléma:) Legyél kemény, és kezdeményezz :D
írsz neki hogy nincs-e kedve találkozni én írtam így egyszer, sajnos nem jöttem be a pasinak, de hát legalább én megtettem minden tõlem telhetõt :D
Írj neki, hiszen nagyon kevés az esélye, hogy õ pont Rád írna. Aztán vagy sikerül, és akar Veled talizni, vagy nem. Ha nem is sikerülne, legalább megpróbáltad! Akkor gondolj bele, hogy hány millió férfi van még a világon! ;)
hát szarügy.
hát írsz neki úristen, mit kell itt izélni. semmit nem veszíthetsz vele...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!