Találatok a következő kifejezésre: Van egy akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak, (3 db)

Van egy fiú akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak, történt egy félreértés köztünk, és ő 19x hívott telón de én kinyomtam mindig, aztán amikor találkoztunk, megmagyarázta a dolgot, és kiderült neki van igaza. Jelentek neki valamit?

Legjobb válasz: Persze, hogy jelentesz. Ha nem így lenne, akkor nem hívott volna többször, amikor elõször kinyomtad a telód... de 19-szer... Aztán meg nem beszélt volna veled, amikor találkoztatok. Ha nem akarna tõled semmit, akkor tuti nem is beszéli meg veled a dolgot.

Persze, hogy jelentesz. Ha nem így lenne, akkor nem hívott volna többször, amikor elõször kinyomtad a telód... de 19-szer... Aztán meg nem beszélt volna veled, amikor találkoztatok. Ha nem akarna tõled semmit, akkor tuti nem is beszéli meg veled a dolgot.
szerintem igen, mert fontosnak tartotta h megbeszéljétek ezt a félreértést
viszont te akkora tapló vagy, akit ritkán hord a hátán a föld, ezek után nem értem miért akarna bármit is tõled bárki, ha én lettem volna a pasi helyében pár sallert osztottam volna ki.
A kérdező hozzászólása: Azt se tudod mi miatt volt a félreértés, akkor meg mi a f..znak szólsz be ilyeneket? Képzeld el hogy bekavart a "legjobb"bnõm és nekem természetes hogy neki hiszek mert a fiúval még nem nagyon ismertük egymást. És igen, utólag kiderült hogy a fiúnak volt igaza, és gondolom azért hívott olyan kitartóan mert tudta hogy valaki olyat mondott nekem ami nem is igaz!!!!!! Te vagy a tapló hogy ilyet írsz és most legszívesebben én is képen törölnélek!!!!

Van egy srác akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak. Egyszer nagyon megbántottam és hónapokig nem állt szóba velem. Most már úgy ahogy beszélünk de nem az igazi. Hogy tehetném jóvá?

Legjobb válasz: Legrövidebb út szerintem az egyenes. Ha tudod, hogy te bántottad meg, és tudod is hogy mivel. Egy személyes beszélgetés alkalmával hozd fel és mondd neki, hogy nem szeretnéd túl forszírozni a .....(történteket), de nagyon sajnálod, hogy ennyire megbántottad ezzel, és õszintén reméled, hogy szívbõl meg tud majd bocsátani egyszer.

Legrövidebb út szerintem az egyenes. Ha tudod, hogy te bántottad meg, és tudod is hogy mivel. Egy személyes beszélgetés alkalmával hozd fel és mondd neki, hogy nem szeretnéd túl forszírozni a .....(történteket), de nagyon sajnálod, hogy ennyire megbántottad ezzel, és õszintén reméled, hogy szívbõl meg tud majd bocsátani egyszer.
A kérdező hozzászólása: Màr többszö
A kérdező hozzászólása: Màr többször bocsánatot kértem és õ azt mondta, hogy nem haragszik. De mégis valami van...
A férfiak önérzetesek. A többségüket ha megbántják, akkor már sohasem/nagyon nehezen fognak úgy viszonyulni az illetõhöz, mint elõtte. Ezt el kell fogadnod. Viszont nem állítom, hogy nem építhetitek vissza a régi összhangot, de rengeteg munkát kell belefektetni. Ha tényleg érdekel a lelkivilága (mert hogy a férfiaknak is van ilyen), akkor legyél vele türelmes, beszélj vele sokat, igyekezz visszaépíteni magadról a képet. Kemény meló lesz, de nem feltétlen lehetetlen. 22/F

Van egy lány akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak. Az a baj, hogy ő ilyen diszkós lány aki minden diszkóban 3 faszival smárol meg ilyenek. összejöjjek vele? (nem megdugni akarom)

Nekem sajna nem csak tetszik, henm szeretem is és ? is összejönne velem de azon gondolkozok, hogy úgyis csak megszívnám mert tuti megcsalna.. MI legyen? Segítsetek légyszi (én 20 ? 17)

Legjobb válasz: Hát ha ilyen nagyon kicsapongó életet él nem biztos h megbízhatnál benne..tudod "kutyából nem lesz szalonna" Bár lehet h megváltozott..ki tudja..beszélgess vele..és majd ahogy rád néz ahogy viselkedik..majd megérzed, hogy valóban komolyabbat akar tõled. Sok szerencsét:)

Hát ha ilyen nagyon kicsapongó életet él nem biztos h megbízhatnál benne..tudod "kutyából nem lesz szalonna" Bár lehet h megváltozott..ki tudja..beszélgess vele..és majd ahogy rád néz ahogy viselkedik..majd megérzed, hogy valóban komolyabbat akar tõled. Sok szerencsét:)
ehh, ugyan.. ugyis a r.bancokat szeretitek, nem?? akkoör itt van. :DD
Beszéld meg vele hogy ha összejöttök akkor visszafogja magát.. (Bár szerintem jobb lenne ha más lányt keresnél...)
Szerintem lehet, hogy miattad megváltozna! Bár 17 évesen még nagyon ritka, hogy valaki megtalálja élete szerelmét! De próba szerencse!!! Lehet, hogy nektek összejön! Szurkolok... Vágj bele!
Én is pont ugyan ebben a helyzetben vagyok, mint te, de én az választottam, h csak barátok maradtunk és próbálok valami más csajjal összejönni és õt elfelejteni, mert úgy is megcsalna, fõleg ebben a korban.
Míg csak flörtöl a csaj és csak smárolgat, nincs baj.Próbáld õt meghódítani, ha szép vagy, jó vagy és klassz srác vagy, nem fog mással flörtõlni.Ha mégis, akkor dugd meg és felejtsd el.
Még egy tökelten omega hím. Szedd fel. Megcsal? Tedd ki és ne rinyálj, legalább megvolt neked is és megpróbáltad, hogy képes e kapcsolatra veled. Ha nem akkor legalább megtudtad. Ha pedig nem lépsz felé ezen a kérdésen fogsz rágódni hogy más miért kúrja meg és te miért nem kellesz neki? Szedd fel és ne parázz már!
Az elõzõ jól mondta! Vaagy összejöttök szépen a "nem megdugni akarom" részt elfelejted és ha megcsal eldobod, ha meg annyira jó, akkor megtartod, dugod, amíg lehet, közben te is szétnézel erre-arra. Az ilyen csajokkal csak így lehet. Ja és az emberek nehezen változnak ;)
Discoba én is szeretek (szerettem) pasizni, ha nem volt barátom, egyáltalán nem biztos, hogy megcsalna, az csak hiánypótlás, ha ezért egy csaj r*banc akkor azok a pasik is akikkel smárol. 22N


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!